Marjan kanssa mökillä ja saunassa

Oli kaunis kesäkuinen launtaipäivä, ilma oli erittäin lämmin, suorastaan tukahduttavan kuuma. Kesä oli parhaimmillaan. Olin herännyt aamuvarhaisella jo hyvissä ajoin, vastoin normaalia toimintatapojani. Yleensä viikonloppuisin nukuin puoleen päivään, jonka jälkeen suoritin pakolliset aamutoimet. Tänään olin kuitenkin laittanut herätyskellon soimaan jo kahdeksalta, sillä olin edellisenä päivänä katsonut säätiedotuksen televisiosta, jossa meteorologi Mette Mannonen oli heleällä äänellään ilmoittanut hellejakson jatkuvan viikonlopun yli. Tarkoituksenani oli mennä nauttimaan mahtavasta kesäpäivästä Pyynikin rannalle, jossa varmasti olisi paljon muitakin auringonpalvojia, ja mikä tärkeintä, tyttöjä vähissä vaatteissa. Seurustelusuhteeni oli hiljattain päättynyt, joten mielessäni pyöri alituisesti vähäpukeiset kauniit neitoset, joita kaunpungilla pyörikin näin kesäaikaan melkoisen paljon.

Olin juuri pakannut huovan, simmarit, pyyhkeen ja aurinkorasvan reppuuni, kun tajusin että aika kuluisi varmasti paljon paremmin ja mukavammin jos olisi mielenkiintoista luettavaa mukana. Onneksi pääkirjasto Metso oli sopivasti matkan varrella, joten otin repun selkääni, ja läksin lompsimaan kohti kirjastoa. Matkaa kirjastoon oli vain n. kilometri, mutta paahtava aurinko sai tumman asfaltin lämpeämään kovin, jolloin lämpöä hehkui vähän joka puolelta. Vaikka olin varustautunut hihattomalla paidalla, shortseilla ja sandaaleilla, niin väkisinkin hiki nousi pintaan. Varsinkin selkäreppuni teki sen, että selkäni hikosi lähes märäksi, joka ei tietenkään tuntunut mitenkään erityisen mukavalta. Kirjastosta Pyynikille ei onneksi ollut kovinkaan pitkä matka, joten kuvittelin mielessäni sitä ihanaa tunnetta, kun saa pulahtaa Pyhäjärven vilvoittavaan veteen pulikoimaan ja nauttimaan suomalaisesta kesästä.

Kävelin Metson aukinaisesta ovesta sisään, ja mietin kuumeisesti minkä kirjan haluaisin lukea rannalla. En varsinaisesti ollut mitään kirjallisuuden asiantuntija, enkä edes lukenut kirjoja kovinkaan säännöllisesti, mutta ajattelin, että kyllähän sieltä voisi jonkun sopivan kevyen ja humoristisen kirjan löytää henkiseksi evääksi mukaan. Pyöriskelin hyllyjen välissä kuin päätön kana, sillä en edes oikein tiennyt mitä olisin etsinyt. Samassa huomasin alle 30-vuotiaan, vaalean, hoikan ja ihan nätin kirjastonhoitajan, ja ajattelinkin, että hänhän voisi auttaa minua löytämään jonkun humoristisen kirjan.

Huomasin hänen rintapielustassaan kyltin, jossa luki ”Harjoittelija”, mutta en antanut sen häiritä sen enempää. Keräsin muutaman sekunnin rohkeutta, ja kysyin kohteliaasti, että voisiko hän kenties auttaa minua. Hän tiedustelikin, että minkälaisesta kirjallisuudesta pidin.

”No ei mitään Machiavelliä tai Shakespearea, vaan jotain kevyttä ja hauskaa, mutta ei kuitenkaan Kilon poliisia”, vastasin hymyillen hänelle, ja jatkoin:” Oon menos tohon Pyynikille aurinkoa ottaan, joten mikään 500-sivuinen romaani ei olis kovin järkevä vaihtoehto.”

”Ootappas hetki, tuolla on juuri palautettujen kirjojen joukossa yksi mahdollisesti sulle sopiva kirjanen”, hän virkkoi kauniilla, ehkä vähän hentoisella äänellään, ja katosi samalla läheisen hyllyn taakse.

Hän tuli pienen hetken päästä takaisin kädessään Markus Kajon, Kettusen kootut, joka sisälsi Kettusen kaikki lyhyet pakinat. Olin nähnyt Kajon televisiossa, ja hänen vaatimaton ja liioitellun eleetön olemumuksensa sai suupieleni aina ylöspäin.

”Tää vois olla sulle just passeli”, kaunis harjoittelija totesi katsoen ihanilla kauriinsilmillään minua suoraan silmiin.

”No mutta, sehän sopisi tähän tilanteeseen kuin nenä päähän”, vastasin kuin apteekin hyllyltä.

”No hyvä, että löytyi sopivaa luettavaa rannalle”, harjoittelija jatkoi ja kääntyi lähteäkseen pois.

Silloin päässäni tapahtui jotain mitä en itsekään oikeen ymmärrä. Teeskentelin suurta kiinnostusta kyseistä kirjaa kohtaan ja kysyinkin häneltä, lisää tästä kirjasta, vaikka oikeasti halusinkin vain jutella tuon kaunokaisen kanssa. Hän vaikutti nimittäin harvinaisen mukavalta ja iloiselta persoonalta, joten vaistomaisesti halusin jatkaa keskustelua hänen kanssaan.

Tovin keskusteltuamme huomasin hänen hivenen flirttailevan kanssani. Tai ainakin niin kuvittelin. Tästä huomiosta rohkaistuneena heitin hänelle ihan ex tempore ajatuksen:

”No mut sähän voisitkin lähteä mun seuraksi Pyynikille aurinkoo ottaan. Olis kiva, kun ei tarvis yksin olla rannalla näin kauniina päivänä!”

Toivomustani tehostaakseni otin sellaisen hellyyttävän koiranpentuilmeen ja katsoin neitoa silmiin.

”Hahhah, voi sun kanssas. Vai Pyynikille aurinkoo ottaan sun seuraks?!”, hän lausahti iloisesti hymyillen.

”No niin, mikset lähtis. Ilmakin on kuin morsian”, lirkuttelin silmät iloisesti kiiluen, ja jatkoin: ”Mulla on melkoisen kuuma, selkäkin on ihan märkä ku toi reppu hiostaa kovin. Mun täytyy kyllä nyt lähtee uimaan tai muuten läkähdyn, mut jos haluut tulla vaikka töiden jälkeen, ni tossa on mun numero.”

Annoin paperipalaselle kirjoittamani numeron hänelle, vinkkasin silmää ja lähdin kohti Pyynikin uimarantaa.

Noin 10:n minuutin kävelyn jälkeen saavuin Pyynikin rannalle, ja heti ensimmäiseksi totesin paikan olevan täynnä helteisestä kesälauantaista nauttivia kaupunkilaisia. Katselin sopivaa viltin paikkaa itselleni, mutta en heti löytänyt tarpeeksi rauhallista paikkaa. Noh, eipä se niin kovin haitannut, sillä nurmikolla ja hiekkarannalla oli pilvin pimein nuoria hyvännäköisiä tytsyjä pikku pikku bikineissään, joita katselin salaa tummien aurinkolasieni läpi.

Samalla huomasin hivenen syrjemmässä sopivan paikan viltilleni, joten marssinkin sinne heti paikalla ja valloitin alueen itselleni. Paikka olikin juuri sopiva, vähän syrjässä, mutta kuitenkin loistonäköalat uimaan kirmaavien neitosten tiirailuun. Levitin viltin, riisuin hihattoman paitani ja sivelin kropalleni hivenen aurinkorasvaa, jottei iho kärvähtäisi hetimiten. Tarkoitus kun oli viettää rannalla useita tunteja.

Olin ollut rannalla vajaan tunnin, kun kännykkäni piippasi saapuneen viestin merkiksi. Viesti, joka oli tuntemattomasta numerosta kuului: ”Moi, vieläkö oot rannalla, oon just tulossa sinne yksin. Soitan sulle vähän päästä. T: Marja (Se vaalea kirjastoharjoittelija.)” En ollut uskoa lukemaani, vaikka olinkin salaa toivonut, että hän ottaisi minuun yhteyttä. En ehtinyt juurikaan miettiä asiaa enempää, kun puhelimeni soi, ja iloinen nuoren naisen ääni kuului sanovan:

”Moi, oon just tässä parkkipaikalla ja kävelen rantaa kohti. Missäs päin oot?”

Katselin hivenen jännittyneenä ympärilleni, ja kohta huomasinkin parkkipaikalta kohti rantaa kävelevän vaalean naisen hahmon.

”Moi, mä nään sut”, huudahdin kännykkääni, ja samalla nostin käden ylös vilkuttaakseni Marjalle.

”Heipä hei, no nyt mäkin nään sut. Mä tuun sinne sun luo.”, Marja vastasi.

Marja levitti oman, punavalkoruudullisen vilttinsä viereeni, ja istui aloilleen. Katsoin häntä hymy huulillani, ja sanoin:” En olis kyllä ikinä uskonu, et sä tuut tänne mun seuraks!”, ja jatkoin samaan hengenvetoon:” Mutta tosi kiva, positiivinen yllätys ehdottomasti.” ”Nooh, olin muutenkin suunnitellut tulevani tänne, ja pääsin lähtemään kirjastosta vähän normaalia aiemmin, joten ajattelin soittaa sulle, et vieläkö oot täällä tyttöjä katsastamassa”, hän virnuili.

En sanonut mitään, vaan hymyilin leveästi ja katsoin Marjaa silmiin. Samassa hän riisui paitansa ja hameensa, jolloin hänen vartaloaan peitti ainoastaan mustat bikinit. Hyvä valinta vaaleahiuksiselle tytölle, tuumasin mielessäni. En kehdannut suoraan katsoa Marjan rintavarustusta, vaan toimin omasta mielestäni ovelasti ja katsoin aivan muualle, Marjan vasemmalle puolen, ja sitten käänsin katseen nopeahkosti Marjan oikealle puolelle, jolloin siinä keskivaiheilla ehdin sopivasti, ikään kuin vahingossa, katsomaan hänen rintojaan. Marja ei sanonut mitään, mutta hänen ilmeestään oli tulkittavissa, että olin toiminut varsin läpinäkyvästi. Mielestäni se oli kuitenkin jotenkin kohteliaampaa tisseihin tuijottamisen sijaan. Ei sillä, jouduin keskittämään kaiken tarmoni siihen, etten vahingossakaan liimaisi katsettani hänen hyvin muodostuneeseen rintavarustukseen. Tunsinkin kuinka kaluni uimahousuissa paisui hiljalleen, joten päätinkin vaihtaa asentoa ja kävin vatsalleni.

Olin varannut mukaani rannalle kaksi siideriä, ja tarjosinkin Marjalle niistä toista. Marja kieltäytyi kohteliaasti, ja sanoi että hän tuli autolla, ja huomenna olisi muutenkin aikainen herätys töihin. Kirjasto oli kesäsunnuntaisin kiinni, mutta en siihen kiinnittänyt sen enempää huomiota, vaan korkkasin jo hivenen lämmenneen siiderin ja otin kunnon kulauksen. ”Ai et, kylläpäs maistuukin hyvälle”, sanoin Marjalle, vedin syvään henkeä ja nautin hetkestä.

Juttelimme niitä näitä, tutustuimme toisiimme, ja olin huomaavani, että olin tehnyt Marjaan ainakin jonkinasteisen vaikutuksen. Ainakin hän oli hyvin iloinen ja jotenkin sopivan rentoutunut, mikä oli minulle kyllä pieni yllätys, sillä olimmehan tavanneet toisemme vasta vähän aikaa sitten. En minä siitä silti liian hämmentynyt ollut, vaan olin tyytyväinen, että minulla oli mukavaa seuraa, eikä tarvinnut yksin kärvistellä rannalla.

Olimme olleet rannalla melkein kaksi tuntia, ja jutelleet koko ajan lähes taukoamatta. Tiesimme toistemme harrastukset, perhesuhteet, lempielokuvat jne. Oletin hänen olevan kirjastoalalla, joten ammattia en siksi viitsinyt erikseen kysellä. Marja harrasti klassista musiikkia ja kirjallisuutta. Hän kertoi soittaneensa pianoa viisivuotiaasta alkaen. Hänen lempisäveltäjänsä oli saksalainen Georg Händel, J. S. Bachin ikätoveri ja aikalaissäveltäjä. Hänen lempiteoksensa musiikin saralla oli Händelin Sinfonia anthemista, G-duurissa. Lisäksi hän lauloi kuorossa, joka teki aina silloin tällöin retkiä myös ulkomaille. Viimeksi he olivat olleet vierailulla Kanadassa, Montrealin kansainvälisillä kuorofestivaaleilla.

Olin juuri ehdottamassa hänelle, että menisimme uimaan vieressä houkuttelevasti kimaltelevaan Pyhäjärveen, sillä ainakin minulla oli jo tolkuttoman kuuma, kun hän sanoi jotain mitä en olisi villeimmissä unelmissanikaan uskonut kuulevani:

”Mun porukoilla on tossa Näsijärven rannalla kesämökki, kiinnostaisko sua kenties lähtee sinne mun kanssa saunoon ja uimaan?”, hän kysyi ja katsoi kysyvällä ilmeellään minua kohti.

”Öö, ootkos nyt ihan tosissas?”, kysyin hämmentyneenä. ”Olen olen, mun vanhemmat on muualla reissussa joten voidaan ihan rauhassa mennä sinne”, hän sanoi ja jatkoi:” Ja autolla sinne ei kestä kuin vajaa 15 minuuttia.”

En epäröinyt hetkeäkään, sillä olin ehdottomasti saunaihmisiä. Saunominen, uiminen ja mökkeileminen muutenkin oli mielestäni aina kesän kohokohtia. Ja jostain käsittämättömästä onnenkantamoisesta johtuen, nätti ja sutjakka 27-vuotias vaaleaverikkö oli kutsunut minut vanhempiensa mökille kaunista kesäiltaa viettämään.

Nousimme Marjan myrkynvihreään, luvalla sanoen vanhaan, vuoden -76 Saab 96:seen ja starttasimme kohti Marjan porukoiden mökkiä. Autossa oli tavattoman kuuma, joten veivasimme molemmat etuikkunat auki. Sininen paksu savu vaan pöllysi perässämme kun ajelimme pitkin mutkaista soratietä hiukset tuulenvireestä hulmuten. Ajattelin mielessäni, että tässähän sitä körötellään kuin itäsaksalaiset konsanaan Trabantin kyydissä. Sain juuri ja juuri hillittyä itseni, muuten olisin purskahtanut äänekkääseen nauruun.

Perille saavuttuamme laitoimme puusaunan välittömästi lämpiämään, otimme juomat mukaan, minä siiderin ja Marja vissypullon, ja menimme laiturille istumaan ja nauttimaan auringosta.

”Haittaako sua jos mä otan tän yläosan pois,” Marja kysyi mitään varoittamatta.

Pyörittelin silmiäni puolelta toiselle, ja lyhyehkön hiljaisen hetken kuluttua sanoin: ”Öö, heh, eihän se mua nyt haittaa, voi tosin olla et toi mun pikkuveitikka tuolla simmareissa vähän paisuu.”

”Hahhah,” Marja naurahti ääneen ja otti bikinien yläosan estottomasti pois. ”Mä voisin rasvata sun olkapäät ja selän”, hän jatkoi. Suostuin mukisematta.

Tunsin miten kylmä aurinkorasva valui pullosta selkääni ja hartioilleni. Marja levitti rasvan hellästi ja tasaisesti pitkin ihoani, ja tunsin samalla miten veri pakkautui penikseeni.

”No niin, valmista tuli. Sun vuoro rasvata mun selkä ja hartiat”, Marja huomautti. ”Selma”, totesin muina miehinä.

Puristin aurinkorasvaa pullosta kämmeneeni ja aloitin levittämisen Marjan hartioista. Hieroin samalla kevyesti hänen hartioitaan, ja huomasin miten hän selvästi rentoutui ja veti syvään henkeä. Levitin rasvaa hänen selkäänsä ja kylkiinsä. Olin nyt vaarallisella vyöhykkeellä. Mieleni olisi tehnyt hieroa rasvaa hänen rintoihinsa, mutta en ollut varma miten Marja olisi reagoinut. Niinpä jatkoin hartioiden hieromista. Ihan kuin rasva ei olisi jo levinnyt tarpeeksi hyvin, hymähtelin itsekseni.

Katsoin vaivihkaa Marjan olkapäiden yli ja huomasin miten hänen nänninsä olivat kovettuneet ja nöpöttivät kohti pilvetöntä taivasta. Niinpä liikutin varovasti käsiäni kohti hänen ihanan muodokkaita ja täyteläisiä rintojaan, ja odottelin mahdollista vastustelevaa reaktiota. Kun sitä ei kuitenkaan kuulunut, vein rasvaiset käteni rohkeasti hänen rinnoilleen ja hieroin niitä varovasti ja hitaasti. Kuulin kuinka Marja huokaili hiljaa, joten jatkoin rintojen hieromista takaapäin. Välillä puristelin varovasti ja hellästi sormenpäilläni hänen nännejään, jolloin hän voihkaisi hivenen äänekkäämmin. Housuissani seisoi jo villisti ja painauduin tahallani hänen selkäänsä vasten, jotta hän tuntisi erektioni ja kiihottuisi lisää.

Käteni olivat vielä Marjan rinnoilla, kun hän tarttui omalla kädellään oikeaan käteeni, ja vei sen kohti mustien bikiniensä alaosaa. Hän ohjasi käteni suoraan housujen alle, ja tunsin kuinka Marjan pillu oli aivan litimärkä. Liikoja aikailematta hieroin Marjan pillua ja työnsin sormiani hänen sisäänsä. Samalla suutelin hellästi hänen kaulaansa, ja kuuntelin kuinka Marja voihki suhteellisen äänekkäästi. Vedin limaiset sormeni hitaasti pois hänen kiimaisesta pillustaan ja hieroin niitä Marjan huuliin. Yllätyksekseni hän nuoli ja imi niitä todella kiihottavasti, ikään kuin suihinottoa simuloiden. Tunsin miten kyrpäni oli kasvanut täyteen mittaansa ja ajattelinkin, että pian uimahousut ratkee, jos en ota niitä pois.

Samalla hetkellä Marja kääntyi ja veti minut käsistäni ylös laiturille seisomaan. Hän hieroi kulliani uikkareiden päältä, ja sanoi: ” Mä haluun nähdä kun sä masturboit mun edessä.”

”Ai tässä ja nyt?”, vastasin hieman epäröiden. ”Just ni, tässä ja nyt, seisaaltas”, Marja sanoi anelevaan sävyyn, ja jatkoi:” Mä katon sua täältä takaviistosta, ni sun ei tarvi ujostella niin paljoo!

Olin aivan hiljaa, mutta hymyilin leveästi ja pitkään, ja samalla tunsin miten Marjan kädet avasivat uimahousujeni narut, ja vetivät ne hitaasti alas nilkkoihin. ”Älä yhtään peittele käsilläs sun seisokkia, vaan näytä mulle miten sä runkkaat”, hän sanoi. Koska olin itsekin kovassa kiimassa otin kovaksi paisuneen kyrpäni käteeni, ja aloin hitaasti vedellä esinahkaani edestakaisin. ”Kiva kattella sua, oot oikeen ilo silmälle”, Marja kehaisi hymyillen ja jatkoi: ”Runkkaa vähän nopeammin!”

Vähitellen nopeutin tahtiani ja runkkasin minkä kerkesin, kunnes Marja sanoi seksikkään pontevasti: ”Älä laukea vielä, mulla on sulle muutakin käyttöä!” Olin juuri lopettamaisillani runkkaamisen, kun yht’äkkiä etäämmällä olevien kaislikoiden takaa tuli keltavalkoinen merikanootti nopeasti ja äänettömästi laiturin eteen n. 20 metrin päähän. Olin muna kädessä laiturilla runkkaamassa yläosattoman naisen kanssa, kun tuo pitkäpartainen n. 50-vuotias miesmeloja suhahti kanootillaan melkein nenäni edestä naurunsekaisesti huutaen: ”Mulla onkin isompi mela kuin sulla!”, näyttäen samalla punaista puuvartista melaansa, jolla hän lykki vauhtia menopeliinsä. Kyllä pisti hävettämään, mutta Marja vaan nauroi, ja lohdutti, ettei se mua tunnistanu. Parempi niin.

Marja tarttui kovaan kulliini käsillään ja veti minut siitä laiturin penkin viereen. Suutelin Marjaa huulille ja hän vastasi pitkällä ja täynnä intohimoa olevalla kielisuudelmalla. Hyväilin hänen vaaleita hiuksiaan, rintojaan ja piukeita pakaroitaan. Tartuin hänen bikinien alaosaan ja aloin hivuuttamaan sitä hitaasti mutta määrätietoisesti yhä alemmas ja alemmas. Marjan vaalea ja hento häpykarvoitus näytti erittäin kiihottavalta. Marja ei ollut kokonaan posliini, mutta hän oli kyllä ajellut suurimman osan karvoista pois. Erittäin siistin näköinen ja söpö pimppi siis. Marja istui laiturin penkille ja minä laskeuduin alas polvieni varaan ja levitin hänen jalkojansa. Nuolin hänen sisäreisiään ja lähestyin kielelläni vähitellen hänen kiimasta kostunutta häpyään.

”Oiiiiih,” pääsi Marjan suusta kun kieleni tavoitti hänen häpyhuulensa ja klitoriksensa. Marja otti molemmilla käsillään kiinni jaloistaan, nosti niitä ylöspäin ja samalla levitti ne äärimmilleen. Olipas notkea nainen, kyrpäni tykkäsi kovasti tuosta näystä, sillä tunsin miten terskani päästä valui pari kiimaista lemmentippaa. Nuolin ja lutkutin Marjan pillua siihen tahtiin, että luulin jo hetken Marjan saavan orgasmin siihen paikkaan. Hän kuitenkin laski jalkansa alas, kääntyi ympäri ja nousi laiturin penkille nelinkontin makaamaan. ”Mä rakastan kun mua nuollaan takaapäin”, Marja kuiskasi. Niinpä työnsin kieleni jälleen Marjan kuumottavaan ja limaiseen pilluun, ja nuolin minkä ehdin.
Nuolin pitkin hitain vedoin himosta kuumottavaa vittua alhaalta ylös, joka saikin Marjan vaikeroimaan kovin. Aina välillä työnsin kieleni mahdollisimman syvälle Marjan riemurasiaan, jolloin hän päästi äänekkäitä voihkaisuja.

Jälleen kerran koin yllätyksen, kun Marja levitti käsillään omasta aloitteestaan pakaroitaan ja pyysi josko nuolisin hänen persereikäänsä. Hänen pilluliman kostuttama anusreikänsä oli noin viiden sentin päässä kasvoistani, ja hän työnsikin itseään taaksepäin, jolloin kieleni painautui hänen persereikäänsä vasten. ”Aaaaah, työnnä kieli sisälle mun perseeseen”, hän vaikeroi. Niinpä levitin hänen pakaroitaan entisestään ja työnsin kieleni niin syvälle perseeseen kuin ikinä pystyin ja välillä nuolin pitkin vedoin hänen koko pyllyvakoaan. Marja oli haljeta nautinnosta.

”Jokohan se sauna olis lämmin”, kysäisin kesken kaiken Marjalta. ”Joo, kyllä se jo varmaan on, mennään vaan välillä löylyttelemään.”, hän sanoi.

Saunarakennus oli melko vanha, paljon vanhempi kuin itse mökki. Lauteet olivat melko nokiset, mutta itseäni se ei mitenkään häirinnyt. Minusta mökin saunan pitikin olla sellainen tumma, nokinen ja hämärä. Lisäksi Marja oli sytyttänyt saunan lauteille useita kynttilöitä, jotka loivat saunaan erityisen intiimin tunnelman yhdessä ikkunalla roikkuvan lyhdyn kanssa.

Heitin muutaman kauhallisen kiukaalle järvivettä, jolloin ihanan pehmeät löylyt valtasivat yläparven ja koko saunan. ”Ootko sä koskaan rakastellut saunassa”, Marja kysyi. ”En oo, useasti olen kyllä runkannut”, nauroin ja heitin taas kauhallisen verran lisää löylyä. ”Mä käyn nopsaan mökillä hakees lisää vissyä, tuun ihan just takas”, Marja sanoi, ja lähti ilman rihman kiertämääkään juoksujalkaa kohti ylärinteessä olevaa mökkiä. Saunan ikkunasta näin, miten kivasti Marjan rinnat pomppivat ylös ja alas.

Menin pitkäkseni lauteille, nostin jalat ylös, ja aloin masturboimaan rauhalliseen tahtiin ajatellen samalla Marjan täyteläisiä rintoja ja kiimaista pillua. Samassa Marja palasikin takaisin saunalle, avasi saunan oven ja astui sisään.

”Pakko vähän runkata, ku panettaa niin kovasti”, sanoin Marjalle hitusen nolostuneena. ”Ei se mitään, itsekin teen samaa kun olen yksin saunassa”, hän rauhoitteli minua. ”Tuu tähän keskimmäiselle portaalle istumaan”, hän pyysi. Minulla seisoi armottomasti, sillä Marja oli alastomana erittäin kiihottavan näköinen.

”Laita silmät kiinni”, Marja kehotti ja tarttui määrätietoisesti jämäkästi seisovaan kyrpääni. Tottelin Marjaa ja suljin silmäni. Samassa havahduin siihen, miten Marjan pehmeät, mutta oudon kylmät huulet imaisivat kyrpäni suuhunsa. ”Mitäs sä nyt oikeen teet?”, ihmettelin ääneen. ”Eikö sulta ole koskaan otettu suihin saunassa niin, että on samalla ollut jäitä suussa”, Marja ihmetteli nauraen. ”Hehheh, no täytyy kyllä sanoa, ettei ole koskaan päässyt näin tapahtumaan, mutta kerta se on näköjään ensimmäinenkin”, tuumailin ääneen. Ja täytyy kyllä myöntää, että tuntuihan se aika mielenkiintoiselta.

Marjalla oli jäitä enemmänkin mukana. Välillä hän siveli niillä pitkin penikseni vartta ja välillä kiusoitteli liikuttelemalla jäätä nännieni ympärillä. ”Uuuuuh,” pääsi suustani kun kun jääpala kierteli terskani ympärillä.

”Käänny ympäri ja mee silleen kontilleen”, Marja kehoitti. Toimin hänen kehoituksen mukaisesti ja menin kontilleni hieman ahtaaseen asentoon. ”Nyt pestään sun peppu, jos ei haittaa?”, Marja tokaisi. ”Noh, mikäli haluut ni anti mennä vaan”, vastasin ja korjasin hieman asentoani. Tunsin miten Marja valutti saippuaa purkista suoraan pakaroilleni ja persvakoon ja samalla hellästi hieroen levitti saippuan ympäri takapuoltani.

”Levitä jalkojas vähän enemmän, niin pesen sun pyllyreiän”, hän sanoi ja hiveli saippuaisella sormellaan persereikääni. ”Miltä tuntuu?”, Marja kysyi samalla kun työnsi liukkaan sormenpäänsä perseeseeni ja runkkasi toisella kädellä kyrpääni. ”Hyvältä tuntuu”, vastasin ja pelkäsin samalla, että multa lentää mällit suoraan lauteille.

Marja otti kauhalla saavista lämmintä vettä ja huuhteli takapuoleni huolellisesti saippuasta. ”Haluutko että mä nuolen sun peppureikää?”, hän kysyi. ”Joo, se olis ihanaa, nuole oikein kunnolla ja perusteellisesti!”, vastasin hänelle. Tunsin miten Marjan kädet levittivät pakaroitani erilleen ja persereikäni pingottui kireämmäksi. Marja työnsi kielensä suoraan ryppyreiälleni ja nuoli persevakoani pitkin hitain vedoin. ”Uuuuhh, tuntuu niin älyttömän hyvältä.”, huokailin ääneen. ”Nuole sitä kunnolla, nuole se puhtaaksi!”, innostuin kiihkoissani sanomaan. Marja nuoli anaalirauhastani entistä huolellisemmin, kiihkeämmin ja määrätietoisemmin. Olin seota hyvänolontunteesta.

Yht’äkkiä tunsin jotain äärettömän kylmää persereiälläni. Marja työnsi puoliksi sulaneen jääpalan sormellaan suoraan syvälle perseeseeni ja runkkasi rajusti kyrpääni. Aika erikoinen fiilis kaikinpuolin. Jääpala suli perseessäni varsin nopeasti, ja pyllyreiästäni valuikin hivenen vettä, jonka Marja kuitenkin reippaasti kielellään kaappasi omaan suuhunsa.

Halusin kuitenkin vielä naida Marjaa, joten otin hänen kätensä pois kyrvältäni, nousin ja käännyin ja sanoin hänelle: ” Mä haluun naida sua takaapäin lauteita vasten.”

”Joo, mä suorastaan vaadin, et sä otat mut takaapäin”, Marja vastasi. Niinpä painoin Marjan päätä alemmas, kurottauduin kyrpäni kanssa Marjan häpyhuulille ja työnnyin kieltämättä melko vauhdikkaasti Marjan ihanan kireään, mutta kosteaan vittuun ja aloitin vauhdikkaan panemisen samalla vähän käsillä läpsien Marjan pakaroita.

”Aaah, oiiiiih,” Marja voihki, ja minä lisäsin vauhtia entisestään. Tunsin miten Marja lähestyi orgasmia työntö työnnöltä, ja samassa huomasin jääpalakulhon ikkunalaudalla. Otin sieltä puoliksi sulaneen jääpalan nopeasti sormiini, levitin Marjan pakaroita ja työnsin toiseksi viimeisen jääpalan Marjan persereikään, ja pidin sormella huolen siitä, että se myös pysyi siellä. Marja kiljaisi äänekkäästi ja minä nussin niin rajusti kuin ikinä pystyin, antaen samalla vapaalla kädelläni pari mojovaa läpsäytystä Marjan pakaroille. ”Aaaaaaaah, multa tulee, oiiiiihhhh, oiiiiiiiih”, Marja vaikeroi ja tärisi voimakkaasti valtavan orgasmin saavuttaessa huippunsa.

Laukesin itsekin lähes samaan aikaan, ja ruiskin spermat Marjan pakaroille, josta osa valui alas reisille, osan pysyessä paikoillaan. Huomasin vielä yhden melkein sulaneen jääpalan, otin sen sormiini ja pyörittelin sitä Marjan spermaisen pakaran päällä ja sanoin Marjalle: ”Silmät kiinni ja suu auki.”

Toki Marja tiesi mitä tuleman piti, mutta totteli kuitenkin kiltisti, ja niin työnsin spermaisen jääpalan Marjan lämpimään suuhun. ”Imeskele ja nauti siitä”, sanoin Marjalle. Marja kääntyi, hymyili, katsoi silmiini ja näytti sormellaan ”tule lähemmäs” –merkkiä. Menin aivan hänen eteensä, jolloin hän suuteli minua, ja työnsi kielellään spermaisen jääpalan omaan suuhuni, josta taasen työnsin sen takaisin hänen suuhunsa. Jatkoimme tätä leikittelyä, kunnes jääpala oli kokonaan sulanut.

Kello oli jo vaikka mitä, ja aamulla olisi aikainen herätys. Peseydyimme nopeasti, sammutimme kynttilät, kävelimme pyyhkeet päällä ylös mökille ja söimme tukevan iltapalan. Menimme sen jälkeen yläkertaan, jossa Maria kirjoitti kannettavalla tietokoneellaan vielä jotain.

”Päiväkirjaako kenties kirjoittelet?”, kysyin uteliaana.

”Työjuttujahan minä tässä. Viimeistelen tätä vielä vähän ja tarkistan samalla virheet. Tarvitsen tätä huomenna töissäni,” hän jatkoi.

Hetkisen päästä hän sammutti koneensa ja niin käperryimme voipuneina toistemme syliin pehmeään sänkyyn tuulikellojen hiljaisesti soidessa terassilla. Hyvänyönsuukkojen jälkeen nukahdimme nopeasti molemmat.

Kello oli yhdeksän sunnuntaiaamuna. Marjan piti lähteä pian töihin. ”Hei, ehdinkö mä käydä vielä nopeesti uimassa ja sit vielä pikasuihku siihen päälle?”, kysäisin häneltä. ”Joo, käy vaan, mä laitan työasun päälleni ja muutenkin valmistaudun rauhassa työrupeamaani.”

Kävin lupausteni mukaisesti nopeasti pulahtamassa järvessä, ja menin suoraan sieltä suihkuun. Suihkuttelin rauhassa, ja tulin pyyhe päällä suihkusta mökin avaraan eteiseen. Kuulin Marjan tulevan narisevia rappusia pitkin alakertaan. Katsoin silmät suurina suu auki, kun Marja asteli paperinippu kädessään eteeni. Yllään hänellä oli musta takki, jalassa mustat housut ja kaulassa valkoiset papin liperit.

”No niin, nyt mennään, mun pitää olla kymmeneksi kirkossa saarnaa pitämässä”, hän virkkoi ja hymyili hennosti.

”Just just”, sain vaivoin sanottua hetken hiljaisuuden jälkeen ja puin nopeasti päälleni. Hän huomasi suuren hämmästykseni, ja sanoikin maireasti hymyillen: ”Olen kirjastossa vain vapaaehtoisena, harjoittelijan vakanssilla. Leipätyöni on kirkon piirissä, kuten näkyy!”

16

54542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      :-)

    • jusu85..

      Kymppi....

    • Orto

      Kymppiplus ja korillinen papukaijamerkkejä! Mahtavaa!

    • ihmettelijä.

      mutta voiko oikeasti lopettaa homman kesken/pitää taukoa ja jatkaa vähän ajan päästä uudelleen? Mä en kyllä pystyis...

    • Rentouttavaa nautintoa

      Muuten ihan jees, mutta yksityiskohta "kynttilät saunan lauteilla tai jossakin siellä". Ei taidettu heittää varsinaiseti löylyä,

      • valoa ilman sähköjä

        on sitä itsekin tullu saunottua kynttilän ollessa lauteellla. eikä se estänyt löylyn heittoa.


    • loistavaa!!

      Koko homman silaus oli huumoripläjäys "mulla onkin isompi mela kun sulla". Huomasin itsekin nauravani ääneen!

    • sösö

      hyvä hyvä

      • tyttö_84_

        Ihana!


    • Kikka

      Olipa tosi hyvä tarina! Sopivasti toimintaa ja tuhmia puheita, herkkyyttä ja hellyyttä ja vielä huumoriakin. Ja sitten tuo lopun ylläri. Heh. :) Tähän oli selvästi panostettu.

    • mahtavaa.

      • kalle hetero

        siis todella hyvä itelläkin nousi jo kun aatteli marjaa :D


    • elviIRa87,.,

      Ei ollenkaan huono, kannattaa näköjään lukea arkistojen kätköjä.. :D Wau..

      • -BoH-

        Todellakin! :) Loistava suorastaan, erottuu kyllä täältä kaiken tuuban seasta 6-0

        Ja ihan vahingossa löysin :)


    • randomih

      Juu aika vanha mut pointti oli et voisin melkeen uskoa ton tositarinaks jos toi ei ois pappi

    • ruiskaus

      Joo runkkasin samalla kun luin niin melkoset spermat lennähti peittoon 10/10 ihan paras ja tosi rivo aahhh

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe