Roskapostin jatkuminen, maksetusta suodattamisesta huolimatta

Olen maksanut Posti Plussan, mutta siitä huolimatta saan s-postiin tuutin täydeltä mainoksia ym. paskaa. Miksi sitten tuollainen maksullinen palvelu? Siksikö että maksavat mainostajat, kuitenkin ovat ensisijaisina ilmoituksineen, postiplussan maksajista välittämättä. Itselläni on jo yli 4000 viestiä turhia, onko ainoa toimenpide että otan jonkun muun s-postipalvelimen? Ennen oli s-postin yläreunassa mshdollisuus rastittaa sen sivun kaikkia posteja mahdollistava RASTI jolla sai poistettua sen näkymän koko sivu. Miksi siis jos maksan tuon, ja muutenkin, poistettiin tuo kokosivun viestien poistomahdollisuus? Aion olla tämän asian johdosta aktiivinen, joten olisi aika vastata tähän kysymykseeni suoraan täällä, en aio soitaa palveluun ja maksaa vielä lissä yli 2 euroa minuutilta. Olen lähettänyt aiemminkin saman tyyppisen viestin, saamatta minkäänlaista vastausta. Jos asille ei tehdä mitään, vaadin rahani takaisin ja neuvon myös muita tekemään samoin. Maksakoon vain mainostajat enemmän mutta, asiakkaalla on myös oikeutensa.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+8

      S24 nyt on viimeinen valinta tärkeäksi sähköpostipalveluksi, mutta niitä viestejä voit poistaa useamman kerralla samaan tapaan kuin tiedostoja windowsissa, eli shift pohjassa saat valittua kahden viestin välillä kaikki ja ctrl pohjassa saat valittua useita viestejä jokaista erikseen klikaten.

      • Jokaista erikseen klikaten nuo viestit täytyy muutenkin poistaa, nykyäänkin. Mutta en saa/OSAA poistaa viestejä kuten windowssissa. Mikä avuksi? S-postini ei ole lainkaan tärkeitä asioita varten, vaan pääasiassa mm. kavereiden yhteyden pitoon (ja kavereita on todella paljon, joiden kanssa pidetään aktiivisesti yhteyttä). Kiitos neuvoista joita annoit, mutta kerro lisää tälläselle hölmölle.


      • 2+8
        maatuschka kirjoitti:

        Jokaista erikseen klikaten nuo viestit täytyy muutenkin poistaa, nykyäänkin. Mutta en saa/OSAA poistaa viestejä kuten windowssissa. Mikä avuksi? S-postini ei ole lainkaan tärkeitä asioita varten, vaan pääasiassa mm. kavereiden yhteyden pitoon (ja kavereita on todella paljon, joiden kanssa pidetään aktiivisesti yhteyttä). Kiitos neuvoista joita annoit, mutta kerro lisää tälläselle hölmölle.

        1. Klikkaa hiiren vasemmalla nappulalla ensimmäisen poistettavan viestin valintaruutua
        2. Paina ja pidä näppäimistön SHIFT näppäin pohjassa
        3. Klikkaa hiiren vasemmalla nappulalla samalla sivulla olevan viimeisen poistettavan viestin valintaruutua
        4. Vapauta SHIFT näppäin


      • 2+8 kirjoitti:

        1. Klikkaa hiiren vasemmalla nappulalla ensimmäisen poistettavan viestin valintaruutua
        2. Paina ja pidä näppäimistön SHIFT näppäin pohjassa
        3. Klikkaa hiiren vasemmalla nappulalla samalla sivulla olevan viimeisen poistettavan viestin valintaruutua
        4. Vapauta SHIFT näppäin

        Hei @maatuschka,

        Kiitos viestistäsi. Muut käyttäjät ovatkin neuvoneet sinua jo useamman viestin poistamiseen, kiitos siitä. "Ei mainoksia" Posti Plussan tiedoissa tarkoittaa nimenomaan sivun kiinteinä ominaisuuksina olevia mainoksia, näitä jotka esimerkiksi nyt näet tällä sivulla, Kun mainoksia ei näytetä, saat lisää tilaa leveyttä viestiesi lukemiseen.

        Roskapostiasetukset sen sijaan ovat Posti Plussassa samat kuin maksuttomassa postissa, tässä ei eroa ole. Jos sähköpostiosoitteesi on joskus joutunut jollekin roskapostilistalle, ei Posti Plussan tilaaminen poista ongelmaa.

        Sen sijaan roskapostia voit hallita esimerkiksi suodatinominaisuuden kautta. Ohjeet suodatinten luomiseen löydät täältä http://www.suomi24.fi/opastus/sahkoposti/ohjeet/#suodattimet.

        PostiPlussan etuja lisälukutilan lisäksi ovat suurempi tallennustila, rajoittamaton aktiivisuusaika, isommat liitetiedostat sekä mahdollisuus lukea sähköpostia sähköpostiohjelmien kautta ja esimerkiksi matkapuhelimella.

        Toivottavasti näistä neuvoista on sinulle hyötyä!

        Terkuin,
        Elina
        Suomi24


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      65
      1980
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1327
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1264
    4. 46
      1148
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1002
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      999
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      920
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      881
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      878
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      873
    Aihe