Etelä-Suomen kosmetologikoulu

Karhut77

Hei!

Voisko joku kertoa kokemuksia opiskelusta Etelä-Suomen kosmetologikoulussa omistajavaihdoksen jälkeen?
Onko opetus hyvää ja millainen ilmapiiri on?

31

6798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ammattitaito kunniaa

      On kuulemma ihan ok edelleen...mutta Keravalla toimivaan keskiuudenmaan kosmetologikouluun en menis...

      • Karhut77

        Kiitti vastauksesta!

        Olisko jollain muulla jotain kommentteja? :)


      • Mämmikoura70
        Karhut77 kirjoitti:

        Kiitti vastauksesta!

        Olisko jollain muulla jotain kommentteja? :)

        Moikka! En suosittele, Paitsi Jos olet kokenut ja vahva persoona ja massa löytyy niin ok! Voin antaa paremmin tietoa esim. s.postitse:)


      • Karhut77
        Mämmikoura70 kirjoitti:

        Moikka! En suosittele, Paitsi Jos olet kokenut ja vahva persoona ja massa löytyy niin ok! Voin antaa paremmin tietoa esim. s.postitse:)

        Kiitos vastauksesta! Olisi ihana kuulla lisää! Tässä sähköpostiosoitteeni: [email protected].


    • jeboooooo

      joo en minäkää suosittele. iha killeri meininkii

    • Mimmukka999

      Saihan sieltä ammattitutkinnon, mutta en ole siitä erityisen ylpeä--
      En suosittele, todellaaan..
      :(
      Helsingin kouluista olen kuullut hyvää:)

    • Outoa toimintaa

      Kyseisestä Uudenmaan kosmetologikoulusta olen kuullut vain huonoa. Koulu ei kuulu mm.kosmetologi yhdistykseen, joten tutkinto todistus on aivan turha. Hirvittävää huijausta,koska kyseinen koulu maksaa tuhansia euroja!! Toivottavasti kyseisen koulun pitäjät joutuvat vastuuseen!!

    • Asiantuntija 30v

      Kehoitan kaikkia nuoria varomaan näitä yksityisä kosmetologikouluja. Koulutuksen laatu on niin huono, etten itse ota yritykseeni koskaan yksityisistä kouluista valmistuneita. Se on todella ikävää nuorelle joka on valinnut mukavan ammatin, mutta huonon koulun. Kukaan ei valvo kosmetologikoulutusta, vaan koulun voi laittaa ihan kuka hyvänsä, vaikka ei olisi itse kosmetologi. Hyvin harvoin yksityisissä kouluissa on opettajia joilla on opettajakoulutus.
      Kosmetologin ammatti on erittäin hyvä ja mukava työ, mutta menkää ammattikouluihin.
      Jo kolmekymmentävuotta allalla ollut.

      • SuorastaanLoukkaava

        Toi on kyllä ihan täyttä puppua! Itse olen aikoinaan valmistunu Prakticum nimisestä koulusta kosmetologiksi, ja se on yksityinen koulu. Kuuluu noihin Cidesco kosmetologikouluihin ja itse kanssa suoritin Cidescon opintojen loppupuolella. Sain heti töitä valmistumiseni jälkeen ja olen hyvässä työpaikassa tällä hetkellä. Joten en kyllä alleviivais sitä että kaikki yksityiset koulut ovat huonoja, ei missään nimessä. Kaikki samat aineet olen siellä yksityisellä puolella lukenut, ja kaikki samat yleiset aineet ym. Tutkinto kesti 3v.

        Ei pahalla, mutta vaikka tässä eräs mainitsi että on ollut alalla 30v niin se ei tarkoita mitään. Kannattaa päivittää tietoja ja kattoo miten ala on kehittynyt, se ei nimittäin ole ollenkaan samaa kun 30v sitten!!!


      • asiantuntija 20v

        Asiantuntija 30v on mielestäni väärässä. itse olen käynyt yksityisen koulun 22 v sitten ja nimenomaan tuon Etelä-Suomen Kosmetologikoulun. Ja koulun jälkeen osasin todellakin tehdä töitä. Totta on että me tehtiin siellä ihan kauheesti hoitoja jne mutta oppi meni perille. Jälkeenpäin olen täydentänyt osaamistani.
        Minulla on ollut työharjoittelussa näitä amiskankin käyneitä ja voin sanoa että yhtään parempia eivät ole. Aika ulalla on vielä viimesenkin vuoden oppilaat. Aika paljon oppiminen riippuu oppilaastakin, jos on intoa ja halua pärjätä.


    • VAROITUS!!

      Karttakaa hyvät ihmiset kaukaa Uudenmaan kosmetologikoulua!!

    • kosmari

      Itse olen vamistunut nyt keväällä turun kosmetologikoulusta ja suoritin myös tuon cidsco tutkinnon. Koulu oli aivan mahtava ja kaikki opettajat olivat itse myös kosmetologeja. Koulun rehtori on myös mukana tutkintotoimikunnan jutuissa ja toimii myös puheenjohtajana. Melkein kaikki jotka ovat tällä alalla tuntevat hänet. Itse en taas olisi ikinä mennyt ammatilliseen kouluun koska siellä ei tietääkseni ole niin paljon asiakaspalvelua, jotta pääsisi harjoittelemaan käytännössä. Mutta jokainen tavallaan. Tämä koulu on ainakin super hyvä ja rehtorille soitetaan joka kevät olisiko koulussa hyviä valmistuvia tyttöjä jotka haluis tulla töihin!

    • mustallalistalla

      Uudenmaan kosmetologi"koulu" on niin syvältä,että pitäis asettaa toiminta kieltoon.Siitä ja sinne valitetaan niin paljon,ei nämä kaikki tyytymättömät ihmiset voi olla väärässä. Tämä ukk on häpeäksi koko kosmetologien ammattikunnalle ja pk yrityksille.

    • Mätää on

      Samaa mieltä, miks helvetissä,Uudenmaan kosmetologi"koulun" tomintaa ei saada loppumaan? Eivät saisi edes käyttää koulu nimitystä, varsinkaan kun siellä ei ole ketään pätevää opettajaa eikä välineitä. Siellä ei ole kuin pari hassua oppilasta, silti opettajat eivät "kerkee" opettamaan. Välineet ja materiaalin joutuu hankkimaan itse,eli maksulla ei saa mitään muuta kun vääriä oppeja.

    • aloha2

      Eikö kukaan ole ottanut koulustaan selvää kun on sinne lähtenyt ? :D itse opiskelen etelä-suomen kosmetologikoulussa, enkä voi kun suositella! Opettajat ovat ihania ja osaavaisia, ja lisäksi tunneilla KAIKKIA kiinnostaa. Lisäksi ammattitaitoaan pystyy/joutuu hiomaan koulun omassa hoitolassa, jossa hoitoja pääsee oikeasti tekemään useampaan otteeseen niin ei ole sitten ihan ulapalla tutkinnoissa. On totta, että tämä lysti maksaa, mutta jos ei ole varaa, niin kannattaa mennä sinne valtion tukemaan kouluun. Samat välinehankinnat siellä joutuu ihan itse tekemään, ainoastaan puuttuu tuo itse koulu maksau. Ja te, jotka valitatte siitä maksususta, että "pitäis saada sitä ja tätä ja ei meidän pitäis siivota kun kerran ollaan maksettu" , niin A. Siivoaminen kuuluu jokaisen kosmetologin työn kuvaan ja B. Maksatte tutkinnosta ja koulutuksesta. Ei kukaan väitäkkään, ettei kotona joutuisi opiskelemaan, se kerrottiin minulle jo haastattelussa. Lisäksi jos koulu palkkaisi siivoajan siivoamaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja viemään aina joka päivä roskat, niin luuletteko että selviäisitte noin pienillä maksuilla.
      Olen puhunut.

    • jos tykkää !

      En suosittele kenellekkään. Jos ihmiselle on tärkeintä raha raha raha, eikä oppilaiden oppiminen ja oppilaille ei anneta minkäänlaista sanavaltaa MISSÄÄN ja kyseessä on kuitenkin aikuiskoulutus niin jep ! Mistään asiasta ei tule kiitosta, eikä kenenkään työtä arvosteta. Kolme omistajaa, kukaan ei ota vastuuta, eikä välitä muusta kuin siitä että kassaan kilahtaa rahaa. Itkemistä, huutamista ja mielipahaa. siitä on etelä-suomen kosmetologikoulu tehty ! plussaa koulutus kestää vain 1,5 vuotta, pää ei.

    • elämänne virhe

      Noniin...

      Etelä- suomen kosmetologikoulu on hirvein paikka missä olen joutunut opiskelemaan/ tekemään tötä. Oppilaita ei arvosteta,kunnioiteta. Mistään ei anneta kiitosta. Jo edellisessä kommentissa on tuotu oikeastaan kaikki oleelliset asiat esille. Oppiminen on täysin toissijaista, kunhan hoitoja on koko ajan kaikilla ja rahaa tulee. KUKAAN talossa ei osaa johtaa MILLÄÄN tavalla, eikä kukaan ole vastuussa mistään. Oppilaita kohtaan käytetään törkeästi mielivaltaa. Ensimmäinen puolivuotinen menee teorian merkeissä mallikkaasti, mutta hoitolaan mennessä pääsee helvetti irti. Miltei joka viikko riitoja ja itkemistä. 1,5 vuotta tuollaisessa paikassa on liikaa pääkopalle. Harmittavaa on se, että koulu pilaa motivaatiota opiskella ainaisella lyttäämisellä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä koulua, jos haluaa testata kuinka paljon sitä jaksaa paskaa ottaa niskaan puolentoistavuoden aikana.

      • Anonyymi

        100% !!!


    • Cosme

      Suosittelen koulua lämpimästi!! Etelä-suomen kosmetologi Koulu antaa kaiken tarvittavan oppilaille niin että he selviävät valmistunisen jälkeen itsenäisinä ammattitaitoisina kauneudenhoitoalan ammattilaisina. Koulu on aikuiskoulutusta joten oppilaan on tietenkin itse panostettava opiskeluunsa ja tehtävä töitä sen eteen, tottakai!
      Koulusta valmistutaan jo 17kkssa joten tahti on kova mutta ne jotka oikeasti haluavat alalle ja sopivat siihen saavat varmasti kaikki hyödyt tulevaan ammattiin johon valmistutaan nopeasti.

    • Surullinentyttörukka

      Edellinen kirjoittaja on selvästi koulun henkilökuntaa. En voi suositella koulua kenellekkään. Oman kokemukseni perusteella oppilaat ovat ilmaista orjatyövoimaa ja ilmapiiri oli erittäin ahdistava ja lannistava. Käytössä on vanhanaikainen 'kellokortti' järjesrelmä eli mikäli tuli minuutinkin myöhässä ne kirjattiin ylös ja joka ikisen minutiin joutui menettämään vapaa-ajastaan tulemalla lomalla kouluun korvaamaan 'poissaoloja'Toivon että olisin käyttänyt tämän suuren summan rahaa johonkin toiseen oppilaitokseen joka todella ansaitsisi sen.

      • Anonyymi

        100 % !!!


    • Tyytyväinennnn

      Minusta eteläsuomen kosmeologikoulu on ihana! Opiskelen siellä tällähetkellä ja en kadu yhtään. tottakai omat jäljet siivotaan oikeassakin elämässä ihan kaikkialla, kuuluu hyviin käytöstapoihin. eikä mistään saa muutenkaan myöhästyä, se on epäkohteliasta. Opettajat on ihania ja parhaita , ammattitaitoisia ja aina valmiita vastaamaan ja auttamaan!!!

    • Cosmi2016

      Järkyttävää oppilaiden lyttäämistä ja painostusta. Tästä on etelä-suomen kosmetologikoulu tehty.Töitä laitetaan niin paljon kuin vain suinkin pystyy ja 3 omistajaa odottelee rahan kiilto silmissä kuinka hoitola takoisi rahaa, välittämättä hoidon laadukkuudesta, sekä oppilaiden hyvinvoinnista. En suosittele kenellekään. Toivottavasti pää kestää vielä täällä. Kaikilla paha olla. Ikävää, mutta totta.

      • Anonyymi

        100% !!!


    • Thankgoditsover

      En suosittele. Älkää ikinä hakeko!! Kouluun pääsee kuka tahansa kenellä varaa maksaa, ei mitään vaatimuksia muu kuin raha. Opettajien tietous kauneudenhoidosta -80 luvulta. Maailma olisi parempi paikka ilman Etelä-Suomen Kosmetologikoulua. Aamen.

      • JeppTiedän

        En suosittele. Epäammattimaista käytöstä opettajalla, haukkui silloista vanhempaa pomoa ja joitain opiskelijoita, haukkui kaikki miehet samalla alimpaan helvettiin ja oli olevinaan hirveän vitsikäs. Puhui perheasioista ja ex-miehestään yms. oopitunnilla. Joo, olihan se teoriaosuus ihan mielenkiintoinen.. Hoitola-aikana sosiaalitilat olivat homeises kellariosassa. Tuntui, että hirveä kiire oli, ja joihinkin asioihin olisi tarvinnut enemmän opetusta. Sairaslomille ei paljon kannata jäädä, koulu yrittää tällöin potkia opiskelijan ulos koko koulusta tai vaatia lisämaksua opintojen jatkamisesta.


      • Anonyymi

        100% !!!


    • Esmeraldå123

      Jos haluat oikean kosmetologin ammatin, mene ammattikouluun. Nämä huuhaa rahalla saa ja hevosella pääsee "koulut" / orjahäkit ovat suorastaan hävettäviä onnettomia loukkuja

      • Anonyymi

        Höpö höpö... Yksityisissä kouluissa opettajat sentään osaavat tehdä alan käsittelyjä, kun Lahden ammattikoulussa / Salpauksessa opettajat ovat olleet oikeassa työelämässä 30-40 vuotta sitten! siellä olisi muutama vuosi takaperin vielä keitetty suolaliuostakin itse kattiloilla takahuoneissa ja sähköisiä oppimisalustoja pidettiin kauhistuksena kun vahat tantat oli sitä mieltä, että ainoa oikea tapa oppia on, että opiskelija istuu pulpetissa ja opettaja opettaa luokan edessä. Näitä muumioita piti työelämän edustajien herätellä kunnolla siihen, että elämme 2000 luvulla ja työelämässä on totaalisen eri pelisäännöt. Alan ammattilaiset eivät arvosta sellaisa oppeja, joilla ei oikeassa tyäelämässä pärjää ollenkaan. Tosin ei tuolla Lahden yksityisessä koulussa taida tilanne olla tänä päivänä yhtään sen kummoisempi. Eikö siinä ole joku sekatavara kauppakin nykyään koulun yhteydessä, kun ei vissiin pelkkä opetuspalvelu riitä pitämään porukkaa leivässä... Palkkaisivat kunnolla koulutettua henkilöstöä, eikä aina suoraan työttömyyskortistosta palkkatukien toivossa tai vasta valmistuneita, niin saisivat aitoa ammatillisuutta, laadukkuutta ja uskottavuutta koulutuspalveluihinsa.


    • Anonyymi

      Omasta mielestä kosmetologi alalla lahdessa oli huono ilmapiiri. Opettajat oli hyvin tiukkoja, ja ohjeita annettiin heikosti. Jos kysyttiin neuvoa, tuli tiukka vastaus että sinun pitää itse osata. Ihankuin kaikkea pitäisi osata heti alkuun, vaikka koulussa ollaan. Lisäksi tarvikkeet maksoivat todella paljon, siihen nähden minkä verran niitä oli (muutaman satasen) netistä tilaamalla saat varmasti halvemmalla. En suosittele koulua kellekkään

      • Anonyymi

        100% !!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe