EX:än kaipuu

mie

Mitä mieltä olette tästä?? Jätin itse ex:äni viiden vuoden seurustelun jälkeen muutama kuukausi sitten.Kuitenkin parin kuukauden jälkeen aloin ikävöidä häntä.Olen miettinyt asiaa nyt pari kuukautta ja kyse on todellakin ikävä ihmisestä, ei hyvistä muistoista ym.Laitoin hänelle asiasta viestiä ja hän soitti heti takaisin, juttelimme ja ex sanoi myös ikävöineensä ja ajatelleensa.Kuitenkin hänellä on jo uusi suhde, mutta se ei tunnu menevän hyvin.Sovimme, että mahdollisesti tapaamme mutta nyt ei ole kuulunut mitään vähään aikaan. Soittaako? Näemmekö? Onko mulla mahkuja??Kertokaa kokemuksia...

20

5185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies

      Aika turhaa tommonen vollotus. Olisit miettiny ennenkuin jätit..

      Jos ei se toiminut silloin, niin miksi se toimisi nytkään?

      Tarttumalla menneisiin estät itseäsi ja exääsi kehittymästä ja pääsemästä uusille urille.

      Ikävä tulee parin kuukauden päästä jättämisestä kaikille, mutta se menee ohi kun ei sorru sen tunteen vietäväksi.

      etsi itsellesi uusi ihminen ja kasva suhteeseen.

      • nöpö

        Täysin samaa mieltä!Että ei kannata jäädä menneisiin roikkumaan. Hän kuitenkin nyt seurustelee ja ei ole ottanut sinuun yhteyttä. Se kertoo jo paljon teidän mahdollisuuksistanne. Exä tuntuu hyvältä silloin kun menee huonosti, jos menisi hyvin, miettisikö hän edes sinua? Anna hänen rauhassa selvittää asiat oman kumppaninsa kanssa, jos he päätyvät eroon niin sitten voit kokeilla onneasi.

        Sanon tämän siksi että oman poikaystäväni exä ei ole luovuttanut koko 1,5 vuoden aikana mitä olemme olleet yhdessä. Välillä muistaa soittaa jne. vaikka eivät ole tekemisissä. Se on rasittavaa meidän suhteelle ja häiritsee myös poikaystävääni.Hänellä ei tietty ole sydäntä sanoa sitä tälle tytölle, koska heillä on pitkä suhde takana. Kai se on sitten imartelevaa kun hän soittelee jne. Tuo tyttö tekee itselleen hallaa, koska miettii menneitä ja ei ole vielä jatkanut elämäänsä. Hän llmeisesti luulee että minä häipyisin pois kuvioista. Eli jätä toki tuo ihminen rauhaan, kyllä meri on kaloja täynnä;)


      • Riitta

        Joskus ero auttaa ihmistä tajuamaan kuinka paljon välittää ja kuinka paljon hyvää suhteessa oli ja sitten kuin yrittää exän kanssa uudestaan niin kaikki sujuu paljon paremmin kun tietää siloin jo varmasti että se on mitä haluaa.
        Joskus elämän rakkaus tulee kuvioihin väärään aikaan ja siksi suhde menee pieleen, mutta kun sen ymmärtää ja huomaan ja kun uuteen suhteeseen exän kanssa tulee mahdollisuus niin sitten suhdekin toimii ihan eri tavalla kuin aikaisemmin.


    • Eksynyt enkeli

      Mun ex jätti mut ja teki sellaisia asioita joita ei olis saanu tehä ja kuitenkin mä rakastan sitä! Mä kaipaan sitä aivan mielettömästi.. Mulla on kuitenkin uus suhde ja oon tavalla tai toisella onnellinen sen kanssa. Mutta en voi unohtaa ex poikaystävääni,vaikka hän oli vittumainen ja haukkui mua taivaan ja maan välitä niin silti rakastan häntä yhä vaikka tietysti mun pitäs vihata sitä mutten voi vaan..

    • jjjjjjjjj

      Suhteen , varsinkin pitkän sellaisen loputtua yleensä jossain määrin ikävöi, muttei se tarkoita, että kannattais jatkaa. Ja jos sillä on jo toinen, kantsiiko pyrkiä siihen väliin? Eiköhän se hankkiudu vapaaksi jos tosissaan kaipaa

    • Tiuti

      Mulla oli vähän sama tilanne tossa reilu vuosi sitten,jätin poikaystäväni,oltiin kihloissakin...sitten tuliki se kauhee ikävä ja tajusin rakastavani häntä...poikakamu otti mut takas,oltiin vuosi yhdessä kunnes se jätti mut..oltiin yhteydessä melkein jokapäivä koska ero otti varsinki mulle koville,tiesinhän rakastavani enemmän ku koskaan...oltiin erossa pari kuukautta kunnes exänikin tajusi rakastavansa mua!!nyt ollaan kimpassa ja menee paremmin kun koskaan;)voi kuulostaa tosi pöljältä tms...mutta me kaks tajuttiin vasta näiden vaiheiden jälkeen et kuulutaan yhteen:)ymmärrän sun ikäväsi!!!

      • sara

        Se antaa toivoa myös minulle =)!


      • Mies

        Käsittämätöntä pelleilyä, en ymmärrä tuollaista. No, jos ollaan teinejä niin ei paljon asioista tajutakaan, mutta aivan hölmöä pelleilyä tuo on. Vähän enemmän voisi toista arvostaa eikä olla "ystäviä" vain silloin kun menee hyvin. Mutta semmosia nykypäivän pullamössölapset ovat.


    • yksi

      tilanteet muuttuvat, ihmiset muuttuvat. Ja käytännössä ei olla osattu hoitaa hommia. Ja siksihän sinä erositkin. Mutta rakkaus jää. Se jää aina. Muistot kultaavat rakkauden. Ja se mikä oli tavallista näyttää ihanalta ja se mikä oli kurjaa ja miksi erosi, sitä ei aina muistakaan. Kaipuu ON. Kun seuraavaan kumppaniin tutustut, niin muista tämä aina. Ei mikään unohdu kokonaan. Aikaisemmat kumppanit pysyvät sydämessä koko ikäsi. Eivät he tomuksi muutu. Ja niin montaa kannat , kuinka monelle olet sydämesi antanut. Nykyaikana tämä vain halutaan unohtaa ja mennään pää kolmantena jalkana jutusta juttuun. Nyt tiedät. Ja osaat ottaa vastuun siitä. Ja osaat toimia siten ettei turhia eroja tule. Takaisinpalaaminen onnistuu hyvin hyvin harvoin.

      • colm.

        Näin on..olet viisas.

        Juuri tätä seikkaa ei nuori miehen mieleni uskonut. Mutta nyt olen huomannut raastavastikin, että näin on. Yhtä-äkkiä herään siihen, että muistan ihmiset, tunteet, kosketukset, ne ovat ilonani ja painolastinani.

        Ne tekevät iloiseksi, surulliseksi, herkistävät, saavat haluamaan, himoamaan, toisaalta odottamaan ja viisastumaan.

        En tiedä, kuinka monta suhdetta edes haluan enää. En ole montaakaan kokenut, mutta sen olen huomannut, ettei suhteesta toiseen säntäily ole heiniäni. Herkistynytkö?


    • Mies

      Olisit miettinyt asiaa ennen kuin jätit kaverisi ettei tarvitsisi tulla tänne mankumaan. No, suhteethan ovat nykyään kertakäyttöisiä niin kuin asiaan kuuluukin. Milloinkohan ihmiset rupeavat vaihtamaan sukulaisia ja vanhempia, onhan se välillä mukavaa jos saa uusia kokemuksia. Mä voisin vaihtaa faijani jonkun toisen faijaan ja kaveritkin voisin vaihtaa toisiin. Mitä sitä samoja naamoja jatkuvasti katselemaan, kerranhan sitä eletään. Kannattaa elää itsekkäästi niin ehtii kokea paljon elämänsä aikana. Harmi vaan ettei semmoisella elämällä ole mitään arvoa vaikka kokemuksia olisikin satamäärin.

      • tyttönen

        Ei millään pahalla "mies" mutta sinä et taida ymmärtää mitä rakkaus on! Se on ihan inhimillistä että ymmärtää kuinka tärkeä joku toinen on vasta sitten kun sen menettää. Ei se ole itsekästä! Minulle on käynyt samoin ja luulenpa että se vain vahvisti suhdetamme! Ja sitähän varten nämä keskustelu palstat ovat että voi kertoa ongelmistaan. Eikö olisi hieman tylsää tulla tänne vain sepitämään arkipäivän asioita??


      • mie

        Kyllä sun elämä mahtaa olla vaikeeta tollaisella lievästi sanottuna tiukalla pipolla. Ihmisen siis pitäisi HETI osata tehdä vain oikeita päätöksiä elämänsä suhteen?! Katumuksen, ymmärryksen ja anteeksi saamisen mahdollisuutta ei ole?


      • tyttönen
        mie kirjoitti:

        Kyllä sun elämä mahtaa olla vaikeeta tollaisella lievästi sanottuna tiukalla pipolla. Ihmisen siis pitäisi HETI osata tehdä vain oikeita päätöksiä elämänsä suhteen?! Katumuksen, ymmärryksen ja anteeksi saamisen mahdollisuutta ei ole?

        Juuri niin samaa mieltä olen minäkin tuosta niin sanotun miehen kommentista!


    • tyttönen

      Minäpä kerron sinulle minun ja exäni tarinan... Eli tilanne on melko sama kuin sinulla. Jätin exäni yli kaksi kuukautta sitten, mutta myöhemmin kuitenkin aloin kaipaamaan häntä hyvin paljon ja mietin pitkään mitä tekisin. No, viime perjantaina soitin hänelle (kylläkin ihan muusta syystä) ja puheliu ajautui siihen että molemmat sanoivat ikävöineensä toisia. Hänellä OLI ollut joku toinen jo tässä välissä mutta heillä oli aika vasta mennyt poikki osittain (kuulemma) minun vuokseni. Niinpä sovimme että tapaamme ja selvitämme asiat. En ole vielä tavannut exääni mutta odotan innolla sovittua päivää! Sinun tilanteesi on hieman vaikeampi koska hänellä on jo uusi. En osaa sinua enenpää neuvoa kuin että kuuntele mitä sydän sanoo ja harkitse hyvin tarkkaan onko teillä tulevaisuutta yhdessä vai ei.

      • ikävä

        Mun tapaus on tällänen:
        Ikävöin edelleen ensimmäistä rakkauttani ja erostamme on nyt jo n. 5-6 vuotta. Taitaa olla niin, että sillä ensirakkaudella on aina oma paikkansa sydämmessä, eikä sitä paikkaa kukaan voita. Kuulostaa pahalta nykyistä poikaystävääni kohtaan, mutta niin se vaan on.
        Tuun aina ikävoimään tätä poikaa. Sydän pomppii tupla nopeudella aina kun sattumalta tapaamme ja kadehdin exäni perhe-idylliä (kaunis avovaimo, yksi lapsi ja toinen tulossa).
        Oon kuitenkin oppinu elämään asian kanssa. Välillä ikävöin enemmän ja välillä on pitkiä jaksoja kun en muista koko tapausta.
        Aika säälittävää vai mitä!:)
        Jaksamista kuitenkin kaikille haikailijoille! (ei se exä ole kuitenkaan niin ihana kuin sen muistaa olevan!)


      • kazick

        Sama juttu mulla...tavallaan mä ite jätin ja nyt myös ite aloin kaivata.. mutta nyt on sitte nii, ettei äijjä halua mua enää..Tai sanoo kyllä kaipaavasa yms. mutta sanoo haluavansa elää vapaana ja tehä mitä huvittaa..

        Ehkä mä olin sit vaan liian kireä ja siveellinen, että sille riitti:D
        surkutus:(


    • tupu

      Erosin avomiehestäni kaksi vuotta sitten. Hän oli/on elämäni suuri rakkaus.
      Ikävä kyllä tavatessamme kummankin elämäntilanne oli vaikea, ja kumpikin oli "toipilas" kun suhteen perustaa olisi pitänyt luoda. Homma meni reisille.
      Kumpikin löysi lohduttajan äkkiä eron jälkeen, joiden kanssa olemme vieläkin. Exäni miehille tyypillisesti on jatkanut elämää turhia märehtimättä; kun ei toiminut niin mikäs siinä sitten... Tilaisuuden tullen huomaa kuitenkin että pinnan alla hänkin on vereslihalla asian suhteen.
      Itse en ole kyennyt rakastumaan tai edes haluamaan tosissani ketään eron jälkeen, vaikka tosissani olen yrittänyt exäni unohtaa.
      Ei voi kuin toivoa että joskus taas rakastuisi johonkin toiseen, ehkä viimeistään silloin helpottaa...

    • Toni

      Ex jätti parisen kuukautta sitten. Noh löysin uuden jota kohtaan luulin tuntevani jotain kunnes ex tuli ehdottamaan yhteenpaluuta ja samassa en löytänytkään entisiä tunteita nykyistä kohtaan... Nyt pohdinnan alla on että antaakko uusi mahdollisuus vai ei? Syy eroomme mielestäni oli että molemmat oli liian ujoja ja juttu ei edennyt silloin.

    • Ashleyscott

      Hei, nimeni on Ashley, kävin läpi artikkelin ja löysin mieleestä nimeltä Dr. Surda. Elämässäni en ole koskaan ajatellut, että on olemassa sellainen asia kuin hengellinen välitys. Oma ongelma alkoi kahdeksan kuukautta sitten, kun lapsen isä alkoi herättää jotain outoa käyttäytymistä, en ole koskaan tiennyt, että hänellä oli avioliiton ulkopuolella. Se piristää minua siitä uskollisesta päivästä, kun hän tuli taloon poimimaan hänen asioitaan, kun tiesin, että tilanne on tullut käsistä ja hän sitten kertoi minulle, että hän oli lopettanut avioliiton, jonka olen rakentanut yli viisi vuotta, i Oli hämmentynyt ja hämmästynyt soitin perheelle ja ystäville, mutta ei turhaan. Mutta pysyin positiivisena ja uskoisin voivani saada hänet takaisin ja saada hänet pysymään. Katso ja tohtori Surda auttoi minua ja elämme onnellisesti nyt. Dr. Surda on niin mukava mies, hän myös auttoi minua lopettamaan sydämen ongelman. Kiitos hänelle ja kiitos Jumalalle hänen lahjastaan. Jos sinulla on jokin ongelma, ota yhteyttä tähän sähköpostiosoitteeseen: [email protected]

      Ota yhteyttä seuraaviin ja katsele Dr Surdan hienoa työtä:
      (1) Jos haluat ex: n takaisin.
      {2} Jos etsit työtä
      (3) Haluat olla edustettuna toimistossasi.
      (4) Haluat, että naiset / miehet juoksevat sinua.
      (5) Jos haluat lapsen.
      (6) Haluat olla rikas.
      (7) Haluat saada Avioliittolaskut
      (8) Poista Sairaus ja sairaudet elimistöltäsi Spells
      (9) Liiketoimintaperiaate
      (10) Lottoarvot.
      (11) Tuo takaisin Lost Love
        ja paljon muuta.......
      Voit ottaa hänet yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe