Erilainen avautuminen

ma_rk_us

: @suomi24

Itseäni ottaa kovasti pattiin kaksi asiaa. Aloitan tähän "uudistukseen" liittyvästä. Kun saitti meni kiinni, niin ajattelin lukaista näitä viestiketjuja täällä. Yhdessä säikeessä törmäsin tekstiin, että käytännössä puolet profiiliteksteistä eivät siirry uuteen versioon. No mutta tämäpä kiva pikku ylläri! Itsellä kun alkoi tekstiä olemaan ihan mukavasti ja olin sitä vähän väliä päivitellyt, niin nyt puolet katosi kuin rahat EU:hun. Harmittaa etten ole ottanut joka tekstipäivityksen jälkeen pdf-tulostetta omasta profiilista, olisi tarinat säilynyt. Ja kun ottaa huomioon saitin yleisen ala-arvoisen toiminnan tason, olisi "varmuuskopiot" joka tapauksessa hyvä olla. Eihän sitä ikinä tiedä mitä täällä sattuu...

Sitten se toinen. Täällä kun jatkoin lueskelua, niin löysin tiedon että kaikki lähetetyt viestit ei menekään perille toiselle osapuolelle vaan sivusto blockaa ne! Joku ihannekumppanijuttu ilmeisesti. Siis mitä helv...?? :D Okei ei maailma tähän todellakaan kaadu mutta nyt selvisi todennäköinen syy siihen, miksi en ole muutamilta mukavilta saman henkisiltä ihmisiltä saanut vastausta vaikka viesti on "luettu" ja profiilissakin on käyty vakoilemassa. Ihan oikeasti hei... Jos saitti joskus tulee toimintakuntoon (ja mikäli itse sitä palaan käyttämään) niin pitää lisätä omaan kuvaukseen yhteydenotto-ohje. Eli lähetä sähöpostia (ja ei suomi24:n laatikkoon) vaan oikeaan sähköpostiin. Tulee viestit perille eikä tarvitse hidasta päivittämisrumbaakaan kestää.

Kiitokset ylläpidolle että nämä tiedot oli hyvin jemmattu!

Täällä keskusteluissa on kyllä todella härskiä avautumista porukalla, mutta vieläkin suurempaa myötähäpeää aiheuttaa ah niin nuorekkaan ja trendikkään ylläpidon vastaukset :D On varmaan muuten kovaa valuuttaa CV:ssä, että on ollut suomi24:ssä töissä. Sivustolla kun on hyvinkin tietynlainen maine ;) Eipä taideta Seiskassakaan työskennelleitä pahemmin Hesariin palkata :D

13

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cyberin_kisu

      Tähän vielä se, että voi lähetellä viestejä vain viiden (5) eri ihmisen kanssa vuorokauden aikana. Itse näin miehenä keskustelen suurin piirtein 4-5 ihmisen kanssa viestein. Voisin kuvitella että kuvallisille naisille tulee viestejä monilta kymmeniltä eri henkilöiltä päivässä. Odottele siinä sitten vastausta neljä päivää, kun tämä neitonen voi vastailla vain 5 henkilön viesteihin päivässä, ja luultavasti aloittaa vastaamisen viestien saapumisjärjestyksessä...

      Sitten se reaaliaikainen viestittely... Onkohan sitä nyt ihan loppuun asti ajateltu (varsinkaan kun ei näe, että kuka on online), että sitä on lähetty lanseeraamaan tuon viestillä keskustelun tilalle? Nythän tulee se uudistus, että ei näe kuka on online-tilassa, niin yritäpä siinä aloittaa reaaliaikainen keskustelu. Vähän toivotaan toivotaan -meiningillä pitää kytätä koko päivä josko toinen tulisi online.

      Muutenkin tuo viesteillä keskustelu oli nimenomaan treffien vahvoja puolia. Voi rauhassa tutustua toiseen ja miettiä rauhassa vastauksia viesteihin. Sitten kun on vähän tutustunut, niin on voinut siirtyä sinne Skypen/Mesen/Facebookin puolelle keskustelemaan reaaliajassa. Nyt siinä näteillä naisilla kymmeniä reaaliaikaisia keskusteluita piipittää samaan aikaan auki. yritä siinä sitten yrittää keskustella tai tehdä vaikutusta.

      Viestirajat pois! Sanon minä.

      • ....

        Viestirajat on todella tyhmä idea. No jatkossa kenkään on turha tulla valittaan kun avausviestiin ei tule vastausta. Eihän niitä harvoja viestejä viitsi käyttää, kohteliaisiin ei kiitos viesteihin, kun siihen kirjoitteleminen sitten loppuukin.

        Tai ainakin raja saisi olla korkeampi, jos sellainen on.


      • yksi idea
        .... kirjoitti:

        Viestirajat on todella tyhmä idea. No jatkossa kenkään on turha tulla valittaan kun avausviestiin ei tule vastausta. Eihän niitä harvoja viestejä viitsi käyttää, kohteliaisiin ei kiitos viesteihin, kun siihen kirjoitteleminen sitten loppuukin.

        Tai ainakin raja saisi olla korkeampi, jos sellainen on.

        Pitäisi olla jonkinlainen hylkäysnappi, jolla voisi ilmaista lähettäjälle, ettei kiinnosta, mutta siihen ei kuluisi yhtä viestiä.


    • Taakse poistu

      Koko suomi24 treffit pois sanon minä

    • Heippa @ma_rk_us,

      Kiitos palautteestasi.

      Valitettavaa, että koet ettet ole saanut asiasta tarpeeksi tietoa. Ohjeet uudistusta varten on lähetetty kaikille Treffit-käyttäjille joulukuun alussa. Niissä ohjeistettiin tallentamaan tekstimuotoiset tiedot, jotka eivät siirry automaattisesti uuteen palveluun. Lisäksi sama ohjeistus julkaistiin silloin täällä sivuilla. Sähköpostin jakelulista on muodostettu osoitteista, jotka käyttäjät ovat antaneet rekisteröitymisen yhteydessä.

      Vanhassa Treffit-palvelussa on tosiaan ollut mahdollisuus määrittää rajaus, jolloin tämän rajauksen ulkopuolelle jäävät henkilöt eivät voi ottaa sinuun yhteyttä. Tämä mahdollisuus on käyttäjille annettu siksi, että he välttyisivät turhilta yhteydenotoilta ja myös häiriköinniltä.

      Huono puoli tässä on ollut, että ilmoitus rajauksesta on tullut viestin lähettäjälle vasta, kun hän on ollut lähettämässä viestiä. Eli jos et ole saanut virheilmoitusta yrittäessäsi lähettää viestiä, on viesti mennyt perille. Tätä ominaisuutta on kehitetty uudistuvassa palvelussa ja siellä saat ilmoituksen jo viestikentän avatessasi, että tämä henkilö on rajannut sinut hakukriteeriensä ulkopuolelle.

      Taitaa muuten tälläkin hetkellä olla parikin vanhaa työntekijäämme Hesarissa, vaikka sitä epäilit. :)

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

      • ....

        En saanut joulukuun alussa mitään viestiä asiasta, vaikka s-postini on ajan tasalla. Ja samoin kävi kaverillenikin, joten turha väittää, että kaikkia käyttäjiä on infottu.


    • ma_rk_us

      Jeh.

    • rf3

      Voisiko olla niin, että Elina ja kumppanit ottaisivat kantaa myös Cyberin_kisun nostamaan asiaan, eli noiden viestien käyttämiseen ja online-tiloihin?

      Äsken palveluun kirjautuessani minulla näytti olevan 21 uutta viestiä, mutta "keskusteluita" klikkaamalla esiin tuli vain tyhjiä laatikoita, koska viestit olivat "vanhentuneet". Laatikon sulkemalla tuosta keskustelusta vastapuolen kuvan/ikonin päältä hävisi numero, mutta palautui sitten parin sekunnin kuluttua. Ilmeisesti näkymättömiä viestejä ei voi merkitä luetuiksi.

      Sitäpaitsi uskoisin noissa olleen aika monta sellaista "keskustelua" joiden viestit olen jo vanhasta palvelusta poistanut. Mistä nämä haamut ovat siis palanneet? Joukossa oli myös sellaisia profiileita, jotka on poistettu/piilotettu vanhassa palvelussa. Onko nyt niin, että kun piilotetut profiilit ovat taas esillä, nuo keskustelutkin ovat jälleen olemassa, vaikka itse olen poistanut viestit, mutta vastapuoli ei? Syystä riippumatta, melko syvältä.

      • rf3

        Jäi vielä mainitsematta, että todellakin olen sitä mieltä, että entinen viestisysteemi (kuten koko palvelu) oli paljon parempi. Online-tilan näkymisen puuttuminen ei ammu "reaaliaikaista viestittelyä" vain jalkaan, vaan kyseessä on pikemminkin niskalaukaus.


      • mini-liisa

        HEHEHHEEHEEEEHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

        Autuaan pilalle meni sitten tämäkin.

        Kyllä tämä selkeästi lisää paineita siirtymisestä maksullisten deittipalveluiden asiakkaksi, niissä ainaskin varmuudella tietää, että ne toimii.


    • mini-liisa

      Kyllä se olis vaan parempi, että suomi24 laittais pillit pussiin!
      Ei suomi24 treffeistä ainakaan uskalla ostaa treffit plus pakettia se on VARMAA!

    • Elinalle!

      Elina, pysytäänkö tässä "uudistuksessa" hamaan tappiin asti vaikka käyttäjät olisivat mitä mieltä?

    • Aarvuuttelija

      Kovasti ihmettelen miten Suomi24 aikoo tehdä liiketoimintaa tällaisella asenteella, mikä sillä on? Julkaistaan keskeneräinen tuote ja ulkoistetaan testaus maksaville asiakkaille. Ei ymmärretä näköjään lainkaan treffipalvelujen toimintalogiikkaa vaan jätetään pois perustoiminnallisuuksia, kuten käyttäjän profiilin kirjautumisaikojen ja -statuksen näkyminen. Varmaan on yritetty parantaa vanhan sivuston toimintalogiikkaa, mutta uuden sivuston tekniset puutteet peittävät ne alleen. Sen voi vielä ymmärtää, että yritetään keksiä asiakkaalle toiminnallisia kapeikkoja, jotka houkuttelevat ostamaan maksullisen paketin. Mutta pahin moka on mielestäni se, että annetaan palvelulupauksia helppokäyttöisemmästä ja paremmasta palvelusta, mutta käytäntö osoittautuu ihan joksikin muuksi. Teknisesti toimimaton sivusto ja puuttumaan jääneet perustoiminnallisuudet eivät houkuttele maksamaan palvelusta, koska maksaminen ei tuo korjauksia näihin ongelmiin. Tämä olilsi mielestäni tärkeä havainto tehdä siellä Suomi24:kin päässä. Voihan se tietysti olla, että saatte rahoituksenne mainostajilta niin ettei palvelulupausten täyttämiseen tarvitsee panostaa, mutta riskinä on se että asiakkaiden määrä vähenee ja sen luulisi heijastuvan mainostajienkin intresseihin. Tosin Suomi24 portaalina houkuttelee niin paljon random-jengiä klikkailemaan sivustolle, että tätäkään riskiä tuskin on. Portaalin ns. moderoimattomuus on tietysti tavallaan hyvä myyntivaltti. Tämän takia herää epäilys, onko Suomi24:en treffien tarkoitus sittenkin toimia sisäänheittäjänä toimiviin maksullisiin sivustoihin, kuten esim. E-kontaktiin. Pyöriihän senkin mainos tuolla yläpalkissa jatkuvasti. Joku voisi valaista, miten näiden omistajuussuhteet menevät? Tämä selittäisi nykyisen onnettoman asennoitumisen palvelulupauksieen täyttämiseen ja uuden kömpelön treffisivuston julkaisuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nuorille miehille kasvavat nyt naisten sormet

      Nuorten miesten feminiinisyys lisääntyy myös tässä suhteessa https://yle.fi/a/74-20103869
      Maailman menoa
      329
      4084
    2. Hei, sie, J-mies

      Hali ja pusu 🤭
      Ikävä
      72
      2275
    3. Asumistuen leikkaukset alkavat näkyä

      Tamperelaisia häädetään kodeistaan nyt kiihtyvällä tahdilla. Asunnottomuus lisääntyy. https://www.aamulehti.fi/tampere
      Maailman menoa
      264
      2212
    4. miten kerron?

      niin eli miten kerron sen että tykkään hänestä
      Ihastuminen
      36
      1662
    5. Emännälle eliksiiriä

      Mitä sitä pitäsi emännällä syötteä, että se joskus laskisi housusa muullonni kuin vessassa ja saonassa käyvessä?
      Suomussalmi
      37
      1528
    6. Suden aamukahvi

      Huomenta tähänkin päivään. 🌻😊🌞☕❤️ Today is tomorrow's yesterday 🍁
      Ikävä
      40
      1448
    7. Tyttö kadoksissa

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010641479.html Silmät auki lukijat.
      Maahanmuutto
      19
      1348
    8. Olet kiinnostava

      Haluisin kuulla sinusta kaiken, sinun elämän historiasi. Voisin oikeasti olla vain ystäväkin. Koen, että meillä on jok
      Ikävä
      86
      1329
    9. Mies Jos kertoisit jonkun vinkin

      Jonka vain me tiedämme ja tunnistamme, niin tiedän että yhteydenottoni olisi toivottu. Muuten en voi ottaa yhteyttä enää
      Ikävä
      84
      1144
    10. Oho! Hanna Pakarinen sai Roope Salmisen suivaantumaan Vain elämää lehdistötilaisuudessa:"Per**kele!"

      Oho, tämä asia näytti osuvan Salmisen hermoon jopa niin, että piti sanoa oma mielipide kesken Pakarisen haastattelun...
      Kotimaiset julkkisjuorut
      24
      1121
    Aihe