Rahkan / raejuuston pakastaminen?

Eli siis voiko maitorahkaa tai raejuustoa pakastaa?
Ilmianna
Jaa

4 Vastausta


... Ehrman (vai miten nyt kirjoitetaankaan) rahkaa ei voi pakastaa, se meni ihan vetiseksi sulaessaan. Olen kyllä kuullut, että ihmiset on sitäkin pakastanut, eikä se siis pilalla ollut pakastamisen jälkeen, mutta vetiseksi meni.

Arlan kiinteämpää maitorahkaa taas voi huoletta pakastaa... vetistyy vain hieman ja kun se on kiinteämpää niin ei se niin siinä haittaakaan.

En ole koittanut, mutta luulisin että sama juttu raejuuston kanssa... eli ei mene pahaksi, mutta vetistyy.
Ilmianna
Jaa
Ei tulisi mieleenkään, mutta jos jossain ruokaseoksessa on, voi pakastaa, mikä ettei.
Ilmianna
Jaa
Ei pille mene vaikkakin se on vetellistä. Kaataa vain pdet pois VAROEN!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Taas on kaivettu vanha kirjoitus.. Mutta asiaan. Ehdottomasti voi pakastaa kumpaakin. Raejuusto jo on sitä isoryynistä muuttuu pieniryyniseksi, jos on ensin ollut pakkasessa. Tällöin on jopa kivampi laittaa leivänpäälle kun on levittyväistä. Rahka toimii myös moitteettomasti vaikka on ollut pakkasessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Rahkan / raejuuston pakastaminen?

Eli siis voiko maitorahkaa tai raejuustoa pakastaa?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta