nainen, muoviessu,

kumihanskat

Tere!

En ole koskaan ollut sen suurempi pervo tai kontiotyyppi, mutta jostain yläasteajoilta on jäänyt mieleen koulumme tiskaaja. Tämä nainen huuhteli vesisuihkulla astioita, päällään hänellä oli sininen märkä muoviessu, jotain sadeasumateriaalia. Käsissään hänellä oli vaaleansiniset kumihansikkaat ja jaloissaan jotkin siniset saappaat. En todellakaan ole mikään tätä palstaa häiritsevä kontio- tai sadeasukaveri.
Kuitenkin tämä huomattavan hyvämuotoinen tiskaajanainen on jäänyt mieleeni. Illalla nukkumaan mennessäni runkkailin ja muistelin tiskaajan essun alla nöpöttäviä nännejä. Kuvittelin aina olevani sidottuna selälleni pesupöydälle ja tuo tiskaaja hieromassa kaluani hanskat kädessä, essu päällään ja etusormensa anuksessani. ah!
Joskus ostin kaupasta samantyyppisen sinisen muoviessun, ja toivoin löytäväni naisen joka pukisi sen päälleen... en kuitenkaan sellaista koskaan tavannut. Jouduin sitten hävittämään tuon rakkaan essun, koska muutin asumaan tyttöystävän kanssa samaan kämppään. Hänellä ei tunnu olevan kiinnostusta tälläisiin "pervouksiin". Kyllä hän kuitenkin minut välillä sitoo kiinni ja imuttelee pitkävartisissa latex-hanskoissaan, mutta essu menee yli hilseen.
Onko kellään asiallisella ihmisellä tämmöistä fettaria tai jotain muuta vastaavaa.
Kertokaa kokemuksistanne!

36

4024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiallinen kirjoittelu

      En tiedä mistä häirinnästä sä puhut, mutta kyllä vastaavia mieltymyksiä löytyy, ei tuo ole mitenkkään erikoinen. Sääli ettei GF ole samalla aaltopituudella, yhteiset leikit yhdistää kummasti. Ja toiseks ei tuo ole yhtään pervoa, voisin kertoa sulle paljon pervompia juttuja. Jos sua kiinnostaa, niin sellaisia saisit lueskella ihan ilmaiseksi esim tämmöisestä paikasta www.vaipat.net, siellä on muutakin kuin tuon nimen mukaista matskua.
      Täss sulle vielä pari linkkiä iltojesi iloksi
      http://rainwear.za.net/forum/read.php?1,6069,6081#msg-6081
      http://www.rainwear-shop.com/index.php?cat=c83_Aprons.html

    • muoviessuM

      kyllä (muovi)esiliinoista kiihottuvia löytyy, ei ehkä niin sankoin joukoin, kun nk. tavallisemmista fetisisteistä, mutta maailmanlaajuisesti ihan huomattavia määriä.

      Ranskalaiset ja saksalaiset tuntuvat olevan kärkisijoilla näissä, ja kyllähän monen naisenkin saa innostumaan essu ja kumihanskaleikeistä, saappaista nyt puhumattakaan.
      Ihan varsinaista kiinnostusta asiaan en ole minäkään huomannut naisilla olevan, eli jos nainen haluaa kiihottaa kumppaniaan, tai muuten olla hänelle mieliksi, niin kaikki on mahdollista, jos osaa asiansa esittää oikein. Pervoudesta en tiedä...toisten mielestähän jo valoisassa pano saattaa olla pervoa,ja toisen mielestä vasta joku muu,,,ei kannata siitä huolta kantaa.

      • Kokovartalohoitoa

        Ihan normaalia tuo on. Meilläkin on monia muoviessuja ja kaapillinen muita asiaankuuluvia asusteita. Se on yhteinen harrastus ja joskus kestää koko viikonlopun. Huput, naamarit, kokovartaloasut, muoviset sänkykamat jne. Ja sitten mielikuvitus lentämään. Nykyään on onneksi saatavana ihan mitä vain. Ja muovilakanathan ei kastu...


    • tretretre

      olet päässyt hyvin alkuun hanskojen kanssa, nyt malttia vaan kunnes kysyt häneltä haluiaisiko hän sinun pukevan jotakin kumia päällesi. ostat hänelle lahjaksi jonku toisen pienen jutun, vaikka lateksi alkkarit. niin se etenee. itse olen jo päässyt tuosta catsuit ja huppu -vaiheeseen.

      oleellista kumijituissa on että niiden kantaja pitää sen tunteesta.

      • kumihanskat

        Kiitti tuesta, ehkä muija joskus lämpee tämmösiinkin!


      • apron
        kumihanskat kirjoitti:

        Kiitti tuesta, ehkä muija joskus lämpee tämmösiinkin!

        Moi !
        Mulla ihan sama fetissi. En osaa sitä tarkemmin selittää, mutta muoviessussa on jokin juttu,mikä kiihottaa...
        Meillä on niitä muutama ja vaimokin tykkää pitää muoviessua päällä kotiaskareissa.
        Joskus voisi ehdottaa pientä leikkiä essu päällä...
        Mutta olen jo tosi tyytyväinen tähän tilanteeseen.


    • a

      aa

    • renkinä

      olen nähnyt lomittajan lypsyllä haalareissa kumiessussa
      kumihanskoissa ja saappaissa. niin kyllä alkaa
      paikat kovenemaan.

      • kokovartalohoito

        Jotenkin noilla asusteilla on maaginen vetovoima. Olin 12 vuotiaana sairaalassa ja siellä nuoret hoiturit suihkuttelivat ja pesivät muoviessuissaan ja kumihansikkaissaan. Ja tietenkin tarkoituksella oikein kunnolla haarovälistä. Ja sitten naureskelivat kun pikkupojalle tuli erektio. Siitä lähtien ne on olleet minun fetissilistalla. Ja vaimo käyttää niitä jatkuvasti muun kumiasustuksen päällä.


      • mr85

        ai että.. Kyllä olen itsekkin monesti vaivihkaa lomittajan juttusille hankkiutunut juuri kun hän on ollut konetta pesemässä... viime kerralla tuossa keväällä oli nuori, reilu parikymppinen lomittajatyttö. Menin hänen luokseen juuri ennen kun hän alkoi valmistautua märimpään hommaan. Oli kiva seurailla vierstä kun hiukan roteva naisen alku kumisaappaisiin sonnustautuneena nakkaa vihreän kumiessun narun päänsä ylitse ja sitoo tottunein ottein narun selkänsä taakse... Käsiin ensiksi puuvillasormikkaat, jonka jälkeen keltaiset kumihanskat seinältä korista ja oikein ihanasti asetellen veti ne käsiinsä. Piti ihan lähteä muualle siitä, etten jää kiinni hänen ihailustaan...


      • renkinä

        oli viikonloppuna naapurissa naislomittaja,
        jonka näin tankinpesussa ja niissä työvaatteissa
        puolihaalarit vihreät saappaat punaiset kumhanskat
        ja kumiessu. oli jo vanhempi tapaus varmaan 55v
        mutta aika hyvin säilynyt, kyllä olis lypsy kelvannut.


    • mr85

      Minulla hieman samantyyppinen muisto...
      Yläasteaikaan olimme ensimmäisessä TET-harjoittelussa koululla. Ensin talonmiehen mukana yhden päivän ajan, sitten siivoojan ja yksi päivä kului keittiössä... Keittiövuorolla ei juuri muuta työtä ollut kuin juuri se astioiden suihkuttelu. Alkuun en millään tohtinut pyytää edes käsineitä, kun nolotti niin. Siinä ne olivat kuivatustelineessä aivan lähettyvillä. Sitten kuitenkin hetken kuumaa vettä suihkuteltuani rohkaistuin ja kysyin yhdeltä keittiön tädiltä, että voisinko saada käyttööni jotkut käsineet? Tyyppi oikein innostui ja opasti, että tuossa selkäsi takana on naulakossa esiliinojakin, jos tuntuu, että vettä räiskyy... Menin varmaan ihan punaiseksi kun muistan, miten päässäni kuohahti! :) Laitoin ensin kumihanskat käteen ja hetkisen rohkeutta kerättyäni otin myös essun. Heti kun pääsin tauolle, oli pakko mennä vessaan "hengähtämään" :D
      Essuhommiin en ole ikinä vaimoni kanssa koskaan päässyt. Kumppareita, nahkasaappaita ja erilaisia kumihanskoja olemme käyttäneet paljonkin.. Mukavia hommia. Kannattaa pikkuhiljaa ehdotella tyttöystävälle erilaisia "miedompia" asusteita. Kyllä se vielä joskus essunkin päälleen pukee :)

    • maalainen

      haave päästä maalle emännän käsittelyyn,
      kun emäntä on tehnyt navettatyöt ja
      pessyt maitoastiat maitohuoneen ja
      olisi pukeutunut kumihaskoihin ja essuun.
      hän alkaisi hyväillä etumustani ja avaisi haalarini
      vetoketjun ja ottaisi esii munani jota alkaisi hellästi
      kumihanskakädessä lypsämään, kunnes en enää
      kestä ja lastipurkautuisi lentäisi essulle.

    • yks vaan jostain

      Ohuita, kertakäyttöisiä, kumikäsineitä on tullut jonkun kerran käytettyä kammarin puolella, mutta essuista ei ole kokemuksia ao. hommissa. Eipä ole ainakaan vaaraa, että raapis kynsillä tms toisen aläpäätä...tuo oman säväyksensä puuhiin...muttei liian usein..

    • Erään kerran

      näin tuollaisen parikymppisen neitokaisen, jolla oli päällään tummansininen siivousessu, kun hän pesi lattioita. Takaapäin katsottuna hänellä oli jalassaan
      tiukat takapuolen muodot hyvin paljastavat housut.
      Oli pakko mennä vessaan runkulle heti tuon jälkeen ja hyivn lensi spermat,
      kun fantasioin seksistä hänen kanssaan.

      • kokovartalohoito

        Ostin juuri "Rubber Evan" kokoelmista sellaisen sinisen pitkän vanhanaikaisen muoviessun. Aivan mahtavan iso ja kattava. Voin suositella, vaikka aika kallis onkin.


    • mr82

      Mikäs sen seksikkäämpi kuin nuori nätti neitokainen muoviessu päällä ja kumihanskat käsissä tekemässä jotain... Ja alla tietty tiukat, muodot esille tuovat, housut. Nam. Nam.

      Vois tehdä lähempää tuttavuutta, kyllä!

      • mapu

        Mulla on kans jokin ihme vetovoima kumisiin hanskoihin ja essuihin.Varsinkin jos muijan suloisen sievät kätöset on suojattu tiukoilla kertakäyttö hanskoilla,etumus on suojattu muovi essulla ja sit ajattelen et sen tiukkojen farkkujen alla on satiini pintaiset pikkupöksyt.Yleensä saan pallien tyhjennyksen kumihanskoilla,nykyään melkei jokakerta.Joskus on kokeiltu myös fistausta jossa on ollut myöys essukäytössä hanskojen lisäksi,tuntuu niin ihanalta ku se kävelee kylppäriin täys varustus päällä ja hetken päästä tuntuu vieläkin ihanammalta.


    • kapulapapula

      Keväisin on tapana pestä ulkokalusteita talven jäljiltä ja tunnetusti rapatessa roiskuu, niin essut ja hanskat on hyvät olla päällä. Ja toisinaan homma on jatkunut pidemmälle, pussien tyhjennykseen varaston suojassa. Yleensä tulee myös muija on saanut oman osuutensa käsineiden kosketuksesta, märkään alapäähänsä :)
      Kohta terassikausi taas alkaa...sitä odotellessa...

    • n-79

      Onhan teitä muitakin, jotka ovat kiinnostuneita essuista ja kumihanskoista. Itse tulee käytettyä ihan kotihommissakin, kuten tiskatessa. Eipähän ole etumus märkä. Ja kyllä tuo mieskin on joskus saanut oman osansa...käsin "lypsy" täysissä varusteissa..

      • kokovartalohoito

        Vilkaisepa tuolta novellipuolelta kinky osastolta hiukan yksityiskohtaisempaa tarinaa syntymäpäiväjuhlinnasta. Siellä on muoviessujakin mukana. Ja muuta samantapaista. Kumikäsineitäkään ei ole unohdettu puhumattakaan naamareista kumi/muovipuvuista...


      • mies

        millaisia kumihanskoja käytät lsiinäkäsin lypsyssä


    • essupessuressu

      Essuille ja hanskoille oli taas päivänä eräänä käyttöä, kun vaimon kanssa laitettiin terassia kesäkuntoon, ja roiskuuhan se vesi laittiaa ja kalusteita pestessä. Eikä se sitten jäänyt pelkästään niihin. Tuli tehtyä vastapuolelle kunnollinen "lääkärin tarkastus", jossa mikään paikka ei jäänyt huomiotta ;) Kelikin suosi...nam nam.

    • JL30000
      • mikämikälie

        Ei paha :)


    • renkinä

      tänään oli hienonäky, näin vähän vanhemman naisen
      iltakävelyllä ruskeassa sadetakissa tai sadeviitta pitkäthelmat
      ja huppupäässä ja kumpparit. tuli heti villejä ajatuksia mieleen
      kun vielä luulen että henkilö työskentelee maatalousalalla.

    • sade

      Niin niitä näin syksyisin näkyy.Kyllä ihan perus sadehousut ja takki säväyttää.Haave on et voisi käydä kävelyllä pikku sateessa vanhemman naisen kanssa.

    • Lypsäjän orja

      Toivoisin joskus vaimoni laittavan minulle käsiraudat ja sitovan kylppäriin kiinni. Sitten hän menisi hakemaan jalkaansa kumiset ratsastussaappaat, päällensä muoviessun ja käsiinsä kumihanskat. Hän tulisi pesemään minut perusteellisesti, myös peppureikä sisältäpäin. Sitten liukkaria käsineisiin ja sormetusta peppuun, samalla handjobi, spermat märille saappaille ja essulle. Sitten hän laittaisi miehuuteni siveysvyöhön ja avain kaulaketjuun rintojen väliin. Joutuisin nuolemaan spermat pois. Seuraavana päivänä taas käsiraudoissa, vaimo pesisi pippelini samoissa varusteissa ja taas kalu häkkiin. Pesun jälkeen joutuisin nuolemaan hänelle orkun, vaimo pesutamineissa. Tätä jatkuisi ainakin kaksi viikkoa siten, että en itse voisi koskea ollenkaan omaan kaluuni, vaan vaimo hoitaisi pesut, tyydytyksen, seksin ym. siten että olisin itse toimien ajan aina kahlittuna. Ja välillä voisi panna muutenvaan sträppärillä peppuun, ilman huomiota kalulle. Voi se olisi elämää...!

      • kumikäsine

        Ja vielä kun välillä saisi haistella päivän jalassa ollutta, kunnolla jalkahieltä tuoksuvaa ratsastussaapasta. Itselle tietysti myös keltaiset tiskihanskat käteen.


    • Lypsyt

      Huh, tässä alkaa kovettumaan!

    • Lypsyt

      Muoviessut ovat todella hot, varsinkin epämääräisesti märkinä. Varsinkin jos essu on vyötetty tiukasti naisen lantion päälle, jolloin se muotoutuu kiihottavasti lantion päälle paljastaen muodot. Saappaina voisi olla kumiset Huntterit ja käsissä tiukat kumihanskat. Siinä kun jotain liukastetta tai öljyä läträilee hanskoihin ja roiskii samalla essunkin sotkuiseksi, ei paljon kuumemmaksi tilanne muutu. Tähän kohtaan sopii siementäjän hansikas ja uhkaus käden perseeseen työntämisestä.

    • Essussa

      Ehdotin vaimolle esileikkiä siten, että puen päälleni pelkän muoviessun. Siitähän se sitten lähti.
      Muoviessu tuntuu ihanalta päällä.

      • Essussa

        Ja se muovipinta tuntuu niin hyvältä.......
        Laukeaminen essuun on upeaa!


    • Essupoju

      Paras essu on molemmin puolin sileää muovia.

      • Essussa

        Kumpikin on hyvä. Oli sisäpinta sitten muovia tai kangasta, niin hyvältä se tuntuu.


    • Mehuessu

      Tuossa pari viikkoa sitten poikkesin viemässä rahtia paikkaan, jossa tehtiin omenoista mehua. Tuon näyn jälkeen ei paljon muuta ole mielessä ollutkaan. Paikassa työskentelevällä naisella oli sellainen kokopitkä muoviessu päällään. Käsissä tiukat kumihanskat. Siellä hän saapasteli, saattoi ehkä huomata pitkät katseet. Olisin kyllä antanut ottaa mehut omistakin palleroista. Miksei näitä keikkoja tule enemmän...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe