sairas suhde

ahdistunut1

Miten voi ahdsitaa näin paljon, miksi ei ole ketään kelle kertoa? Miksei kukaan voi ymmärtää, että kaiken kuoren takana tarvitsen tukea, paljon tukea.

Minulla oli suhde aluksi mukavaan mieheen, muutettiin yhteen ja sitten se alkoi. Aluksi kamala mustasukkaisuus, välit viilenivät lähimpiinkiin ihmisiin. Sitten aluksi humalassa väkivaltaisuus, ja myöhemmin sitten ei tarvinut olla edes humalassa.
Ikään hän ei lyönyt, ettei jää jälkiä. Ainostaan kiskoi käsistä/jaloista yms ja kuristi. Ja syyhän oli aina minun. Pääsin eroon ja kaikki meni hyvin.

Meni muutama kuukausi ja mutkien kautta yritämme uudelleen. Hän on "muuttunut", tai niin hän olikin niin kauan kun jaksoi esittää. Nyt taas taukoamatta samaa paskaa. Yritän jatkaa elämää muttakun tunteileen ei voi mitään.

15

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ettei toistu enää

      Olet taipuvainen rakastumaan narsistiin. Sinun kannaattta lukea kirjallisuutta narsismista ja läheisriippuvuudesta. Ne ovat se toisiaan puoleenvetävä aisapari. Surutyö erossa auttaa ja pääset eteenpäin.
      Mitä järkeä on moisessa suhteessa.

    • ahdistunut1

      Eihän siinä järkeä olekkaan, mutta kun tunteilleen ei voi mitään.
      Ja luulin voivani auttaa, kun tilanne näytti jo hetken hyvältä kun hänelle haimme apua.

      • xvcbvnbm,m,.

        Sitä kutsutaan läheisriippuvuudeksi , ainoa ihminen jota voimme muuttaa olemme me itse.


    • että ei toistu enää

      NIin se on. Kun on rakastunut, niin uskoo ja on valmis noutamaan vaikka kuun taivaalta jotta sais pitää rakkauden vierellään. Ei halua luovuttaa ja haluaa laittaa kaikki mahdollisen peliin. Kyllä järki sanoo miten on, mutta tunteet pitävät kiinni.
      Nykyään olla sitä mieltä, että narsismi on persoonallisuuden häiriö jota on erittäin vaikea tai lähde mahdoton hoitoa, vaikka asainomainen itsekkin hakis apua. Ota nyt järki käteeen ja päätä, se saa loppua. Vielä pitkänkin ajan kuluttua voi narsisti alkaa lähestymään ja voi jopa itsekkin uskoa että nyt hän on uusi ihminen mutta ote vain kiristyy.
      Saisit varmaan vertaistukea toisilta narsismin uhreilta. Ehkä et ole tunteissasi vieläkään kyllä siihen valmis ja sinulla on vieläkin jonkinalinen toive, että voit tuon henkilön rakkaudellasi eheyttää..

    • Kidutettu.

      Psykiatrit ovat itsekkäitä ja manipuloivia ''ammattihenkilöitä'', jotka tietysti tietävät perinpohjin kaiken mistä mikin ''häiriö'' johtuu, ja nämä ''häiriöt'' tulevat alunperin psykiatrien sairastamalta vakavalta ja vaaralliselta sairauldeta nimeltä: psykiatria. Psykiatrismi on kuoleman tiedettä, luottamukseni tähän ammattikuntaan on 0%, sen tarkoituksena on manipuloida ja alistaa ihmisiä uskomaan heidän keksimiään ''häiriöitä''.

      Lähtekäämme siis kaikki alistetut potilaat vapauteen, vapauteen luottamasta näihin henkilöihin, jääkää hyvästi!

    • eräs sellainen

      No me täällä ollaan maallikoita. Osaamme antaa vain sitä keittiöpsykologiaa joten ei ole pelkoa.

      • takku

        Moi..

        Vajaa 20v takana suhdetta misä henkistä vakivaltaa ja mustasukkaisuutta. Toki ollu parempia kausia.. Mm.sa kun tein lapsia ja olin vaan kotona.
        Nyt ollut ahdistunut, masentunut ja uupunut.. Lisäksi haittaava fobia. Lääkäri laitto lausuntoa menemään että saisin vihdoin alotettua terapian.
        Päätin että oloni alkaa paraneen ja lopulta sain suusta sanottua että eron haluan... Mutta.. Mies on niin taitava puhuja ja anoi lisäaikaa. Omat tunteet ei parane vaikka kuin odottaa.. Mutta kiltti kun olen, ....täälä sitä edelleen ollaan ja matkalla perheen kans mökkeileen.


      • emme voi auttaa
        takku kirjoitti:

        Moi..

        Vajaa 20v takana suhdetta misä henkistä vakivaltaa ja mustasukkaisuutta. Toki ollu parempia kausia.. Mm.sa kun tein lapsia ja olin vaan kotona.
        Nyt ollut ahdistunut, masentunut ja uupunut.. Lisäksi haittaava fobia. Lääkäri laitto lausuntoa menemään että saisin vihdoin alotettua terapian.
        Päätin että oloni alkaa paraneen ja lopulta sain suusta sanottua että eron haluan... Mutta.. Mies on niin taitava puhuja ja anoi lisäaikaa. Omat tunteet ei parane vaikka kuin odottaa.. Mutta kiltti kun olen, ....täälä sitä edelleen ollaan ja matkalla perheen kans mökkeileen.

        Se on teidän läheisriippuvaisten niin vaikea tempautua erilleen. Siten mahdollistatte narsismille työtilan.


    • strongernow

      Itsellänikin oli moni kuukautinen helvetti pari vuotta sitten. Jo muutamassa viikossa narsismin oireet puhkesivat ja vaikka halusinkin, en uskaltanut jättää häntä uhkailujen vuoksi heti. Puremista, potkimista, valheita, läpsintää, syyttelyä, ahdistelua... Kerran hän jopa sanoi minulle hakkaavansa siskoaan ja kuulemma syy oli minun. En edes tiennyt että hänellä oli sisko. Minulla oli tasan 32 näkyvää mustelmaa, mutta hän kielsi kaiken. Sakkoa olisi hänelle ropissut niistä jäljistä satoja euroja, mutta eihän minulla ollut kuin kuvat todisteena. Raivoisat puhelumme kestivät useita tunteja ja joinan kertoina hän kiristi, että tappaa itsensä jos jätän hänet. Vaikka olin hyvin stressaantunut, jaksoin vielä hetken. Sitten eräänäpäivänä hän tuli pihaani ja kertoi kylmästi, että joko yritämme vielä tai en näe häntä enää koskaan. Pään sisällä vastaus oli selkeä "lähde, äläkä enää ikinä edes hengitä samaa ilmaa kanssani", mutta suusta tullut vastaus oli "voidaan yrittää". Vaikka luvauduin vielä "yrittämään", se oli minun osaltani siinä. En enää vastannut mihinkään hänen viesteistään, puheluistaan, yms.

      Haluan rohkaista kaikkia narsistisissa suhteissa eläviä lopettamaan niin nopeasti, kun on mahdollista. Ihminen on sairas jos ajattelee/käyttäytyy edellä mainitulla tavalla. Sinulla on oma elämä ja vain sinä saat päättää siitä!

    • jokuvaaaan1

      joskus tunteet pitää eristää ja miettiä onko tässä MITÄÄN järkeä? En sano, että helppo homma

    • yh-mama

      pelkäät ja rakastat samaan aikaan..tulet pääsemään hengestäsi jopa hyvinkin pian tai vammaudut loppu elämäksesi jos et lähde.mikä siinä miehessä on niin ihanaa että siedät tuota sairasta käytöstä?
      minä lähdin 19v sitten salaman nopeasti ja kauas.koskaan en palannut takaisin.enkä
      ole katunut päätöstäni.kukaan ei enää ikinä uhkaile tai pahoinpitele minua!ei ikinä!
      nyt tyttö pyyhit kyyneleesi ja pakkaat kimpsusi jos oma henkesi on sinulle arvokas!

    • ---------------

      Mutta kun ne naistenhakkaajat on niin kivoja ja jännittäviä. Eihän kukaan kunnon tavismiestä huoli, sehän saattaisi vaan rakastaa ja arvostaa, siinä ei olisi mitään jännää.

      Juu, olen katkera yksinäisyydestäni, mitä sitä kieltämään. Mutta en naisille, vaan elämälle yleensä. Elämä on epäreilua. Rikollisille ja pahoinpitelijöille naisia riittää, jopa takertuvia naisia, mutta ei meille taviksille.

    • SOS-kriisikeskus vastaa:

      Hei,

      Elämäntilanteesi vaikuttaa hyvin hankalalta ja tunteesi sen mukaisesti kovin ristiriitaisilta. On hyvä, että sinulla on halua pohtia tilannettasi muiden kanssa. Uskonkin, että voisit hyötyä ulkopuolisesta keskusteluavusta

      Yksi vaihtoehto on Valtakunnallinen kriisipuhelin. Puhelut maksavat vain operaattorin veloittaman puhelumaksun. Valtakunnallisen kriisipuhelimen numero on 010 195 202. Puhelin päivystää arkisin klo 9-06, lauantaisin ja juhlapyhinä 15-06, sunnuntaisin 15-22.

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voit varata ajan ja tulla keskustelemaan paikan päälle. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.mielenterveysseura.fi/sos-kriisikeskus/kriisikeskusverkosto/alueelliset_kriisikeskukset
      Käynnit eivät maksa mitään.

      Jos koet, että haluat kertoa olostasi kirjoittamalla voit ottaa meihin yhteyttä Tukinetin kautta (www.tukinet.net).
      Tukinet päivystää joka arkipäivä 15-19. Tukinetissä on myös foorumeita, joista on mahdollista löytää vertaistukea ihmisiltä, joilla on samankaltaisia kokemuksia.

      Ystävällisin terveisin,
      SOS-kriisikeskus / Viivi

    • Ahdistunut mies

      Päivänselvä narsisti tuo sinun miehesi.

    • Heti pois!

      Lähde suhteesta kun olet vielä jotenkin elossa ja tolkuissasi !!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      48
      3541
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2581
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1910
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1693
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1127
    6. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      47
      1068
    7. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1016
    8. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      84
      946
    9. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      916
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      864
    Aihe