Huumeiden käyttöä ei tuomita

kohta.sallittua

Suomi 2017, elikkä nyt olen huomannut huumeiden käyttöön suvaitsevaisuuden lisääntyneen. Tuntuu, että narkkari on OK. KSML-lehti hehkuttaa Sillanpään konserttia jääkin vaikutelma, että pikku kristallipöllykässä ajelu vapautti hänelle lisää energiaa, hän tarvitsi huumekäryn.

5

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Xyxy

      Joo, mediahan on jo vuosia sitten puhunut 'viihdekäytöstä' ja naureskellaan varsinkin kannabista vastustavia. Huumeille on luotu sellaista glamouria, että vain rikkaat tai poikkeukselliset yksilöt käyttävät aineita hulppeassa biletyksessään. Että se tavallaan kuulu partykulttuuriin. Väitetään, että nämä ihmiset pystyvät kontrolloimaan huumeiden käyttöänsä ja olemaan hyviä työntekijöitä. Vastustajat taas ovat tiukkapipoja. Onko median tarkoituksena saada ihmiset koukkuun vai käyttävätkö he itse niin paljon huumeita, että puolustelevat sitä.
      '''
      Itse olen seurannut huumetyyppien elämää pihapiirissäni, silloin kun naapurustossa asui huumediilereitä. Pihalla norkoili aina kummaa tyyppiä, jotka kerääntyivät kalliolle. Esitettiin normaalia tyypillisine eleineen. Näprättiin kasveja, otettiin lenkkitossua pois jalasta ja takaisin, lymyiltiin pusikoissa. Yritettiin esittää, että ollaan ihan normaalilla asialla. Näki aina, milloin huumeet olivat loppu, kun tyypit eivät saaneet mitään jä jäivät pitkiksi aikaa odottamaan pihalle.
      Huumeidentoimittaja taas hyvin määrätietoisesti heitti pikkukiviä ikkunaan keskellä yötä salkun kanssa ja pääsi sisään. Sen jälkeen oli taas piha täynnä tyyppiä. Oletetut kannabistit olivat lihavia, pasiivisia ja vaikuttivat tyhmiltä. Söivät suklaata, karkkeja, joivat mehua, jättivät näitä roskia jälkeensä. Toiset vähän laihempia ja hermostuneempia ja sekavampia. Jotkut hyvinkin näyttävästi pukeutuneita, tatuointeineen, koruineen, cd-soittimineen. Näpräsivät papereitaan ja tavaroitaan. Joku raapii selkäänsä ja vaikkei siellä mitään ollut, nosti vielä takkinsa selkämyksen ja tuijotti sitä; joku huume aiheuttaa ötököiden ryömimistuntemuksia iholla.
      Sitten oli nämä, mitkä huusivat keskellä yötä: "kunnioita kuolemaa!" jollekin viattomalle, joka yrittää selittää, ettei hänellä mitään teräaseita ole ja toinen näkee näkyjä. Toisen kerran joku oli jonkun kimpussa ja toiset siinä huutaa vieressä, että ei se oo se keneks sä sitä luulet. Jossain hallusinaatioissa pyöriviä uhkaavia typpejä. Siihen aikaan lähti aina varovaisesti ulos, kun ei tiennyt kehen törmää, tarkistaa ensin maisemat. Jos yöllä lähti ulos laittoi jonkun kiven tai kepin ulko-oven väliin, että pääsee nopeasti sisään, jos joku vaikuttaa vaaralliselta. Ei mene lukkoon silloin.
      Yhdet kasvatti pensaikossa kannabista. Poliisin nähdessään monet tyypit lähtivät pakoon. Joten ei heitä kiinni saatu. Paitsi ehkä tämä yksi fancysti pukeutunut, joka nukkui penkeillä ja oli vähän väliä poliisin jututettavana. Viimeistä kertaa hän oli karjumassa keskellä yötä omituisuuksia ja sen jälkeen häntä ei enää näkynyt, joko kuoli tai joutui poliisien hoteisiin.
      Mutta ei tuo näyttänyt kovin hienolta elämältä. Lähinnä vähän tyhmältä ja oudolta.
      Eräskin tyyppi… olimme iltakävelyllä äitini kanssa myöhään. Sitten tuli vastaan sellainen virnuileva tyyppi, katoin, että mikähän tuo on. Noh, ei käynyt päälle sentään. Kotiin päästyämme huomasimme, että nyt se outo tyyppi on tuolla pihalla ja kokeilee kaikki pyörien lukot. Soitettiin poliisille siitä. Tää tyyppi oli käynyt ulkona olevaan portaikkoon istumaan ison laukun kanssa. Poliisien tulon nähdessään otti aika nopeasti hatkat. Unirytmini vuoksi olin vielä aamuyöstä hereillä ja näin joskus 3-4 aikaan kun sama tyyppi ajoi kauempana tiellä pyörän kanssa. Sama takki ja kalju. Oli siis saanut saalista jostain. Paljon kaikkea tulee nähtyä, kun valvoo öisin.
      Alkuaikoina joku nuori pari oli kuollut huumeisiin talossamme. Ainiin, ja dramaattinen pako… joku auto ajoi hirveää rundia ympäriinsä poliisiauto perässään. Kaarsi tunnelista meidän pihallemme ja yritti eteenpäin, mutta siinä oli sellainen pihaulkonema puuaitoineen, ettei oikein päässyt eteenpäin ja edempänä vain ohut polku. Siihen pysähtyi ja poliisi aika vikkelästi aseen kanssa auton ovi auki ja huutaa: "ulos autosta tai ammun!" Sittenhän tyyppi oli siellä maassa ja poliisit käskevät, että sylje se ulos tai joudut oksentamaan ja p****ntamaan koko yön. Ilmeisesti huumeita. Noh kai se sylki sen ulos. Villiä menoa.

    • ei.fani

      Toivottavasti Jari ajaa huumetokkurassa mummeleiden lastenlasten yli autollaan ja fanitus senkun jatkuu, ihanaa.

      • Siltsun ikäinen ukko ei jaksa hyppiä lavalla koko iltaa, ilman huumeita!

        Late Lapista. SSSS Ry!


      • vankilaan.ja.voimia

        Teinit kyselee vanhemmiltaan, että eiks huumeet olekkaan pahasta, kun Jari on niiku suosikki, täh


    • jois.viinaa

      Jos verestä löytyy jälkiä huumausaineesta ja epäillyllä on hallussaan pieni määrä laitonta huumausainetta omaan käyttöön, rikosnimike tutkinnassa on yleensä huumausaineen käyttörikos.
      https://yle.fi/uutiset/3-9834820
      Hyviä uutisia faneille ainakin toistaiseksi, ei vankilaa. Toki narkkari Jari kerkeää vielä pikkusen kristalli huumeissa kruisailee ennen oikeuden käyntiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe