Pitääkö paikkansa?

että siellä

Loimaan vieressä on sellainen kunta, joka antoi kymmeniä hehtaareita parasta soraharjuaan Lohjalle lähes ilmaiseksi? Päällä kuulemma kasvoi paras männikkö, jonka joku vain kaatoi ja ajoi pois? Nyt on jokin öampipahainen, johon on kunta laittanut kolminkertaisesti rahaansa saamansa soran hintaan verrattuna. Onko se Mellilä sama kuin Hölmölä saduissa? Tulemme katsomaan Rompepäivillä sitä paikkaa ja ihmettelemme.

17

2229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eksä L

      ROMPEPÄIVILLE,älkää kauheasti hämmästykö jollei mitään suurta elämystä tulekkaan.kaupunki on pieni ja siksi jää...ihmiset kuin ympäröivä maisema,savea riittää.Mellilässä ainakin väki mukavampaa kuin loimaa cityssä,en usko että mellilä on hölmölä loimaa vois olla,on se sen verran syvältä,sora hommista en tiiä mittään

    • Matti Hunttala

      Joka on katsonut minusta kertovan elokuvan "Kun Hunttalan Matti Suomen osti", niin tietää, että Mellilää siinä tarkoitetaan. Elokuvasssa minä höynäytän kuntalaisia saatanan suurella kuopalla, tosielämässä kunnanjohtaja ja ökyisännät Mellilässä antoivat kuntalaisille saatanan suuren kuopan. Bensa palaa ja haisu jää........

      • melliläjärvi

        Tiedoksi vaan, etä puuston arvo oli suurempi kuin kunnan saama hinta koko alueesta. Hiekka ja sora siis menivät ilmaiseksi. Kunnallishallinnossa on kaikki mahdollista. Nyt siihen kuoppaan upotetaan Mellilän rahaa satatonnia, että loimaalaiset viittii kätdä uimassa. Tulkaa kaikki katsomaan ja ihmettelemään todellakin!


      • öoioäåp

        Kyllä Hunttalan Matti on todellisuutta ollut Mellilässä. Matti Rudus Hunttala otti rahat kuopastaan ja kunta imi kolikot kirstuunsa. Eikö siellä kunta tehnyt aivan viimeisinä päivinään päätöksiä antaa ilmaiseksi keskustasta maata gryndereillekin?


    • olin I.J. seurassa

      Minä tietäisin tästä paljonkin, mutta kun kuulemma aurian konttoorissa selvitetään kirjoittajat, en viitsi omalta koneeltani. Sellainen on tilanne.

      • Loimaalaine taas

        No, sittenpä selvittävät, jos OIKEIN loimaalaista ollaan.Mitäs näissä kirjoittelussa on selvittämistä?
        Saa täällä anonyyminä kirjoitella mitä mielessä on , ei se mitään, mut jos mikä todella on loimaalaista on se, että kaikenlaisesta julkilausumisesta täytyy saada selville"kuka on sanonut mitäkin"....

        Terveisiä isälle, äidille ja veljen perheelle Mellilään!Ja pojille perheineen Loimaalle!


    • oikein hienosti

      Muistaakseni tämä Mellilä ei halunnut Tunturin pyörätehdasta, kun duunarit saattaisivat olla kommareita. Samoin se Liedossa nyt 60 henkeä työllistävä puuteollisuus torjuttiin.
      Puollettiin VR:n aseman ja sivuraiteiden poistaminen, postin menetys, kylän läpi levitettävä rekkaliikennetie ja paljon muuta hölmöläistä.
      Mellilän kunnantalolla on kielletty soittelemasta mahdollisia paikkakunnalle pyrkiviä yksityisyrittäjäkin! Sellainen ihme se on!

    • ostakaa peltoni!

      Mellilässä tehtiin välillä 1985 - 2005 laittomia ja kunnallislain vastaisi päätöksiä kymmenittäin. Niistä ei vain kuntalaiset, joita ne koski, uskaltaneet valittaa. Kylällä valitsee 4-5 mahtisuvun sukulaisten niin voimakas mafia, että yksilöt ja perheensä eivät olisi selvinneet heitä vastaan.
      Melliläjärvi on yksi päätösketju, jossa rikotaan lähes kaikkia kuntalain ohjeita. Sen valmistelu oli rikollinen! Sen käsittelyt tehtiin vastoin kunnallislakia ja viralliset pöytäkirjat puuttuvat kolmesta "päätöksestä kokouksesta".
      Ratahallintokeskus ei valvonut omia etujaan ja samoin sai grynderi tehdä kunnan omaisuudellekin. Siinä kaikki mikä oli kunnan muuttui yksityiseksi sekunnissa, kun kauha painettiiin maahan. Se oli kuin Neuvostoliiton omaisuuden jako juutalaisille miljunääreille 1990! Asukas ei pyynnöllään saa nähtäväksi päätöksiä. Valitusajat ovat ummessa eli mahoja!
      Melliläjärvi ei ole tuonut ainoatakaan työpaikkaa! Niillä kyllä aikoinaan asiaa vieltiin eteenpäin.

      Mellilän liitos Loimaaseen oli pelkkä mieletön teatteri! Asukkaat saivat valita keppiä tai ruoskaa -ei siinä ollut porkkanaa. Paremmasta purtavasta nyt puhumattakaan. Liittymärahoilla tehtiin yhden suvun lapsille oma koulutie, eli jalkakäytävä. Sama suku myi siihen ällistyttävään hintaan pellonpäitään.

      Loimaa-Mellilä on toiminnassaan TV:n sarjailveilynkin voittava, mutta valitettavasti tuhansille todellinen Pirunkorpi!
      Myisin kaikki (tila 33 ha peltoa 8 ha rakennukset 1950-luvun rintamamiestalo) kohtuu hintaan ja lähtisin vaikka Inariin susia naimaan!

    • Mie vain Loimaalta

      Hauskaa matkaa sinulle!

    • welska

      Mellilästä on tehty tv-sarja.vain muutaman huijarin tähden.

    • äänruutti

      Melliläjärven hiekka ja sora ei maksanut Lohja Rudukselle yhtään mitään! Puuston hinnaksi arvioitiin 55 000 euroa ja lopulle polttopuun arvoa 8 000 €, asiantuntijan ennakkokatselmuksessa. Tämä tieto jätettiin johtavalle kepun naispoliitikolle, silloiselle kunnanjohtajalle, jotka eivät sitä kertonut valtuuston jäsenille. Molemmat ovat poistunut paikkakunnalta onneksi, kuin se Hunttalan Matti.
      Yhteiskunta, lähinnä Mellilä ja myöhemmin Loimaa, on nyt laskujeni mukaan investoinut 170 000 euroa rakenteisiin, sähköön, viemäröintiin ja tiestöön.

    • hyvävelihommia

      Virkamiehille ei näytä olevan mitään vastuuta. Tämä on niistä yksi. Martinhakan kerrostalojen lahjoittaminen Avaintalot Oy:lle, Loimaan keskuspuiston ja torin uudistamisprojeki, Kopun kurvien rakentaminen, metsapalstojen vaihto ovat toisia viimeaikojen veronmaksajien kuppauksia.
      Kaavoitus ja kaupunki konsernin hallinnointi pitäisi olla kähminnän ulkopuolella ja paljon avoimempaa hallinnointia!

      • kukatahansa4

        Kirjoittakaa Mellilän asioista jos jotain tiedätte. Suurin osa sannasta otettiin Valtiolta ostetusta alueesta. Kunnan alue oli hyvin pieni. Siinä kunnan omistamalla alueella on nyt uimarannan hiekkaranta ja sorasta saatiin se hinta mitä siitä määrästä olisi saatu keneltä tahansa.


      • hauhjahuau
        kukatahansa4 kirjoitti:

        Kirjoittakaa Mellilän asioista jos jotain tiedätte. Suurin osa sannasta otettiin Valtiolta ostetusta alueesta. Kunnan alue oli hyvin pieni. Siinä kunnan omistamalla alueella on nyt uimarannan hiekkaranta ja sorasta saatiin se hinta mitä siitä määrästä olisi saatu keneltä tahansa.

        Valtion maata tai metsää ei ollut aariakaan,vana yksityistä ja Mellilän kuntaa. Metsää ei kasvanut junaradalla, eikä siitä juuri saatu maa-ainestakaan.


      • miujamau

        Olisi kiva tietää kuka yksityinen omisti valtion santakuopat?


      • mjnhbgv
        miujamau kirjoitti:

        Olisi kiva tietää kuka yksityinen omisti valtion santakuopat?

        Mitä nyt enää tekisit sillä tiedolla?


    • Naujamau

      No mitä sitten vinkut koko asiasta kun et mitään tiedä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe