Pintakuiva herkkä sekaiho, apua

surupupu

Kävin kosmetologilla, joka sanoi, että nyt olisi hyvä VAIN kosteuttaa ihoa. Kokeilin sitä, mutta tilanne vain paheni. Ostin Normadermin-voiteen apteekista ja sain oheen puhdistus ja kasvovesipakkauksen. Olen nyt käyttänyt niitä, mutta mietin että kuivattaako ihoa lisää? Näppylöitä on enimmäkseen poskissa, valkopäisiä ja punaisia, t-alueella laajentuneet ihohuokoset ja iho kiiltää. Iho herkkä, monet tuotteet ärsyttävät ihoa. Käytän 2krt viikossa Lumenen kosteusnaamiota ja kerran viikossa Lumenen turvenaamiota t-alueelle. (voiko käyttää myös poskialueille, jossa näppylät ovat??) Ja noita Nivean "ihomatopoistojuttuja" ihon höyrytyksen jälkeen. Teenkö liikaa vai liian vähän, mikään ei tunnu toimivan.. Tietääkö joku onko aprikoosiöljy oikeasti tehokosteuttavaa? Ihoni vaatii kuitenkin näppylöitä ehkäiseviä juttuja, joten tilanne kinkkinen.. Jos joku osaisi neuvoa, olisin todella kiitollinen!

6

4861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • roatyttö

      Normaderm oli iholleni pidemmän päälle liian kuivattava.Hetken auttoi ja toi tuloksia,mutta sitten huomasin että iho kuivui pinnasta ihan korpuksi (joka taas aiheutti sen,että finnejä tuli lisää.)

      Itse pidin teatree-sarjasta :)
      Ihttp://www.bodyshop.fi/tuotteet-kasvot-tea_tree.shtm

      Raikasti ihoa,mutta ei ollut liian kuivattava.
      Mulla oli sarjan puhdistusvaahto,kasvovesi ja kosteusvoide. Yleensä kyllä käytin kosteutukseen Humektania. Lisäksi yksittäisille näpyille teatree-öljy.

      Nyt olenkin taas siirtynyt Erisaniin ja Humektaniin kun on roakuuri päällä,mutta teepuuöljyä käytän edelleen yksittäisiin finneihin.

      • roatyttö

      • tota noin

        älkää käyttäkö kasvoille voidetta,joka on tarkoitettu koko kropalle! kasvot tarttee ihan erilaista voidetta,koostumukseltaan ohuempaa. kasvot joutuu eniten koetukselle sääoloista (pakkanen ym)
        naamioita ei tartte käyttää kolmea kertaa viikossa ylihoitaminen on pahasta, iho reagoi ja puolustautuu erittämällä vaan lisää ihotalia, siks naama alkaa kiiltää.


      • surupupu
        roatyttö kirjoitti:

        se suora linkki kuin ei näköjään äsken tullut :)
        http://www.bodyshop.fi/tuotteet-kasvot-tea_tree.shtml

        Hyvistä neuvoista, kokeilen noita, mut ne minipullot normadermilta käytän vielä loppuun ja sen kosteusvoiteen, mut taidan laittaa poskiin vielä varmuuden vuoksi yhtä herkän ihon kasvovoidetta päälle.. Jos se Tree-sarja seuraavana :)


    • Omppu

      Minulla on myös herkkä ja pintakuiva iho, johon on aina tullut helposti näppylöitä. Vaikea ihotyyppi ihotautilääkärinkin mukaan... Ihoni ei ole koskaan tykännyt puhdistusmaidoista saati kasvovesistä. Sen sijaan pesen Nivean pesugeelillä (sellainen sininen, saippuaton). Se ei kuivata, vaan tekee ihosta raikkaan. Kosteusvoiteena olen viime talvesta lähtien käyttänyt Nivean Sensitive balancea. Auttoi pakkaskeleilläkin pitämään ihon pinnan pehmeänä.
      Kuorinta silloin tällöin (ei liian usein!) auttaa myös ihoa vastaanottamaan hoitotuotteet paremmin.

      Varo kuivattamasta ihon pintaa! Minulla ainakin kasvovesi tekee näppylöitä juuri siksi, että vain kuivattaa (vaikka olisi alkoholitontakin).
      Jos näpyt vaivaavat pahasti, mene lääkäriin. Olen itse syönyt kymmenen vuoden aikana pari antibiottikuuria, ja ne ovat rauhoittaneet ihoa. Antibiotit eivät kaikkia auta, mutta jos on pieniä pintanäppyjä eikä mikään tunnu auttavan, niin suosittelen kokeilemaan.

    • olen löytänyt hyvät tuottee...

      Suosittelen mineraaliöljyttömiä kasvojenhoito tuotteita,niitä myö dermoshop,googlaa ja käy kattoon laatua halvalla.Jos soitat sinne,voit rekisteröityä jäseneksi ja he lähettävät sulle erilaisia näytteitä,kun kuvailet iho-ongelmasi.Mineraaliöljyt ovat yleisesti,jopa merkkituotteissa käytettyjä öljyjä, jotka tukkivat ihohuokosia ja tekevät muutakin hallaa.Kannatan,että kokeilet niitä testerituotteita,eron huomaa ehkä viikossa,tosin aluksi iho voi reagoida,kun saakin ehtaa ja puhdasta tuotetta ylleen,mutta sitkeyttä ja dermoshoppiin,niin saat varmasti parempaa hoitoa kuin nykyisillä tuotteilla!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe