Onko dunkel kennel luotettava?

toyterrier

www.dunkeldunkel.com tämmöstä terrieriä miettinyt mutta olen kuullut että Dunkeleilla jotenkin hämärä menneisyys, liittyen koirien rääkkäämiseen tappeluissa??!!
jos jollain kokemuksia niin kertokaa tänne :)

53

11420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aakkaus
    • älätuetoimintaa
      • minelan

        Avan kauheaa eläinrääkkäystä videolla, mutta suomalasten olisi syytä myös
        perehtyä ktimaan eläinrääkkäyksiin.
        Esimerkiksi mäyräoiran tulee saavuttaaksen muotovalon arvon,pitåä ensin saada
        hvä tulos luolkokeista, joka on eläinrääkkäystä suuressa määrin.
        Vein kerran koirani luolakokeisiin a mtsästäjät ivasivt koirani, sanomalla, että Minelankin on uskaltautunut kokeisiin..Ei siiä mitään, mutta koirani oli kokeen paras koira. Hymy kyllä hiipui näiden metsästäjien huulilta.


      • minelan

        Olen kansasasi täysin samaa mieltä. Luulin olevani jo niin karaistunut, että minua ei mikään hetkauta, mutta ei. En pystynyt katsomaan videota loppuun saakka.Tämä ei tarkoita, että sulkisin silmäni nähdessäni tai kuullessani eläinrääkkäykistä
        Tapanani ei ole jättää huomioimata tälaisia tapauksia. Hirttåisin hitaasti moiset ihmiset. Minun onnekseni ei ole tullut vastaan ketään eläinrääkkääjää.
        Kuinka ihminen voi joutua niin alas.


    • llloooo

      DUNKELIT usein mainittu kun kyseessä koiratappelut ja eläinrääkkäys! Googlella löytyy vaikka ja mitä kun laittaa hakuun DUNKEL ja koiratappelut

    • koirulit

      Luotettavuudesta kertoo sekin paljon, että nämäKIN Dunkelien sivut (www.dunkeldunkel.com) on taas jostain syystä alhaalla. Se on myös kummallista, että ainakin Dunkelien toisten kennelin, kääpiökettuterriereitä kasvattavan sellaisen, sivustolle täytyy luoda käyttäjätunnus, jotta pääsee ylipäänsä näkemään esim. tulevia pentusuunnitelmia.

      Koiratappelusyytökset onkin sitten aivan omaa luokkaansa. Jos haluat pitbullin itelles, niin mä suosittelen olemaan yhteydessä Jenkkilän kasvattajiin ja tutustumaan huolella pittien terveystutkimuksiin sekä eri kennelien maineeseen. Pitbullin alkuperäinen tarkoitushan on olla voimakas maatilan yleistyökoira. Nykyisin myös seurakoiraominaisuuksia toivotaan.

      • ezg.Machobug

        Mikäli olet yhtään perehtynyt asiaan, niin luulisi sinun tietävän, että suurin osa kasvattajista jenkeissä, joilla _puhtaita_ amerikanpitbullterrierejä, jalostaa niitä koirataisteluihin vieläkin, kitchen breedereistä maailman kuuluisinta kasvattajaa myöten.

        Minkä takia näitä periksiantamattoman luonteen omaavia koiria pitäisi jalostaa johonkin muuhun suuntaan? Amstaffi on geneettisesti täysin sama rotu, mutta jalostettu siihen suuntaan mihin nyt halutaan pittiäkin jalostaa.

        Dunkel on yksi maailman arvostetuimmista kenneleistä kasvattajien keskuudessa. Jokainen ulkomaalainen kasvattaja jenkeistä filippiineihin haluaa sieltä koiran.


      • pittikieltoon

        Sairaita eläinrääkkääjiä.Koiratappelut ovat pelkkää rääkkäystä ja nuohon ovat jo saaneet mainetta ja rangaistuksia mutta eipä näyttänyt hillitsevän toimintaa.


    • mytyn

      Ei ole!!!!!!!!!!!!

    • DunkelRääkkääjä

      Ettei DUNKELit unohdu!!!!!!

    • Ensuosittele

      Kuten mainittu Googlesta löytyy tietoa heidän liittymisestään koiratappeluihin ja rääkkäykseen. Olemme sieltä terrierin hankkineet ja vasta tämän jälkeen tajusimme etsiä tietoa kasvattajista... oli virhe hankkia sieltä. Jos vain olisin edes nimen kirjoittanut Googleen olisi heti löytynyt paljonkin tietoa :( Tappeluiden lisäksi olen kuullut että heillä oli jonkinlainen nettikauppa tmv. joka ei myöskään ollut täysin rehellisellä pohjalla..? Korjatkaa jos olen väärässä en halua turhia syytöksiä levitellä.

      • Anonyymi

        Moi,
        Onko terrierinne pysynyt terveenä?
        Terv. toinen (tietämättömänä) Dunkeleilta AKT:n hankkinut


    • urtturtu

      Jaa persusinisten kusettajarikollisten kv haara. Huhtasaari varmaan ostaa koiransa tuolta

      • minelan

        Suomesakin onka pitäisi olla sivistysvaltio rääkäätään eläimiä, iman,että siihen puututaan. Ja jos puutuan, nin aina seviää sakolla sa eli ei midasta eurosta viiteensataan euroa eli ei mitään.
        Eikö kansanedustajat ja hallitus ymmärrä, että enemmistö kansasta tuomtsee nuo hirmuteot. Olen ammatiltani toimittaja TV1 den a-studjosta, ja olen pyrkinyt sieltäkäsin vaikuttamaan eläinten pitoon
        Luon olvani ii kaaistnut,että mikään ei hetauta mnuaa. Kyseisistä videota en pystynyt katsomaan loppuun saakka
        Ihmiset ovvat epäluoettavia ja pahoja. Siinä syy eläinrakkauteeni.


    • Valitsefiksusti

      Koiramme lehdessä (toukokuu 5 2018) päätöksiä eläinsuojelurikoksista vuosilta 2012 ja 2015. Kurinpitolautakunta on asettanut heille rekosteröinti-, näyttely-, koe-, ja kilpailukiellot vuosille 3/2018-12/2020!!!!!. Tiedoksi jos tulee myyntiin rekisteröityjä koiranpentuja heiltä.

    • Kdkklnf

      Ihan huijarihommaa. Ei ikinä eläimiä heiltä.

    • Mainostoimisto

      Nämä huijarit päätyivät koiratappelujen lisäksi lööppeihin petoksista; koiratuote.fi-sivuston kautta. Monet asiakkaat olivat maksaneet tuotteen mutta eivät ikinä saaneet sitä.

      Silloin tällöin netistä voi bongata APBT myynti-ilmoituksen, myyjänä Paul, Vihti.

      Ilmeisesti pariskunnan vaimon veli leikkii kandina pätevää eläinlääkäriä.
      Olihan hän tosin selittelemässä oikeudessa haavanitojan käyttöä koiratappelujen jälkeen.

      Kannattaa harkita tarkkaan haluaako tukea tällaista toimintaa.

      Mainittakoon vielä, että kirjoittamani tieto on julkista, perustuen julkisiin asiakirjoihin.

    • olikonäin

      Saiko ne tänä vuonna kenelliitolta rangaistuksen myös? Rekisteröintikieltoa? Muistaanko oikein?

    • Huojentunut

      Siunattu Google! Ja tuhannet - tuhannet lämpimät kiitokset teille kommentoijille! Oli aika täpärällä ettei ryhdytty hankkimaan tuosta laitoksesta amerikankääpiöterrieriä. Nuo uutisoinnit ovat menneet ohi ja asumme kaukana "tapahtumapaikalta".

      • Zxcvbn

        Tähän muuten infoksi muille, "toyfoxterrier kennel" on yhtä kuin dunkel. En tiedä kumpi nyt oikeasti on se kennelnimi, mutta molempia näkee. Arvelisin että dunkel's on se todellinen nimi jonka alle pennut rekataan, ja toyfoxterriers kennel -nimeä käytetään muissa yhteyksissä hämäykseksi. Esimerkiksi nettisivuilla ei taideta mainita dunkelista juuri mitään?

        Yritin muuten tarkistaa äsken nettisivuilta, mutta tarttis anoa käyttäjätunnusta (anomusta varten on annettava mm. nimi, puhelinnumero ja osoite) jotta pääsisi etusivua pidemmälle. Hyvä! Jos toi ei soita pennunostajien kelloja niin mikä :D


      • Zxcvbn kirjoitti:

        Tähän muuten infoksi muille, "toyfoxterrier kennel" on yhtä kuin dunkel. En tiedä kumpi nyt oikeasti on se kennelnimi, mutta molempia näkee. Arvelisin että dunkel's on se todellinen nimi jonka alle pennut rekataan, ja toyfoxterriers kennel -nimeä käytetään muissa yhteyksissä hämäykseksi. Esimerkiksi nettisivuilla ei taideta mainita dunkelista juuri mitään?

        Yritin muuten tarkistaa äsken nettisivuilta, mutta tarttis anoa käyttäjätunnusta (anomusta varten on annettava mm. nimi, puhelinnumero ja osoite) jotta pääsisi etusivua pidemmälle. Hyvä! Jos toi ei soita pennunostajien kelloja niin mikä :D

        "Hyvä! Jos toi ei soita pennunostajien kelloja niin mikä :D"

        Soittaiskin...Mutta kun ei. Kun ei minkään vertaa oteta asioista selvää, vaikka nykypäivänä on netit sun muut. Tai ei välitetä...
        Tuo yksikin suosittelija ei sen vertaa ole selvillä ottamansa koiran taustoista ym. että vielä kehtaa suositella.


      • Anonyymi

        Sama! Taas oli myynti ilmoitus ja kiinnostuin jo…


    • koiruus

      Kennelliiton koirarekisteristä en löytänyt koko kennelnimeä. Onkohan menettänyt?

    • Jevian

      Jos amerikankääpiöterrieriä halajaa niin voin lämpimästi suositella Rambo's Toy Fox Terriers kenneliä Orimattilassa. Omani olen sieltä hankkinut :)

      • "Jos amerikankääpiöterrieriä halajaa niin voin lämpimästi suositella..."

        Oletko ihan tosissasi? Vai onko joku vitsi? Oletko yhtään lukenut tätä ketjua? Onko sinulla mitään hajua minkä kennelin koiria suosittelemassasi kennelissä on ja mihinkä yhdistykseen kuuluvat?


    • minelan

      J os joku haluaa agressisiivisen koiran Eli antakoot niin siitä vaan. Perimällä ei ole merkitystä, eli siitä vaan harstamaan.

    • Anonyymi

      Tiedoksi! Myyvät tälläkin hetkellä narttu pentua netissä.

      • Anonyymi

        Apua menin antamaan yhteystietoni kyseiselle kennelillle.


    • Anonyymi

      Ettei tämä ketju unohtuisi ja jos edes jotakin kautta ihmiset löytäisivät, että Dunkelit, tämä sathy ja kaikki heidän tytärkenneliyhtiönsä ovay mukana tässä. Ottakaa pentu vain luotettavalta kasvattajalta, joka rekisteröi koirat KENNELLIITTOON.! Tiedossa niin monia sairaita koiria, koska heillä ei ole mitään lukumäärää kuinka paljon pentuja teettävät yhdelläkin nartulla ja sukusiittoisia ovat kuin mitkä. Osa koirista kantaa myös perinnöllisiä sairauksia!!

    • Anonyymi

      Ei ole luotettava

    • Anonyymi

      Legg Perthes..

    • Anonyymi

      Taas myynnissä Dunkeleilla pentuja..Älkää hyvät ihmiset tukeko tämäntyyppistä toimintaa!

    • Anonyymi

      Uppaan. Toivottavasti tieto tästä leviää lisää. Todella kyseenalaista toimintaa kyseisellä kennelillä. Minusta se kertoo jo paljon, että kennelin sivuille tarvitsee hankkia tunnukset. Ilmeisesti he tukevat myös SATHYn sivuja, tai ovat siellä taustalla vaikuttamassa hyvin vahvasti, sillä he ovat yhdistyksen sivuilla listattuna vastuullisina kasvattajina. Älkää tukeko kennelin toimintaa!

    • Anonyymi

      Kato BBC: dokumentti missä ne on. Youtubesta näkee. Meillä kaks koiraa sieltä mutta ei ikinä enää tuettais heitä mitenkään. Oli siis koiratappeluissa mukana ja pihalla oli paljon pitbulleja sidottuina puuhun yms. Muuallakin on samanrotuisia koiria joiden kasvattajat ei ole sekopäitä. :) Ihanat koirat saatiin mutta on toi niiden toiminta ollu nii sairasta että ite en ainakaan haluaisi tukea tommosia ihmisiä.

      • Anonyymi

        Miksi sitten kaksi koiraa heiltä?


    • Anonyymi

      Kasvattaja Dunkel yrittää jatkaa terriereillä.
      Hän on järjestänyt koiratappeluita.
      Levittäkää sanaa, jotta koirien kärsimykset eivät ikinä unohdu ja tämä pariskunta kantaa taakan hautaan asti!

      Dunkel koiratappelut.
      Koiratappelut suomessa Dunkel

    • Anonyymi

      Tälläkin hetkellä varattavissa pentuja yhdistelmältä jonka jälkeläisillä havaittu kahdenlaista kehityshäiriötä ja perinnöllinen sairaus (lausunto on).

      Perehtykää tarkoin taustoihin ja sopimukseen jonka eteenne saatte jos näiden kanssa haluatte asioida.

      • Anonyymi

        Dunkel kiinnostaa vain koirista saatava raha,
        oli sitten kyseessä koiratappelut Dunkel ja eläinrääkkäys Dunkel tai amerikankääpiöterrieri Dunkel rikos tuomittu rikollinen.

        Älkää rahoittaki eläinrääkkääjien Dunkel leveää ja leppoisaa elämää.


    • Anonyymi

      Ei varmasti kannata ostaa näiltä mitään. Taustat kun tietää ni huomaa että rahaa vaan halutaan moraalittomasti.

      Nyt on varmaan joku bulvaani tms Kirkkonummella joku K.J. joka myy Dunkel koiria
      Leuhkii somes kun poseeraa jonkun Luescher koiratappelijan kans

      Dunkel & poika lopettakaa tuo pentuetehtailu kun myytte kenelle vaan jolta saa rahaa, eikä välitetä kenelle taistelukoira päätyy
      Täyttä paskaa ja rahastusta huijari Dunkel ja poika

    • Anonyymi

      Mistä sitten löytää luotettavia APBT kasvattajia?
      googlettamalla ei oikein löydy muuta kuin dunkel

      • Anonyymi

        Itsellä siis juuri harkinnassa pitti uudeks perheenjäseneks mutta en todellakkaa halua tukea tuollaista kauheaa eläinrääkkäys toimintaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsellä siis juuri harkinnassa pitti uudeks perheenjäseneks mutta en todellakkaa halua tukea tuollaista kauheaa eläinrääkkäys toimintaa!

        Hienoa, että hankitte koiranne muualta,
        vastuullista toimintaa.

        Amerikankääpiöterrieri kasvattaja Dunkel pariskunta on tuomittuja rikollisia.
        Heille koirat ovat rahaa.
        Koiratappelut Dunkel amerikankääpiöterrieri eläinrääkkäys koiratappeluiden tai kasvattamisen muodossa.
        Rikos ei vanhene,
        levittäkää tietoa.


    • Anonyymi

      Välttäkää myös Rambo's Kennel iä, teettävät samalla nartulla useita pentueita ja jopa ensimmäisistä juoksuista (siinä kohtaa koira ei todellakaan ole tarpeeksi kehittynyt vaan itsekin vielä pentu)!

      Kennelliitto vaatii syystä koiran terveyden huomioon ottaen, että maksimi pentuemäärä yhdelle nartulle olisi neljä. Ja lisäksi pentuja ei suositella teetettäväksi alle 2v nartulla TAI uroksella, koska vasta silloin koira on kunnolla kehittynyt sekä mahdolliset huonot ominaisuudet (luonnevika, esim. arkuus) tai sairaudet ilmenneet.

      Sukusiittoisuus on todella korkeaa näillä Suomessa löytyviltä UKC rekisteröidyillä "työ"koirilla ja paljon sairauksia. Kennelliitolla on tarkat kriteerit koirakasvatukseen ja jos kennelliittoon ei koiria rekisteröi, niin jokainen voi miettiä mitkä ovat silloin kasvattajien tarkoitusperät..

      Rambos Kennel
      Rambo's Kennel
      amerikankääpiöterrieri

    • Anonyymi

      Kyseessä narsistinen huijaripariskunta, jotka välittävät eläimistä yhtä paljon kuin sika rautakangesta. Kiduttajat, jotka joutaisivat saamaan saman kohtalon kuin koirat, joille sen aiheuttivat. Palakoot helvetissä....lapsiakin ovat tehneet,sääli,että heillä noin hullut vanhemmat,periytyyköhän tuo hulluus ,toivottavasti ei.

    • Anonyymi

      Nostan aloitusta et muistakaa:
      Toy fox terrier kennel on sama kuin nämä Dunkel

    • Anonyymi

      Jotta ketju pysyy näkyvänä. Pennulla eläinlääkärin toteama perinnöllinen sairaus, joka korjattiin useamman tonnin leikkauksella. Kuluttajariitalautakunta tuomitsi maksamaan koiran hinnan takaisin, mutta vetosivat sopimukseen joka on lähinnä vitsi. Jossain vaiheessa tulevat sitäkin kautta mustalle listalle. Prosessi kestää. Vain oikeus voi määrätä maksamaan, joten tietenkään eivät maksa. Ja vaikka tiesivät asian, niin edelleen teetettiin pentuja samoilla vanhemmilla myyntiin.
      Tsekatkaa taustat ennen päätöstä.

      • Anonyymi

        Ois kiva tietää mikä koira, eihä ne varmaa ilmota kellä on perinnöllinen jos jatkavat käyttöä mm mun vanhemmat ostivat sieltä koiran


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ois kiva tietää mikä koira, eihä ne varmaa ilmota kellä on perinnöllinen jos jatkavat käyttöä mm mun vanhemmat ostivat sieltä koiran

        No eivät takuulla ilmoita ja väittävät eläinlääkärin yksiselitteistä lausuntoa vastaan. Kummasti vaan on ko. pentueesta monella erinäköistä vikaa raajoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eivät takuulla ilmoita ja väittävät eläinlääkärin yksiselitteistä lausuntoa vastaan. Kummasti vaan on ko. pentueesta monella erinäköistä vikaa raajoissa.

        🙄🙄🙄🙄


    • Anonyymi

      Meidänkoira sieltä ostettu.nyt 4,5 vuotias .sai hoito paikan .karkasi hoitopaikasta. Oli sovittu että meidän koiraa. On sisätiloissa. Oli ollut häkissä ja sietä päässyt pois.pihasss yli 10 häkkiä monta kääpiö terrieri..meidän picolla ero ahdistusta .ei ihme perinnyt emosta.jos koirat pidetään yön j päivät häkissään nii varmasti saa psyykkisiä oireita.. näin mite laihoja ja peloissaan koirat olivat..voiko joku ottaa kantaa niiden toimintaan.pentu tehdas ei mikään kenneli..APUA

      • Anonyymi

        Toyfoxterrier kennel on täysi huijari.

        Pennut eivät välttämättä ole terveitä eikä niillä ole mitään terveystakuuta.

        Kennelillä on kielto rekata koirat kennelliittoon.

        Molemmat kasvattajat omaavat rikosrekisterin.

        Pentuja tulee koko ajan, kun joka juoksusta astutetaan.

        Pelkkää bisnestä.

        Pennut ja ja aikuiset koirat asustaa ulkona likaisissa ja kylmissä kopeissa.

        TAppelevat ympäri vuoden pienissä aitauksissa.

        Jonna kasvattaa koiria vain rahan takia.

        Mukana on lisäksi ainakin

        Rambo´s Toy Fox Terriers

        Timo Talvio

        Sathy Ry

        ETFTA Ry


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe