Miksi sairastumme

*Hermeetikko*

Miksi sairastumme
Käsitys, etteivät homeopaatit tiedä akuuttien tautien olevan sellaisia, jotka joko paranevat itsestään tai aiheuttavat kuoleman, on virheellinen. Tottakai he tietävät tämän. Akuuttien sairauksien hoidon teoriaa opiskeltaessa tämä seikka tulee esille. He opiskelevat lääketieteellisiä oppiaineita valmistuessaan homeopaateiksi ja sielläkin tämä tosiasia mainitaan.
Heillä on kuitenkin yhtä suuri oikeus hoitaa näitä itsestään paranevia tauteja kuin lääkäreilläkin(joiden myös voidaan väittää rahastavan taudeilla, jotka paranevat itsestään) ellei suurempikin oikeus ja kerronpa miksi.

Ero homeopaattisten lääkkeiden ja allopatian käyttämien lääkkeiden välillä on, että allopaattiset lääkkeet, kuten esim. antibiootit, eivät mitenkään tue ihmisen omaa immuunijärjestelmää.(Monet lääkkeet on jopa suunniteltu nimenomaan estämään immuunijärjestelmää toimimasta. Tai sitten ne yksinkertaisesti tukahduttavat oireet ja vaiva on näennäisesti parannettu; näin erityisesti silloin kun on kyse kroonistuneesta sairaudesta.)

Homeopaattinen valmiste annetaan, jotta ihminen saisi tukea omalle kyvylleen parantua ja siksi, että hänen yleistilansa ei sairauksista lähtisikin kääntymään alaspäin vaan hän pystyisi jatkossakin elämään terveempänä ilman toistuvia akuutteja sairauksia tai kroonistuneita vaivoja.

Surkuhupaisaa on, että skeptikko temmeltää tällä palstalla ainoastaan siitä syystä, että aikoinaan Pasteurin bakteeriteoria pääsi , valitettavasti, voitolle Antoine Bechampin tautien sisäsyntyisyyttä edustavasta microzyma-teoriasta ja löydöksistä.Jos Pasteur olisi jäänyt tappiolle katsantokantamme sairauksista olisi tänäpäivänä hyvin pitkälle sen kaltainen mitä homeopatia edustaa.

jatkuu.........................

60

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sama.............

      jatkuu....................

      Kanadalainen Gaston Naessens löysi hiljattain kehittämänsä voimakkaan ja tavanomaisesta poikkeavan mikroskoopin ansiosta somatideiksi (=Bechampin microzymat) kutsumansa eliöt ihmiskehosta ja seurasi niiden muistaakseni 16-vaiheista elinkaarta sellaisena kuin se elävässä elimistössä tapahtuu. Hän huomioi, että terveessä elimistössä somatidien kierto on kolmivaiheinen mutta elimistön kohdatessa jonkin kyllin suuren rasitteen somatidit alkavat muuntua viruksiksi, bakteereiksi tai sieniksi ja alkavat käyttäytyä agressiivisesti ihmiskehossa tuhoten kudosta, joka on altistunut rasitteelle. Kierto etenee läpi kaikkien vaiheiden kunnes somatidit jälleen vaipuvat latenttiin tilaan.

      Tämä on räikeässä ristiriidassa lääketieteen omaksuman pasteurlaisen näkökannan kanssa, jonka mukaan taudinaiheuttajat olisivat kehon ulkopuolisia viruksia ja bakteereita.
      Myöhäisempinä vuosinaan Pasteur itsekin alkoi epäillä omaa teoriaansa mutta silloin oli jo liian myöhäistä tehdä asialle mitään. Iso pyörä oli jo pyörähtänyt liikkeelle ja samassa pyörässä pyöritään yhä tänä päivänäkin.
      Lääkkeitä syödään enemmän kuin koskaan ja vauhti kiihtyy entisestään.
      Kemialliset myrkyt, joita jo sylivauvoille syötetään, iskevät ihmisen oman toipumiskyvyn yhä enemmän lyttyyn ja lääkkeitä tarvitaan jokaiseen pikkuvaivaan, joista entisajan vahvan konstituution omaavat ihmiset toipuivat helpommin.
      Me nykyajan ihmiset olemme elävä esimerkki vahvan konstituution merkityksestä perimässämme sillä huomatkaa, että me olemme niiden ihmisten jälkeläisiä, jotka ilman lääkkeitä selvisivät elossa niin rutosta kuin muistakin hirmuisista "tartuntataudeista". Noihin valtaviin joukkosairastumisiin liittyen, kuten esim. ruton kohdalla, on homeopatiassa olemassa miasma-teoria ja erityisesti psora-sellainen mutta aiheen laajuuden takia en nyt lähde sinne.

      Kuten sanottua tuosta vahvasta konstituutiosta ollaan nykyään tekemässä silppua monin virallisen lääketieteen konstein.

      Kysmys kuuluukin: Jos akuutit taudit ovat ulkosyntyisiä miksi kaikki eivät sairastu kaikkiin tauteihin? Mitä ylipäätänsä on vastustuskyky? Voiko todella olla niin, että sairaudet ovat sisäsyntyisiä?
      Näiden ajatteluun kannattaa uhrata toinenkin tovi eikä heti turvautua nykyisin voimassa oleviin selitysmalleihin.

      Kuinka moni ylipäätänsä on tietoinen Bechampin tai Naessensin löydöksistä tai teorioista? Ei kovinkaan moni, uskoisin. Ymmärtääkseni virallinen lääketiede ei ota näitä tutkimuksia vakavasti koska sillä ei ole varaa ottaa niitä vakavasti. Sillä ei ole varaa keikauttaa ympäri sitä mitä se on totuutena toitottanut vuosikymmeniä. Parempi keino on vaieta ne kuoliaiksi tai asettaa naurunalaiseksi pseudotieteellisenä.

      Jokainen homeopatiaa harjoittanut tietää Bechampin olleen oikeassa. Hän saa siitä todisteen praktiikassaan kaiken aikaa.
      Homeopatialla itseään hoitaneet yksilöt ja perheet tietävät Bechampin olleen oikeassa. He saavat siitä todisteen kaiken aikaa eläessään hyvin harjoitetun homeopatian turvin terveempää ja vastustuskykyisempää elämää.

      Virallinen lääketiede etenee teoriasta toiseen itseään korjaavana systeeminä mutta Pasteurin teorian korvaamista Bechampin tai Naessensin teorioilla saamme vielä odottaa - ja pitkään, mikäli minulta kysytte :).

      Kirjoitin tämän niille, joilla on joustava mieli ja halua ja kykyä nähdä asioista se toinenkin puoli, joka ei ole yksiyhteen virallisen selityksen kanssa.

    • vikaan meni

      Vai sillä tavalla, että bakteereja ja viruksia ei olekaan olemassa? Ehkäpä Bechampin kyhäelmät aikanaan jäivät sivuun siksi, että ne eivät pitäneet kutiaan eikä kukaan muu nähnyt hänen "löytämiään" ihmeolioita eikä toisaalta kuvitteellisilla olioilla ollut terveysvaikutuksia.

      Jokainen homeopaatti voi todeta tämän mikäli hän viitsii selvittää hoitonsa vaikuttavuutta vertaamalla sitä kontrollivalmisteeseen. Niinpä niin, tällaista homeopaatit eivät halua tehdä.

      Tekstissä oli muuten allopatia selitetty pieleen. Kannattaisiko sinun virheen korjaamiseksi vaikkapa perehtyä homeopatiaan ja lukea siitä joku kirja? Esimerkiksi Hahnemannin Organon voisi olla hyödyllinen.

      • *Hermeetikko*

        Bakteerien ja virusten
        läsnäolo akuuttien sairauksien yhteydessä on tosiseikka. Mietittäväksi jää kumpi edeltää kumpaa. Onko niin, että ensin tulevat mikrobit ja sairastuttavat ihmisen vai kenties niin, että ensin tulee häiriötila, jonka seurauksena meissä kaikissa olevat tai ympäristössämme vaikuttavat mikrobit hyödyntävät tilannetta aiheuttaen tietynkaltaisen tyypillisen oireiston?
        Missä näkyy virallisia tutkimuksia tästä aiheesta? Luulisi sen kiinnostavan kun sota mikrobeja vastaan on kääntymässä ihmiskunnan tappioksi.
        Onko lääketieteellä käytössään menetelmiä näin hienovaraisten asioiden selvittämiseen? Onko lääketieteessä vallalla käsitys, että ihminen olisi mahdollisesti enemmän kuin se, minkä silmä näkee?

        Meissä kaikissa on monenlaisia taudinaiheuttajia kaiken aikaa mutta ne eivät saa yliotetta jos elimistö on "vastustuskykyinen".
        Kuten sanoin kaikki ihmiset eivät sairastu kaikkiin tauteihin. Osa ihmisistä sairastuu ja toiset eivät. Miten se on selitettävissä?

        Tähän ikään mennessä minulle kyllä on selvinnyt, että on muitakin tauteja kuin mikrobien aiheuttamat. Ne ovat niitä kroonisia tauteja kuten diabetes, alzheimer, parkinsson, als, ms, reuma ynnä muut autoimmuunisaraudet jne. jne., joiden edessä lääketiede on voimaton eikä osaa niitä parantaa, siis parantaa eikä vain tukahduttaa lääkkeillä.

        Aihe on muuten lääketieteen kannalta enemmän kuin kiusallinen.
        Ihmiset ovat pakotettuja syömään lääkkeitä em. tauteihin lopun ikäänsä koska niitä ei osata parantaa; jos lääkkeen nauttiminen lopetetaan sairaus palaa ennenpitkää. Jos tällaista hoitoa kutsutaan parantamiseksi ei todellakaan ole syytä olla kovin koppava. Tästä on vielä tieteellä pitkä matka todelliseen parantamiseen.
        Pysytään nyt vaan tiukasti tässä hetken vaikka skeptikko haluaisikin väittää ettei homeopatiakaan pysty parantaan kyseisiä tauteja. Haluan nyt nimittäin kaikkien keskittyvän hetken ajatuksissaan lääketieteen rajoitettuihin mahdollisuuksiin parantaa sairauksia.
        Se uho millä tällä palstalla omistaudutaan parjaamaan homeopatiaa perustuu hyvin pitkälti siihen pohjimmiltaan falskiin imagoon minkä nykytiede on onnistunut luomaan harhauttamalla ihmiset ajattelemaan, että heidän sairauksiaan hoidetaan. Todellisuudessa heidän sairauttaan ei hoideta lainkaan vaan ainoastaan niitä oireita, joilla tuo syvällä sijaitseva häiriötila ilmaisee itsensä.
        Ja kuten sanoin kaikki alkaa jo siinä vaiheessa kun sylivauva saa korvatulehdukseen ensimmäisen antibioottikuurinsa eikä hänen omaa parantumiskykyään tueta. Tai vaippaihottuma häivytetään näkyvistä kortisonivoiteella, joka lamaannuttaa immuunijärjestelmää. Jne. jne. loputtomiin; jokaisen vaivan ilmetessä jätetään sisäinen häiriö huomioimatta.
        Lääketieteen ajatus on etteivät erilliset taudit ole seurauksia toisistaan eli sillä ei olisi merkitystä, että jokin häiriötila - eli lääketieteen kielellä ilmaistuna sairaus - painetaan näkymättömiin.
        Homeopatian perusajatuksia sen sijaan on, että mitään häiriötilaa/sairautta ei saisi tukahduttaa koska jos niin tehdään häiriötila ilmentää itseään jollain muulla tavalla. Homeopatian näkemystä tukee käytännön elämä, tälläkin kertaa, sillä jos vaivaudumme tarkkailemaan ihmisten sairastuvuutta huomaamme helposti, että harvassa ovat ne ihmiset, joilla vuosien kuluttua lääketieteellisen "hoidon" alkamisesta olisi vain yksi krooninen sairaus. Hyvin moni saa riesakseen vielä toisen tai kolmannenkin vaivan koska elimistöä ei ole tuettu toipumaan siitä ensimmäisestäkään. Näihin uusiin vaivoihin sitten suhtaudutaan kuin ne jotenkin kuuluisivat "normaaliin elämään" ja niitä hoidellaan leikkelemällä sairastunut elin pois, ihankuin ihmisessä olisi ylimääräisiä elimiä, tai lääkitään ne mahdollisimman näkymättämiin kun ei muutakaan osata.

        Ihmisten elinikä verrattuna entisiin aikoihin on pidentynyt - totta- mutta kroonisten sairauksien määrä on lisääntynyt samoinkuin lääkkeiden varassa elävien määrä.
        Kysyä voi, kannattaako lähteä yhä pidemmälle siihen suuntaan, että elinikää pidennetään lääkkeillä sen sijaan, että tutkittaisiin toisenlaisia mahdollisuuksia terveeseen elämään.
        Fakta: Kemialliset lääkeet ovat myrkkyjä, jotka pitkään käytettyinä tuhoavat, tai " parhaassa" tapauksessa, vain rasittavat elimistöä.

        Tällaista elämääkö me todella haluamme? Millainen tulevaisuus on pidemmän päälle ihmiskunnalla, joka selviää hengissä vain enenevässä määrässä lääkkeitä syömällä?

        Einsteinin sanoin: "On olemassa vain kaksi asiaa, jotka ovat äärettömiä,
        nimittäin avaruus ja ihmisen typeryys - enkä ole ihan varma ensin mainitusta."

        Tämän kirjoitin niille, joilla yhteys aivojen ja oikean todellisuuden välillä jo pelaa ja jotka siksi pystyvät näkemään meille todellisuutena esitetyn harhan taakse.


      • *Hermeetikko*

        Pasteur, Bechamp
        Historia osoittaa, että Pasteur taloudellisen tukensa turvin syrjäytti Bechampin. Valitettavan usein tieteellinen lopputulos on taloudellisten tukijoiden varassa, totuuden ostajien käsissä. Edes Pasteurin arveluttavaakin arveluttavammat rokotekokeilut lapsilla eivät saaneet hänen kollegoitaan järkiinsä. Tosin myöhemmällä iällään hänellä oli jo varaa katua aikaansaannoksiaan, mutta koska menestys oli jo taattu, seuraajat viis veisasivat Pasteurin tunnonvaivoista. Nyt bakteerit ja virukset käyvät omaa olemassaolontaistoaan ihmiskuntaa vastaan ja talouselämä pyörii paljolti tämän taiston tiimoilta.

        Pasteuriin pohjautuvan tieteen huippuna voitaneen pitää ulkoisen uhan sullomista ikuisiksi ajoiksi purkkiin. Näitä julistuksia kuunnellessa keskiaika ei ehkä sittenkään ole niin kovin kaukana. Yksipuolinen voitonjulistus bakteerien ja virusten vastaisessa sodassa on yhtä vedenpitävää kuin nykyisessä sodassa terrorismia vastaan. Bechamp olisi tarjonnut toisentyyppisen vauhtoehdon, mutta se torjuttiin. Sota on aina kiehtonut enemmän niin lääketieteessä kuin politiikassakin. Pasteurin mallissa, jonka lääketiede omaksui, sopusointu ulkoisen uhan kanssa on mahdollista saavuttaa taistelun kautta, ellei sitten ottelija väsy kesken tiimellyksen.

        Homeopatiassakin voi tietyssä mielessä puhua taistelusta. Sairauden aiheuttaja on laadultaan samaa kuin homeopaattinen valmiste, jonka toivotaan reagoivan häiriöön parantavasti. Aina niin ei käy, vaan reaktio voimistuu entisestään ja joudutaan miettimään, miksi kaltainen ei parantanut. Oliko syy virheellisessä lääkeainevalinnassa vaiko virhearvioinnissa potenssivalinnan suhteen? Energeettinen muodonmuutos sairaudenkuvassa saattaa kuitenkin pelastaa potilaan. Mutta voimmeko sanoa, että samankaltainen pelasti hänet, että taudinaiheuttajan kaltainen oli sittenkin terveydeksi? Ihmisen voimavarat voivat vahvistua, kun taudinaiheuttaja homeopaattisesti muunnetaan siedettävämmäksi, mutta eräänlainen taistelu siinä kuitenkin käydään. Joidenkin kohdalla pienikin taistelu on jo liikaa. Silloin tarvitaan uudentyyppinen muodonmuutos, vastakkainen, sellainen energeettinen lääkeaineen laatu, jossa ei ole lainkaan kysymys taudinaiheuttajan laadusta, vaan sille täysin vastakkaisesta. Erona tyypilliseen homeopaattiseen valmisteeseen on se, että sairastunutta ei aseteta taistelutilanteeseen lainkaan, vaan hän saa parantavan korkeatasoisen valmisteen, joka on energeettiseltä laadultaan vastakkainen, ei siis samankaltainen itse sairaudenaiheuttajan kanssa. Näin toimivat Bachin kukkaterapialääkkeet, jotka on valmistettu erikoisella aurinkopotensaatio- tai keittämismenetelmällä. Niin homeopaattisilla kuin Bachin kukkaterapialääkkeillä on hoidettu hyvinkin vaikeita sairauksia erittäin onnistuneesti. Mitä hienommilla energeettisillä tasoilla liikutaan, sitä vaikeammaksi hoito muodostuu


      • Bechamp oli oikeassa

        >Ehkäpä Bechampin kyhäelmät aikanaan jäivät sivuun siksi, että ne eivät pitäneet kutiaan eikä kukaan muu nähnyt hänen "löytämiään" ihmeolioita eikä toisaalta kuvitteellisilla olioilla ollut terveysvaikutuksia.<

        Yritätkö olla vitsikäs? Tässä faktaa:

        >Nykyinen mikrobiteoria perustuu pitkälti Louis Pasteurin teoriaan siitä, että ulkopuolinen mikrobi tulee kehoon ja aiheuttaa sairauden. Tämähän on totta. Vai onko? Itse asiassa Pierre Bechamp Strasbourgin ”löysi” mikrobit ja todisti niiden olemassaolon kuusi vuotta ennen Pasteurin ”mikrobiteoriaa”.

        ”Sen lisäksi, että Pasteur plagioi Bechampin teorian, hän terrorisoi sitä uskottelemalla, että mikrobi voi milloin tahansa hyökätä terveeseen kehoon ja aiheuttaa sairauden. Pasteur ymmärsi asian täysin väärin. Bechamp totesi, että kasvualusta eli ympäristö, jossa mikrobit elävät on tärkein tekijä sairauksien synnyssä. Valitettavasti Pasteur oli parempi markkinoija ja siksi hänen teoriaansa opetetaan vielä laajasti maailmassa. Tämä siitä huolimatta, että Pasteur itsekin myönsi ennen kuolemaansa olleensa väärässä (Pasteur Plagiarist imposter! R.B Pearson 1942).”<

        http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ruohonjuuri-blogi/922010-miten-valtan-flunssan/


      • joku roti
        Bechamp oli oikeassa kirjoitti:

        >Ehkäpä Bechampin kyhäelmät aikanaan jäivät sivuun siksi, että ne eivät pitäneet kutiaan eikä kukaan muu nähnyt hänen "löytämiään" ihmeolioita eikä toisaalta kuvitteellisilla olioilla ollut terveysvaikutuksia.<

        Yritätkö olla vitsikäs? Tässä faktaa:

        >Nykyinen mikrobiteoria perustuu pitkälti Louis Pasteurin teoriaan siitä, että ulkopuolinen mikrobi tulee kehoon ja aiheuttaa sairauden. Tämähän on totta. Vai onko? Itse asiassa Pierre Bechamp Strasbourgin ”löysi” mikrobit ja todisti niiden olemassaolon kuusi vuotta ennen Pasteurin ”mikrobiteoriaa”.

        ”Sen lisäksi, että Pasteur plagioi Bechampin teorian, hän terrorisoi sitä uskottelemalla, että mikrobi voi milloin tahansa hyökätä terveeseen kehoon ja aiheuttaa sairauden. Pasteur ymmärsi asian täysin väärin. Bechamp totesi, että kasvualusta eli ympäristö, jossa mikrobit elävät on tärkein tekijä sairauksien synnyssä. Valitettavasti Pasteur oli parempi markkinoija ja siksi hänen teoriaansa opetetaan vielä laajasti maailmassa. Tämä siitä huolimatta, että Pasteur itsekin myönsi ennen kuolemaansa olleensa väärässä (Pasteur Plagiarist imposter! R.B Pearson 1942).”<

        http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ruohonjuuri-blogi/922010-miten-valtan-flunssan/

        >Itse asiassa Pierre Bechamp Strasbourgin ”löysi” mikrobit...

        Strasbourgin? Siis kenestä nyt puhutaan? Tarkoittaako herra Harju mahdollisesti aloittajan viittaamaa Antoine Bechampia? Miksi Harju ei ole viitsinyt selvittää itselleen, että Bechamp ei löytänyt mitään mikrobeja vaan hän kuvitteli, että esimerkiksi bakteerit kehittyvät elimistössä pikkiriikkisistä mikrozymista.

        Harjun vaihtoehtoinen näkemys näyttää perustuvan pelkästään tietämättömyyteen, mutta kai sellaisellekin voi liiketoiminnan rakentaa, jos ostajiksi haluaa valita vähän hitaampia kavereita.


      • Hitaat häviää
        joku roti kirjoitti:

        >Itse asiassa Pierre Bechamp Strasbourgin ”löysi” mikrobit...

        Strasbourgin? Siis kenestä nyt puhutaan? Tarkoittaako herra Harju mahdollisesti aloittajan viittaamaa Antoine Bechampia? Miksi Harju ei ole viitsinyt selvittää itselleen, että Bechamp ei löytänyt mitään mikrobeja vaan hän kuvitteli, että esimerkiksi bakteerit kehittyvät elimistössä pikkiriikkisistä mikrozymista.

        Harjun vaihtoehtoinen näkemys näyttää perustuvan pelkästään tietämättömyyteen, mutta kai sellaisellekin voi liiketoiminnan rakentaa, jos ostajiksi haluaa valita vähän hitaampia kavereita.

        Totta se on että nopeat voittaa ja hitaat häviää!
        Kuten tässäkin kisassa.


      • Skepolla ei näyttöä
        joku roti kirjoitti:

        >Itse asiassa Pierre Bechamp Strasbourgin ”löysi” mikrobit...

        Strasbourgin? Siis kenestä nyt puhutaan? Tarkoittaako herra Harju mahdollisesti aloittajan viittaamaa Antoine Bechampia? Miksi Harju ei ole viitsinyt selvittää itselleen, että Bechamp ei löytänyt mitään mikrobeja vaan hän kuvitteli, että esimerkiksi bakteerit kehittyvät elimistössä pikkiriikkisistä mikrozymista.

        Harjun vaihtoehtoinen näkemys näyttää perustuvan pelkästään tietämättömyyteen, mutta kai sellaisellekin voi liiketoiminnan rakentaa, jos ostajiksi haluaa valita vähän hitaampia kavereita.

        "Miksi Harju ei ole viitsinyt selvittää itselleen, että Bechamp ei löytänyt mitään mikrobeja vaan hän kuvitteli, että esimerkiksi bakteerit kehittyvät elimistössä pikkiriikkisistä mikrozymista."

        Bechamp ei kuvitellut mitään, vaan loi perustan toimivalle lääketieteelle, kaikki tunnetut faktat vahvistavat sen.
        Sensijaan Pasteurin pseudotieteellisille höpinöille ei löydy mitään näyttöä, eihän skepokaan pysty esittämään mitään näyttöä väitteidensä tueksi.


      • Punkit veritulppa
        Bechamp oli oikeassa kirjoitti:

        >Ehkäpä Bechampin kyhäelmät aikanaan jäivät sivuun siksi, että ne eivät pitäneet kutiaan eikä kukaan muu nähnyt hänen "löytämiään" ihmeolioita eikä toisaalta kuvitteellisilla olioilla ollut terveysvaikutuksia.<

        Yritätkö olla vitsikäs? Tässä faktaa:

        >Nykyinen mikrobiteoria perustuu pitkälti Louis Pasteurin teoriaan siitä, että ulkopuolinen mikrobi tulee kehoon ja aiheuttaa sairauden. Tämähän on totta. Vai onko? Itse asiassa Pierre Bechamp Strasbourgin ”löysi” mikrobit ja todisti niiden olemassaolon kuusi vuotta ennen Pasteurin ”mikrobiteoriaa”.

        ”Sen lisäksi, että Pasteur plagioi Bechampin teorian, hän terrorisoi sitä uskottelemalla, että mikrobi voi milloin tahansa hyökätä terveeseen kehoon ja aiheuttaa sairauden. Pasteur ymmärsi asian täysin väärin. Bechamp totesi, että kasvualusta eli ympäristö, jossa mikrobit elävät on tärkein tekijä sairauksien synnyssä. Valitettavasti Pasteur oli parempi markkinoija ja siksi hänen teoriaansa opetetaan vielä laajasti maailmassa. Tämä siitä huolimatta, että Pasteur itsekin myönsi ennen kuolemaansa olleensa väärässä (Pasteur Plagiarist imposter! R.B Pearson 1942).”<

        http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ruohonjuuri-blogi/922010-miten-valtan-flunssan/

        Punkit voivat aiheuttaa veritulpan!
        Voittavatko luonnon "ötökät" ns. viisaan ihmisen?

        http://www.aamulehti.fi/Terveys/1194702514649/artikkeli/uusi punkkien levittama sairaus voi aiheuttaa veritulpan.html


    • Antibioottien teho

      On havaittu, että terveydenhoidossa paljon käytettyjen antibioottien teho jo nyt heikkenee.
      Onko kaukanakaan tilanne, kun havaitaan että niiden vaikutuksista ovat jäljellä enää ne vähemmän toivotut negatiiviset vaikutukset. Mitäs sitten tilalle, vai onko ruvettava miettimään asioita aivan uudelta pohjalta?

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/110998-antibioottien-teho-heikkenee-– 2-huolta-suomessa

      • kaikenlaista häröä

        Ihan kiva, mutta ketjun aloittaja on tässä halunnut kovasti kannattaa microzyma-oppia. Antibioottien ei olisi micorzyma-ajatuksen mukaan koskaan pitänyt tappaa mitään bakteereja, koska bakteereja ei ole ollut edes olemassa.


    • Antibiooteista

      Tuossa esityksessä on kysymys nykyisestä käytännöstä, ja tällä hetkellä yleisesti käytettävistä antibiooteista, sekä niiden tehosta tulevaisuudeassa terveydenhoidossa!

      Mistä tuli tuo esitys bakteerien olemattomuudesta!

      • linkkipetteri

        Bechampin uskomuksen mukaan joka solussa on minimaalinen elämänpartikkeli, mikrotsyma. Niistä sitten voi kehittyä mitä vaan, kuten esimerkksi taudinaiheuttajia, joita Pasteur kutsui bakteereiksi. Bechampilla oli hieman vaihtoehtoinen käsitys perinnöllisyydestä, soluista ja oikeastaan koko biologiasta.

        Ketjun avauksen postannut henkilö taitaa olla maailmassa niitä hyvin harvoja, jotka ovat edelleen sitä mieltä, että Pasteur ja oikeastaan koko sitä seurannut asiaa koskeva tietämys oli väärässä ja Bechamp oikeassa.

        Nyt sinulla onkin taas hankala tilanne: Pitäisikö puolustella täysin järjetöntä näkemystä jota et itsekään usko - vain koska se on vaihtoehtoinen? Vai väitätkö, että avauksen esittäjä ei kuvaa oikein Bechampin ajatusta vaan on skeptikkoprovo? Voit myös yrittää tyrkyttää ketjun perään mahdollisimman paljon omia asiaan liittymättömiä postauksiasi.

        Tai sitten myönnät, että sanot että Pasteur oli oikeassa. Mutta siihen sinusta tuskin on.


      • Pastori sanoi
        linkkipetteri kirjoitti:

        Bechampin uskomuksen mukaan joka solussa on minimaalinen elämänpartikkeli, mikrotsyma. Niistä sitten voi kehittyä mitä vaan, kuten esimerkksi taudinaiheuttajia, joita Pasteur kutsui bakteereiksi. Bechampilla oli hieman vaihtoehtoinen käsitys perinnöllisyydestä, soluista ja oikeastaan koko biologiasta.

        Ketjun avauksen postannut henkilö taitaa olla maailmassa niitä hyvin harvoja, jotka ovat edelleen sitä mieltä, että Pasteur ja oikeastaan koko sitä seurannut asiaa koskeva tietämys oli väärässä ja Bechamp oikeassa.

        Nyt sinulla onkin taas hankala tilanne: Pitäisikö puolustella täysin järjetöntä näkemystä jota et itsekään usko - vain koska se on vaihtoehtoinen? Vai väitätkö, että avauksen esittäjä ei kuvaa oikein Bechampin ajatusta vaan on skeptikkoprovo? Voit myös yrittää tyrkyttää ketjun perään mahdollisimman paljon omia asiaan liittymättömiä postauksiasi.

        Tai sitten myönnät, että sanot että Pasteur oli oikeassa. Mutta siihen sinusta tuskin on.

        Pastori on aina oikeassa, niin minulle pyhäkoulussa opetettiin ja sanoi pastori vielä senkin, että skeptikot ovat aina väärässä.


      • Bechamp on oikeassa
        linkkipetteri kirjoitti:

        Bechampin uskomuksen mukaan joka solussa on minimaalinen elämänpartikkeli, mikrotsyma. Niistä sitten voi kehittyä mitä vaan, kuten esimerkksi taudinaiheuttajia, joita Pasteur kutsui bakteereiksi. Bechampilla oli hieman vaihtoehtoinen käsitys perinnöllisyydestä, soluista ja oikeastaan koko biologiasta.

        Ketjun avauksen postannut henkilö taitaa olla maailmassa niitä hyvin harvoja, jotka ovat edelleen sitä mieltä, että Pasteur ja oikeastaan koko sitä seurannut asiaa koskeva tietämys oli väärässä ja Bechamp oikeassa.

        Nyt sinulla onkin taas hankala tilanne: Pitäisikö puolustella täysin järjetöntä näkemystä jota et itsekään usko - vain koska se on vaihtoehtoinen? Vai väitätkö, että avauksen esittäjä ei kuvaa oikein Bechampin ajatusta vaan on skeptikkoprovo? Voit myös yrittää tyrkyttää ketjun perään mahdollisimman paljon omia asiaan liittymättömiä postauksiasi.

        Tai sitten myönnät, että sanot että Pasteur oli oikeassa. Mutta siihen sinusta tuskin on.

        "Ketjun avauksen postannut henkilö taitaa olla maailmassa niitä hyvin harvoja, jotka ovat edelleen sitä mieltä, että Pasteur ja oikeastaan koko sitä seurannut asiaa koskeva tietämys oli väärässä ja Bechamp oikeassa."

        Bechamp on oikeassa, sitä tukee vahva näyttö, eli kaikki mitä lääketieteestä oikeasti tiedetään tukee Bechampin näkemyksiä.
        Pasteurin näkemyksiä tukemaan ei löydy kuin jokunen hatara teoria, muttei mitään näyttöä.


      • *Hermeetikko*
        linkkipetteri kirjoitti:

        Bechampin uskomuksen mukaan joka solussa on minimaalinen elämänpartikkeli, mikrotsyma. Niistä sitten voi kehittyä mitä vaan, kuten esimerkksi taudinaiheuttajia, joita Pasteur kutsui bakteereiksi. Bechampilla oli hieman vaihtoehtoinen käsitys perinnöllisyydestä, soluista ja oikeastaan koko biologiasta.

        Ketjun avauksen postannut henkilö taitaa olla maailmassa niitä hyvin harvoja, jotka ovat edelleen sitä mieltä, että Pasteur ja oikeastaan koko sitä seurannut asiaa koskeva tietämys oli väärässä ja Bechamp oikeassa.

        Nyt sinulla onkin taas hankala tilanne: Pitäisikö puolustella täysin järjetöntä näkemystä jota et itsekään usko - vain koska se on vaihtoehtoinen? Vai väitätkö, että avauksen esittäjä ei kuvaa oikein Bechampin ajatusta vaan on skeptikkoprovo? Voit myös yrittää tyrkyttää ketjun perään mahdollisimman paljon omia asiaan liittymättömiä postauksiasi.

        Tai sitten myönnät, että sanot että Pasteur oli oikeassa. Mutta siihen sinusta tuskin on.

        Mikrobien hallinta niitä tuhoamalla tai ennalta estävästi niitä muuntelemalla on kuvitteellista ja mielen pettämistä. Rokotteiden avulla ihmisen immunologinen järjestelmä ärsytetään äärimmilleen ja nuorempi väestö on tästä vakavana esimerkkinä. Mikrobeilla ei ole mitään hätää, ne muuntuvat, vaihtavat systeeminsä uusiksi ja vuosien saatossa järjestävät isännälleen yllätyksen toisensa perään. Terveen ihmisen lääkitseminen tulevan sairastumisen varalta on uhkarohkea yritys, johon en näe minkäänlaista aihetta. Terveys on lähtöisin hyvin syvältä sielun, mielen ja kehon harmoniasta. Mestaroimalla yksinomaan kehoa ja kohdistamalla sinne erityyppisiä antimikrobisia sodankäyntejä on vertaansa vailla oleva tieteellinen moka. Mokista selvitään ne tunnustamalla ja aloittamalla alusta. Energeettisissä hoidoissa virheet ovat yhtä masentavia kuin nykyisen tieteen parissakin. Aina ei edes tarvittavaa keskustelukumppania löydy jakamaan mielen painetta. Vastuuta ei kuitenkaan saata paeta. Se kulkee aina vierellä ja alinomaa muistuttaa puutteista, siitä ettei elämää voi hallita millään sen osa-alueista, ainoastaan oppia virheistä ja yrittää olla rehellinen ennen kaikkea itselleen.

        Antimikrobisten lääkkeiden runsas käyttö on tehnyt pieneliöistä entistä muuntautumiskykyisempiä, mikä on osoitus siitä, että ihmisen toimista on ennemmin tai myöhemmin kannettava myös vastuu. Mikrobien syyttelystä sairauksien aiheuttajina olisikin jo aika luopua ja yksinkertaisesti mennä eteenpäin sen enempää ketään syyttelemättä. Materialismi on tietynlainen mielen tila, josta on mahdollista vapautua. Ihmisaistit eri yksilöissä toimivat eri tasoisesti. Toisen tasoa voi olla vaikea ja monasti mahdotonkin saavuttaa.

        Homeopaattisessa hoidossa intuition ja intensiteetin tulisi osua kohdalleen, jotta eri yksilöiden kyky tavoittaa harmonia olisi mahdollinen. Materialismi tukahduttaa kyvyn ajatella luovasti. Järjestelmä määrää millä keinoin on lupa parantua ja kenen mielen voimin kulloinenkin objektiivisuus määritellään. Tästä huolimatta objektiivista katsantokantaa on montaa lajia liittyen ihmisaisteihin ja niiden ulottuvuuksiin. Epätasa-arvoa on, että kaikki ihmisyksilöt eivät värähtele samalla taajuudella. Energiankin piti olla mitattavissa oleva suure. Se olisi ollut todellista tasa-arvoa, mutta mittaaminen on vaikeaa silloin kun mittalaitteet eivät saavuta joidenkin ihmisten kykyä havainnoida laitteita pitemmälle. Ellei kykyään ole valmis käyttämään, se jääkin pelkäksi mahdollisuudeksi ja vastuu on tietenkin luovuttajan.


      • mikrokosmos
        Bechamp on oikeassa kirjoitti:

        "Ketjun avauksen postannut henkilö taitaa olla maailmassa niitä hyvin harvoja, jotka ovat edelleen sitä mieltä, että Pasteur ja oikeastaan koko sitä seurannut asiaa koskeva tietämys oli väärässä ja Bechamp oikeassa."

        Bechamp on oikeassa, sitä tukee vahva näyttö, eli kaikki mitä lääketieteestä oikeasti tiedetään tukee Bechampin näkemyksiä.
        Pasteurin näkemyksiä tukemaan ei löydy kuin jokunen hatara teoria, muttei mitään näyttöä.

        >Bechamp on oikeassa, sitä tukee vahva näyttö, eli kaikki mitä lääketieteestä oikeasti tiedetään tukee Bechampin näkemyksiä.

        Aivan mahtavaa läppää. Voisitko vaikkapa postata ihan jonkun esimerkin? Luulisi olevan hyvin helppoa, koska mikrotsymien puolella on kaikki lääkitieestä tiedettävät asiat.


      • *Hermeetikko*
        linkkipetteri kirjoitti:

        Bechampin uskomuksen mukaan joka solussa on minimaalinen elämänpartikkeli, mikrotsyma. Niistä sitten voi kehittyä mitä vaan, kuten esimerkksi taudinaiheuttajia, joita Pasteur kutsui bakteereiksi. Bechampilla oli hieman vaihtoehtoinen käsitys perinnöllisyydestä, soluista ja oikeastaan koko biologiasta.

        Ketjun avauksen postannut henkilö taitaa olla maailmassa niitä hyvin harvoja, jotka ovat edelleen sitä mieltä, että Pasteur ja oikeastaan koko sitä seurannut asiaa koskeva tietämys oli väärässä ja Bechamp oikeassa.

        Nyt sinulla onkin taas hankala tilanne: Pitäisikö puolustella täysin järjetöntä näkemystä jota et itsekään usko - vain koska se on vaihtoehtoinen? Vai väitätkö, että avauksen esittäjä ei kuvaa oikein Bechampin ajatusta vaan on skeptikkoprovo? Voit myös yrittää tyrkyttää ketjun perään mahdollisimman paljon omia asiaan liittymättömiä postauksiasi.

        Tai sitten myönnät, että sanot että Pasteur oli oikeassa. Mutta siihen sinusta tuskin on.

        Tieteen tulee olemaan vaikeata luopua omaksumastaan käsityksestä mikrobeista. Rokotteet ovat nimenomaan ennalta estävää lääkitystä, jolla on kauskantoiset seuraukset kohteessaan. Mm. aivokalvontulehdus tunnetaan myös rokotteiden sivuvaikutuksena, mutta tämä kuuluu jo sarjaan kielletyt puheenaiheet. Jos tämänkaltaisia tapauksia aletaan liiemmin penkoa, tieteen harjoittaminen käy mahdottomaksi ja puoskarointikin tulisi määritellä uudelleen. Mitä enemmän lääketieteen taholta nahistellaan sellaisten asioiden parissa, joiden suhteen sillä ei ole kompetenssia käydä keskustelua, sitä kummallisemmalta tuntuu siellä oleva sokeus nähdä oman lääkityksensä ongelmia, joista kuitenkin jo hyvin laajalti kansan parissa keskustellaan.


      • makrokosmos.........
        mikrokosmos kirjoitti:

        >Bechamp on oikeassa, sitä tukee vahva näyttö, eli kaikki mitä lääketieteestä oikeasti tiedetään tukee Bechampin näkemyksiä.

        Aivan mahtavaa läppää. Voisitko vaikkapa postata ihan jonkun esimerkin? Luulisi olevan hyvin helppoa, koska mikrotsymien puolella on kaikki lääkitieestä tiedettävät asiat.

        Lue enemmän, niin luulet vähemmän.


    • Pasteur oikeassa?

      Miksi tuo olisi niin kovin vaikeaa? Ratkaisu on kovin helppo ja yksinkertainen.
      Ei tarvitse kuin havaita mitä Pasteur kertoi kiistasta.
      Maallisten tutkimustensa ja vaelluksensa lopussa hän oli kertonut, että Bechamp oli kuitenkin oikeassa.
      Miksi se voi olla niin vaikeaa ymmärtää.

      > Tai sitten myönnät, että sanot että Pasteur oli oikeassa. Mutta siihen sinusta tuskin on.

      Tuskin siihen monesta muustakaan on.
      Pitäisihän siinä ruveta muuntelemaan jo päähenkilön sanomisiakin!
      Joiltakin sekin taitaa onnistua?

    • samaa höttöä

      "Maallisten tutkimustensa ja vaelluksensa lopussa hän oli kertonut, että Bechamp oli kuitenkin oikeassa."

      Ja lähde tähän. Entä lähde mikrobiologian tuereempiin tutkimuksiin, jossa todettaisiin sama asia?

      Kreationistit levittävät juttua, että Darwin kielsi evoluutioteoriansa kuolivuotellaan. Sitäkään juttua eivät usko kuin kressut ja vaikka uskoisivat, ei sillä kumota yli sata vuotta jatkunutta tutkimusta.

      • Vallankumous tulee

        Kuules ny sinä tollo skeptikko!
        "Kreationistit levittävät juttua, että Darwin kielsi evoluutioteoriansa kuolivuotellaan. Sitäkään juttua eivät usko kuin kressut ja vaikka uskoisivat, ei sillä kumota yli sata vuotta jatkunutta tutkimusta."

        Tämä jutska voidaan kumota seuraavassa sekunnissa, sellaista on tiede!
        Tutki historiaa, sinä tollo skepo.


      • si-nivel
        Vallankumous tulee kirjoitti:

        Kuules ny sinä tollo skeptikko!
        "Kreationistit levittävät juttua, että Darwin kielsi evoluutioteoriansa kuolivuotellaan. Sitäkään juttua eivät usko kuin kressut ja vaikka uskoisivat, ei sillä kumota yli sata vuotta jatkunutta tutkimusta."

        Tämä jutska voidaan kumota seuraavassa sekunnissa, sellaista on tiede!
        Tutki historiaa, sinä tollo skepo.

        Just eli löytyi se yksi kaveri, joka asettuu tässä kreationistien puolelle. EIkä liene yllätys, että kyseessä on palstan hörhö...


      • Terve sielu terveess
        si-nivel kirjoitti:

        Just eli löytyi se yksi kaveri, joka asettuu tässä kreationistien puolelle. EIkä liene yllätys, että kyseessä on palstan hörhö...

        Jassoo, vai on skeposen si-nivel jälleen kipeytynyt. Suosittelen kansanparantajaa. EKP lienee paras. Mene hänen vastaanotolleen, niin saat si-nivelesi kuntoon, eikä tarvitse enää täällä palstalla marista, että on kipeä si-nivel.


      • Seppo Skeponen
        Vallankumous tulee kirjoitti:

        Kuules ny sinä tollo skeptikko!
        "Kreationistit levittävät juttua, että Darwin kielsi evoluutioteoriansa kuolivuotellaan. Sitäkään juttua eivät usko kuin kressut ja vaikka uskoisivat, ei sillä kumota yli sata vuotta jatkunutta tutkimusta."

        Tämä jutska voidaan kumota seuraavassa sekunnissa, sellaista on tiede!
        Tutki historiaa, sinä tollo skepo.

        Pasteurin työn pohjalle on rakennettu myöhempi teoria ja se teoria on tieteellinen, toisin kuin Hermeetikon höpinät.
        Taikausko kun on eri asia kuin tiede. Hedrmeetikon höpinät kuuluvat osastoon "uskonnot ja uskomukset". Sitä kautta minäkin tänne "vaihtoehtoisiin hoitoihin" löysin.
        Myös evoluutioteoria on todistettu monella toisistaan riippumattomilla tavoilla, joten sen kumoamiseenkin tarvitaan sitä "universumin ulkoista älyä" tai ainakin vankkaa uskoa siihen.
        Taikausko kuuluu pimeään keskiaikaan. Valitettavasti joillain on kova hinku takaisin aikaan, jolloin keski-ikä oli reilu kolmekymmentä vuotta.


      • Bechamp oli oikeassa

        >"Maallisten tutkimustensa ja vaelluksensa lopussa hän oli kertonut, että Bechamp oli kuitenkin oikeassa."

        Ja lähde tähän.<

        Tässä ole hyvä:

        >Pasteur ymmärsi asian täysin väärin. Bechamp totesi, että kasvualusta eli ympäristö, jossa mikrobit elävät on tärkein tekijä sairauksien synnyssä. Valitettavasti Pasteur oli parempi markkinoija ja siksi hänen teoriaansa opetetaan vielä laajasti maailmassa. Tämä siitä huolimatta, että Pasteur itsekin myönsi ennen kuolemaansa olleensa väärässä (Pasteur Plagiarist imposter! R.B Pearson 1942).”<

        http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ruohonjuuri-blogi/922010-miten-valtan-flunssan/


      • Sielukas sielu
        Seppo Skeponen kirjoitti:

        Pasteurin työn pohjalle on rakennettu myöhempi teoria ja se teoria on tieteellinen, toisin kuin Hermeetikon höpinät.
        Taikausko kun on eri asia kuin tiede. Hedrmeetikon höpinät kuuluvat osastoon "uskonnot ja uskomukset". Sitä kautta minäkin tänne "vaihtoehtoisiin hoitoihin" löysin.
        Myös evoluutioteoria on todistettu monella toisistaan riippumattomilla tavoilla, joten sen kumoamiseenkin tarvitaan sitä "universumin ulkoista älyä" tai ainakin vankkaa uskoa siihen.
        Taikausko kuuluu pimeään keskiaikaan. Valitettavasti joillain on kova hinku takaisin aikaan, jolloin keski-ikä oli reilu kolmekymmentä vuotta.

        "Myös evoluutioteoria on todistettu monella toisistaan riippumattomilla tavoilla, joten sen kumoamiseenkin tarvitaan sitä "universumin ulkoista älyä" tai ainakin vankkaa uskoa siihen."

        Oman todistelusi mukaisesti olet siis syntynyt apinoista ja sen kyllä huomaa kirjoituksistasi!


      • *Hermeetikko*
        Seppo Skeponen kirjoitti:

        Pasteurin työn pohjalle on rakennettu myöhempi teoria ja se teoria on tieteellinen, toisin kuin Hermeetikon höpinät.
        Taikausko kun on eri asia kuin tiede. Hedrmeetikon höpinät kuuluvat osastoon "uskonnot ja uskomukset". Sitä kautta minäkin tänne "vaihtoehtoisiin hoitoihin" löysin.
        Myös evoluutioteoria on todistettu monella toisistaan riippumattomilla tavoilla, joten sen kumoamiseenkin tarvitaan sitä "universumin ulkoista älyä" tai ainakin vankkaa uskoa siihen.
        Taikausko kuuluu pimeään keskiaikaan. Valitettavasti joillain on kova hinku takaisin aikaan, jolloin keski-ikä oli reilu kolmekymmentä vuotta.

        Ylimielinen asenne on aina varjostanut tiedeuskoisia ihmisiä, ei niinkään todellisia tieteen asiantuntijoita, joita niitäkin minulla on ollut kunnia tuntea. Kehitys näyttäisi kulkevan nyt sellaiseen suuntaan, että nahistelun sijaan olisi aika kunnioittaa hoidettavan omaa valintaa. Hänhän viime kädessä kantaa vastuun myös oikeassa olijoiden erehdyksistä.


      • Seppo Skeponen
        Sielukas sielu kirjoitti:

        "Myös evoluutioteoria on todistettu monella toisistaan riippumattomilla tavoilla, joten sen kumoamiseenkin tarvitaan sitä "universumin ulkoista älyä" tai ainakin vankkaa uskoa siihen."

        Oman todistelusi mukaisesti olet siis syntynyt apinoista ja sen kyllä huomaa kirjoituksistasi!

        Lue enemmin...luulet vähemmin.
        Apinalla ja ihmisellä on yhteinen kantaisä. Ei ihminen ole kehittynyt apinasta.
        Molekyylibiologia todistaa kiistämättömästi, että maapallon elolliset oliot ovat kaikki sukua toisilleen ja kehittyneet yhteisestä kantamuodosta.

        Että silleen,


      • gfjksl
        Seppo Skeponen kirjoitti:

        Pasteurin työn pohjalle on rakennettu myöhempi teoria ja se teoria on tieteellinen, toisin kuin Hermeetikon höpinät.
        Taikausko kun on eri asia kuin tiede. Hedrmeetikon höpinät kuuluvat osastoon "uskonnot ja uskomukset". Sitä kautta minäkin tänne "vaihtoehtoisiin hoitoihin" löysin.
        Myös evoluutioteoria on todistettu monella toisistaan riippumattomilla tavoilla, joten sen kumoamiseenkin tarvitaan sitä "universumin ulkoista älyä" tai ainakin vankkaa uskoa siihen.
        Taikausko kuuluu pimeään keskiaikaan. Valitettavasti joillain on kova hinku takaisin aikaan, jolloin keski-ikä oli reilu kolmekymmentä vuotta.

        Tuohon kunnioitettavaan 30-vuoden ikään selvitäkseen yhä useampi lapsi tarvitsee avukseen amfetamiinijohdannnaisia tai muita lääkeaineita pysyäkseen jotensakin kasassa.

        Lasten eteen lääke- ja elintarviketeollisuudessa on panostettu enemmän kuin koskaan ja tulokset ovat nyt kaikkien nähtävillä. Silti toimenpiteitä ei saisi arvostella. Vanhassa vara parempi. Ollan niin totuttu rokottamaan kaikki liikkuva ja hankkimaan ravinto E-merkinnöin varustetuista muovikääreistä.

        Asiantuntijuus on nyt koetuksella, sillä sähköisten viestimien aikakaudella tieto kulkee nopeammin kuin koskaan ja ilman kontrollia alamaiset ehtivät keskustella turhan paljon. Niinpä on havaittu helpommaksi rokottaa metsän eläimiä kuin ihmisiä tai heidän lemmikkejään. Vähemmän porua. 180 000 rabiessyöttiä itärajalle ja hienosti meni. Ei tarvitse hätäillä supikoirien neurologiasta, ruoansulatuksen ongelmista enempää kuin kettujen mahdollisesta narkolepsiastakaan. Onnellinen se, jonka ei tarvitse tietää.

        Irtisanomisia pukkaa ja kunnat ovat tiukoilla, mutta aina on varaa rokotteisiin. 180 000 rokoteannosta metsiin ja lentokonekustannukset päälle. Nyt torjutaan rabiesta, jos joku ei vielä tiedä. Yksi lehmä Karjalassa on varmuudella sairastunut. Tiettävästi jo lahdattu, mutta silti. Lääketeollisuudessa toimitaan varman päälle. Ennaltaehkäisyssä ei euroja lasketa, sillä valtio maksaa. Vähän niin kuin kukaan ei maksaisi ja saataisiin ilmainen terveys. Kiinnijäämisriskikin on häviävän pieni. Metsien itkut ei tutkijoille kantaudu.

        Rutto katosi itsestään. Ilman, että kukaan ehti ottaa siitä kunniaa itselleen. Mikä vahinko. Ei osoita kovinkaan suurta bisnesälykkyyttä jättää tilaisuus käyttämättä. Nyt kyllä osattaisiin, vaikka aika käykin uhkaavasti vähiin. Tubikin muuntuu yhä vaarallisemmaksi, eivätkä asiantuntijatkaan kehtaa juuri rokotesuojasta vakuutella. Bakteerit ja virukset, rakkaat ystävät, kuinka monet kiittävätkään teitä. Teitä, jotka mahdollistitte taloudellisesti hyvätasoisen elämän, joillekin.


      • Että tälleen
        Seppo Skeponen kirjoitti:

        Lue enemmin...luulet vähemmin.
        Apinalla ja ihmisellä on yhteinen kantaisä. Ei ihminen ole kehittynyt apinasta.
        Molekyylibiologia todistaa kiistämättömästi, että maapallon elolliset oliot ovat kaikki sukua toisilleen ja kehittyneet yhteisestä kantamuodosta.

        Että silleen,

        Ei näin: "Apinalla ja ihmisellä on yhteinen kantaisä." , vaan totuus on
        näin: Apinalla ja skeptikoilla on yhteinen kantaisä, joka on apina.


      • KOoOk
        Bechamp oli oikeassa kirjoitti:

        >"Maallisten tutkimustensa ja vaelluksensa lopussa hän oli kertonut, että Bechamp oli kuitenkin oikeassa."

        Ja lähde tähän.<

        Tässä ole hyvä:

        >Pasteur ymmärsi asian täysin väärin. Bechamp totesi, että kasvualusta eli ympäristö, jossa mikrobit elävät on tärkein tekijä sairauksien synnyssä. Valitettavasti Pasteur oli parempi markkinoija ja siksi hänen teoriaansa opetetaan vielä laajasti maailmassa. Tämä siitä huolimatta, että Pasteur itsekin myönsi ennen kuolemaansa olleensa väärässä (Pasteur Plagiarist imposter! R.B Pearson 1942).”<

        http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ruohonjuuri-blogi/922010-miten-valtan-flunssan/

        Viittaat ruohonjuuritason artikkeliin jonka kirjoittaja on ilmeisesti perehtynyt riittävän hyvin mikrobiologiaan tehdäkseen näinkin vallankumouksellisia johtopäätöksiä? Onkohan lukenut koko kirjaakaan?

        Niin ja itse artikkelissa lähteenä käytetty kirja on kirjoitettu vuonna 42. Voisin kuvitella tämän laskevan hiukan lähteen merkittävyyttä. Ja vaikka Pasteur olisikin kuolinvuoteellaan sanonut olevansa väärässä, eivät nämä sanat yksin riitä kumoamaan kymmenien vuosien tutkimusta tämän jälkeen.

        Ja voi hyvät ihmiset älkää opiskelko asioita netistä! Tutustukaa asioihin myös toiselta kannalta ja olkaa valmiita muuttamaan mielipiteenne tosiasioiden edessä. Minä ainakin olen!

        Monilla teistä on jo perusteet niin hukassa että ei ihmekkään jos salaliitot alkaa tuntua järkeviltä.


      • Perusteet hukassa?
        KOoOk kirjoitti:

        Viittaat ruohonjuuritason artikkeliin jonka kirjoittaja on ilmeisesti perehtynyt riittävän hyvin mikrobiologiaan tehdäkseen näinkin vallankumouksellisia johtopäätöksiä? Onkohan lukenut koko kirjaakaan?

        Niin ja itse artikkelissa lähteenä käytetty kirja on kirjoitettu vuonna 42. Voisin kuvitella tämän laskevan hiukan lähteen merkittävyyttä. Ja vaikka Pasteur olisikin kuolinvuoteellaan sanonut olevansa väärässä, eivät nämä sanat yksin riitä kumoamaan kymmenien vuosien tutkimusta tämän jälkeen.

        Ja voi hyvät ihmiset älkää opiskelko asioita netistä! Tutustukaa asioihin myös toiselta kannalta ja olkaa valmiita muuttamaan mielipiteenne tosiasioiden edessä. Minä ainakin olen!

        Monilla teistä on jo perusteet niin hukassa että ei ihmekkään jos salaliitot alkaa tuntua järkeviltä.

        Kuulostaako alla oleva esitys kertomaltasi "salaliitolta"?
        Jopa näilläkin sivuilla lukijat toistuvasti kertovat kärsivänsä noista ongelmista. Auttavia, parantavia hoitoja ei kuitenkaan tahdo löytyä noihin ongelmiin. Pillereitä syötetään ja ihoa rasvataan, mutta tulokset tahtovat olla vain kovin laihat. Miksi?

        Kuulostaako tutulta?

        · väsymys
        · nivelkivut
        · unettomuus
        · oksennus
        · ripuli
        · hikoilu
        · ihottuma
        · kuume
        · päänsärky
        · röyhtäily
        · krampit.

        Nämä ovat myrkytyksen oireita. Onko näissä mielestäsi jotain yhteyttä tuntemiemme ”sairauksien” oireisiin? Usein kehoomme kumuloituu myrkkyjä; happoja, lisäaineita ja raskasmetalleja, joita elimistö yrittää poistaa pysyäkseen terveenä. Vahinko vaan, että ihminen usein yrittävät työntää myrkyt takaisin käyttämällä monenlaisia biokemiallisia keinoja....


      • Veljeniapina
        Että tälleen kirjoitti:

        Ei näin: "Apinalla ja ihmisellä on yhteinen kantaisä." , vaan totuus on
        näin: Apinalla ja skeptikoilla on yhteinen kantaisä, joka on apina.

        Eivätkö kaltaisesi kreationistit kuulu maapallon eliökuntaan?
        Koko elävä luonto on kehittynyt yhteisestä kantamuodosta. Itse elän lähellä luontoa myös konkreettisesti, eikä tuo pilkantekoyrityksesi hätkähdytä minua mitenkään.
        Itse asiassa yhteinen kantamuoto minun ja apinoiden välillä on luultavasti vähemmin "kehittynyt" kuin nykyiset ihmisapinat.

        Franciscus Assisilainen, joka kutsui eläimiä veljikseen ja sisarikseen, on eläinten suojeluspyhimys. Hänen kaltaisilleen nostan hattua, mutta sinun laisiasi kressuja korkeintaan säälin.


      • Nix veli
        Veljeniapina kirjoitti:

        Eivätkö kaltaisesi kreationistit kuulu maapallon eliökuntaan?
        Koko elävä luonto on kehittynyt yhteisestä kantamuodosta. Itse elän lähellä luontoa myös konkreettisesti, eikä tuo pilkantekoyrityksesi hätkähdytä minua mitenkään.
        Itse asiassa yhteinen kantamuoto minun ja apinoiden välillä on luultavasti vähemmin "kehittynyt" kuin nykyiset ihmisapinat.

        Franciscus Assisilainen, joka kutsui eläimiä veljikseen ja sisarikseen, on eläinten suojeluspyhimys. Hänen kaltaisilleen nostan hattua, mutta sinun laisiasi kressuja korkeintaan säälin.

        "Franciscus Assisilainen, joka kutsui eläimiä veljikseen ja sisarikseen, on eläinten suojeluspyhimys. Hänen kaltaisilleen nostan hattua, mutta sinun laisiasi kressuja korkeintaan säälin. "
        Onko sinulla hattukin! En ole koskaan nähnyt! Aina kun kävelet tuosta minun ikkunani editse, niin sinulla on ollut pipo päässä. Tietysti noin terävältä kaverilta kuluisi liian monta hattua vuodessa!


      • Jumalan luoma ihmine
        Veljeniapina kirjoitti:

        Eivätkö kaltaisesi kreationistit kuulu maapallon eliökuntaan?
        Koko elävä luonto on kehittynyt yhteisestä kantamuodosta. Itse elän lähellä luontoa myös konkreettisesti, eikä tuo pilkantekoyrityksesi hätkähdytä minua mitenkään.
        Itse asiassa yhteinen kantamuoto minun ja apinoiden välillä on luultavasti vähemmin "kehittynyt" kuin nykyiset ihmisapinat.

        Franciscus Assisilainen, joka kutsui eläimiä veljikseen ja sisarikseen, on eläinten suojeluspyhimys. Hänen kaltaisilleen nostan hattua, mutta sinun laisiasi kressuja korkeintaan säälin.

        Pöljäke! En ole sinun veljesi, enkä myöskään ole apina, vaan Jumalan luoma kuolematon sielu tässä universumissa pukeutuneena ihmiseksi tällä hetkellä.


      • Veljeniapina
        Nix veli kirjoitti:

        "Franciscus Assisilainen, joka kutsui eläimiä veljikseen ja sisarikseen, on eläinten suojeluspyhimys. Hänen kaltaisilleen nostan hattua, mutta sinun laisiasi kressuja korkeintaan säälin. "
        Onko sinulla hattukin! En ole koskaan nähnyt! Aina kun kävelet tuosta minun ikkunani editse, niin sinulla on ollut pipo päässä. Tietysti noin terävältä kaverilta kuluisi liian monta hattua vuodessa!

        Tuskin kävelen ikkunasi alta. Asun Keski-Suomessa. Taidat sekoittaa johonkin muuhun.


      • --vaihtoehto
        gfjksl kirjoitti:

        Tuohon kunnioitettavaan 30-vuoden ikään selvitäkseen yhä useampi lapsi tarvitsee avukseen amfetamiinijohdannnaisia tai muita lääkeaineita pysyäkseen jotensakin kasassa.

        Lasten eteen lääke- ja elintarviketeollisuudessa on panostettu enemmän kuin koskaan ja tulokset ovat nyt kaikkien nähtävillä. Silti toimenpiteitä ei saisi arvostella. Vanhassa vara parempi. Ollan niin totuttu rokottamaan kaikki liikkuva ja hankkimaan ravinto E-merkinnöin varustetuista muovikääreistä.

        Asiantuntijuus on nyt koetuksella, sillä sähköisten viestimien aikakaudella tieto kulkee nopeammin kuin koskaan ja ilman kontrollia alamaiset ehtivät keskustella turhan paljon. Niinpä on havaittu helpommaksi rokottaa metsän eläimiä kuin ihmisiä tai heidän lemmikkejään. Vähemmän porua. 180 000 rabiessyöttiä itärajalle ja hienosti meni. Ei tarvitse hätäillä supikoirien neurologiasta, ruoansulatuksen ongelmista enempää kuin kettujen mahdollisesta narkolepsiastakaan. Onnellinen se, jonka ei tarvitse tietää.

        Irtisanomisia pukkaa ja kunnat ovat tiukoilla, mutta aina on varaa rokotteisiin. 180 000 rokoteannosta metsiin ja lentokonekustannukset päälle. Nyt torjutaan rabiesta, jos joku ei vielä tiedä. Yksi lehmä Karjalassa on varmuudella sairastunut. Tiettävästi jo lahdattu, mutta silti. Lääketeollisuudessa toimitaan varman päälle. Ennaltaehkäisyssä ei euroja lasketa, sillä valtio maksaa. Vähän niin kuin kukaan ei maksaisi ja saataisiin ilmainen terveys. Kiinnijäämisriskikin on häviävän pieni. Metsien itkut ei tutkijoille kantaudu.

        Rutto katosi itsestään. Ilman, että kukaan ehti ottaa siitä kunniaa itselleen. Mikä vahinko. Ei osoita kovinkaan suurta bisnesälykkyyttä jättää tilaisuus käyttämättä. Nyt kyllä osattaisiin, vaikka aika käykin uhkaavasti vähiin. Tubikin muuntuu yhä vaarallisemmaksi, eivätkä asiantuntijatkaan kehtaa juuri rokotesuojasta vakuutella. Bakteerit ja virukset, rakkaat ystävät, kuinka monet kiittävätkään teitä. Teitä, jotka mahdollistitte taloudellisesti hyvätasoisen elämän, joillekin.

        >Ennaltaehkäisyssä ei euroja lasketa, sillä valtio maksaa.

        Haluatko kertoa oman vaihtoehtoisen strategiasi rabieksen varalle?


    • Kyselevälle skepolle
      • ??????????

        Olemattomien bakteerien? Missä maailmassa oikein elät.


      • Seppo Skeponen

        Jaa?
        Herra siis kehittelee paljon vanhoja tarkempaa mikroskooppia, jolla voi nähdä "elämän kiteet". Jo on monitaitoinen mies.
        Nykyiset tunnelointielektronimikroskoopit havaitsevat jo yksittäisiä atomeja. Nämä "life-kiteet" varmaan sitten muodostuvat selvästi atomia pienemmistä osasista.

        Ihan täyttä hömppää ja joku vielä uskoo.


    • Pihvi hukassa

      Missä "pihvi"???

      • Koo-kauppias

        K-marketista löytyy!


    • Matka-Leena

      **Kuten sanoin kaikki ihmiset eivät sairastu kaikkiin tauteihin. Osa ihmisistä sairastuu ja toiset eivät. Miten se on selitettävissä?***

      Tirsk, mitenkä mielen eli luulosairauksia pitäisi selittää, kas siinäpä kysymys.
      Aika hyvä tiedonlähde olisi jos nämä haluaa ymmärtää niin raamattu. Tosin itsellenikin se on hyvin vähän luettu opus.

      Sielä esim sanotaan näin: silmä silmästä, hammas hampaasta.

      Elikkä sairautemme ovat omien tekojemme summia läheisillemme.

      Sanotaan sielä näinkin: Jeesus vihasi eniten kirjanoppineita ja fariseuksia.

      Elikkä ihmisiä jotka luulevat tietävänsä "toisten asioita"


      Elikkä käytännössä nyt on jo niin paljon fariseuksia jotka eivät edes kuuntele potilaitaan ja silti se on yleisin sairauden syy: ihminen jota kukaan ei ole kuunnellut/saanut tukea mielelleen: sairastuu.

      Etsisin teille linkkejäkin, mutten jaksa vaan kerron vaikka eräästä lehdestä lukemastani masennukseen sairastuneesta nuoresta miehestä. Artikkelissa hän painotti eniten sitä, jotta häntä pompoteltiin luukulta luukulle ja ainoa mitä hän olisi toivonut, niin sen, että joku olisi häntä todella kuunnellut ja vaikka kysynyt kuinka sinä voit. Hänet on tavallaan hoidettu ja on päässyt takaisin työelämään, mutta kuinka pitkäksi aikaa on arvoitus, sillä häntä ei lopulta kuitenkaan kukaan kohdannut ja kuunnellut.

      Nuori mies hakeutuu esimieheksi alalle josta hänellä ei ole minkäänlaista tietämystä, alkaa käyttäytyä narsistisesti, harrastaa ikärasismia yms. Joutuu selkäleikkaukseen 30v iässä. Sattumaako vain?

      Entä verenpaine sairaudet ihmisillä jotka omalla mielellään arvojaan nostelevat ja laskevat? Voisiko tressinmäärään vaikuttaa?

      Yhteiskuntamme on siis sairastunut:epäinhimillisyyteen myös rahastamisen muodossa ja se on siis se bakteeri joka jyllää ja jonka taltuttamiseen ei kyetä rahalla/rahastuksella vaan se vaatii aitoa läsnäoloa.

      Joo jatkakaa toki väittelyänne kuka on ollut oikeassa. Itse olen saanut muistutusta monelta taholta, jotta mennyttä ei voi muuttaa ja jotta olisi tavallaan ajanhaaskuuta sitä pohtia. Ja jotta tärkeintä olisi nyt tämä hetki, elää hetkessä läsnäollen.

      Itsekin olevan vasta oppimassa sitä, että sairaudet aina ensi alkuun ovat kehomme ulkopuolella ja silloin pitäisi olla hyvä parantamisen paikka eli ennalta ehkäisyä.

      Mielelläni juttujanne lueskelen. laiska olen väittelemään asioista. Väittely sinällään muuten nostaa verenpainetta.

      • sieluparka

        Raamatusta puheen ollen. Fjodor Dostojevskin kysyessä syytä Jeesuksen ristiinnaulitsemiselle hänelle tarjottiin tämän juutalaiskuninkuutta. Virallinen selitys kommentoi Dostojevski ja piti tosiasiallisena syynä kauppiaiden häätämistä temppelistä.

        Ilmestyskirjassa kaupankäynti niin ikään mainitaan hyvin merkittävänä tekijänä. Sille, joka ei suostu ottamaan merkkiä oikeaan käteensä tai otsaansa, käy tässä maailmassa kalpaten. Ei voi ostaa, eikä voi myydä.

        Terveydenhoito on ollut ja tulee aina olemaan suurta bisnestä. Mitäpä tässä maailmassa ei olisi sellaista ennen ollut, mikä ei jatkossakin toistaisi itseään. TV:n luonto-ohjelmassakin lähes sukupuuttoon kuolleet biisonit elvytettiin rokotteilla "terveiksi" ennen kuin uskallettiin jälleen päästää luonnon armoille.

        Noin se menee. Kaikki on kaupan, sielua myöten.


    • Becamp & Pasteur
      • Väärin tutkittu!

        Olisi pitänyt kysyä suoraan tutkittavilta, kuten näissäkin tieteellisissä tutkimuksissa!!!!

        - Kaikki, mikä koski ruokaa ja vitamiineja, perustui tutkittavien omaan ilmoitukseen ja näitä ilmoituksia kerättiin vain kolmesti 22 vuoden aikana! Jo tästäkin syystä voisi todeta, että tutkimus oli täysin epäuskottava.

        - Toisaalta tämä ei ole mitään uutta tässä maassa. Puskakin keräsi tietoja samalla tavalla Pohjois-Karjalasta ”että ookkona ottanu paljo voita” ja rasti ruutuun. Toteutettiin vanhaa jesuiittaperiaatetta, jossa tarkoitus pyhittää keinot.


    • Professori haukkuu
    • Anonyymi

      Ovatko suomalaiset vieläkään tajunneet?

    • Anonyymi

      Täysin vääräruokavalio ja aivan valtava kemikalisaatio, joka ei ole edes tiedemiesten hallinnassa.

      • Anonyymi

        Minkä neuvon siis antaisit?


      • Anonyymi

        Ortopedi Heikkilän ohjeilla kakkostyypin diabeteksesta ruokavaliolla parantuneet ja lääkityksestään luopuneet kertovat usein saaneensa kylmää kyytiä niin lääkäreiltään kuin diabeteshoitajiltaan. Pelkkä Heikkilän nimen mainitseminen saa jo suhtautumisen muuttumaan jäätäväksi.

        Lääkkeiden vähentämistä tai vielä pahempaa niiden lopettamista ei terveydenhoidossamme katsota hyvällä. Lääkkeistä toki saa luopua, mutta niiden tilalle on keksittävä vähintäänkin yhtä tuottoisa muu lääkintä, jotta virallinen systeemi sen hyväksyisi. Vai oletteko kuulleet yrityksistä, joissa markkinoitaisiin tervettä elämää lääkkeistä vieroittamalla.

        Tulevaisuudessa sairauksien ylläpitäminen ja niiden kasvu lääkkeitä lisäämällä tuskin enää tyydyttävät ihmisiä. Se että sairaat tahtovatkin parantua on suuri isku lääketeollisuuden monopolille. Heikkilän ohjenuora lääkkeistä eroon terveempään elämään sai virallispiirit sekasorron valtaan. Pahinta mitä nykyiselle terveydenhoidollemme voisi tapahtua on juuri tuo, kansalaisten lääkkeetön elämä, heidän parantumisensa.

        Iso Veli tahtoo päättää kaikesta, jopa syntyvyydestä. Tehdäänkö siitäkin pakkopullaa kuten rokotuksista. Valikoiva tiedotus on vallan avain. Unohdetaan sopivasti millaiset sairaudet rokotteiden myötä kiusaksemme saimme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ortopedi Heikkilän ohjeilla kakkostyypin diabeteksesta ruokavaliolla parantuneet ja lääkityksestään luopuneet kertovat usein saaneensa kylmää kyytiä niin lääkäreiltään kuin diabeteshoitajiltaan. Pelkkä Heikkilän nimen mainitseminen saa jo suhtautumisen muuttumaan jäätäväksi.

        Lääkkeiden vähentämistä tai vielä pahempaa niiden lopettamista ei terveydenhoidossamme katsota hyvällä. Lääkkeistä toki saa luopua, mutta niiden tilalle on keksittävä vähintäänkin yhtä tuottoisa muu lääkintä, jotta virallinen systeemi sen hyväksyisi. Vai oletteko kuulleet yrityksistä, joissa markkinoitaisiin tervettä elämää lääkkeistä vieroittamalla.

        Tulevaisuudessa sairauksien ylläpitäminen ja niiden kasvu lääkkeitä lisäämällä tuskin enää tyydyttävät ihmisiä. Se että sairaat tahtovatkin parantua on suuri isku lääketeollisuuden monopolille. Heikkilän ohjenuora lääkkeistä eroon terveempään elämään sai virallispiirit sekasorron valtaan. Pahinta mitä nykyiselle terveydenhoidollemme voisi tapahtua on juuri tuo, kansalaisten lääkkeetön elämä, heidän parantumisensa.

        Iso Veli tahtoo päättää kaikesta, jopa syntyvyydestä. Tehdäänkö siitäkin pakkopullaa kuten rokotuksista. Valikoiva tiedotus on vallan avain. Unohdetaan sopivasti millaiset sairaudet rokotteiden myötä kiusaksemme saimme.

        Rokotepakkoa ei tietääkseni ole monessakaan maassa. Jos haluat keskustella lisää syntyvyyden kontrolloimisesta, ota yhteyttä Kiinan Demokraattisen Kansantasavallan perhesuunnitteluministeriin. Siellä olisi yli miljardi ihmistä odottamassa pääsyä Ison Veljen kontrollista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ortopedi Heikkilän ohjeilla kakkostyypin diabeteksesta ruokavaliolla parantuneet ja lääkityksestään luopuneet kertovat usein saaneensa kylmää kyytiä niin lääkäreiltään kuin diabeteshoitajiltaan. Pelkkä Heikkilän nimen mainitseminen saa jo suhtautumisen muuttumaan jäätäväksi.

        Lääkkeiden vähentämistä tai vielä pahempaa niiden lopettamista ei terveydenhoidossamme katsota hyvällä. Lääkkeistä toki saa luopua, mutta niiden tilalle on keksittävä vähintäänkin yhtä tuottoisa muu lääkintä, jotta virallinen systeemi sen hyväksyisi. Vai oletteko kuulleet yrityksistä, joissa markkinoitaisiin tervettä elämää lääkkeistä vieroittamalla.

        Tulevaisuudessa sairauksien ylläpitäminen ja niiden kasvu lääkkeitä lisäämällä tuskin enää tyydyttävät ihmisiä. Se että sairaat tahtovatkin parantua on suuri isku lääketeollisuuden monopolille. Heikkilän ohjenuora lääkkeistä eroon terveempään elämään sai virallispiirit sekasorron valtaan. Pahinta mitä nykyiselle terveydenhoidollemme voisi tapahtua on juuri tuo, kansalaisten lääkkeetön elämä, heidän parantumisensa.

        Iso Veli tahtoo päättää kaikesta, jopa syntyvyydestä. Tehdäänkö siitäkin pakkopullaa kuten rokotuksista. Valikoiva tiedotus on vallan avain. Unohdetaan sopivasti millaiset sairaudet rokotteiden myötä kiusaksemme saimme.

        Puhut asiaa. Jo pelkillä ruokavaliohoidoilla useimmat taudit olisivat voitettavissa! Mutta, kun se ei maksa mitään ja ei hyödytä lääketehtaita, niin se on lähes bannaan julistettu koululääketieteen taholta.

        Puhumattakaan muista lähes ilmaisista hoidoista, joita on tosi paljon.

        Mutta kun lääketehtaat menis konkurssiin ja terveydenhuolto myös!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotepakkoa ei tietääkseni ole monessakaan maassa. Jos haluat keskustella lisää syntyvyyden kontrolloimisesta, ota yhteyttä Kiinan Demokraattisen Kansantasavallan perhesuunnitteluministeriin. Siellä olisi yli miljardi ihmistä odottamassa pääsyä Ison Veljen kontrollista.

        Tietääksesi ei ole rokotepakkoa? Kyllä meillä on, käytännössä. Neuvoloissa tätä keskustelua käydään jatkuvasti. Laissa voidaan tarinoida vapaaehtoisuudesta, mutta käytäntö on toista, aivan samoin kuin siellä Kiinassa ja monessa muussakin Ison Veljen turvaotteisessa huomassa.

        Oikeaa ruokavaliota etsitään vauvasta alkaen. Ruoan kanssa pelaaminen on seurausta yliherkkyydestä, kuten tämä ympäristöllekin herkistyminen, josta tänään TV:ssa on keskusteltu. Kaikki mahdolliset syyt tullaan käymään läpi ja vihonviimeisenä sitten rokotteet, joita ei tahdota ottaa esille. Mutta vaihtoehtoa ei ole, jaariteltiinpa vaikka maailman tappiin. Rokotteista on luovuttava, jos ei muuten niin itkun kanssa. Aika rakas lapsi tuntuu monelle olevan, ja tämä rakkaus se asioiden hoitoa juuri viivästyttääkin.

        Vaikka rokotevaurioita hoidetaan monin eri keinoin ruokavaliosta alkaen, niin ilman rokotteisiin puuttumista nuo tulevat aina jäämään puolitiehen. Sinänsä kiintoisaa, että tällä vaihtoehtoisella palstalla rokotteille niin usein nähdään juuri tuo vaihtoehdoton tulevaisuus eli täysimittainen luopuminen.

        Kiinan kansantasavalta on hoidellut syntyvyyttä yhtä groteskein ottein kuin lintuinfluenssaakin. ”Lintuflunssan” tavoin rabies on saanut saman kohtelun, vuoroin rokottein vuoroin lahtauksin. Eläinten kohdalla lahtauksiin on päädytty, koska varmuus on silti paras tae, rokotteita parempi. Katsotaan nyt mitä tuleman pitää ja mitä näistä vuorotteluista lopultakin kehkeytyy. Toivon mukaan eläinten käsittelyistä ei oteta mallia sitten, kun rokotteet uhkaavat yhtä lailla ihmishenkiä.


    • Anonyymi

      • Anonyymi
        Bermudan.kolmiolääke kirjoitti:

        HIV voidaan pyyhkäistä maailmankartalta – uusi tutkimus todistaa lääkkeiden voiman
        https://yle.fi/uutiset/3-10765114

        Parisensataa vuotta rokotteilla on taisteltu ja tämän hillittömän taistelun tuloksena yhden sairauden, isorokon on kerrottu ”voitetun”, minkä muistona virusta säilytetään kahdessa tarkoin vartioidussa paikassa. Variola-Lehmärokko-Vaccinia yhteyskö jo loppuunkäsitelty? Syötteinä käytetyt rabiesrokotteet metsissä pohjautuvat niin ikään vacciniaviruskantajaan. Jyrsijät levittävät lehmärokkoa, vaccinia karkaa rokotteista luontoon ja poxvirukset voivat myös rekombinoitua keskenään. Mikähän noista mahtaisi olla se eniten hallittu?

        Uskomatonta? Tuubaa? Luokatonta?

        Tuntemani vanhus sokeutui isorokkorokotteesta. Mitä hän voitti sillä, että lopun elämäänsä vietti näkövammaisena. Isorokonko? Mitä sanovat asiantuntijat. Kuinka monta sivullista hän uhrautumisellaan pelasti. Entäpä jos olisi ollut vain itsekäs ja pelastanut oman näkönsä. Mutta silloin hänet olisi noudettu kotoaan ja pakkorokotettu, sillä tuolloin isorokko oli pakollinen rokote.


    • Anonyymi

      Kaikki rokotteethan aiheuttavat haittoja, vieläpä vakavia sellaisia! Lääkärien on vain uskottava muuta. Ymmärtänet varmaan, että takinkääntö on liki mahdoton, jos jo parisensataa vuotta on pohjustettu tätä erehtymättömyyssatua.

      Eikös se ole salaliittoa, jos rokotteisiin ei usko. Tieteellisessä ajattelussa nykyaika on aina puhdasta ja se mennyt unelma epämääräisempää höttöä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6579
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      531
      3770
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      193
      3677
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2856
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2549
    6. 292
      2327
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1623
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      114
      1530
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1459
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1240
    Aihe