Kyttälän Kirppis

Jasmiina77

Minulla on ollut pöytä pariinkin otteeseen Kyttälän Kirppiksellä. Tosi mukava ja siisti paikka. Ensin ajattelin laittaa tavarat uff:iin, mutta ajattelin, että sieltä ne menee ison organisaation mukana korkeaan hintaan, johonkin kehitysmaahan, eikä semmoisessa ole järkeä. Otin Kyttälän Kirppikseltä pöydän ja laitoin halvat hinnat, niin ne katosivat siitä Suomessa asuville tarvitsijoille. Tuotto ei ollut mulle pääasia vaan, että tavara kiertää. Sain kuitenkin pöytävuokrat maksettua ja tuli fiilis kun hyvä tavara meni kiertoon.

15

3052

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veikko_k

      Tyttö puhuu asiaa... Hyvää tavaraa kannattaa kierrättää! :)

    • Fairy_Fiona

      Mua huijattiin Kyttälän kirppiksellä. Olin tulossa siivoamaan pöytää, mutta kama oli tiessään. Omistaja oli laittanut ne henkareineen päivineen koreihin. Tästä 20 sekunnin työstä hän veloitti 15 euroa, pöydän olisi pitänyt olla tuntia ennen selkemista tyhjä. Sanoin, etten maksa, koska en tiennyt tunnin säännöstä. Vaadin sopimukseni näkemistä. Kyllähän se löytyi, erinäisiä papereita niitattuna yhteen. Sitten tyyppi vetäisi eteeni paperin, jota en ollut KOSKAAN nähnyt ja joka ei tosiankaan ollut siinä nipussa, jonka olin lukenut ja allekirjoittanut. Tämä salapaperi oli kuulema sitten ne sopimusehdot!! Uskomattoman härskiä. Paperi sisälsi kaikenlaista sääntöä esim. ettei helpostia syttyviä nesteitä (sprayt ym.) saa viedä alakertaan lain mukaan ja kaikkea muuta ohjetta, mistä todellakaan ei ole firman nettisivuilla, eikä minulle suullisesti kerrottu. Pitäkööt sen viisitoista euroa, mutta minä en asioi paikassa enää koskaan. Ja sana kierrättäjien kesken on laitettu kiertämään..
      Kama kannattaa lahjoittaa hyväntekeväisyyteen tai myydä netissä tai omalla pihakirppiksellä. Vai onko jossain muka nähty rehellistä kirppariyrittäjää?

      • Tre_2010

        Itse en enää vie myyntiin tavaroita Kyttikselle. Siellä on niin hiljaista menoa, ei näy asiakkaita. Ja asiakkaathan ne kauppoja tekevät.


      • kaatteelija
        Tre_2010 kirjoitti:

        Itse en enää vie myyntiin tavaroita Kyttikselle. Siellä on niin hiljaista menoa, ei näy asiakkaita. Ja asiakkaathan ne kauppoja tekevät.

        todella huonoa ...on myynti siellä..ja se pomo..."ei todella kiinnostaa vois vähempää hänen letkautuksena"...surkee "mies..... ei voi olla pahempaa myyntipaikkaa... en suosittele....


      • tuttukirppis

        Kannattaa käydä tyhjentämässä se pöytä hyvissä ajoin eikä jättää hommaa viimetippaan, niin välttyy turhilta yllätyksiltä. Jos tavarat ovat olleet viikon pöydässä, eikä kauppa ole ihmeemmin käynyt, niin tuskin siinä myynnissä sen viimeisen tunnin aikana ihmeitä tapahtuu.


    • samoilijat

      Älkää ihmeessä viekö sinne mitään,ei siellä kauppa käy !

      • Jarkko11111

        Mä sain kyllä ihan hyvät myynnit. Riippuu ehkä tavarasta. Myin lp-levyjä kohtuulliseen hintaan , niin kauppaa tuli.


    • Ella

      Käyn melkein päivittäin pyörähtämässä kirppari kierroksellani ja ainakin minä olen löytänyt mieleistäni tavaraa... Myynnistä ei ole kokemusta Kyttälästä eikä muualta.

      Mulla ainakin ollu mukavat myyjät!

    • pallokirppis

      Kerran kesällä otin pöydän viikoksi. Nipin napin sain pöytävuokran maksettua. Siitä jäi huono maku, mutta muuten kirppis on ok. Vaikkakin aika hiljainen. Jos sieltä pöytää ottaa, niin kannattaa varautua, ettei välttämättä isoille voitoille jää. :D

    • hkilyjk

      turha paikka ... huono sijainti ..ei kantsi viedä...saatikka käydä.

    • Kirpu

      Kerran olen käynyt, ei tule kyllä enää ikinä mentyä siitä ovesta sisään. Huonommat kirppikset top3 -listalle menee helposti. Uskomatonta sontaa täynnä koko paikka. Huh huh.

    • zuzat

      surkea paikka...

    • Kirppareidenkiertelijä

      Tänään kävin ensimmäisen kerran, oli myös viimeinen. Tavaraa on, mutta kotimainen lasi ja keramiikka suurelta osin rikkinäistä, ja jos ovat ehjiä, sen huomaa hinnasta, erittäin kallista. Suurin osa pöydistä kirpparin omia pöytiä ja pisteenä iin päälle kiinalaista krääsää. Pisteitä ei heru myöskään siitä, että ilma on tunkkainen, asiakkaita ei näy ollenkaan ja alakerran (todella turhat) lisäpöydät on kellarissa suurinpiirtein pommisuojassa. En ymmärrä kuka tuonne haluaa edes viedä tavaransa myyntiin. Ja olen kuullut huhuja, että on kovassa myydä tuolla kirpparilla edes pöytävuokra takaisin, en tosin ihmettele.

      • lopunalkua

        On niitä muitakin kirppiksiä, missä kauppa ei kerta kaikkaan käy. Vituttaa maksaa pöytävuokrat ja sitten raahata ihan kaikki takaisin kotiin, mitä on kirppikselle raahannutkin. Ei vittu se on netti, missä tästä lähtien ylimääräiset tavarat myyn. Jos ei mee kaupaksi sielläkään, niin sitten joutaa roskikseen.
        Tuskin kirpputoreilla enää pitkää tulevaisuutta on, kun jengi alkaa räknää, että kuinka kannattamatonta se kirppismyynti on. Plus miinus nollaa ja sitten vielä kaikki vaivan näkö sataprosenttisen turhaan. Kirpputoreille käy vielä niin kuin kävi cd-levyllekin.


      • hinta.ja.laatu
        lopunalkua kirjoitti:

        On niitä muitakin kirppiksiä, missä kauppa ei kerta kaikkaan käy. Vituttaa maksaa pöytävuokrat ja sitten raahata ihan kaikki takaisin kotiin, mitä on kirppikselle raahannutkin. Ei vittu se on netti, missä tästä lähtien ylimääräiset tavarat myyn. Jos ei mee kaupaksi sielläkään, niin sitten joutaa roskikseen.
        Tuskin kirpputoreilla enää pitkää tulevaisuutta on, kun jengi alkaa räknää, että kuinka kannattamatonta se kirppismyynti on. Plus miinus nollaa ja sitten vielä kaikki vaivan näkö sataprosenttisen turhaan. Kirpputoreille käy vielä niin kuin kävi cd-levyllekin.

        No ihan on paikasta kiinni ja siitä, mitä tuotetta myy. Vaatteita on ihmisillä nurkat täynnä, joten niitä on hankala saada missään kaupaksi. Laadukkaat ja ehjät käyttöesineet - sellaiset, mitä kaikki tarvitsee, menee hyvin. Kirppishinnat on aina oltava eli reilusti edullisempaa kuin mitä saa uusia kaupan alennusmyynneistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe