spermat anaalissa

heidi

pidän peppuseksistä ja siitä, että kundini laukee mun anaaliin lopuksi.

pikku ongelmaksi onkin muodostunut se että spermat jää syvälle sisälle ja valuu ulos jossain TODELLA sopimattomassa paikassa sopimattomaan aikaan.

saako niitä mitenkään vartin sisään yhdynnästä pois anaalista? kykkääminen ei auta. vinkkejä?

kiitos etukäteen =)

heidi.

51

41481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jussi_03

      käytä kortsua? Silloin spermat saa siististi pois.
      Itse käytän aina kortsua kun tökin anaaliin...

      • heidi

        ollaan seukattu kauan eikä kumi oikein tunnu hyvältä, musta peppuseksi on parasta paljaaltaan!!!

        mut saisko nyt niitä vinkkejä, kiitos???


      • Kalle

        ...hyva Heidi !!! ei mitaa witun kortsuja, kuka sellaisista tykkaa... ?


      • heidi
        Kalle kirjoitti:

        ...hyva Heidi !!! ei mitaa witun kortsuja, kuka sellaisista tykkaa... ?

        älkää nyt käsittäkö väärin, kannatan kumin käyttöä kertajutuissa ja ehkäisynä, mut oma tilnateeni on se et oon seurutellu jo pitkään jne jne enkä halua käyttää anaalissa kumia.


      • Eiköhän se olis tämä.


      • Anonyymi
        P3tra kirjoitti:

        Eiköhän se olis tämä.

        Moi
        Ous kiva tutustua paremmin Petra
        Pete50v 180 100
        [email protected]


    • Sirena

      Ratkaisuksi löysin nk. pitkät pikkuhousunsuojat. Sen kun liimaat pikkupöksyihin sillai heiman takapainotteisesti, niin valumat ei sotke housuja. Suojan voit sitten lähimmässä vessassa heittää pois.
      Stringejä ei kannata pistää jalkaansa, kun lähtee ulos peppuseksin jälkeen.

    • Reima

      Minä pyydän aina partneria imemään ryppyreikääni aktin jälkeen. Yksi hyvä tapa on syödä hernekeittoa ennen aktia. Kun partneri alkaa imemään reikääni, niin muutama reipas pieru puhdistaa suolen kivasti.

    • heidi

      KIITOS kaikille niille jotka vastasitte aiheesta ja asiallisesti

      ja katsokaa peiliin ja aikuistukaa ne, jotka käyvät täällä vain vittuilemassa - aiheetta!

      hyvää kevään jatkoa

      heidi :)

      • täältäkin

        Ihan asiallinen kysymys, ite oon monesti tuskaillu saman asian kanssa. Erityisesti kesällä, kun tykkään pitää stringejä enemmän, ongelma on melkoinen.. Kun stringeihin ei saa sitä pidempää pikkuhousunsuojaa. Mutta täytyypä munkin kokeilla sitä huuhtelua. Tosin olen kyllä todennu että se sperma menee niin syvälle, että mulla saattaa kestää tosi kauan, ennenkö se tulee pois sieltä. Mutta täytyy kuitenkin kokeilla, jos se auttais.

        Ei kai tätä ongelmaa olisi, jos harrastais seksiä vaan illalla, mutta kun sitä tulee tehtyä aamulla ja päivälläkin.

        Kevään jatkoa sullekin :-)


      • Kivaa kesää sullekkin.
        Kyllä täällä saa ihan asiallisia vastauksia myös.
        En vaadi kumia peppu jutuissa. Ajatus saada siemenet sisään kiihoittaa minua. Luulen että mulla spermat sekoittuu tai imeytyy muuhun sielä sisällä kun en ole huomannut niiden erikseen valuneen ulos.


      • Anonyymi

        No joko olet paskantanut kyrvän päähän?


    • ...

      itellä sama juttu ja kun kumia ei voi käyttää allergian vuoksi... syö jotain mikä laittaa vatsan sekaisin, niin (ällöä kyllä) varmasti tulee lasti ulos. tai puuppaile oikein urakalla ja äkistä väkisin

    • M446

      Kannattaa jättää tavara sisään anaaliin sillä on tutkittu olevan positiivista vaikutusta mm.mielentilaan ja estää masennusta.
      Katsokaa netistä jopa sperma anaali puikkoja on tehty masennuksen hoitoon.

      • Fuckie

        Laitahan hiukan lisätietoa, en löytänyt netistä mitään tietoa tuosta että spermat peräsuolessa vaikuttaisi mielentilaan. Olisi yksi hyvä syy lisää laittaa kalua pyllyyn :)


    • hhvv

      Voin kuvitella että homosta tai bisse miehestä tuntuu aika tuhmalta mennä töihin poikaystävän spermat perseessä. Parisuhteessa elävällä bottomilla varmaan paska luistaa hyvin ja pukamat pysyvät poissa kun persvittu pysyy vetreänä munaa saadessa:D

    • Julli38

      Spermat anaalissa on kiihottava juttu ( sinnehän tuo arvokas lasti kuuluukin, paitsi pillun pohjille jos lapsia tehdään ) Tänään tokaisinkin tyttökaverille, kun kullillani venyttelin hänen pyllyään, että jahka lasken satsit syvälle pepaan lopuksi … niin älä käy pytyllä, vaan pidät ne sisällä.
      Hankalaan käytännön tilanteeseen tulee mieleen, että Tamppooni perspuolelle niin on ihanan huoleton vallan

    • swswsswsww

      Ensinnäkin peräsuoli pitää puhdistaa huuhtelulla ennen ja jälkeen panemisen. Toiseksi mies voi saada tulehduksen naiselta tai mieheltä jota panee. Hiv ja c-hepatiitti tarttuu helposti anaalihdynnässä. Anaaliyhdyntää ja pilluyhdyntää ei voi vaihdella vapaasti, koska nainen voi saada tulehduksen..Kumi peliin.

      • Juomuilla

        Käytätkö kumia kauhasi kanssa?


      • ergonomiaa

        Sinulla on lievästi ilmaistuna hieman rajallinen milikuvitus sen suhteen millä peppuseksistä voi nauttia.

        Kuitenkin kaikki peppuun ja peräaukkoon liittyvä vetää sinua kovasti puoleensa vuodesta toiseen.

        Mene vain ihan rohkeasti sexikauppaan tutustumaan erilaisiin peppuleluihin tai tilaa netistä ;-)


    • ergonomiaa

      Entäs peppuseksiä ja peppuleluja harrastavilla kun nautiskelun jälkeen tuppaa suolen toiminta menevän hieman sekaisin jopa pariksikin päiväksi.

      Itse ole muutaman kerran testannut etirauhasen hirontaan tarkoitettua lelua ja homma ok mutta tuo edellä mainittu kiusa tulee mukana. Vesipohjiasta liukakria juuri sopivasti, mutta ei liikaa sillä peppu ei sellaiseen ole tottunt tai tarkoitettu, eli sekin voi suolen toimintaa häiritä.

      Sitten taasen peppuhuuhtelu ei kuulema ole terveellistä liian usein toteutettuna, sillä se sattaa terveen suolen pöpökannan epätasapainoon.

      Siksi olenkin hieman ihmetellyt miten peppuseksiä aktiivisetsi harrastavat diilaavat tämän asian kanssa.

    • Analchief

      Oma tyttöystäväni ei halua että laukean peppuun ollenkaan ja sen vuoksi käytämme peppuseksissä kondomia tai sitten vedän ennen orgasmia ulos ja laukean pakaroille ja peppureiälle.

    • Transpimu

      Itselläni tulee sperma pois suht nopeasti. Yhden kerran eräs mies pani mua 7 kertaa peräjälkeen ja tuli joka kerta sisään. Se oli hauskaa valua sitä koko loppuilta. Mutta ei sen pidempään.

      • kakkihaisee

        Taisi valua paskat kintuille tuolla jyystämisellä persesuoli menee piloille sitten on lystiä kun paskot alles


    • mällimekko

      Jos käytät hametta, jätä pikkuhousut pois. Etenkin kesällä. Mikäli luontosi antaa periksi, nosta hieman ja huomaamattomasti hamettasi ja istahda johonkin bussiin, kahvilaan, naapurisi luo, tms hetkeksi. Anna paikkojen kuivahtaa. Kangaspäälysteinen tuoli imee liemet hyvin.

    • mällitperseeseen

      Nussin aina muijan toiveesta paljaalla perseeseen, orkun saapuessa, mällit mahdollisimman syvälle suoleen. Josain vaihees muija käy päästämäs lastit pois ja homma kunnossa. Ei mitään ihmeellistä dramatiikkaa liity peppusexiin. Tää on yksi ehkäisy konsti, vaarallisilla päivillä...

    • Btmpoju9

      Olet varmasti kuullut pikkuhousunsuojat Mä olen kundi ja käytän niitä peppuseksin jälkeen laitat sen vaan vähän taaksepäin kuin normaalisti ja se on siinä

    • 33rsaerfsdfsdfsdf33

      Käsisuihkulla vaan lasket vettä sisään ja purskautat ulos, teet sen verran monta kertaa että tulee puhdasta.. ei tuo mikään onglelma ole

    • Btmpoju9

      Mulla on suhde toiseen mieheen ollut jo pitkään ja ollaan luovuttu kortsuista, mä laitan pikkuhousun suojan peppusexin jälkeen.
      Hiemsn on miehenä noloa ostaa niitä

      • Anonyymi

        Anna spekun olla sisällä ja pukeudu kumipöksyihin tai laihdutushusuihin, ei valumat haittaa, Ja tuntuvat sexyltä:)


    • ihanastipeppuun

      Mä käytän myös pikkuhousunsuojaa, kun poikaystävä tulee mun peppureikääni. Tampaxi on vielä parempi. Nykyään otan ensin poitsukaverilta ekan lastin suuhun, niin peppuun ei sen jälkeen edes tule niin paljon. Kyl miehetkin voi ostaa ja käyttää kuukautissuojia.

    • peppunautinnot

      Mä olen kuten joku bottom homo itseään kuvasi pepun kautta tyydytettävissä. Tai oikeastaan nautin melkein enemmän kun peppuuni työnnytään kuin yhdynnästä vaginaan. Peppuun saamisesta nauttiminen on kyllä hetero tai myönnetään että bissemiehelle hankala asia jos haluaa olla naisen kanssa sillä tuollainen perverssi hinttari on kuvotus varmaan 99% naisista. Toisaalta aito kulli tuntuisi varmasti paremmalta kuin kovat muovidildot. Paras tietysti on että olisi poikaystävä johon voi luottaa että voi olla ilman kumia. Spermat ei muuten pitäisi valua ulos jos sulkijalihakset ovat kunnossa mutta olo on varmaan aika naisellinen kun on side housuissa ja spermat sisällä

    • suoleen_satasella

      Kunnon tamponi ja näiden lisäksi todella imukykyinen side...ellet halua tehdä täydellistä suolenhuuhtelua heti persepanon jälkeen. Vettä sunsaasti ja pienellä paineella suoleen niin hyvä tulee. Edellisen jälkihoidon voi aina varmistaa kunnon siteellä. Nauti sinä persepanoista, sillä se on parasta mitä ylikiimaiselle kumppanillesi voit antaa. Kaikki eivät edes pysty antamaan persettä. Olet siis oikeastaan monen muun yläpuolella.

    • spermatpyllyyn

      Perseen spermaaminen tuntuu todella hyvältä. Siinä on oma kiihokkeensa, kun spermat valuu omia aikojaan pois sieltä. Harvoin tätä herkku kuitenkaan saa ja viimeaikoina olen haaveillut siitä useasti. Onneksi löysin blogin, jossa on tekstejä kaiketi oikeasta elämästä ja jossa myös tapahtuu tuota perseeseen laukeamista <3 seksipaivakirja2016.blogspot.fi

    • Anaalilutka91b

      On kyllä upeaa tuo perseeseen laukeaminen! Rakastan sitä, tulee niin porno fiilis.
      Mun kundit on tykännyt kovasti siitä, että aina ennen peppuhommia huuhtelen kunnolla. Ei tule mitään kakkahajuja eikä varsinkaan kakkaista kullia. Oikeastaan jos kunnolla pesee niin kyrpää voi vaikka imeä panon jälkeen tai sen lomassa eikä tuu paskan maku suuhun :)

      Mä en oikeastaan ees halua, että tavara tulee heti ulos. On ihan törkeän kiihottavaa lähteä vaikka kaupungille spermat perseessä. Mul on ilmeisesti sen verran hyvä sulkijalihas että vahingossa sitä ei sieltä valu pöksyihin. Seuraavan kakan kanssa tulee sitten pois kyllä.

      Oon ehkä jonkun mielestä hieman lutka, mutta mulla on useampi mies kenen kanssa harrastan säännöllisesti seksiä. Tiedän tautiriskit jne., mutta näiden kanssa hyvä luottamus niin olen uskaltanut jättää kaikkien kanssa kumit pois. Tuo spermat perseessä on välillä niin pervo fiilis, että oon joutunut tekstaamaan heti jo toiselle kundilleni ja mennyt uudelle panolle. Pikkasen se ihmetteli kun nussiessa musta alkoi spermaa vuotamaan jo ennen kuin se oli ehtinyt laueta. Onneks ei haitannut ja sain sit kohta kulkea kahden kundit spermat pyllyssä. ;)

      • Bi-Mike46

        Itse olen huuhdellut perseeni huolellisesti työntämällä suihkuletkun varovasti mutta syvälle sisään useaan kertaan. Vähän arvelutti ekan kerran kun parterini oli pannut minua jonkin aikaa (ilman kumia), sitten hän veti kalunsa ulos ja käski minun imeä sitä. Se oli ihan puhtaan näköinen eikä haissut eikä maistunut "perseelle". Nuolin ja suukottelin kalun syljelläni kiiltävän kosteaksi ja hän jatkoi nussimista kunnes laukesi sisääni.
        Käytän varmuuden vuoksi latexi-pöksyjä persepanon jälkeen, vaikka en ole huomannut että spermaa valuisi itsekseen. Ja kyllä: on tosi porno fiilis kulkea tiukassa latexissa, peppureikää kuumottaa kivasti ja tietää että spermalasti on sisällä.


      • Anonyymi

        Spermalastit kuuluu laskea peppupanossa peppuun tietenkin sisälle. Ei mitään pakaroille tai selälle. Kesällä laskin kolme kertaa illan ja yön aikana lastit varatun naisen perseeseen ja aamulla hän lähti hiihtämään kotiin päin miehensä luo, jossa ukko kortti panoa. Oli kuulemma ollut kuumottavaa kun pillu oli valmiiksi märkä, mutta ei onneksi spermainen, vaan ne valuuki naapurirapusta ukkokullan nussiessa rietasta vaimoansa.


    • Styceri

      Voisit sanoa BF:lle, että kun lasti on tulossa niin vetää kalua ulos niin, että vain suurinpiirtein terska on enää sisällä, eli spermat jäis siihen lähelle peräaukkoa, niin se saattaisi jouduttaa ulostuloa.

    • Anonyymi

      No samalla tavalla kuin hinttarit kortsusta, eli piereskelemällä

    • Anonyymi

      Huuhtele peppu anaalin jälkeen tai viimeistään seuraavana päivänä.

      • Anonyymi

        Sperma kyllä imeytyy suoleesi jos maltat olla paikallasi 15 mint. Myös kaikki vitamiinit saat limakalvot siirtää kehoosi.


    • Anonyymi

      Hei! Oma str­­­eam. Sisää­nkäynti k­aiki­­lle, jotk­­­a haluav­­­at pitää hauskaa 👉 http://9205555.com/H/8dW3y 👈

    • Anonyymi

      Tuleeko sperma ulos ihan röplyämällä?

    • Anonyymi

      Muista että taudit tarttuu myös anaalissa. Kumia kannattaa käyttää.

      • Anonyymi

        Saa kai sitä ovaa tyttökaveria tai vaimoa panna perserseen ilman kumia? Itsellä kumit jäi 20v sitten, enkä ajatellut enää tarvia käyttää. Vaimoa saa rynkyttää paljaalla ja laskea sisälle aivan


    • Anonyymi

      H­­­ei! Oma str­eam. Sisää­­nkäynti k­­­aiki­lle, jotka haluav­­­at pitää hauskaa 👉 http://3422111.com/H/q7MY 👈

    • Anonyymi

      Kondomi suojaa myös seksitaudeilta

    • Anonyymi

      Vedä käteen karvaranne.!!

    • Anonyymi

      Uu­­­si s­eksi­tea­tteri avautu­­u Su­ome­­en! Ku­­tsu­­mme kai­­­kk­i­­­. Il­­mo­­ittau­­tum­­ine­­n ry­­­hmä­­­ämm­e tääl­l­­­ä - http://7290000.com/H/T1c7Z 👈

    • Anonyymi

      Päästä pidellä suoleen vettä siinä tyhjenee.

    • Anonyymi

      Suihku pää anaali , niin puhdistuu

    Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe