Muhammed oli pedofiili

jdiasudiow

joka hyväksyi myös vääräuskoisten raiskaamisen, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Te terroristit siis harjoitatte sairasta perversiouskontoa.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UhrejaSäälin

      https://www.youtube.com/watch?v=MSq0BAZzHKg

      On kyllä aika perverssejä tapoja muslimeilla. Ainakin arabimaissa. Afrikassa ei taideta lapsia käyttää hyväkseen niin paljoa, kuin arabimaissa. Minusta jo yhdenkin suomalaisen lapsen raiskaus islamin takia oli liikaa. Karmea oli myös se Itävallan tapaus, jossa muslimi raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallin pukuhuoneessa. Eivätkä nämä ihmiset tule koskaan katumaan tekojaan. Hehän vain toimivat Jumalan ja Muhammedin ohjeiden mukaisesti. Pahoja ovat vain länsimaalaiset epäuskoiset, jotka haluavat heitä rangaista. He kun ottavat vain sen, mikä heille mielestään kuuluu.

      On aivan samantekevää, jos suurin osa muslimeista on rauhantahtoisia. Kukaan Muhammedia palvova ja kunnioittava ihminen ei voi olls täysin järjissään.

      Normaalia ei ole edes se, että suututaan, jos joku piirtää Muhammedin kuvan. Afrikassahan islam on onnistunut tuhoamaan kokonaisten kansojen käsityöperinteet kieltämällä ihmiskuvien tekemisen kokonaan. Myös musiikin ovat arabit koittaneet kieltää joissain afrikkalaisissa kaupungeissa. Siinä loppui paikallisten muslimien ymmärrys. Musiikkia eivät saaneet otettua.

      Islaminuskoa ja Muhammedin pedofiliaa täytyy ääneen arvostella. Eivät ne muslimitkaan kunnioita muiden uskontoja. Miksi me sitten olisimme heidän uskontoaan kohtaan kunnioittavia?

      • Faktaa

        "On aivan samantekevää, jos suurin osa muslimeista on rauhantahtoisia."

        Todellakin, rauhanomaisella enemmistöllä ei ole koskaan historiassa ollut mitään merkitystä. Vai oliko sillä jotain merkitystä esim. Saksassa natsien miljoonien uhrien eloonjäämisen kannalta?

        Ei ole väliä, kuinka paljon maailmassa on ns. rauhanomaisia muslimeja, koska ne ns. radikaalit tappavat ja tuhoavat heistä huolimatta. Oliko rauhanomaisella enemmistöllä jotain merkitystä Pariisin iskujen suhteen? Missä ne rauhanomaiset olivat ja miksei noita iskuja estetty? Ei ole mitään merkitystä joka kerta mainita sitä rauhallista enemmistöä, kun puhutaan islamin uhasta.


    • Divaanilla

      On traagista, miten arabimuslimit kidnappaavat edelleen afrikkalaisia muslimipoikia ja vievät heidät arabimaihin orjiksi ja seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi. On koomista, miten tästä huolimatta moni afrikkalainen rukoilee ja paastoaa näiden hullujen toiveiden mukaisesti.

      Islam on aivan hämmästyttävä ja karmea usko, joka etenee maailmalla pelottelun, uhkailun ja väkivallan kautta.

      Muhammed oli pedofiili. Sitä ei voi kukaan kiistää. Ja on samantekevää, oliko se siihen aikaan yleinen käytäntö vai ei. Jumalan profeetan ei olisi pitänyt käyttäytyä niin, sillä kai hän ymmärsi, että miljoonat hölmöt miehet tulevat seuraamaan hänen oksettavaa esimerkkiään.

    • Hirveä_mies

      Haditheissa kuvataan tarkkaan, miten Muhammed tappoi erään naisen isän ja aviomiehen ja sen jälkeen raiskasi häntä yön läpi. Muhammedin kaveri valvoi teltan ympärillä, ettei kukaan pääse Muhammedin paneskelua häiritsemään.

      Jokainen islamin ystävä voi kuvitella keski-ikäisen arabin hässimään omaa lastaan läpi yön teltassa. Sehän olisi vain hienoa ja Muhammedin jalanjäljissä kulkemista.

      On aivan sama, jos Muhammed sanoi joskus myös jotain fiksua. Hän oli pedofiili, raiskaaja ja murhamies. Millään, mitä hän teki ole arvoa.

    • awres_sadallh

      Isis soturit on pelkkiä pedofiilejä!

    • eipyllistys

      Joka kera kun näen muslimimiehen, ajattelen että tuossa on hinttimuslimi poikien panija.

    • omauskonkuva

      Olen aloittajan kanssa samaa mieltä. Ei ole jumalasta olevaa uskontoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe