Lievää pakottamista...

N 30 vee

Hmm...
Tulipa tässä mieleeni näin iltasella kuinka hankalaa on löytää kumppania joka olisi samalla aaltopituudella kanssani. Kaksi miestä on vuosien varrella pitänyt samantyylisestä seksistä kuin minä. "varsinaisiin" fetisseihin, kuten s/m tai muihin kyllä löytää seuraa esim. niihin erikoistuneilta sivustoilta, muttamutta...

8 vuotta sitten tapailin erästä miestä joka erään kerran sängyssä laittoi kätensä kaulalleni.. En ikinä unohda sitä katsetta jolla hän minua katsoi silloin... Varsikin sillä hetkellä kun hän tajusi minunkin pitävän siitä.
En siis todellakaan pidä nöyryyttämisestä, kovasta kivusta ym. vaan siitä että mies haluaa hiukan alistaa. Näyttää että kuka määrää.
Lujasti paikallaan pitäminen, hiuksista kiinnipito, Liikkumisen estäminen, käden suun eteen painaminen... Kuulostaa todella "lievältä" mutta jostain syystä miehiä ketä olen tavannut, kiinnostaa vain helliminen ja hively.

Kysymys ei myöskään ole siitä että en uskaltaisi kertoa toiveistani. Minulle ei vain riitä että mies tekisi noin miellyttääkseen minua. Jotain jää puuttumaan ilman sitä katsetta, sitä uskallusta ottaa nainen hieman tavallista rajummin. Kiitos ja kumarrus, piti vaan saada avautua jonnekkin :)

61

5329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Urmas IsoKyrpänen

      Armaksella on velikin. Urmas IsoKyrpänen nimeltään. Kannattaa mieluummin tutustua siihen.

    • Nainen..

      Sama ongelma täälläkin. Kai suurinosa aattelee et naiset tykkää hellästä menosta. Onhan sekin mukavaa, aina joskus. :)

      • Hurjuus

        Kurikin naisille löytyy, jos he pientä alistusta ja käyttöä nimenomaan haluavat. Asiasta pitää puhua ja keskustella tulevan kumppanin tai seuralaisen kanssa.


    • M33_tku

      Näin se vaan elämässä menee ja niiden halujen ja himojen kohtaaminen ei ole niin yksiselitteinen juttu ja se voi vaikuttaa koko suhteeseen ainakin minulla. Kyse on kuitenkin suuresta nautinnosta ja kun siinä ei saa sitä kunnon tyydytystä niin se menee sitten muutenkin hieman poskelleen koko parisuhde. luonne ratkaisee paljon ja juuri se, että se kaikki mitä tekee tulee suoraan sydämmestä eikä vaan tekemisen pakosta vaikka kuinka tekisi oikein. Se on sitä kemiaa..
      Matias

    • Armas IsoK

      Täälläkään ei Armasta suvaita, siis sheriffi ei hyväksy... nyt hommaankin sille häädön kokonaan...

      • Urmas IsoKyrpänen

        En minäkään hyväksy Armasta vaikka velimiehestä onkin kyse. Se on aina ollut niin leuhka.


      • Armas Isokyrpänen
        Urmas IsoKyrpänen kirjoitti:

        En minäkään hyväksy Armasta vaikka velimiehestä onkin kyse. Se on aina ollut niin leuhka.

        No no Urmas, kysehän oli vaani nimestä, Isokyrpänen kuuluu mielestäni mulle, ihan kyrvän perusteella, ja sulle vaikka Pippelinen...isoisän Äidin mukaan:)


    • N 30vee

      Samat mietteitä näyttää olevan muillakin.
      Tottakai hellyys on aina isossa roolissa suhteessa!
      Huoh, ehkä sitä pitää vain koittaa sinkkuna tallustella, nimittäin niin kuin M33_tku ylempänä totesi että poskelleen menee jollei sillä saralla natsaa..
      Vaan on se kova paikka kun seksuaalisesti aktiivinen henkilö "joutuu" olemaan ilman :( Yhdenillanjutuissa jää saavuttamatta vieläkin enemmän, joten eipä tarvi niitäkään vain toisen osapuolen iloksi ja riemuksi harrastaa.

      • Armas Isokyrpänen

        Huoh, ja voih, MIKSI et vastaa Armaksen huhuiluun?? Hommat hoidetaa niin witusti, rajusti ja hellästi.. wittu sitä läiskettä, kun oikein naidaan....


    • lehtonenelina

      Alistamisesta minäkin pidän. Ja suhteessa se toimii hyvin, mies pitää siitä että olen hänen käytettävissä. Sitominen kuuluu kuvaan..

    • Mies naiselle

      Kerron miehenä käsityksiäni ongelmastasi. Oletettavasti noissa miehissä, jotka ovat vain hellineet ja hivelleet sinua, on ollut noin puolet sellaisia, jotka olisivat nauttineet pienestä naisen alistamisesta seksissä. Samoin kuin hyvin suurelle osalle naisista, kuten sinulle, miehen voima ja määrätietoinen hallinta tuottaa seksuaalista mielihyvää, myös hyvin suurelle osalle miehistä naisen alistaminen ja hallinta seksissä on erittäin kiihottavaa ja nautinnollista.

      Ongelma on meillä miehillä, että arvostaessamme ja pitäessämme naisista pyrimme antamaan itsestämme hyvän kuvan naisille. Emme halua antaa kuvaa itsestämme, että olisimme surkeita heikompien alistajia, vaan rehtejä miehiä, jotka osaavat arvostaa naista ja tyydyttää häntä mahdollisimman hyvin. Meillä on naisen seksuaalisista haluista usein hieman liian sievä kuva. Oletamme helposti, että nainen haluaa vain hellyyttä ja lämpöä. Pidämme myös usein sellaisia miehiä, jotka kohtelevat naisia huonosti, luusereina, jonain surkeina vaimon pieksijöinä. Kukaan ei halua olla sellainen.

      Mies usein saattaa salata jopa itseltään haluaan naisen alistamiseen.koska pitää sitä jotenkin sairaana. Tällöin hän ei tee tähän aloitetta eikä usein edes tajua naisen mahdollisia vinkkejä.

      Kehotan sinua antamaan haluistasi jotain vinkkejä tai sitten suoraan keskustella molemmin puolin erilaisista seksuaalisista haluista. Pelkäät, että tässä tilanteessa mies tekee jotain vain sinua miellyttääkseen. Tämä on mahdollista, mutta sen kyllä huomaat,miten innoissaan ja miten tällainen pieni alistamisleikki häneen vaikuttaa. Saattaa olla, että näin hän pääsee omista turhista estoistaan ja saa luvan juuri siihen seksiin, jota sinä ja hän molemmat kaipaatte. Ta hän saattaa myös itselleen yllätykseksi pitää siitä hyvin paljon,eikä vain ole koskaan uskaltanut edes itselleen sitä myöntää. Saattaa tietenkin olla, että hän ei siitä pidä, mutta olen varma, että sekin selviää sinulle kyllä.

      Siis pieni alkurohkaisu usein riittää saamaan mies uskaltamaan olla rajumpi sängyssä. Naisen on kulttuurisesti paljon helpompi hyväksyä alistumishalunsa seksissä kuin miehen hyväksyä alistamishalunsa. Sinun kannattaa naisena siis auttaa miestä löytämään itsensä ja sinun seksuaaliset yhtenevät halunne. Me miehet olemme paljon huonompia ajatustenlukijoita kuin naiset ymmärtävätkään.

    • N 30vee

      Mies naiselle kirjoittaa kyllä ihan asiaa. Siteeraan kuitenkin itseäni aloituksesta; "Kysymys ei myöskään ole siitä että en uskaltaisi kertoa toiveistani"
      "Ongelmahan" on nimenomaan siinä, että ei vain ole löytynyt samanhenkistä miestä. Tai sitten tosiaankin suurin osa miehistä ei uskalla kertoa mitä itse haluaa. Hassulta tietysti tuntuisi että itse sanon mistä pidän, mutta mies ei tohtisi siihen vastata pitävänsä samasta :D
      Ajatusten luku on tosiaan vaikeaa, oli sitten mies tai nainen.

      Toisaalta myöskään en tunne vetoa miehiin, jotka ovat täysin autettavia seksin, tai jonkun muun saralla. Se että minun pitäisi kädestä pitäen olla ohjeistamassa mitä saa tai voi tehdä/sanoa ei vastaa käsitystäni haluttavasta miehestä. Pitäisi vähän uskaltaa itsekin tehdä aloitetta, vaikka minulla ei mitään ongelmia olekaan vihjaista tai sanoa ihan suoraankin mitä tahdon.

      Lehtonenelinalla on kyllä hyvä onni käynyt :)

      • Mies naiselle

        Käsitän hyvin, ettet tunne vetoa miehiin, jotka ovat täysin autettavia. Määrätietoista ja ohjat ottavaa miestähän sinä ainakin seksisä juuri haluaisit.

        Vaikutat määrätietoiselta ja naiselta, joka varsin hyvin tuntee itsensä ja omat halunsa sekä edellyttää kumppaniltaan myös vastaavaa vahhvuutta. Annat myös todennäköisesti kuvan itsestäsi tällaisena. Heikkotahtoista tai sellaista, joka ei oikein tunne itseään, helpommin lähdetään ohjaamaan. Sinulle voimakkaana persoonana on siis heikkotahtoista ihmistä tärkeämpää antaa oikeita signaaleja,mistä pidät ja mitä toivot. Tärkeintä usein on, ettet anna ainakaan väärää viestiä itsestäsi.

        En usko väitettäsi, ettet ole kohdannut samanhenkistä miestä. Noita miehiä, joiden halut sointuisivat sinun toiveittesi kanssa yhteen, on niin paljon, että on erittäin epätodennäköistä, etteikö noissa kophtaamissasi miehissä olisi juuri näitä sinulle, tässä yhdesä elämän osassa, sopivia. Toinen vaihtoehto on, että sinä käyttäytymiselläsi, jotenkin viestität haluavasi juuri tuollaista hempeää ja silittelevää seksiä tai jopa ehkä sellaista, jossa sinä määräät ja hallitset. Tällöin ne miehet, joita juuri kaipaat, eivät koskaan lähdekään kanssasi niin pitkälle, että päätyisitte seksiin.

        Minä, joka nautin naiseni hallitsemisesta seksissä, olen jo pitkään ollut onnellisesti naimissa naisen kanssa, jonka halut ja toiveet ovat samankaltaisia kuin sinulla. Hänestäkin asemansa ja yleisen tyylinsä perusteella todennäköisesti ulkopuolinen olettaa, ettei hän saa seksuaalista nautintoa alistuessaan voimakastahtoiselle miehelle. Kokemukseni mukaan eriasteista hallintaa seksissä kaipaavat naiset ovat suurimmaksi osaksi keskimääräistä itsenäisempiä ja tietoisempia itsestään.

        Löydät varmasti itsellesi sopivan miehen, koska meitä on paljon enemmän kuin tiedät. Kyllä seksuaalisista haluista ja toiveista kannattaa kumppanin kanssa puhua. Ei siinä ole kyse mistään kädestä ohjaamisesta, vaan normaalista informaation antamisesta. Rakastellessa takaapääin esimerkiksi voit pyytää häntä läpsäisemään takapuolellesi, jos sellainen olisi sinulle mieleen. Voit myös pyytää häntä ottamaan ranteistasi kiinni. Jos mies ei tuon jälkeen seuraavalla kerralla sitä oma-aloitteisesti tee, voit hyvin olettaa, ettei se ollut hänen juttunsa. Järjettömin on tilanne, jossa mies haaveilisi tuosta läpsäisystä ja sinä, että hän sen tekisi, mutta kumpikaan ei sitä ei tehdä, eikä ehdoteta, koska seksistä ei vain haluta puhua. Ei seksistä ja omista seksuaalisista haaveista, tarpeista tai haluista puhuminen vähennä lainkaan sen tehoa, vaan ainoastaan voi parantaa sitä. Yksi pieni vinkki todellisista haluistasi riittää sellaiselle miehelle, jonka tarpeet sointuvat omiisi. Jos siitä ei tajua jo, niin silloin ei kannata enempää. Joko hän on tyhmä tai ei haluamasi seksi ei ole hänen juttunsa.


      • Eedward

        Niinpä
        Sä olet tavannut näitä kekenkavuisia"henkisesti" miehiä poikia jotka kyselee naiselta mitä ja miten se haluaa
        Aikunen mies osaa ottaa kyselemättä ja vaistoaa mikä naista kiihottaa
        Seksi on tutkimusmatka naisen sielun maisemaan


      • peikkometsuri

        Niin..sana rakastella on ihan hyvä, mutta ei se ole meidän miesten keksimä.
        Panna-sana kuvastaa paremmin sielumme maisemaa. Siinä on mukana se toiminta jota haluamme. En sanoisi sitä alistamiseksi, vaan rakasteluun kuuluu tietty intensiteetti ja vauhti.
        Jotain alkukantaista..ja vaikka ei naitaisi aivan aivoja pihalle,
        mutta sitä, että otettaisiin nainen kunnolla ja naitaisiin hänet väsyksiin.
        Orkkujen taakse unten maille - se on meidän miesten työ ja sitä me haluamme tehdä. Joskus kovasti, joskus lempeästi - kunhan nainen rauhoittuu.
        Silloin meistä tuntuu, että olemme panneet konnolla.
        Ja naisesta tuntuu .. raukealta.
        Niin elämä on tämän homman tarkoittanut!


    • N 30vee

      Pakkohan se on uskoa että teitä on, kun tässäkin ketjussa on muutama :)
      "En usko väitettäsi, ettet ole kohdannut samanhenkistä miestä." Ei tarvitsekaan uskoa, sillä ensimmäisessä kirjoituksessani sanon näin; "Kaksi miestä on vuosien varrella pitänyt samantyylisestä seksistä kuin minä."
      Osaan kyllä vinkata haluistani, miehet joita olen tavannut eivät vain ole olleet kiinnostuneita. Tai sitten niin kuin kirjoitit, tyhmiä.
      Toivottavasti joskus natsaa!

    • NAInen 32

      saman olen pistänyt merkille itsekin. taitaa olla nykynainen kuohinut miehen :(
      Eivät uskalla enää olla miehiä. minäkään en haluisi kädestä pitäen olla aina ohjaamassa, mut minkäs teet.

    • Mies9871

      Itselleni tuo naisen lievä alistaminen on vain fantasiaa.
      Muutaman naisen kanssa olen sitä varovasti yrittänyt kokeilla,mutta ei ole sellaista vielä vastaan kävellyt,joka sitä oikeasti haluaisi.
      Joka tapauksessa kokemus olisi paljon vahvempi,kun toinen ei osaa odottaa sitä ja jos siitä "sovitaan" etukäteen paineet oikeanlaisiin otteisiin voisivat pilata koko homman ainakin vieraamman tuttavuuden kanssa.
      Miehen on useinkin edettävä vain pikkuvihjeiden varassa ja heti kurkkuun kiinni käyminen voisi tuottaa vain mustan silmän.

    • Meitä on vain niin moneen junaan, ihmiset niin erilaisia.
      Moni mies ei kai uskalla tai koe luontevaksi hallitsevaa, alistavaa roolia.
      Ja sellaisen esittäminen paistaa kyllä uskoakseni läpi aika selvästi...
      Itse olen hallitseva ja alistava ja silti hyväkäytöksinen, kohtelias ja naista kunnioittava.
      En myöskään salaile tai peittele alistavaa käytöstäni, päinvastoin tuon sen aika selvästi esille enkä ole huomannut sillä ainakaan negatiivista vaikutusta naisten keskuudessa.

    • N 30vee

      FlashT kuulostaa juuri sellaiselta mieheltä mitä tarkoitin. Sikäli kun hallitseva ja alistava käytös jää sinne makuuhuoneen puolelle ;)

    • vihdoin_mies_makuuni

      Täällä myös yksi seksuaalisesti hallitsevasta ja alistavasta miehestä pitkään haaveillut nainen. Olen kohta neljäkymppinen ja koska en tosiaan ole aiemmin löytänyt sitä mitä kaipaan, on noita miehiä tullut ja mennyt aika monta.
      Olen samaa mieltä siinä, ettei homma toimi jos joudun pyytämään tai opastamaan miestä, kun juuri toivon, että hän ottaisi vahvasti ohjat käsiinsä ja minulta kyselemättä ottaisi minut niinkuin haluaa ja laittaisi minut tottelemaan ja tyydyttämään itsensä, jopa niin että voisin vähän rimpuilla vastaankin mutta hän tekisi kuitenkin juuri niin kuin haluaisi.
      No nyt olen vihdoin tavannut miehen jolla on näitä taipumuksia ja kun aloite tuli häneltä, oli minun helppo antaa palautetta hänelle ja innostaa häntä lisää. Ensin hän hyväili jotenkin omistavasti ja puristeli aika kovin ottein, sitten käänteli ja laittoi minua päättäväisesti haluamiinsa asentoihin. Joka kerta kun hän tekee jotain mikä kiihottaa minua, voihkin ja kiemurtelen ja tietenkin kostun paljon runsaammin kuin "normaalisti", tästäkin hän tietää kyllä, että olen ihan mukana. Huomaan hänen menevän pikkuhiljaa pidemmälle, lisäävän voimaa ja seuraavan reaktioitani. Nyt hän jo läpsii pakaroitani, nännejäni ja klitorista. Olen ihan sekaisin tästä seksistä. Olen haaveillut tästä kauan, mutta tämä on ensimmäinen kokemus, onneksi en tyytynyt johonkin vähempään vaan jaksoin etsiä tätä. Saa nähdä miten tämä etenee, odotan ihan hulluna jokaista kertaa ja kiemurtelen jo ajatuksesta. Suosittelen kaikille naisille.

    • Näin meillä

      Omaa kokemusta ihan sen verran että tyttöystäväni tuntuu pitävän siitä että häntä hieman alistetaan. jossain vaiheessa tajusin sen kun hän pyysi seksin aikana panemaan kovempaa ja kovempaa. Joskus hän haluaa, että jatkan rajua menoa pitkään. Aina välillä nainti kestääkin tunnin tai pari kunnon esileikkien ym. päälle. Onneksi olen oppinut säätelemään omaa tulemistani ja yleensä kestän pitkään kunnon panoa. Kuitenkin tuon tyyppinen nainti kysyy kuntoa mieheltä, siis puhtaasti fyysistä kuntoa ja sen vuoksi olenkin alkanut treenaamaan lihasten lisäksi kestävyyttää että pysyn tytön tahdissa mukana. ;)

      Sittemmin olen varovaisesti ottanut hiuksista otteen takaapäin pantaessa ja läpsinyt "melko kovaa" pyllylle. Tytön ääntely muuttuu tällöin heti ja hänestä näkee kasvavan nautinnon. Yleisesti ottaen olen alkanut käyttämään rajumpia otteita ja himo on tuntunut tytölläni kasvavan. Hän selvästi haluaa tulla otetuksi rajusti ja haluaa miehen hallitsevan häntä seksuaalisesti. Kyseessä on ihan tavallinen ns.naapurintyttö tyyppinen kiltti nuori nainen. Näin meillä! :)

    • Nainen 40 v

      Nimimerkki Näin meillä - Taidat olla oikea aarre! Olet huomannut tyttöystäväsi nauttivan rajummista otteista ja toimit sen mukaan. Olisipa minullakin ollut yhtä hyvä onni kuin tyttöystävälläsi :). Valitettavasti kokemukseni mukaan moni mies ei kovin hyvin tajua naisen palautetta ja reaktioita ja ehkä siksi pelaa varman päälle.

      Kuten aloittaja, olen myös haaveillut "lievästä pakottamisesta". Enkä minäkään ole tavannut miestä, joka olisi halunnut/ymmärtänyt tätä. Olen vihjaillut ja myös suoraan pyytänyt, mutta miehet tuntuvat luulevan, että kyse on jostain roolileikistä; he saattavat yrittää sitä kerran minun mielikseni, mutta palaavat seuraavalla kerralla vanhoihin rutiineihin. Se tekee minut surulliseksi, mutta tiedän ettei ketään voi pakottaa toimimaan vastoin luontoaan.
      Muutenkin koko idea on siinä, että molempien pitää kiihottua siitä mitä tapahtuu; se ei vain toimi, jos toinen tekee jotain sen takia, että toinen pyytää. Ne miehet, joiden kanssa olen asiasta puhunut ovat tulkinneet tuon alistamiseksi ja siksi vastenmieliseksi. Minulle kyse on intohimosta. Miltä se tuntuu, kun toinen haluaa niin paljon, että otteet menevät vähän rajuiksi? Ihanalta! Haluan, että mies osaa lukea minua ja nauttii kiihottumisestani. Haluan, että hän haluaa minua ja näyttää sen. Jos kerran olen hänen naisensa ja hänen katseensa, kosketuksensa, sanansa ja tekonsa kiihottavat minua, niin hänellä on myös oikeuksia, joita niillä muilla miehillä (jotka eivät tätä tajua) ei ole.

      Jostain syystä olen kyllä tavannut useita miehiä, jotka ovat halunneet minun olevan seksissä dominoiva osapuoli. Itse asiassa aika moni tapaamani mies on näyttänyt nauttivan saadessaan olla passiivinen. Ymmärrän kyllä mikä siinä viehättää, mutta valitettavasti en jaksa kovin kauan leikkiä dominaa - se olisi nimenomaan leikkimistä. Ei ole vaikea tajuta, että miehille dominoivan roolin vetäminen on ihan yhtä mahdotonta.

      Aloittajan kuvaamassa seksissä ei ole kyse alistamisesta, roolista tai leikkimisestä. Se tulee sydämestä, sielusta, asenteesta sekä intohimoisesta suhtautumisesta,elämään ja siihen ihmiseen, jonka kanssa vuoteensa jakaa.

      • Orjamagneetti

        Minulla(kaan) ei varsinaisia s/m taipumuksia ole, mutta tuntuu, että lähes aina joudun tuohon Lady Dominan osaan. Ja samoin, voin sitä silloin tällöin esittää, mutta itse en siitä mitään saa.

        "Minulle kyse on intohimosta. Miltä se tuntuu, kun toinen haluaa niin paljon, että otteet menevät vähän rajuiksi? Ihanalta! Haluan, että mies osaa lukea minua ja nauttii kiihottumisestani. Haluan, että hän haluaa minua ja näyttää sen. Jos kerran olen hänen naisensa ja hänen katseensa, kosketuksensa, sanansa ja tekonsa kiihottavat minua, niin hänellä on myös oikeuksia, joita niillä muilla miehillä (jotka eivät tätä tajua) ei ole."

        Minua kiihottaa juuri se, että toinen haluaa minua niin paljon, että menee tavallaan "rajan toiselle puolen", sen eläimellisen intohimon näkee jo katseesta.
        Olen tällaisen ihmisen nyt tavannut. Jotkut toiset voivat yrittää vuoden, saamatta mitään aikaan. Toinen tekee sen silmänräpäyksessä.
        Kemiaa, seksuaalista yhteensopivuutta.


    • N30 vee

      Nainen 40 v se tuossa sanoikin asian sata kertaa paremmin kuin minä. Juuri noin!
      Ja voih, että olen kade teille joille se oma samanhenkinen kumppani on löytynyt! Vaalikaa sitä!

    • äly hoi

      Just joo. Naiset haluis et seksi on jotain romanttista kuvitelmaa. Ei paljon jaksa kiinnostaa tollanen.

    • Herr Lederhose

      Itsekin tykkään alistamisesta, mutta silloin täytyy olla sillä tuulella, muuten en kiihotu siitä. Toisaalta sellaista fiilistä ei vaan tule kaikkien naisten kanssa. Se vaan vaatii tietynlaisten kemioiden kohtaamisen.

      Ex avovaimoni tykkäsi kovasti pakottamisesta ja lievästä alistamisesta. Hänen kansaan nautin siitä itsekin tosi paljon. Hän halusi kokea tulevansa raiskatuksi ja pisti aika kovaa vastaan, joten voimaa sai käyttää aik paljon. Kerran hän ei olisi oikeasti halunnut seksiä, mutta itse luulin sen olevan vain rajumpaa leikkiä joten sidoin ja raiskasin hänet. Olimme lopulta molemmat vähän järkyttyneitä ja hän pelästyi itsessään sitä, kun lopulta nautti oikeasti alistetuksi tulemisesta. Otimme kuitenkin turvasanan käyttöön tuon jälkeen.

      Nykyinen naisystävänikin on sanonut, että hän haluasi minun joskus vaan ottavan hänet itsekkäästi. Sellaista fiilistä ei vaan ole vielä tullut hänen kanssaan.

    • Nainen 40 v

      Mielenkiintoista. En ole tullut ajatelleeksi, että fiilis voisi vaihdella eri ihmisten kanssa. Olen kuvitellut, että ihmiset olisivat jotenkin perusluonteeltaan tai suhtautumistavaltaan tietynlaisia. Nyt vasta aloin miettiä voisiko minussa olla jotain sellaista joka saa miehet suhtautumaan minuun joko kunnioittavasti tai jopa alistuen.

      Osaisitko avata vähän, mikä ex-vaimossasi oli sellaista, että pääsit oikeaan fiilikseen? Ja miksi nykyisen kanssa ei ole sellaista tullut? Ilmeisesti alistaminen on sinulle vain vaihtoehto muiden joukossa, koska nykyisessä suhteessasi et toimi samoin? Olisi tosi hienoa, jos voisit yrittää vastata tähän, sillä siitä voisi olla apua aika monelle naiselle. :)

      • Herr Lederhose

        Tulipas pitkä tauko, mutta vastaan nyt, jos tämän sattuu joku lukemaan. Ex. avokkini oli seksin suhteen hyvi estoton ja hän myös keimailu hutsumaisesti usein. Toisaalta hän mielellään alistui pantavaksi, eikä hän kyennyt saamaan orgasmia yhdynnässä. Häneen oli helppo suhtautua pelkkänä seksiobjektina.

        Nykyinen naiseni on taas hyvin aktiivinen sängyssä ja toisaalta hyvin multiorgastinen. Häntä on veikeampi mieltää pelkäksi panopuuksi, mutta aion kyllä laittaa hänet rautoihin ja kuriin sängyssä.


    • yks miehinen näkemys

      Nainen istutetaan miehen naaman päälle niin, että miehen nenä menee naisen peräaukkoon!

      Istukoon rangaistuksena nyt siinä miehen naaman päällä ;)

    • Turuusmääki

      On vielä yksi teema, josta on useat nauttineet: Vaatii hiukan ennakkojärjestelyä mieheltä, mutta molemmat nauttivat. Arvokasta oria suojataan nilkkahihnoilla potkuilta. Saman olen toteuttanut kattokoukuista nilkkoihin ja tyyny perseen alle....
      -Ei karkaa minnekään....
      -Ei ole tarvinnut raahata pukille:)

    • Nainen 40v: ehkä olet ns. orja-magneetti? Vaikutat ulospäin vahvalta,itsenäiseltä luonteelta ja ehkä siksi vedät puoleesi miehiä,jotka haluavat rinnalleen (ja sänkyynsä) itseään vahvemman,dominoivan luonteen,?
      Tuo Herr Lederhosen maininta että kaikkien kanssa ei synny halua alistaa samalla lailla on totta.Kuitenkin uskon että jos se alistamisen halu on sisäisesti vahva,sitä tapahtuu kaikkien partnerien kanssa,ehkä joidenkin kanssa enemmän kuin toisten ,mutta jossain muodossa kuitenkin.

      Itselläni se halu on vahventunut iän myötä,ehkä olen antanut sille luvan kehittyä samalla kun muutenkin kokeilunhalu kaikkeen erilaiseen on kasvanut.Mutta samalla pitää tietysti aistia naisen valmius olla sängyssä se jota viedään ja aistia se missä menee rajat.Asiaa auttaa kummasti jos osaisimme keskustella seksuaalisista haluistamme avoimemmin.Ei välttämättä tarvitse pyytää toista tekemään niin tai näin,se on äkkiä liian suunniteltua ja tappaa fiilikset,mutta voi kertoa yleisellä tasolla,mikä voisi olla kivaa ja kokeilemisen arvoista ja mikä taas missään nimessä ei .Samoin jos aletaan liikkua rankemman seksin puolella,turvasanan sopiminen on hyvä idea,silloin niiden rajojen etsiminenkin on turvallista.

      Omat kokemukseni ja havaintoni kyllä viittaavat siihen että tässä maassa on valtava määrä naisia jotka haluavat kokea sängyssä tulevansa otetuksi,haluavat tuntea olevansa himottuja Naisia jota Mies saalistaa ja lopulta "joutuvat" antautumaan. Ehkä tämä sinänsä hyvä asia nimeltä tasa-arvo on tehnyt osasta miehistä liian pehmoja hymistelijöitä sängyssä?

      • Kinkkiä

        Kun huomasin nuoremman miehen nuolevan haarojani pikkarit jalassa annoin sille haisteltavaksi ja sai nuolla ilman kalsareita.Sain naida nuorta kun innostu, nautiskelin päällä ja annoin haistella housujani. Työnsin sormilla sen suuhun tuoreet pikkarini ja imi niitä kun nautiskelin. Oli kiva alistaa housut suussa.


    • pervo 27v

      Minä kiihotun jo ajatuksesta että saisin sitoa naisen... eksälle hieman hienovaraisesti vihjailin mutta ei hän asialle lämmennyt, oli vain hieman yllättynyt/hölmistynyt.

      Jos saisi sitoa naisen oikein tiukasti(ei kuitenkaan siten että sattuu, ellei hän itse sitä halua) käsistä, jaloista...ehkä side silmille ja vielä jotain, ja sitten naida oikein kunnolla, siinä olisi kyllä fantasiat kohdallaan.. mistäköhän teitä tämmöisiä naisia löytyisi? :) Sidotuksi tuleminen kyllä kiinnostaa myös.

      Lisäksi todella kiihottavia ovat naisen päällä kaikki äärinaiselliset vaatekappaleet... kireät paidat, housut, farkut, mekot, lateksiasut, korkeat piikkikorot..

      erityisen paljon kiihottaisi myös korsetin kiristäminen takaapäin..pikkuhiljaa kireämmälle.. naisella hengitys hieman vaikeutuisi pikkuhiljaa, tämä olisi varmasti kiihottavaa monille naisillekin(?). tämän voisi sitten yhdistää muuhun sitomiseen ja olisin taivaassa :D

      • Täältä löytyy ainakin yksi.... :)


      • Nti -85

        kuulostais kyl hyväl :)


    • SamiJuhani

      Minusta on mukava sopia nettitutun kanssa kivasta ensitapaamisesta. Tai oikeastaan olemmehan toki tavanneet, mutta ei vielä seksin merkeissä.

      Menen hänen luokseen ja hän vetäiseekin mihut sisään ja sitaisee minut lassolla kiinni. Sitten johdattaa minut sohvalle muuttuvalla sidonnalla riisuu kaikki vaatteeni minun voimatta estää. Lopulta johdattaa pöydän ääreen tai taivuttaa sohavn selkänojan yli ja sitoo minut siihen kiinni. Sitten liukkaria anukselle ja kunnon panoa. Ehkä alkuun pientä mulkun imetystä ja kun en haluaisi, niin pientä motivointia pakaroiden kautta.

      Eikös kuulosta houkuttelevalta?

    • puuhis vain

      n.30v miehenä koen että samaan alistamisen aaltopituuteen pääsen naisen kanssa anaaliseksissä.

      Itse en pidä sitomisestä juurikaan vaan päinvastin että nainen on niin nöyrä ettei häntä tarvitse sitoa, hän suostuu sitomattakin tai ainakin naisella on niin paljon luonnetta että mieluummin tekee jotain tuhmaa sitomatta kuin sidottuna

      kuten anaaliseksi. Kun esitän toiveen että käviskö kakkonen, ni melko pian nainen on valmis ainakin yrittämään, haluaa löytää hyvän asennon ja toivoo että se olisi nautinnollista ja kokee että eipä tässä nyt vaihtoehtojakaan ole. yrittää sopeutua tilanteeseen ja oikeastaan tykkää annetusta haasteesta.

      Jos se osoittautuu mahdottomaksi ni sit se jää ikuiseksi mysteeriksi ja keksitään jotain helpompia leikkejä pienemmillä palikoilla. Mut jos se onnistuu ni ajoittain nainen saa kokea tuon pienen nöyryytyksen, jossa naisen ylitse kevyesti kävellään ja nainen kokee että kaikkensa joutuu elämässä likoon pistämään.

      Kyllä siitä jää hyvä mieli molemmille. Miehelle siitä kun kykenee alistamaan naisen tahdon ja määräämisvallan ja naiselle siitä hyvä mieli että onnistui annetussa haasteessa ja selvisi voittajana? tms.

    • Olet siis...

      piiloraju nainen. Olemuksesi on kuin siveyden sipuli, mutta sisältä olet
      jotain muuta.

    • N 30 vee

      Puuhiksella on kyllä tuossa pointti, että anaaliseksissäkin saattaa päästä samalle tasolle. Takapuoleen tökkijöitä vaan on niin monenlaisia, että se alistuspuoli saattaa jäädä siinä hommassa kokematta.
      Sitominen ei ainakaan itselläni ole mikään itseisarvo. Paljon enemmän pidän siitä että mies omalla kehollaan estää tai ohjaa.

      Ja viimeiselle; En kyllä ole mikään siveyden sipuli, päällepäin varmaan aivan "normaali" ihminen. Toisaalta en oikeastaan edes pitäisi tällaisia toiveita millään tavalla poikkeavina.

    • N 33veee

      Itsellänikin oli exäni kanssa juuri se asenne ongelmana. Mies kyllä suostui alistamaan kun pyysin, mutta naamasta näki ettei homma ollut hänen juttunsa. Kun sitten keskustelimme lukuisat kerrat asiasta ja pyysin häntä eläytymään enemmän, oli vastaus aina "mutta kulta, kun en mä vaan halua satuttaa sua". Ja kyse ei siis tosiaankaan ollut mistään satuttamisesta vaan lievästä alistamisesta.

      Nykysen mieheni kanssa taas homma pelaa kuin rasvattu! Ei ole mitään ihanampaa kuin se kun mies katsoo silmiin, pitää ranteistani kiinni ja ottaa mitä haluaa. Ja siis samalla tietenkin esitän hieman avutonta ja vastentahtoista, mutta mies kyllä titää mitä minä tarvitsen:)
      Toki välillä leikitään muitakin rooleja, mutta tämä on parasta. Olen normaalielämässä vahvatahtoinen ja aktiivinen nainen, ja varmaan kuten moni muukin vahva nainen, nautin kun tiedän että mies on MIES. Ehkä se luo myös jonkinlaista turvallisuudentunnetta seksuaalisen mielihyvän lisäksi, tiedä häntä.

    • myös..

      ^Aamen!

    • mä tykkäisin kanssa tehä naiselle noin mut siis tosiharvoin löytyy naista jolle se sopisi minusta tuo on kivaa ja ei se ny sinälään "alistamista"ole se vaan tuo lisää intohimoa jännitystä ja kiihkoa siihen seksiin ja se tuntuu myös silloin aivan helevettin upealta :). Itse olisin halukas noit tekemään mut naisia on tosi vaikee löytää jotka haluis tollasta :S .

    • Miehelle

      Kyllä miehetkin pitävät rajuista otteista. Meitä on viiden eukon ryhmä ja kokodetonnumme luonani ja välillä homataan nuori mies meitä viihdyttämään. Yleensä sama poika kun niitä on vaikea saada. Kun kaikki on nainuniin tarpeeksi lähtevät kotiin miehiensä luo, mulle jää alaston mies käyttöön. Pidän sen viikonlopun ja nautin. Tykkää ilmeisesti kun (raiskaan) sen montakertaa päivässä/illalla/yöllä kun mieli tekee. Joskus sidon sen kädet ja annan dildoa peppuun kunnolla, siitä on ruvennut nauttimaan alistamisesta nuoreen vartaloon.

      • 33 ja 15

        taitaa olla ihan "haisaappaat" asialla, raukkis mies?


    • N 30 vee

      Tämä ketju vieläkin olemassa :)
      Mindcatcher selvästi asian ytimessä. Vaikea kuvitella ettei seuraa sulle ole löytynyt :O Tämänkin ketjun mukaan kun halukkaita näyttäis olevan..
      Ja sellainen mies jota itse olen "etsinyt" ei kyllä ole itse alistuvaa sorttia. Tämä siis nimim. Miehelle.
      2 vuotta ilman kumppania tulee kohta täyteen. Ei vaan ole halua olla toisen paineiden purkaja, kun itse tietää jäävänsä paitsi siitä mitä oikeasti tarvitsee ja haluaa :(

      • 3vuotta ilman kumppania ja vaikee on seuraa löytää noihin hommiin ja muuteskin o välillä vaikee pelkää seksi seuraakin löytää o.O kai mussa on jtn vialla .


    • Alistumista kaipaavan kannattaa ehkä kuitenkin miettiä sitäkin vaihtoehtoa, että hakee foorumeiden kautta seuraa. Siinä on toki se hankaluus, että tarjonnasta kaikki ei ole sinulle sopivaa ja joukossa on varmasti myös sellaisia joita kannattaa välttää. Jos ei hätiköi, voi tehdä hyvän valinnan.

      Ravintolassa tuon tyyppinen keskustelu ei välttämättä toimi. Alistaminen on myös pitkälti luottamuspeliä ja se saattaa vaatia hetken aikaa syntyäkseen... Ekana iltana voi toki käyttää pienen aavistuksen verran kovempia otteita, jos on siitä ymmärrys. Parhaat jutut syntyvät kuitenkin siitä, kun suhde kehittyy ja siinä uskalletaan lopulta elää täysin intuition varassa.

      Suhde jaksaa myös pitkään, jos molemmat ovat siinä rehellisiä haluilleen.

    • Mulle myös

      Itse haluan kun olen nainen, niin kans että mieheni ottaisi kunnolla minua. Minusta ainakin tuntuu että Keskutelupalsoilta on hankala etsiä, kun en semmosta alistusta halua että kuset ja paska housussa seistään josain nurkassa. Haluaisin kuten alottaja lievää semmosta. :)

    • Alaikänen

      Voi luoja miten haluaisinkaan just tota alistamista, jos sais laittaa vastaan ihan kunnolla. Mies vois olla joku vanhemmanpuoleinen ja vahva, ja se vois sitoa mut vaikka sänkyyn kiinni ja laittaa suukapulan. Tää nyt ikävä kyllä jää haaveeks vielä muutamaks vuodeks kun kerran oon alaikäinen. :/ No, if it's good, it's worth waiting.

      • 20 + 16

        Yli 10 vuotta ollaan oltu vaimon kanssa kimpassa. Tässä viikko pari sitten oltiin lähetyssaarnaaja-asennossa, ja käteni lipsahti ihan vahiongossa hänen kaulalleen. Otin sen nopeasti pois, sillä suhteen alussa hän ei halunnut mitään "kuristamisia"! Nyt hän otti käteni ja laittoi sen takaisin kaulalleen. Ja tuntui kyllä tykkäävän normaalia enemmän kun puristin hänen kaulaansa. En mitenkäään kovaa, mutta niin että hän pysyi paikallaan. Kiihottui ilmeiselvästi "avuttomuudestaan".

        Olen tässä tajunnut sen, että vaimoni ei suostu mihinkään uuteen, jos kysyn sitä. Mutta kummasti hän on valmis toimimaan, jos minä vaan johdatan toimintaa. Meillä oli pitkä kuiva kausi, mutta nykyään en kysele vaan otan vaimoni. Ja hän on halukas antamaan. Kai minä olen sitten nykyään miehekkäämpi kun entinen tasa-arvoinen puoliso. Eikä siinä mitään, kyllä tämä minulle käy.


    • joojojo

      ite rakastin sitä kun poikakaverini joskus piti kättään suuni edessä kun voihkin vaikka hän pitääkin siitä. se oli niin kiihottavaa. tykkään lievästä alistamisesta mutta liika on liikaa kuitenki

    • Meillä sidotaan, alistetaan ja dominoidaan molemmin puolin ja kumpikin nauttii ihan täysillä. Mut saa ihan sekopäiseks kiimasta sitomalla ranteista ja nilkoista, side silmille, suukapula suuhun, nänninipistimet tai pyykkipojat rintoihin. Ihanaa kerjätä siinä orkkua - jos ylipäätään saa luvan puhua jotain.
      Muutaman kerran mies on nussiessa painanu kätensä tiukasti naamalle niin etten ole saanut kunnolla hengitettyä. Aivan mahtava fiilis tajuta että on aivan täysin toisen armoilla. Joskus tyydyttää mut ensin dildolla ja senjälkeen tyydyttää itsensä mulla.
      Kyllä seksi vaan on taivaallisen ihanaa!

      • Pertti H.

        *kade

        ::(


    • Jack D

      Huoh.. Vähän aikasitten oli käsissä juuri tämänlainen nainen joka sai minut innostumaan tästä lievästä alistamisesta... Ja nyt pelkään etten koskaan enää saa tätä.
      Nainen tykkäsi kun hänet otettiin ja välillä vähän leikki mukana ja pisti vastaan. Kiihottui jo niin suuresti kun suudellessa otti kaulasta kiinni ja vähän puristi.
      Puhumattakaan sitten siitä kun sitä teki päällä ollessa painassa naisen niin ettei pääse liikkumaan.
      Tyttö kyllä kiljui ihanasti onnesta kun takaapäin ottaessa kiskoi hiuksista ja antoi kunnolla pakaroille kämmenestä.

      nimimerkillä toivottavasti vielä joskus saan kokea tämän ihanuuden

    • Toi hiuksista vetäminen on aivan ihanaa: kontallaan, kalu sisässä ja kunnon ote mun pitkistä hiuksista niin et pää taipuu taaksepäin ja se ihana tunne, et oon olemassa vain sitä varten et mies tyydyttää itsensä.
      Tai toinen mun suosikki: mä vatsallaan sängyllä ja mies pitää tiukasti kii ranteista, painaa pääni patjaa vasten, ja reisillään levittää mun jalat ja nussii. Uuuuuh!

    • pillunitykkää

      mä saan parhaat orgut sähkö leluista.mies sitoo sänkyyn ja pitää sähkö peniksen pilluun ja ja toisen suuhun ja antaa patterivehkeestä sähköä.

    • pillunitykkää

      sain uusilla leluilla kyytiä yli tuninin.pillussa sähköimpulssi vibra ja anuksessa sähkölmpulssi tappi,häpyhuulissa oli elctrodi lätkät.kyllä nautin.olin sidottu sänkyyn.

    • Ninni252

      Olin kinkyillassa ja siellä sain elämäni ekat orkut sellaisella sähkövehkeellä. Sen nimeä en nyt muista. Minunkaan mies ei innostu tällaisista leikeistä, mutta selvisin hyvin illassa yksinkin.

      • MistressJane

        Oliko tämä ilta Pervparkissa? Siellä on ollut joskus violet wand
        sähkölaite. Josta itsekin pidän.


    • enole02

      Voi mahoton,niin usein kun täällä olen kirjoitellut ja seuraa etsinyt juuri näihin leikkeihin naisesta....ei vastaustakaan,joten vieläkin epäilen onko teitä naiset jotka niin ihanasti kirjoitatte ja toivotte todella kiihottavia asioita mitä kaltaiseni kundi voi vaan toivoa. Fantasioida,voi kun löytäis kaltaisensa naisen.......

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe