FIN KOTIMAAN PUHELINPALVELUT OY

Faktoja?

Kellään kokemusta kyseisestä työpaikasta?Toimii kauppakeskuksen yhteydessä..Millainen peruspalkka?yms?

39

7031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harhar:)

      olen ollu kyseisessä lafkassa töissä lähes vuoden, tosin lopetin jo tämän vuoden alkupuolella, eli olen ex työntekijä.

      Hyvät puolet:

      Palkat tuli aina ajallaan ja huonosta peruspalkasta huolimatta (6 euroa tunti), tiliä tuli helposti parisenkin tonnia - viime vuoden loppuun asti. Provikoilla juhliessa pärjäsi hienosti, tosin se pieni epävarmuus siitä tilistä vähän synkisti mieltä. Myös firman pikkujoulukarkelot ja erilaiset messut ja opetustilaisuudet oli ikimuistoisia, niissä ei pihistelty mistään, eli kyllä työntekijöistä huolta pidettiin :) Taksit, hotellit ja baarit maksettiin avoimen piikin periaatteella...

      Huonot puolet:

      Työ sinällään luonnollisesti oli vittumaista asiakkaiden repimistä tiskille euromarkettien keskellä. Jotenkin ajatus jopa kuvotti. Noh omapa oli valinta ja saihan sillä huippuvuotena 2005 ihan kivasti cashia. Tilanne muuttui noin marraskuussa - 2005. Ensin alettiin tiputtaa provikoita. Eli tili tipahti aika rajustikin.

      Myös asiakkaat oli läpikaluttu, eikä mitään uutta tarjottavaakaan tuntunu olevan ja tulevan. Samoja soneran soppareita tyrkytettiin jatkuvasti asiakkaille jotka käy joka päivä samat naamat samassa kaupassa ostamassa maitoa. Eli tämä yhdistelmä sinällään oli murhaava, koska asiakkaiden määrä väheni ja samaan aikaan myös provikoita tiputettiin. Tällöin kuitenkin joillakin ihmeillä sai vielä tonnin päälle (netto) tiliä tuntien ansiosta sekä sillä vähäsellä myynnillä. Tuntien määrä myös joulukuussa tietysti lisääntyi ja joulukauppaan laitettiin uskomattomat odotukset, mutta joulukauppa oli surkeaa.

      Ihmiset ketkä oli potentiaalisia liittymien vaihtajia olivat jo kyllästymiseen asti niitä rassanneet ja niitä ei todellakaan houkuttanut yksi suomen KALLEIMMISTA vaihtoehdoista. Samoin kaikki lisätilpehööri riistettiin pois. Aikasemmin sai toppaliiviä ja digikameraa jnejne kylkiäisenä mutta yhtäkkiä asiakkaiden piti tottua ajatukseen, että pitäisi ottaa vain kallis liittymä ja siitä hyvästä sai liukurin?!? Eli pääkallopaikka sonera pisti aika kivasti hiekkaa rattaisiin myynnille.

      Sitten tammikuu ja helmikuu meni rattoisasti hiljaisissa merkeissä, mutta sitten tuli se kaikkein pahin. Sonera pisti liittymien avauksen ja liittymätyypinvaihdot MAKSULLISEKSI, sekä laajakaistan maksulliseksi. Kuka helvetti haluaa enää sen jälkeen vaihtaa liittymää kalliimpaan kun se vielä maksaakin erikseen? Myöskään vieläkään mitään uutta tuotetta ei ollut ilmaantunut. Kaikki panokset pistettiin kytkykauppaan.

      Samaan aikaan tietty kotimaan puhelinpalvelutkin varmaankin huomasi taseidensa romahtavan, joten sitten vielä laitettiin "lepoaikaa" eli vähennettiin niitä ainoita millä palkkaa vielä saattoi saada - eli tunteja. Loppujenlopuksi työpäivät oli entisen viiden-kuuden työpäivän ja 8 tunnin työpäivän sijaan nelipäivänen viikko - 6-7 tunnin työpäivillä. Saatatte vain laskea että tuolla kaavalla kun provikat olemattomia, ja tuntipalkka 6 euroa tunti, niin palkat romahtivat viiteen - kuuteensataan euroa per tunti.

      Sitten tuli vielä vihiä siitä mitä soneran uudet parempi päivä paketit on, tähtitieteellisesti hinnoteltuja verrattuna elisan sen aikaseen pakettiin, joten sillon tiski jo ihan oikeasti kasvoi hämähäkinseittiä... Ja siinävaiheessa meikäpoika lähti kävelemään ja vaihtoi firmaa... Viiminen tili oli luokkaa 400 euroa netto lomarahat... Sittemmin soneran parempi päivä paketit muunnettiin huomattavasti kilpailukykyisemmiksi mikä varmasti on hieman lisännyt myyntiä, tosin ei niitäkään ikuisesti voi myydä, joten en kyllä kadu päätöstäni minuuttiakaan.

      Nykysin tuntipalkkaa povaillaan mol.fi:ssa yhdeksän euroa / tunti, mutta tuntipalkassa kannattaa sikäli olla tarkkana, että tuo tietää että provikat on surkeita ja tuntipalkkaa taas sinällään ei voi laskea eli pienentää, mutta tuntien määrää kyllä voi. Ja sitä taktiikkaa tuo firma käyttää erittäin hanakasti jos alkaa huonommat ajat näkymään. Eli vaikka tuntipalkka on noussut 6 -> 9 euroon, niin ei se vielä mitään tarkota... Olen myös jutellut entisten kolleegoideni kanssa jälkeenkinpäin ja olen kuullut että erilaista paperinpyöritystä ja byrokratiaa on nykysin sitten kolme kertaa enemmän kuin "mun aikanani"...

      Sitten tietty kannattaa ottaa huomioon että hintakilpailu on jo kaukana takanapäin ja erinäisellä palvelukilpailulla ei leiville lyödä. Provikat on edelleenkin samalla tasolla kuin aikasemminkin, hyvinä vuosina, mutta uusia ilmaisia tilpehöörejä ei asiakkaille myöskään ole näkyny vuoteen, ja maksulliset tilpehöörit on huomattavasti vaikeampi myydä. Tulevaisuutta miettiessä, noilla tiskeillä ei sellasta ole, asiakkaat on läpikaluttu, idea on wanha ja muutenkin kulunu. Hintakilpailun aikaan hyvä idea nopealle toiminnalle mutta nykysin aika jälkijättöstä puuhaa juoksennella arpalipukkeitten kanssa tuhannetta kertaa pitkin myymälää, joten kovin pitkään nuo tiskit ei tuolla enää ole...

    • Fin pilipalipalvelut

      Ihan paska ja orjatyöpaikka toi firma on eikä kannata olla missään tekemisissä.

    • "iso s" tulee

      Joo, pelkkiä naputtavia ämmiä koko paikka täynnä ja yksi kikkeliä heiluttava möhömaha eunukki. Hyi helvetti, en astu jalallanikaan tohon paskamestaan enää koskaan!!

      Paska palkka (9 E/tunti) ja päästäkseen jollekin helvetin "provikoille" pitää myydä 40 centin ja parin euron liittymiä 60 euron edestä päivässä. Täysin naurettava mesta ja pelkkää hyväksi käyttöä, kertoo todella paljon Soneran nykytilasta.

      No onneksi tuli vaihdettua ökykalliit Sonerat jo ajat sitten pois.

      • paskin firma koskaan

        on kyllä paskin firma mitä maa päällään kantaa, vittu sain saikusta valitukset ja potkut sen takia että lähdin sairaana aamupäivästä kotia. onneks sain, koska oli nii vittumaisia ihmisiä "esimies tehtävissä" että saisivat joka iikka hypätä vuoren huipulta. työkaverit oli sentää mukavia, mut ne valittavat kusipäähomo esimiehet oli ihan liikaa. vitun keharit ja valivali ämmät


    • wonder4

      Mikähän tilanne tänäpäivänä?

      • isukki2

        Tänäpäivänä ei myydä enää tiskiltä. Palkka on TES mukainen tuntipalkka. Siistä sisätyötä ja provikoille pääsee. Paras ton toimialan paikka, ainakin on juniori tykännyt olla tuolla jo pidempään.


    • Chaos -82

      Olin kyseiseesä paikassa vajaan vuoden, tykkäsin kyllä.
      Työkaverit oli mukavia ja aikas hyvää tiliäkin tein.

      Olisin varmaankin vieläkin hommissa, jollen olisi saanut aivan mieletöntä työtarjousta eräältä toiselta firmalta.

    • jokeson

      Ei kannata hakea. Huono palkka ihmisten häiritsemisestä ja johtajat ärsyttäviä...

      • Yäk

        Joo, todellakin. Hyi vittu, en astu enää jalallanikaan koskaan.


    • Sikamiehetpomona

      Suomen sovinistisin työpaikka.

    • SamallaMitalla

      Suomen feministisin työpaikka.

    • Jovinistisika

      Potkuja annetaan ilman syytä niille jotka oikeasti sitä työtä tekevät.
      Yleensä potkun saaneet ovat naisia.
      Kännyköitään räpläävät teinipojat jotka eivät tulosta tee, saavat jäädä.
      Tulee kalliiksi firmalle koulutella jatkuvasti uusia myyjiä.
      Tuuliset ovat ulko-ovet.

    • Päläpäälä

      Aivan perseestä tänäkin päivänä... Pari päivää olet saikulla ja sitten valitetaan kun ei töihin huvita tulla. Erehdyin myös mainitsemaan työtilassa, niin nyt ei kannata hakea muuallekaan kun en ole työkykyinen?..... Keskustelu loppui siihen että minulle sanottiin "päätä itse tai päätän sun puolesta!" Eli takki päälle morjens. Kehtasivat vielä ottaa sen päivän tunnit multa pois. -provikoille on mahdoton päästä etkä saa laitteista provikkaa... Lähdön jälkeen sielä on loput haukuttu paskoissa myyjäksi kun ei 3 vk töissä olon jälkeen pääse provikoille edes.

      Haukutaan köyhäksi, mätämunaksi yms.. Ompa sielä aikuisia joo. Ja aina toitotetaan kuinka työilmapiiri on se tärkein juttu siellä... Ompa tosiaan.
      Palkka on kyllä hyvä ja pari ensimmäistä pv jees. Mutta sitten loppuu esitys, myös niillä monta vuotta sielä olleilla jotka ovat juuri kertonut kuinka kiva paikka tuo on olla töissä

      • kvlmeininkiä

        Tuohan on laitonta. Kai ilmoitit eteenpäin?


    • ROFLROYCE

      IHAN VITUN HYVÄ TYÖPAIKKA SAA AINAKI OLLA KOLME KUUKAUTTA JA TIENATA KYMPIN TUNTIPALKKAA PELKÄSTÄ ISTUMISESTA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    • SIISTIPAIKKAXD

      EIHÄN TUOL TARVI TEHÄ MITÄÄ :D SOITTELET VAAN NIITÄ SEKUNTI PUHELUITA JA SIT TOTEET KUINKA KUKAA EI VASTAA XDDDDDDDDDDDDD IHAN JÄRKYTTÄVÄ TYÖPAIKKA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ELI KÄYTÄNNÖSSÄ EI PALJOA TARVI TEHÄ :D JA SIT SELAAT SITÄ HELVETIN UAD:TÄ :D JA KUSETAT VITUSTI ASIAKKAIT, HYI VITTU MITÄ KUSETUSTA :DDDDDDDDDDD

      • kukasiivoaaa

        Haiseekin ihan paskall.


    • nykyinentyöntekijä

      on tää oikeesti ihan kiva paikka t jasse

    • kouvolasnormaalia

      Kaveri oli toisella paikkakunnalla ja työt olis alkanu maanantaina mut ois päässy Helsingistä Kouvolaa vasta tiistaiks. Soppari peruttii ton takia. Ihan uskomattoman epäammattimaista toimintaa jopa kouvolalaiseksi firmaksi.

    • hyvapaikkaolla

      Olen tykännyt olla ja ollut monta vuotta jo.

      • ostaosta

        t. omistaja


    • asdasfjsj

      järkyttävä paikka. pari ekaa päivää menetteli, vaikkakin perehdytys oli hyvin puutteelista ja ekana päivänä jo alettiin soittamaan asiakkaille tietämättä mistään sielä. tsemppausta tuli ekoina päivinä, jonka jälkeen loppui kokonaan. ei oikein pätenyt ne "hyvä työilmapiiri" ja "työntekijöistä huolehtiminen" jota aluksi kovasti painotettiin. ei kannata mennä sinne vuokratyöfirman kautta myöskään, samaa paskaa työntekijää kohtaan kahdesta eri paikasta. Jos sieltä ei työntekijöitä koko ajan lähtisi pois, niin ei sinne myöskään oisin ainaista työntekijöiden hakua voimassa. muutenhan porukkaa tulvis ovista ja ikkunoista. Itse olin jokin aika sitten tuola, mutta osasin vetää rajani siihen että minua ei tylytetä työpaikassa syyttä.

      • huijaahuijjaahuijaa

        Jokasessa puhelinhäirikköfirmassa on outo käsitys hyvästä työilmapiiristä. Ihan paska on ilmeisesti sillä alalla todella hyvä ilmapiiri.


      • asdasfjsj

        samaa mieltä oon sun kanssa! Ja omalta osaltani vielä voin sanoa että potkuilla uhkailu on muotia ainakin näin sellaisen työntekijän näkökulmasta joka oli kyseisessä häirikköfirmassa töissä vuokratyöfirma opteamin kautta. Jos oli sairas yhden kerran tai antoi palautetta firmalle, uhkailtiin potkuilla. Tosi epäammattimaista että pyydetään palautetta ja sitten ku heille kertoo että mitkä asiat voisi olla toisin, ei heillä ole kykyä sitä vastaanottaa vaan pyrkii uhkailuilla poistamaan huonot palautteet.


      • kuningassssss

        Tosiaan liian hyvät välit fin kotimaan puhelinpalveluiden ja vuokratyöfirman pomojen välillä oli huono asia työntekijää kohtaan. Sai tottua olemaan aina väärässä kun pomot eivät kuunnelleet tai ottaneet kritiikkiä vastaan ja kaikessa puolustivat aina toisiaan, vaikka olisi työntekijää kohdeltu väärin. Vastuunottamisen ja johtamisen taito todella puuttuu. kuka johtaa ketä, eivät taida itsekkään tietää.


    • Kateellinenene
    • hirveepaikka

      Jos selaa sitä vitun UAD:tä vai mikä olikaan pitempää ku sekuntin selvittääksee tietoja asiakkaasta ennenku soittaa hänelle nii tulee raivoomista et soittovälit on liian pitkiä :DDDDDDDDD asiakkaalle pitäis soittaa ennekun tietää hänen tarpeista/nykytilanteedsta yhtää mitää, nimenomasta puhelujen luukutusta mistää mitää tietämättä että se niist puheluiden laaduista

    • kaikki.hyvin.diktaattori

      Tuossa frmassa kuten Kouvolan kaupungissakaan ei ole olemassa käsitettä kuin palaute.

    • Moraali_vs_epäinhimillyy

      Perjantaina ennen viikonlopun viettoon lähtöä klo 16.30 sain virallisen potkuvaroituksen ja haukut päälle. Perään tottakai hyvän viikonlopun toivotukset.

      Niin hyvä viikonloppu olikin, että palautin työavaimeni mitään sanomatta. Kiitos ja näkemiin

    • 5kilookuussa

      Opetelkaa vittu myymään :DDD

    • Älkääkokeilko

      Ja niin vitun naurettavia ne tiiminvetäjät, luulee olevansa joitain isoja pomoja :D
      Meno on ihan lastentarha koko puljussa.
      Ehkä sellaset ihmiset jotka tyytyy paskaan kohteluun työpaikalla eikä arvosta itseään pärjää tuolla. Jo rakentavan palautteen antaminen ko firmalle aiheuttaa potkut ja ne naurettavat uhkaukset että sairaana ei saa olla koskaan ikinä vaikka sitähän ei ihminen itse päätä milloin sairastuu.

    • Näimpä23

      "Muistakaa ihmiset, että jos vain yritätte niin annatte mahdollisuuden vetää vituksi."
      Kaikki kyseisessä paikassa työskennelleet ymmärtävät sarkasmian tuossa lauseessa

    • Buuhuuhuu

      Ei motia ko. työhön, kirjoitan täällä
      Ei motia työntekoon yleisesti, kirjoitan täällä
      En pärjää työssäni, kirjoitan täällä
      Haukun muita nimimerkin takana, kirjoitan täällä
      Lässynlässyn... , kirjoitan täällä

    • neveragain0

      On ko. työpaikalle monet antaneet rakentavaa palautetta ihan kasvotusten, ilman haukkumisia ja sitten tulee potkut :D kertoo jotain siitä etteivät osaa johtaa. Palaute pitäis osata ottaa vastaan puolin ja toisin.. tossa firmassa työntekijöitä saa kyllä haukkua.

    • Diana82

      Ei firmassa mitään vikaa ole, työtätekevälle kunnon palkka, nenänkaivelijat ei mitään tienaa ja ei niitä kauaa katsellakkaan.
      Muutaman kouluttajan ammattitaidossa ja asenteessa on kyllä toivomisen varaa. haukkumisella ei kyllä saada myyjistä parasta tehoa irti.

    • Diana83

      i hear you sister !!

    • Palkaton

      Olipa kerran....
      Poliisi ajaa sinisellä autolla uaa uaa
      Ja sen pituinen se.

      • Anonyymi

        Väität, ettei poliisit tee työtänsä, ajavat vain autollaan - miksi olet noin katkera ja tyhmä

        kysymys sekä poliisille että sinulle


    • Anonyymi

      Konkurssiin näköjään mennyt.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe