Psykiatria vihtahousun salaliitto?

Skitsofreenikon näky

http://www.tiede.fi/keskustelut/psykologia-aivot-ja-aistit-f12/skitsofreenikon-paivakirja-ii-t52564-60.html

"Nykytieteen mukaanhan kaikki uskonnot ovat psyykkisesti sairaiden psykoosissa olevien skitsofreenikkojen luomia. Jeesus Nasaretilainen, Muhammad ym. suurten uskontojen ikonit ovat hallusinoijia.

Tai sitten psykiatria ja psyykenlääkkeet ovat vanhan vihtahousun paras keksintö sekularistisen tieteen rinnalla;) Uusia Messiaita ei enää tule, he hakeutuvat itse hoitoon tai heidät passitetaan hullujenhuoneille, koska korkeampilentoinen havainnointi on tieteellisesti todistettu psyykeen ongelmiksi ja kuvitteluksi.

Jokuhan kirjoitti toisaalla uskosta yliluonnolliseen: "Uskoisin vasta jos Jumala puhuisi minulle", veikkaan että siinä vaiheessa vasta epäilys heräisi, siis omasta mielenterveyden tilasta".

Yritetäänkö psykiatrilla tuhota uskonnollisuus, uskonnolliset kokemukset ja ihmeet sekä paranormaalit kokemukset? Yritetäänö ihmiset sekularisoida -maallistaa tieteellä, jotta he eivät uskaltaisi kokea?

Mitä jos Jeesuksen aikaan olisi ollut nykyinen psykiatria antipsykoottisine aineineen, olisiko Jesse ollut pakkohoidossa tai hakeutunut sinne omaisten tahdosta tai omaehtoisesti?
Mitä olisi tapahtunut, jos lääkehoito olisi tehonnut?

5

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuus kirvelee

      Jos oletetaan että on ollut joku "jeesus" joskus olemassa niin hänen joutumisensa pakkohoitoon tai lääkitseminen selväpäiseksi, ei olisi ainakaan luultavasti vaikuttanut kristinuskon syntymään ja kehittymiseen juuri mitenkään.

      Kristinuskon pohjana olevat legendat ja kansantarut pohjautuvat pitkälti ihan johonkin muuhun kuin todelliseen tapahtuneeseen historiaan. Paavalin kirjoituksissa (niissä jotka on oikeasti Saul Tarsolaisen kirjoittamia) uskon peruskivenä on se että vanhan testamentin kertomusten ymmärtämisen kautta voidaan olettaa jeesuksen tulleen ylösnousseeksi joskus aikojen alussa ja hänen paluunsa olisi sitten se odottamisen arvoinen iso juttu.

      Evankeliumit taas ovat kuin kreikan mytologiasta kasatut dominopalikat, jotka kaatuvat kaikki kun se ensimmäinen otetaan pois. Ne kertoisivat samoja satujaan täysin tosiasioista irrallaan aivan kuten on asian laita nyt tälläkin hetkellä.

      Kristinuskon syntymälle ja kehittymiselle oli ihan muut syyt ja vaikuttimet kuin jonkun yksittäisen "hörhön" edesottamukset. Noina aikoina taikauskoisia ja hurmoshenkisiä kapinallismielisiä ihmisiä on ollut ihan riittämiin synnyttämään höyrypäisiä kansanliikkeitä.


      Mielenkiintoisempi kysymys mielestäni olisi se, että jos tämä kuviteltu jeesushahmo olisikin tarinoiden mukaan ristillä riiputtamisen asemasta vaikkapa poltettu tai heitetty rotkoon tai kenties hukutettu, niin mikä symboli kristityillä roikkuisi tänä päivänä kaulassaan?

    • S

      Tärkeää on että kerrot kaiken, sitten voit erottaa asiat.
      Kaikki ihmiset joita luullaan hulluiksi eivät sitä suinkaan ole.
      Jeesuksen aikaan hoidettiin ehkä enemmän kuuntelemalla. Kasaantuvaa mielipahaa ei ollut niin paljon kuin meidän aikanamme.
      Kun uskosta tulee hyvä olo, ei se voi olla haitaksi mielenterveydelle. Kenenkään kokemuksia ihmeistä ei voida vähätellä.
      Kuvitelkaa maailma ilman psyykenlääkkeitä, lääketiede on Jumalan lahja, ikävä vain jos kohdalle osuu epäpätevä lääkäri.
      Mielestäni ihmisten pääsy Jeesuksen luo estetään usein hyvillä tavoilla. Rukoilkaamme että vapaudumme tästäkin henkivaltojen kiroista. Jeesushan rikkoi sääntöjä monesti tahallaan että havaitaan niihin liikaa takerruttavan, kuitenkin kehoittaen noudattamaan sydämen ääntä.

    • Anonyymi

      Täälläkin ihmiskauppiaat markkinoi sanoillaan ihmisiä kauppatavraksi hermomyrkky tehtaille ja uskovat huijari koululääketieteen vainoharhaisia teorioita että koululääketeiteen liikelaitoksella (nazismista kehitettyjen satusetien tarikoiden pohjalta) on tieto hallussaan millainen näkymätön sisin kullakin on, ei sellaiset ihmiset jumalaa tarvitse eikä rakentavaa keskustelua, koska heillä on absoluuttinen totuus yksin hallussa, millainen näkymätön psyyke kullakin on, muutama vuosikymmen sitten psykiatrit oli varmoja myös ja kasuttivat 10 milj.ihmistä koululääketeiteen (hitler kielsi tappamisen, eikä käynyt yhdessäkään keskitysleirissä, koska ei tiennyt mitä koululääketieteen eugenisti psykiatrit teki.
      Kun oli 24/7 sota strategiseen karttaan värjäämässä hävittyjä ja voitettuja paikkoja ja kattomassa solia mistä sotajoukot menee bunkerissa ja koululääketiede panee omat murhansa kuolleen miehen syyksi, eikä hitler ole kertaakaan noussut haudastaan sanomaan, että hän ei tiennyt kun oli bunkerissa,
      Ja kun tuo puskarointi kiellettiin, huijari tohtorit teki pilkku muutoksen ja sanoi ei enää kehon ja kallon mitat ole mielisairauden merkki, vaan kehon kivut, jotka on 100% vainoharhaa ja eutanasiaa, samoin kuin kaikki muut psykiatrian elementit keskitysleireineen ja puoskarointeineen, jotka nyt sanoo, että kuvitteelliset taudit paranee maksaa, munuaisia ja haimaa myrkyttämällä kuvitteellisista taudeista joita ihnisillä ei ole, joita koululääketieteen täydelliset puoskarit uskovat näkevänsä toisten näkymättömässä sisimmässä.

      Pitää olla aika tyhmä jos uskoo koululääketieteen vainoharhaisia, yliviisaita, sadistisia teorioita ja lahtee noille huijareille kauppatavaraksi.

      • Anonyymi

        Kaikkea pitää tarkastella epäilevästi siinä on viisaus.


    • Anonyymi

      Siriukseen matka käy aina unen kautta, miten nämä nyky hullut eroavat
      jeesuksenaikaisista, eivät mitenkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe