Sota on parempi kuin kulmantakana oleva orjuus.

Jos ja kun Euroopasta tulee jonkinasteinen liittovaltio on siinä se hyväpuoli, että Nato menettää merkityksensä jos poliitikkomme osaavat pelata korttinsa oikein. Nimittäin Eurooppaan unionilla ei ole Pohjois-Amerikan Yhdysvaltojen kanssa erillistä Nato-liittolaissopimusta, vaan Nato Euroopassa purkaantuu samoin Yhdysvaltojen joukot lähtevät kotiin Euroopasta, ellei poliittiseen sopimukseen tästä US-joukkojen läsnäolosta kyetä pääsemään yhteisymmärrykseen tulee asiaa jatkaa Clausewitchiläisittäin sodalla. Tämä on kuin tikittävä aika pommi, sillä Eurooppa ei voi hyväksyä, että sen keskellä on Amerikkalaisia joukkoja ja ne ydinaseet jotka on Euroopassa ovat Eurooppalaisten hallinnassa. kuinka 300 miljoonan USA kaitsee 500 miljoonan taloudellisesti kehittynyttä Eurooppaa, tämä on jo nyt sietämätön tila. Jolla ei ole oikeudellista saati moraalista pohjaa.

Nämä ovat pellejä Sionismi elää ja voi hyvin. :))

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a193474/martti ahtisaari usan suurlahetyston bileisiin suoraan golfkentalta/


-masson.

http://www.saul-masson.info

27

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusipäitäriittää

      Oppeja oppien perään. Missä totuus? Mielummin venäjällä orjuus, kun tekopyhä apinana irvistelevä amerikka ja sen ihmisten mielet sotkeva politiikka ja kansallishurmos!

    • Avaus-on-pötyä

      Euroopasta ei ole tulossa liitovaltiota. Kehitys on lähinnä päinvastainen.

      "kuinka 300 miljoonan USA kaitsee 500 miljoonan taloudellisesti kehittynyttä Eurooppaa, tämä on jo nyt sietämätön tila. Jolla ei ole oikeudellista saati moraalista pohjaa."

      Höpö-höpö. Kyse on turvallisuudesta, joka perustuu tarkkoihin sopimuksiin ja Euroopan maiden vapaaseen harkintaan.

      • Niin se pitäisi olla, mutta ei kuitenkaan todellisuudessa näin ole. Turhaan jäätä jankkaamaan onhan se havaittu, us-mielistelijät kuuluu just kuvaan. Tai oletko kuullut USA:n ulkopolitiikkaa ihailevalta Nato vastaisuutta? Ranskan ja Saksan diggareita on paljonkin, mutta eivät ne muutoin erityisesti profiloidu Naton kannattajiksi lainkaan sillä tavalla, kuin Amerikan ihailijat.

        Eikö siihen Boxiin täällä suomessa kuulu USA ja Nato setti? Kyllä tällainen kuva on jo pitkään ollut havaittavissa.

        ..


      • "tarkkoihin sopimuksiin "

        Kun sitten on suursota. Mitenkähän näitä voidaan käytännössä noudattaa? Jos valtiojohdot heittävät kintaalla ja ottavat poliittisenvastuun. Milloin maailmassa historiallisen mittaluokituksen mukaan on ollut suursota? Kyllä se on Toinen maailmansota.

        Seuraava maailmansota tuskin ainakaan pienemmäksi jää, vaikka totta sanoen moinen sota ei ainakaan nyt tunnu lainkaan uskotavalta. Asiat voi kuitenkin, jos ei nyt hetkessä, niin ainakin nopeasti muuttua.

        Kun ajatellaan syyskuun 11/09/2001 kaikki se paska alkoi yhtäkkiä, kun USA on antanut Saudi-Arabialaisten kusettaa itseään silmiinsä.

        Se pitää vallata, sillä siellä on öljyä. :D


      • - On eroa silläkin, millä asenteella olisimme Natossa.
        Nyt on sellaisia henkilöitä johtamassa ja asiantuntijoina joilla ei ole luonnetta sanoa, ehdoton ei USA:lle, siis ”seis tai me ammumme!!”

        - Vielä korkeammaksi alas ampuminen tulisi, jos kyseessä olisi USAF kone, tai pyöriikö ne nykyään YYA:n tyyliin Suomen ilmatilassa, kuin ryssät aikanaan?
        Nato idea poikkesi mm. Varsovan liiton ideasta siinäkin, että Natoon otettiin vain halukkaat.

        - Ei edustuksellisella päätäntävallalla mennä, edustajien johdolla Natoon CIA:n, NSA:n ja muiden on helppo näitä kiristää.

        - Sitä ne tekee Puolueettomassa Sveitsissäkin, että punovat juonen ja alkavat kiristämään.Takana on lähinnä 5-Eyes ryhmän maat, jotka kaikki ovat olleet aikanaan Iso-Britannian imperiumia ja ovat englanninkielisiä, eikä näillä mailla ole lainkaan samanlaiset arvot, kuin Manner-eurooppalaisilla.

        - Sen maan tiedustelupalvelu, joka punoo täysin syyttömien, joskus jopa täysin ulkopuolisten ihmisiä kohden juonia, on rikollinen valtio. Rikos on rikos vaikka rikoksen tekijät ja suunnittelijat olisivatkin jonkun tiedustelupalvelun jäseniä, jolloin voitaisiin vain todeta, että diplomaattistatusta on käytetty väärin, rikoksiin ja mitätöidä ja laittaa elinkautinen, ellei suostu yhteistyöhön.

        - No kuinka monta vakoilijaa olemme ottaneet edes kiinni ja vielä kuulustelleet?
        Ilman tällaista henkistä kykyä asennoitua mihin tahansa ulkovaltaan on ehdoton edellytys olla poliitikko, virkamies ja päättäjä, olimme Natossa tai emme.

        - Sveitsi ei osallistunut ensimmäiseen, toiseen, eikä kylmään sotaan. Sveitsillä on ollut naapureina fasistinen Italia, Kansallissosialistinen Saksa ja se ampui alas sekä Saksan, että USA:n ja Iso-Britannian lentokoneet. Hyvin Sveitsi on pärjännyt vuodesta 1914 tähän päivään.... ... eli Saksan kansallissosialistien ympäröimänä 1943-1945


      • Ei Hitler edes kehdannut ehdottakaan Sveitsin jäsenyyttä akselivalloissa. Stalin muutoin vihasi Sveitsiä ja koetti yllyttää Rooseveltin valtaamaan maan. Ihme, ettei jenkin sinne menneet vapauttamaan ja viemään loputkin Euroopan kullat.

        USA:n sotilaat toimivat mm. Saksassa ja Italiassa, kuin namusedät. Heidän päivittäinen kalorianos oli 5000 kcal iso mies tarvitsee 3500. eli 10 patukalla suklaata vikiteltiin miehitetyn maan naisia ja ne jotka nälkäänsä ja puutteeseensa menivät Yhdysvaltalaisen kanssa seurustelemaan oli niitä onnekkaita.

        Jenkit käyttivät ihmisten puutetta hyväksi, sekä käytännön ruohonjuuritasolla (saat mitä haluat, kuin toisilla on puute ja nälkä) ja toisaalta Saksalaiset vieläkin luulevat, kuin saivat nälkäänsä suklaapatukan ja savuke rasian muistaa ollen asiasta kiitollinen, vaikka todellisuudessa tämä "Hyvät amerikkalaiset ja hyvät liittoutuneet" on hujausta, sillä amerikkalaisten ja muiden olisi pitänyt ruokkia koko Saksan kansa. Se on miehittäjän velvollisuus. Eikä saksalaisten tule olla kiitollisia siitä, että joku nyt jonka maa ei noudattanut säätöjä antoi hieman patukkaa...

        Maailman silloisesta kultakannasta 90 prosenttia sotien jälkeen oli USA:ssa, osa lunastettu Saksasta, suurempi osa kultaa joilla Stalin oli maksanut laskujaan... jne....


    • NäinSeOnNähtävä

      "Tai oletko kuullut USA:n ulkopolitiikkaa ihailevalta Nato vastaisuutta?"

      Parempi asettaa kysymys toisin päin! Väitän, että monikaan Naton jäsenyyttä halajava ei suinkan ihaile tai palvu USA:n politiikkaa. Mutta nämä ovat kaksi eri asiaa. Nato tuo meille joka tapauksessa turvaa eikä mitään sotia koskaan ede ala!

      • rigoa

        Juu!
        Pelkurit hakeekin aina turvaa toistensa siipien alta..


      • JärkiKäteenTollo

        Ja vain tyhmät haluavat puolustaa kotimaataan mahdolliselta suurvallan hyökkäykseltä YKSIN ilman apua!


      • opäzdfv
        JärkiKäteenTollo kirjoitti:

        Ja vain tyhmät haluavat puolustaa kotimaataan mahdolliselta suurvallan hyökkäykseltä YKSIN ilman apua!

        Vain tyhmät hakee turvaa toisistaan!


      • aöoiif
        JärkiKäteenTollo kirjoitti:

        Ja vain tyhmät haluavat puolustaa kotimaataan mahdolliselta suurvallan hyökkäykseltä YKSIN ilman apua!

        Ennen vaikka tyhmä, kuin pelkuri...


    • Avaus-on-pötyä

      EU ei ole kehittymässä liittovaltioksi, vaan jakautumassa erilaisiin ryhmiin. Voi olla, että Saksan ja Ranskan ympärille tiivistyy oma ryhmittymänsä ja Itä-Eurooppaan omansa.

      NATO oli ennen EU:a, eikä häviä minnekään, vaan vahvistuu entisestään, jos EU:n antama poliittinen ja taloudellinen turva häviää pieniltä mailta. Samalla vahvistuvat kahdenväliset suhteet USA:an.

      Siitä on jo esimerkkinä Baltia ja Ruotsi sekä Suomi.

      Avaus on harvinaisen asiantuntematonta tekstiä jopa tällä palstalla!

      • saulmasson

        "Jos ja kun Euroopasta tulee jonkinasteinen liittovaltio "

        Kysymys olikin JOS ja aloitus on 5 vuotta vanha.

        "EU ei ole kehittymässä liittovaltioksi, vaan jakautumassa erilaisiin ryhmiin"

        Tällaiset ryhmät riittää Suomelle ihan hyvin, mikäli ymmärrämme liittyä Berliini-Pariisi-Rooma triangeliin.


    • kiitosjaylistys

      Olen tullut tulokseen että Suomen päättäjät ovat tehneet meistä pelilaudan valkoisten nappuloiden moukan.
      Se mittelössä syödään yleensä ensimmäisenä.
      Suurimpana syynä on päästä hävittäjän kannelle tai sukellusveneeseen sekä ytimien pöytiin, mutta kansa ja sen turvallisuus on täydelleen unohdettu.

    • "Avaus on harvinaisen asiantuntematonta tekstiä jopa tällä palstalla! "

      Jos pysytään, kuitenkin asiallisuudessa ja kohtuudella, vaikka katkerana, mutta anonyymia luulet.... ...ihan miten vaan.

    • 16plus8

      Amerikkalaiset ovat täysin OK :)

      RYSSIÄ ei Eurooppa sensijaan ENÄÄ IKINÄ hyväksy!

      • Jorma_Oksanen

        Hukkaan menee toi sun turha vihapuhekampanja.


    • punikkija7kääpiötä

      Kyllä Venäläiset ovat ihan itse itsensä maalanneet nurkkaan. Tappamalla, orjuutamalla, valtaamalla, ryöstämällä, nälvimällä ja pullistelemalla joka suuntaan. Mikään muu maa ei ole sodan jälkeen euroopassa niin paljon muita tölvinyt kuin Venäjä.

      Suomalaisten pitäisi käsittää perusasiat. Suomi on demokraattinen länsimaa, oikeusvaltio ihmisoikeuksineen jossa kaikilla on käytännössä samat oikeudet ja lait.

      Venäjä on demokratian ja oikeuden irvikuva eikä yksikään rationaalisesti ajatteleva ja sivistynyt eurooppalainen halua vastaavaa järjestelmää, eikä olla edes osaa siitä.

      Nämä perusasiat jo kertovat siitä mihin me demokraattiset maat kuulumme.

      Pitäisi ymmärtää ettei NATO ole vain USA. NATO koostuu pääosin länsimaisista demokraattisista maista ja Natomaista suurin osa on Eurooppalaisia. NATO myös päättää toimistaan yhdessä eikä USA päätä yksin mistään. Joten ei ole mitään syytä kehittää toista vastaavaa puolustusliittoa. Mikäli tarvetta on niin NATOa kehitetään.

      Suomessa kysymysten asettelu on outo. Kysytään haluavatko Suomalaiset NATOn. Pitäisi kysyä haluavatko Suomalaiset länsimaiseen yhteisöön vai venäläiseen. Vastaus on täysin selvä, sitä ei tarvitse edes kysyä.

    • Narskis

      Natossa saamme sodan ja orjuuden samaan, kalliiseen hintaan.

      • TiltunTyhmyysKukkii

        Miten niin? Nato ei ole käynyt yhtään ainoata maasotaa vuoden 1949 jälkeen?

        Orjuuden? Tanskassa ja Norjassa EI OLE Nato-joukkoja. Puola ja Baltian maat saivat niitä VASTA PITKÄN RUINAAMISEN JÄLKEEN!

        Todellisuus ei oikein natsaa Tiltun juttuihin?


    • TurhaLuulo

      Naton jäsenmaat eivät ole orjia eikä sotaa ole syttynyt vuodesta 1949 lähtien! Naton suoja siis toimii!

    • Veteranfan

      Sota on parempi vaihtoehto kuin orjuus???
      Filosofisesti äkkiseltään ajateltuna sota on maanpäällinen helvetti!!!
      Orjuus tulee luonnollisesti sodan kylkiäisenä,tämän asian pitäisi jokainen inhimillisesti maailman tilannetta seuraavan ymmärtää.
      Kuka helvetti haluaa sotaa maanpäälle josta seuraa helvetti???
      Ettei vaan aloituskirjoittaja ole LUCIFERIn palvojiin kuluva persoona???

      • Hjuioj

        Se alottaja on vain tietämätön idiootti.


      • OikeusTapahtuu

        Lucifer pistää poskeensa jokaisen Venäjän Tiltun!


      • Ole-sinä

        -rottakoulu I:sen käynyt looseri hiljaa.


      • -Et ainakaan minua yllätä, että olisit väitteinesi omaperäinen, tämähän on ollut tendenssi ensimmäisestä maailmansodasta lähtien vakio käsitys, josta ei saa väitellä vastaan. 1914 suurvaloissa monet riemuiten lähtivät sotaa lähinnä siitä syystä, että sekä Ympärysvallat, että Keskusvallat ja näiden kansalaiset molemmin puolin odottivat, että voitto tulee helposti ja nopeasti olemattomin menetyksin.
        -Saksan ja Ranskan 1870-71 välinen sota oli vähemän helvetti voittajaosapuolelle, eli Saksalle. Toki jalkoja ja käsiä meni molemmin puolin, mutta jos ajatellaan asiaa laajemmin kansakunnan kannalta.
        -Eli käytännössä ja vielä Suomea ajatellen väittämäsi on tosi, mutta teoreettisesti se ei ole tosi vielä lisäten, että ”Helvetti” on yksilön kokemuspohjainen tunnetila, kuten esim. taistelustressi, jonka joku kokee ja joku ei koe juuri kuin sen verran, että voi sanoa, että ”olinpa sodassa.”
        -Veteraanifani? -Naurettavaa ja tekopyhää!!
        -Niissä veteraaneissa oli läpileikkaus Suomen kansaa. Veteraaneja olivat myös ne jotka vaativat kuolemantuomiota, lääkintäupseerille hänen tekonsa oli törkeä rikos, mutta kun hän ei ollut täysissä järjissä vaan mennyt sekaisin.
        -Sitä tapahtuu.
        -Eikä silloisen eikä nykyisen lainkäytön käsitteellisyydessä täyttä ymmärrystä vaille oleva henkilöä voida tuomita, ei edes sodanaikana lain ja silloisen kovennetunlain mukaan mistään lainkaan.
        -Teko oli vain niin törkeä, että henkisesti särkyneen sotilaslääkärin tuomio vaikutti rykmentissä jo ennalta päätetyn.
        -Tiedätkö mitä tämä silloin ja mitä se nykyään tarkoittaisi? Se tarkoittaisi virkarikoksena murhaa syytettynä kuolemantuomion langettanut sotatuomio istuin.
        -Eli on selvää, että ollessaan ”veteraani fani” on lievästi naivi.
        -Tunnen lakia ja tunnen sodan aikaista lakia ja on sellaisia poikkeuksellisia tilanteita, jossa korkeamassa asemassa oleva henkilö lain mukaan olisi pitänyt ampua siihen paikkaan ja sitten vasta oikeuteen, että oliko teko laiton tai velvoitettu.
        -Varusmiehille ei vieläkään riittävästi opeteta lakia, joka mahdollistaa ylemmässä asemassa olevan käyttää alemassa asemassa olevien tietämättömyyttä hyväkseen rikosta suoritaessaan.
        -Tämän takia ei varusmiespalvelua voida lyhentää ja osan taakasta ottaisi vastuun jo peruskoulu nostaen yhteiskuntaopin määrää kymmenkertaiseksi ja sitä tulisi pitää peruskoulun kaikkein tärkeimpänä aineena, jossa opeteltaisiin sotilasarvot, poliisiarvot ja näiden arvomerkit, Puolustusvoimien rakenne ja lakia lain päälle, se tarvitaan. Sotilasvala on pätemätön jos ei henkilöt suhteellisen yksityiskohtaisestikin jopa tunne sen velvoitteita.
        -Eli joka helvetin varusmies ja reserviläinen koulunpenkille 10 Opintoviikoksi lukemaan mm aotilaslakia ja sotilaan varustukseen tulee kuulua 350 sivuinen lyhennetty sotilaslakikirja.
        -Saksalaisia minä ihailen ja saksalaista sotilaskuria sen suhteen, että siellä Sveitsin rajalla huhti- toukokuussa 1945 rajavartiosto, SS ja Sotapoliisit ei varmaankaan arkailtu siinä saman tien pikaoikeutena pyytää autosta ulos kenraalia rajapuomilla ja repiä arvomerkit veitsellä leikaten ja hirttää kenraali puunoksaan. Kyltillä ”pelkuri.”

        -Hitlerhän toimi näin Berliinissä näin mitenkään sotilasarvoon katsomatta. Täällä Suomessa on olllut kihokauhu ja se pitääkin olla, mutta jos kiho tekee rikoksen siihen on puututtava niin voimakkain keinoin kuin mahdollista, että tästä ei mennä, niin miehille täytyy sanoa ihan konkreettisesti, että ”tästä ei mene sitten kenraalikaan.” silloin ei mene -ja jos on paikoitettu voimatoimiin, niin niitä käytetään puhelimen päässä on tiet vartioupseeri, mutta jos sanotaan, että tästä saa mennä sellaine niin sittenpähän portit aukeavat.
        -Suomalainen sotilaan ongelma oli, että hän antoi murhata itsensä ja ajatteli, että murhan jälkeen mennään siten valittamaan murhaajan esimiehelle. Se ei enää käy! Se käy niin kauan kuin miesten velvollisuuksia MUTTA MYÖS OIKEUKSIA enemmistö ei kaikilta osin tunneta josta seuraa, että jos näitä ei tunne hieman yksityiskohtaisemminkin, mukana 350 sivun kirjanen, ei sotilasvala ole lain voimaimien.
        -Onko täällä niin pelkureita, että antaa jonkun ampua itsensä vapaaehtoisesti, oli asian tila mikä tahansa laki ei voi edellyttää edes sodanaikana moiseen vielä täysin hyödyttömään ja haitalliseen passiiviseen kamikazetoimintaan. Ei enää onnistu mennään sitten vaikka Preussilaiseen tiukempaan, mutta oikeudenmukaisempaan lainkäyttöön, myös käytännössä.
        -Hitlerkin antoi Himlerillekin aivan syystä aivan oikean kaliiberintuomion. Maanpetos, tuomio kuolemantuomio. Miestä ei saatu enää kiinni apureineen Pohjois-Saksasta sama tuomi tuli Göringille lievemmässä muodossa Maanpetos: kuolemantuomio, mutta "teloitus toimenpannaan sodan jälkeen"
        -Meillä sen sijaan joku vitun Majuri Hellens selvisi kuolemantuomiosta, kun kysyttiin USA:n mielipidettä, siis silta taholta mielipidettä, miltä vakoilu tehtävä oli tullut. Alokas kausi tulee olla niin pitkä, että osaa ympäri pyöreästi sellaisen 350 sivua sotilaslainsäädäntöä.


      • ...350 sivua sotilaslainsäädäntö pakettia, joka ei siihen kykene ei tee valaa ja seuraavan saapumiserän kanssa opiskelee jälleen sitä lakia. Mikäli ei men kaliin tulee sotilaspassiin sotilasarvoksi alokas.. Tämä ei ole vitsi, minuna tosiaan vituttaa nämä epäkohdat.

        Tuntematomassa sotilaassakin sotamies joka oli rohkea, mutta hullu sotamies viiriäinen Everstilunantt joka meni ja ampui sotamihen ja kirjassa käy ilmi, että koska Everstiluutnatti meneti jalkansa, asia "laittiin villaiselle", eli hänet todetiin sylistyneen murhaan, mutta koska oli menettänyt jalkansa murha armehdettiin. Paikalla perääntyessä oli pakosti myös henkilöitä joiden velvollisus siinä sekasorrossakin teoriassa olisi pitänyt estää murha, esimerkiksi jalka terään ampumalla, seloin vammat on minimaaliset eikä suuria luita mne risaksi. Everstiluunantilla kenties olis jalka ja hyvällä rohkealla sotamiehellä henki. Se oli hyvä mies vaikka oli seinä hullu. Oma sotahuuto oli: "Jeesus-Perkele!!" mikä on itseasiassa hyvä sotahuuto, kumpaakin tarvitaan näin sanon vaikka olen kristitty, kaikki eivät ole. Kaikki voimat puolustukseen niin Jeesus kuin perkelekkin ainakin Perkele niille ei kristityille!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe