Iivanaisen uusin teksti murskaa evoluutioteorian!

rottredami

Jos pitäisi nimetä tärkein syy, mikä on kääntänyt ihmisiä poispäin Jumalasta, olisi hyvä vaihtoehto käsitys vanhasta maapallosta ja pitkistä ajanjaksoista. Monet uskovat, että ikivanha maapallo ja maailmankaikkeus automaattisesti todistavat evoluution oikeaksi. Aika tekee kaiken mahdolliseksi niin, että nuppineulan kokoisesta tilasta alkuräjähdyksessä voi syntyä kala ja meri sen ympärille. Myöhemmin saman kalan olisi ensin pitänyt muuttua sammakoksi ja sitten ihmiseksi kuten evoluutioteoriassa oletetaan. Pitkät ajanjaksot mahdollistavat tällaisten ihmeiden tapahtumisen eikä niitä epäillä, vaan pidetään tieteellisinä näkemyksinä. Ei oteta huomioon, ettei aika itsessään – vaikka sitä olisi miljoonia vuosia – todista evoluutioteoriaa oikeaksi ja ettei luomista olisi tapahtunut.

Lue järisyttävä artikkeli täältä; http://www.jariiivanainen.net/vanhavainuorimaapallo.html

77

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iIkimys

      "Iivanaisen uusin teksti murskaa evoluutioteorian!"

      Palataan asiaan jahka se nousee uutisotsikoihin kautta maailman.

    • Kylähullut kreationistit "murskaamassa" tieteellistä teoriaa.

      Jepjep.

      • bilaci

        Itsehän te olette omaa teoriaanne murentaneet jatkuvilla mielenmuutoksillanne.


      • Apo-Calypso
        bilaci kirjoitti:

        Itsehän te olette omaa teoriaanne murentaneet jatkuvilla mielenmuutoksillanne.

        Kerropa hieman noista "mielenmuutoksista".


      • kräähkrääh
        Apo-Calypso kirjoitti:

        Kerropa hieman noista "mielenmuutoksista".

        Älä viitti!
        Teorianne on mitä on.
        Mutta kun on ollut kyse fossiilien merkitysten tulkinnoista mikään ei ole osunut oikeaan koska olewtte joutuneet niitä aina muuttamaan. Kokemuksen perustella nykyinenkään tulkintanne ei ole pysyvää laatua.
        Te olette perustaneet uskonne jatkuviin väärintulkintoihinne.
        Luottonne on menetetty aikoja sitten.


      • kräähkrääh kirjoitti:

        Älä viitti!
        Teorianne on mitä on.
        Mutta kun on ollut kyse fossiilien merkitysten tulkinnoista mikään ei ole osunut oikeaan koska olewtte joutuneet niitä aina muuttamaan. Kokemuksen perustella nykyinenkään tulkintanne ei ole pysyvää laatua.
        Te olette perustaneet uskonne jatkuviin väärintulkintoihinne.
        Luottonne on menetetty aikoja sitten.

        > Teorianne on mitä on. ...
        > Te olette perustaneet uskonne
        > jatkuviin väärintulkintoihinne.
        > Luottonne on menetetty aikoja sitten.

        Jasså, ovato evoluutioteorian kaatavat todisteet siirtyneet Iivanaiselta sinulle? Panehan sitten kaataen.


    • siitä niin

      Jumalasta poispäin käännyttävät tehokkaimmin Iivanaisen ja miikanaahumin kaltaiset saarnaajat.

    • BlackNemo

      Ai jaksanut kokonaan sen verran oli sakeaa sumua tiedoissa. Notta kannattaisi vaikka ensin vähän tutustua asioihin joista kirjoittaa.

      • siitä niin

        Mutta kun missään ei ole asiantuntemattomuus yhtä kovassa kurssissa kuin kreationismissa.


    • spällymälöö

      Onhan se kyllä veikeää, että kun kreationistit kuvittelevat murskaavansa evoluutioteoriaa, he tosiasiassa murskailevat niitä harhakäsityksiä joita he kuvittelevat evoluutioteorian sisältävän.

      • Eikä tälle kretujen kehittelemän "evo-opin" "murskaamiselle" loppua näy, sillä evo-oppi on yksinkertaisesti vain niin ihanan paljon saatanallisempi kuin evoluutioteoria että se sopii huomattavasti paremmin kaatumaseuroissa hölmöjen vihattavaksi kuin mikään oikea tiede ikinä.


    • 16+20
      • rottredami

        En ymmärrä, mistä puhut!


      • iIkimys
        rottredami kirjoitti:

        En ymmärrä, mistä puhut!

        Etkös sä esiinny muilla palstoilla kikkelitontun nimellä? Tonttuilet kuitenkin.


      • pikku-Calle

        Mistä tuo videon mies puhuu?


    • frenski87

      Iivanaiselta murskaava faktapommi evoluution pään menoksi. Kerrassaan aivan fantastisen hienolla tavalla kirjoitettu.

      • Faktapommisi on fantasiaa. Niinkuin Iivanaisen jututkin.

        Tai sitten vain valehtelet pöyhkeästi ja häpeämättä.


      • Hienoa kretuparodiaa!


      • tieteenharrastaja

        Iivanaisen "faktat" on jokainen erikseen kumottu palstalla tieteellisten tietojen pohjalta. Noita kreavalheita on linkissä liian paljon keralla käsiteltäväksi, mutta valitsepa "pommi"suosikkisi (enintään 10), niin kerron, mikä niissä mättää.


      • siitä niin
        antimytomaani_orig kirjoitti:

        Faktapommisi on fantasiaa. Niinkuin Iivanaisen jututkin.

        Tai sitten vain valehtelet pöyhkeästi ja häpeämättä.

        Hyväksytään nyt kuitenkin tuo ylisanojen käyttö - se on aloittelevilla kriitikoilla hyvin tavallista.


    • heinoska68

      Laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat sen, että ilman älyllistä apua ja toimintaa ei voi syntyä älyllistä elämää ja laboratoriossa tehtyjä keinotekoisia soluja. Todisteet jotka on suunnattu luomista vastaan kumoutuvat ja kääntyvät itseään vastaan ja todistavat evoluutioteorian vääräksi teoriaksi. Tämä on evoluutioteorian ongelman ydin, eli sen todisteet ovat mahdottomia ja kääntyvät lopulta aina sitä itseään vastaan.

      Tieteellinen tutkimus, joka tarvitsee älyllisen ihmisen apua ja toimintoja koittaessaan todistaa, että evoluutio on syntynyt itseohjautuvasti itse asiassa todistaa juuri luomisen todeksi ja evoluutioteorian vääräksi teoriaksi. Tieteellisen tutkimuksen pitäisi kyetä todistamaan todisteensa evoluution puolesta ilman älyllistä toimintaa, ei älyllisen toiminnan kautta. Jos koitat todistaa, että joku asia on syntynyt itseohjautuvasti ilman älyllistä apua, niin et voi silloin todistaa sitä koittamalla tehdä sen laboratoriossa. Sillä sen pitäisi pystyä kehittymään itsekseen ilman ihmisen apua, jos se kerran on syntynyt itsekseen.

      Evoluutioteorian kannattaja sanoo, että laboratoriokokeiden kautta havainnollistetaan ja näytetään miten kaikki on tapahtunut. Hän unohtaa sen, että evoluutioteoria opettaa evoluution tapahtuneen itseohjautuvasti ilman älyllistä apua ja ohjaamista. Laboratoriossa tehdään juuri päinvastoin kuin evoluutioteorian opetuksessa, sillä laboratoriossa asia ei tapahdu itseohjautuvasti, vaan ihmisen älyn ja toiminnan avustamana. Todisteet ja tutkimus osoittavatkin sen että luominen on totta ja evoluutioteoria on väärä teoria.

      Evoluutioteorian kannattaja koittaa kehitellä kaikenlaisia puolustuksia mahdottomalle teorialleen. Eräs tällainen ajatus on, että otollisten olosuhteiden tapahduttua sattuma tai itseohjautuva suunnittelu on voinut synnyttää evoluution kaltaisen kehityksen. Hän unohtaa sen, että tieteellinen laboratorio tutkimus ei todistanut prosessien syntymistä sattuman kautta tai itseohjautuvasti, vaan ihmisen älyn ja toiminnan kautta. Täten tämäkin evolutionistien teoria kumoutuu.

      Sen sijaan tieteellinen tutkimus vahvistaa sen, että älykäs luominen on totta, sillä samoin kuin ihminen älynsä ja toimintansa kautta saa aikaan laboratoriossa tiettyjä prosesseja, niin samalla tavalla Jumala älynsä kautta on suunnitellut ja rakentanut älyllisen elämän. Tieteellinen tutkimus siis itse asiassa todistaa luomisen puolesta ja osoittaa evoluutio-opin vääräksi. Jumalaton ihminen ei näe tätä tosiasiaa, koska hän on uskonut valhetta, siksi hän tulkitsee tieteellisen laboratorio tutkimuksen valheellisesti.

      Kukaan ei varmaan usko, että Mona-Lisa maalaus on syntynyt itsekseen, niin että pitkän ajan päästä maalit sinkoutuivat itsestään kankaalle ja alkoivat muodostamaan itseohjautuvasti muotokuvaa Mona-Lisasta. Kukaan ei usko, että sammakko muuttuu prinssiksi suudelman kautta. Evoluutioteoriaa voi kuvata edellä olevien esimerkkien kautta, sillä ne ovat yhtä mahdottomia kuin oppi evoluutiosta. Edellä olevat esimerkit kertovat sen kuinka epäloogista ja mahdotonta on evoluutioteorian mukainen opetus ja uskomus.

      Laboratoriossa tehdyt kokeet ovat osoittaneet sen, että tarvitaan älyä, suunnittelua, älyllisen olennon toimintaa, että tietyt prosessit voidaan toteuttaa. Laboratoriossa tehdyt kokeet osoittavat sen, että aina tarvitaan älyä, jonka kautta tehdään mahdollisiksi tiettyjen prosessien syntyminen. Laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat sen, että ilman älyä ei voi syntyä itseohjautuvasti sellaista älyllistä elämää mitä esimerkiksi ihminen edustaa. Kuollut aine ja materia ei kykene itseohjautuvasti synnyttämään älyllistä elämää. Raamatun sanan opettama luominen on ainoa mahdollinen selitys älyllisen elämän syntymiseen maan päälle. Jumala teki, eli loi älyllisen elämän luomalla eläimet ja ihmisen.

      Kehitysopin mukainen tieteellinen maailmankuva on väärä ja valheellinen. Tieteellisen kehitysopin mukaisella kritiikillä ei ole painoarvoa kritiikissä kristinuskoa ja Raamatun sanaa vastaan. Raamattu ei ole sittenkään satukirja, vaan itse asiassa kehitysoppia puoltavat tieteelliset teokset ovat satukirjoja. Evoluutioteoriaan uskovat ihmiset ovat syyllistyneet klassiseen virheeseen, eli siihen joka toista syyttää perusteettomasti on itse usein syyllinen siihen mistä toisia syyttää.

      • Olipas vähä-älyistä sontaa.

        Jos laboratoriotutkimuksella havaitaan esim. jonkin kemiallinen prosessin käyttäytyvän tietyllä tavoin, niin se ei tarkoita, etteikö sama voisi tapahtua spontaanisti luonnossa. Tuo on kiinni ainoastaan siitä, mitä on tutkittu ja miten koe suoritettu. Kemiallinen prosessi itsessään ei edellytä minkäänlaista älyä.

        Ja elämän tai luonnonlakien syntytavoilla ei ole edelleenkään mitään merkitystä evoluutioteorian oikeellisuuden kannalta. Ei ole koskaan ollut, koska evoluutioteoria mallintaa olemassaolevan elämän kehittymistä.

        Evoluutioteorian todisteet eivät suinkaan ole mahdottomia vaan sinunkin nähtävissäsi. Ne ovat yhdenmukaisia, niitä on valtavasti enemmän kuin koskaan ehdit läpikäymään ja lisää tulee jatkuvasti - ja evoluution prosesseja voidaan myös havainnoida luonnossa, ei ainoastaan testata laboratoriossa.



    • Luotu

      Jumala loi miljoonia linnunratoja ja niissä olevia maailmoja, se on tosiasia, jota kukaan ei voi kiistää. Tämä meidän on vain yksi niistä.

      • tieteenharrastaja

        Ei voikaan, paitsi kiistämällä Jumalan olemassaolon:

        "..se on tosiasia, jota kukaan ei voi kiistää."

        Luomisen tavasta voi sitä kiistämättäkin olla eri mieltä ainakin niiden kanssa, joiden mielestä se tapahtui yhdessä hetkessä vuoden 4´000 EKr paikkeilla tai joskus aikaisemmin "alussa", vaan ei tieteen kertoman mukaan.


    • basseli

      Nykyään tiedetään, että mutaatiot ovat muutoksia ja virheitä geneettisessä informaatiossa. Kyse voi olla joko geenimutaatiosta tai kromosomimutaatiosta. Mitä kaikkea on saatu selville banaanikärpäskokeiluilla? Näin kysymykseen vastaavat tunnetut asiantuntijat:

      In The Beginning /Walt Brown: "Lähes 90 vuoden ajan on banaanikärpäsillä suoritettu mutaatiokokeiluja. Mainittuna aikana on läpikäyty yli 3000 peräkkäistä kärpäs-sukupolvea. Saadut koetulokset eivät anna minkäänlaista tukea sille uskomukselle, että jokin luonnollinen tai keinotekoisesti toteutettu menetelmä voisi saada aikaan eliön rakenteen monipuolistumista tai lisätä eliön elinkykyä. Mitään selvää geneettistä parannusta ei ole koskaan havaittu missään eliössä huolimatta monista luonnottomista yrityksistä lisätä mutaatioiden määrää."

      P. S. Moorhead/Wistar Institute of Anatomy and Biology/1966: " Mutaatiot ovat ainoa tunnettu tapa, jolla voidaan saadaan aikaan uutta geneettistä ainesta evoluutiota varten. Harvoin, jos koskaan on mutaatio ollut hyödyllinen eliölle lajin luonnollisessa ympäristössä. Lähes kaikki havaitut mutaatiot ovat haitallisia; jotkut ovat merkityksettömiä; monet ovat kuolettavia. Yksikään tunnettu mutaatio ei ole tuottanut elämänmuotoa, joka olisi monipuolisempi ja/tai elinvoimaisempi kun sen kantamuoto (edeltäjä)... Ei ole myöskään saatu havaintoja uusista geeneistä, hormoneista, entsyymeistä tai elimistä valintaa varten tehtyjen ohjattujen kokeiden tuloksina, joissa on käsitelty erilaisin keinoin aikaansaatuja mutaatioita."

      Richard B. Goldschmidt: "Parhaiten tunnetuissa eliöissä kuten banaanikärpäsissä (Drosophila) tunnetaan lukemattomia erilaisia mutaatioita. Jos olisi mahdollista yhdistellä tuhansia erilaisia mutaatioasteita yhteen yksilöön, ei näin saataisi aikaan kuitenkaan yksilöä, joka olisi uusi eläinlaji luonnossa."

      Theodosius Dabzhansky, Evolution, Genetics, and Man, 1955: "Useimmat mutaatiot, jotka syntyvät eri eliöiden piiristä ovat enemmän tai vähemmän haitallisia (epäedullisia) haltijalleen (eliölle). Tunnetut banaanikärpästen mutaatiomuodot osoittavat pääasiassa jonkin osan tai elimen rappeutumista, hajoamista ja häviämistä. Tunnettuja ovat mutaatiot, jotka ovat aiheuttaneet kärpäsen elinkyvyn heikentymistä, sen silmien värikalvojen tuhoutumista ja ruumiin rakenteessa siipien, silmien, karvotuksen ja raajojen surkastumista. Useat mutaatiot ovat itseasiassa kuolettavia eläimelle. Mutaatiot, jotka eivät pienennä eliön elinvoimaa ovat harvinaisia. Mutaatioita, jotka olisivat normaalissa elinympäristössä eliölle edullisia, ei ole koskaan tavattu."

      In The Beginning/Walt Brown/1995: "Kun tarkastellaan mutatoitujen banaanikärpästen elinkelpoisuutta, ei voida vetää muuta johtopäätöstä kuin se, että ne ovat aina heikompia kuin heidän vanhempansa olivat ja yhdyskunnassa, jossa on vapaa elintilakilpailu, ne eivät selviydy. Siksi mutatoituneita muotoja ei koskaan tavata luonnossa (ei yhtäkään monista sadoista aikaansaaduista banaanikärpäsen mutaatiomuodoista) ja siksi niitä voidaan tavata ainoastaan niille tehdyissä suotuisissa koe-olosuhteissa tai laboratoriossa."

      Francis Hitching: "Banaanikärpäset eivät ole suostuneet missään olosuhteissa muuttumaan miksikään muuksi kuin banaanikärpäsiksi."

      Gordon Rattray Taylor/The Great Evolution Mystery /1983: "On huomiota herättävää mutta harvoin mainittu tosiasia, että vaikka perinnöllisyystutkijat kaikkialla maailmassa ovat tuottaneet laboratorioissaan banaanikärpäsiä yli 60 vuoden ajan, - kärpäsiä, jotka tuottavat uuden sukupolven 11 päivän välein - eivät he ole havainneet uudenlaisen lajin, tai edes uuden entsyymin syntymistä."

      • Neiti ei sitten vanhempaa kamaa löytänyt? Katsos kun tieteessä – toisin kuin kretu-uskonnossa – tekstin korkea ikä ei ole erityinen hyve. Katsos kun tieteessä, toisin kuin kretu-uskonnossa, edistytään koko ajan, kun asioita tutkitaan melkein taukoamatta.


      • mdma
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Neiti ei sitten vanhempaa kamaa löytänyt? Katsos kun tieteessä – toisin kuin kretu-uskonnossa – tekstin korkea ikä ei ole erityinen hyve. Katsos kun tieteessä, toisin kuin kretu-uskonnossa, edistytään koko ajan, kun asioita tutkitaan melkein taukoamatta.

        On se kuitenkin huvittavaa, että tuo tollo pitää auktoriteettinä henkilöä joka kirjoitti esseen; "Nothing in Biology Makes Sense Except in the Light of Evolution"


      • p. kärpänen

        kärpänen on kärpänen eikä muuksi muutu vaikka kuinka tyrkättäisiin mutaatiota röntgenillä.


      • Tässäpä tuli taas tuutin täydeltä kreationistista paskaa. Ensinnäkin kirjoitus ei edes käsittele mitä todellisuudessa banaanikärpäskokeilla on nykyisin saatu selville ja toiseksi lainaukset ovat vähintäänkin huvittavia.

        Theodosius Dabzhansky ja Richard Goldschmidt olivat todellisia tiedemiehiä ja Dabzhansky jopa yksi synteettisen evoluutioteorian merkittävimmistä muotoilijoista, mutta heidän tieteellinen työnsä tapahtui 1900- luvun alkupuoliskolla, joten paljon on tapahtunut sen jälkeen. Lisäksi epäilen, että lainauslouhintaa on jälleen käytetty hyödyksi.

        Gordon Rattray Taylor ja Francis Hitching olivat lamarkisteja ja Hitching oli lisäksi hurahtanut parapsykologiaan.

        Walt Brown on höpöjä aina puhuva nuoren Maan kreationisti.

        Tämmöisin voimin se evoluutioteoria ilmeisesti tällä kertaa kaatui.


      • p. kärpänen kirjoitti:

        kärpänen on kärpänen eikä muuksi muutu vaikka kuinka tyrkättäisiin mutaatiota röntgenillä.

        No se olisikin evoluutioteorian vastaista jos kärpäsestä syntyisi leppäkerttu.. tai jotain..


      • >>Theodosius Dabzhansky, Evolution, Genetics, and Man, 1955: "Useimmat mutaatiot, jotka...


      • "Theodosius Dabzhansky, Evolution, Genetics, and Man, 1955:...Mutaatioita, jotka olisivat normaalissa elinympäristössä eliölle edullisia, ei ole koskaan tavattu."

        Mutta kun on havaittu. Kannattaisi tutustua hieman kuranttiimpaan materiaaliin kuin johonkin vuodelta 1955...


    • karvainen valas

      Iivanainen saa Nobel-palkinnon 15 vuoden päästä Stephen C. Meyerin kanssa. Näin se on nähtävä.

      • Ja minkähän alan Nobelin palkinnon, jos saa luvan pyytää tarkennusta profetiaasi?


      • Cooco
        antimytomaani_orig kirjoitti:

        Ja minkähän alan Nobelin palkinnon, jos saa luvan pyytää tarkennusta profetiaasi?

        Veikkaisin rauhan nobelia. Iivanaisen hölötykset kun kaikki uskonsa vuoksi sotivat lukisivat, he tajuaisivat millaisia pölvästejä uskonnot synnyttävätkään ja käyttäisivät aikansa johonkin järkevään.


      • siitä niin

        > Iivanainen saa Nobel-palkinnon 15 vuoden päästä Stephen C. Meyerin kanssa. Näin se on nähtävä. <

        Olen valmis lyömään vetoa markkinoiden toiseksi halvimman henkilöauton hinnan vertaisesta summasta siitä, että Meyer ei saa Nobelin palkintoa vuoteen 2030 mennessä. Eikä saa Iivanainenkaan. Otatko vastaan?


      • siitä niin
        siitä niin kirjoitti:

        > Iivanainen saa Nobel-palkinnon 15 vuoden päästä Stephen C. Meyerin kanssa. Näin se on nähtävä. <

        Olen valmis lyömään vetoa markkinoiden toiseksi halvimman henkilöauton hinnan vertaisesta summasta siitä, että Meyer ei saa Nobelin palkintoa vuoteen 2030 mennessä. Eikä saa Iivanainenkaan. Otatko vastaan?

        Ei sitten.


    • nekkarin

      Saadakseen ihmiset hyväksymään kehitysopin, saksalainen kehitysopin "profeetta" ja Darwinin opetuslapsi, Ernst Haeckel väärensi eri eläinten ja ihmisen kehitysvaiheista tehtyjä kuvia. Väärennöstyön jälkeen ne näyttivät samanlaisilta. Kuvat julkaistiin kehitystä opettavassa luonnonhistorian kirjassa jo vuonna 18682 , josta ne kopioitiin kaikkialle maailmaan, tieteisteoksiin ja oppikirjoihin. Vaikka Haeckel sai oikeudessa tuomion räikeistä väärennöksistä, jäivät kuvat tukemaan kehitysopin uskomuksia.

      • karvainen valas

        Niitä samoja Haeckelin kuvia käytetään vieläkin kehitysoppikirjoissa.


      • karvainen valas kirjoitti:

        Niitä samoja Haeckelin kuvia käytetään vieläkin kehitysoppikirjoissa.

        Kyllä huomaa, että tämä uusi kretumme on vielä untuvikko.

        Sinulle tiedoksesi uudestisyntynyt ihmelapsi: tuolla sivun oikeassa laidassa on linkki hakutoimintoon ("Laaja haku"), katso sieltä aiempia keskusteluja Haeckelista ennen kuin jatkat.


    • nekkarin

      Jo Darwinin aikana (1850-luvulla) tiedettiin, ettei maaperästä löydy todisteita kehitysopille. Kehityseoria kuitenkin otettiin yleisesti käyttöön ajatuksella, että tarpeeksi tutkimalla ja kaivamalla todisteet kehitysopin puolesta löytyvät. Aineisto, joka on 150 vuoden aikana löytynyt, ei ole tuonut todisteita kehitysopin tueksi. Tämä on ollut niin suuri pulma ja kehitysuskoa nujertava totuus, että se on täytynyt keinolla millä hyvänsä pitää salassa. Siksi kaikki se, mitä voidaan tulkita tai muuttaa jotenkin kehitysopin hyväksi tuodaan suurieleisesti esille. Kaikki se, mikä kumoaa kehitysopin, siirretään taka-alalle ja unohdetaan aktiivisesti. Aikaa myöten tästä on tullut kehitysopin kannattajille niin suuri taakka, että heillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin jatkaa valheen ja vilpillisyyden tietä.


      • siitä niin

        Joo. Maailmanlaajuinen salaliitto Jumalan kieltämiseksi kuulostaa peräti vaikuttavalta ja varsinkin uskottavalta. Mutta kun tiedät asioiden oikean laidan, niin mitäpä jos toisit ne julki, jos ei tieteelliseen julkaisuun kelpaa niin sitten omakustanteena - sillä kurinhan tämäkin veijari on murskannut perinteisiä teorioita:

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kauko_Nieminen

        Ja on oikein koulutettu mies!


      • >Jo Darwinin aikana (1850-luvulla) tiedettiin, ettei maaperästä löydy todisteita kehitysopille.

        Älä perskeles – taas uusi raamattuopiston käynyt akka palstoilla. Mistäs ne sen tiesivät, kun maaperää ei ollut tutkittu?

        En varsinaisesti odota asiallista vastausta.


    • 2354re

      Ymmärtää pitäisi. Copy/paste-kretiini. Mellastaa Ateismi-palstallakin samoinen horinoineen. Ei tämä edes ymmärrä lukemaansa ja tänne kopioimaansa, olkoonkin se tuolllaista älytöntä höttöä.

    • AloysiousPendergast
    • zyssec

      Darwinin ajoista lähtien on ollut olemassa pieni tiedemiesten oppositio, joka on vastustanut hänen teoriaansa luonnon antamaan todistusaineistoon sopimattomana. Lokakuussa 2001 Washington Post kertoi sadan luonnontieteilijän allekirjoittamasta tiedotteesta: "Olen skeptinen väitteiden suhteen, joiden mukaan sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta selittävät luonnon kompleksisuuden. Darvinistisen teorian todisteiden huolellista arviointia tulisi rohkaista".

      Yksi allekirjoittaneista oli professori Henry Schaefer III, joka on julkaissut yli 900 tieteellistä artikkelia teoreettisen kemian alalta ja ollut useita kertoja ehdokkaana Nobel-palkinnon saajaksi. Schaeferin mukaan "jotkut darwinismin puolustajat käyttävät evoluution todisteiden arvioinnissa standardeja, joita he eivät ikinä hyväksyisi muissa olosuhteissa".

      Toinen allekirjoittaja oli mikrobiekologian professori Scherer, jonka teos Evoluutio - kriittinen analyysi on saatavissa myös omalla kielellämme.

      • siitä niin

        > Darwinin ajoista lähtien on ollut olemassa pieni tiedemiesten oppositio, joka on vastustanut hänen teoriaansa luonnon antamaan todistusaineistoon sopimattomana. <

        Totta kai. Joka ikisellä tieteenalalla on jonkinlainen oppositio.

        > Schaeferin mukaan "jotkut darwinismin puolustajat käyttävät evoluution todisteiden arvioinnissa standardeja, joita he eivät ikinä hyväksyisi muissa olosuhteissa". <

        Totta kai. Joka ikisellä tieteenalalla on mätämunansa. Niin että mtä haluat todistaa?


      • ""Olen skeptinen väitteiden suhteen, joiden mukaan sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta selittävät luonnon kompleksisuuden. Darvinistisen teorian todisteiden huolellista arviointia tulisi rohkaista". "

        Tässä pitää tietää "project Steve"


    • askarella

      Pekka Reinikainen kiittelee professori Tapio Puolimatkan tuoretta kirjaa Usko, tiede ja evoluutio (Uusi Tie 2008) loistavaksi. Miehen oma englanninkielinen uutuuskirja The Image of God (suom. Jumalan kuva) ilmestyy ensi vuonna ja on saatavilla Suomen teologisesta instituutista. Se on tarkoitettu ennen kaikkea lähetyskentille.

      - Pyrin kirjassani osoittamaan, että maailmankaikkeus on suunniteltu ihmistä varten ja että ihminen on luotu Jumalan kuvaksi Eedenin puutarhassa, Reinikainen kertoo.

      Hän ei usko, että luomista ja evoluutiota voisi mitenkään yhdistää. Hän pitää suorastaan jumalanpilkkana väitettä, että Jumala olisi askarrellut maailmankaikkeuden kanssa 13 miljardia vuotta saadakseen aikaan planeetat ja auringot, minkä jälkeen hän olisi työskennellyt sen kanssa neljä miljardia vuotta tehdäkseen bakteerista ihmisen.

      - Sellainen ei ole kaikkivaltias Jumala. Mitä järkeä Jumalan olisi ollut askarrella aineen kanssa tuhansia miljoonia vuosia, koska ihminenhän täällä on kuitenkin kaiken keskipiste, ei torakka tai kärpänen? Reinikainen kysyy.

      - Ihminen näkee itsestään, ettei hän ole mikään päivitetty simpanssi. Ihmisellä on erityisominaisuuksia, jotka eivät ole selitettävissä millään muulla kuin erityisellä luomisella.

      Reinikainen muistuttaa, että Jumala tiesi ihmisen lankeavan syntiin. Jumala myös tiesi, että hän joutuu lähettämään Poikansa maailmaan ihmiseksi, jotta hän voi kertoa muille ihmisille pelastuksesta. Tähän ihminen tarvitsee puheen, eikä simpanssilla sitä ole.

      • tieteenharrastaja

        Siinä taas yksi tosiuskova - siis itseensä:

        "Sellainen ei ole kaikkivaltias Jumala. Mitä järkeä Jumalan olisi ollut askarrella aineen kanssa tuhansia miljoonia vuosia, koska.."

        Tietää Jumalankin asiat paremmin kuin Hän itse.


      • iIkimys

        Jumala siis tiesi ihmisen lankeavan syntiin. Miksi ihmeessä hän sitä halusi? Vahvistaa edelleen sitä käsitystä että Jumala on sadistinen despootti.


      • >>Reinikainen muistuttaa, että Jumala tiesi ihmisen lankeavan syntiin. Jumala myös tiesi, että hän joutuu lähettämään Poikansa maailmaan ihmiseksi, jotta hän voi kertoa muille ihmisille pelastuksesta. Tähän ihminen tarvitsee puheen, eikä simpanssilla sitä ole.


      • iIkimys kirjoitti:

        Jumala siis tiesi ihmisen lankeavan syntiin. Miksi ihmeessä hän sitä halusi? Vahvistaa edelleen sitä käsitystä että Jumala on sadistinen despootti.

        Eikös nyt toiset uskovaiset sano että Jla ei tiennyt että luomuksensa käy hedelmävarkaissa; että ihmisellä oli vapaa tahto...


      • Uskomatonta menoa!

        Kyllä se on niin mukavaa, kun suomalainen lääketieteen lisensiaatti sanelee kaikkivaltiaalle Jumalalle mitä tämä voi ja ei voi tehdä. Tosin näyttää tuo Reinikaisen Jumala olevan myös varsin ikävä ja ilkeämielinen hahmo, tai vähintäänkin melkoinen tumpelo.


      • spällymälöö

        "- Pyrin kirjassani osoittamaan, että maailmankaikkeus on suunniteltu ihmistä varten ja että ihminen on luotu Jumalan kuvaksi Eedenin puutarhassa, Reinikainen kertoo."

        Moni on pyrkinyt, kukaan ei onnistunut.


      • spällymälöö kirjoitti:

        "- Pyrin kirjassani osoittamaan, että maailmankaikkeus on suunniteltu ihmistä varten ja että ihminen on luotu Jumalan kuvaksi Eedenin puutarhassa, Reinikainen kertoo."

        Moni on pyrkinyt, kukaan ei onnistunut.

        Kovinpa pienet pyrkimykset ei Reinikaisella olekaan.

        Jos kerran maailmankaikkeus on ihmistä varten, kai Reinikaisella on keinot sen valloittamiseen?


    • Näistä kreationisteista ei ota selvää että onko ne tosissaan vai onko kyseessä koomikot..?

    • niinköhän

      Kretutodistelua: kun kerran on näin, se on tulosta siitä että alussa on täytynyt olla niin, eikä mitenkään ole voinut olla noin, mistä seuraa että tänä päivänä ei ole muuta mahdollisuutta kuin olla näin - mot.

    • proffessoori

      http://aineisto.blogspot.fi/

      Jos aikuiset ihmiset antavat huijata itseään, eihän sille sitten mitään voi, mutta kun lapsille opetetaan totena evoluutioteoriaa asia ei enää ole yhdentekevä. Suomessa ja muuallakin nuoret pakotetaan omaksumaan kehitysopin virheelliset uskomukset tieteellisinä totuuksina. Kuinka paljon pannaankaan pöytälaatikkoon tutkimuksia ja jätetään kertomatta, että usko kehitysoppiin säilyisi.

      British Museumin paleontologian osaston johtaja, Colin Patterson tunnustaa, että fossiilien joukossa ei ole todisteita lajien asteittaisen kehityksen tueksi. Kirjeessä sanotaan mm: ”On perin helppoa laatia tarinoita miten toinen muoto muuttuu toiseksi ja esittää syitä miksi luonnonvalinta suosii kutakin kehitysastetta. Mutta tällaiset tarinat eivät ole tiedettä, koska uskomuksia ei voida testata.”

      Vaikka tiedemiehet joutuvatkin tämän tunnustamaan, ei uskonnoksi muuttunutta filosofiaa enää voida poistaa. Kaikki lähdeteokset, oppikirjat ja maailmankuvaa kartoittavat suurteokset pitäisi kirjoittaa uudelleen. Museoiden näyttelyt tulisi myös uusia. Kaikki tämä olisi kaaosta nykytieteelle ja kaikille niille, jotka ovat rakentaneet maailmankuvansa ja uskontonsa sille totuutena pitämälleen näkemykselleen, että kehitysoppi on tieteellinen tosiasia. Ei ole siis ihme , että ne miljoonat henkilöt, jotka joutuisivat muuttamaan näkemyksiään ja jopa nöyrtymään totuuden edessä, tekevät kaikkensa, että totuus pysyy piilotettuna museoiden pimentoihin. Mutta ne jotka haluavat seurata totuutta, tämäkin kirjoitus antaa vähäistä valoa pimeyteen.

      Fossiileihin kivettyneet eläimet eivät eroa nykyisistä eläimistä, vaikka evolutionistit väittävät fossiileilla olevan ikää 50 miljoonaa vuotta, siis missä ovat välimuodot?

      huomioon ne sadat eri kehyskertomukset, joilla todistellaan millaisten kehitysvaiheiden kautta eläin on muuttunut toiseksi - esimerkiksi kalan muuttuminen suden kokoiseksi sorkkaeläimeksi ja siitä edelleen valaaksi - saadaan valtava määrä epätieteellistä aineistoa, jonka pätevyyteen kehitysoppi tukeutuu. Monet tutkijat ovat jo kyselleet kuinka paljon väärennöksiä ja petoksia sisältyykään niihin näytteisiin, joilla eri puolilla maailmaa todistellaan kehitysopin pätevyyttä ja tieteellisyyttä.

      Piltdownin ihminen, Nebraskan ihminen, Ota Benga… jne. nämä skandaalit osoittavat, että evolutionistit eivät epäröi käyttää mitä tahansa epätieteellistä menetelmää todistaakseen teoriansa oikeaksi. Kun pidämme tämän mielessämme ja tarkastelemme muita ihmisen evoluution myytin niin sanottuja todisteita, kohtaamme samanlaisen tilanteen. Löydämme vain kuvitteellisen tarinan ja vapaaehtoisten armeijan, joka on valmis yrittämään mitä tahansa todistaakseen tarinan oikeaksi.

      Evoluutioteorian kantava rakenne ja perusta on mielikuvitus!

      • marsunkiillottaja

        "Piltdownin ihminen, Nebraskan ihminen, Ota Benga..."

        Keksi nyt jotain uutta, heIvetti sentään. Noilla 80 - 130 vuotta vanhoilla jutuilla ei ole enää mitään tekemistä nykytieteen kanssa.

        Mutta niinhän se on, että teillä ressukoilla ei OLE mitään uutta.


      • >>Fossiileihin kivettyneet eläimet eivät eroa nykyisistä eläimistä, vaikka evolutionistit väittävät fossiileilla olevan ikää 50 miljoonaa vuotta, siis missä ovat välimuodot?


      • Epäjumalienkieltäjä

        "British Museumin paleontologian osaston johtaja, Colin Patterson tunnustaa, että fossiilien joukossa ei ole todisteita lajien asteittaisen kehityksen tueksi."

        Colin Patterson oli vain itse eri mieltä:
        "In several animal and plant groups, enough fossils are known to bridge the wide gaps between existing types. In mammals, for example, the gap between horses, asses and zebras (genus Equus) and their closest living relatives, the rhinoceroses and tapirs, is filled by an extensive series of fossils extending back sixty-million years to a small animal, Hyracotherium, which can only be distinguished from the rhinoceros-tapir group by one or two horse-like details of the skull. There are many other examples of fossil 'missing links', such as Archaeopteryx, the Jurassic bird which links birds with dinosaurs (Fig. 45), and Ichthyostega, the late Devonian amphibian which links land vertebrates and the extinct choanate (having internal nostrils) fishes. . ."
        (Colin Patterson: Evolution, sivu 131)

        Fossiiliaineisto tukee evoluutioteoriaa juuri niin paljon kuin se voi tukea. Fossiiliaineisto ei tietenkään voi olla täydellinen. Olisi uskomaton sattuma, että kaikki vaikkapa 50 miljoonaa vuotta sitten eläneet lajit olisivat jättäneet jälkeensä kattavan fossiiliaineiston ja tuo aineisto olisi vieläpä löydetty. Löydetyt fossiilithan ovat häviävän pieni murto-osa maaperässä olevista fossiileista.

        Lisäksi kannattaa muistaa, että evoluutioteoria kehitettiin kahden toisistaan tietämättömän tiedemiehen toimesta (Darwin ja Wallace) ja kummankin ensisijainen havaintoaineisto oli elävät eläimet (Wallacella hyönteiset). Evoluutioteoria olisi siis ymmärretty vaikka yhtään fossiilia ei olisi ikinä säilynyt tai löytynyt.


    • varhama

      Karu totuus on se että iivanaiset ja reinikaiset kumoavat vain itseään.

    • paleontologi1
      • Ilmeisesti, kun vain yli 99 % paleontologeista ne kiistää.


    • IsoÄly

      Keskuetselau seuraanneena Iivainen tajuaa koko homman muut evolutuionistit ei tajuu mitään ja ovat ihan pihalla perusasioissakin.

      • Hienoa ajatuksen lentoa huolellisesti ulospantuna. Tällaista lukisi mielellään lisää. Iivanannainen itsekö siellä on asialla?


    • heinolastavaa

      Parikymmentä vuotta sitten väitettiin, että dna on paras evoluution todiste. Nyt asia on kääntynyt toisinpäin. Dna ei ole enää evoluution vaan luomisen todiste, Pekka Reinikainen sanoo.

      Reinikaisesta ei koskaan tullut ärhäkkää taistelevaa ateistia, mutta hän ei käynyt kirkossa ja piti uskovia vanhanaikaisina pöhköinä, jotka eivät tienneet tieteellisen tutkimuksen osoittaneen, ettei Jumalaa ole. Hän oli elämäänsä tyytyväinen eikä kokenut tarvetta huutaa Jumalan puoleen.

      Ranskan Montpellierissä opiskellessaan Reinikaisen opiskelutoveriksi osui messiaaninen juutalainen, joka oli ammatiltaan biokemisti ja opiskeli lääkäriksi.

      - Kerroin hänelle olevani ateisti, ja hän kertoi uskovansa Jeesukseen. Opiskelimme yhdessä biokemiaa, ja hän selvitti minulle, miksi solua ei voi syntyä itsestään. Jonkun pitää ne rakentaa.

      Tästä tuli nuoren miehen elämässä yksi käännekohta, joka vei hänet etsintäprosessiin.

      - Se sai murrettua uskoni siihen, että alkuliemestä on syntynyt soluja, koska se ei ole mahdollista. Siitä seurasi kiinnostus Raamattuun. Aloin lukea sitä ja tulin jonkinlaiseen aivouskoon. Uskoin, että Jumala on, mutten tuntenut Jeesusta. Hän oli minulle hämärän peitossa. Ateismini oli kuitenkin murtunut.

      - Jokainen biokemisti, jos on itselleen rehellinen, tietää, ettei soluja synny itsestään. Ranskalainen Louis Pasteur osoitti sen 1860-luvulla, eikä kukaan ole kumonnut hänen tutkimustuloksiaan. Koulukirjoissa oleva väite, ettäelämä syntyi alkulimasta kehittyneistä soluista, on ihan hölynpölyä.

      Hän on vakuuttunut siitä, että evoluutio eli eliölajien vähittäinen kehitys ei voi selittää ihmislajin syntyhistoriaa, koska lajien muuntumisesta uusiksi lajeiksi ei ole tutkimuksessa saatu pitäviä todisteita. Reinikainen on kirjoittanut aiheesta useita kirjoja, viimeisimpänä äskettäin ilmestynytDarwin vai älykäs suunnitelma?

      - Aihepiiristä on ilmestynyt viime vuosina valtavasti uusia tutkimustuloksia. Se jonka lähtökohta on, ettei Jumalaa ole, näkee ne tietynlaisten silmälasien läpi, mutta kristityn silmälasien läpi katsottuna kaikki nämä uudet tutkimustulokset vahvistavat sen, että Jumala on olemassa ihan varmasti. On sanottu, ettei Jumalan olemassaoloa voi todistaa, mutta nyt se ei enää ole paikkaansa pitävä väite.

      Perusteluksi Reinikainen kuvailee ihmisen perimään vaikuttavaa dna:ta.

      - Se on kuin jokaisessa solussa yhtenä ainesosana oleva uskomattoman tiivis tietopaketti, johon tulevista sattumanvaraisista virheistä eli mutaatioista sen mestarillisesti muodostettu kaksoisnauharakenne korjaa suurimman osan.

      - Mikään aika ei olisi riittänyt tällaisten nerokkaiden tietopakettien kehittymiseen sokeiden sattumien kautta, toteaa entinen ateisti.

      • Tuota on kommentoitu jo monesti: Reinikainen siinä paukuttaa vain omia typeriä olkiukkojaan.

        Ei esim. ihmisen DNA minkään "sokean sattuman" tulosta ole vaan tulosta luonnonvalinnasta, joka ei ole satunnaista.


      • >hän ei käynyt kirkossa ja piti uskovia vanhanaikaisina pöhköinä, jotka eivät tienneet tieteellisen tutkimuksen osoittaneen, ettei Jumalaa ole.

        Tämähän on tiedetty, että Pekka oli pöljä jo ateistina. Näköjään hänen mielensä isoaa ja janoaa äärimmäisiä pöljyyksiä, sillä tieteellinen tutkimus ei mitenkään edes voi osoittaa, ettei jumalia ole.


      • >>- Se on kuin jokaisessa solussa yhtenä ainesosana oleva uskomattoman tiivis tietopaketti, johon tulevista sattumanvaraisista virheistä eli mutaatioista sen mestarillisesti muodostettu kaksoisnauharakenne korjaa suurimman osan.


    • qwertydx

      www.youtube.com/watch?v=Z0a9HtVnW8g

      • Arvaapa miksi ohjelman nimi on 'Hullu juttu'?


    • totuus tuli esille

      Pekka Reinikainen: Evoluutioteoria 150v - hautajaisten aika?



      Darwinismi on tarkemmin sanottuna neodarwinismia. Sen mukaan perimässä tapahtuvat sattumanvaraiset muutokset eli mutaatiot tuottavat aineiston, mistä luonnonvalinta valitsee parhaiten sopeutuneen ja eniten jälkeläisiä tuottavan mutantin. Mikä eliö sitten on parhaiten sopeutunut ja tuottaa eniten jälkeläisiä? Vastaus on bakteeri.
      On erinomaisen haasteellista vastata kysymykseen, miksi ja miten bakteerinkaltaisesta "alkusolusta" olisi kehittynyt suvullisesti lisääntyvä ihminen. Monisoluisten eliöiden ja suvullisen lisääntymisen olemassaolo on evoluution näkökulmasta vaikeasti selitettävissä. Bakteerilla on haploidi perimä eikä isältä ja äidiltä peritty kuten meillä. Siten jokainen perimään tuleva muutos näkyy heti ilmiasussa. Ihmisen perimässä on yli 3 000 kertaa enemmän DNA-koodia kuin kolibakteerilla. Kuinka mutaatio ja valinta rakentaisivat näin paljon uutta DNA:ta?



      Luonnonvalinta ei suunnittele uusia toiminnallisia tai rakenteellisia kokonaisuuksia. Se voi vain valita jo olemassa olevista rakenteista ja on näin ainoastaan tasapainottava mekanismi. Luonnovalinta "ottaa tai jättää" kokonaisia yksilöitä. Kun valinta kohdistuu hyönteisiin, jotka ovat menettäneet siipien rakentamiseen tarvittavat geenit, voi lopputuloksena olla tämän mutantin sukupuutto tuulten tyyntyessä.
      Valinnan ongelmana on, että mukana seuraavat kaikki nekin mutaatiot, jotka eivät ole tappavia tai estä lisääntymistä. Näin ajan kuluessa kaikkien eliöiden perimä huononee ja väistämätön sukupuutto on edessä. Kiistattomasti hyödyllisten mutaatioden määrä jää aina vähäisemmäksi kuin DNA-koodia rappeuttavien mutaatioiden määrä. Tämä tapahtuu DNA:n sisäänrakennetuista korjausjärjestelmistä huolimatta.
      DNA pyrkii kaikin tavoin estämään evoluutiota korjaamalla suurimman osan siihen sattumanvaraisesti syntyvistä mutaatioista, joiden pitäisi olla evoluution raaka-aine. Mutaatiot eivät paranna DNA-kaksoiskierteen informaatiota, sillä DNA:ta luetaan molempiin suuntiin. DNA:ssa voi tämän lisäksi olla 10-12 päällekkäistä tiedostoa, joita sieltä poimitaan eri suuntiin lukemalla kuin lego-paloja, kun lähetti-RNA:ta rakennetaan silmukoimalla (splicing).
      Siinä DNA:sta poistetaan introneiksi kutsutut jaksot ja näin jäljelle jäävistä eksoneiksi kutsutuista jaksoista muodostetaan valkuaisaineita koodaavia lähetti-RNA molekyylejä. Darwinistinen käsitys "yksi geeni-yksi valkuaisaine" ja oppi "roska"-DNA:sta haittasi DNA tutkimusta vuosikymmenien ajan.



      Opetushallituksen oppimateriaali, johon yllä viitattiin, esittää kosmisen, kemiallisen ja biologisen evoluution tapahtuneena tosiasiana. Kyseessä on kuitenkin vain sarja olettamuksia, joita ei ole voitu tai ei voida osoittaa oikeiksi kokemusperäisen tieteen keinoin.
      Nykyään on mahdollista tutkia laboratoriossa mitä mutaatiot saavat aikaan. Toimiiko evoluution mekanismi käytännössä? Kokemusperäisen tieteen menetelmin voidaan osoittaa, että neodarwinistinen mekanismi ei tuota edes kahta hyödyllistä, samaan aineenvaihduntatapahtumaan vaikuttavaa mutaatiota:
      Bakteeri, joka ei pysty hyödyntämään laktoosia, tarvitsee kaksi (2) mutaatiota. Laktoosi on (1) kuljetettava solun sisään ja siellä (2) hajoitettava energian tuottamista varten. Kyseessä on kahden, jo olemassa olevan solutason entsyymin hienosäätö kahden mutaation avulla laktoosin käyttämiseksi polttoaineena. Laboratoriossa voidaan osoittaa, että tämä ei toteudu.
      Evoluution väitetty mekanismi voidaan näin laboratoriossa osoittaa toimimattomaksi. Kun pieniä muutoksia ei ole mahdollista saada edes kahteen, jo olemassa olevaan rakenteeseen, kuinka kambrikauden "evoluutiosilmänräpäyksessä" olisi voinut kehittyä kymmeniä erilaisia rakennetyyppejä ja toinen toistaan monimutkaisempia silmiä?



      On syytä alleviivata, että bakteeriesimerkissä vaadittavan tyyppiseen täsmätoimintaan sopivat entsyymit olivat jo valmiina ja kysymys oli vain niiden hienosäädöstä kahden mutaation avulla. Jokainen aineenvaihdunnan käyttämistä tuhansista erilaisista entsyymistä on valittava noin 1070 mahdollisen rakenteen joukosta. Luku on varsin suuri. On arvioitu, että maailmankaikkeudessa on noin 1080 atomia.
      Entsyymin, valkuaisainekoneen- tai rakenteen on oikean toiminnon lisäksi rakennuttava muilta osiltaan sähköisesti yhteensopivaksi ymäristönsä kanssa. Sen tulee kiinnittyä tiettyihin rakenteisiin ja hylkiä samanaikaisesti tiettyjä rakenteita. Miten nämä täsmämolekyylit olisivat voineet kehittyä väitetyllä evoluution mekanismilla, sitä ei tiedetä.
      Vuoden 2009 Nobel annettiin ribosomitutkijoille. Ribosomi on mykistävän monimutkainen valkuaisaineita tuottava tehdas. Tähän liittyvä artikkeli on teoria.fi sivuilla, missä myös käsitellään alkusynnyn ongelmia laajemmin ja annetaan kirjallisuusviitteitä. Artikkelissa todetaan myös kuinka evoluutiosta voi tiedeartikkeleissakin esittää tosiasioina miltei mitä tahansa ja jos esityksissä olevia virheitä yrittää oikaista, tämä osoittautuu yleensä mahdottomaksi.

    • Reinikainen ei ole oikeastaan mikään evoluution asiantuntija, vaan paremmin evoluution väärinymmärtäjä.

      "Mikä eliö sitten on parhaiten sopeutunut ja tuottaa eniten jälkeläisiä? Vastaus on bakteeri."

      Parhaiten sopeutunut mihin? Reinikainen ei ymmärrä, että on olemassa erilaisia ekologisia lokeroja, joissa "parhaiten sopeutunut" määräytyy eri tavalla. Reinikainen siis unohtaa joko tahallaan tai vahingossa elinympäristön, ja siinä hänen ajatuksensa jo lähteekin vikaan.

      "Monisoluisten eliöiden ja suvullisen lisääntymisen olemassaolo on evoluution näkökulmasta vaikeasti selitettävissä."

      Monisoluisuuden syntyminen on laboratoriossa havaittu, en muista tähän hätään sitä tutkimusta, jossa tuo tapahtuma on dokumentoitu.

      Ja vaikka ne olisivat vaikeasti selitettävissä, se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kyseiset tapahtumat olisivat mahdollisia.

      Reinikainen ymmärtää valinnankin aivan väärin: "Valinnan ongelmana on, että mukana seuraavat kaikki nekin mutaatiot, jotka eivät ole tappavia tai estä lisääntymistä. Näin ajan kuluessa kaikkien eliöiden perimä huononee ja väistämätön sukupuutto on edessä."

      Vähäinenkin tilastollinen pudotus lisääntymisasteessa ajan kuluessa karsii tuon haitan kantajien osuutta populaatiossa suuresti. Tämä on jopa simuloitavissa. Päinvastoin kuin Reinikainen antaa ymmärtää, perimä ei suinkaan valinnan myötä huonone.

      Ja tämän enempää en viitsi Reinikaista kommentoida.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      29
      5587
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      233
      3062
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      262
      2544
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      119
      2388
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2020
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      202
      1661
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      90
      1648
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      155
      1307
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      1195
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1131
    Aihe