Nissenin 25 e:n tai Specsaversin 29 e:n lasit

hintahuijaustako?

Nissen ja Specsavers mainostavat, että kehysten hintaan sisältyy aina linssit. Nissenillä on myynnissä joitakin kehyksiä hintaan 25 ja Specsaversilla 29 e. Tuleekohan tuohon päälle vielä lisäkuluja, vai saako tuolla hinnalla todella silmälasit (tietysti ilman lisäherkkuja kuten ohennuksia, kovapintaa, heijastuksenestoa tms.). Näöntarkastusta en tarvitse, sillä minulla on tiedot puoli vuotta sitten hankituista ns. paremmista laseista - Nissenin tai Specsaversin halpislasit hankkisin puhtaasti varalaseiksi.

7

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eeettttt

      no enpä välttämättä hankkisi edes varalaseja tuolla hinnalla, laita nolla perään niin sitten saat ´laatua´

    • varalaseiksi käyvät

      No kyllä lasit saa, mutta ei tosiaankaan pintoja eikä ohennuksia samaan hintaan, niitä tarjotaan varmasti kyllä erikseen. Pinnat maksavat ehkä 40 e (?), joten ei hinta vieläkään päätä huimaa.

    • näkevä näkee

      Specsavers liikkeestä ostetut silmälasit,voisiko joku vastata,ovatko ne hyviä ollenkaan?Miksi niillä käy tosi paljon asiakkaita ja ostoksia näyttävät tekevän.Onko kellään täällä rehellistä kokemusta.Minä tarvitsen vain lukulasit ja arvelin ostaa tuosta kyseisestä liikkeestä,koska ovat paljon edullisemmat kuin mainostetut erikoisliikkeet.Kiitos vastauksesta jo etujäteen.

      • ihan hyvin

        Voit ihan hyvin ostaa lukulasit Specsaversilta, kauppa tosiaan käy ja monilla on ihan hyviä kokemuksia ko. liikkeestä. Ei kaikkien lasien tarvitse olla kauhean kalliita ja merkkikehyksissä, tarkoitus kai on se mikä ratkaisee.

        Itselläni on lukulasit ja aurinkolasit Specsiltä. Eivät ne mitään huippulaatua ole, kyllä sen maallikkokin huomaa, mutta täyttävät tarkoituksensa. Valitsin kehykset ihan sieltä halvimmasta päästä, koska olin juuri vähän aikaisemmin joutunut hankkimaan uudet moniteholasit, jotka nyt ilman muuta maksavat paljon. Sen muutoksen tekisin ostokseeni, että ottaisin lukulaseihin sen heijastuksenestopinnoitteen, mitä lisähintaan kyllä aina tarjotaan.


    • Karvas kalkki

      Olen tilannut varalaseja Favopticilta, ja olen ottanut halvimmat linssit, eli ilman ohennusta ja heijastuksen estoa. Yhdet halpalasit ovat olleet pääasiallisessa käytössäni vuoden, ja olen pärjännut niillä hyvin. Kotona niillä pärjää, ja normaalissa valo-olosuhteissa ulkonakin. Sateen jälkeen, auringon laskiessa ym. Heijastuksen eston puute haittaa. Olen ottanut mahdollisimman pienet linssit, jolloin ohentamaton linssi ei leviä sivusta liikaa ja haittaa näkemistä.

      Nyt kävin Specsacversin tarkastuksessa. 29 e:n tarkastus oli huolellinen ja asiallinen. Mutta halvimpiinkin kehyksiin olisi pitänyt ostaa ohennukset, heijastuksen estot ym, jolloin maksavat paljon enemmän. Itse aion soittaa ja perua lasit. Sain kuitenkin hyvän tarkastuksen. Aina kun liikkeeseen menee, täytyy varautua siihen, että koko homma maksaa todellisuudessa hyvin paljon enemmän kuin mihin on varautunut. Tokin Instrun hintoihin verrattuna huimasti vähemmän.

      Eli käytännössä muutaman kympin laseja saa vain netistä. Optikkoliikkeessä saat olla lujana, jos haluat selvitä halvemmalla. Itse en ainakaan enää mene minkään tarjouksen perässä halpaoptikkoliikkeeseen. Tilanne on nolo siinä vaiheessa, kun en voikaan maksaa loppusummaa.

      • Mies-1956

        Juu, kyllä tuollaista samanlaista esiintyy muillakin aloilla, esim. elektroniikkakaupoissa. Halpaa tuotetta ei löydy/on hyvin vähän saatavana, ja sitten myyjä alkaa ylipuhumaan asiakasta ottamaan kalliimman ja laadukkaamman tuotteen sen sijaan.

        Itse en löytänyt Specsaversilta mieleisiä laseja helposti.
        Lopulta löytyi yhdet (hakusun mm. joustosaranat), hintakin jo n. 120 €.
        Ohennuksia en sentään pahemmin ottanut, muovilinssit ovat muutenkin jo kevyitä.
        Joku heijastamattomuuskäsittely piti myös saada. Se maksoi lisää.

        Ulkomaisista nettikaupoista voit tilata halvalla, jos ymmärrät oman näköreseptisi.
        Esim Zennioptical.com on aika hyvä muuten, mutta on mahdollisuus että joutuu maksamaan ALV:n koska kauppa ei ole EU-alueella (on kai USA:ta tai Kiinaa).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe