eri materiaalit

hämppis1990

hei

mitä eroa on jellyllä verrattuna muihin muoveihin, joita käytetään tekopeniksissä? Onko pehmeällä jellyllä helpoin aloittaa vai ovatko muutkin materiaalit myötäileviä limakalvoille? irtoaako niistä jotain epäterveellistä materiaalia, kuten nyt on muualla kirjoitettu?

3

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • clgccg

      Jelly tuntuu hyvältä sisällä ja vaikka sen pinta on pehmeä, se on sopivan jäykkä juuri siinä tärkeimmässä sisään-ulos suunnassa. Se on sen verran pehmeää materiaalia että mitat valehtelevat jonkin verran alaspäin. Kovamuovinen, noin 4 senttiä halkaisijaltaan oleva tekopenis tuntuu todella suurelta. Samankokoinen jelly ei missään tapauksessa tunnu niin isolta, vaan paremminkin täyttävältä. Se siis mukautuu sisälläkin muotoihisi.

      Jelly voittaa kovamuovin kuusnolla. Sen tuntu on mahtava, mutta se haju!

      Kun paketin avaat, päivä sen jälkeen koko makuuhuoneesi haisee sille eikä haju käytännössä tule koskaan heikentymään, vaan se haisee sille myös vuoden päästä.

      Jellyn päällä on ehdottoman pakko käyttää kondomia, sillä jos käytät sitä pepussa se haisee 100% varmuudella aivan kauhealle sen jälkeen (peppuleluissa muutenkin tietenkin käytetään kortsua) Pimpistäkin se saa oman selkeän ominaistuoksunsa joka ei ole missään tapauksessa hyvä tuoksu. Suuhun sitä ei voi myöskään ottaa jos sellaisesta temppuilusta pidät, sillä sen makukin on todella voimakas.

      Jos vertaa hajuja asteikolla yhdestä kymmeneen, niin että rikki on asteikolla 10 (rikki haisee todella pahalle kananmunapierulle), tuore omena tuoksuu ehkä noin 1 tai 2. Kahvi tuoksuu ehkä noin 3 tai 4. bensa ja jelly haisee noin 8, joten mistään heikosta hajusta ei todellakaan ole kyse.

      Lisäksi jellyssä on se vika että kondomit eivät pidä siitä, joten hetken kuluttua kortsu alkaa pehmentymään ja menee rikki. Sitä ei voi myöskään säilyttää sen omassa paketissa, eikä missään muovisessa suojassa, koska se pehmentää muoveja.

      Minulla ei ole ollut kuin yksi kaksipäinen jellydildo ja todellakin ihmettelen sen suosiota koska minun nenälleni se oli täysi pettymys. Muutenkin huolestuttaa se että mitä siitä irtoaa kun se syö kortsujakin. En tiedä onko kyse maanantaikappaleesta, mutta eipä huvita alkaa kokeilemaan ostamalla toista.

      Jelly tuoksuu voimakkaimmin ja on pehmein.

      Lisäksi on olemassa muitakin pehmeitä dildoja jotka ovat taipuisia, kuten esimerkiksi kumi, Muitakin materiaaleja on, mutta en tiedä niiden nimiä. Haju on huomattavasti heikompi kuin jellyissä, mutta käytännössä muovien kanssa se menee niin että mitä jämäkämpää, sitä hajuttomampaa ja mitä pehmeämpää, sitä kauheampi haju. Eräs pehmeä dildo on tässä.

      http://www.kaalimato.com/catalog/Plug%20N%20Ride_p_4444.html

      Kumidildot ovat aika pehmeitä, mutta kuten kaikilla pehmeillä materiaaleilla, ne haisevat selkeästi kumelle. Aivan taatusti, jos sellaisen piilotat makuuhuoneeseesi, se joka omistaa dildoja, saa kyllä nokkansa perusteella tietää että niitä on jossain.

      Kolmanneksi jämäkintä on silikoni. Silikoni on yllättävänkin kovaa. Silikoni ei haise käytännössä lainkaan ja se on turvallista. Silikoni taipuu myös ja sen pinta antaa jonkin verran periksi.

      Kovia materiaaleja ovat sitten kovamuovit ja lasi jne. Ne eivät haise ja niihin ei tartu mikään ja ainakaan lasista ei irtoa mitään edes pitkällä säännöllisellä käytöllä, mutta niiden haittapuoli on nimenomaan se että ne eivät anna milliäkään periksi.

      On mahdotonta sanoa millä kannattaa aloittaa koska vasta erilaisten välineiden ja materiaalien jälkeen se oma suosikki löytyy. Riippuu myös hyvin paljon siitä missä ja mihin niitä haluaa käyttää. Jelly on varmasti siinä mielessä turvallinen materiaali että sillä ei voi tökkiä itseään hengiltä ja esimerkiksi peppuun se solahtaa hyvin mukavasti, kun kovempi materiaali voisi tuntua epämiellyttävältä.

      Lisäksi täytyy muistaa että ne kemikaalien irtoamiset tapahtuvat pitkällä aikavälillä, vuosien aikana, ja kun kuitenkin puhutaan intiimivälineistä, niitä kannattaa myös vaihtaa. Jos materiaali menee rikki pinnasta, se pitää vaihtaa välittömästi. Ja jos/kun tuotetta vaihtaa, kannattaa tarkastella sitä onko uusia ja turvallisempia materiaaleja tullut markkinoille.

    • Pillunlutkuttaja

      Kiva! :) nyt mäkin tiedän paljon enemmän!

    • kaalimato.com

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      88
      1662
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1196
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1084
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      883
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      389
      813
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      802
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      795
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      766
    Aihe