Psyykkisesti tasapainoton

Vivat

Ihmettelen tätä prinsessa Dianan muolittain pyhimykseksi korottaminen ja prinnsi Charlesin syyllistäminen. Dianahan oli ilmiselvästi psyykksisesti tasapainoton, persoonallisuushäiriöinen ja neuroottinen ihminen. Hänen esittämensä viattomana neitona kihlauksen yhteydessä on hölynpölyä. Hän varmaan ajatteli: "Jukra, nyt minusta tulee kuningatar!" Hän oli erään Britannian vanhimman ja arvovaltaisimman aatelissuvun Spencerien jälkeläinen, jaarlin tytär, jonka oma suku oli täynnä kaikenlaisia outoja suhteita. Jos hän ei ollut imbesilli, hän varmasti Charlesin kanssa naimisiin mennessään tiesi mitä teki. Jälkeenpäin itkeminen on naurettavaa. Kummallekin se oli pakkoavioliitto. Charlesin oli pakko naida joku puolikuninkaallinen (ja Diana oli Kaarle I:n jälkeläinen). Jos Dianan ei uskota ymmärtäneen tätä, asetetaan hänen älykkyytensä kyseenalaiseksi ja kokemuksensa ikivanhan aristokraattisen suvun jäsenenä. Se siitä vaatimattomasta lastenhoitajuudesta. Spencerit kuuluvat Britannian varakkaimpien ihmisten joukkoon.. Koko Diana-myytti on hölynpölyä. Hän oli neurootikko. Pikemminkin pitäisi ihailla prinssi Charlesin, joka on viisas ja sivistynyt mies, hänen uskomatonta velvollisuudentuntoaan ja kärsivällisyyttään Dianan suhteen. Kunnes sille tuli vastaan inhimillinen raja.

35

1835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stdiana

      Diana oli käsittämättömän upea, inhimillinen ja kaunis sisältä ja päältä. Varmaan vikaa kummassakin, mutta tulla nuorena tyttönä tuohon "porukkaan" ja paineisiin vailla tukea, rakastua mieheen joka osoittautuu uskottomaksi ja mikä pahinta: on rakastunut toiseen. Charles toki on syytön kylmäkiskoiseen ja etäiseen kasvatukseensa jonka uhri itse on, mutta Diana oli urhea kun katkaisi sitä kierrettä omien poikiensa kanssa.

      Hänet voisi julistaa pyhimykseksi!

      • Plaaplaah

        Ei se Dianan pettäminenkään ihan sopivaa ollut !! Tyttö tiesi jo naimisiin mennessään mihin ryhtyy sekä sen että mies rakastaa toista ! Kui joku voi pitää pyhimyksenä naista joka raskaana ollessaan heittäytyy rappusiin , aika yliampuvaa eikä ihme jos suhde ei toiminut! Onneksi oli ottanut apua vastaan vuosien saatossa ja pääsi tasapainoon , miehet vaihtui tiuhaan tahtiin ! Mutta rakastava äiti hänestä tuli pojat sanoneet että kylläkin yliampuva
        Olisi toivonut näkevän lapsenlapsensa jotenkin surullinen tapaus


      • ArtemisD

        On aika tekopyhää sanoa "miehet vaihtui tiuhaan tahtiin" ihmisestä, joka toisin kuin puolisonsa, oli ensi alkuun neitsyt – koko avioliiton ajan petolliselle miehelleen. Siis kai hänkin saa lopulta edes etsiä omaa onnellisuuttaan? Kun hänen "miehensä" on sen muualta löytänyt jo ennen heidän avioliittoaan. Vai onko Diana taas niitä syntipukkihenkilöitä, jotka eivät saa tehdä niitä asioita, joita kaikki muut kyllä saavat?

        Kun näkee häntä dokumenteissa, puhuvansa persoonana, välittyy mielikuva, että hänelle sopisi toinen herkkä, empaattinen ja julkisuutta täysin kaihtava henkilö – eli sellainen jota hänen on ollut lähes mahdotonta löytää siinä kokonaisuudessa, mihin hän oli elämässään (median kanssa) tullut.
        Mikään raikulipoika, joka haluaakin huomiota hänen kauttaan, tuskin olisi ollut kestävä ratkaisu.


      • ArtemisD

        P.S. Ei siis mahdotonta löytää, kenties hän jopa löysikin, mutta hieman umpikuja sikäli, että henkilötyyppi jonka hänelle voisi olettaa sopivan, ei ehkä haluaisi vastaanottaa sitä loputonta mediakaaosta mikä tulisi myötäjäisinä.


      • Tallipoju

        Jos ollaan naimisissa ei sillon petetä ja juosta miehistä miehiin ! Ensin erottan ! Oikein pettäminen ei ole ! Koskaan !


      • horseandhound
        Tallipoju kirjoitti:

        Jos ollaan naimisissa ei sillon petetä ja juosta miehistä miehiin ! Ensin erottan ! Oikein pettäminen ei ole ! Koskaan !

        Ööh, olisko sun pitänyt kertoa toi Kaarle-prinssille, joka juoksi camillasta hänen tamponiinsa koko avioliiton ajan ja jo ennen sitä! Mitä arvoa koko farssiliitolla oli enää siinä vaiheessa!


      • Oijoii

        Molemmat teki väärin


      • Kurjuus
        ArtemisD kirjoitti:

        P.S. Ei siis mahdotonta löytää, kenties hän jopa löysikin, mutta hieman umpikuja sikäli, että henkilötyyppi jonka hänelle voisi olettaa sopivan, ei ehkä haluaisi vastaanottaa sitä loputonta mediakaaosta mikä tulisi myötäjäisinä.

        Hän osasi kyllä hyväksikäyttää mediaa
        Onko perheessä periytyviä mielenterveyteen liittyviä sairauksia , kun kruunuprinssikin ahdistui työssään ?


    • Cardios

      Vievät kirjoitti Diana tasapainoton,tunsitko Dianan,Charles homeessa koko äijä,surullista Diana maksoi kovan hinnan ollakseen onnellinen,rauha hänen muistolleen.

      • Nääino

        Teot puhuu puolestaan! Hänen omat sekä muiden !


      • Sieviss

        Niinku hyppäämällä raskaana ollessaan rappusista , eiks ookkin aikas tasapainotonta?


      • Ikäväää

        Masennus ym .. Diana omin sanoin kertoi haluneensa miehestään isä hahmon jos vika olikin siinä etteihän sellainen toimi avioliitossa , hän oli tasapainoon jo päässyt kun ero asia oli jo ohi muutos olikin aika suuri toivottavasti oli jo onnellinen


    • monarkisti

      Osa suomalaisista ei näköjään ollenkaan ymmärrä modernien kuninkaallisten funktiota. Kuninkaalliset eivät olisi enää olemassa, ellei heillä olisi todellista tehtävää tavallisen kansan elämässä. Kuninkaalliset edustavat maataan toki toivottavasti enimmäkseen hyvässä, mutta myöskin pahassa, mikä on todella tärkeää. Heitä ei ole kansa valinnut, mutta ei ole kansakaan itseään tai kotimaataan valinnut.

      P Diana antoi kuninkaalliset nuoret kasvot avioliitossa petetyksi tulemiselle, bulimialle, aids-potilaiden kohtelulle, kodittomuudelle, glamourpukeutumiselle ja monelle sellaiselle asialle, jotka ovat kansaa kiinnostavia tosielämän asioita. Ja viimeksi sitten traagisen kuolemansa kautta lastensa äidittömyyden ongelmalle. Ja hän suoriutui kaikesta omalla tavallaan, koko maailman lehdistön dokumentoimana. P Diana on tänäkin päivänä yksi Britannian kansallisesti ja kansainvälisesti tunnetuimpia ihmiskohtaloita.

      • Noloa

        Voi luoja !!! Hankkinut lapsile pornolehtiä !? Eikö anatomiaa ym muualta opita


    • mcmnv

      Nimimerkki monarkisti. hyvin kirjoitit, ei mitään lisättävää!!!

      • Onnenaansainnut

        Fiksuna miehenä Charles on ollut hiljaa totuuksista , hän ajattelee lastensa parasta !


    • okkigaam

      tuntoni alkoi Dianelle sillä hetkellä kun mulvisti sanoi, kysyttäessä rakastaako. Vastasi: Mitä se sitten onkaan. Olisin itsekin pettynyt tuollaisesta vastauksesta. Koko avioliitto oli hänelle tuskaa henkisesti. Olen itsekin kokenut miehen suvun vihan ja anopin halveksunnan, valheineen. Ku Avio ero astui voimaan nousi ryhti, tuli avoimemmaksi. Kyllä, minulle hän on kuninkaisista se joka ansaitsee kaiken kunnioituksen postuumisti - kin
      maagikko

    • äitykkä

      Elisabethin olisi pitänyt antaa Charleksen ottaa vaimokseen alunalakankin tämä Camilla,sillä aito rakkaus kestää,sen olette nähneet.He olivat jo nuorena yhdessä mutta nainen ei kelvannut hoviin.

      • Hyhh

        Mies olisi tarvinnut kypsemmän naisen . Dianan siskohan olisi ollut parempi vaihtoehto sehän seurusteli rinssin kanssa ennen Dianaa aika outoa mennä naimisiin siskon poikaystävän kanssa


    • Fjlljhfd

      Charles petti ruman Camillansa kanssa ennen häitä ja häiden jälkeen.... kyllä se syy oli näissä kahdessa..

      • Näiinon

        Hyvässä liitossa ei tarvita kolmansia osapuolia :-)


      • Onnet

        Di sai mahdollisuuden ! Kikatteleva ym ei aikuinen mies sellaista katsele , sivistymätönkin vain lastenhoitaja kuinka tytön vanhemmat edes suostui tuohon asmaan laittaa tyttöä ?
        Eikä ketään voi pakottaa rakkauteen
        Olihan se Dianakin naimisissa pettäessään


      • ei.aivan.sivistymätön
        Onnet kirjoitti:

        Di sai mahdollisuuden ! Kikatteleva ym ei aikuinen mies sellaista katsele , sivistymätönkin vain lastenhoitaja kuinka tytön vanhemmat edes suostui tuohon asmaan laittaa tyttöä ?
        Eikä ketään voi pakottaa rakkauteen
        Olihan se Dianakin naimisissa pettäessään

        Dianan yhteiskuntaluokkaan kuuluvat brittitytöt tytöt saivat koulutuksen kalliissa yksityiskouluissa ja sisäoppilaitoksissa. Niin että häntä tuskin voi verrata suomalaisesta amiksesta valmistuneeseen lastenhoitajaan. Eikä ammattiin valmistuminen ollut muutenkaan ylhäisöpiireissä se tyttöjen tärkein tavoite. Esim. lastenhoitajana työskenteleminen oli nyt vain sellaista kivaa puuhastelua, ei sillä leipää tarvinnut tienata.


      • Opinno

        Ja kellä oli älliä lähtivät lukemaan akateemista uraa


      • Höpsöö

        Dianahan ei läpäissyt ns, yläaste eikä lukio tutkintoja mitkä suoritetaan ennen koulun päättymistä ... et sillee


    • HullutWindsorit

      Henkisesti tasapainoton on kyllä Charles itse. Johan ukolle ja ukon puuhasteluille on Englannissa naurettu jo viiskymmentä vuotta. Charlesin omituisuuden vuoksi sitä ei ole koskaan haluttu kuninkaaksi, niin pihalla ukko on ja on aina ollut.

      18- vuotiaan teinitytön ei voi edes olettaa ymmärtäneen mihin ryhtyi naimalla Charlesin. Syy kaikkeen on yksinomaan Elisabetin ja Philipin kun sallivat poikansa sikailut ym puuhat sekä Dianan vanhempien kun antoivat tyttärensä moiselle ukolle. Pelkästään ikäeroa oli jo liikaa, saati sitten kaikkea muuta.

      • ei.aina.äidin.syy

        Ikäeroa oli 13 v. Se on melko vähän, kun vertaa esim. erään presidentin ja hänen puolisonsa 30v:n ikäeroon.
        Charles oli avioituessaan 33-vuotias. Ei nyt sen ikäisen vanhempia oikein voi syyttää jälkikasvunsa tekemisistä. Eikä Dianakaan enää alaikäinen ollut. Hänen vanhempansahan olivat eronneet ja kumpikin avioitunut uudelleen - nuoremman puolison kanssa.

        Kuningasperhe on oikeastaan Saksi-Koburg-Gothan sukua. Kuningatar Viktorian puoliso - ja serkku- Albert oli saksalaisen Saksi-Koburgin herttuan poika. - Samaa sukua on myös Belgian kuningasperhe. Viktorian eno ja Albertin setä Leopold valittiin itsenäistyneen Belgian kuninkaaksi. - Elisabetin isoisä Yrjö V vaihtoi I maailmansodan aikana kiusallisen, saksalaisen sukunimensä perienglantilaiseen Windsor-nimeen.


      • Ohhoijaaa

        Jenni onkin jo aikuinen nainen mennessään yksiin ! Di ei !
        Neidollahan oli ongelmia ennestään ,kuka jaksaa kuunnella aikuisena puolison teinijuttuja missään nimessä hänen vanhempiensa ei olisi pitänyt suostua tuohon oli kui sysäisivät hänet pois helmoista eipähän tuon tytössen muistakaan suhteista oikein mitään tullut , ikävä tapaus


      • höhöhöh

        Olis Diana vaan mennyt naimisiin heti tämän Dodinsa kanssa, niin Suomikin olisi saanut kuninkaallisen vävypojan! Tämä prinsessan kanssa kuolleen miehen isä, yksi Englannin rikkaimmista miehistä, on naimisissa suomalaisen mallin kanssa. Heidän vanhin tyttärensä syntyikin Suomessa ja tällä tyttärellä on mahtava omistusasunto Espoossa.
        Olis ollut mahtavaa, kun Diana ja Dodi olis vierailleet Dodin äitipuolen kotimaassa!


      • Laskelmoiva

        Eikös tämä mies ollut vain korvike ? Että sai tehtyä elämää suuremman kirurgin mustasukkaiseksi ?


      • Häpeäksi

        Charles sentään petti naisen kanssa jota rakastaa ja meni naimisiin , Diana taas petti useiden miesten kanssa


      • Dillillii
        höhöhöh kirjoitti:

        Olis Diana vaan mennyt naimisiin heti tämän Dodinsa kanssa, niin Suomikin olisi saanut kuninkaallisen vävypojan! Tämä prinsessan kanssa kuolleen miehen isä, yksi Englannin rikkaimmista miehistä, on naimisissa suomalaisen mallin kanssa. Heidän vanhin tyttärensä syntyikin Suomessa ja tällä tyttärellä on mahtava omistusasunto Espoossa.
        Olis ollut mahtavaa, kun Diana ja Dodi olis vierailleet Dodin äitipuolen kotimaassa!

        Kuninkaallisen vävyPOJAN? Mitä kautta?


    • IngaX

      Luin taannoin Dianan ja Charlesin entisen taloudenhoitajan, Wendy Berryn kirjoittaman kirjan isäntäväkensä elämästä. Siinä kyllä kuvataan Diana aika vinksahtaneena persoonana, joka osasi tehdä kiusaa ja manipuloida ympäristöään. Ei varmaankaan mikään ihannevaimo.

      Joskin aika merkillinen on myös aviomiehensä Charles, joka on mm. innokkaasti ajanut homeopaattisten lääkkeiden hyväksymistä virallisesti sairauksien hoitoon. Suorastaan edesvastuutonta, sillä noilla lääkkeillä ei todellakaan ole mitään tehoa.

    • Anonyymi

      Katoin Netflixista parikin Diana-dokumenttia.

      "Jukra, nyt minusta tulee kuningatar!"

      Minusta hän ei nimen omaan ajatellut näin, sanoi että tiesi sisäisesti koko ajan että tuskinpa Kuningatarta koskaan tulee.

      Heti jo häämatkalla Charlesilta tipahti joku päiväkirja missä Camilan kuvia ja Charles sai lahjaksi Camilalta CC-korun, aika sopivaa. Mutta eipä se varmaan Dianan ikeniä naurattanut kun Charles oli koukussa ennemmin rumaan haahkaan, eikä ymmärtänyt hyvän päälle.

    • Anonyymi

      Mieleeni jäi kuuluisasta Dianan uskottomuus-haastattelusta hänen usein toistamansa sanat: hän halusi olla tarpeellinen ja koki olevansa tarpeeton.

      Millaisia itse olitte 19-vuotiaina? Diana joutui koko maailman huomion kohteeksi, mies, johon hän oli romanttisesti rakastunut, rakasti toista. Aika rankkaa nuorelle naiselle, tytölle oikeastaan.

      Minusta on kunnioitettavaa, miten Diana käänsi kuuluisuutensa hyödylliseksi asiaksi kampanjoidessaan maamiinoja vastaan tai hälventäessään aidsiin liittyviä ennakkoluuloja. Hän halusi olla hyödyllinen, niin hän itse sanoi haastattelussa.

      Loppupuolella elämäänsä hän halusi olla muutakin kuin koriste. Ja vaikuttaa myös siltä, että Diana todella sai välittömän kontaktin ihmisiin, joita kohtasi. En ole muissa kuninkaallisissa havainnut samanlaista läsnäoloa ja lämpöä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe