Mistä miehet tykkää?

kokemattomuutta

Toivon, että mahdollisimman moni mies viitsisi vastata tähän :>

Olen itse vielä hyvin kokematon, poikaystäväni aika paljon kokeneempi. Nämä asiat ovat toki yksilöllisiä, mutta olisi kiva saada hieman "vinkkejä", mitä kaikkea voisi kokeilla ;)

Eli tykkääkö miehet kaulalle pussailusta? Entä nännit? vatsa? Mistä te kiihotutte?

Entä koskettelu: mistä tykkäätte, että nainen teitä koskettelee suudellessanne? Ei kai sitä heti kannata kättä housuihin tunkea? :D

14

7265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öpöli

      kaikenlaiset hyväilyt tuntuu miehelle hyvältä, jos poikaystävä tosissaan sinusta tykkää niin kaikki tuntuu hyvältä kun käsilläsi hyväilet kaulaa ja rintaa paidan alla ja annat sille kosteita pusuja ensin vain varovaisin liikkein. Ja mistä se kiihottuu? se riittää kun sinä olet siinä, se riittää jo kun se näkee sinut, vaikka sulla on vielä kaikki vaatteet päällä, se näke kuinka sinun rintojasi pullottaa sinun vaatteesi läpi. Minä siinä vaiheessa kiihottuisin sinun reisistä, ne ovat kaikkein kaunein osa naisista, ja vielä jos niitä peittää lyhyt hame, siinä vaihessa vain kuvittelee mitä sieltä ylempänä ja piilosta löytyy, miehille se ihanin kohta ja paikka koko maailmassa. Uskon jo että siinä vaiheessa kun poikaystäväsi on huomannut nämä asiat sen käsi on jo luisumassa hiljaa sinun sileäätä pehmeäätä reittäpitkin hameen alle ylöspäin ja pian koskettaa sinun ihania pikkuhousuja, sormet menee pikkarin alle ja nostaa niitä vähän ylös ja sormi löytää sinun kuuma ja kosteata rakoa, ja se painaa sormen sisälle, ja liikutta sitä siellä, siitä takuulla poikaystäväsi kiihottuu. Ainakin minä. jos sinulla on siinä vaiheessa käsisi kiinni sen kalussa niin huomaat huomaat miten kova se on ja aivan kostea, niin olis ainakin mun.

    • 1002+

      Ei sun tarvi hätäilä, oota korkkaajaa, huom. ei täysin kokematonta kumpikaan petytte molemmat toinen pettyy ja ja toinen pettyy/suuttuu.

      • öpöli

        Tämä nyt olis mitenkään pornolehdestä suoraa "plagioitu" yritin tyttöstä neuvoa et vaikka sillä pyörii vähän halut mielessä niin kannattaa odotella, jos poikaystävä on samalla aaltopituudella niin kyllä se mahdollisesti aloitteen tekee, meinaan kun kyseli ja oli kokematon.


    • imut

      Mulla kokemusta aika lailla.Mieluimmin hyväilet miestä kaulalle korvan taakse jakuiskaat ,Esim,Kuinka paljon tykkäät,Siitten myöhemmin hitaasti etsit sen jöpöttävän..Alat hitaasti kielelä lipoa sitä..Siitten suussa ensin pikkaisen,ja siitten syvemmälle..Jalisää nopeita pitkiä voimakkaita imuja.Ja mieshän on valmis naimaan sinua.

    • pippuriprinsessa

      Monet miehet pitää hellistä suudelmista niskassa. Kokeile yllättää joskus halaamalla takaa päin ja suutele hänen niskaansa. Miehesi joko antaa sinun jatkaa tai unelmoituu niin että kääntyy sinuun päin ja suutelee sinua. Kun alat hivuttaaa kasvojasi suudellakseen häntä, vedä hellästi miehesi leuan alapuolelta sormellasi itseäsi kohti ja kun suutelette hyväile hänen kroppaansa.

    • ladamies nro 185

      no tietty kiihoittavat asut on kivoja. ja se, että pöllähtää yllättäen keskel päivää asu päällä eteen. myös suihinotto voi olla kivaa plussaa joskus.

    • suutelua.

      Kyllä kaulalle pussailu tuntuu miehestäkin hyvältä. Samoin nännien, niitä voi sekä nuolla että imeä. Kaikki vartalon koskettelu ja sively suudellessa tuntuu hyvältä. Naisen ei tosiaankaan kannata tunkea kättä housuihin heti. Pieni kiusaaminen kuten suutelun hetkeksi lopettaminen ja sitten jatkaminen on myös kivaa. Samoin se, kun nainen koskettelee kielenkärjellä esim. miehen korvanlehtiä.

    • Kokemus kasvattaa...

      Riittää kuule se että annat miehen pussailla sua minne haluaakin, ei mies niin siitä välitä että häntä pussaillaan, vaan se että saa naista suukotella jokapuolelle ja rutistaa nainen lähelle itseään vasten. Kaikki mikä tuntuu hyvälle on sallittua ja toivottua, riippuu paljon toki yksilöstä ja siksi pitääkin paljon vaan opetella asiaa.

      Ei kättä kannata housuihin tunkea, rutista vaan tiukasti itseäsi lähemmäs, siitä mies parhaiten tykkää. On toki läheisyyskammoisiakin miehiä joiden kanssa on syytä olla varovaisempi, mutta kun kerran poikaystäväsi on kokeneempi niin hänen uskoisi ymmärtävän parhaiten mitä hän toivoo sinulta. Hän myös ymmärtää sinua ja varmasti tahtoo että sinä koet olosi hyväksi ja onnelliseksi. Jos hän ei ymmärrä sinua tai tahdo sinun kokea oloa onnelliseksi ja hyväksi, niin sen kyllä huomaa... eri tavoin. Vaihtoehtoja on monia.

      Läheisyys on tärkeämpää kuin seksi, se on minun mielipide. Se on aivan sama mitä fyysisesti tapahtuu jos kykenee kunnioittamaan sitä että jos toinen ei halua mennä pidemmälle (seksiin) niin sitten ei mennä.

    • tunkea?

      Ei kai sitä heti kannata kättä housuihin tunkea? :D
      >>no ei heti, mutta takuulla kannattaa jos haluat pitää miestä hyvänä. Ei tarvii runkata, tuntuu tosi kivalta kun pidät kädessä kun pussaillaan.

    • 6

      Komppaan ylempää.

    • kokematon:)

      en osaa vastata oon vielä nuori, mutta ehdotan että vartaloa hiplaat ja suutelet ja jne. itse tykkään että pojat hiplaa vartaloa, suudellut en nole ketään mutta poskelle:)

    • silmiin katsotaan

      Ei sun paljoo tartte tehdä, jos katot sitä poikaa silmiin seksikkäästi, niin johan pojalla jöpöttää!
      Ainakin mä tykkään jos mua katotaan silmiin =)

    • dfgdf

      Lappalaaset jyrää

    • JarnoM.

      Mies pitää siitä että nainen nauttii hänen seurastaan, itse saan suurinta nautintoa siitä että nainen haluaa olla kanssani ja saan tuottaa hänelle paljon mieli hyvää. Niin henkistä kuin seksuaalistakin. Jos haluat kiihoittaa miestä niin kiusoittele häntä ensin koskettamalla kehollasi hänen etumustaan, ota hänestä kiinni, riisu hänet ja paina hänet makuulle. Tee miehelle selväksi että nyt ei parane yrittääkään nousta makuulta tai sitten puhua mitään. Jatka koskettelua kädellä, sitten huulilla. Joka puolelle ei pelkästään peniksen seudulle. Jatka kiusoittelua, mutta älä liian kauan. Muutama minuutti riittää. Ota penis suuhusi, mutta älä ime. Nuole kuin nuolisit tikkaria nautinnollisesti. Liikuta esinahkaa edes takaisin samalla, mutta hellästi. Kiusoittele tällä tavoin hetkinen. Arvioi tilanne, vaatiiko "kovempia" otteita se että saat miehen laukeamaan. Jos ei jatka samalla linjalla, jos mielestäsi mies ei nauti riittävästi, rupea imemään kullia hellästi. Ime ja muista tiukka ote toisella kädellä koko ajan peniksestä samalla runkaten häntä hellästi. Älä yritäkkään saavuttaa hänen huippua nopeudella, vaan hellästi ja välillä voimakkaasti imien. Muista käyttää kieltä. Anna miehen laueta suuhusi, ei sitä pakko niellä ole, jos et tykkää sylje pois. Näitä oppeja seuraten kun hoidat miehesi aina silloin tällöin, voin taata että hän on uskollinen sinulle eikä haikaile muiden naisten perään ja mikä tärkeintä, silloin sinulla on lähtökohta vaatia samallaista käsittelyä itsellesikin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe