Psykiatria vihtahousun salaliitto?

Skitsofreenikon näky

http://www.tiede.fi/keskustelut/psykologia-aivot-ja-aistit-f12/skitsofreenikon-paivakirja-ii-t52564-60.html

"Nykytieteen mukaanhan kaikki uskonnot ovat psyykkisesti sairaiden psykoosissa olevien skitsofreenikkojen luomia. Jeesus Nasaretilainen, Muhammad ym. suurten uskontojen ikonit ovat hallusinoijia.

Tai sitten psykiatria ja psyykenlääkkeet ovat vanhan vihtahousun paras keksintö sekularistisen tieteen rinnalla;) Uusia Messiaita ei enää tule, he hakeutuvat itse hoitoon tai heidät passitetaan hullujenhuoneille, koska korkeampilentoinen havainnointi on tieteellisesti todistettu psyykeen ongelmiksi ja kuvitteluksi.

Jokuhan kirjoitti toisaalla uskosta yliluonnolliseen: "Uskoisin vasta jos Jumala puhuisi minulle", veikkaan että siinä vaiheessa vasta epäilys heräisi, siis omasta mielenterveyden tilasta".

Yritetäänkö psykiatrilla tuhota uskonnollisuus, uskonnolliset kokemukset ja ihmeet sekä paranormaalit kokemukset? Yritetäänö ihmiset sekularisoida -maallistaa tieteellä, jotta he eivät uskaltaisi kokea?

Mitä jos Jeesuksen aikaan olisi ollut nykyinen psykiatria antipsykoottisine aineineen, olisiko Jesse ollut pakkohoidossa tai hakeutunut sinne omaisten tahdosta tai omaehtoisesti?
Mitä olisi tapahtunut, jos lääkehoito olisi tehonnut?

5

105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • totuus kirvelee

   Jos oletetaan että on ollut joku "jeesus" joskus olemassa niin hänen joutumisensa pakkohoitoon tai lääkitseminen selväpäiseksi, ei olisi ainakaan luultavasti vaikuttanut kristinuskon syntymään ja kehittymiseen juuri mitenkään.

   Kristinuskon pohjana olevat legendat ja kansantarut pohjautuvat pitkälti ihan johonkin muuhun kuin todelliseen tapahtuneeseen historiaan. Paavalin kirjoituksissa (niissä jotka on oikeasti Saul Tarsolaisen kirjoittamia) uskon peruskivenä on se että vanhan testamentin kertomusten ymmärtämisen kautta voidaan olettaa jeesuksen tulleen ylösnousseeksi joskus aikojen alussa ja hänen paluunsa olisi sitten se odottamisen arvoinen iso juttu.

   Evankeliumit taas ovat kuin kreikan mytologiasta kasatut dominopalikat, jotka kaatuvat kaikki kun se ensimmäinen otetaan pois. Ne kertoisivat samoja satujaan täysin tosiasioista irrallaan aivan kuten on asian laita nyt tälläkin hetkellä.

   Kristinuskon syntymälle ja kehittymiselle oli ihan muut syyt ja vaikuttimet kuin jonkun yksittäisen "hörhön" edesottamukset. Noina aikoina taikauskoisia ja hurmoshenkisiä kapinallismielisiä ihmisiä on ollut ihan riittämiin synnyttämään höyrypäisiä kansanliikkeitä.

   Mielenkiintoisempi kysymys mielestäni olisi se, että jos tämä kuviteltu jeesushahmo olisikin tarinoiden mukaan ristillä riiputtamisen asemasta vaikkapa poltettu tai heitetty rotkoon tai kenties hukutettu, niin mikä symboli kristityillä roikkuisi tänä päivänä kaulassaan?

  • S

   Tärkeää on että kerrot kaiken, sitten voit erottaa asiat.
   Kaikki ihmiset joita luullaan hulluiksi eivät sitä suinkaan ole.
   Jeesuksen aikaan hoidettiin ehkä enemmän kuuntelemalla. Kasaantuvaa mielipahaa ei ollut niin paljon kuin meidän aikanamme.
   Kun uskosta tulee hyvä olo, ei se voi olla haitaksi mielenterveydelle. Kenenkään kokemuksia ihmeistä ei voida vähätellä.
   Kuvitelkaa maailma ilman psyykenlääkkeitä, lääketiede on Jumalan lahja, ikävä vain jos kohdalle osuu epäpätevä lääkäri.
   Mielestäni ihmisten pääsy Jeesuksen luo estetään usein hyvillä tavoilla. Rukoilkaamme että vapaudumme tästäkin henkivaltojen kiroista. Jeesushan rikkoi sääntöjä monesti tahallaan että havaitaan niihin liikaa takerruttavan, kuitenkin kehoittaen noudattamaan sydämen ääntä.

  • Anonyymi

   Täälläkin ihmiskauppiaat markkinoi sanoillaan ihmisiä kauppatavraksi hermomyrkky tehtaille ja uskovat huijari koululääketieteen vainoharhaisia teorioita että koululääketeiteen liikelaitoksella (nazismista kehitettyjen satusetien tarikoiden pohjalta) on tieto hallussaan millainen näkymätön sisin kullakin on, ei sellaiset ihmiset jumalaa tarvitse eikä rakentavaa keskustelua, koska heillä on absoluuttinen totuus yksin hallussa, millainen näkymätön psyyke kullakin on, muutama vuosikymmen sitten psykiatrit oli varmoja myös ja kasuttivat 10 milj.ihmistä koululääketeiteen (hitler kielsi tappamisen, eikä käynyt yhdessäkään keskitysleirissä, koska ei tiennyt mitä koululääketieteen eugenisti psykiatrit teki.
   Kun oli 24/7 sota strategiseen karttaan värjäämässä hävittyjä ja voitettuja paikkoja ja kattomassa solia mistä sotajoukot menee bunkerissa ja koululääketiede panee omat murhansa kuolleen miehen syyksi, eikä hitler ole kertaakaan noussut haudastaan sanomaan, että hän ei tiennyt kun oli bunkerissa,
   Ja kun tuo puskarointi kiellettiin, huijari tohtorit teki pilkku muutoksen ja sanoi ei enää kehon ja kallon mitat ole mielisairauden merkki, vaan kehon kivut, jotka on 100% vainoharhaa ja eutanasiaa, samoin kuin kaikki muut psykiatrian elementit keskitysleireineen ja puoskarointeineen, jotka nyt sanoo, että kuvitteelliset taudit paranee maksaa, munuaisia ja haimaa myrkyttämällä kuvitteellisista taudeista joita ihnisillä ei ole, joita koululääketieteen täydelliset puoskarit uskovat näkevänsä toisten näkymättömässä sisimmässä.

   Pitää olla aika tyhmä jos uskoo koululääketieteen vainoharhaisia, yliviisaita, sadistisia teorioita ja lahtee noille huijareille kauppatavaraksi.

   • Anonyymi

    Kaikkea pitää tarkastella epäilevästi siinä on viisaus.


  • Anonyymi

   Siriukseen matka käy aina unen kautta, miten nämä nyky hullut eroavat
   jeesuksenaikaisista, eivät mitenkään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   337
   3944
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2452
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   69
   1742
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1524
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1205
  6. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1005
  7. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   60
   990
  8. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   204
   877
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   118
   825
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   787
  Aihe