TV-BOX Kodi & Exodus, laillinen?

ftrveer

Ostin tuollaisen halvan TV-boxin jossa on Android. Siinä on useita sovelluksia asennettuna jotka näyttää elokuvia ja sarjoja ilmaiseksi. Ovatko ne laillisia?

12

2052

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sitäsaamitätilaaxxcc

   Onko siinä PopcornTime ? Ja onko Kodiin laitettu x-navi

   • ftrveer

    x-navi löytyy, tuota PopcornTimeä ei ole ja sen tiedänkin laittomaksi. Mikä minun vastuuni on jo valmistaja on esiasentanut laittomia ohjelmia laitteeseen?


  • äläjaaeteenpäin

   Jos katsot netistä elokuvaa ja samaan aikaan jaat nettiin päin, sulle voi tulla HeadmanPartnersilta lasku, 400-700 euroa, eikä siinä auta muu kun maksaa.
   X-Navi ei todennäköisesti jaa eteenpäin, mutta onko varmaa, kuka tietää.

   • rd2

    Mutta jos en ole itse asentanut mitään enhän silloin voi olla syyllistynyt mihinkään itä en tiedä.


   • Jälkiviisastelija

    Mutta itse olet laitteen ostanut ja silloin hyväksynyt sen ominaisuudet sekä olet silloin vastuuhenkilö joka laitetta käyttää.


   • r22445
    Jälkiviisastelija kirjoitti:

    Mutta itse olet laitteen ostanut ja silloin hyväksynyt sen ominaisuudet sekä olet silloin vastuuhenkilö joka laitetta käyttää.

    MIten joku mummo voisi ikinä näistä tietää mitään?


   • Mainosroskaa

    Ei se ole mikään lasku vaqan uhkauskirje josta ei tarvitse välittää, menee roskiin kuten muukin mainosposti eikä lähettäjä voi mitenkään todistaa sinun saaneen sellaista...


  • ererre

   Näistä pitäisi saada joku selvyys.

  • nn4u

   prepaid mokkula ja käteis maksu nettiyhteydeksi. mokkulakin ostetaan käteisellä r kioskista. ;-)

  • TTVK_valvoo_toimintaanne

   https://ttvk.fi/uudessa-piratismimuodossa-salakavalia-riskeja-seuraamuksista
   Suomeen on viimeisen parin vuoden aikana rantautunut multimediasoittimia – niin kutsuttuja Kodi-bokseja – joihin asennettavien lisäosien avulla voi netin välityksellä katsoa elokuvia, TV-ohjelmia ja urheilulähetyksiä suoraan omasta televisiosta. Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry:n (TTVK) teettämän selvityksen mukaan joistakin kotimaisista kaupoistakin saatavilla olevista Kodi-mediasoittimista voi löytyä esiasennettuna lisäosia, jotka mahdollistavat pääsyn myös laittomasti jaossa olevaan sisältöön. Laitetta käyttävä saattaa siis syyllistyä jopa tiedostamattaan tekijänoikeuden loukkaukseen, josta seurauksena voi olla korvausvastuu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   258
   3785
  Aihe