Onko täällä Oikeita ja Oikeasti Krist. uskovia?

Herättelevä

sellaisia Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti, käskynsä pitävästi ja täyttävästi edes elämään ja toimimaan haluavia?

Kun viestit ei sitä osoita / todista. Mutta jos lukijoiden joukosta löytyisi?

21

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vissiinbueno

      Ei ole. Me ollaan vain armosta kylläisiä! Samaa suosittelen sinullekin.

      • Herättelevä

        Niin, niitä muista ja muusta niin väliä itsekkyyden unelmissa, eri nimisten nukkuvien puolueiden ja lahkojen puolesta, ="pirun" hyväksi ja puolesta, toisilleen / kukin itselleenkin tuomiokseen, ja luomakunnalle tuhoksi puolesta eläviä, puhuvia, toimivia ja vaikuttavia. Joita se pimeyden puolen ruhtinas, vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii!!

        Että; Sillä em. ARMOTTOMALLA tavalla kylläisiä!


      • Herätyys
        Herättelevä kirjoitti:

        Niin, niitä muista ja muusta niin väliä itsekkyyden unelmissa, eri nimisten nukkuvien puolueiden ja lahkojen puolesta, ="pirun" hyväksi ja puolesta, toisilleen / kukin itselleenkin tuomiokseen, ja luomakunnalle tuhoksi puolesta eläviä, puhuvia, toimivia ja vaikuttavia. Joita se pimeyden puolen ruhtinas, vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii!!

        Että; Sillä em. ARMOTTOMALLA tavalla kylläisiä!

        Siinä kaikille hyväksi Jumalan ARMOSSA on kylliksi riittävästi, alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan Kristillisesti, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön yhtymiseen / ryhtymiseen.

        Mutta missä on kaikki muut tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut / ARMOITETUT?!!

        Jeesuksen nimessä... niitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja, ja muita tähän yhteyteen niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään haluavia, etsivä / peräänkuulutteleva.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.


    • Mä noudatin evanekeliumia tarkoin (ei sotilasvalaa, ei naisia, ei paljon muutakaan), mutta löysin sitä kautta vain TOTUUDEN. Ja se osottautui olevan pelkkä lohdutuspalkinto eikä itse tärkein päämäärä. Viisain kuningas Salomo jo varoitti sananlaskuissaan: Totuus ei myy, totuus ei käy kaupaksi.

      Ei tuolla totuudella siis ole paljoa virkaa. Sen avulla voi vähän tutkia tiedettä pilviverhoon asti, mutta ei sen enempää.

      Kyllä ne oikeita kristittyjä ovat myös jotka armoon turvaavat. Joka tunnustaa yhteyden Kristukseeen häneen myös Kristus tunnustaa yhteyden.

    • On.kyllä.on

      On, mutta mistä sen aloittaja löytäisi, siinäpä kysymys.

      • Herätyys

        Niinpä; kun ei sitä Totuuteen perustuvaa ja mukaista, = Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävää ja täyttävää hedelmää ei NÄY, eikä mistään suunnasta siitä mitään kuulukaan. Vain siitä nimeksi krist. pettävästä / eksyttävästä uskonnollisuudesta, sen kyllä kaikki huomaa, näkee ja siitä se pahaksi, Krist. opin vastainen sanoma, kantautuu kaikkeen maailmaan asti, myös ja etenkin tänne, suomi24 ERI tavoin krist. usko, keskustelufoorumeille, kiistelyjen ja herjausten aiheiksi / pahaksi hedelmäksi. "pirun", sille ihan yltäkylläiseksi hyväksi ja iloksi, niille uskonnollisille tuomioksi.

        Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ (ilmetä) ja siitä HY VÄN sanoman kantautua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille, tiedoksi ja todisteeksi, siitä VALTAVASTA pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta Raamatun UT mukaisessa Krist. yhteydessä / ykseydessä ja yhteistyö mahdollisuudesta, Kaikkivaltiaassa Kristuksessa Jeesuksessa.

        Jeesuksen nimessä... krist. uskonnollisille / muillekin valkeudeksi / herätykseksi TOTUUTTA.


    • Herätyys

      Ei näköjään vielä muita, Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen heränneitä!

    • Herätyys

      Mihin ne keskustelijat aina katoaa kesken keskustelujen. Miksiköhän eivät halua jatkaa siihen Oikeaan, Raamatun UT mukaiseen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaueksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävään Kristillisyyteen asti?!!

      • Herättelevä

        Lähtenevät TOTUUTTA karkuun, pelkäävät paljastuvansa valhekristityiksi.


      • 1234567---
        Herättelevä kirjoitti:

        Lähtenevät TOTUUTTA karkuun, pelkäävät paljastuvansa valhekristityiksi.

        On totta, että paljon on valhekristillisyyttä. Valheellisesti opettavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Naiset ovat pastoreina Raamatun vastaisesti. Monet hylkäävät Jumalan antaman jaotuksen saastaisista eläimistä, ja niin heille käy sikakin ruuaksi jne...


      • jotaintotuudesta

        Et useinkaan lainaa Raamattua vaan puhut samoja lauseita. Sinun pitäisi Raamatulla keskustella asioista. Näyttää, että sinun mielestäsi juuri kukaan ei ole kristitty. Olet oman itsesi lahko.


    • Herätyys

      On tämä uskomatonta,Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä asiallisesti ja rakentavasti keskustelut mahdollistavalla, Krist. uskonalaisuudessa olevalla foorumilla ei kukaan muu ole kiinnostunut keskustelemaan siitä, mikä vasta on ja olisi sitä, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävää ja täyttävää, oikeaa ja oikeasti, sen siksi käytännön arkielämässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittavaa / todistavaa Kristillisyyttä. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikesti seuraajikseen.

      Eikö täällä ole Jumalan Sanaa, Raamatun UT opetuksia ja ojheita lukeneitta jja edes senvertaa tuntevia. Että olisi edes kiinnostunut asiallisesti ja rakentavasti keskustelemaan niistä, mitä kaikkea edellytää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan että tulisi sellaiseksi em. Raamatun UT mukaiseksi Kristillisyydeksi.

      Jeesuksen nimessä... niitä muita Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan rakentaviin eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin, ja niissä avustajiksi kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen = Raamatun UT mukaiseen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, kutsuttu, siihen em. Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      "Löytäneekö" Hän... uskoa, Raamaun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä...?

    • Herätyys

      Ei näytä yhtäkään löytyneen. Kaikki muutko sen pimeyden puolen ruhtinaan vietävinä, johdettavina ja hallittavina, jossa PAHA perii!!

      Joka päivä tiedotusvelineet niistä PAHAN perimistä kautta maailman, vain joistakin, uutisoi. On vasta ns. "jäävuoren huippua" niistä kaikista väärin elämisen ja toimimisen SYYSTÄ pahaksi, kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) VASTAISUUDESTA tuomioksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, ym. vitsauksiksi, seuraamuksista, joita lähes kaikki ihmisten sairaudetkin on, UUTISOI!!

      • Turussa parhaillaan kristityt ympäri Suomen rukoilevat yhdessä maamme puolesta Kristuspäivän merkeissä. Miksi ihmeessä et ole mukana?


      • Herätyys
        Tipale kirjoitti:

        Turussa parhaillaan kristityt ympäri Suomen rukoilevat yhdessä maamme puolesta Kristuspäivän merkeissä. Miksi ihmeessä et ole mukana?

        Missä siellä on Raamatun UT mukaisesti eläviä, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia APOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastulseksi Krist. vaihtoehtoa, jokaista Kristuksen Jeesuksen omaa (jäsentään) myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpitoyhteydessä elävästi ja toimivasti, rakentavia, ne Raamatun UT mukkaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi, ne käytönnön arkielämässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittavasti / todistavasti eläviä, Oikeita ja Oikesti Kristittyjä, Kristuksen seuraajia? Kun en ole mistään enkä keltään sellaista edes mitään kuullutkaan?!!

        Vaikka joka päivä täällä sellaisia em. Raamatun UT mukaisella tavalla eläviä. Oikeita, Raamatun UT mukaisesti elämään ja toimimaan kutsuttuja julkisesti peräänkuuluttelen / etsin.

        Minkään laista asiallista, ns. "vastakakua saamatta.

        Joiden hyvien tekojensa kuuluisi Raamatun UT mukaan NÄKYÄ, ja sanoman siitä kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös ja etenkin tänne suomi24 kesksutelufoorumeille. Jossa on näin valtavan paljon suuressa pimeydessä eläviä ihmisiä, USKOVAISIAKIN!!


    • Herätyys

      Kaikkiko tällä niitä nukkuvien leriläsiä, niitä tyhmiä, joita ei Raamatun UT mukaiseen Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävään kaikikke hyväksi Kristillisyyteen heräämininen, niin mitenkään kiinnosta?!!

    • Enpä tiedä? 1980-luvulla Evankelis-Luterilainen kirkko alkoi viritellä työttömiä varten yhteisiä saunailtoja. Niihin ei silloin ehkä ollut paljon menijöitä. Kuitenkin olen esim. itse päässyt pari kertaa helluntailaisten miesten saunailtaan ja on ollut mahtava tunnelma. Ei mitenkään riemullinen, vaan ripin ja katumuksen merkeissä. Mutta juhlava.

      Lisäksi olen kaksi kertaa käynyt brittien lanseeramalla Alfa-kurssilla ja niissäkin tunnelma on ollut ihan kristillinen. Ei niihin ole helppo päästä mukaan, jos on tunneherkkä ihminen eikä omaa tahdonvoimaa.

      Mielellä on kolme ominaisuutta:
      1. Äly, joka syntyy kuvien ja patsaiden yms. kautta
      2. Tunne, joka syntyy leikkimällä ja leikkien avulla
      3. Tahto, joka syntyy kun on itseään vanhempien seurassa
      (Hare Krishna tietoa)

      Jos olet ylitunteellinen niin roomalais-katolinen kirkko on osittain suostunut tekemään evankeliumista leikkejä lapsille.
      Voit yrittää löytää tahdonvoimaisen ystävän, joka vie sinut mukaan kristilliseen toimintaan.
      Mutta tunteikkoja paljon kyllä vierastetaan. Niinkuin monet vierastavat leikkiviä lapsia.

      • Herätyys

        Minä taasa kaipaan ja halajan sitä Oikeaa, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaista, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävää, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa Kristillisyyttä, Krist. yhteyttä, yhtenäisyyttä ja yhteistyötä.

        "Pois minusta" että muuhun pitäytyisin. Se kaikki muu ja muulla tavalla elämä kun on sitä, jossa "piru" vie, vetää johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii!!


      • Luultavasti et löydä kristittyjenkään keskuudesta sellaista seurakuntaa, jossa ei PAHA PERISI KAIKKEA. Jos menet seurakuntaan luultavasti menetät tyttöystäväsi, sukulaisesi, rahasi ja jopa rauhasi muuttuu kylmäveriseksi sivusta katsomiseksi kun kaikki menee alta ja viereltä.j

        Kristityn osa on aina melko tyly. Jos aiot saada uusia äitejä, ystäviä yms. niin Menetät aivan kaikki vanhat ystävät, äidit ja omaisuudet. Se saattaa olla eräs tekijä minkä vuoksi seurakunta ei ole paras mahdollinen. Ja jopa ystävyys toiseen kristittyyn saattaa aiheuttaa katkeria menetyksiä.


      • Herätyys
        alfa123om kirjoitti:

        Luultavasti et löydä kristittyjenkään keskuudesta sellaista seurakuntaa, jossa ei PAHA PERISI KAIKKEA. Jos menet seurakuntaan luultavasti menetät tyttöystäväsi, sukulaisesi, rahasi ja jopa rauhasi muuttuu kylmäveriseksi sivusta katsomiseksi kun kaikki menee alta ja viereltä.j

        Kristityn osa on aina melko tyly. Jos aiot saada uusia äitejä, ystäviä yms. niin Menetät aivan kaikki vanhat ystävät, äidit ja omaisuudet. Se saattaa olla eräs tekijä minkä vuoksi seurakunta ei ole paras mahdollinen. Ja jopa ystävyys toiseen kristittyyn saattaa aiheuttaa katkeria menetyksiä.

        Niin mutta etsinkin niitä muita Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimiva / vaikuttavia, APPOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja.

        En niitä eri nimisiä eri lahko / puolue hekisiä, vain nimeksi krist. uskonollisten, enkä niihin pitäytyvien yhteyttä, "Pois se minusta" että niihin paikoillaan polkeviin, ja siihen, vain uskossa OLO, tilaan tyytyviin liittyisin / mukautuisin.

        Olen kutsuttu Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kuuniaksi, Hänen, "maailmale valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja tioimivia APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, siihen näyllä armoitettu.

        Jeesuksen nimessä... Niitä muita tähän em. vasta Oikeasti Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen kutsuttuja etsivä / peräänuulutteleva. Vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, palvelijansa ja seuraajansa.

        "Löytäneekö"...?


    • Etsit mielestäni turhaan. Itse etsin 40 vuotta toista ihmistä, jonka kanssa voisi rukoilla yhteisiä rukouksia, mutta ei sellaisen ihmisen löytäminen ole kovin mahdollista. Enkä enää sellaista tarvitse kun löysin juutalaisuuden, Jehovan todistajat, Islamin ja Hare Krishna liikeen. Kaikki nuo ovat yhtä raadollisia kuin kristitytkin, mutta heiltä aloin saada vastauksia jokaiseen rukoukseeni.

      En ole seurakuntayhteydessä edellämainittuihin, mutta luen heidän kirjojaan. Ja ne ovat runsauden sarvia ja makeaa viiniä jotka täyttävät kaikki hengelliset tarpeeni.
      Pahuus tulee lisääntymään ja yltymään maan päällä. Yhä vaikeampaa on löytää ketään luotettavaa tahoa. Kristus todella on ANSA, PAULA JA KUOPPA. Se tie on ristin tie joka on edessä häneen luottavilla. Eikä hän oikeastaan muuta ole luvannutkaan seuraajilleen.

      Imaami Mahdi yrittää tullessaan poistaa ristin maan päältä. Hän yrittää myös tuoda oikeuden, totuuden, rauhan ja vaurauden. Hänen nimensä on suuri ja sen meditoiminen siunauksellista.
      Mutta ei kai tätä maailmaa tuhottaisi lopulta, jos löytyisi edes 10 000 tosi kristittyä. Heitä on ehkä vain kourallinen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      34
      3266
    2. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      112
      2420
    3. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      136
      2363
    4. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      180
      2064
    5. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      93
      1936
    6. HS haukkuu Pate Mustajärven uuden levyn

      Täytyypä käydä ostamassa se. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010618367.html
      Maailman menoa
      103
      1701
    7. Kohta tulee iso uutinen

      muutama päivä niin kuullaan tästä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      99
      1603
    8. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      134
      1481
    9. Todellinen brahmani ei koskaan menisi lastentarhaan

      Joku, joka tekee kaikkensa käännyttääkseen vääräuskoiset maailman ”ainoaan oikeaan” uskontoon, kristinuskoon, on kertonu
      Hindulaisuus
      384
      1313
    10. Mietin minä sitä vieläkin

      että rakastuitkohan sinäkin minuun silloin. Olin niin sekaisin ja onnellinen pelkästä näkemisestäsi aina....
      Ikävä
      49
      1260
    Aihe