Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Asuuko vantaan ammesurmaaja hyvinkäällä?

jgido

Ja onko facebook profiili mikko tuomola se missä sillä pipo ja aurinkolasit päässä?

43

5043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyhjät aloitukset

      Mistä hitosta me se täällä tiedettäisiin? Hyvin yleistä on aurinkolasit ja pipo jollakin.

    • jgido.

      joo, sen profiili on piilotettu yleisesti ettei sitä kaikki nää. ite löysin sen kaverin kaverin kautta, ku se mikko oli jotain kommentoinu. Ei tänne vissii kuvaa viitti laittaa? vois verrata alibiln vanhaa kuvaa ja nykyistä.. varmaa 8 vuoden ero..

    • kekkekkeee

      Sehän se.. on tullut useinkin vastaan pitkätukkaisen hevostytön kanssa. Sisäpiirin tietoa on, että tämän tytön perhe on huolissaan näiden kahden seurustelusta.

    • jgido.

      mut se tyttöhän on kai osittain vähän vajaaälyinen(käy hitaalla)?.. ja se mikkohan on naamasta aika paljon muuttunu et se on varmaa niistä lääkkeistä ja eiköhän oo turpaanki ehtiny linnassa ottaa.. aika kauhistuttava ajatus vaan, että noin vajaa vuosi sitten luin tästä ammesurmasta ja pari kuukautta sitten näin tän mikon hyvinkäänkylän koulun myyjäisissä...siellä oli tonttupolku ja tää jätkä oli siel lapsien seassa tonttua esittämässä! varmaa se sen muijaki oli..

      • kekkekkee

        Hui. Suoraan kun jostain Stephen King-pätkästä! Mä kuulin että ne olisi kertaalleen eronneet ja yrittäneet yhteistä muksuakin jossain vaiheessa..?


    • sad but true

      Murhatun tytön veli kirjoittelee paljon netissä. Luin, että häneen olisi otettu yhteyttäkin jonkun hevostytön tutun taholta. Pahoitteli kovasti asiaa tämä veli...Mikä näissä murhaajissa vetoaa?

      • kkkkysyjä

        Mistä näitä voi lukea?


    • ilpopeura
    • annamunkaikkikestäää

      Tässä taas nähdään tää suomen oikeuslaitoksen pätevyys tuomioiden suhteet, 5vuotta ja mies on vapaalla jalalla vaikka on murhannut tyttöystävänsä ja vielä asunut ruumiin kanssa kuukauden! Ei tällänen voi pitää paikkaansa, hävettää asua suomessa missä raiskaajat pääsee ehdollisella ja graffittien maalaajat joutuvat vankilaan!!

    • jggblbx

      Ei vittu minkänäköinen Spede! Muistaisin kyllä jos noin isolla tolholla varustettu sälli tulis jossain vastaan =P

    • mitu2

      Mä asun sun naaapurissa.

    • tillin tallin

      Eikös noille ns vajaaälysille / kehitysvammasille tontuille ole jokin suljettu paikka jossain?
      Voi , voi mikko minkä teit.. tästä joudut tilille ja pian...
      Vankila ei ole se paikka mihin tuollaiset kuuluu viedä..
      Ps.Mikä olis tuon mikkopojan osoite, tietääkö kukaan?

    • h2o4

      Kai se torikadulla asuu.

      • Anonyymi

        Hyvinkäällä
        Martissa asustaa


    • keekeekee

      Jos Tuomola luet tätä.. Muista, että tekosi ei vanhene koskaan. Ei sun mielessäsi mutta ei myöskään muiden. Jokainen joka lehtiä on lukenut ja tätä keskustelua seurannut, tunnistaa sut kadulla. Ikävä kyllä.
      Tapauksesi nosti niskakarvani pystyyn, koska olin myös päästä hengestäni leipäveitsen ja mielipuolisen ex-heilakkeen takia. No mutta, minä olen hengissä ja sinä ulkona vankilasta. Tekosi oli oksettava, etkä sinä luultavasti ihmisenä ole miksikään muuttunut.
      Istuit viitisen vuotta ja sitten ehdonalaiseen. Siinä se oli jonkun tyttären, siskon, ystävän ihmisarvo.. Nauti vapaudesta ja oikein lämmintä kevään odotusta.

    • kaverit ei tiedä

      Mikon hyvinkääläiset kaveritkaan ei tiedä, että se on se ammesurmaaja. Maaseutuopiston opettaja oli kauhuissaan kun kerroin sille!

    • roivas3

      Mikko, rikoksesi ei vanhene koskaan.

    • Voi olla sama...

      Torikadulla on nähty tää kaveri (jos en nyt sitten erehdy) Käy kylässä erään toisen Torikadun kriminaalin luona, tällä jepellä kytköksiä rikollisjengeihin joku oma mafia piirinsä hänellä.

      • roivas3

        Minkä näköinen tää toinen jeppe on? Tatuointi kaulassa?


    • Voi olla sama...

      Tulee mieleen leffa: Eastern promises ja Viggo Mortensenin hahmo siinä, tästä jepestä, samanlainen habitus jotenkin, tai sinnepäin. Kuulin juttua, että pari tyyppiä oli ryppyillyt tälle sällille taannoin ja itse hän ei tehnyt mitään, ei liannut käsiään, mutta pari sen ns. oikeaa kättä, 2 metristä ronttia oli hoidellut sairaala kuntoon suunsoittajat, eli joku jolla on valtaa ja alaisia, näin huhu kertoo. Kaulassa ei tatuointia, mutta ehkä paidan piilossa enemmänkin merkkejä, mene ja tiedä..?

    • Torikadun varrelta

      Onkos tää amme-Mikko sama kundi, kun Torikadulla liikkuu laiha luikku kaveri nuoren pitkähkön tytön kanssa? Tytöllä pitkät vaaleanruskeat hiukset ja yhdessä tän kundin kanssa ulkoiluttavat pihalla marsua tai jotain pupua. Kesäisin pihapiirissä ryyppäävät sekalaisen äijälauman kanssa, välillä kimpassa ja välillä tää tyttö yksin ukkolauman kanssa. Kuulostaako tutulle?

    • Asia selvitetty

      Juttu on helppo selvittää. murha.info netistä ja sinne kaverin nimi. Löytyy toki. Sit netin kuvahaun kautta kaveria kun tutkii ja sieltä linkkejä sen tuttuihin, niin löytyy tää sen uusi tyttöystäväkin kuvan kanssa ja uudesta tytöstä juttua jo murha.infossakin jonkinverran.. esim. tän kaverin uuden tyttöystävän serkku huolissaan tilanteesta jne... Eli Torikadulla asustaa uuden tyttöystävänsä kanssa, netin kuvat ja nimet täsmää, kun olen omin silmin heidät livenä nähnyt myös Hyvinkään maisemissa.

    • Sitä saa mitä tilaa

      Ei se Mikko ole ainut niissä Torikadun taloissa, joka on pistänyt kylmäksi jonkun. On siellä asukkeina muitakin jotka saaneet pahaa jälkeä aikaan lopullisesti ja vähän lievemmin. Oma lukunsa kaikki muut sen paikan rosvot ja kriminaali syrjäytyneet.

      Huomio! kaikki parisuhteessa elävät, itseänsä ukon seläntakana pitkin kyliä jakavat jakorasia hutsut, jotka tykkäävät härnätä miestänsä mustasukkaisuudella ja uunottaa tätä... ei kannata leikkiä liikaa tulella. Pilkka voi kääntyä omaan nilkkaan ja tragedia on valmis. Sit sitä saattaa löytää itsensä elottomana ammeesta, kun kaikki menee pieleen. En puolusta ns. intohimorikoksia, kerron vain karun todellisuuden täältä meiltä Suomesta ja ulkomaita myöten.

      • sylettää

        Olette rassukoita, ette miehiä!


    • Voi olla sama...

      Ei se toinen Torikadun jeppe hengailekkaan tän Mikon kanssa. Joku toinen juippi johon sotkin hänet. Sano vaan että linnan puolella joku hänen isommista kavereistaan saattaisi pitää Mikkoa korkeintaan tyttöystävänään hetken aikaa. Ja se olis sivuseikka mitä Mikko itse tykkäisi tällaisesta nami pojan roolista. Samassa paketissa kun olis kuulemma hyvä nyrkkeilysäkki ja lover-hoito hänen korstoilleen.

    • Voi olla sama...

      .....tosin hetken Jeppe oli hiljaa ja totesi lopuksi ettei hän tunne tapausta ja ei luota lehdistöön ja kaikkeen Suomi24 lässytys pa*kaan tässä Mikko tapauksessa ja muotoili mielipiteensä uudelleen niin, että jos lahdattu Mari olikin täys käärme ja kiusasi Mikkoa ja piti tätä aisankannattajana vastoin ukon tahtoa ja äärimmilleen alisti miestä ja piti useita toisia rakastajia, niin saattaisipa lähteä Mikon kanssa vaikka kaljalle ja näkisi asian toisin. Mutta vain tässä tapauksessa jos juttu olis näin.

    • Epäoikeudenmukaisuus

      Niin, mikäköhän tässäkin tapauksessa sitten oli koko totuus? Tarkoitan tätä Maria ja kuin lie kohteli poikaystäväänsä? Väärin toki mitä Marille tehtiin. Mutta kun miettii muita pieleenmenneitä parisuhteita, missä nyt ei sentään tappoa, mutta väkivaltaa ja pahoja riitoja, niin mies kovin usein syyllistetään ja mustamaalataan jälkikäteen ja liioitellaan hänen tekojaan. Toki ollaan hiljaa, mitä kaikkea nainen teki. Kyllä ne naisetkin nykyään osaa pettää, lyödä, valehdella, riidellä yms...

      • Hankkikaa elämä

        Voi v.... mikä idiootti. Ainoa epäoikeudenmukaisuus tässä tapauksessa on se, että tollaiset voi kulkea vapaasti. Linnaa olisi pitänyt tulla elinkautinen. Ja sitten toiset ääliöt vielä miettii, että surmattu olisi itse aiheuttanut oman kohtalon ja vielä vähän oikeutetusti. Vaikka kuinka pettäi tai riehuis niin ei kai se nyt saatana anna syytä tollaiselle ihmijätteelle lupaa tappaa ja saada vähän helpotusta tuomioon. Jätkä istui n kuusi vuotta.


    • Oman tekonsa vanki

      Siinäpä sitä on rangaistusta kerrakseen, kun ja jos tappaja jossainvaiheessa ehkä herää ja tajuaa mitä on tehnyt. Omantunnontuskat eivät ole mitään kivaa tavaraa omalle pääkopalle kun ne painajaiset ja itsesyytökset alkavat.

      • Hy vinkäältä

        Eivät psykopaatit ja vajaaälyiset osaa koskaan katua tekoaan.
        Sellaiset pitää toimittaa koko loppuiäkseen telkien taakse pois tavallisten ihmisten silmistä.
        Tapot, murhat ja muut verityöt olisi syytä aloittaa aina itsestään.


    • Oman tekonsa vanki

      Taisinkin todeta että KUN JA JOS tappaja tajuaa mitä teki. Omantunnontuskat voivat olla todella karmeita, varsinkin jos on tehnyt tapon/surman. Omantunnontuskat kun voivat vaivata pahasti ihmistä, vaikkei ole sentään tappoa/surmaa tehnyt vaan vaikka jotain muuta pahaa. Ne taas voivat johtaa itsetuhoon ja kovimmillaan itsemurhaan.

    • sombba

      Joo,taluttelee pupuja pihalla.En viitsi kertoa tytön nimeä vaikka sen tiedänkin,jokainen voi yrittää omalla keinolla sen hankkia,jos kiinnostaa.

    • X-mies.

      Ei toi Sombba vaadi mitään kaksisia salapoliisin taitoja. Pieniä taustatietoja kaverista netin murha.infosta. Sitten vaan kaverin nimi nettiin ja kuvahakuun. Kuvahaun kautta lähipiirin kuvien tarkastelua niin tutun näköinen tyttö nimen kanssa löytyy. Ja vaikka ei tyttöä ulkonäöltä tuntisikaan, niin tavallisella päättelykyvyllä varustettu ihminen tajuaa jutun kuitenkin. Ihme kun kuvat ja kaikki löytyy netistä. Ei kaveri ainakaan häpeile pätkääkään koko juttua, tai sitten aatellut ettei pakoilu ja piilottelu ole elämää.

    • Simla

      Mitähän Mikolle kuuluu nykyään?

      • Anonyymi

        Hyvinkäällä
        Martissa asustaa, uutta hakien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvinkäällä
        Martissa asustaa, uutta hakien.

        Ei eti uutta..
        Siellä se Martissa nykysen kanssa asuu...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvinkäällä
        Martissa asustaa, uutta hakien.

        Löytänyt uuden


    • Hyimikäsairaspaska

      Toivottavasti huonoa.

    • Anonyymi

      Hyvinkäällä asuu.
      Olikohan Matissa lähellä k Kauppa.

      • Anonyymi

        Ei muuten asu Martissa, ku Paavolassa, Kapulantiellä... =(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei muuten asu Martissa, ku Paavolassa, Kapulantiellä... =(

        Kuka asuu Paavolassa, Kapulantiellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei muuten asu Martissa, ku Paavolassa, Kapulantiellä... =(

        Sen nykynen asuu martissa siksi se siellä majailee.
        Osotteesa on paavolassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei muuten asu Martissa, ku Paavolassa, Kapulantiellä... =(

        Nykyne asuu martissa ni siel majailee.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      88
      2313
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2019
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1853
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1400
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe