Olenko peliongelmainen??

iloton,,,,,,,,,

pikavippejä on tullut otettua pelaamiseen,osa maksamatta.

tällä hetkellä kuitenkin osaan olla pelaamatta, tilillä n. 800€.
puoliso jäi yllättäen työttömäksi ja tuolla rahalla on elettävä melko pitkään.

laskut ja vuokrat olen hoitanut, paitsi ne pari pikavippiä painaa päälle.

koska nyt en pelaa, vaikka tilillä rahaa, kysyisin onko mulla ongelma vai ei?

6

731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä vain..

      Hei!

      Eipä taida peliongelmaa olla, ainakaan vielä. Muistan kun itse olin tuossa tilanteessa, maksoin kaikki laskut ja vuokrat ja ruuat jne. ja pelasin sitten muutaman kympin jos mieli teki. Siihen se olisi pitänyt jättää. Nykyään pakonomaisesti tulee pelattua heti kun vähänki rahaa pöllähtää tilille ja sitten ketuttaa kun tuli taas kerran hävittyä. Ja siis kaikki vippipaikatkin on tullu koluttua ja niin sanotusti olen luottokelpoinen vasta keväällä 2015.

      Eli jos ajattelet pelaamista joka päivä ja alat pelailla niin siitä voi kehittyä ongelma, ota itseäsi niskasta kiinni tämän suhteen äläkä anna sen edetä :)

    • ghdghhh

      hgfgbgvdfsgdfsgv fgrgersgr rssgrgheththth eth trhtrhtrhtrshj hjtrhet

    • Hei!

      On hyvä, että olet selvästi miettinyt asiaa. iongelmaa ei voi määritellä tietyillä rajanvedoilla, vaan ongelma on erilaisilla ihmisillä erilainen. Se, miten pelaaminen vaikuttaa muuhun elämään ja elämiseen yleensäkin, ratkaisee. Tunnetko esimerkiksi suurta houkutusta pelata? Oletko ärtynyt tai vihainen jos et pääse pelaamaan? Kerrot, että pystyt olemaan pelaamatta ainakin tällä hetkellä. Miltä se tuntuu verrattuna siihen kun pelaat?

      Peliongelmat jaetaan yleisesti kolmeen ryhmään; riskipelaamiseen, ongelmalliseen pelaamiseen sekä peliriippuvuuteen. Ongelmalla on siis monia eri tasoja, ja pelaamisen kannattaa lopettaa niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista jos vähänkään epäilee sen olevan ongelmallista tai jos se tuottaa yhtään huolta elämääsi ja talouteesi.

      Tuntomerkkejä peliongelman tunnistamiseen löydät Peluurin nettisivuilta seuraavaa linkkiä painamalla: http://www.peluuri.fi/peliongelma/peliongelman_maarittelya_ja_tuntomerkkeja_-_peliriippuvuus/

      Olet varmasti tietoinen pikavippien korkeista koroista. Jos sinua mietityttää raha-asiat ja talous, voit ottaa yhteyttä kunnalliseen talous- ja velkaneuvontaan. Omaehtoisen luottokiellon voit asettaa itsellesi sivuilla omatieto.fi. Tämä voi ainakin vaikeuttaa lainojen ottamista pelaamista varten. Omaehtoisen luottokiellon saa myös tarvittaessa kumottua.

      On hyvä, että olet hoitanut tärkeät menot, eli vuokrat ja laskut. Ne tulevat talousasioissa etusijalle ja asunto ja asuminen onkin yksi hyvinvoinnin perusedellytyksistä.

      Saadaksesi tarkempaa neuvontaa tai ohjausta juuri sinun tilanteeseesi, voit soittaa anonyymisti ja maksutta Peluurin Auttavaan puhelimeen numerossa 0800 100 101 ark. klo. 12 - 18.

      Ystävällisesti,
      Peluuri-tiimi

    • srgsgrgrs

      Olet peliongelmainen. Itsekkin pystyn ( tai ainakin niin kuvittelen) pitämään rahaa tililläni kunnes se saatanan pelihimo valtaa minut yllättäen ja sit menee kaikki. Ajattele seuraavalla pelikerralla että et petä ainoastaan itseäsi vaan myös vaimoasi.

      • ???????

        Aika jännä juttu, oletko varma että aloittaja on mies ? Tunnen naisia joilla on isoja ongelmia peliensä kanssa ja sinäkin näet niitä seuraavalla kauppareissulla. Ostavat prosenttituotteita ja sitten kiireellä menevät pelaamaan.


    • levoton-64

      Mulla on peliongelma,ollut jo monen monta vuotta...yrittäny lopettaa monella keinolla,ei ole onnistunut.Ei onneks ole luottotiedot menneet,vaikka on lainaa maksettavana ja pikavippejä olen myös ottanut useamman kerran.Välillä ajattelee mitä sillä rahalla olisi kaikkee tehnyt ja ostanut...mikä on mennyt peliin...mutta ei auta asiaa yhtään.Mulla yleensä menee monet asiat liiallisuuteen..en pysy kohtuudessa enkä osaa lopettaa ajoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      241
      2288
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1525
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      72
      1301
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1245
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      159
      1144
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      88
      1075
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      86
      938
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      77
      899
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      892
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      779
    Aihe