Useita profiileja

Järki hoi

Onko suomi24-poppoo ajatellut, että 5 henkilön rajoituksen takia käyttäjät alkaa luomaan useampia profiileja? Mikäli joku haluaa vietitellä useamman kuin viiden ihmisen kanssa vuorokaudessa, niin kyllä niitä keinoja aina keksitään.

Olisiko siis parempi poistaa se rajoitus, ettei rinnakkaisprofiilit ala lisääntymään?

9

117

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YksYhelleEiAhneille

      Minkälainen ihminen haluaa viestitellä yli 5 ihmisen kanssa saman vuorokauden aikana?

      Itse olen kirjoitellut yhden ihmisen kanssa kerralla, joskus 2 ihmisen jos toinen on vastannut vasta kun toisen kanssa aloittanut jo kirjoittelemaan. Tällöinkin yritän hidastella toisen kanssa kirjoittelussa ja aktivoida tätä toista, eli en treffaile useampaa ihmistä yhtä aikaa. Jos treffit toisen kanssa sujuvat, voi toisen vielä pistää tauolla, lopettaa kirjoittelun tekosyyn tai oikean turvin ennen kuin mitään henkeviä on edes aloitettu kirjoittelemaan. Jos toinen taas osoittautuu vääräksi, niin voi aloittaa keskustelun toisen kanssa vasta.

      Oikeasti sarjatulitreffeilijat voisivat yrittää keskittyä tutustumaan yhteen ihmiseen kerralla. Normaali ihminen tuntisi edes jotain "häpeää" jos treffailee useampaa ihmistä kerralla.

      • Järki hoi

        Varmasti niitä löytyy paljon, jotka kirjoittelee useiden kanssa yhtäaikaa.

        Itse kävin tänään erään miehen kanssa treffeille ja meillä juttu luisti ihan hyvin. No lopussa kun tuli puhe jatkoista, hän kertoi sopineensa toiset treffit viikonlopulle ja sen jälkeen voi katsella tilannetta. Mielestäni hyvin typerästi toimittu, toisia treffejä kun jo treffit olen jonkun kanssa sopinut.
        No ainakaan en aio sitä miestä uudelleen tavata, vaikka hän lopulta olisi kiinnostunut. Hän sai sen verran pahasti miinuspisteitä käytöksestään.


      • Jos 95% kontakteista ei johda muutamaa viestiä pidemmälle, jossain vaiheessa iskee turhautuminen ja alkaa tuntua, että hommaan voisi pistää vauhtia. Sama kai niitä puihin meneviä tutustumisyrityksiä on olla useampikin, kunhan vain sen verran rajoittaa, että pystyy panostamaan kaikkii yrityksiin. Ei minullakaan mitään kiinnostusta ole treffailla useamman ihmisen kanssa, mutta kai sitä nyt saa useampaan ihmiseen muuten tutustua kerralla?


      • Miksipäeimonelle

        Kirjoittelu ja treffailu ei ole sama asia... Voihan sitä toki tutustua moneenkin ihmiseen tätä kautta ja vaikka se joku ei olisikaan sopiva, niin voihan sitä pitää tätä kautta muutenkin yhteyttä ja kirjoitella kuulumisia.. Kirjoittamasi tekstin perusteella mekin olemme kenties joskus kirjoitelleet :)


      • YksYhelleEiAhneille
        sleepydragon kirjoitti:

        Jos 95% kontakteista ei johda muutamaa viestiä pidemmälle, jossain vaiheessa iskee turhautuminen ja alkaa tuntua, että hommaan voisi pistää vauhtia. Sama kai niitä puihin meneviä tutustumisyrityksiä on olla useampikin, kunhan vain sen verran rajoittaa, että pystyy panostamaan kaikkii yrityksiin. Ei minullakaan mitään kiinnostusta ole treffailla useamman ihmisen kanssa, mutta kai sitä nyt saa useampaan ihmiseen muuten tutustua kerralla?

        > mutta kai sitä nyt saa useampaan ihmiseen muuten tutustua kerralla?

        Voi toki, en nyt ehdoton halunnut olla, ja tietysti tässä on sekin että ei minulla ole edes ikinä ollut 5 ihmistä kenelle kirjoittaa samaan aikaan, tällä hetkellä taas 0, jonka takia tuo rajoitus ei kuulosta tiukalta itselleni, enkä varmasti ole poikkeus. Sen verran vähän sopivia profiileja löytyy kun aikansa on jo täällä roikkunut ja sopivammat aikaisemmin ja kuulustellut.

        Jos viestittelee päivän parin välein, niin silloinhan voi tuollakin rajoituksella olla 10 tai useammankin kanssa yhtä aikaa keskusteluja menossa kun ei joka päivä jokaiselle kirjoita. Kuulostaa kyllä aikamoiselta sekamelskalta tuollaiset määrät. Mistä edes aika riittää 10 kirjoitella yhtenä iltana? Ja antamalla sähköpostiosoitteen pääsee tuosta rajoitteesta. Eli tuo rajoite on vain jos joku lähestyy yli 5 uutta ihmistä päivittäin, joka kuulostaa kyllä jo jotenkin oudolta, eikö vain?

        Kerran minuakin lähestyi tälläisen sarjatulitreffaaja, jolla oli 10 kontaktia tulessa, ja neitonen meni ihan sekaisin viesteissään kenelle oli puhunut ja mitä, ja kuka kukakin oli. Huvittaa, mutta toisaalta vähän tökeröä toista kohtaan.


    • Ei_huijausprofiileja

      Tuo on muuten tosi. Itsekin ajattelin samaa. Jospa teenkin profiilin Tosimies ja sille varmuuden vuoksi leikkaa-liimaa menetelmällä varaprofiilit Tosimies1, Tosimies2, Tosimies3 ja Tosimies4 samoilla tiedoilla Näillähän voidaan viestittää jo 25 henkilön kanssa.
      Eli onko tässä järkeä vai ei.
      Rajoitus pois kuten ennen.
      Toisaalta tämä voi olla kiero idea ylläpidolta; Nyt tulee automaattisesti paljon lisää profiileja ->mainostajat tykkää.

      • ei massapostia

        Löydätkö oikeasti 25 tai edes 10 kiinnostavaa profiilia, joiden kanssa pystyt käymään täysipainoista keskustelua päivittäin? Itselläni on ollut kerrallaan 0-2 tutustumista käynnissä, joten viiden henkilön raja ei tunnu missään. Edes 5 viestiä/pv ei olisi kovin paha.


    • Heippa,

      Suomi24 ei ole kieltänyt useampien profiilien luomista. Toki tämä siis on mahdollista.

      Toisaalta jokainen voi miettiä, että jos tosiaan käyttää Treffejä niin aktiivisesti ettei 5 henkilön kanssa viestittely vuorokaudessa riitä, niin voisiko Plus-paketista löytyä laajemminkin tarkasteltuna sellaisia ominaisuuksia, joista olisi iloa nettitreffailussa. Mutta jokainen tehköön omat ratkaisunsa. :)

      Treffailun iloa!

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

    • taviskäyttäjä

      Ei oo treffailussa iloa nyt :(

      Viiden henkilön rajoitus ei ole ongelma mulle koska en löydä nyt niitä viittäkään kehen ottaa yhteyttä. Koska en jaksa käydä läpi 1500 profiilin listaa joka minun antamilla kriteereillä tulee. Jokaisen kohdalla lukee Suomi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nuorille miehille kasvavat nyt naisten sormet

      Nuorten miesten feminiinisyys lisääntyy myös tässä suhteessa https://yle.fi/a/74-20103869
      Maailman menoa
      340
      4467
    2. Hei, sie, J-mies

      Hali ja pusu 🤭
      Ikävä
      88
      2552
    3. Asumistuen leikkaukset alkavat näkyä

      Tamperelaisia häädetään kodeistaan nyt kiihtyvällä tahdilla. Asunnottomuus lisääntyy. https://www.aamulehti.fi/tampere
      Maailman menoa
      293
      2496
    4. Raakkujen tappajat

      Hienosti meni. Vajakki motokuski rämpi joessa ja tappoi läjän raakkuja. Toivottavasti joutuu maksamaan jokaisesta korvau
      Suomussalmi
      237
      2118
    5. Emännälle eliksiiriä

      Mitä sitä pitäsi emännällä syötteä, että se joskus laskisi housusa muullonni kuin vessassa ja saonassa käyvessä?
      Suomussalmi
      39
      1815
    6. miten kerron?

      niin eli miten kerron sen että tykkään hänestä
      Ihastuminen
      37
      1738
    7. Olet kiinnostava

      Haluisin kuulla sinusta kaiken, sinun elämän historiasi. Voisin oikeasti olla vain ystäväkin. Koen, että meillä on jok
      Ikävä
      99
      1476
    8. Suden aamukahvi

      Huomenta tähänkin päivään. 🌻😊🌞☕❤️ Today is tomorrow's yesterday 🍁
      Ikävä
      40
      1468
    9. Tyttö kadoksissa

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010641479.html Silmät auki lukijat.
      Maahanmuutto
      20
      1446
    10. Mies Jos kertoisit jonkun vinkin

      Jonka vain me tiedämme ja tunnistamme, niin tiedän että yhteydenottoni olisi toivottu. Muuten en voi ottaa yhteyttä enää
      Ikävä
      86
      1236
    Aihe