Seksuaalinen yliaktiivisuus

&%&%&

Tunnen neljä biboa ja kaikki on seksuaalisesti yliaktiivisia tai jokseenkin kamalan viriilejä ja jutut pervoja.

Pitää olla monta naista ja miestä... Onko kyse oikeasti hormoneista vai itsetunnon pönkittämisestä?

27

6469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rev.McMoon

      seksuaalisuuteen kohdistuvana maanisuutena. Minulla kofeiini kiihdytti keskushermoston siihen tilaan, että sopiva ärsyke laukaisi missä ja milloin tahansa sellaisen kiiman ja erektion, että tuntui, että silmät pullahtavat päästä ja housut kastuu justiinsa. Vuosi ilman kofeiinia ja kaikki oireet ovat poissa... onneksi.

    • anlican.kn<öw9uwjn.,-fa

      se ole vähän molempia........itsellä ei ole todettu kaksisuuntaista, mutta epillään......minulla on juuri noita seksisuhteita ollut liikaakin (EN ole niistä ylpeä!) joten en usko että kyse on itsetunnon pönkittämisestä.......minulla on ehkä kysymys itsetuhosta, tiedä sitä. olen siis nainen.

      • BiBi-

        Oon aina ollut itsetuhoinen,vaan ilmenemismuodot vaihtelee.. välillä bulimiaa,viiltelyä,väkivaltasia suhteita,viinaa,lääkkeitä,seksi suhteita..kaikkea onnetonta paskaa. Mutta oon sitämieltä että rauhotan ja lääkitsen niillä tavallaan itseäni..vaikka teenkin samalla hallaa.. olo käy vaan liian ahdistavaks ilman mitään.


    • BiBi-

      Itsekkin olen ollut aivan lapsesta asti yli seksuaalinen. Ja olen sentään nainen.

    • Kyse ei ole hormooneista eikä itsetunnon pönkittämisestä, vaan kaksisuuntaisen mielialahäiriön oireesta, jolle potilas ei paljoakaan voi. Ainoastaan tasaava lääkitys auttaa, ei loitsu eikä rukous.

      • 6667666999112

        Mania päällä BIBOlla, niin hulluja asioita seuraa: raha-asiat sikin sokin, ihmissuhteet persposkelleen mm. vieraissa hyppelyt ilman tunnontuskia.


    • xxx000

      Itselläni on todettu satyriasis ja olenkin etsinyt kumppanikseni nymfomaania muttei kohdalleni ole sattunut,koska onhan hankalaa mennä kyselemään yhden illan suhteelta:oletko nymfomaani?En halua loukata ketään mutta jatkan etsintöjäni jos jostai kumman syystä kohdalleni osuisi aito nymfomaani johon rakastua eikä tarvitsisi hypätä vieraissa

    • voieisentään

      Hyi olkoon,Bipo vaan pettää ja pettää ja kumppaneilleen ilmoittaa,että aijaa en tajunnut,että me seukattiinkiin.Hyi olkoon

    • Bipopäätär87

      Ikinä ei ole suhteessa ollessa tullut petettyä, välillä sinkkuna ollessa toki on voinut olla vähän useampia uusia kumppaneita sinä vuonna kuin hiljaisempina vuosina, mutta ei nyt mitään järkyttävää määrää silti kuitenkaan.

    • AntiIhmisperse

      Itsellä depression aikana läheisyyden kaipuu niin kova että hain epätoivoisesti jotakuta kenen vieressä nukkua. Valitettavasti miehet luuli että haluan seksiä vaikka selkeästi puhuin pelkästä cuddle kaverista. Koin sitten painettta harrastaa seksiä, mikä päättyi lopulta aina itkuun ja häpeään oman pään sisällä. Se että on bipo ei tarkoita että olisi joku ihmisperse joka juoksee vieraissa kaikenaikaa.

      • PerseitäMeilläKaikillaOn

        Itsellänikin alkaa moni masiskausi juuri tuolla tavalla että hankkiudun jonkin kainaloon (ei siis minkään yhden yön jutun) ja sitten jos masennus menee todella pahaksi niin eristäydyn ja suhde kuivuu kasaan mutta jos kyseessä onkin vain "lievä" masennus niin tuosta voi syntyä ihan kunnon suhdekin. Itse en niin koe paineita harrastaa seksiä tuollaisissa jutuissa, vaikka kyllä sitä kuitenkin tulee aina jossain vaiheessa jonkinverran harrastettua, mutta olen sen verran henkisesti vahva etten moisesta mitään paineita ota tai mieltäni pahoita.


      • Ihmispersekkö

        Noku ei tässä ota enää mitään tolkkua mitä itse haluaa ja mitä ei :D mä oon ainakin hukannut itseni ihan täydellisesti tän sairauden ja lääkekokeilujen takia. V*tuttaa.


    • Sika123456789

      Verratkaapa ongelmaanne niihin ihmisiin, keillä ei elämänsä aikana ole yhtään tai vain hyvin harva kokemus vastakkaisen sukupuolen läheisyydestä. Väitän, että nämä toiset ihmiset eivät kutsuisi sitä minkäänlaiseksi ongelmaksi vaan pikemminkin onneksi.

      • fhkjxvkgg

        Samaa mieltä. Ihmetyttänyt aina miten joku voi nähdä tossa jonkun ongelman. No voihan se parisuhteessa olla sille joka tulee petetyksi.


    • Onko kellään kokemusta deprakinen käytöstä kaksisuuntaisen hoidossa ja miten on vaikuttanut? Mulla menee nyt 600mg yö lääkkeeksi jotta saisin nukuttua,mutta nyt on ilmennyt sellainen sivuvaikutus etten saa orgasmia enää. Kysynkin nyt miehiltä jotka käyttää myös kyseistä valmistetta että onko teilläkin tullut samoja ongelmia? Seksi halut on kyllä pysynyt ihan normaalina siinä ei ole tapahtunut muutosta kumpaankaan suuntaan.

      • puolikova

        Staminaa on mullekin tullut ja noita nappeja menee 1500 mg illassa. Myös vähän satunnaisia stondisongelmia. Vaikea sanoa mistä johtuu, kun syitä on niin monia: tulee ikää, mieliala vaihtelee, viinaa ja tupakkaa vaihtelevia määriä. Ei ton pitäisi olla siinä suhteessa vaikea nappi ja mulla se on maanista puolta pitänyt hyvin kurissa muuten melko pienin haitoin (vrt. vaikkapa ketipinor).


    • Sraittaa86

      Minulla on eräs naistuttava joka rupesi myymään itseään kun hänellä ilmeni kaksisuuntainen mielialahäiriö.

    • tuumailen_vaan

      Olis kyllä mahtavaa jos vierellä olisi kunnon bipotyttö jakamassa fyysisyyttään. Tehtäis kaikkea kivaa jne. Oltais myös lähekkäin.
      Nyt vaan kävi niin että ikää alkaa olla meikäläisellä liikaa ja vaikeampaa löytää naista joka olisi viehättävä. Viehättävyydellä(fyysisellä sellaisella) on merkityksensä.

    • tuumailen_vaan

      lisään tähän vielä sen että, parhaat kyydit olen saanut biponaisilta.

    • tykkäänniinseksistä

      Olen elänyt saman miehen kanssa jo 26 vuotta ja hän todella pitää seksuaalisesta aktiivisuudestani. Vuosien myötä sain hänet kokeilemaan kaikenlaista kivaa seksin parissa ja milloin ja missä vain. Pitkässä suhteessa tulee kaikenlaisia kausia ja hän on kyllä parhaansa mukaan tyydyttänyt minut keinolla millä hyvänsä jos häntä ei itse akti juuri silloin kiinnostanut. Vastaavasti hän todellakin on saanut aina kun on halunnut. Pari huonoa kautta on suhteessamme ollut ja olen saanut käydä vieraissa kun tarpeeni jylläävät niin kovin että on pakko saada. Me emme näe niitä kertoja pettämisenä. Ainoa huono puoli suhteessa on että hän ei millään vieläkään ymmärrä kun on kausia että nukun ja nukun vaan yrittää väkisin toputtaa minua toimimaan. Toisaalta ymmärrän näissä vaiheissa hänen huolensa että josko taas löytää minut tajukankaalla ja joutuu toimittaan mut sairaalaan...

    • Pään-sisäisiä-yölauluja

      Ei se ikinä yli tai ali mennyt, mutta kausien voimakkuudet olivat kyllä tavalliseen suhteeseen verrattuna ehkä hieman korostuneempia. Kun meni hyvin, meni todellakin ihanan hyvin ja sitten kun oli hiljaista niin kuukausikin ilman suudelmaa.

    • bhjvbklvbköi

      Mania ajaa sinkkuna useisiin yhdenyön suhteisiin viikottain. Jos on mies (miehet ei mua yleensä kauan kattele) niin pitää olla kokoajan panemassa. Olen myös pettänyt aikanaan. En ole laskenut mutta arvioisen itselläni olleen n. 300 - 400 seksikumppania. Olen myös myynyt itseäni. Olen joutunut useita kertoja hyväksikäytetyksi koska maniassa olen sinisilmäinen ja liian luottavainen ihmisiin ja masentuneena en välitä itsestäni paskan vertaa.
      No olen kyllä hyvä petikumppani. Empä sitten oikein muuta olekkaan tässä maailmassa. harkitsen usein huoran ammattia mutta en tiedä pystynkö.
      Nyt viikon sisällä ollu kolme miestä ja lääkkeet ottamatta 2 viikkoa. Tänään söin litot onneksi.

      • bibpsfasdfmies

        Toivottavasti törmätään joskus sattumalta. Meillä olisi paljon juteltavaa. T: Bipomies :D


    • ojalanmisse

      Maniassa kaksisuuntainen tekee kaikkea sellaista, mitä tasapainoinen terve ihminen ei milloinkaan tee.
      1. sotkee raha-asiansa
      2. hyppii vieraissa vuoteissa niin paljon kuin sielu sietää tajuamatta, mihin se lopulta johtaa
      3. ei pysy samassa työpaikassa
      4. huutelee päälle kun toiset ihmiset keskustelevat
      5. on epälooginen
      6. kuksii kaikkea vastaantulevaa, koska pää on pyärällä ja hulluuden paha vaihe meneillään
      7. kuvittelee olevansa Napoleon tai joku profeetta samalla lailla kuin skitsofreenikotkin maniassaan
      8. ei pysty hoitamaan omaa lastaan, vaan se lapsi otetaan häneltä pois

      Kuksimisesta. Maniassa kelpaa eläin, naimisissa oleva ihminen, oikeastaan kuka tahansa. Bipo ei pysty hillitsemään mitään toimiaan maniassa.

      Siis, ennen kuin menette jonkun ihmisen kanssa parisuhteeseen, niin ottakaa selvää ja kysykää sairastaako hän kaksisuuntaista. Niin valitettavan moni puoliso on joutunut tuon sairauden takia eroamaan. Olisitko itse parisuhteessa ja eläisit saman katon alla ihmisen kanssa, joka maniassa hyppii naapurin miehen tai naisen vuoteessa pettämässä sinua? Olisitko parisuhteessa bipon kanssa, joka ajelee autollaan metsäteitä maniassa ja nussii nettituttujensa kanssa ja sinä olisit yksin kotona tai töissä. Bipot ovat lähestulkoon kaikki eläkkeellä ja heillä on maniassa aikaa kutsua ja houkutella naapurin mies sinun vuoteeseesi nussimaan. Ajatelkaa asiaa.

      Ei millään pahalla, mutta koirakin kelpaa.

      • koirankuksija

        vmp!


      • Anonyymi

        Tuo on ihan paskaa. Häpeä


    • blköbmbm

      Herää pahvi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe