Aitoja hadrosauruksen verisuonia, olkaa hyvä

https://news.ncsu.edu/2015/12/schweitzer-vessels/

"Researchers from North Carolina State University have confirmed that blood vessel-like structures found in an 80 million-year-old hadrosaur fossil are original to the animal, and not biofilm or other contaminants. Their findings add to the growing body of evidence that structures like blood vessels and cells can persist over millions of years, and the data not only confirm earlier reports of protein sequences in dinosaurs, they represent a significant advance in methodology."

Tutkijat ovat vahvistaneet näiden aitojen pehmeiden verisuonten kuuluneen n. yhdeksänmetriselle hadrosaurukselle, joka evoluutioteorian mukaan eli n. 80 miljoonaa vuotta sitten. Tiedemiehet eivät ole vielä antaneet selitystä tälle mykistävälle löydölle, joka kyseenalaistaa koko evoluutioteorian.

Pseudotieteilijöiden tuskaa ei helpota T. Rexin punasolut, joita on niinikään saatu talteen:
http://www.smithsonianmag.com/science-nature/dinosaur-shocker-115306469/?no-ist

Ja pisteenä i:n päälle vielä maininta siitä, että monet dinosauruksen luut haisevat, koska ne eivät ole fossiloituneet.
http://discovermagazine.com/2006/apr/dinosaur-dna
""It smelled just like one of the cadavers we had in the lab who had been treated with chemotherapy before he died," she says. Given the conventional wisdom that such fossils were made up entirely of minerals, Schweitzer was anxious when mentioning this to Horner. "But he said, 'Oh, yeah, all Hell Creek bones smell,'" she says. To most old-line paleontologists, the smell of death didn't even register. To Schweitzer, it meant that traces of life might still cling to those bones. "

On naurettavaa väittää, että verisuonet ja punasolut säilyisivät miljoonia vuosia. Jopa tuhansien vuosien säilyminen vaatii poikkeukselliset olosuhteet, jotka voisi tarjota esim. nopea hautautuminen mutavyöryjen alle.

Evoluutioteoria on aikamme suurin harhaoppi. Älkää eksykö, hyvät ihmiset.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensimmäisessä artikkelissa todetaan verisuonimaisten rakenteiden kielivän siitä, että ne todella voivat säilyä 80 miljoona vuotta. Kannatta muuten goolgettaa mitä Mary Schweitzer itse on mieltä siitä, että kreationistit vääristelevät hänen T. rex -löytöään koskevia päätelmiä.

      • Juurihan noissa edellisissä ketjuissa väitit, ettei dinosauruksen verisuonia ole koskaan saatu talteen. Näin nopeasti maalitolpat siirtyvät.
        Voit itse yrittää uskotella itsellesi, että verisuonet voisivat säilyä yli 10 000 vuotta, mutta älä oleta, että biologiaa ymmärtävät ihmiset uskoisivat sellaisiin mahdottomuuksiin.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Juurihan noissa edellisissä ketjuissa väitit, ettei dinosauruksen verisuonia ole koskaan saatu talteen. Näin nopeasti maalitolpat siirtyvät.
        Voit itse yrittää uskotella itsellesi, että verisuonet voisivat säilyä yli 10 000 vuotta, mutta älä oleta, että biologiaa ymmärtävät ihmiset uskoisivat sellaisiin mahdottomuuksiin.

        Osoitahan tarkalleen, että missä ketjuissa ja mitä olen väittänyt.

        Artikkelissahan nyt muuten puhutaan siitä, että on löydetty "verisuonimaisia rakenteita", millä ilmeisesti viitataan verisuonten jäänteisiin eikä siihen, että verisuonet olisivat säilyneet. Näitä rakenteita on tutkittu, ja on löydetty joitain proteiineja, joista eräs on tiedetysti verisuonten seinämissä esiintyvä.

        On siis löydetty jäämiä verisuonista eikä säilyneitä verisuonia. Siinä tulikin yksinkertaisesti kuitattua vääristelyäsi jälleen kerran. Mitä tulee evoluutioon, niin artikkelissahan muuten viitataan siihenkin juuri näiden verisuoniproteiinien evolutiivisen tsekkauksen kannalta, mutta senhän sinä ohitit koska se ei sovi vääristelyagendaasi.

        Vastaa tähän:

        Ymmärrätkö eron kudoksen rakenteiden säilymisen proteiinipätkien tasolla - siis niin vähäisinä määrinä, että niitä pitää tutkia spektroskooppisesti - verrattuna kudosten säilymiseen sellaisenaan?


      • fddsfdsfd
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Juurihan noissa edellisissä ketjuissa väitit, ettei dinosauruksen verisuonia ole koskaan saatu talteen. Näin nopeasti maalitolpat siirtyvät.
        Voit itse yrittää uskotella itsellesi, että verisuonet voisivat säilyä yli 10 000 vuotta, mutta älä oleta, että biologiaa ymmärtävät ihmiset uskoisivat sellaisiin mahdottomuuksiin.

        Einä et tiedäkkään biologiasta yhtään mitään tai evoluutiosta. Pelkkä typerä tyhjänjauhaja.


    • poilumastifka

      Kannattanee lukea Hesarin tuorein artikkeli asiasta. ROTan päiväunet asiasta ovat pelkkää kretukiimaa.

    • kretu-on-valehtelija

      Aihe oli juuri esillä toisessa ketjussa, ja on ollut täällä lukuisia kertoja aiemminkin omina ketjuinaan.
      Saa tietysti ollakin. Mutta se on väärin, että kreationistit kirjoittavat aina saman vääristelevän tulkintansa aiheesta, vaikka heitä on korjattu varmasti kymmeniä kertoja. Mikään ei muutu. Ehkä tulkinta oli aluksi oikeasti erehdys, mutta se on nykyään se on vain kreationistin vakiovalhe ja huijausyritys.
      Lisäksi tuo retorinen "tuottaa pseudotieteilijöille tuskaa" kehystys on myös valhetta ja vääristelyä. Pseudotieteilijöitä ovat vain kreationistit, jotka huutelevat sivurajalta ja yrittävät vääristellä tutkimustuloksia, oikeat tieteilijät tutkivat asiaa ja oikeat tiedejulkaisut kertovat tuloksista.

      • Kreationismi_on_sairaus

        Samojen valheiden toistaminen osoittaa vain näiden taikauskoisten jeesuspörisijöiden epätoivoa ja ahdistusta kun kreationismin väitteiden vastainen objektiivinen todellisuus painaa päälle taikauskolahkon aivopesuseurojen ulkopuolella.

        RoTomi on oikein hyvä esimerkki paatuneesta valehtelijasta, joka paapattaa samat valheet yhä uudelleen.


    • PäärynäOnTotuus

      Opetatko kreationismiasi myös koulussa?

    • Vaikka unohdettaisiin ettei tuo harhainen vääristelijä erota pehmytkudosta siitä että sellaisesta on jäänyt jonkunlainen jälki muuhun muotoon, kuten muut ovat jo jälleen kerran tuolle tollolle huomauttaneet, niin näissä on tietysti huvittavaa ettei se auttaisi kretuilua yhtään vaikka noista olisi säilynyt mitä. Se tarkoittaisi vain päivitettyä tietoa siitä miten erilaiset rakenteet voivat säilyä eläimistä joiden olemassaolostakaan Raamattu ei tiennyt mitään.

      Raamatun perusteella pitäisi löytää dinojen sijaan ihmis-enkeli -hybridijättiläisten luurankoja, eikä mitään pieniä, vaan Eenokin kirjan tarkemmilla tiedoilla 1.5km korkeita. Palataan kretut sitten asiaan kun löydätte ensimmäisen tuollaisen luurangon. Onnea etsintään.

    • No mites on ROT, olisivatko nämä "löytyi pehmytkudosta"-keissit jo pikkuhiljaa taputeltu? Vai etsitkö paraikaa kuumeisesti lisää kudoslinkkejä? Kyllä niiden käsittelyn kanssa käy ihan samalla tavalla joka kerta. Tämä johtuu siitä, että kun teet vääriä johtopäätöksiä itse substanssista, niin ne johtopäätökset osoitetaan ja tarkistetaan.

      Huomaan, että sinulla on kiire näiden juttujen kanssa. Minullekin koitit survoa sanomisia suuhun, mitä siis muka "juuri noissa edellisissä ketjuissa väitin". En ole aikoihin moista väittänyt, mutta olen toki sitä mieltä, mitä esitätkin. Nythän nähtiin taas kerran perustelu sille, että miksi näin on. Proteiinijäämät kyllä edustavat mennyttä kudosta, ja siten kertovat siitä jotain, mutta ne eivät ole mitään säilynyttä kudosta.

      Tästä päästäänkin erääseen niin ikään koomiseen kreationistiseen ristiriitaan. Julkimokretkuilijat kuten muistaakseni Ken Ham ovat esittäneet tätä kahtiajako "historiallisen tieteen" ja "kokeellisen tieteen" välillä. Nyt jos ajatellaan tätä faktaa, että on tosiaan löytynyt jotain, mitä on hyvä syy pitää verisuoniston rakenneosan indikaattorina, mutta tietenkään ei ole syytä pitää itse säilyneenä rakenteena, niin eikös tässä nähdä, miten se "historiallinen tiede" toimii? Kummasti se vaan ei kelpaa koskaan kretkuilijoille, kun se on osoittamassa tapahtunutta evoluutiota ja wanhaa Maata!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      356
      4277
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      281
      2422
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1713
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1504
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1443
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1275
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      57
      1180
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1094
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1040
    Aihe