minihame kunniaan

tyttö49

Mikä siinä on jos Kemijärveläinen pukeutuu esm. kapakkaan minihameeseen tai muuten erilailla saa kuulla huorittelua niin miehiltä kuin naisilta.?? Mutta toisaalta miehet Kemijärvellä ihailevat venäläisiä naisia kun pukeutuvat muuhunkin kuin "tuulipukuun"?????????Ei tietenkään kaikki.Mutta kokemusta siitä et mies ei lähtenyt seurakseni kapakkaan kun pukeuduin minihameeseen, mutta kumminki ylisti miten venakot osaa pukeutua.Jos joskus haluaa pukeutua rakkaalleen seksikkäästi sekin on väärin.mene ja tiedä mitä tehdä, täytyykö tyytyä tuulipukuun jos kun muu ei rakkaalle kelpaa??vai onko niin että pelkää muiden reaktiota????

18

912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ihme,että joku se

      nythän akoille on keksitty tiukat trikoot,kekkuloidaan niin että pillun koro soi
      tästähän ei enää ole muuta vaihtoehtoa,kuin että otetaan nekin pois ja kävellään paljain persein.

      • Minihameisen mies

        Mikäs siinä jos pikkarit vilahtaa kunhan on täys ikäinen ja hyvin kehittynyt.Sehän on nykyaikaa tiukka pipot menkööt vaikka lähi-itään karsomaan miltä tuntuu olla kaapun alla.Niin ja ollaanhan sitä uimassa bikineissäkin aika vähissä kuteissa.


      • tätäkö sitä halutaan
        Minihameisen mies kirjoitti:

        Mikäs siinä jos pikkarit vilahtaa kunhan on täys ikäinen ja hyvin kehittynyt.Sehän on nykyaikaa tiukka pipot menkööt vaikka lähi-itään karsomaan miltä tuntuu olla kaapun alla.Niin ja ollaanhan sitä uimassa bikineissäkin aika vähissä kuteissa.

        joopa joo. Tampereella taas raiskaus,asialla kolme tummaihoista miestä
        tyttö kaapattiin autoon.


    • Ihana naarasleijonat

      Pukeudu vain ihan tyylikkäästi ja seksikkäästi! Kyllä oikeat miehet sitä mielellään katselevat ja ihailevat. On lapsellista nimitellä ja alistaa. Venäläiset naiset ovat venäläisiä, nätin näköisiä kyllä, mutta heillä on oma kulttuurinsa ja ainakaan minä en heistä välitä. Astmaatikkona en kestä heidän väkeviä hajuvesiään joiden haju leijuu vielä tunnin heidän poistuttuaan paikalta. Parasta on suomalainen puhdas iho ja seksikäs pukeutuminen sekä huumorintajuinen naisluonne!

    • Nähty on

      49-ei ole enään tyttö,vaan nainen eikä minihame käy tuonikäiselle.Sori vaan,mutta ikä tekee tehtävänsä.

      • itsevarmakaunista

        Kuulehan jokainen pukeutuu niin kuin haluaa eikä siinä ole mitään sanomista. Ei tarvitse kaikkia miellyttää. Olkoon vaikka sata vuotias mutta jos haluaa pukeutua niin sulla ei ole siihen sanomista. Aira samulinkin on melkein ysikymppinen ja pukeutuu mini hameeseen. Se joka uskaltaa satsata pukeutumiseen niin on itsevarma eikä halua muita miellyttää. Katsoppa ite peiliin mitä sieltä näkyy, ehkä ikä on tenyt tepposet sulle muttei kaikille ja mikä sinä olet muita arvostelemaan. Pidä huoli vain omista asioista äläkä murehdi muiden pukeutumisesta ja rupsahtamisesta,sillä jokainen on kaunis omalla tavallaan.


      • katotaanmuualle
        itsevarmakaunista kirjoitti:

        Kuulehan jokainen pukeutuu niin kuin haluaa eikä siinä ole mitään sanomista. Ei tarvitse kaikkia miellyttää. Olkoon vaikka sata vuotias mutta jos haluaa pukeutua niin sulla ei ole siihen sanomista. Aira samulinkin on melkein ysikymppinen ja pukeutuu mini hameeseen. Se joka uskaltaa satsata pukeutumiseen niin on itsevarma eikä halua muita miellyttää. Katsoppa ite peiliin mitä sieltä näkyy, ehkä ikä on tenyt tepposet sulle muttei kaikille ja mikä sinä olet muita arvostelemaan. Pidä huoli vain omista asioista äläkä murehdi muiden pukeutumisesta ja rupsahtamisesta,sillä jokainen on kaunis omalla tavallaan.

        Tuo on juuri sellainen asenne, että muut kääntää katseen pois, kun tuntevat myötä häpeää sinun takia. Vanha akka on vanha akka, ja minihame pahentaa asiaa, se kertoo heikosta tyylitajusta, ja alaluokkaisuudesta.
        Totta se kuitenkin on jokaisen oma asia.


    • bargettien bartaveit

      toisille käy - toisille ei.
      Kauneus on katsojan silmässä!

    • Voipi se olla näinki

      Tyttö49

      Pukeudu miehellesi kotona vaikka kuinka kauniisti, mutta älä turhaan aiheuta miehellesi mustasukkaisuus ajatuksia sillä, että julkisella paikalla olisit katseiden kohteena.

      Harvassa ovat ne miehet, jotka nauttivat siitä, että vaimo on "kuolaavien" katseiden kohde.

    • kuolaamatta paras

      joo,ei kannata etuläpän alta kovin väläytellä julkisilla paikoilla tai kapakissa....ei olla missään reeberbahnilla vaan kempassa ja parasta pitää värkki piilossa minihameen alla.

    • loreliini

      Voi voi teitä kemppalaisia! Kyllä teillä on oudot jutut!. Haloo, nyt eletään anno Domini 2011 eikä kivikautta. Jokainen pukeutukoon miten haluaa. Täällä meilläpäin saa olla lihava, laiha , luikku ja tiukkis -ja pukeutua kuten haluaa miniin tai maksiin. Miehetkin ovat näköjään paljon viisaampia, sillä noin rumaa kieltä ei käytetä edes palstoilla.

    • hameetminimissä

      Nainen on kummallinen otus. Kun se alkaa parisuhteeseen, ei ulkonäöstä ja -asusta kotona ole juurikaan väliä, kun ollaan kahden ukon kanssa (eikä minihameista tietoakaan, vaan joku hirveä loimi tai oloasuniskass). Mutta jos kuulee että tulee vieraita, alkaa hiuestenlaittoa, meikkaamista, peilaamista, vaatteiden etsintää yms. Samoin jos lähdetään ulos vaikka baariin tai konserttiin tai teatteriin tai mihin tahansa, laitetaan ulkonäkö vaatteita myöten kuntoon ja saattaapa se minihamekin tai jotain muuta sexyä löytyä ylle. Sanoo rakastavansa ukkoaan, muttei juuri tälle esiinny parhaimmillaan myöskään käytökseltään, vaan tiuskii, valittaa, on kipeä, on mensut, on sitä ja tätä, mutta ulkopuolisille hymyillään ja ollaan iloisia ja reippaita. Kaiken tämän kaksiroolisuuden jälkeen nainen alkaa ihmetellä, miksi ukko ei olekaan enää kiinnostunut hänestä, vaan alkaa ehkä jopa käydä vieraissa. Siinäpä lopulta tulee ero. No mitä tekee nainen. Alkaa taas kiinnittaa entistäkin enemmän huomioita sekä sisäiseen että ulkoiseen itseensä. Alkaapa jopa laihduttaa ja kuntoilla ja on pian aina timmissä jopa kämpillään. Niinpä ajan kanssa löytyy uusi ukko, jonka kanssa hetken ollaan nättinä ja mukavina, mutta pian alkaa taas asiat kotona repsahtaa ja uusikin ukko alkaa kyllästyä ja käydä vieraissa jne. Eikö ihmisen pitäisi ainaa juuri rakkaalleen olla kaikkien kaunein ja mukavin eikä ulkopuolisille pelkästään? Miten noita naisia ja heidän logiikkaansa joskus voisi ymmärtää? Vastaus on: ei mitenkään!

      • IhanaaKesää

        Miehen logiikkaa :) paskat housussa 120 kg läskiä eikä eteenkään ota. Jee.. kyllä se puoliso ennen pitkää löytää uuden kivan miehen :) hyvää kesää ja hameet minissä vaan!


    • siitin kovis

      semmosia ne naiset on...minihameessa ja ilman sitäkin!

    • Älä niille Paskahousuille pukeudu vaan itsellesi.
      Äläkä välitä mitä ne sanoo-kato ne on kateellisia,aineskii akat.
      (Jos oikein rupee v-----aa niin mie voin laittaa siulle postissa sellaset navetta haalarit , siinä on seksikkyyttä........)

      Ukot on just sellasia haukkujia ja nimittelijöitä. Teet niin tai näin niin aina on väärinpäin.

      Ei muuta kun hyvää KESÄN odotusta sinulle ja pidä minihame vaan päällä.

    • japadapaduhai

      ennen pöksyt peitti vaon nyt vako peittää pöksyt

    • messukävijä

      Messuesittelijöillä usein kireä minihame ja korkokengät. Välillä näkee, kun joku on ottanut korkokengät pois ja seisoo sukkasillaan. Näin muuten keväällä messuilla noin 50-vuotiaan naisen kireässä minihameessa eräällä osastolla. Mukana ollut nuorehko mies oli ilmeisesti naisen pomo. Nainen halusi miellyttää nuorta pomoaan ja kävi sääliksi naista, kun liikkuminen oli niin tuskallista.

    • muotiihminen

      Siinä vaiheessa kun akka on o kuiva koppura, silloin viimeistään pitäisi minihameet unohtaa. Syytä on silloin jo aviomiehen muistuttaa, mikä ämmältä itsekritiikki on täysin katissa.
      Minihameet sopii tytöille, niillä on kiinteät paikat ja niitä katsoo toki mielikseen. Yli 30v. naiset on sitten toinen asia, jos on seksityöläinen, niin minihame voi vielä puoltaa paikansa, mikäli treenattu kroppa. Yli 30 vuotiaalla naisella tyylikäs pukeutuminen on jotain muuta, kuin minihame.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe