Tulostimen värit

tervaa perkele

Ink clubin värikasetit ei toimi. HP Deskjet F370 ja siihen kuuluvat 21 ja 22 kasetit ei toimi, vanhat antaa vielä heikosti väriä mutta uudet ei toimi ollenkaan. 35euroa noista paskoista on 35e liikaa. Onko muut saaneet paska kamaa ink clubista?

14

3472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jupppe

      asensin pari päivää sitte vanhaan epsoniin inkclubin patruunat. kyllä ne toimii, ainakin vielä.

    • MustettaNenässä

      Tilasin 13/04 mustetta HP F2180 monitoimi tulostimeen inkClubista hintaan 36 € kuluineen. Paketti tuli postiin, kun ei mahtunut postiluukusta sisään. Hain sen, avasin ja yllätys oli suuri kun sain kaksi kolmivärikasettia, vaikka olin tilannut mustan- ja kolmivärikasetin. Tilasin HP 21:sen ja HP 22:sen ja sain kaksi HP22:sta. Koska mustaväri puutui, ostin Anttilasta ALKUPERÄISEN HP 21 musteen hintaan 19 €. Sitten asennuspuuhiin: Kasetit paikoilleen ja heti tuli ongelma, inkClubin värikasetti yhteensopimaton tulostimeni kanssa! Musta väri toimi tietenkin moitteettomasti, koska se oli alkuperäinen, mutta inkin muste ei kelvannut. Olihan minulla vielä se toinen vahingossa lähetetty ink kasetti, asensin sen ja se toimi. Tähän toimivaan kasettiin oli joku kirjoittanut erilaisia merkintöjä tussilla, ihme juttu, kun kasetin piti olla uusi. Loppu tuloksena siis sain väärin musteet, kaksi samaa ja toinen ei toiminut lainkaan. Saan inkClubilta uuden mustavärikasetin, kun valitin asiasta. Kertoivat että saan hyvityksenä pitää ylimääräisen kasetin, mutta kun se ei toimi, niin hyvitystä ei tule lainkaan. Mielestäni musteet kannattaa ostaa alkuperäisinä, koska ne toimiva 100 varmasti, eivätkä ole pajoakaan kalliimpia. En enää ikinä tilaa musteita netistä, vaan ostan ne kaupan hyllystä, säästyy aikaa, rahaa, hermoja eikä tule mielipahaa.
      [email protected]

      • Ei jäljitelmiä!

        Minulla myös on käynyt niin, kun olen tilannut mustetta netistä, niin saa kasetin joka ei ole yhteensopiva laitteeni kanssa, vaikka pitäisi olla. Muste firmaan ei saa kunnon yhteyttä, vain sähköpostitse voi valittaa ja vastauksetkin voivat olla jotain yleisvastauksia, ei henkilökohtasia. Kannattaa ostaa alkuperäisinä musteet, niin toimii varmasti.


    • Eio nettikauppaa

      Lopetin Ink clubin värien oston aikoinaan alkuunsa. Esim. keltainen näytti okralta. Toimivuus oli niin ja näin ym.

    • itselläni ollut samoja ongelmia ink clubin patruunoiden kanssa!...tulostimenani vanha Canon ip4000 jonka kanssa ei mutiaspatruuna ongelmaa!..myös "iso musta" patruunat käyttäytyneet niin,että tyhjentyvät vain puoleenväliin ja lakkaavat toimimasta!! finink:in patruunat toistaiseksi toimineet parhaiten minulla parhaiten!

      • Mitta täys !

        Mua raivostuttaa !!! Ostin uuden Epsonin tulostimen ja olen tilaillut mustetta InkClub´sta. Nyt on mitta täysi. Patruunat lakkaavat toimimasta puolessavälissä ja mustetta on jäljellä vielä vaikka kuinka paljon !
        En enää tilaa InkClubista !!!!


    • kuivaa

      Tilasin finink.com:stä mustetta canon laiteeseen. tuli nopeasti, mutta ei alkanut koskaan toimimaan, EN SUOSITTELE. menee hermot ja tulee kalliiksi. Vaimo valittaa kun laitteet ei toimi viikkoon. Ostan uudet alkuperäiset kaupasta.

      • muste-mathias

        Deskjet F370 on siis tulostin, tilasin äsken inkclub'ista mustekasetit, ei toimi. Toivotaan että reklamaatio hoituu nopeasti...


      • saitakin

        Sen jälkeen kun sain InkClub:sta pelkkää p**kaa,olen tilannut muutaman satsin finink:sta. Kaikki ovat toimineet ihan moitteetta. Käytössä HP monitoimilaite.


    • rekke 1948

      Olen jo jäsen, mutta en muista koska olen viimeksi kirjoittanut asiaa.
      Siirtykää jo hyvät ihmiset mustesuihkusta, lasertulostimiin. Halvempaa ja ei tuhraa mitään.Ota yhteyttä alan liikkeisiin ja ole tarkkana, ettei sinulle myydä vanhaa tuotetta. En mainosta tässä mitään, mutta alan liikkeet hoitavat asian hyvin, mutta ostakaa vain laser, musta tahi väri, niin olette tyyytyvisiä valintaanne.

    • asdcwerfdcwefsdc

      Minulla HP F2180 ja inkclubin High yeld riittoisa musta tuli postissa, ei toimi, tulostin ilmoittaa että siinä on jotakin vikaa. Katsotaan, lähettävätkö uuden. Mikäli vaativat paskan kasetin palauttamista, saavat unohtaa koko homman. No, en aio sieltä muutenkaan enää tilata, samanlaisia ongelmia on ollut ennenkin.

      Tarvis varmaan ostaa laser printteri.

    • Datailija

      Oliko noissa toimimattomissa kyseessä Inkclubista tilatut inkclubin kasetit vai joitain vielä halvempia? Ainakin omaan tulostimeen pystyn valitsemaan canonin, inkclubin ja budgetinkin kasetteja. Itselläni inkclubin kasetit toimi täydellisesti.

    • -J-

      Itsellä ainakin on inkclubin kasetit melkeinpä aina hetken toiminu normaalisti, mutta sitte muutamien tulostusten jälkeen musteet menny nollaksi / loppunu vaikka on luvattu monen sivun tulostusta jne.

      Ovat kyllä kiltisti lähettäneet uuden jos on sanonu uudesta paketista, että näyttää tyhjää / vajaata. Suosittelen myös alkuperäisen ostoa. Nuo musteet on vähän sama kuin patterit (varauserot), että pitää osaa/jaksaa seuloa se mikä on oikeasti paras valinta. Yleensä kun halvemmalla tehdään saadaan katteet paremmiksi, mutta laatukin on yleensä sitä, että on halvalla tehty.

    • eipihtaaja

      En oo ikuna käyttänyt täyttökasetteja.
      Järkikin sen sanoo etteivät voi moitteetta toimia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe