eri materiaalit

hämppis1990

hei

mitä eroa on jellyllä verrattuna muihin muoveihin, joita käytetään tekopeniksissä? Onko pehmeällä jellyllä helpoin aloittaa vai ovatko muutkin materiaalit myötäileviä limakalvoille? irtoaako niistä jotain epäterveellistä materiaalia, kuten nyt on muualla kirjoitettu?

3

85

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • clgccg

      Jelly tuntuu hyvältä sisällä ja vaikka sen pinta on pehmeä, se on sopivan jäykkä juuri siinä tärkeimmässä sisään-ulos suunnassa. Se on sen verran pehmeää materiaalia että mitat valehtelevat jonkin verran alaspäin. Kovamuovinen, noin 4 senttiä halkaisijaltaan oleva tekopenis tuntuu todella suurelta. Samankokoinen jelly ei missään tapauksessa tunnu niin isolta, vaan paremminkin täyttävältä. Se siis mukautuu sisälläkin muotoihisi.

      Jelly voittaa kovamuovin kuusnolla. Sen tuntu on mahtava, mutta se haju!

      Kun paketin avaat, päivä sen jälkeen koko makuuhuoneesi haisee sille eikä haju käytännössä tule koskaan heikentymään, vaan se haisee sille myös vuoden päästä.

      Jellyn päällä on ehdottoman pakko käyttää kondomia, sillä jos käytät sitä pepussa se haisee 100% varmuudella aivan kauhealle sen jälkeen (peppuleluissa muutenkin tietenkin käytetään kortsua) Pimpistäkin se saa oman selkeän ominaistuoksunsa joka ei ole missään tapauksessa hyvä tuoksu. Suuhun sitä ei voi myöskään ottaa jos sellaisesta temppuilusta pidät, sillä sen makukin on todella voimakas.

      Jos vertaa hajuja asteikolla yhdestä kymmeneen, niin että rikki on asteikolla 10 (rikki haisee todella pahalle kananmunapierulle), tuore omena tuoksuu ehkä noin 1 tai 2. Kahvi tuoksuu ehkä noin 3 tai 4. bensa ja jelly haisee noin 8, joten mistään heikosta hajusta ei todellakaan ole kyse.

      Lisäksi jellyssä on se vika että kondomit eivät pidä siitä, joten hetken kuluttua kortsu alkaa pehmentymään ja menee rikki. Sitä ei voi myöskään säilyttää sen omassa paketissa, eikä missään muovisessa suojassa, koska se pehmentää muoveja.

      Minulla ei ole ollut kuin yksi kaksipäinen jellydildo ja todellakin ihmettelen sen suosiota koska minun nenälleni se oli täysi pettymys. Muutenkin huolestuttaa se että mitä siitä irtoaa kun se syö kortsujakin. En tiedä onko kyse maanantaikappaleesta, mutta eipä huvita alkaa kokeilemaan ostamalla toista.

      Jelly tuoksuu voimakkaimmin ja on pehmein.

      Lisäksi on olemassa muitakin pehmeitä dildoja jotka ovat taipuisia, kuten esimerkiksi kumi, Muitakin materiaaleja on, mutta en tiedä niiden nimiä. Haju on huomattavasti heikompi kuin jellyissä, mutta käytännössä muovien kanssa se menee niin että mitä jämäkämpää, sitä hajuttomampaa ja mitä pehmeämpää, sitä kauheampi haju. Eräs pehmeä dildo on tässä.

      http://www.kaalimato.com/catalog/Plug%20N%20Ride_p_4444.html

      Kumidildot ovat aika pehmeitä, mutta kuten kaikilla pehmeillä materiaaleilla, ne haisevat selkeästi kumelle. Aivan taatusti, jos sellaisen piilotat makuuhuoneeseesi, se joka omistaa dildoja, saa kyllä nokkansa perusteella tietää että niitä on jossain.

      Kolmanneksi jämäkintä on silikoni. Silikoni on yllättävänkin kovaa. Silikoni ei haise käytännössä lainkaan ja se on turvallista. Silikoni taipuu myös ja sen pinta antaa jonkin verran periksi.

      Kovia materiaaleja ovat sitten kovamuovit ja lasi jne. Ne eivät haise ja niihin ei tartu mikään ja ainakaan lasista ei irtoa mitään edes pitkällä säännöllisellä käytöllä, mutta niiden haittapuoli on nimenomaan se että ne eivät anna milliäkään periksi.

      On mahdotonta sanoa millä kannattaa aloittaa koska vasta erilaisten välineiden ja materiaalien jälkeen se oma suosikki löytyy. Riippuu myös hyvin paljon siitä missä ja mihin niitä haluaa käyttää. Jelly on varmasti siinä mielessä turvallinen materiaali että sillä ei voi tökkiä itseään hengiltä ja esimerkiksi peppuun se solahtaa hyvin mukavasti, kun kovempi materiaali voisi tuntua epämiellyttävältä.

      Lisäksi täytyy muistaa että ne kemikaalien irtoamiset tapahtuvat pitkällä aikavälillä, vuosien aikana, ja kun kuitenkin puhutaan intiimivälineistä, niitä kannattaa myös vaihtaa. Jos materiaali menee rikki pinnasta, se pitää vaihtaa välittömästi. Ja jos/kun tuotetta vaihtaa, kannattaa tarkastella sitä onko uusia ja turvallisempia materiaaleja tullut markkinoille.

    • Pillunlutkuttaja

      Kiva! :) nyt mäkin tiedän paljon enemmän!

    • kaalimato.com

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe