SOTAAN LÄÄKINTÖHALLITUSTA VASTAAN

kapinoitsija

Suomessa lääkärit ja lääkintöhallitus eivät piittaa vaikka tuhat ihmistä kuolisi päivässä. Kaikki luontaislääkkeet kielletään sitä mukaan kun niiden huomataan toimivan. Ihmisten tulee ostaa lääketehtaan lääkkeitä, tai kuolla.

Mainitsen pari tuotetta. Mäkikuismauute tuli kuuluisaksi koska se ehkäisi masennuksen paremmin kuin apteekkilääkkeet. Tietysti se kiellettiin. Onneksi joku nosti asiasta kanteen EU:n tuomioistuimeen, ja mäkikuisma jouduttiin palauttamaan vapaille markkinoille.
Aikoinaan Suomessa sai ostaa ruttojuurta. Huipputehokas luontaislääke jota on käytetty vuosituhannet eri puolilla maailmaa. Se on tehokas kivunpoistaja, auttaa myös päänsärkyyn ja migreeniin. Suurin anti on kuitenkin se, että ruttojuuri ehkäisee ja parantaa syöpää. Kasvi on täysin vaaraton. Joku yritti joskus sillä itsemurhaa, mutta ainut vaikutus oli pieni laihtuminen, koska suuri annos ruttojuurta poistaa vettä kehosta. Nyt aine on kiellettyjen listalla koska ihmiset saivat siitä avun ilman lääketehtaiden lääkkeitä. Samaan aikaan kuolee ihimisiä syöpään, ja monet kärsivät kovista kivuista joihin apteekkilääkkeet eivät tuo helpotusta.

Suomen Lääkintöhallitus on syyllinen tuhansien ihmisten kärsimyksiin ja kuolemantapauksiin VUOSITTAIN. Laillistettua kuolemantuottamusta, jota vastaan on noustava taistelemaan. Useissa länsimaissa sota on jo käyty, ja luontaistuotteet on vapautettu. Suomessa lääkärit ja lääkintöhallitus pistävät hanttiin viimeiseen asti. Osakesalkkulääkäreiden pörssitulot vähenisivät jos sairaudet parannettaisiin muutoin kuin heidän myrkyillään.

On mielestäni aika outoa, etteivät luontaistuotepiirit ole ottaneet asiaa esille sen suuremmin niin Eduskunnassa kuin EU:ssakaan. Eduskuntakysely, ja jatkuva valittaminen EU:n tuomioistuimeen saisi varmasti lopun Suomessakin lääketehtaiden monopolille, ja rahastukselle ihmisten kärsimyksistä.

8

1216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muuten

      että, lääkintöhallitusta ei ole enää olemassakaan.
      Noista asioista vastaa sosiaali- ja terveysministeriö.

      • kapinoitsija

        Hyvä niin! Onpahan helpompi kohdistaa isku, suoraan pääkallopaikalle!


      • Pena
        kapinoitsija kirjoitti:

        Hyvä niin! Onpahan helpompi kohdistaa isku, suoraan pääkallopaikalle!

        Olen asiasta samaa mieltä, mutta asiassa täytyy toimia demokratian pelisääntöjä hyväksikäyttäen ja sivistyneellä tavalla.
        Asiahan on viimekädessä niin että lääketeollisuus tulee ajan mittaan häviämään kilpailussa luontaistuotteille ja syy on siinä että on kaikkien kannalta järkevämpää hoitaa terveyttä ennaltaehkäisevästi, kuin puuttua tilanteeseen vasta sitten kun ihminen on sairastunut johonkin.
        nythän tiedetään se että syömällä oikeaa ravintoa, jossa on kaikki elimistölle välttämättömät ravinteet esim. vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet voidaan ehkäistä monien mm. kroonisten sairauksien puhkeamista.


    • Petasides

      Ruttojuurta saa edelleen ostaa Suomesta. Netin kautta. Samoin ulkomailta, netin kautta. Jos EU:n alueelta tilaa, ei tarvitse edes käyttää tullissa eikä maksaa tullimaksuja. Ruttojuuri on englanniksi butterbur, ja latinaksi Petasites hybridus - että siitä vain etsimään netistä. Hakuun voi vielä lisätä sanan price (hinta). Ruttojuuri muuten on myös äärimmäisen voimakas kipulääke; sen on todettu poistavan kirurgisen leikkauksen jälkeen kipua kolme kertaa niin voimakkaasti kuin morfiini.

      • Harmivaan

        Huom. Ruttojuuri on Fimean lääkelistalla, joten enpä lähtisi tilailemaan ulkomailta.


      • LuontoPrinsessa

        Ehkä onkin, mutta silti minun tilaukset on onnistunut.


    • Olen-kuullut

      Ongelmana on se, että jos lähtee joukkokannetta tekemään vaikka jotain lääkettä vastaan, niin asiantuntijat otetaan THL:n suojista, eli tuloksen silloin tietää etukäteen.
      Jenkeissä tällaisia joukkokanteita ajaa jotkut varatuomarit. He kerää potilaiden nimiä, joilla on joitain kokemuksia lääkkeiden aiheuttamista vaivoista, säryistä ja kivuista.
      Suomessa tämä tuskin onnistuu.

      • Tutkittuaturvallista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe