Syvästi pettynyt

Ihan oikeasti olen niitä, jotka ovat luottaneet poliisiin. Kun rauhallinen poliisipari kulkee ihmisjoukossa valvoen järjestystä, ei ole koskaan tullut mieleenkään epäillä heidän aitouttaan.
Nyt sitten saamme kuulla, miten raadollisia hekin ovat, kun pääsevät keskenään kirjoittelemaan ja huulta heittämään. Ja nettipoliisiksi tituleerattu tutkijapoliisi on samaa sakkia itsekin, sallinut vihapuheet ja selvän rasismin suljetulla palstalla. Epäonnistunut hirttäytyminenkin on ollut vitsin aiheena.

Välillä ajattelee, että kehenkään ei voi luottaa. Avuliaat-aatut saattavat olla toiselta luonnoltaan juuri niitä, joita tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää. Vain typerä luottaa tuntemattomaan.

Mutta poliisiin on suomalainen aina luottanut. Siitä on tehty tutkimuksiakin, muistaakseni tänä vuonnakin on todettu poliisin nauttivan luottamusta kaikissa kansankerroksissa.
Imago on nyt saanut tahran, jonka pesemiseen joutuvat kaikki poliisit osallistumaan. Ensin Aarniojupakka, joka on rajattu hyvin huolellisesti koskemaan pientä piiriä, eikä kukaan, ei sitten kukaan muu, ole kuullut tästä pihaustakaan. Salaisesta FB-tilistä ei tavallinen polliisi tietenkään myöskään ole mitään kuullut.
Miksei? Kuinka salatilille kirjoittajat on valittu?

Haa, luotamme varmasti näihin vakuutuksiin. Olemmehan me niin höynäytettäviä!

74

771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järki.käteen

      Mahtoiko se itsariyrityskään aito olla ? Luotan poliisiin vastakin. Ei ole helppoa olla suvakkien silmätikkuna. Poliisi varmaan tietää enemmän turvapaikanhakijoiden aiheuttamista hamkaluuksista kuin suvakkitädit, lehdistökin vaikenee ja hyssyttelee. Onko muka rasismia , jos sanoo miten asiat ovat ?

      • Olen.suvakki

        Suvaitsevat osaavat käyttäyä, suvaitsemattomat ei niinkään.


      • poliisionystävä
        Olen.suvakki kirjoitti:

        Suvaitsevat osaavat käyttäyä, suvaitsemattomat ei niinkään.

        Höpöhöpö.
        Poliisit ovat kouliintuneita ammattilaisia. Mitä ihmettä suvakki-sössöttäjällä on meidän poliisejakin vastaan?
        Eikö löydy enää muita vastustettavia?
        Suomen poliisi on ihan hyvä porukka, poislukien ne mielipide poliisit jotka valvovat ihmisten kirjoituksia tai puheita. Se on sairasta ja ne poliisit tulee poistaa.
        Nämä normi poliisit tuolla kaduilla ovat hyvää porukkaa. Joskus joku mätäpaise pääsee sinne mukaan, mutta onneksi taitaa melko pian lehtää poiskin.


    • Laittomuus.tuomittavaa

      On väärin suvaita laittomasti maassa olevia. Piste.

    • flegmaatti

      Ihmettelen poliisien hermojen lujuutta. Muutaman videopätkän perusteella olen ihmetellyt poliisiemme lammasmaisuutta.
      Niistä päätellen pollarimme ovat matujen kanssa täysin hampaattomia.
      En tunne kohua herättänyttä kirjoittelua mutta toivoisin, että poliisimme voisivat terävöittää toimintaansa käytännön tilanteissakin.
      Myös suomalaisten kanssa.
      0-toleranssi poliisille uhoamiseen!

      • Jään.ihmettelemään

        Millä tavalla matujen kanssa sitten tulisi toimia, käsittääseni yhdenvertaisesti suomalaisiin nähden lakiemme puitteissa.


      • roletaari

        Muutaman otoksen perusteella pollarimme ovat matujen sylkykuppeja. Aivan niin pitkälle ei ulotu kantasuomalaisten vapaus.


    • poliisin.velvollisuus

      Nyt suureneva joukko laittomasti maassa olevia, joita suvakit puolustaa. Nämä laittomat säilöön ja maasta pois !

    • Pikkuapulainen

      Nyt kun taitavimmat netissä voivat varastaa toisen koko ihmisyyden, persoonasta puhumattakaan, ei olisi ollenkaan kummallista vaikka tähän nettipoliisijutskaan olisi sotkeutunut ulkopuolinen taho. Miten muuten poliisi, joka tämän edellä olevan asian tietää yhtä hyvin kuin minä, tyhmä pikkuapulainen, menisi noin yksinkertaiseen lankaan heti Aarnion huumesotkun jälkeen? Ei voi olla totta. Ja hätiköiden on taas lähdetty erottamaan. Nähtävästi ovat polliisissa paniikin vallassa. Tutkisivat nyt ensin ja sitten vasta hutkisivat.

      Meissä kaikissa on monta puolta, eivät poliisit mitään ihmeihmisiä ole. Kun on jatkuvasti tekemisissä rikollisten ja muun pahisjengin kanssa, niitä ihmisiä alkaa inhota. Puheet ja teot ovat eri asioita. Ja miehillä eritoten on tapana puheissa suurennella vähän kaikkea elävässä elämässä. Poliisimiehet tuskin tästä kaavasta poikkeavat suuresti. Kaikki maahanmuuttajatkaan eivät ole enkeleitä. Siihen joukkoon mahtuu oikeita hädänalaisia ja kosolti muita. Asiaa on ihan turha kaunistella, eikä poliisi sitä kaunistelekaan. Sen tekevät meillä kansan syvien rivien idealistit, kunnes saaavat itse tuta pahan voiman. Jopa presidentti Niinistö on tästä eräässä puheessaan maininnut eli että ie pidä olla liian sinisilmäinen.

      Oli miten oli, todella ikävää tämä on. Luotan silti suomalaiseen poliisiin. Miksi en luottaisi. Kun olin ammatissa (joka ei ole poliisin toimi) nauroimme usein omalaatuisille asiakkaille eikä aina niin kohteliaasti. En tunne siitä omantunnontuskia. Pilapuheilla kevennetään paineita, jotka ainakin poliisin työssä ovat kovat. Joka päivä olet henkeäsi kaupan ja uhkailujen keskiössä. Kotiosoitteet selvitetään ja perhettä uhkaillaan, Se on poliisin arkea. Tässä on sama asia kuin tekstistä poimitaan yksittäisiä lauseita ja niistä aletaan tekemään teoriaa siitä, mitä kirjoittaja on tarkoittanut ja minkälainen ihminen hän on. Pieleen menee.




      Netti

      • turvamme

        Järkevää puhetta Pikkuapulaiselta. Arvostan poliisia. Löytyy kuitenkin porukkaa, joilla näyttää olevan aina jotain poliiseja vastaan.


      • Kokeumusta

        Kyllä se asenne muuttuu jos joutuu tekemisiin poliisin kanssa niin huomaa, että ei ne kaikki ole asialisia vaikka itse olisit.


    • aitoako-

      Makriina on vapaa muuttamaan sellaiseen maahan jossa poliisiin voit luottaa. Vie mennessäsi nuo suojaa tarvitsevat, jotka Suomessa sitä suojaa ei poliisilta saa. Kumma kyllä eivät halua lähteä vaikka ei turvapaikkaa ole saatu, kaipa siinä poliisiinkin luotetaan. Asiaa ei ole vielä tutkittu, mutta makriina se vain hutkii täydeltä laidalta. Tuskin olisit asiasta huolestunut, jos poliisi olisi jotain suomalaisista sanaillut. Eikö yhtään epäilytä se hirttonäyöksen aitous. Ja entäs sitten, maassa on paljon epätoivoisia omia kansalaisia , joita ei kukaan puolusta. Ja jotka "onnistuvat" itsemurhassaan. Missä viipyy sympatiasi heitä kohtaan ?

    • Syvästi-pettynyt

      Samaa mieltä. Puolet poliisista on vailla huumorintajua ja yli puolet kansasta.
      ”Epäonnistunut hirttäytyminenkin on ollut vitsin aiheena.”
      – ei ollut mitään epäonnistunutta hirttäytymistä vaan typerä suvakkien tarpeisiin käsikirjoitettu näytelmä jolle yritettiin hankkia suurta julkisuutta.
      Arvaa mitä hirttämistä esittänyt tekee seuraavaksi?

      fb-ryhmässä oli maan parhaat poliisit.
      Väärin tässä on tehnyt vain ”paljastaja”

    • Himmelsauge

      Eikö poliisit ole ihan suosion kärjessä, mitä on mittauksia tehty. Lääkärit myös arvostettuja. En ole koskaan kyllä pitänyt ketään sen kummempana ihmisenä mutta nuo ammatit on minusta tärkeitä, niistä on henkiriepu ja turvallisuus kiinni tässä elämän ristiaallokossa. Poliisit virkansa puolesta luotettavia, ainakin pitäisi olla, vaan ovat samanlaisia miehiä ja naisia kun muutkin.
      Sama juttu sairaanhoitajat, ensihoitohenkilöstö, heihin luotetaan ammattinsa puolesta. Poliisiksi pääsy kai jotenkin testataan.
      Poliisikin osaa laittaa perheensä pihalle tuulettumaan kun kotona pinna palaa.
      Siis tavallisia miehiä.
      Ainoa johon minä luotan täysin on Jumala.

      • Himmelsauge

        Voi vaan kuvitella miten vaikeaa poliisilla on ollut viimeaikoina, on varmaan pinna kiristynyt monissa tilanteissa. Hyvä vähän tuulettaa ajatuksia työkavereiden kanssa, ymmärrän että se on heille jopa terapeuttista kun päästelevät ajatuksiaan ulos, kuten mekin näillä palstoilla. 😶😊


    • Onhan se terapeuttista, että ollaan niin ymmärtäväisiä, että makriinakin pitää ajaa pois maasta, kun on pettynyt huomatessaan, että poliisitkin ovat rasistien puolella.
      Mutta kuten kuten Himmelsaugekin sanoo, ovat ne poliisitkin ihan tavallisia miehiä.

    • äimänkäkenä-

      Mitähän ne on puhuneet ku tavallinen yleisö ei ole ollenkaa kärryillä mistä poliisia syytetään, julkisuueen on annettu vaan jotain yleismalkaista kauhistelua,
      olisi hyvä tietää mitä poliisit oikeesti ovat puhuneet, ku noin mieli on pahoitetu,
      kaikki ku ei ole feisbookissa, ei voi tietää mistä oikeesti on kysymys,

    • suomen-poliisi-on-hyvä

      Eiköhän lopputulos ole niin että suomi suomalaisille,
      muukalaiset menköön omaa maataa rakentamaan ,
      tehköön siellä kovasti työtä,
      niillä on paljon rakentamista ku ne on kaiken pommittaneet maan tasalle, tyhmyyttään,
      suomenPoikaki teki lujasti töitä ku sota loppui,
      ei muuttanu muualle, eikä jättäny omia naisiaan ja lapsiaan kotimaahan käesimään,
      vaan teki työtä ja lujasti,
      maksoi sotavelt ennätysvauhdissa venäjälle,
      suomesta tuli hyvä maa vain työytä tekemällä, kovalla sinnkikkäällä työllä,

    • paperilautanen

      Hyvä on pitää poliisienkin omina tietoinaan muutamat selvitykset!
      Pitääkö niistä päästä täällä revittelemään asiaa pohjimmiltaan tietämättömät sunnuntai kirjoittjat..me.
      On täällä saanut lukea kaikenlaista miten olisi pitänyt toimia sen ja sen instanssin jotta olisi joku kynän käyttäjä päässyt oikomaan. Rajansa kaikella ja koska on kansa samaa mieltä ja millaisista asioista?
      Onhan toki eläkeläisissäkin asioista kiinnostuneita, ne vaan luetaan mitä lehtiin painetaan.

    • 82265

      "Epäonnistunut hirttäytyminenkin on ollut vitsin aiheena."

      Tuo on ainoa asia, jonka tästä keissistä nähnyt julkisuudessa.


      Esimerkiksi kuviteltu tapaus. Kantasuomalainen nuorisojoukko on ravintolaillan päätteeksi yöllä kiivennyt sähköjunan katolle. Tapaus on saatu purettua ja lähdetään muihin tehtäviin, niin toinen toteaa etteipä kuollut ketään. Siihen toinen vastaa
      - joo, ei ne tuotakaan osanneet kunnolla tehdä.
      Käänteisläppää, jossa "kuvitellaan" ensimmäisen sanojan harmitelleen, kun heistä kukaan ei kuollut.
      Poliisi joutuu kohtaamaan usein ikäviä kohtaloita, jossa tällainen läppä auttaa nollaamaan vakavan tilanteen poliisin omassa mielessä ja aina on ollut huumoriakin työssään niin kauan kuin poliiseja on Suomessa ollut.

      Se, että tällainen mediassa kuvataan uhkaksi poliisilaitokselle kuten Aarnion tapaus, on minusta järkyttävä ylilyönti.

    • suhteellisuudentajua

      Jälkipolvet tulevat vielä syyttämään ja kiroamaan teidät laittomuuden puolustajat isänmaamme pilaamisesta ! Ette luota oikeusasteisiinkaan, kun kolmessa oikeusasteessa tutkitut päätökset haluatte mitätöidä. Teidän logiikalla kaikki maailman köyhät ja epävakaista oloista tulevat ovat oikeutettuja Suomessa turvapaikkaan ja ilmaiseen elatukseen loppiäkseen. Lukekaa ensin, ketkä ovat oikeutettuja turvapaikkaan kansainvälisten sopimusten perusteella ! Ja onko ne kymmenettuhannet nuoret miehet niitä hädänalaisimpia ? Poliisiako syytätte, kun ensimmäinen varsinainen terrorimassamurha tapahtuu Suomessa ? Se on vain ajan kysymys !
      En puolusta kenenkään huonoa käytöstä, mutta nostetaanko tällainen haloo matujen vihapuheista ja vihateoista ? Netti on täynnä ääri-islamistisia vihasanomia länsimaita kohtaan. Eikä jää puheen asteelle.

      • Sillai.se

        Provosointi ei edistä, luottakaamme päättäjiin heillä on tieto.


      • Painakaa.villaisella

        "Jälkipolvet tulevat vielä syyttämään ja kiroamaan teidät laittomuuden puolustajat isänmaamme pilaamisesta !"
        Eipäs nyt tehrä tästä numeroo. Ei rasistinen kirjoittelu ja huono käytös sentään jää roikkumaan historian lehdille. Ei poliisin puolustajia sentään kirota kuten maahanmuuttajien. Totta kai suomalainen puolustaa poliisiaan ja sallii hänen irvailla matujen epäonnella ja suljetulla palstalla tuoda esiin ylenkatseensa. Salaahan jokainen suomalainen on sitä mieltä. "En ole rasisti, mutta..."

        Pitää muistaa, että jokainen on tasavertainen lain edessä ja jokaiselle kuuluu samanarvoinen kohtelu. Siksi on tarpeetonta tuoda julkisuuteen poliisien tunteenpurkaukset ja turhautumiset. Toivoa kuitenkin sopii, että valikoisivat sanansa siten, ettei tasapuolisen poliisin maine kärsi.


    • Mielisairaita-tehdään-nä

      Suomalaisilta on aina vaadittu vaikenemista: "Suu kiinni ja suupielet ylöspäin!"
      "Meidän on voitava kaikessa rauhassa sortaa ja riistää teitä!"

      • Näin----

        "Ihailkaa meitä!"

        "Suu kiinni!"


    • Syvimmästi-pettynyt

      Itsesensuuria on pakko olla
      ja on pakko lukea pikkuisesta lapsesta asti ruåtsia
      kun niitä saatanoita jäi muutama tänne

      • Kysymys-

        Millä tästä orjuudesta päästään?


    • Näin pari lainausta, tuo hirttäytymisjuttu myös.
      Siinä mieleeni putkahti ajatus, että jos siinä olisi ollut kantasuomalainen kohteena, olisiko tälläinen rasistimellakka ylipäätään syntynyt.
      Koko rasisti-sana on sekoittanut koko Suomen, sitä möykätään joka kohtaan, eikä edes ymmärtämätta mikä on rasismia.

      • korjaan, eikä sana pois


      • Rasismia-on

        Aatelisuus ja kunkaallisuus sekä niinsanottua
        "vanhaa sukua" on rasismia puhtaimmillaan.

        He ovat syntyjään parempaa, hienompaa rotua.
        Heille periytyvät rikkaudet, pitkät tilit , linnat ja purjeveneet sekä valta.


      • Vai-jaloa-

        Aina on sanottu aatelisia ja kunkaallisia "jalosukuisiksi". Kun katselin Henrik VIII:nkin touhuja, niin tuo sana EI päällimmäisenä mieleen tullut kellekään, jokin muu tuli.


      • Joskasvetaan

        Ja siksi heitä yhä vain pidetään "jaloina" kun ei käsitetä, että jaloksi ei synnytä vaan kasvetaan.


    • tavallinenkansalainen

      Ihan normaaleja ihmisiä ne poliisitkin ovat. Ovat varmasti yhtä kyllästyneitä kehnoon maahanmuuttopolitiikkaan kuin kuka tahansa tavallinen kansalainen.

      Ei suomi ole mikään maailmanlaajuinen sosiaalitoimisto jonne tulla kerjäämään rahaa ja avustuksia. Köyhyys ei ole mikään peruste turvapaikkaan ja hyysäykseen. Poliittinen turvapaikka on vainottujen ihmisten oikeus. Samoin kuin tietysti heidän velvollisuutensa on lähteä pois, kun turvapaikkaa ei enää tarvita.

      • En oleenkaan nyt ymmärrä Makriinan hermostumista moisesta salaisesta FB-tilin kirjoituksista, vaikka olisikin kuinka rasistisia tahansa, sillä kuten "tavallinenkansalainen" totesi, niin ihmisiä hekin ovat ja vapaa aikana. Ehkä kaksi vuotta poliisin palveluksessa opetti minulle jotain, mitä kahvipöydissä keskusteltiin.

        Hauskin mieleeni jäänyt juttu oli, kun oli joku lukko, joka olisi pitänyt saada auki ja kukaan ei osannut, jolloin joku totesi, että eikös meillä ole tuolla joku, joka osaa lukot avata?

        Myös kaksi kirjaa olen lukenut tuosta Aarnio jutusta ja siinäkin oli vain ihminen, joka ei jaksanut välttää kiusausta helposta rahasta, joka annettiin hänelle suurinpiirtein tarjottimella hänen virkansa puolesta.

        Kuinka moni muu on sotkeutunut väärinkäytöksiin, kun kiinnijäämisen riski on pieni. Ei poliisit ole ihmistä kummempia, mutta nähneet paljon enemmän näitä "tosi, tosi, tosi" tapauksia ja niiden taustoja. Ei ihme, jos siinä ei joskus haluaisi vaihtaa kavereiden kanssa mielipiteitä, ainakin, jos olettaa, että se on heidän suljettu ryhmä, eikä saunailta..

        Sitäkään en unohda, kun TV:stä nähty ohjelma oli raiskauksista ja niiden syistä, jolloin poliisi totesi, että usein ne jutut menee niin, että ensin ryypättiin, sitten raiskattiin ja taas ryypättiin. Aamulla tulikin mieleen, että minuthan raiskattiin!!!


    • Ihantavallisiataneleita

      Pilvessä, lasipurnukassa vai maakuopassako elää sellainen ihminen joka ei käsitä, näe, huomaa elämänsä aikana, että eivät he ihmistä kummempia ole. Eivät poliisit, eivät papit, eivät opet eivätkä ketkään isokenkäisetkään. Paheensa heillä kaikilla on, joillakin piilottelu vain onnistuu paremmin tai on vähän enemmän 'onnea' matkassa.

      • tekopyhät

        Tuon huulenheiton kyllä ymmärrän monenlaista nähneiltä poliiseilta, mutta hieman ihmettelen tyhmyyttään kun uskalsivat sanansa tuonne naamakirjaan naulata. Nehän olivat ihan herkkua kaks'naamaisille ihmisille.


      • meikääkin.leimattiin

        Vaikka jatkosodan jäkeen rauha saatiin niin palokunnissakin vesitykit sojottiit itäänpäin. Sisämaasta muuttaneita työläisiä leimattiin siviiissä raakasti.
        Toisaalta palokunnissa on niitä tasoittaviakin, hyviä tyyppejä.


      • Juovatkinkuinsienet

        Eikö se "tyhmyys" juuri osoita, ettei ihmistä kummemmista ole kyse. Erehtyminen on inhimillistä ja tyhmyys on ihmismäistä. Ja ylivertaisuus toisiin verrattuna varsin miesmäistä toimintaa ja asennetta.


    • Suu-kiinni-ja-suupielet-

      ylöspäin!

      Muistakaa nyt vaieta, suu kiinni ja suupielet ylöspäin!

      Teeskennelkää, että kaikki on hyvin!

      Puhuminen tietenkin auttaisi , JOS saisi puhua.

    • Himmelsauge

      Minä ainakin pidän poliisin puolia 😁 on se niin kova ammatti että väkisin jotain kyynistymistä voi tulla kun monenlaisten ketkujen kanssa joutuu tekemisiin. Puolustan vaikka enemmän kun yhdet ylinopeussakot minulle kirjoittaneet, ajoin päivässä 100 km työmatkoja yli 10 vuotta, myönnän että olen reipas kuski ja tykkään ajaa kovaa. Minulla on isotehoinen auto, Honda accord, sillä on
      aina houkutus ajaa kovaa, valitettavasti. Joskus ajattelen näinkö se koituu kohtaloksi.......😌

    • luotan.poliisiin

      Kyllähän tässä on kärpäsestä tehty härkänen. Mutta sitä ihmettelen että joku pitkän ikänsä poliisiin luottanut tästä kohusta menettää luottamuksensa, kyllä on säälittävän aivopesty.
      Voimia toivon poliisikunnalle, luottamus ja kunnioitus heitä kohtaan on tavallisella kansalla vankka. Miksi koko ammattikunta leimataan muutaman huonosti valitun sanan takia, eihän matujakaan saa leimata, kun jotkut tekee rikoksia.

      • 666777777777

        Ei poliisin voi luottaa on niin paljon julkisuudessa ollut jo ilman Aarnoita.


    • Aarniosta.sain.hepulin

      Ei tuosta Aarniojutusta voi muuta uskoa kuin että paljon korruptiota poliisivoimissa on. Tällä viittaan Aarnion suojeluun.
      Palkittu poliisi ei voi olla kokonaan kieroutunut peluri, Sitä hän kuitenkin oli.

      • YKSI-1

        Yksittäistapaus.


      • Älä-yleistä-

        voisitko ymmärtää sen?

        Poliisien SALAINEN purkautumispaikka, jossa on voitu PUHUA , on nyt haaskalintujen käsissä.

        Miten poliisit jaksavat enää tämänkin koettuaan?


        - - -


      • Laki.kaikille.sama

        Eikö edes poliisi saa olla salarasisti. Kyllä tämä on kohtuutonta. Pitää vaan olla tasapuolinen, vaikka olisi vastassa minkä tahansa rodun edustaja ja vaikkapa peräti rotunainen.


      • Harrastuspiirit
        Älä-yleistä- kirjoitti:

        voisitko ymmärtää sen?

        Poliisien SALAINEN purkautumispaikka, jossa on voitu PUHUA , on nyt haaskalintujen käsissä.

        Miten poliisit jaksavat enää tämänkin koettuaan?


        - - -

        Monilla on SALAINEN purkautumispaikka, esim. pedofiilareilla. Heillekään sitä ei suoda. Ihmisillä pitäisi olla oikeus olla salaa mitä haluavat, eikö niin!


      • Himmelsauge

        Minä en usko että Aarnio olisi ollut henkilökohtaisesti vilpillinen vaikka työnsä tähden joutui juonimaan rikollisten kanssa, tekemään peitetarinoita. Eikä poliisimies oikeasti rakastanut Ulvilan "murharouvaa Anneli Aueria" vaan virkansapuolesta tekeytyi poikaystäväksi. ☺️


      • Anteksi kopionti
        . Heillekään sitä ei suoda. Ihmisillä pitäisi olla oikeus olla salaa mitä haluavat, eikö niin!

        Niin niin, salaa olla, eikä laittaa mielipiteitään yleisesti luettavaksi nettiin.


      • Himmelsauge kirjoitti:

        Minä en usko että Aarnio olisi ollut henkilökohtaisesti vilpillinen vaikka työnsä tähden joutui juonimaan rikollisten kanssa, tekemään peitetarinoita. Eikä poliisimies oikeasti rakastanut Ulvilan "murharouvaa Anneli Aueria" vaan virkansapuolesta tekeytyi poikaystäväksi. ☺️

        "Minä en usko että Aarnio olisi ollut henkilökohtaisesti vilpillinen vaikka työnsä tähden joutui juonimaan rikollisten kanssa, tekemään peitetarinoita. j.n.e Eikä poliisimies oikeasti rakastanut ..."

        Voisitko lainata kirjastosta kirjan "Pasilan mies" ja kerro siten näkemyksesi Aarnion tapauksesta...

        Kyllä tilaisuus tekee varkaan, jopa poliisista ja Aarniolla oli siihen mahdollisuus, jota hän käytti hyväkseen törkeästi, tehden huumekauppaa ja rahat jopa piiloteltiin omalle tontille.? Miksi siis piilottaa rahoja, jos ne on rehellisesti hankittu?


      • Himmelsauge

        Minua ei voi rikoskirjallisuudella aivopestä, varsinkin kirjalla jonka on kirjoittanut entinen roisto nykyinen rikostoimittaja ja hmm lakimies, teologi🙄
        taitoja riittää ihan vaikka mihin....tämä tästä vielä puuttui🙄


    • Siskona.sivussa

      Hyväveli-verkosto pelaa.

    • Arvostamaani-henkilöä

      Kari Hokkasta siteeraan:

      "Poliisien fb-ryhmän keskusteluista käy kova meteli, osin aiheellinenkin. Mutta luukeeko joku, että Euroopasta - Amerikasta puhumattakaan - löytyy maata, jonka poliisit eivät keskenään joskus laukoisi huonoja vitsejä etnisistä vähemmistöistä? Aina ei kyse ole ennakkoluuloista, vaan kokemuksista, joita poliiseille kertyy enemmän kuin keskivertokansalaisille."
      Ja joku vastasi:
      "Ja poliisit joutuvat työssään niin vähemistöjen kun valtaväestönkin osalta näkemään sen yhteiskunnan nurjan puolen, jota tavallinen kansalainen ei monestikaan näe."

      Minäkin olen sitä mieltä, että puhua pitää saada, oman mielipiteensä esittämisen täytyy olla vapaata.

      Se on melenterveyden kannalta ehdottoman tärkeätä.


      - - -

      • Eräs-arvostamani

        henkilö vastasi edelliseen näin:

        "Riippuu ihan siitä, kuka katselee/kuuntelee/tarkkailee/ vakoilee/ ja missä.
        Kahvitauolla, pikkujoulussa, laidunkauden avajaisissa muutaman kaljan jälkeen...
        Väittäisin, että aika vähän löytyy päivänvaloa kestävää tekstiä ammattiryhmästä riippumatta...
        Mikä on rasistista, riippuu taas näkijästä, kuulijasta etc..."

        Ja omasta puolestani voin lisätä, että omassa ammattiryhmässäni, jossa myös toimittiin hyvin eri-ikäisten ihmisten parissa - isovanhemmista vanhempiin jne -, se huulenheitto oli melkoista varsinkin epävirallisissa illanistujaisissa.

        Eikä se vaikuttanut huonontavasti työhön, vaan päinvastoin, purki turhautumia.


        -


      • Eivätkierrähienosti

        Totta. Rankoissa duuneissa vapaa-ajan jutuistakin tulee rankkoja ja sivusta kuulijoille ja seuraaville ihan käsittämättömiä, koska heillä ei ole mitään kokemuksia siitä, mihin esim. poliisi tai vaikka hoitoalan ammattilainen työssään joutuu.

        Tilanteet vaativat joskus hurttia huumoria jo heti paikan päällä mutta varsinkin jälkeenpäin, kun raskaat aiheet, elämän ja maailman vääristymät pitää kuitenkin jättää selän taa jotta jaksaa jatkaa ja tehdä työtään vastakin.


      • Raskasta-on-

        myös opettajan työssä vanhempien ja isovanhempien painostaessa ,
        kun ylisuurten luokkien jokaista yksilöä auttaakseen opettaja toimii.

        Toimikaa aina yhteisymmärryksessä, lasta kehuen, se on paras tapa.

        Tosin muuta tapaa en ole kokeillut.


      • Paineet.purettava
        Raskasta-on- kirjoitti:

        myös opettajan työssä vanhempien ja isovanhempien painostaessa ,
        kun ylisuurten luokkien jokaista yksilöä auttaakseen opettaja toimii.

        Toimikaa aina yhteisymmärryksessä, lasta kehuen, se on paras tapa.

        Tosin muuta tapaa en ole kokeillut.

        Kuinkahan kamalasti opettajat keskenään haukkuvat niin oppilaita kuin heidän tökeröitä vanhempiaan! Kyllä heilläkin varmasti on salainen purkaus FB palsta.


      • Nimenomaanniin

        Ei se mikään opettajien yksinoikeus ole. Kaikki ammattiryhmät jotka joutuvat työkseen 'arvioimaan' ihmisten asioita, käyttävät keskenään kamalaa haukkumasanastoa, koska ihmisistä suurin osa on tökeröitä.

        Johtunee ihan vain siitä, että kun suoraan ei kenellekään saa eikä voi sanoa, niin täytyy pitäytyä kohteliaissa ja asiallisissa käytöstavoissa. Selän takana sitten päästetään kaikki mahdollinen ja mahdoton paine ulos eikä sanoja säästellä.


      • Himmelsauge

        Juuri noin, jotta oma mielenterveys pysyisi suht kunnossa on pakko suorittaa henkinen oksennus turvallisessa ilmapiirissä. 😁


    • Kristiinalle..vastaan

      SE ei ollut YLEISESTI luettavissa, vaan poliisien oma salainen ryhmä.

      • Kristiinalle..vastaan,

        Niin mikä? Aarnion tapaus, vai tämä salainen FB-ryhmä?

        No, selasin taaksepäin ja huomasin, että huonosti olin ajatukseni ilmaissut, koska olin kirjoittanut näin.
        "Niin niin, salaa olla, eikä laittaa mielipiteitään yleisesti luettavaksi nettiin".

        Jokuhan ne oli kuitenkin sieltä ilmi tuonut, salaisia tai ei, mutta ei kuitenkaan niin satavarma salaisia.

        Kuinkahan moni voi kätensä pyyhkiä, etteikö mitään rasistista mielessä liiku ja he, jotka joutuvat sen kokemaan jokapäivä, siis tämän toivottoman taistelun näitä "pulmusia" vastaan, niin ymmärrän hyvin, että johonkin on paineita purettava ja kaikki ei voi istua samassa saunaillassa.


      • Näin-juuri-paineiden-pur

        -kua tarvitaan niin kamalassa työssä kuin mitä poliisi tekee.

        Ja siksi tullainen salainen palsta on voinut olla heidän mielenterveydelleen tarpeen.


      • partiopoikienpyhyys
        Näin-juuri-paineiden-pur kirjoitti:

        -kua tarvitaan niin kamalassa työssä kuin mitä poliisi tekee.

        Ja siksi tullainen salainen palsta on voinut olla heidän mielenterveydelleen tarpeen.

        Samoilla linjoilla tuon FB-ryhmän huulenheitossa. Poliisijohto tietää pyhäkoulujutuiksi tuon nollatoleranssihöpinän
        Kattos toi noin, rankka työ vaatii rankkaa sisäpiirikomiikkaa.


    • Maahantyöntyjien_kätyri

      Minä ainakaan en enää luota poliisin päällystöön. Ylijohtaja Kolehmainen on niin selkeän punavihreästi asennoitunut tyyppi, ettei tasapuolista käsittelyä ole luvassa, jos joutuu tuollaisen stasi-miehen kohteeksi. Onneksi poliiseissa on vielä tervettäkin ainesta.

      • Terve.poliisi

        Tarkoitatko näitä suljetun palstan osallistujia, vai ketkä siis ovat "tervettä ainesta".


    • tupakamarin_suvakki

      No mutta sehän on hienoa. On aina kiva saaha palautetta, jotta teitä maahanmuuttokriitikkoja vituttaa. Vittuillaan enemmän. Vittuillaan teille niin jotta piä halakijjoo.

      • hyi-hy-hän-haiseei

        Tuo on äidiltään oppinut äidinkielen, v-pitoisen.


    • aikansa.kutakin

      Olen pettynyt ja masentunut. Syynä tässä ei ole poliisit eikä yhteiskunta vaan yhdistelmä taloudellisia sosiaalisia ja terveydellisiä ongelmia.
      Kun ikääkin on jo kertynyt, näitä pidetään ikään kuuluvina riesoina. Se tuli vaan liian äkkiä ja valmistautumatta.
      Poliisien kanssa olen aina tullut toimeen. Monet yösijat heiltä aikanaan sain.

    • takaisin.kelirikkoon

      Olen syvästi pettynyt persujen valintaan valita maahanmuuttovastainen Jussi Halla-aho Soinin tilalle kun olisi ollut Sampo Terhokin.
      He elävät vaan impivaaralaisuudessaan yhä liian vakaasti muuttuvaan maailmaan suhteutettuna.

    • Pettymys.hallitukseen

      Halla-ahon valinta on tulos siitä, että perussuomalaiset tuntevat tulleensa petetyiksi hallituksen taholta. Hallitus ei toimeenpannut maahanmuuton sovittuja rajoituksia. Kaikki saavutettu talouskasvu valuu nyt muualta tulleille ja lähtömaiden ongelmat nyt täällä.

      • Tahtoo.mamuksi

        "Kaikki saavutettu talouskasvu"!
        Kyllä mamut varmaan elelevät komeasti. Miten tämä tulonsiirto on järjestetty?


    • Näillä.sitä.mennään

      Lievää hallituskriisiä parhaillaan pukkaa. Se ei ole ihan kevyenluokan asia. Miksi persut vain olisivat pettyneitä?
      EU-vastaisuutta on paljon suomessa laajemminkin. Ollaan vielä enemmän Venäjän armoilla jos EU-siteenkin katkaisemme.

      • Emme pääse entiseen saarekkeeseemme, jossa saimme suomettumisen nimissä torjua kaikki eurooppalaiset tuulet.
        Olemme yhä enemmän osa maailmaa.


      • täältä.tähän

        Legendaarisen Eila Kännön ajat ovat poissa. Anoimme EU:lta sen jäsenyyttä ja saimmekin sen. Jälkeen päin ns. tavallinen kansa joutui toteamaan ettei annetut etuisuuden toteutuneetkaan.
        EU:n jäsenmaana emme voi palata silti Eila Kännön aikaan.

        Perustuslaillinen puolue haikailee tätä aikaa takaisin. Suomen poliittinen johto ja enin osa kansalaisia haluaa pysyä EU:ssa. Joudumme ottamaan huomioon sen yhteispyrkimykset mm. pakolaisasioissa.
        On surullista että PS-uusi puolueenjohtaja Jussi Halla-aho sai olla vain päivän kuninkaana ja sankarina. Arki on koittanut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe