Kysymys Khadi Kasvihiusväri Henna, Amla & Jatropha

Jos värjään tällä Khadi Kasvihiusväri Henna, Amla & Jatropha hiusvärillä vaalennetut kullanvaaleat hiukset niin minkä väriset hiuksista tulee?
Ilmoita


3 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Mitä hiusväriä tuosta K pour Karite hiusväreistä voisin myös kokeilla vaalennettuihin kullanvaaleisiin hiuksiin?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Eipä tuohon kukaan voi netissä vastata varmuudella. Välttämättä tulosta ei osaisi ennakoida edes kampaaja. Henna on luonnontuote (käyttämääsi valmistetta en tiedä, siinähän saattaa olla seassa tavallisia hiusvärinkin ainesosia) ja sen koostumus voi vaihdella eri tuote-erissä. Myös hennan säilytys ja valmistus vaikuttaa väriin. Hennaa ei pitäisi lisätä kuumaan veteen, vaan mieluummin pakastaa, jolloin antaa parhaan punaisen värin. Puhdas henna olisi parasta säilyttää pakkasessa jauheenakin.

Itselläni on ihan perushennalla värjätyt hiukset. Maantien harmaat luonnostaan, aika ohuet ja värittömät. Itselläni henna tummensi hiuksia aika lailla. Aikaisemmin pudonneet hiukset eivät erottuneet lattialta, nyt erottuvat. Hiukset näyttävät sisällä ollessa tummanruskeilta ja auringonvalossa voimakkaan punaisilta, saman värisiltä kuin luonnostaan punahiuksisella, eli kunnon oransseilta. Jokin erä värjäsi välillä hiukseni lähes viininpunaisiksi. Uskoisin, että vaalennetut hiukset näyttävät hennattuina punaisilta myös huoneenvalossa.

Ota huomioon, että hennaa ei välttämättä saa hiuksista millään muulla kuin kasvattamalla pois. Siinä voi olla myös epäpuhtautena mm. metalleja, jotka saattavat reagoida, jos otat myöhemmin hapettavan käsittelyn hiuksiisi. Henna tekee hiuksille yleensä hyvää (antaa kiiltoa ja hieman tuuheuttakin), mutta hennauksen lopetus voi olla hankalaa.
Ilmoita
Pakastamalla henna-jauheen, kuten kerrot, se muuttaa hiustenväriä, enemmän oranssiin suuntaanko ?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kysymys Khadi Kasvihiusväri Henna, Amla & Jatropha

Jos värjään tällä Khadi Kasvihiusväri Henna, Amla & Jatropha hiusvärillä vaalennetut kullanvaaleat hiukset niin minkä väriset hiuksista tulee?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta