Huono lääkäri!

Pettynyt!

Oletteko muutTörmänneet terveyskeskuksen terrieriin,minä olen jo parikertaa,eli ulkomaalaistaustaiseen lääkäriin joka haukkuu mennen,tullen ja palatessa.Ammattitaitoa ei tosiaankaan ole ja asiakas palvelu on tosi törkeätä.Lääkärit ovat uskoakseni ihmisten asialla hoitotyössään!

44

5263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Drr Pil

      Etkö nä tiiä, että Lääkäri on Jumalasta seuraava!

    • Perseen suti.

      No, tiiän jumala on taivaassa ja lääkäri arvauskeskuksessa,tyhmästä lääkäristä ei saa jumalaa tekemälläkään. Siis todella törkeä käytöksinen lääkäri ( ulkomaalaistaustainen), Kokemusta vuosien ajalta, aina yhtä töykeä potilaita kohtaan, edesmennyt äitini sai maksaa hengellään kyseisen lääkärin kohtelusta !!!!! Miten helvetissä tuommoisen annetaan päättää toisten elämästä. Saatana leima perseeseen ja takaisin sinne mistä on tullutkin............!!!!!!!!

      • joskus on niinkin

        että sitä saa mitä tilaa.


      • Kaltoin kohdeltu!

        Ko lääkäriä en tiedä, mutta "arvauskeskuksessa" on kaiketi muitakin "jumalia". Minunkin edesmennyt äitini lähetettiin viimeiselle matkalle Kajaaniin kovissa tuskissa (joita hän sai kestää useamman vuoden). Että matka oli viimeinen (näitä nimittäin oli tiheään) oli kaiketi helpotus ainakin äidilleni. Kun sitten oli aika omaisten ottaa vastaa hänen mukanaan ollut omaisuus, löytyi huomaavaisten ja auttavaisten "arvauskeskuksen jumalien" pakkaamat tavarat käsilaukusta. Tavarat olivat matkustaneet ensin Kajaaniin ja sitten takaisin äitini käsilaukussa ja omaisten yllätys oli erittäin epämielyttävä: virtsaiset alusvaatteen oli pakattu noin pari viikkoa aikaisemmin mukaan jo Ämmänsaaressa. Onneksi koko komeus oli jo valmiiksi muovipussissa joten hävittäminen kävi helposti. Jos tämä on palvelua niin ilman tätä tulee kyllä toimeen.


    • erta

      Kuka on tämä lääkäri?

    • Reeps

      Asiattoman ja töykeän kohtelun saanut potilas/asiakas voi ottaa yhteyttä potilasasiamieheen ja selvitellä hänen kanssaan miten toimitaan.Kannattaisikos tehdä kirjallinen valitus,johon on myös saatava vastaus kirjallisesti. Ja onhan se esimies terveyskeskuslääkärilläkin,joten ei kun reilusti vain asioita selvitelemään. Tällä palstalla ei asiat selviä tai valkene.
      Useimmiten asioilla on kaksi puolta: potilaan/asiakkaan näkemys asioista ja lääkärin kanta/näkemys asioista.Ja näistä ristiriidoista sitten syntyy sen ikävän ja huonon kohtelun tuntemus (joka tietysti on aito tunne). Mutta törkeää terrierimäistä käytöstä ei tarvitse kenenkään sietää - se on totta !

      • Sami.

        Hei Haloo! Suurin osa meistä suomussalmelaisista kunnioittaa työtään tekevää lääkäriä,mutta on aikamoista aliarvioimista että kukaan vaivoineen menee lääkärille vittuilemaan,kyllä sieltä apua mennään hakemaan,se niistä näkemyseroista,nauraisin jos etes naurattaisi! muutenkin ihminen on heikoilla jos on kipeä ja ei tiedä mikä vaivaa! ei lääkärin halveksuva käytös ainakaan auta asiaa!


      • näinkävi

        Potilasasiamies on lääkärien ja hoitohenkilökunnan etujen hoitaja. Jos ei ole varaa palkata hyvää asianajajaa, niin et saa asiaasi potilasasia"miehen" kautta mitään oikeutta. Aluehallintakeskuksen lääkäri edustaa lääkäriliittoa, joten sieltäkään ei saa apua. Jos rupeat käräjöimään oikeksista vastassa o n lääkäriliitto lääkäreineen ja tuomareineen,kuntayhtymä tuomreineen, AVI tuomareineen,


    • inios

      Kannatta tehdä heti valitus, muutoin ei saa asiaan parannusta. Lääkärit ovat veronmaksajain palveluksessa ja tekevät työtä palkkansa maksajille. Mikäli lääkaäri luulee olevansa maailman napa, niin asenteessa on korjaamisen varaa.

    • Doctorme

      Kyseinen naislääkäri luulee itsestään liikoja. Tökerö ja törkeä lääkäri, sanoneet monet muutkin vuosien kokemuksella.
      Diagnoositkin niin ja näin.

    • rups

      onko se keihäänheittäjä sepolle sukua??

    • zazagabor

      Suomussalmelaista edistystä. Suomessahan ei ole lääkäreitä enää, niin siksipä täytyy palkata noitatohtori. Onkin mukavaa nähdä jonkun päättäjän joutuvan petipotilaaksi hoitoa saamaan. Terveyskeskusta ei ole, on terveysasema.

    • --ansku--

      Juu..suomussalmella oo enään kun yks hyvä lääkäri..niistä alkuperäisistä..muilla teekkään mitään...yks ulkomaalainen lääkäri osannu pistää mulle täs talvella kortisonia olkapäähän vaan tökki kolmesti ennen kun sai onnistumaan..ei kivaa..

    • Kynä käteen

      Joillakin terveysasemilla on palautelaatikko, onkohan siellä teillä?
      Ruusut ja risut sinne ja kun asiallisesti kertoo kerrottavansa,hyvä niin.

      • Hulabalååå

        Paskan marjat, mikään palautelaatikko auta. Ainostaan kivat palautteet laitetaan henkilökunnan ilmoitustaululle ja vähäsenkään negatiiviset palautteet pienen naurun jälkeen roskiin....näin toimitaan meillä!


    • sirpa.

      Ei auta palaute laatikko,eikä suora palautekkaan,hoitovirheistä tehdyistä valituksista puhumattakaan,ei korppi korpin silmää noki! tämä on yleinen keskustelupalsta ja tänne saa kirjoittaa asioista!,kyllä varmaan kirjoittajat tietää ettei asiat tänne kirjoittamalla kummene,aloittaja halusikin varmaan tietää,onko muut joutuneet samallaista kohtelua kokemaan,ja ikävä kyllä näin taitaa olla! teen itsekkin asiakaspalvelutyötä ja asikkaiden kanssa on vaan tultava toimeen,ei voi omia ongelmia viedä työpaikalle! tyyliin,mullon pahapäivä,niin on muuten sinullakin,jos ei aiemmin ollu,niin nyt on,kun täältä lähdet!

    • padampadam

      Eiköhän ole viisainta ottaa yhteyttä potilasasiamiheen jos kokee tulleensa huonosti kohdelluksi tai luulee, että hoitovirhe on tapahtunut. Sitä vartenhan ne siellä on. Täällä on ihan turha haukkua ja arvostella!

    • voetokkiisa100

      Voi pissiliha uskallanko mennä ollenkaan lekuriin... kylkiluu on varmaan murtunut tekeeköhän ne minulle labotomian? Vai kastraation... Toivon että olisi niin viisas lääkäri että tekisi vasemman puolen jalan amputaation kun vika on oikeassa kyljessä... jäes etes pikku pili...

      Lievää sarkasmia voi esiintyä kannanotossani.

    • mikä-idiootti-!!!!!!

      Juuri tänään, koululääkäri. Ei juola, miten tommonen pääsee töihin? Ihan hirveä ihminen suoraan sanottuna!

    • niiin'seon

      Terveysasemilla on nykyään sellainen asenne, ettei sinne ainakaan veronmaksajat pääse. Kaikki pyritään ajamaan yksityiselle, pääseehän itse helpommalla.

    • jukkispukkis1

      Ennen aikaan ihmiset haukkuivat huonoa lääkäriä konitohtoriksi. Eläinlääkäriä taas aina on arvostettu hyvin, monelle eläimet ovat niin tärkeitä.

    • narubotnekaise

      en oo kymmeniin vuosiin käyny lääkärissä ja en mee, parannan itse itseni...mitänä sinne pakkauvut, mee lenkille ja syö marjoja :D no joskus saatan buranaa hakea apteekista.

    • näin on

      Elekeä ruikuttako

      Turhaa minä olen aina saanut asiallisen kohtelun terveyskeskuksessa. Eihän se lääkäri joka näärännäppyyn määrää lääkettä, tai lähetä Kaksiin tai Ouksiin Sepellä eli ambulanssilla. Niin se on heti huono ja vittumainen lääkäri, joka ei älyä mitään. Pitäis se tajuta....joutava valittaminen pois ja positiivista asennetta.

    • loppu ruikutukselle

      Tosi tyhmää panetella lääkäriä kun vika on omien korvien välissä.
      Olkaa tyytyväisiä että vielä on lääkareitä paikkakunnalla

    • Kokemusta on

      Tosi se on. Nuo r.... takaa tulevat lääkärit ovat yllättävän töykeitä. Ja sitten aina sanotaan kuinka ne on niin vieraanvaraisia ja ystävällisiä. En ymmärrä miten palveluammatissa olevat ihmiset voivat olla toisille, sairaille niin töykeitä... Olisivat onnellisia kun ovat päässeet hyvien palveluiden ja palkkojen piiriin tuolta r... takaisesta kurjuudesta.

      • suomilääkärit sucks

        En tiedä mistä johtuu, mutta olen saanut parasta palvelua juurikin rajan takaa tulleilta lääkäreiltä. He eivät vähättele, vaan ottavat vaivat tosissaan ja löytävät vielä avunkin.


    • niinsevainon

      Töykeitä ihmisiä on kaikissa ammateissa. Kyllä palveluammateissa pitää olla korrektin kohtelias ja ammattitaitoinen.

    • justjustniin

      Ei kaikki lääkäritkään ole neroja omassa työssään.

    • brombeere

      sumppisalmella olekkaan hyviä lääkäreitä..ei edes eläinlääkäriä..ihan sama jos vaihtais paikkaansa..sama loppu tulos..

      • luulosairas

        Lääkärit toimivat kovassa työpaineessa. Sopii mennä itse opiskelemaan jos käy kateeksi. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Suurin ongelma lienee turhat
        lääkärille haluavat luulosairaat, jotka vievät tarvitsevilta ajat. Ei joka yskähdystä tai naarmua tarvitse lääkärillä tarkastuttaa. Jokainen lääkärikäynti maksaa yhteiskunnalle n 150 euroa .
        Ja ainahan voi muuttaa muualle jos ei palvelu miellytä.


    • hoito takuu

      Niin kyllä se on perus ongelma täällä suomussalmella,että ei tahdo millään päästä lääkäriin. On niin vähän lääkäreitä,että lääkärit sitten ylikuormittuva,t asiakas määrästä,että ovat sitten niin pahalla päällä,ja jatkotukimuksiin esimerkiksi kaksiin ei varmasti laiteta,kuin tosi pakosta, on varmaan annettu sellaiset ohjee,t että pittä säästää siitäkin,vaikka potilaitten hoidon kustannuksella.

      • brombeere

        Juu ei lääkärille aikoja.Mulla yksi pahan näkönen luomi joka pitäis poistaa..ihotauti lääkäri sano että suuri melanooman vaara,mutta eipä ole lääkärille aikaa...


      • shit
        brombeere kirjoitti:

        Juu ei lääkärille aikoja.Mulla yksi pahan näkönen luomi joka pitäis poistaa..ihotauti lääkäri sano että suuri melanooman vaara,mutta eipä ole lääkärille aikaa...

        eikö se ihotautilääkäri ole lääkäri? tarvittaessa se olisi määrännyt jatkoon.
        sitten on vastaanotollemenijöissä nämä itseoppineet "lääkärit" jotka jo mennessään ovat tietävinään diagnoosinsa ja pakkautuvat vielä neuvomaan oikeaa lääkäriä. en ihmettele yhtään jos tällaisissa tapauksissa potilaan kohtelu on tilatun kaltaista.


    • onvain

      Julkinen terveyspuoli on ollut kriisissä jo pitkään.

    • rohto

      Huono, huonompi, huonoin. Kukapa nuonointa kaipaa.

    • Hanna Ellinoora Cam

      Se on paha juttu jos vikaa sattuu samaan aikaan olemaan sekä potilaan että hoitavan ihmisen korvien välissä...niinkin usein kuulkaa sattuu ja tapahtuu...Hoitoon molemmat!!

    • Hoito takuu1

      Joskus kuulostaa,että etelä suomessa pidetään elämistäkin parempaa huolta,kuin täällä ihmisistä. Aina vedotaan että,kun ei saada lääkäreitä. On niitä lääkäreitä suomi täynnä ostasivat palvelut yksityiseltä vaikka attendolta.

      • huonohoito

        Ei Attentolla ole varaa lähettää kuin opiskelioita , jotka osaavat antaa ohjeita vain yskänhoitoon; rykikää sillä se yskä lähtee. Kun Addento tuli Puolangalle kuolleisuus nousi puolella, kesällä oli vähän hiljaisempaan, mutta nyt kuolon tahti on taas kiihtynyt. Ambulanssit eivät saa enää lähteä kierrättämään potilaita Kuusamon kautta Ouluun päivystystapauksissa. Pitää jäädä odottamaan arvaukseen pääsyä aamuksi terveyskeskukseen.


    • Parempi on

      On niitä päteviäkin keikka lääkäreitä. Kyllä nyt pitäs suomussalmella jotakin tehdä,ei ole tietoakaan hoito takuusta.

    • ihmelääke

      Pitäisikö palkata valelääkäri? Varmaan sekin osaisi jotain rohtoja määrätä.

    • Haistakaapaska666

      Itse sain persoonallisuushäiriödiagnoosin kun vittuilin lääkärille huonon hoidon ja palvelun johdosta. Sain allergiakohtauksia, astmaa ja kröhin verta ja mulle tuli kuin puskista nuha jossa nenän sisäpuoli "kuoriutuu" ja karstoittuu. Lisäksi oli perhosihottumaa. Lääkäri(t) ei osanneet tehdä mitään. Epäilin jo lupusta, vaikka mitä. Eikä ihminen yski verta ilman syytä. En saanut kunnalliselta edes antibiootteja. Masennus- ja psykoosilääkkeitä tarjosivat. En käytä kunnallisen puolen terveyspalveluja enää mistään hinnasta, kuolen ennemmin pois.

      • tuttutapaus

        Jos on lääkäriki ,niin myös hoitohenkilöstö melkoisia töksäyksiä.


    • kdfalhdakdhkahkj

      Auttaisikohan asiaa, että lääkärit tekisivät työnkiertoa maakunnassa, jos ajomatkaa tulisi noin tunteroinen suuntaansa, ja olisi uusia potilaita, niin ei osaisi valmiiksi asennoitua näin että tämä oli se luulosairas yms.
      Lähtisi työmatkailun merkeissä turhat vouhotukset, ja voisihan siinä osaaminenkin parantua, joka paikassa kun ei käykkään samat vastaukset kuin kotipitäjässä. Potilaat ovat nykyään valistuneita, ottavat itsekin selvää, eivät turhaan lähde valittamaan ja sitten kun tulevat asioimaan lääkärille, odottavat kuuntelevaa osapuolta, joka osaa tehdä asianmukaisen diagnoosin ja jos ei osaa niin osaa edes epäillä jotain diagnoosia ja lähettää jatkohoitoon.
      Tsemppiä vaan kaikille Suomussalmen porukoille ja HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

    • kjhajdhfjaghfagfad

      Ai niin unohin, että eihän se työnkierto auta, kun joka paikassa on sairaanhoitajat ja vastaanottoavustajat jotka esittelevät potilaan, että tämä on paikallinen "luulosairas" jne.
      Niin, että mites sitte suu pannaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe