Homona yhdessä naisen kanssa

Onnellisestinaimisissa

Olisi mukavaa kuulla kokemuksia muilta homoilta, jotka ovat onnellisesti naimisissa naisen kanssa. Tuossa toisessa keskustelussa ei ollut tilaa keskustella tästä.

Itse olen ollut naisen kanssa avioliitossa jo yli 10 vuotta. Vaimoni tietää homoudestani, mutta rakastaa minua omana itsenäni. Meillä on yhteinen lapsikin, jolle yritän olla hyvä isä. Vaimoni rakastaa minua ja minä häntä kuin parhainta kaveria. Olemme toisillemme varmaan lähempiä ja hellempiä kuin tavalliset heteroparit.

En sinänsä kaipaa miesseuraa. Yhden ulkomaisen kaverini kanssa homoilen kerran, pari vuodessa. Olen silloin bottom. Muuten nukun vaimoni kanssa. Joskus harrastamme seksiäkin. Alussa se onnistui viagran ja alkoholin avulla, nykyään kuin jo itsestään. Vaimoni ei koskaan vaadi seksiä eikä pakota siihen.

Haluan vain sanoa kannustukseksi muille, ettei elämä ole mustavalkoista edes homo/hetero -akselilla. Meitä on moneen lähtöön. Vaikka olen homo, olen löytänyt onneni naisen viereltä. Muiden ei tästä kuviosta tarvitse tietää mitään, se on meidän yksityisasiamme.

Sen vielä lisään, että vaimoni ei ole mikään lesbo. Ennen minua hänellä oli ollut pari miesystävää. Sitten meillä kahdella synkkasi. Olemme tietenkin myös puhuneet asiasta, kuten myös homoudestani, mutta nykyään enää vain aniharvoin.

Kaikki ihmiset eivät etsi elämästään pelkkää seksiä, vaan toista ihmistä, hänen rakkauttaan, läheisyyttään ja huolenpitoaan. Me kummatkin löysimme tämän toisistamme. Avioliittomme on onnellinen, samaa kehuu vaimoni. Hänen ystävänsä kuulemma ovat usein ihan onnitelleet häntä siitä, kun on löytänyt itselleen ”niin hyvän miehen”.

Olemme olleet naimisissa yli 10 vuotta, joten lapsemmekin on ollut kuvioissa lähes tuon ajan.

328

15459

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eheytynyt

   Onnitteluni! Niinhän se on, että vain nainen voi tyydyttää miehen kaikki tarpeet. Mies ja nainen täydentävät toisiaan.

   Tiedän tämän, koska itse jaoin pyllyä vuosikaudet. Se oli kamalaa elämää, joka ajoi minut lähes itsemurhan partaalle. Tunsin itseni huoraksi, arvottomaksi ja likaiseksi, vaikka koko ajan etsin vain hyväksyntää, hellyyttä, lämpöä ja rakkautta. Nykyisin heteroksi eheytyneenä tiedän, että tätä kaikkea voi saada vain naiselta. Toiselta mieheltä voi saada vain seksiä, joka kaiken lisäksi useimmiten sattuu ja pilaa terveyden.

   Homona olin onneton, heterona nyt taas onnellinen. Kannattaa hyväksyä itsensä ihmisenä ja miehenä, ei pelkkänä homona. Tuohon aloitukseen sanon vielä sen, ettei sitä ulkomaalaista kaveria kannata enää tavata, vaan pysyä uskollisena omalle vaimolle. Elämä on ihanaa, kun uskaltaa muuttua.

   • Tapoinisänirotan

    Dislike


  • Juuzoz

   Yki yhdeksänkymppinen sukulaismieheni kuoli viime vuonna. Leski elää vielä.

   Koska suvussani kaikki tietävät minut homoksi, muutama vuosi sitten tämä sama vanhus tunnusti olleensa homo koko elämänsä. Kyllä olin ällikällä lyöty; yli 60 vuotta kestänyt avioliitto, kaksi lasta, liuta lastenlapsia... vaikka toki joskus olin epäillyt ukon hieman katselleen minua sillä silmällä. Miehen ammattikin oli ollut perin ”miehinen”.

   Tämä tunnustus tapahtui sukujuhlissa, joten ehdin vain kysyä eikö mies ollut koskaan harkinnut homoelämää. Sain vastauksen: ”Siihen aikaan se nyt vain ei ollut mahdollista. Mutta nuorena sitä tuli hurjasteltuakin...” Siinä kaikki.

   Kyllä niitä naisen kanssa yhdessä olleita homomiehiä on varmaan ollut ennen tosi paljon, nykyään varmaan ovat harvassa.

   • Juuzoz

    Lisään vielä: tunnusti siis minulle henk.koht., ei julkisesti!


  • on.aika.herätä.unesta

   Miehimykset eivät peri taivasten valtakuntaa

   tee parannus ja usko evankeliumi

   • Anonyymi

    Millä tavalla naisen kanssa avioliitossa elävän homon muuten tulisi tehdä parannus?


  • Hömppelistadista

   Itekin homona pidän kyllä enemmän naisseurasta. Harmi vaan että haluun miestä... Olis niin paljon kivempaa olla hetsku. Jännä toi sun kuvio. Jos löytyis muija jolle myös mun homoilunon ok mikä ettei...

  • Florida_man

   Tätä aihetta sivuttiin lyhyesti tuossa toisessa keskustelussa, missä hämmästelin reaktioiden kielteisyyttä ja ilkeyttä.

   Miksei homo mukamas saisi olla naimisissa naisen kanssa? Joskus tuntuu siltä, että ennen homot pakotettiin hetero-muottiin, mutta nykyään taas gay-muottiin. Kaikki muotit ja pakkopaidat ovat pahasta ja ihmisarvoa alentavia. Miksei itse kukin saisi aivan yksinkertaisesti elää niin kuin haluaa, kunhan se tapahtuu toisia ihmisiä ja lakeja kunnioittaen?

   On ihmisiä, joille seksi yksinkertaisesti ei ole tärkeää eikä varsinkaan koko elämän sisältö. Tunnen itsekin yhden avioparin, jonka mies on ollut halvaantuneena toistakymmentä vuotta.

   Itse vietin homoelämää pitkään, kunnes yhden vanhemman miehen kautta, joka oli pelkkä ystäväni, löysin uudella tavalla ihmisarvoni ja miehuuteni. Tätänykyä olen naimisissa naisen kanssa ja meillä on yhteistä jälkikasvuakin.

   Onko niin vaikeaa antaa ihmisten elää omaa elämäänsä. Ei meistä kukaan ole toisia parempi, kaikki me olemme onneksi erilaisia.

   • Moron_kai_sitten

    Naulan kantaan! Homojen pahimpia vainoajia, orjuuttajia ja vihollisia ovat aina olleet toiset homot!

    Lähtisin itsekin tästä saastasta, mutta kynnys naisen suhteen on liian korkealla. Sitä tyytyy melkein mihin vaan että saa miestä. Se tyhjä hetken huuma on voimakas, vaikka järki sanoo koko ajan pistämään tälle paskaelämälle stopin ja alkamaan elämään aikuisten lailla.


   • Heippaa

    Aina on ollut ja tulee olemaan homoromanttisesti suuntautuneita jotka ei elä sitä seksipainotteista elämää. Monet ei saa kaipaamaansa läheisyyttä miespuoliselta, pelkkää seksiä vain, joten on ymmärrettävää että nämä valitsevat läheisyyden korvikkeeksi naisen. Jos pystyvät. Vähemmistössä on homoromanttiset miespuoliset, jotka elää aikuismaisesti.


   • Juuzoz

    Onneksi näin on.


   • RomanttinenKarhu
    Heippaa kirjoitti:

    Aina on ollut ja tulee olemaan homoromanttisesti suuntautuneita jotka ei elä sitä seksipainotteista elämää. Monet ei saa kaipaamaansa läheisyyttä miespuoliselta, pelkkää seksiä vain, joten on ymmärrettävää että nämä valitsevat läheisyyden korvikkeeksi naisen. Jos pystyvät. Vähemmistössä on homoromanttiset miespuoliset, jotka elää aikuismaisesti.

    Joo valitettavan totta turiset. Itse en naista kaipaa, mutta läheisyyttä kylläkin. Vaikea on löytää kaltaistaan, kun todellakin näyttää olevan tuo seksi etusijalla monella. Mutta toistaiseksi olen ennemmin yksin kuin hakisin korviketta. Ehdotuksia olen naisilta saanut, vaikka homouteni ovat tienneet. Heille olen aina sanonut, ettei se ole oikein kumpaakaan kohtaan, kun itselläni ei ole vetoa naiseen romanttisesti eikä seksuaalisesti. Sitten tietty on eriasia jos joskus niin pöljästi käy, että tulee nainen joka vetasee jalat alta. Pirunko sitä sitten mahtaa, jos halut syttyy. Mutta toistaiseksi... yksinäinen homo oon ja miestä kaipailen elämän kumppaniksi.


  • rehellinenhomo

   Biseon osui juuri naulan kantaan. Ja kun homoja muutenkin pilkataan ja halveksitaan niin tuollaiset kaikenmaailman kulissipellet eivät varmasti paranna tilannetta. Ja jos se homoseksualismi tuntuu niin epämiellyttävältä niin painukoot venäjälle siellä ei suvaita homoja, siellä saavat ihan rauhassa toteuttaa kulissiaan akan lutkiensa kanssa mutta täällä heitä ei kaivata.

  • rehellinenhomo

   Ja taas se koira älähtää johon kalahtaa. Taidat olla itsekkin joku kulissielämää elävä roisto kun niin hanakasti niitä puolustelet.

   • Voi voi, miten toisten onni voi käydä kateeks :D En ole kulissielämää elänyt koskaan elämässäni, kun en koe tarvetta. Toisaalta en myöskään ole ollut noin armoton wannabe gay kuin sinä. Tuota se oma epävarmuus seksuaalisuudestaan sekä pakit näemmä tuottaa


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Voi voi, miten toisten onni voi käydä kateeks :D En ole kulissielämää elänyt koskaan elämässäni, kun en koe tarvetta. Toisaalta en myöskään ole ollut noin armoton wannabe gay kuin sinä. Tuota se oma epävarmuus seksuaalisuudestaan sekä pakit näemmä tuottaa

    Kulissielämää ei ole koskaan elänyt hän, jolla on kymmeniä rek. aliaksia.

    Hmm... jokin ei nyt täsmää...


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Kulissielämää ei ole koskaan elänyt hän, jolla on kymmeniä rek. aliaksia.

    Hmm... jokin ei nyt täsmää...

    Sinun kohdalla nyt ei mikään täsmää :D Ei kuule ole kymmeniä rekisteröityjä aliaksia. Täällä on nyt 2, koska edellinen aiheutti niiiiiin kamalat vatsanpurut sinulle.


   • seurattuonsinua
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Sinun kohdalla nyt ei mikään täsmää :D Ei kuule ole kymmeniä rekisteröityjä aliaksia. Täällä on nyt 2, koska edellinen aiheutti niiiiiin kamalat vatsanpurut sinulle.

    Miten kaikki muut median eri nimimerkit? Joita et edes tunnusta omiksesi., eikö se ole aikamoista kulissielämää ja miten ne vanhat suomi24 sinulta menikään, eihän nekään ole sinun, sanoisin elämäsi perustuu vain kulisseihin.


   • bear.is.the.best
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Paljon tosi kivoja ja kiimaisia bi-ukkomiehiä tietysti sieltä löytyi heti, jos sille päälle sattui, eikä välittänyt heidän perhe-elämänsä kulisseista ;D


  • rehellinenhomo

   Eiköhän tuo ihan selvää kulissielämää ole kun halutaan näytellä naapureille heteroelämää. Ja jos ihminen elää kulissielämää niin hän valehtelee ja joka valehtelee yhdessä niin valehtelee kaikessa muussakin. Joten se kertoo vain ihmisestä joka on täysin kierä huijari. Vanha sananlasku kertoo että ei korppi korpin nokkaa noki. Joten joka roistoja puolustaa niin sillä on itselläkin luurankoja kaapissa. Joten kerrot noissa viesteissäsi myös itsestäsi.

   • Pershärö

    Näinpä, hirveetä väittelyä itsestäänselvistä asioista. Kuinka tyhmä voi olla, että elää kulissielämää. Siitä on haittaa sekä itselle, että muille. Vielä Suomessa, jossa homojen asema on erittäin hyvä. Taitaa nuo kulissihomot olla pahemman luokan narsisteja.


   • Kyllä elämäsi on kovin vaikeaa, kun sait kerran heterolta pakit. Kannattaisiko hakea ihan ammattiapua? Tuossa ei kumpaakaan petetä, koska molemmat tietävät homman nimen. Tällainen ratkaisu toimii heidän kohdalla, mutta se sapettaa rehellistäwannabehomoa ihan homona, koska hän ei voi ymmärtää kuin oman tapansa elää :) Mitään muuta ei voi olla olemassa ou mai gaad! :D Mistä tiedät hänen valehtelevan naapureille tmv? Aloittajahan kertoo harrastaneensa myös miessuhteita, mutta näin lopulta kävi. Eli kyse ei voi olla kulissisuhteesta.

    Ai kerroin itsestäni? Mitähän mahdoin kertoa? Kumma miten vaikeaa sinulle on hyväksyä erilaisuutta.


   • RomanttinenKarhu
    Pershärö kirjoitti:

    Näinpä, hirveetä väittelyä itsestäänselvistä asioista. Kuinka tyhmä voi olla, että elää kulissielämää. Siitä on haittaa sekä itselle, että muille. Vielä Suomessa, jossa homojen asema on erittäin hyvä. Taitaa nuo kulissihomot olla pahemman luokan narsisteja.

    Tuo kulissielämän eläminen on tyhmää meidän mielestämme, jotka olemme varmoja omasta seksuaalisuudestamme. Vaikken ole moisen elämisen kannattaja, niin ymmärrän miksi jotkut sen valitsee. Ei kaikki uskalla olla homoja, ei edes myöntää asiaa itselleen. Silloin kulissi on ainoo vaihtoehto... silloin ei kukaan epäile niin herkästi. Narsisti siihen ei tarvitse välttis olla, että moiseen ryhtyy.

    Mielestäni suurimmalla osalla on taustalla 1) toive siitä, että homous on vain ohimenevä vaihe, 2) pelko siitä, että kaapista ulostulo aiheuttaa henk.koht. menetyksiä, 3) muiden mielipide (perheen, ystävien,työyhteisön) homoudesta on kielteinen ja 4) halu miellyttää vanhempia valitsemalla ns. normaalin elämän naisen rinnalla

    Kulissi on mun mielestä pelkurin valinta. Mutta moni varmastikkin on katunut valintaansa, kun on kieltänyt itsensä ja sen vuoksi elänyt elämää, jota ei oikeasti olisi halunnut elää. Ja se itsepetos saattaa lopulta romuttaa sen vaimonkin elämän ja mahdollisesti jopa lasten.


   • bisselekuri
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Kyllä elämäsi on kovin vaikeaa, kun sait kerran heterolta pakit. Kannattaisiko hakea ihan ammattiapua? Tuossa ei kumpaakaan petetä, koska molemmat tietävät homman nimen. Tällainen ratkaisu toimii heidän kohdalla, mutta se sapettaa rehellistäwannabehomoa ihan homona, koska hän ei voi ymmärtää kuin oman tapansa elää :) Mitään muuta ei voi olla olemassa ou mai gaad! :D Mistä tiedät hänen valehtelevan naapureille tmv? Aloittajahan kertoo harrastaneensa myös miessuhteita, mutta näin lopulta kävi. Eli kyse ei voi olla kulissisuhteesta.

    Ai kerroin itsestäni? Mitähän mahdoin kertoa? Kumma miten vaikeaa sinulle on hyväksyä erilaisuutta.

    Tajuaako tämä henkilö yhtään mitä se kirjoittaa?
    Minun mielestäni ei yhtään.
    Johan henkilö on ollut pitkän aikaa sekoilemassa täällä ja pahempaan suuntaan on menossa.


   • Siinä meillä onkin lekuri, jonka todistus on Mustamäen torilta saatu :D Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut. Eli et ole millään tavalla kykenevä arvioimaan tai kommentoimaan :) Tajuan ihan tasan tarkkaan mitä kirjoitan. Onkohan sinuilla elämä jotenkin tylsää, kun pitää tuntemattomia täällä haukkua? Ovatko potilaat kadonneet "pätevältä" vastaanotoltasi?


   • bisselekuri
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Siinä meillä onkin lekuri, jonka todistus on Mustamäen torilta saatu :D Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut. Eli et ole millään tavalla kykenevä arvioimaan tai kommentoimaan :) Tajuan ihan tasan tarkkaan mitä kirjoitan. Onkohan sinuilla elämä jotenkin tylsää, kun pitää tuntemattomia täällä haukkua? Ovatko potilaat kadonneet "pätevältä" vastaanotoltasi?

    Olet sen luokan idiootti ettet tajua nick nimen ja lääkärin eroa ja hyvin olet itse pätevä "arvioimaan" minua yhden viestin perusteella, on täällä aivan riittävästi sinun sekoilevia "kommentteja" jos saa sinusta täydellisen kuvan millainen olet.

    Ei noita sinun kommentteja voi edes kutsua kommenteiksi, olet pahempi kuin perseeseen ammuttu karhu, joka ei pysty muuhun kuin vittuilemaan.


   • bisselekuri kirjoitti:

    Olet sen luokan idiootti ettet tajua nick nimen ja lääkärin eroa ja hyvin olet itse pätevä "arvioimaan" minua yhden viestin perusteella, on täällä aivan riittävästi sinun sekoilevia "kommentteja" jos saa sinusta täydellisen kuvan millainen olet.

    Ei noita sinun kommentteja voi edes kutsua kommenteiksi, olet pahempi kuin perseeseen ammuttu karhu, joka ei pysty muuhun kuin vittuilemaan.

    Toki tajuan, lääkäriä sinusta ei saa tekemälläkään :) Ihan yhtä pätevä olen arvioimaan kuin kuka tahansa muu, joka ei ole terveydenhuollon ammattilainen :) Ai saa oikein täydellisen kuvan? Eipä ole minulta pois, jos tuohon uskot.

    Kommenttini ovat kommentteja siinä missä mikä tahansa muukin täällä S24:ssä. Samaa tasoa täällä on joka keskustelu tällä osastolla :)


  • RomanttinenKarhu

   Aloittajan mainitsemassa tilanteessa ei ole enää homouden kanssa mitään tekemistä. Jos kerran molemmat kiinnostaa, niin onhan se selvää biseksualismia. Mutta aloittaja ei kerro myöskään tietääkö vaimo noista panohommista miehen kanssa. Mutta itekseni mietin, että on rakkaudesta kaukana kävässä miehen kanssa naimassa ja kömpiä sitten muijansa viereen...

   Mutta jotenkin alkaa vaan tuntumaan enemmän ja enemmän joltain heterojen propagandalta koko eheytymisjuttujen kirjo. Kummasti niitä on alkanut tupsahteleen tänne ja kaikissa on suunnilleen sama kaava. Alkaa väkisinkin tulemaan tunne, että tarkoitus olisi tuputtaa homoille, kuin auvoisaa elo olisi naisen kanssa. Kuinkahan monta kertaa minutkin on jo ehitty eheyttään parin viime kuukauden aikana... onnistumatta.

   Mikseipä tuo aloittajan homma voisi olla tottakin. Seksuaalisuus ja mielenkiinnon kohteet voivat vaihdella. Ihmettelen vaan, ettei moinen vaan voi mennä joillekkin jakeluun. Toki mietin sitäkin, että miksi moisia pitää tänne kirjoittaa jos näin on päässyt käymään oikeasti.

   Itse en alkaisi naisen kanssa olemaan vain siksi, että on yksinäinen olo. Siinä pettäisi ainakin toistaiseksi molempia. Kyllä se mielenkiinto naiseen romanttisesti ja seksuaalisesti pitäisi herätä ensin. Rakkaus, läheisyys ja huolenpito ovat tavoittelemisen arvoisia asioita, mutta minusta siihen ei pidä lähteä, ellei ole varma siitä, että voi toiselle omistautua. Vaikka joillekkin se seksi on vain seksiä, niin uskallan väittää, että aika monia loukkaisi tieto siitä, että puoliso olisi ollut vieraissa. Ja luulen, että vaikka moni muija sanoo, että on ok, että mies käy miehissä, niin heilläkin se hieman risoo, ettei itse miehelleen riitä. Mulla ei ainakaan riittäisi ymmärrys kumppaniani kohtaan, jos minä en hänelle riittäisi.

   Tuohon ihme kulissihöpinään otan kantaa sen verran, että ei mustakaan ole kyse kulissista, jos kumpikin tietää missä mennään ja mikä on homman nimi. Ei kai muiden tarvii noista asioista tietää kuin suhteessa olevien. Vai kuuluttaisiko kenties oikea100%hintti kaiken mitä omassa parisuhteessa tapahtuu ja mistä syystä, muille?

   Mutta siinä olen samaa mieltä, että jos oikeasti pitää esittää heteroa, olla heterosuhteessa ja siitä huolimatta metsästää kullia ja persettä, ilman että vaimoke asiasta tietää, niin se on kulissi. Ja mikään ei ole ärsyttävämpää kuin ne ukkomiehet, jotka sitä harrastaa. Mutta niitä vain on olemassa ja sille ei mahdeta yhtään mitään. Toki niitä ukkoja mä jotenkin ymmärrän, jotka ovat eläneet aikana, jolloin homous ei oikein ollut suotavaa ja sen vuoksi solmineet sen kulissiliiton. Se on yhteisön vaikutus yksilöön joskus aika painostavaa. Mutta olen myös sitä mieltä, että hekin voisivat sen eron ottaa ensin, ennenkuin alkavat miehiä mettäämään ja akkojaan pettämään.

   Huvittaa vaan ton yhden meuhkaaminen asian tiimoilta jatkuvasti tämän sorttisissa keskusteluissa. Perkele siinä kenenkään maine voi mennä, jos joku toinen käyttäytyy eri tavoin. Ei mun homous ainakaan kärsi siitä, että jotkut ovat niin pelkureita, etteivät vielä tänä päivänäkään uskalla olla avoimesti homo tai edes bi. Kyllä se pitäisi olla sen oma häpeä, joka siinä kulississa elelee, ei toisten. Ja kyllä monesti homot saa itseään syyttää siitä pilkkaamisesta ja halveksunnasta, jos sen uhriksi joutuvat. Se on asia niin, että niinkin voi käydä jos pitää oikein sitä seksuaalisuuttaan joka vaiheessa olla korostamassa. Joillakin kun on ilmeinen tarve olla julkihomo ja ärsyttää oikein muita käyttäytymisellään ja jutuillaan. Normisti käyttäytyvä homo kyllä usein saa olla rauhassa... ainakin itse olen saanut olla, vaikka alkuun pelkäsinkin uskovaisten käyvän kimppuun ihan porukalla.

   Summa summarum... jokainen eläköön tyylillään ja olkoon onnellinen kenen kanssa haluaa... ei siihen muut voi vaikuttaa, vaikka täällä kuin räksyttäisivät. Mut kel' onni on se onnen piilottakoon!

   • Onnellisestinaimisissa

    Vaimoni tietää, että olen 100%:sti homo, mutta tästä tosiasiasta huolimatta rakastaa minua ja minä häntä. Saammeko rakastaa toisiamme ja olla naimisissa?

    Itse tiedän koko joukon heteroja, jotka harrastavat homosuhteita. Se kaverini, jonka kanssa homoilen, on juuri sellainen. Hänellä on vaimo ja kaksi lasta. Hän on siis homosuhteita joskus harvoin harrastava hetero, minä taas päinvastoin. Meitä yhdistää se, että olemme kummatkin parisuhteessa naisen kanssa, hän heterona ja minä taas homona.

    Ei liene yllätys, että olen itsekin näitä kuvioita miettinyt päivät pitkät. Missään nimessä en kuitenkaan ole bisse. Olen rakastunut naiseen eli vaimooni, mutta seksuaalisesti pidän enemmän mlehistä. Olen siis homo-seksuaali. Tämä ei ole aina ihan helppoa selostaa, mutta pitääkö elämässä kaiken olla aina helppoa ja yksioikoista? Iloitaan siitä, että olemme erilaisia!


   • RomanttinenKarhu
    Onnellisestinaimisissa kirjoitti:

    Vaimoni tietää, että olen 100%:sti homo, mutta tästä tosiasiasta huolimatta rakastaa minua ja minä häntä. Saammeko rakastaa toisiamme ja olla naimisissa?

    Itse tiedän koko joukon heteroja, jotka harrastavat homosuhteita. Se kaverini, jonka kanssa homoilen, on juuri sellainen. Hänellä on vaimo ja kaksi lasta. Hän on siis homosuhteita joskus harvoin harrastava hetero, minä taas päinvastoin. Meitä yhdistää se, että olemme kummatkin parisuhteessa naisen kanssa, hän heterona ja minä taas homona.

    Ei liene yllätys, että olen itsekin näitä kuvioita miettinyt päivät pitkät. Missään nimessä en kuitenkaan ole bisse. Olen rakastunut naiseen eli vaimooni, mutta seksuaalisesti pidän enemmän mlehistä. Olen siis homo-seksuaali. Tämä ei ole aina ihan helppoa selostaa, mutta pitääkö elämässä kaiken olla aina helppoa ja yksioikoista? Iloitaan siitä, että olemme erilaisia!

    Mulle ei teidän oleminen sen koommin kuulu, enkä siihen sen koommin kantaa ota. Ja entäs jos kieltäisin? Olisiko vaikutusta?

    Mutta hieman olen tosta 100%:sta homosta eri mieltä kanssasi. Tai siitä, että 100% hetero harrastaa homosuhteita. Se vaatii jo bisseyden, eli sen että molemmat sukupuolet kiinnostaa seksuaalisesti. Mua huvittaa ku väitetään heteron haluavan homoseksiä tai päinvastoin ja väitetään että ollaan 100% jompaa kumpaa. Vaikka olen siitä ihan varma, että ne halut voi vaihdella ja se seksuaalisuus on vaihtuvaa, niin kuitenkin minunkin mielestä toi mitä sanot viittaa biseksuaalisuuteen. Jos nää sun esimerkkis pitäisi paikkaansa, niin biseksualismin voitaisiin heittää romukoppaan samantien ja kirjoittaa seksualismi opit uusiks tyyliin: olet joko 100%:sti hetero tai homo. Voit toki rakastaa ja nussia ketä vaan, mutta seksuaalisuutesi on yhä joko hetero tai homo.

    Se, että rakastat vaimoasi ja pystyt harrastamaan vielä seksiäkin hänen kanssaan, mutta seksuaalisesti pidät miehistä ja harrastat joskus seksiä miehen kanssa, tekee susta sen bissen. Hieman määritelmää: " Biseksuaalisuus tarkoittaa ihmisen kykyä tuntea seksuaalisia tai romanttisia tunteita kahta sukupuolta kohtaan" ja sitten tää mikä lienee pätee suhun: "Monilla seksuaalinen veto kohdistuu ensisijaisesti tiettyyn sukupuoleen. Biseksuaalin kiinnostuksen kohde saattaa myös vaihdella elämän eri vaiheissa". Minusta ei ole pois suljettua ajatus, jonka mukaan ihminen syntyy biseksuaaliksi ja iän myötä kallistuu sitten jompaan kumpaan suuntaan tai jää siihen välimaastoon. Voisi myöskin kyseenalaistaa voiko kukaan olla 100%:sti mitään. Mielestäni et voi bisseyttäs kumota mitenkään, mutta... jokainen lienee on sitä mitä tuntee olevansa. Mutta oikeasti... mitä sitten vaikka olisitkin bisse? Luuletko, että vaimosi ottaa susta eron, jos et olisi homo?

    Mä en pystyisi homona mitenkään romanttisessa mielessä rakastamaan naista, saati sitten rakastelemaan/naimaan. Ja vaikka joitain rakastan ystävinä, niin se ei ainakaan mulle riittäisi avioon menoon tai seksiin.

    Siinä olen kanssasi samaa mieltä, ettei kaikkien pidä olla samasta muotista. Kuten tossa edellä sanoin: jokainen olkoon onnellinen kenen kanssa haluaa. Se sun onnes ei kuulu muille kuin sulle.


  • rehellinenhomo

   Ensinnäkin muutama viesti taakseppäin pershärö sanoi juuri niin kuin asia on. Joten en minä täällä ihan yksin ole. Kulissihomot ovat nimenomaan niitä pahimpia narsisteja. Mutta se on ihan totta että esimerkiksi aloittajan täytyy olla jonkin asteinen biseksuaali koska hänellä on naisen kanssa hankittu lapsi. Kulissielämähän onnistuu homoltakin jos molemmat nukkuvat eri huoneissa ja käyvät eri aikaan saunassa. Mutta lasten tekoon sentään tarvitaan joko hetero tai biseksualismi.

   Ja mitä tulee maineen menemiseen niin ihmisillä on paha tapa yleistää asioita. Varsinkin niillä joiden ainoa homotuttu sattuu olemaan se kulissihomo, niin sellaiset helposti luulevat että kaikki ovat samanlaisia pettäjiä. Ja eikä siinä yksistään homojen maine mene vaan kyllä siinä samalla menee heteroidenkin maine. Nimittäin nuo kuissipellet ovat saanet senkin aikaan että heterosuhteistakaan ei voi koskaan tietää onko kysymyksessä aitosuhde vaan pelkkä kulissi.

   Ja mitä tulee entisaikaan niin se on ihan totta että kun homoseksualismi on ollut vielä 60 luvullakin Suomessa rikos niin siihen aikaan on ollut hyvin vaikea elää julkista homoelämää. Mutta ei kulissi ole silti ollut siihenkään aikaan puolustus, koska on olemassa kolmaskin vaihtoehto nimittäin sinkkuelämä. Ja siitä ei voi ainakaan päätellä mitään koska ikisinkkuja on ollut iät ajat niin heteroissa kuin homoissakin ja tulee aina olemaan.

   • RomanttinenKarhu

    No et sitten ole tullu ajattelleeks, ettei nuo ns. kulissipellet ole edes homoja, vaan bissejä? Nimittäin niihin mä oon enimmäkseen törmännyt. Rakastetaan vaimoa ylikaiken ja sille ei voi asiasta kertoa, mutta miehen kanssa pitäisi päästä pelehtimään. Mutta mitä noista välittämään? Jättää mokomat omaan arvoonsa, jos ei moiset nappaa. Mutta aika hyvinpä näytät tietävän mitä homon kulissielämä on... arveluttavaa.

    Asioita yleistetään aina, sillä se on helppoa. Se ei sua sitten ilmeisesti häiritse, että homot leimataan vain perseen, mulkun ja viinan perässä juoksijoiksi, joita ei kiinnosta muu kuin bailaaminen ja mahdollisimman monen miehen kanssa naiminen? Tai yleistys, että homolle kelpaa kuka tahansa mies? Tai, että homon kanssa ei kannata edes jutella, kun sitä homoa ei kuitenkaan kiinnosta kuin se yksi asia? Helposti luullaan kaikesta kaikkea, se lienee jo nykyihmisen tapa... luullaan ennemmin kuin otetaan asioista selvää asianomaiselta. Toki aivan liikaa näyttää toisten asiat nykyään itse kutakin kiinnostavan oman elämän puuttuessa. Juoruillaan, kuvitellaan, leimataan... ja siihen ei välttämättä tarvii itsellä tehdä mitään. Omasta kokemuksesta tiedän, miten joihinkin voi vaikuttaa se, kun kuulee jonku olevan homo.

    Suhteista ei taas millään voi koskaan tietää mitä ne on, oli sitten kyseessä kuinka ihanalta tuntuva juttu tahansa. Kuka tahansa voi pettää tai tulla petetyksi. Narsistikin voi olla kuka vaan. Ei sitä varten tarvii elää kulisseissa. Aivan helkkarin tyhmää etukäteen ajatella moisia. Ja mitä sua heterosuhteet edes kiinnostaa? Itse voit vaikuttaa vain siihen kenen kanssa olet ja petätkö jos mahdollisuus siihen suodaan, vai oletko uskollinen. Ei ny perkele voi tolleen aatella, että jos jotku on pettäjiä niin minutki leimataan... lapsellista ajattelua. Ja sitä paitsi... eikös homoilla muutenkin ole jo se pettäjän leima? Monestihan täälläkin saa lukea ,että homot eivät voi suhteeseen sitoutua millään ja panosuhde on ainoo mitä homo voi harrastaa. Eihän siihen tarvita edes sitä kulissia.

    Maineeseen voi vaikuttaa pitkälti vain yksilö itse. Jos on niin tyhmä, että alkaa pelkämään oman maineensa puolesta, jos joku on pettävä paska bisse tai kulissihomo, niin ei maha mittään. Ihan oikeesti... aatteleppa kuin TYHMÄÄ!!! Olet pettäjä vain jos petät... niin perkeleen simppeliä se on. Silloin vain voit saada sen pettäjän maineen. Pitää olla muuten itsetunto aika matalalla, jos kaikki yleistykset kolahtaa (myönnän, että joskus ottaa päähän toi bilehomo ja seksihullu yleistys). Ja jos oikeesti joku pelkää, että olet pettäjä, niin olet joko antanut aihetta siihen tai sitten toinen luulee niin turhaan. Jälkimmäisessä tapauksessa se on sen toisen henk.koht. voi, voi jos turhia toisten ennakkoluuloja ja yleistyksiä kuuntelee.

    Pidä vain omasta maineesta huolta, muulla ei ole väliä. Tyhjänpäiväsille luulijoille voit nakata sitten paskat, kun itse tiedät asian paremmin. Joo onhan se tietty mahdollista, että joku pikkumainen paska yrittää tahrata sen maineen, kun asiat ei mee niinku pitäis. Mutta eipä niitäkään etukäteen voi pelätä... tai voi toki, mutta silloin ei voi oikeastaan luottaa kenekään.

    Itse en ole bilehomo, en kulissihomo enkä paljoa muutakaan mitä homon pitäisi olla ja muijiansa miesten kanssa pettäviä ukkojakin valitettavasti on olemassa, mutta ei mun maine siitä ole tietääkseni kärsiny. Ja en tunne olevani myöskään pettäjä millään tapaa, eikä kukaan ole moiseksi tullu vielä haukkumaan. Mietin vaan... jos se maine kaikilta menee, niin tuon logiikan mukaan kaikkien tulisi pelätä suhdetta toiseen ihmiseen.. tai ainakin epäillä. Eli logiikkasi on täysin järjetön. Miten helvetissä mitään suhteita edes pääsisi kehittymään, jos kaikki on jo leimattu petturi paskoiksi? Heterojen, bissejen ja homojen mainehan on jo käytännössä sun mukaasi mennyttä. Ei ummarra...

    Tuosta entisajasta vielä sen verran, ettei se sinkkuus oikeen ole ollut vaihtoehto, jos paine on annettu vanhempien, sisarusten tai kavereiden taholta. Sitä on vain yksinkertaisesti pitänyt mennä virran mukana, ettei tullut leimatuksi miksikään poikkeavaksi. Tällaisia tapauksia tiedän muutaman ja se on harvinaisen ymmärrettävää. Sinkkuja toki on ollut joo, mutta leimautumisen pelossa moni varmasti valitsi sen suhteen.


   • Onnellisestinaimisissa

    En missään nimessä ole bisse enkä myöskään kulissihomo. Elän elämää, jossa voisin varsin hyvin esiintyä homona muutenkin. En tee sitä ainoastaan lapseni takia, en ainakaan vielä.

    Parhaimmat ystävämme tietävät, että olemme aviopari, jossa homomies on naimisissa heteronaisen kanssa. Onko tämä nyt ihan tavatonta?

    Katsokaa brittileffa ”The imitation game”! Siinäkin heteronainen halusi naimisiin homon kanssa, koska rakasti tätä ihmisenä.


   • thawth

    Ei siihen lasten tekoon tarvitse heteroutta. Itsekin saan vehkeen pystyyn naisen kanssa, mutta en ole siltikään hetero. Mitä sitten tulee noihin kulissivirityksiin, niin sekin on fakta että joidenkin on pakko elää kulissisuhteissa, esim. Jehovan todistajat. Uskonnollisissa yhteisöissä/perheissä muutenkin koetaan tärkeäksi perhe, yhteisöllisyys ja lapset. Lasten hankkiminen koetaan sekä itselle että yhteisön kannalta tärkeäksi. Siinä joutuu homot/lesbot sitten kaiken maailman viritelmiä kehittelee. Surullistaha se on..Suomessaha on yksineläminen on ihan fine, mutta jossain Kiinassa yksin asuva on yhteiskunnan silmissä alempaa kastia.


  • rehellinenhomo

   No bissejähän ne yleensä onkin, mutta kun jotkut bisset ovat niin tyhmiä ja sinisilmäisiä etteivät erota homo ja biseksualismiä toisistaan. Väittävät itseään muka homoksi vaikka todellisuudessa ovat kaukana siitä. Kuunnelkaa nyt miten ristiin tuo aloittajaakin puhuu. "En missään nimessä ole bisse enkä myöskään kulissihomo". Mutta kuitenkin on nussinu pennun akan lutkalle. Hyi helvetti mikä pelle! Ja heti sen perään toinen narsisti. "Ei siihen lasten tekoon tarvitse heteroutta. Itsekin saan vehkeen pystyyn naisen kanssa, mutta en ole siltikään hetero". No et sinä ainakaan homokaan voi olla koska oikealla homolla on ehdoton nollatoleranssi naisiin. Ja mitä tulee uskontoihin niin sekään ei oikeuta elämään valheessa koska valehtelu on 1 pahimmista synneistä näin sanoo raamattukin. Ja itse kristittynä uskon siihen että tuollaiset aloittajan ja thawthin sun muiden kaltaiset valehomot menee suorinta tietä helvettiin!

   • Ainoa, jolla on nollatoleranssi naisiin, olet kyllä ihan sinä. Olet ainoa, joka naisia noin sydänjuuriaan myöten vihaa. Sääliksi käy jo äitiäsi. Ja ainoa pelle täällä olet sinä, joka jankkaat samaa sontaa kerta toisensa jälkeen, etkä vaan voi pitää turpaasi kiinni.


   • RomanttinenKarhu

    Tuon "nollatoleranssin" jankkaamisessa olet kyllä mestari. Mikset vain voi jo lopettaa tuota ja antaa ihmisten olla mitä on ja kenen kanssa haluavat? Mikä helvetin agenda sulla on yrittää pakottaa ihmiset tiettyihin lokeroihin, joissa heillä ei olisi kuin tietyt halut? Voisit jo lopettaa tuon katkeran tilityksen muiden onnesta. Kuten on moneen kertaan todettu: ei se ihminen niin yksinkertainen olento ole ja elämä ei ole mustavalkoista.

    Muuten... tuo "thawth" ei missään vaiheessa sanonut olevansa homokaan, mutta silti aloitit katkeran pommituksen häntä kohtaan. Ja siinä kaiken vihan ja katkeruuden huumassa et edes huomannut, että aika oikeassa hän asian tiimoilta oli. Tartut vaan näköjään tiettyihin lauseisiin, jotka ruokkivat tuota sun tyhjää ajatusta ja jatkat pommitusta... huoh! Pitäisikö jo ihan oikeasti sunki kattoo peiliin ja kysyy itteltäs miten helvetissä susta tuli noin katkera ja ummehtunut?

    Vaikka olenkin sitä mieltä, että aloittaja onkin bisse kaikkien oppien mukaan, niin en mä voi hänen onnea vastaankaan olla. Ei se mua liikuta, jos ihminen on valmis "homona" tollaseen ja ottamaan riskin, että se oikea mieskin saattaa tulla joskus vastaan ja pistää kaiken uusiksi. Homoushan on sitä, että tunnetaan vetoa ainoastaan omaan sukupuoleen seksuaalisesti ja romanttisesti (aloittajalle huom. kun ilmeisesti hän ei tiedä mitä homous on). Vaikka ymmärrän paljon asioita ja pystyn venyttämään käsitystäni aika pitkälle, niin en vaan mitenkään ymmärrä miten homo voi rakastua naiseen, nussia naista ja väittää olevansa yhä homo... se vaan menee yli ymmärryksen. Menee varmasti muillakin.

    Vaikka olenkin sitä mieltä, että seksuaalisuus voi muuttua iän myötä esim. heterosta homoksi, niin kyllä biseksualismi on valitettavan paikkaansa pitävä määritelmä ihmisille, jotka tuntee vetoa molempiin sukupuoliin. Eli toisin sanottuna heterosta tulee bisse, jos haluaa olla naisen tai miehen kanssa, mutta homo, jos veto naisiin katoaa ja ainoastaan miehet sytyttää. Sama päinvastoin homosta heteroksi. Mutta mielestäni ollaan homoudesta aika kaukana, jos pystytään romanttiseen ja seksuaaliseen suhteeseen naisen kanssa.

    Toki olisi helpompaa elää maailmassa, jossa ei olisi noita määritelmiä. Aikuiset ihmiset hakisivat vain sitä seuraa mitä milloinkin haluasi ilman, että kukaan sitä pitäisi minään. Sillä onhan nuo opit aika rajoittavia. Nyt ihmispolo saa vaan miettiä mikä meni vikaan, kun halut vaihtuivatkin toisiksi. Ja siihen on näitä todella "aitoja" oman seksuaalisuuden puolesta puhujia, joilla ei ole kuin oma kanta ja toisten ovat aina vääriä. Poikkeavaa käyttäytymistä tai ajattelua ei suvaita. Räksytystä räksytyksen perään ilman järjen häivää...


   • boiwho

    Todellisinen biseksualismi tai biseksuaalisuus ei ole kauhean yleistä. Muistan lukeneeni tutkimuksen Iso-Britanniassa, missä asiaa oli tutkittu niin etenkin miesten kohdalla
    oltiin kallellaan usein jompaankumpaan, naisten kohdalla biseksuaaliksi määritteli itsensä hivenen useampi. Ranneliike.netissä oli joskus aikanaan tämä tutkimus. Itse en usko että seksuaalisuus on aina hirveen liukuvaa et jos 14-vuotiaana kokee homoseksuaalisia tunteita niin monesti 24-vuotiaana voi todeta että ne tunteet oli tosia vaikka niihin liittyi silloin paljon epävarmuutta. Mutta varmasti biseksuaalisuuttakin on olemassa, en väitä vastaan.


   • bisselekuri
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Ainoa, jolla on nollatoleranssi naisiin, olet kyllä ihan sinä. Olet ainoa, joka naisia noin sydänjuuriaan myöten vihaa. Sääliksi käy jo äitiäsi. Ja ainoa pelle täällä olet sinä, joka jankkaat samaa sontaa kerta toisensa jälkeen, etkä vaan voi pitää turpaasi kiinni.

    Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut. Eli et ole millään tavalla kykenevä arvioimaan tai kommentoimaan :) Tajuan ihan tasan tarkkaan mitä kirjoitan. Onkohan sinuilla elämä jotenkin tylsää, kun pitää tuntemattomia täällä haukkua?
    Näin kommentoit minulle 15.1 ja miten ja kuka täällä tekee mitäkin.
    Edelleenkin hoidata pääsi kuntoon vai onko sinun kohdalla jo liian myöhäistä.


   • bisselekuri kirjoitti:

    Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut. Eli et ole millään tavalla kykenevä arvioimaan tai kommentoimaan :) Tajuan ihan tasan tarkkaan mitä kirjoitan. Onkohan sinuilla elämä jotenkin tylsää, kun pitää tuntemattomia täällä haukkua?
    Näin kommentoit minulle 15.1 ja miten ja kuka täällä tekee mitäkin.
    Edelleenkin hoidata pääsi kuntoon vai onko sinun kohdalla jo liian myöhäistä.

    Kannattaisi sinun katsoa mitä ihan itse kirjoitit ja miksi vastaus on tuo. Niin metsä vastasi kun sinne huusit.

    Ei kuule tarvi hoitaa päätä kuntoon, kun ei siinä vikaa ole. Mitäpä jos lopettaisit nyt alkuun tuon vittuilun, koska et kestä kun tulee takaisin? Voit samalla hoidattaa oman nuppisi kuntoon. Onhan se tietty terveen merkki jaella netissä tuntemattomille neuvoja hoitaa pää kuntoon.


  • rehellinenhomo

   Ensinnäkin sinulla näyttää olevan aika harvinainen taito. Nimittäin saat riidan aikaan asioista mistä olet samaa mieltä, parhaimmat taikuritkaan eivät pysty siihen. Ensinnäkin puhut lokeroista mutta vähän myöhemmin toteat itsekkin että homous on sitä että tunnetaan vetoa ainoastaan samaan sukupuoleen ja aloittajakaan ei tiedä mitä homous oikeasti on, mikä on ihan totta. Sitähän itsekkin olen yrittänyt takoa noiden tiettyjen puupäiden kalloon että mies joka on joskus horahtanut naiseen ei voi olla mikään homo vaan bisse.

   Ja mitä tulee thawthiin niin minähän sanoin sitä edellisessä viestissäni selvästi että lapsen tekoon tarvitaan joko hetero tai BISEKSUALISMI. Nimittäin jos hän olisi bi niin mitä vastaan väittämistä hänellä silloin olisi?

   Eikä herosta voi tulla bisseä vaan kyllä hän on ollut bisse alusta asti jos haluaa vaihtaa naisen mieheen. Eikä homolla veto naisiin katoa vaan sitä naisvetoa ei ole koskaan ollutkaan ja jos on niin silloin mies ei voi olla homo vaan bisse.

   • RomanttinenKarhu

    Sä oot sitten erittäin tyhmä tai sitten ymmärrät tahallaan väärin... tai et ymmärrä mistään mitään. Hmm... taitaa olla toi kolmas vaihtoehto osuvin.

    Mä sanoin, että SÄ lokeroit; sun mielestäsi jokaisen pitäisi olla sitä, mitä joskus on ilmoittanut olevansa ilman mahdollisuutta muutokseen. Sitten mä puolestaan puhun ainoastaan mitä asiat ns. seksuaalioppien mukaan ovat. En mä ole noita määritelmiä keksinyt. Mulla ei itselläni ole mitään interessejä lokeroida ihmisiä. Siinä mun puolesta jokainen olkoon tosiaan onnellinen kenen kanssa tahtoo... vaikka sitte homona akan kanssa, vaikka kuin järjenvastaista se mun mielestä onkin. Ei katsos mua niin hirveesti kiinnosta ketä muut panee ja rakastaa. Enkä kuvittele maineeni muiden vuoksi ryvettyvän.

    Vaikka tää aloittajan keissi kaikkien oppien mukaan olisikin harvinaisen selvä, niin en mä, etkä liioin sinä, voida väittää hänen olevan väärässä... vaikkakin hän kaiken järjen ja oppien mukaan onkin. Ei hänen tarvii mieltänsä muuttaa sen vuoksi mitä me täällä jauhetaan... kai hänellä on vapaus aatella itsestään mitä haluaa, vaikkei me voidakkaan mitenkään käsittää, miten ihmeessä hän voi väittää olevansa homo. Sitä vaan ihmettelen, että sulla ilmeisesti moisen asian kanssa repee pelihousujen lisäks vielä persekki tuon asian vuoksi.

    Mutta siitä voin olla iloinen, että omaan hieman erilaisemman tavan käsitellä, omaksua ja ajatella asioita ja ennen kaikkea kyseenalaistaa asioita. Niin... on se vaan kumma miten asioista lukeminen ja selvää ottaminen laajentaa tuota käsitystä tästä kaikesta. Voisin suositella sitä sullekkin... toki kaikesta päätellen sulla on ongelmia tuon kirjoitetun ymmärtämisessä, joten saattaahan se aika hukkaankin mennä. Mutta jos oikeasti kiinnostaa seksuaalisuuksista räksyttää niin googlaappa vaikka "seksuaalisuuden muuttuminen"... räksytä sen jälkeen, jos pystyt artikkeleissa olevia väitteitä kumoamaan. Luulempa tosin, että vaikka lukisitkin noita juttuja, niin sun kantasi on siitä huolimatta samanlainen... ei se voi olla sitä, kun se on tätä. Hohhoijaa...


  • Juuzoz

   Minä taas en käsitä lainkaan miksi homo ei saisi elää niinkuin haluaa.

   Täällä eräiden mielestä homon pitäisi näemmä elää homomaista elämää, pukeutua homomaisesti, lässyttää homomaisesti yms., sillä pienikin poikkeama tästä normista tekisi henkilöstä bissen. Typerää.

   Tunnen yhden homon, joka on naimisissa hetskunaisen kanssa. Heillä on kaksi koeputkilasta. Mies rakastaa vaimoaan ja vaimo miestään. Voi kuinka kamalaa!

   Kenelläkään ei ole oikeutta määritellä homoutta. Me olemme kaikki erilaisia.

   • RomanttinenKarhu

    Joo... ainakin tuolla yhdellä on joku ihme tarve olla oikeassa omien määritelmiensä kanssa...

    Sanompa vaan, että sen homouden voi aina määritellä, mutta ihmistä itseään tai ihmisen rakkauden kohdetta ja sitä kenen kanssa haluaa elää ei. Eiköhän se ole jokaisen oma asiansa. Omasta elämästä pitää saada itse päättää, jos kerran siihen kykenee. Jos kerran kaksi aikuista päättää olla yhdessä olivat sitten mitä tahansa, niin kuka voisi sitä vääryydeksi väittää? Kenen ismien mukaan täällä pitäisi sitten elää, jos ei sitä saa itse päättää?

    Vaikka mua ainakin huvittaa juuri tollaset 100%- tyypit, jotka sitten kuitenkaan eivät sitä ole, niin en mä voi niitä tuomitakkaan. Voin vain toivoa, että itse en niihin törmää, sillä oma mielipiteeni asiaan on, että joka valitsee päinvastoin omia mieltymyksiään, valehtelee vähintäänkin itselleen. Täällä lauottujen mielipiteiden vuoksi ei kenenkään kuitenkaan tulisi elämää muuttaa. Mutta toisaalta ne voivat antaa vähän jotain omaan ajatteluun... meinaan asioita olisi suotava katsoa monelta eri kannalta. Siihenhän ei kaikki näköjään kuitenkaan kykene.

    Asioita voi aina perustella juurikin noiden määritelmien mukaan. Et edes sinä voi väittää etteikö bisseys ole sitä, että kummastakin sukupuolesta tykkää ja etteikö aloittaja siihen kuvaukseen sopisi. Toki kärjistät asian aika karusti sanomalla, että pienikin poikkeama tekisi homosta bissen. No jos homo yht'äkkiä menee muijan kans naimisiin ja tekee lapsen hänen kanssaan väittäen olevansa 100% homo, niin kyseessä ei oo mikään pieni poikkeama. Ja jos homon pitäisi olla mitä sanot, ilman että siitä saisi poiketa, niin mä en varmaan olis edes bisse vaan täysin hetero. En pukeudu homomaisesti, en lässytä, vaan käytän verkkareita, kittaan olutta, katson lätkää ja kuuntelen heviä... olen kuitenkin aina ihmetellyt termiä "homomainen elämä"... miten sen pitäisi muusta elämästä poiketa? Mun vissiin poikkeaa siitä ihan huolella. Mutta omanlaistanipa elän. Mutta suuntautumiseni on kuitenkin vielä homoseksuaali... haluan miehen rinnalleni ja haluan seksiä vain miehen kanssa. Naiset eivät ainakaan toistaiseks sovi moisiin suunnitelmiin, vaikken heitä mitenkään vihaakkaan.


  • rehellinenhomo

   Noita kaikkia seksuaalioppien kirjoittajia on yhtä paljon kuin lukijoitakin. Ja yleensä ne ovat vielä heteroita jotka yrittävät uskotella sekä itselle että muilee että homoseksualismi olisi parannettavissa oleva sairaus. Vaikka todellisuudessa homoseksualismi on synnynäinen ominaisuus josta ei voi eikä tarvitsekkaan parantua.

   Sillä ei ole todellakaan mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa että miten pukeudut, syötkö lihaa vai porkkanaa, äänestätkö vihreitä vai kenties perussuomalaisia, millä tyylillä puhut, teetkö työksesi parturikampaajan hommia vai ajatko metsäkonetta, harrastatko villasukkien kutomista vai autojen rappaamista tai tykkäätkö katsoa tv:stä mielummin simpsoneita vai tuntematonta sotilasta. Mutta ainoa millä on merkitystä niin kerron sen nyt niin selkeästi ettei kenellekkään varmasti jää mitään epäselvää. Elikkä jos olet heteromies niin halailet pussailet harrastat seksiä asut yhdessä nukut samassa sännyssä vain naisen/naisten kanssa. Jos olet bimies niin voit halailla pussailla harrastaa seksiä asua yhdessä nukkua samassa sännyssä sekä miesten että naisten kanssa. Jos olet homomies halailet pussailet harrastat seksiä asut yhdessä nukut samassa sännyssä VAIN MIEHEN/MIESTEN KANSSA. Siinä kaikki.

   Ja se tuntemasi "homo" on juuri niitä kaikkein kieroimpia ja pahimpia kulissihomoja. Ja se että hän muka rakastaisi vaimoaan on SUURIVALE. Koska silloin hän ei olisi mikään homo vaan bisse. Se nainen voi toki heterona rakastaa häntä jos ei tiedä mikä hän on oikeasti miehiään. Mutta jos tietäisi niin varmasti rakkaus loppuisi välittömästi muuten hän olisi todella tyhmä. Ja mikä ihmeen tarve sinullakin juuzoz on puolustella tuollaisia kaksoiselämää eläviä pellejä. Vai onko kenties itselläsikin luurankoja kaapissa?

   • Miten kauan ajattelit jauhaa tätä paskaa tällä kertaa? Jos aloittaja sanoo RAKASTAVANSA vaimoaan, silloin hän RAKASTAA vaimoaan. Menikö nyt perille? MIllä oikeudella sanot, ettei hän rakasta toista? Aloittaja sanoo olevansa homo = hän kokee itsensä homoksi = hän on homo. Ei kovin vaikea yhtälö. Katsos on olemassa erilaisia tapoja elää, jopa sellaisia, joista et pidä etkä hyväksy. Silti jokaisella on oikeus elää halutessaan myös niin. Sitä oikeutta et voi viedä keneltäkään. Ja kaikista pahin homo olet sinä. En ole koskaan tavannut toista noin umpimielistä, omassa kuplassaan elävää, selvästi homoudestaan epävarmaa "rehellistä" homoa.


   • MitäSeSanaHomoTarkoittaa
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Miten kauan ajattelit jauhaa tätä paskaa tällä kertaa? Jos aloittaja sanoo RAKASTAVANSA vaimoaan, silloin hän RAKASTAA vaimoaan. Menikö nyt perille? MIllä oikeudella sanot, ettei hän rakasta toista? Aloittaja sanoo olevansa homo = hän kokee itsensä homoksi = hän on homo. Ei kovin vaikea yhtälö. Katsos on olemassa erilaisia tapoja elää, jopa sellaisia, joista et pidä etkä hyväksy. Silti jokaisella on oikeus elää halutessaan myös niin. Sitä oikeutta et voi viedä keneltäkään. Ja kaikista pahin homo olet sinä. En ole koskaan tavannut toista noin umpimielistä, omassa kuplassaan elävää, selvästi homoudestaan epävarmaa "rehellistä" homoa.

    Aloittaja voi rakastaa vaimoaan, mutta silloin hän ei ole homo vaan bi. Hän voi kyllä sanoa itseään homoksi, jos haluaa, mutta mitä järkeä siinä on jos rakastaa vaimoaan? Koska homous tarkoittaa, että ihastuu/rakastuu ja tuntee seksuaalista vetovoimaa SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAA KOHTAAN.


   • MitäSeSanaHomoTarkoittaa kirjoitti:

    Aloittaja voi rakastaa vaimoaan, mutta silloin hän ei ole homo vaan bi. Hän voi kyllä sanoa itseään homoksi, jos haluaa, mutta mitä järkeä siinä on jos rakastaa vaimoaan? Koska homous tarkoittaa, että ihastuu/rakastuu ja tuntee seksuaalista vetovoimaa SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAA KOHTAAN.

    Voit olla tuota mieltä, mutta jokainen ihan itse määrittelee oman seksuaalisen suuntautuneisuutensa.


   • historiantuntemus
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Miten kauan ajattelit jauhaa tätä paskaa tällä kertaa? Jos aloittaja sanoo RAKASTAVANSA vaimoaan, silloin hän RAKASTAA vaimoaan. Menikö nyt perille? MIllä oikeudella sanot, ettei hän rakasta toista? Aloittaja sanoo olevansa homo = hän kokee itsensä homoksi = hän on homo. Ei kovin vaikea yhtälö. Katsos on olemassa erilaisia tapoja elää, jopa sellaisia, joista et pidä etkä hyväksy. Silti jokaisella on oikeus elää halutessaan myös niin. Sitä oikeutta et voi viedä keneltäkään. Ja kaikista pahin homo olet sinä. En ole koskaan tavannut toista noin umpimielistä, omassa kuplassaan elävää, selvästi homoudestaan epävarmaa "rehellistä" homoa.

    Hahaa jopa vitsin pukkasit, kyllä teot määrittelee suuntauksen. Nyt tajuan ettet ymmärrä olevasi mielisairas, et koe olevasi, ei se sinun miten koet olevasi muka terve, tee sinusta tervettä, eikä se mten koet olevasi homo, koska olet puuhastellut naisten kanssa. Muista nyt miten haukuit ex-akkaasi vuosia sitten ja samalla mitalla sai sossunakat, taisit jopa haukkua käräjäoikeuden naiset samalla vauhdilla.


   • historiantuntemus kirjoitti:

    Hahaa jopa vitsin pukkasit, kyllä teot määrittelee suuntauksen. Nyt tajuan ettet ymmärrä olevasi mielisairas, et koe olevasi, ei se sinun miten koet olevasi muka terve, tee sinusta tervettä, eikä se mten koet olevasi homo, koska olet puuhastellut naisten kanssa. Muista nyt miten haukuit ex-akkaasi vuosia sitten ja samalla mitalla sai sossunakat, taisit jopa haukkua käräjäoikeuden naiset samalla vauhdilla.

    Voi voi, on se toisilla vaikeaa näemmä, kun elää historiassa :D Ilmeisesti kohdallasi asiat eivät mene eteenpäin koskaan. En ole mielisairas, mikä sinä olet toisia täällä määrittelemään? Eikä tuosta kirjoituksesta meinannut edes tolkkua saada. Mutta elämä menee ainakin meillä toisilla eteenpäin, kaikki eivät junnaa menneessä ja elämäntilanteet muuttuvat.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Voi voi, on se toisilla vaikeaa näemmä, kun elää historiassa :D Ilmeisesti kohdallasi asiat eivät mene eteenpäin koskaan. En ole mielisairas, mikä sinä olet toisia täällä määrittelemään? Eikä tuosta kirjoituksesta meinannut edes tolkkua saada. Mutta elämä menee ainakin meillä toisilla eteenpäin, kaikki eivät junnaa menneessä ja elämäntilanteet muuttuvat.

    Nimimerkki sulla vaihtuu, mutta sun asiasi eivät todellakaan ole menneet eteenpäin...

    Täällä ja Qruiserissa väännät samaa ympyrää kuin täi tervassa ;D ei minkäänlaista muutosta ole huomattavissa, koska jos olisit oikeasti muuttunut, niin ei sinua aina tunnistaisi samaksi kahdesta lauseesta.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Nimimerkki sulla vaihtuu, mutta sun asiasi eivät todellakaan ole menneet eteenpäin...

    Täällä ja Qruiserissa väännät samaa ympyrää kuin täi tervassa ;D ei minkäänlaista muutosta ole huomattavissa, koska jos olisit oikeasti muuttunut, niin ei sinua aina tunnistaisi samaksi kahdesta lauseesta.

    Hohhoijjaa jauha vaan jos on kerran pakko :) Sinä et tiedä asioistani yhtään mitään, joten et voi sanoa ettei mikään ole muuttunut. Toisaalta asiani myöskään eivät kuulu sinulle millään tapaa, mutta kovasti näemmä kiinnostavat sinua. Monikin asia kuule täällä on mennyt eteenpäin, kun kerran sinua niin kauhiasti kiinnostaa, mutta mieti rauhassa vaan mitkä :)

    Eipä sinunkaan kohdallasi ole mitään muutosta tapahtunut. Samaa näsäviisastelua täällä jauhat joka kerta. Taidat itse junnata paikallasi :)


   • ammattiauttajajacens
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Hohhoijjaa jauha vaan jos on kerran pakko :) Sinä et tiedä asioistani yhtään mitään, joten et voi sanoa ettei mikään ole muuttunut. Toisaalta asiani myöskään eivät kuulu sinulle millään tapaa, mutta kovasti näemmä kiinnostavat sinua. Monikin asia kuule täällä on mennyt eteenpäin, kun kerran sinua niin kauhiasti kiinnostaa, mutta mieti rauhassa vaan mitkä :)

    Eipä sinunkaan kohdallasi ole mitään muutosta tapahtunut. Samaa näsäviisastelua täällä jauhat joka kerta. Taidat itse junnata paikallasi :)

    Joo sinun mielisairautesi on mennyt ainakin pahempaan suuntaan :) Se edistys on täällä ja qruiserissa :D Vieläkö kiellät sinun qx tilisi?


  • Homopsykologi

   Psykologiassa ollaan yleisesti hyväksytty määritelmä, jonka mukaan homo on seölainen mies, joka tuntee JOKO yksinomaan TAI pääsääntöisesti seksuaalista vetoa toisiin miehiin.

   Tuollaiset 100% sitä tai tätä eivät ole mitään tieteellisiä määritelmiä. Ihminen ei ole mikään kivimöhkäle, vaan elävä ja jatkuvasti muuttuva persoona.

   Se, että homomies vaikkapa harrastaa satunnaisesti seksiä naisen kanssa tai sitten on avioliitossa naisen kanssa, ei vielä tee hänestä heteroa - tai päinvastoin.

   Käsitykset siitä, että homous olisi synnynnäistä tai siitä, ettei homosta voisi tulla heteroa tai heterosta homoa, eivät ole tieteellisesti todistettuja.

   • OlenkosittenheteroXD

    Mutta jos mies harrastaa seksiä naisen kanssa tai on avioliitossa niin ei se ole kyllä homo. Itse olen homo, enkä tunne minkäänlaista vetoa naisia kohtaan. Tuolla sinun logiikallassi voisin kutsua itseäni heteroksi vaikka sitä en ole.


  • gay-bi-hetero

   Luokittelu on vähän lapsellista. Pystyn nykyään rakastumaan romanttisesti naiseen että mieheen ja harrastamaan seksiä naisen että miehen kanssa. Homoille on homo ja heteroille hetero, bisseille bisse. Kullekin olen heidän kaltaisensa jotta kaikki voivat tuntea olonsa kotoisaksi. Yksinkertaista kun sen oivaltaa.

   • ohhh

   • Valehtelua

    Mitä lapsellista siinä "luokittelussa" on? Jos kokee itsensä TÄYSIN homoksi, niin miksi ei voisi olla sitä. Sama jos kokee itsensä bisseksi. Tuo sinun mainitsemasi luokittelu on valehtelua niitä muita kohtaan jos kuitenkin olet täysin bisse. Jos väität olevasi esim. homo ja todellisuudessa bisse, niin ei kumppanisi varmaan ilahtuisi siitä että menet pettämään häntä naisen kanssa ja kerrot vasta myöhemmin että olet bisse.


   • g-b-h

    Heittäkää ne kategoriat vittuun ja alkakaa elää. Seuraakin alkaa löytymään kun ei turhia nipota. Kokemuksen rintaäänellä.


  • rehellinenhomo

   Ensinnäkin jos "homo" väittää rakastavansa naista niin hän joko valehtelee tai sitten hän ei oikeasti ole edes homo vaan bisse. Ja mitä tulee tuohon itse sanomiseen niin sama asia jos minä kävisin vaikka ampumassa naapurin isännän ja jos minä itse sanoisin poliisille että en tehnyt sitä niin silloin minä en olisi tehnyt sitä. Eli jokainen voi väittää itsestään mitä vain mutta on vain 1 totuus. OlenkosittenheteroXD sanoi osuvasti.

   Ja mitä tulee gay-bi-hetero kommenttiin niin valehtelua sanoi juuri sen mitä olisin itsekkin sanonut. Sen verran voisin vielä lisätä olet kaikille biseksuaali olipa vastapuoli sitten homomies tai bimies, tai heteronainen tai binainen. Ainoastaan heteromiehille ja lesbonaisille olet pelkkä mies joten heille olet täysin turn off. Vaikka omasta puolestasi voisit alkaa heidänkin kanssa mutta kun kaikkeen tarvitaan aina kaksi, ellet sitten ole joku hullu raiskaaja.

   • RomanttinenKarhu

    Tietääkseni on aivan eri asia valehdella rikoksesta kuin omasta seksuaalisuudesta... eli perkeleen huono esimerkki jälleen kerran. Tosin ei yllätä yhtään!

    Ja sun kommenteista alkaa väkisin tulemaan sellainen juttu mieleen, että muut valehtelee ja ainoastaan homot elää puhtoista elämää, varsinkin nää 100% homot. Voi vitalis sentään... hirveetä sönköttämistä koko ajan. Ihminen on taipuvainen valehteluun oli seksuaalisuus mikä hyvänsä. Jos petetään ja valehdellaan se sattuu joo, mutta mistä voi tietää kuka varmuudella on rehellinen?

    Kukasta kukkaan pörrääjiä ja kaikkien rakastajia näyttää piisaavan ja todellista parisuhdetta näyttää harva haluavan... mutta joskus täytyy ottaa riski. Riskejä voi aina yrittää minimoida tuon luokittelun avulla, eli pysyy heteroista ja bisseistä kaukana. Mutta minkäs mahtaa jos joku osaa sen valehtelun jalon taidon niin hyvin, että saa petkutettua? Sitä kai kutsutaan elämäksi... aina ei mee niinku Strömssöössä. Jos itse tiedät mitä haluat ja ehkä joskus saatkin sitä, niin siihen pitäis olla sullakin tyytyminen, eikä täällä motkottaa mahdollisten pettureiden ja maineen tahraamisten perään jatkuvalla syötöllä. Joten kannattaisko jo lopettaa toi vinkuminen ja hommata se elämä? Katkeraa settiä... todella... mietin vaan lienekkö itsesi kanssa sinut, kun kerran muiden seksuaalisuus niin kauheasti sun olemista niin haittaa?


  • GBH

   Luokitukseni on TOSIHOMO.

   • ohhh

    Ooh minä haluan tosihomoa!!!


  • rehellinenhomo

   Tiedän kyllä että valehtelu seksuaalisuudesta ja rikoksesta painivat eri sarjassa mutta periaate on täysin sama. Jos teet jonku rikoksen niin teko ei muutu sillä tekemättömäksi että itse väität ettet ole sitä tehnyt. Joten sama on myös seksuaalisuudessakin. Homoseksualismi tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että kiinnostus miehiin on 100% ja naisiin tasan 0. Kun taas heteroseksualismi päinvastoin. Mutta kaikki mikä on siltä väliltä huom! KAIKKI 1-99% suuntaan tai toiseen niin sitä kutsutaa biseksualismiksi. Eli vaikka kuin biseksuaali itse väittää olevansa homo niin se ei tee hänestä homoa. Ja epärehellisyys ei ole mikään yksittäinen asia vaan se on kokonaisuus ihmisessä. Eli joka yhdessä asiassa valehtelee se valehtelee kaikessa muussakin.

   Ja mitä tulee elämään niin sitä ei hommata vaan se saadaan jos saadaan. Jokainen voi tehdä vain oman osuudensa mutta kuten jo sanoin niin kaikkeen tarvitaan aina kaksi. Ja kun itse en satu olemaan mikään hullu raiskaaja.

   • No et kyllä tunnu tietävän. Mitenhän kauan ajattelit samaa skeidaa jankata? Ollaan jo tajuttu miten mustavalkoinen maailmasi on. Homot on ainoa oikea, ylempi rotu. Naiset on saatanasta (mukaanlukien äitisi, siskosi ja muu suku), kun et heihin koe vetoa. Vain ja ainoastaan miehen tulee elää ihan homona, suunnilleen pannen jokaista miestä.

    Etpä näemmä ole saanut mitään. Ettet vaan valehtelisi vimeisestä, kun oli noin ala-arvoinen heitto. Kolisee luurangot kaapissa sinulla...


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    No et kyllä tunnu tietävän. Mitenhän kauan ajattelit samaa skeidaa jankata? Ollaan jo tajuttu miten mustavalkoinen maailmasi on. Homot on ainoa oikea, ylempi rotu. Naiset on saatanasta (mukaanlukien äitisi, siskosi ja muu suku), kun et heihin koe vetoa. Vain ja ainoastaan miehen tulee elää ihan homona, suunnilleen pannen jokaista miestä.

    Etpä näemmä ole saanut mitään. Ettet vaan valehtelisi vimeisestä, kun oli noin ala-arvoinen heitto. Kolisee luurangot kaapissa sinulla...

    Mikäs siinä on elää ihan homona? Se mies, joka mun allani ähisee, saa selitellä itselleen/vaimolleen/miehelleen ihan vapaasti olevansa hetero/bisse/homo, mutta minun kanssani hänen seksuaalisuutensa on yksiselitteisesti homo, eikä hänen vaimonsa/miehensä ole koskaan kanssamme samassa sängyssä tai jos mies on tai vaikka kaksi biseksuaalia miestä on lisäkseni kolmen kimpassa, niin silloinkin seksuaalisuutemme on yksiselitteisesti homoseksualismia.

    Kotonaan ja tykönään saavat sitten selvitellä kulissejaan, lokeroitaan tai suuntautumisiaan ihan rauhassa. Mun kanssa se on yksinomaan homoilua ja piste. Turha tehdä asiasta jotain muuta kuin mitä se on, kun näköjään se useimmilla se seksuaalisuus näkyy olevan vain vuosikausien jankkausta ja selittelyä, joka ei johda yhtään mihinkään.


   • Homopsykologi

    Kuten jo sanoin, tuollaiset 100% sitä tai tätä ovat maallikkojen uskomuksia. Tiede ei niitä hyväksy. Ne edustavatkin tietynlaista fundamentalismia.

    Psykologina lähden itse siitä, ettei tietyn ihmispersoonan seksuaalisuutta tarvitse edes määritellä. Ihminen olkoon mitä on, kunhan on sitä lain puitteissa ja toisia ihmisiä kunnioittaen!

    Monille ihmisille on taakka tunnustautua ”homoksi”. Tätä eivät selitä vain ympäristö ja ihmissuhteet, vaan se, etteivät nämä ihmiset tunnista itseään tästä sanasta. He eivät myöskään pidä itseään sen paremmin biseksuaaleina.

    Miksi ulkopuolisten pitäisi ylipäätään määritellä kuka ja mitä joku on? Ketä ja mitä tällainen hyödyttää?


  • rehellinenhomo

   No voi herrajumala! Sinäkö sitten panet omaa äitiäsi ja siskojasi? Todella sairasta vaikka olisit hetero. Ja mitä vihaamiseen tulee niin tehdään nyt sekin selväksi. Ensinnäkin en vihaa äitiä ja siskojani enkä muitakaan sukulaisiani. Ja mitä taas tulee suvuttomiin naisiin niin riippuu siitä mikä on naisvihaa? Eli jos se on vain sitä että haluat eristää kaikki naiset päättävistä elimistä seurakunnista kaikista työpaikoista kouluista ja lukita heidät johonkin perunakellariin, niin en missään nimessä ole naisvihaaja. Mutta jos se on sitäkin ettet ole koskaan pannut naista etkä muutenkaan elä etkä hyväksy kulissielämää, niin siinä tapauksessa otan suurella kunnialla kyseisen tittelin vastaan.

   • Ilman tietoa kyseisestä harrastuksestasi olisimme pärjänneet vallan maniosti, kiitos. Koko ajan haukut kaikki akat lutkiksi, joten haukut samalla sukulaisesi tajuamattasi edes asiaa. Sinähän se heidät haluaisit omien sanojesi mukaan ampua raketilla kuuhun, kun eivät sinua suuressa homoudessasi kiinnosta. Mieti edes joskus mitä sanot. Hoh hoijjaa


  • rehellinenhomo

   Mistähän harrastuksesta sinä nyt oikeen höpiset?

   • Johan haaveilit minun panevan äitiäni tai siskoani, on sinulla kierot fantasiat ja harrastukset, jos noin teet. Joka ikisessä kirjoituksessani sanot miten kaikki naiset on lutkia jne, joten olet täynnä naisvihaa kaikkia naisia kohtaan. Puhut todella halventavasti heistä, koska et(?) heistä ole seksuaalisesti kiinnostunut. ainakaan omien sanojesi mukaan.


   • rotunainen123
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Johan haaveilit minun panevan äitiäni tai siskoani, on sinulla kierot fantasiat ja harrastukset, jos noin teet. Joka ikisessä kirjoituksessani sanot miten kaikki naiset on lutkia jne, joten olet täynnä naisvihaa kaikkia naisia kohtaan. Puhut todella halventavasti heistä, koska et(?) heistä ole seksuaalisesti kiinnostunut. ainakaan omien sanojesi mukaan.

    Oletko lesbo?


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Voi kun näsäviisauden kuninkaalla on vaikeaa taas. Tiedän kyllä tasan omat suuntautuneisuuteni, mutta siinähän mietit asiaa oikein urakalla, kun noin kiinnostaa :D Piti luoda uusi alias, kun vanha aiheutti niin kovia närästyksiä sinussa :) Hauskaa miten syytät muita trollaamisesta vaikka itse täällä eniten sitä teet.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Voi kun näsäviisauden kuninkaalla on vaikeaa taas. Tiedän kyllä tasan omat suuntautuneisuuteni, mutta siinähän mietit asiaa oikein urakalla, kun noin kiinnostaa :D Piti luoda uusi alias, kun vanha aiheutti niin kovia närästyksiä sinussa :) Hauskaa miten syytät muita trollaamisesta vaikka itse täällä eniten sitä teet.

    Jepulis jee. Tässä(kin) ketjussa sinun oikea juupas-eipäs -henkilöllisyytesi ja ainainen närästyneisyytesi on kuule huomattu jo aikoja ennenkuin minä sanoin mitään koko asiasta, saati tulin kommentoimaan koko ketjuun :D

    Nimimerkkisi valinta kertoo niin kovin taas sinun asenteestasi ulkomaailmaan ja muihin ihmisiin. Kyllä siinä on romanttisilla karhuilla ja rehellisillä homoilla ja onnellisesti naimisissa olijoilla heti ihmettelyn aihetta ja karvat pystyssä, kun toinen on FUB-akkaviha-asenteella liikkeellä...


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Jepulis jee. Tässä(kin) ketjussa sinun oikea juupas-eipäs -henkilöllisyytesi ja ainainen närästyneisyytesi on kuule huomattu jo aikoja ennenkuin minä sanoin mitään koko asiasta, saati tulin kommentoimaan koko ketjuun :D

    Nimimerkkisi valinta kertoo niin kovin taas sinun asenteestasi ulkomaailmaan ja muihin ihmisiin. Kyllä siinä on romanttisilla karhuilla ja rehellisillä homoilla ja onnellisesti naimisissa olijoilla heti ihmettelyn aihetta ja karvat pystyssä, kun toinen on FUB-akkaviha-asenteella liikkeellä...

    Itseäsihän närästi aiempi nimimerkkini, joten piti vaihtaa toiseen. Ai noinko on? :D Enpä tässä ole mitään moista kirjoittanut, en vain ymmärrä kapeakatseisuutta toisten elämäntapaa kohtaan. Jos asian kritisointi on juupas-eipäs, niin sitten on.

    OIkein syväluotaavaa analyysiä tällä kertaa :D Näe asia noin, jos haluat, ei ole minulta pois. Naisia vastaan minulla ei ole yhtään mitään, he ovat oikein mukavia ihmisiä.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Et siis osaa erottaa tiettyyn henkilöön kohdistuvaa antipatiaa koko sukupuoleen kohidstuvasta? Olet typerämpi kuin osasin edes odottaa :D


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Juu niin on kohdallasi tullut :D On se sinulle muka niin "viisaana" vaikeaa ohittaa toisten kommentteja, mielummin vaan haastat riitaa ja trollaat minkä ehdit. Ja noita typeriä kommentteja sinulta vasta löytyykin pilvin pimein.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Juu niin on kohdallasi tullut :D On se sinulle muka niin "viisaana" vaikeaa ohittaa toisten kommentteja, mielummin vaan haastat riitaa ja trollaat minkä ehdit. Ja noita typeriä kommentteja sinulta vasta löytyykin pilvin pimein.

    Ja sehän se sinua Netin Valtiasta niin kovin ottaakin kupoliin, kun jäät keskusteluissa poikkeuksetta toiseksi ;D etkä olekaan Maailman Paras Trolli, Besserwisser tai Mielipidemuokkaaja, vaan joku osoittaa sinulle paikkasi.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ja sehän se sinua Netin Valtiasta niin kovin ottaakin kupoliin, kun jäät keskusteluissa poikkeuksetta toiseksi ;D etkä olekaan Maailman Paras Trolli, Besserwisser tai Mielipidemuokkaaja, vaan joku osoittaa sinulle paikkasi.

    Asia ei voisi vähempää minua kiinnostaa. Hienoa, jos olet noin ylpeä saavutuksestasi :D


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Asia ei voisi vähempää minua kiinnostaa. Hienoa, jos olet noin ylpeä saavutuksestasi :D

    Tottakai se sinua kiinnostaa.

    Täytyyhän sinun saada sanoa viimeinen sana. Nyt jo kahdella rek, nimimerkillä + puskanikeillä, kun niin kovin närästää :D


   • tulipakysyttyä
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Juu niin on kohdallasi tullut :D On se sinulle muka niin "viisaana" vaikeaa ohittaa toisten kommentteja, mielummin vaan haastat riitaa ja trollaat minkä ehdit. Ja noita typeriä kommentteja sinulta vasta löytyykin pilvin pimein.

    Koska opit ohittamaan rehellisenhomon viestit? Et kai osaa ohittaa niitä melkein jokaisen hänen viestin jälkeen komeilee sinun viestisi.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    On se hienoa olla pakkomielteesi! En ole ilmoitellut kuule kommentteja ollenkaan, mutta ethän sinä sitä usko, koska olisit väärässä.


  • PianNaimisissa

   Ensi viikonloppuna menen naimisiin. Olen homo ja tuleva puolisoni on nainen. Oma tapaukseni on hieman samanlainen kuin tuon aloituksen, sillä morsiameni tietää homoudestani.

   Ei tässä sentään minun kohdallani olla jonkin maailmanhistorian ennakkotapauksen edessä. Suuri osa mm. kuninkaallisista homoista on ollut naimisissa.

   Monet homoista halveksuvat minua ja morsiantanl. Elämme kuulemma vastedes pelkässä ”kulissiavioliitossa”.

   Minulle tässä ei ole mitään kulissia. Rakastan morsiantani ja hän minua. Haluan myös lapsia. Toisen miehen kanssa se ei onnistuisi.

   En ole mikään bisse, sillä seksuaaliset haluni kohdistuvat yksinomaan miehiin. Naisen kanssa en saa sitä ylös, en ainakaan tähän asti ole saanut. Olemmekin suunnitelleet keinohedelmöitystä.

   On ihanaa löytää homona onnensa naisen kanssa. Pääsen nyt normaalien ihmisten kirjoihin eikä minua luulla enää homoksi. Olen kärsinyt tästä leimasta koko elämäni. Avioon astun onnellisena miehenä.

   • Suuret onnittelut sinulle!! Jos tuo on sinulle oikea ratkaisu, anna mennä välittämättä muiden mielipiteistä.


   • rehellinenhomo

    No nyt sinä vasta leiman tulet saamaan. Ja puhut täysin ristiin väität muka rakastavasi sitä akan rääpälettäs ja toisessa kohtaa taas väität ettet ole bisse. Tuota ei usko kukaan joten älä viitsi valehdella. Ja täytyy sanoa että se kulissi akkas on kyllä vajonnut todella alas kun alkaa tietoisesti homolle kulissipilariksi. Mutta tuollaiset akat joita ei oikeasti rakasta kukaan mies niin eihän ne muuta saakkaan kuin epätoivoisia kieroja kulissihomoja. Onko sinussa edes munaa kertomaan papille mistä tuossa on oikeasti kysymys? Nimittäin kukaan papinvalan tehnyt ei ala vihkimään mitään feikkejä. Avioliitto on sentään pyhä asia eikä sillä sovi pelleillä. Ja vielä kehtaat tulla tänne kunnia asiana kehumaan etkä osaa edes hävetä!


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Suuret onnittelut sinulle!! Jos tuo on sinulle oikea ratkaisu, anna mennä välittämättä muiden mielipiteistä.

    Huomioi kuitenkin, kuinka suuri onnittelijasikin käyttää sanaa "jos"...

    Ei sanaa "koska" tai sanaa "tietysti" tai "on itsestään selvää, että..."

    "On ihanaa löytää homona onnensa naisen kanssa. Pääsen nyt normaalien ihmisten kirjoihin eikä minua luulla enää homoksi. Olen kärsinyt tästä leimasta koko elämäni. Avioon astun onnellisena miehenä."

    Tuossa on (jos ei ole pelkkää trollausta) jotain niin naiivia ja idealistista pumpulihöttöä, että sen melkein toivoisi onnistuvan. "Normaalien ihmisten kirjoihin" ei kuitenkaan monet heterotkaan pelkällä avioliitolla pääse. Tuskin näin ovat olettaneet ketjussa aiemmin kirjoitelleet bissetkään. Epäilisin, ettei homojen suunnalta ole kyse mistään kulissiliiton halveksunnasta, tai keskinäisen rakkautenne epäilystä. Kulissi, jota tarkoitetaan, on sinun itse kertomasi "normaliuden" ja mies-nainen-liiton kulissi, jonne pakenet homouttasi ja lähinnä varmaan toivotaan, ettei se utopia ja kupla pamahda vaimosi silmille, koska et ilmeisesti aio siirtyä selibaattiin ja silti homous on sinulle "kärsimys."

    En siis ymmärrä, miten se homoleima sinusta häviää, jos "En ole mikään bisse, sillä seksuaaliset haluni kohdistuvat yksinomaan miehiin. Naisen kanssa en saa sitä ylös, en ainakaan tähän asti ole saanut." Aiotko jättää nämä halusi nyt kokonaan pois ja miten sinua mielestäsi nyt uuden liittosi aikana ei enää luulla homoksi, jos aiot sekstailla miesten kanssa edelleen? Eiköhän se leima poistumisen sijaan pikemminkin vaan vahvistu?

    Muutaman rivin mittaisen luonnehdinnan perusteella olet(te) menossa ojasta allikkoon, mutta jokaisen on opittava kantapään kautta, miten tämä maailma pyörii. Joten onnea tässä vaiheessa todellakin tarvitaan, eikä siinä mitään, jos saatte homman onnistumaan jotenkin "normaalisti."


   • ItäSuomessaNaimisissa

    Onnittelut sinulle ja morsiamellesi! Meillä on vaimon kanssa jo yli 25 avioliittovuotta takana, lapsiakin on siunaantunut kaksi.

    Älä välitä siitä, vaikka jotkut täällä eivät meitä ymmärrä. Tuskin heteroporukoissakaan ymmärrettäisiin sitä, että joku hetero asuu toisen miehen kanssa.

    Rakkaus ei rajoja tunne. Aikuinen kyllä tajuaa sen, että naimisiin mennään rakkaudesta eikä seksin takia.


   • rehellinenhomo kirjoitti:

    No nyt sinä vasta leiman tulet saamaan. Ja puhut täysin ristiin väität muka rakastavasi sitä akan rääpälettäs ja toisessa kohtaa taas väität ettet ole bisse. Tuota ei usko kukaan joten älä viitsi valehdella. Ja täytyy sanoa että se kulissi akkas on kyllä vajonnut todella alas kun alkaa tietoisesti homolle kulissipilariksi. Mutta tuollaiset akat joita ei oikeasti rakasta kukaan mies niin eihän ne muuta saakkaan kuin epätoivoisia kieroja kulissihomoja. Onko sinussa edes munaa kertomaan papille mistä tuossa on oikeasti kysymys? Nimittäin kukaan papinvalan tehnyt ei ala vihkimään mitään feikkejä. Avioliitto on sentään pyhä asia eikä sillä sovi pelleillä. Ja vielä kehtaat tulla tänne kunnia asiana kehumaan etkä osaa edes hävetä!

    Ja taas eräs pursuaa pyhää naisvihaansa. Taitaa kovin käydä kateeksi, kun kaksi ihmistä rakastuu ja menee naimisiin. Ei pitäisi olla sinulta pois.


  • rehellinenhomo

   Eli tuosahan on kysymys vain siitä että mies käyttää naista röyhkeimmällä mahdollisella tavalla hyväksi ja nainen tietoisesti vielä suostuu siihen koska on niin paska ja mätäakka ettei aitoa parisuhdetta tule koskaan edes saamaan.

  • einäistäotaselvää

   Naisen kannalta outo ratkaisu koska ei tulis itselle mieleen mennä naimisiin jonkun kanssa joka ei ole minusta kiinnostunut, vaan tekee sen kulissin tai lapsen saamisen varjolla. Tuntuu ettei siinäkään kaikki muumit laaksossa ole. Jos tietoisesti tuollaisen päätöksen tekee niin tietysti siinä ottaa vastuun valinnastaan. Kyse ei ole seksistä niinkään vaan siitä että harvemmin sitä kaverin kanssa mennään naimisiin. Kaveriksi voidaan laskea henkilö ketä rakastat vain platonisesti

   • bear.is.the.best

    Menihän Irlannissakin kaksi platonista mieskaverusta keskenään naimisiin välttääkseen veroja...

    Kulissin vuoksi? Homoleima ei ainakaan painanut, taisivat saada vain enemmänkin kehuja heterokavereiltaan, että saipahan verottaja näpeilleen.

    Syitähän liittoihin löytyy. Nyt kun vielä innokkaimmille hihhuleille on virikkeenä näitä päättömiä reality-ohjelmia, joissa "normaali" on todella kaukana tai kun rakastaminen on nykyisin korvattu peukutuksilla ja tykkäämisillä.


  • rehellinenhomo

   Asia on juuri niin. Se on avioliittoinstituution täydellinen häväistys.

   • ItäSuomessaNaimisissa

    Mikä ihmeen häväistys se sellainen on, että kaksi aikuista ihmistä rakastaa toisiaan ja haluaa naimisiin?

    Toisin kuin useimmat homosuhteet, miehen ja naisen välinen avioliitto ei perustu seksille, vaan rakkaudelle. Kyllä homokin osaa rakastaa, jos vain haluaa ja löytää sen oikean.


   • Gaayy
    ItäSuomessaNaimisissa kirjoitti:

    Mikä ihmeen häväistys se sellainen on, että kaksi aikuista ihmistä rakastaa toisiaan ja haluaa naimisiin?

    Toisin kuin useimmat homosuhteet, miehen ja naisen välinen avioliitto ei perustu seksille, vaan rakkaudelle. Kyllä homokin osaa rakastaa, jos vain haluaa ja löytää sen oikean.

    Kaksi miestäkin voivat rakastaa yhtä paljon toisiaan kuin mies ja nainen. Eikä homopari varmasti mene naimisiin jos se on pelkkää seksiä, kun eivät heterotkaan mene. Pelkät seksisuhteet on asia erikseen.


   • rehellinenhomo
    ItäSuomessaNaimisissa kirjoitti:

    Mikä ihmeen häväistys se sellainen on, että kaksi aikuista ihmistä rakastaa toisiaan ja haluaa naimisiin?

    Toisin kuin useimmat homosuhteet, miehen ja naisen välinen avioliitto ei perustu seksille, vaan rakkaudelle. Kyllä homokin osaa rakastaa, jos vain haluaa ja löytää sen oikean.

    Kulissi avioliitto on hyvin kaukana rakkaudesta joten se on aina häväistys!

    Ja kyllä tosiaan homokin osaa rakastaa jos vain haluaa ja löytää sen oikean MIEHEN.

    Ja jos mies väittää rakastavansa naista niin hänen täytyy olla joko hetero tai biseksuaalinen tai muuten rakkaus on pelkkää valhetta ja petosta.


   • rehellinenhomo kirjoitti:

    Kulissi avioliitto on hyvin kaukana rakkaudesta joten se on aina häväistys!

    Ja kyllä tosiaan homokin osaa rakastaa jos vain haluaa ja löytää sen oikean MIEHEN.

    Ja jos mies väittää rakastavansa naista niin hänen täytyy olla joko hetero tai biseksuaalinen tai muuten rakkaus on pelkkää valhetta ja petosta.

    Hohhoijjakkaa. Taas yrität määräillä toisten seksuaalisuutta ja tuomita toisten tavan elää. Jos heillä tuo toimii, miksi se sinua haittaa? Onko se sinulta pois vai käykö noin pahasti kateeksi?


  • rehellinenhomo

   Ehdit väliin, nimittäin edellinen kommenttini oli tarkoitettu vastaukseksi einäistäotaselvää nimimerkille.

  • Homopsykologi

   Lopulta kysymys on siitä, pitääkö homon elää homona vai saako hän elää niin kuin haluaa.

   Olen jälkimmäisen kannalla.

   Psykologina ihmettelen kyllä tuollaista ehdottomuutta, että jopa toisten tunteita pyritään sanelemaan ja kieltämään tai sitten määrittelemään koko homous lähes ahdistavan kapea-alaisesti. Tuollaisista ajatuksista olisi syytä ihan oikeasti puhua vaikkapa terapeutin kanssa.

   Annetaan kaikkien kukkien kukkia. On rikkaus, että me homotkin olemme erilaisia.

  • rehellinenhomo

   Jos oikeasti psykologi olet niin ihmettelen kommenttiasi suuresti. Nimittäin kysymyshän on oikeasti siitä hyväksyykö homo itsensä homona vaan yrittääkö väkisin muuttaa itseä sellaiseksi mitä hän ei oikeasti ole.

   Homoseksualismin on sitä että tunnet vetoa sekä romanttisesti että seksuaalisesti vain ja ainoastaan samaan sukupuoleen. Ja jos ei näin ole niin silloin ihminen ei yksinkertaisesti ole homo. Ei siinä pitäisi olla mitään epäselvää.

   Enkä ymmärrä mitä rikkautta siinäkin on että yrität pakonomaisesti kieltää omat mieltymyksesi ja yrität väkisin uida vastavirtaan? Kyllä sellainen ihminen on todella köyhä.

   • jpopoj

    Älä jaksa...ongelma ei ole siinä hyväksyykö homo itsensä homona, ongelma on siinä että sinä ET HYVÄKSY muiden tapoja ELÄÄ. Mene nyt jo noiden kategorioidesi kanssa helvettiin! Sinä et ole mikään määrittelemään ketään tai mitään. Sulle homous=pakkomielteenomainen naisviha. Säälin sun äitiäsi, siskojasi, naispuolisia työkavereitasi. Olet varmasti hyvin rasittava ja vastenmielinen vihamielisyydessäsi.


   • bear.is.the.best

    Hyvin yksinkertaista olisi näille avioliitossa oleville ja lapsia hankkineille esittäytyä kaikille muille biseksuaaleina tai tehdä tämä sama keskustelualoite biseksualismi-palstalle tämän homo-palstan sijaan. Jostain syystä heillä on nyt into ja tarve myös olla homoja, vaikka kaikki tietävät, että homomies pääsee nykyisin naimisiin toisen miehen kanssa ihan oikeaan homoliittoon, eikä tarvitse kulissia itsetunto-ongelmiinsa. Naisen kanssa nykyisin asuminen tai lapsien teko on vain biseksuaalisen taipumuksen kaarella tällä hetkellä ajankohtainen asia näille biseksuaaleille, huomenna voidaan mennä miehen kanssa sänkyyn ja se on sillä hetkellä ajankohtainen asia ja 15 sekuntia orkun jälkeen ollaan taas ajankohtaisesti menossa karkuun homoutta ja hakemaan lapsi koulusta, koska hän on elämän tärkein asia.

    Mitään vääntöä ei asiasta edes tulisi, vaan kaikki tietäisivät määritteen ja biseksuaalilla seksuaalisen suuntauksen kohdistuvan sekä miehiin että naisiin ja naissuhteen ainoan motiivin olevan lasten tekeminen, kuten tässäkin ketjussa moni on tunnustanut, koska miestä vongataan kuitenkin koko ajan siinä sivussa tai roikutaan homo-palstalla.


   • EntinenHomppeli

    Sokea ei ole koskaan nähnyt puolisoaan = sokea ei voi rakastaa puolisoaan?

    Vammautunut ei kykene seksiin puolisonsa kanssa = kulissiavioliitto?

    Homo rakastaa ihan oikeasti vaimoaan, vaikka tuntee seksuaalista vetoa miehiin = kaikki vain valhetta?

    Valitan, elämä ei ole noin helppoa. Onneksi.


   • nfnn
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Hyvin yksinkertaista olisi näille avioliitossa oleville ja lapsia hankkineille esittäytyä kaikille muille biseksuaaleina tai tehdä tämä sama keskustelualoite biseksualismi-palstalle tämän homo-palstan sijaan. Jostain syystä heillä on nyt into ja tarve myös olla homoja, vaikka kaikki tietävät, että homomies pääsee nykyisin naimisiin toisen miehen kanssa ihan oikeaan homoliittoon, eikä tarvitse kulissia itsetunto-ongelmiinsa. Naisen kanssa nykyisin asuminen tai lapsien teko on vain biseksuaalisen taipumuksen kaarella tällä hetkellä ajankohtainen asia näille biseksuaaleille, huomenna voidaan mennä miehen kanssa sänkyyn ja se on sillä hetkellä ajankohtainen asia ja 15 sekuntia orkun jälkeen ollaan taas ajankohtaisesti menossa karkuun homoutta ja hakemaan lapsi koulusta, koska hän on elämän tärkein asia.

    Mitään vääntöä ei asiasta edes tulisi, vaan kaikki tietäisivät määritteen ja biseksuaalilla seksuaalisen suuntauksen kohdistuvan sekä miehiin että naisiin ja naissuhteen ainoan motiivin olevan lasten tekeminen, kuten tässäkin ketjussa moni on tunnustanut, koska miestä vongataan kuitenkin koko ajan siinä sivussa tai roikutaan homo-palstalla.

    Ei oikealla homolla ole kiire pois orkun jälkeen sängystä kuten ei hetero miehellä naisen luota. Tuo kiire kertoo että todellista kiinnostusta miehiin ei ole vaan ainoastaan kiima.


   • nfnn kirjoitti:

    Ei oikealla homolla ole kiire pois orkun jälkeen sängystä kuten ei hetero miehellä naisen luota. Tuo kiire kertoo että todellista kiinnostusta miehiin ei ole vaan ainoastaan kiima.

    Kyllä osalla on todella kova kiire päästä sängystä pois ja asunnosta ulos.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Kyllä osalla on todella kova kiire päästä sängystä pois ja asunnosta ulos.

    Sinun tapauksessasi se on varmaan poikkeuksetta sitä, että kävijälle selvisi, kenen kanssa on tekemisissä :D


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Sinun tapauksessasi se on varmaan poikkeuksetta sitä, että kävijälle selvisi, kenen kanssa on tekemisissä :D

    Just just, johan oli taas asiallinen kommentti. Muttei sinulta muuta voi odottaakaan.... Itse asiassa ei selvinnyt, koska se ei edes asiaan kuulunut. Sen sijaan myöhemmin selvisi heidän olevan varattuja toiselle miehelle ja siksi kiire kotiin.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Just just, johan oli taas asiallinen kommentti. Muttei sinulta muuta voi odottaakaan.... Itse asiassa ei selvinnyt, koska se ei edes asiaan kuulunut. Sen sijaan myöhemmin selvisi heidän olevan varattuja toiselle miehelle ja siksi kiire kotiin.

    Hyvä, että kerrankin käsitit kommenttini asialliseksi, etkä pottuiluksi :D


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Hyvä, että kerrankin käsitit kommenttini asialliseksi, etkä pottuiluksi :D

    Osaatko joskus lopettaa mukahauskan näsäviisastelusi? Vai olisiko elämäsi aivan tyhjää ilman netissä trollaamista? Enpä ole yhtään homoa tainnut tavata, joka ei yhden yön suhteen jälkeen olisi innolla menossa ovesta ulos tyydytyksen saatuaan. Ja ei, heidän kanssaan ei ole ollut puhetta foorumeista tmv, ennenkuin nallevaari sen heiton lisää. Taitaa llistassa olla muutama poikkeus sentään, mutta vähemmistönä ovat ne, jotka läheisyyttä osasivat arvostaa.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Osaatko joskus lopettaa mukahauskan näsäviisastelusi? Vai olisiko elämäsi aivan tyhjää ilman netissä trollaamista? Enpä ole yhtään homoa tainnut tavata, joka ei yhden yön suhteen jälkeen olisi innolla menossa ovesta ulos tyydytyksen saatuaan. Ja ei, heidän kanssaan ei ole ollut puhetta foorumeista tmv, ennenkuin nallevaari sen heiton lisää. Taitaa llistassa olla muutama poikkeus sentään, mutta vähemmistönä ovat ne, jotka läheisyyttä osasivat arvostaa.

    "Vai olisiko elämäsi aivan tyhjää ilman netissä trollaamista?"

    Sinulle tuohon kysymykseen on vain yksi vastaus.

    Mietipä sitä.

    Samalla löydät myös vastauksen siihen, miksi saat reaalielämässä vain niitä yhden yön suhteita aikaan vs, siihen, että sinulla on vuosikausia intohimoisen kiihkeä "suhde" nettirölleihin, joiden kanssa alat intiimeiksi heti puolesta sanasta...


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    "Vai olisiko elämäsi aivan tyhjää ilman netissä trollaamista?"

    Sinulle tuohon kysymykseen on vain yksi vastaus.

    Mietipä sitä.

    Samalla löydät myös vastauksen siihen, miksi saat reaalielämässä vain niitä yhden yön suhteita aikaan vs, siihen, että sinulla on vuosikausia intohimoisen kiihkeä "suhde" nettirölleihin, joiden kanssa alat intiimeiksi heti puolesta sanasta...

    Mikähän on oma vastauksesi? No, sen taitaa jokainen jo arvata :)

    Olen kyllä, kiitos kysymästä, saanut muitakin suhteita. Pitkiä sellaisia myös, mutta yksityisasiani eivät sinulle kuulu pätkän vertaa. Omat suhteeni ovat olleet nimenomaan pitkiä parisuhteita pääasiassa, sen verran voin kertoa. Ja taas samalla kuvasit kyllä oman toimintamallisi :D


  • rehellinenhomo

   Täytyy vastata noille kahdelle idiootille että, en todellakaan yväksy kulissielämää. Olet kyllä todella tyhmä ja sinisilmäinen jos et sitä tajua että jos homoksi itseään väittävä mies elää naisen kanssa "parisuhteessa" niin suhde on joko täyttä valhetta tai mies ei oikeasti ole homo vaan bisse. Ja itse taidat olla myös joku akkoja nussiva bisse joka vain lulee olevansa homo, kun muutenhan sinäkin olisit naisvihaaja jos kerran kaikki jotka eivät ole maanneet naisen kanssa ovat naisvihaajia. Ja todellakin jos homo väittää rakastavansa naista niin hän joka tapauksessa valehtelee. Joko sen että on homo tai sen että rakastaa naista.

   • Rakkautta on montaa erilaista ja tapoja elää on yhtä monta kuin meitä ihmisiä. Sinulle tuo on kammoamaasi kulissielämää, heille taas kyseessä on rakkaus. Kerran he rakastavat toisiaan, olen onnellinen heidän puolestaan. Mies on alunperin kertonut jo suuntauksestaan, joten hän ei ole valehdellut naiselle missään vaiheessa. En itse näe mitään ongelmaa tässä, tuo on heidän oma valintansa. Kovasti taas se naisviha puskee sinulla läpi. Voi voi. Minulla ei todellakaan ole mitään kyseistä sukupuolta vastaan. Heistä löytyy erittäin mukavia tapauksia ihan samalla tavalla kuin miehistäkin.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Etkö osaa muuta tehdä kuin jankata? En vieläkään vihaa naisia, montako kertaa pitää sanoa että viesti menee perille? Ilmeisesti sangen monta, kun sahanpurusi ovat kärähtäneet pahemman kerran. Minulla ei vieläkään ole naisia vastaan mitään ja aivan sama mitä ajattelet nimimerkistäni. Et minua tunne etkä tule tuntemaankaan :) voisit omasi vaihtaa bear.is.the.worst niin se olisi totuudenmukainen.


   • tarvitset_apua

    Tulinpa minäkin heteronainen tänne homoystäväni pyynnöstä lukemaan näitä "rehellisenhomon" kommentteja, ja tulin äärettömän surulliseksi. Mistä naisvihasi kumpuaa? Demonisoit naiset kieroileviksi miesten (jopa homomiesten!) vikittelijöiksi ja akan lutkiksi, mutta etkö huomaa miten samalla alennat myös miehet tahdottomiksi nössyköiksi. Todellakaan kaikki eivät juokse seksin perässä ja ole koko ajan toisiaan iskemässä ja panemassa. Mulla ei ole mitään seksuaalisia ajatuksia mielessä kuin yhtä ainoaa miestä kohtaan, ja hän on hetero.

    Voin aivan hyvin halata ja nukkua homoystäväni vieressä ystävänä, eikä siinä ole mitään pahaa, saati seksuaalista. Emme me naiset saastuta miehiä mitenkään. Homoystäväni rakastaa myös minua ystävänä, naisena, eikä hänellä ole mitään epävarmuutta seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan. Annamme toisillemme paljon ystävinä, tuemme toisiamme ja huolehdimme toisistamme. Onko siinä jotain pahaa? Naisen ja miehen ystävyydessä ja hellyyden osoittamisessa?

    Sulle homous on selvästi naisten halveksuntaa, ja odotat, että muiden pitäisi ajatella samoin. Etkö tosiaan näe, miten valtaosa naisista elää ihan tavallista elämää, käy töissä, opiskelee, hoitaa lapset, raahaa kauppakasseja ruokakaupoista jne. jne..ilman mitään vikittelydraamoja. Meilläkin on tunteet, ja nuo sun kommenttisi ovat hyvin loukkaavia. Teet elämästäsi hyvin vaikean, koska tuo katkeruutesi varmasti näkyy ja huokuu sinusta, joten en usko, että kukaan haluaa sun kanssa viettää aikaa. Kuka haluaisi olla noin myrkyllisen ihmisen lähellä?
    Suosittelen sulle ihan vilpittömästi, että hakeutuisit jonkun ammattilaisen luokse puhumaan. Vaarana nimittäin on, että katkeruutesi ja paha olosi vain pahenevat vanhetessasi, kun tulet huomaamaan, ettei kukaan jaa näkemyksiäsi ja todellakin tulet viettämään hyvin yksinäisen ja umpimielisen elämän.


   • kuvotus
    tarvitset_apua kirjoitti:

    Tulinpa minäkin heteronainen tänne homoystäväni pyynnöstä lukemaan näitä "rehellisenhomon" kommentteja, ja tulin äärettömän surulliseksi. Mistä naisvihasi kumpuaa? Demonisoit naiset kieroileviksi miesten (jopa homomiesten!) vikittelijöiksi ja akan lutkiksi, mutta etkö huomaa miten samalla alennat myös miehet tahdottomiksi nössyköiksi. Todellakaan kaikki eivät juokse seksin perässä ja ole koko ajan toisiaan iskemässä ja panemassa. Mulla ei ole mitään seksuaalisia ajatuksia mielessä kuin yhtä ainoaa miestä kohtaan, ja hän on hetero.

    Voin aivan hyvin halata ja nukkua homoystäväni vieressä ystävänä, eikä siinä ole mitään pahaa, saati seksuaalista. Emme me naiset saastuta miehiä mitenkään. Homoystäväni rakastaa myös minua ystävänä, naisena, eikä hänellä ole mitään epävarmuutta seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan. Annamme toisillemme paljon ystävinä, tuemme toisiamme ja huolehdimme toisistamme. Onko siinä jotain pahaa? Naisen ja miehen ystävyydessä ja hellyyden osoittamisessa?

    Sulle homous on selvästi naisten halveksuntaa, ja odotat, että muiden pitäisi ajatella samoin. Etkö tosiaan näe, miten valtaosa naisista elää ihan tavallista elämää, käy töissä, opiskelee, hoitaa lapset, raahaa kauppakasseja ruokakaupoista jne. jne..ilman mitään vikittelydraamoja. Meilläkin on tunteet, ja nuo sun kommenttisi ovat hyvin loukkaavia. Teet elämästäsi hyvin vaikean, koska tuo katkeruutesi varmasti näkyy ja huokuu sinusta, joten en usko, että kukaan haluaa sun kanssa viettää aikaa. Kuka haluaisi olla noin myrkyllisen ihmisen lähellä?
    Suosittelen sulle ihan vilpittömästi, että hakeutuisit jonkun ammattilaisen luokse puhumaan. Vaarana nimittäin on, että katkeruutesi ja paha olosi vain pahenevat vanhetessasi, kun tulet huomaamaan, ettei kukaan jaa näkemyksiäsi ja todellakin tulet viettämään hyvin yksinäisen ja umpimielisen elämän.

    Pidät yllä kuvottavaa suhteen irvikuvaa. Ei kukaan normaali ihminen ole intiimissä suhteessa kahden eri ihmisen kanssa. Nämä polyamoriseksi suhteeksi kutsutut haaremit ja kaksin naimiset ovat sellaista moraalikatoa että siihen eivät ole edes irstaimmat homot kyenneet. Nainen ja mies jos ovat vain ystävä eivät nuku yhdessä ja halaile. Siinä tuo naisia vihaava homo on oikeassa että naiset ovat usein turmeltuneempia kuin miehet ja paljon häikäilemättömämpiä.


   • uhuhouhu
    kuvotus kirjoitti:

    Pidät yllä kuvottavaa suhteen irvikuvaa. Ei kukaan normaali ihminen ole intiimissä suhteessa kahden eri ihmisen kanssa. Nämä polyamoriseksi suhteeksi kutsutut haaremit ja kaksin naimiset ovat sellaista moraalikatoa että siihen eivät ole edes irstaimmat homot kyenneet. Nainen ja mies jos ovat vain ystävä eivät nuku yhdessä ja halaile. Siinä tuo naisia vihaava homo on oikeassa että naiset ovat usein turmeltuneempia kuin miehet ja paljon häikäilemättömämpiä.

    Luetun ymmärtäminen???? MIssäs tossa viestissä puhuttiin intiimistä suhteesta??
    Taitaa nyt tuo 10000%homo kirjoitella itsestään kolmannessa persoonassa,nimimerkit senkun vaihtuu, mutta sama kirjoitustyyli paljastaa tutun vouhkaajan.


   • bear.is.the.best
    uhuhouhu kirjoitti:

    Luetun ymmärtäminen???? MIssäs tossa viestissä puhuttiin intiimistä suhteesta??
    Taitaa nyt tuo 10000%homo kirjoitella itsestään kolmannessa persoonassa,nimimerkit senkun vaihtuu, mutta sama kirjoitustyyli paljastaa tutun vouhkaajan.

    Peukutukset paljastavat myös paljon... Kenen mielipidettä puolustava puskanikki saa peukkuja ketjussa, josta löytyy tasan yksi rekisteröity nimimerkki...

    ;D


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Etkö osaa muuta tehdä kuin jankata? En vieläkään vihaa naisia, montako kertaa pitää sanoa että viesti menee perille? Ilmeisesti sangen monta, kun sahanpurusi ovat kärähtäneet pahemman kerran. Minulla ei vieläkään ole naisia vastaan mitään ja aivan sama mitä ajattelet nimimerkistäni. Et minua tunne etkä tule tuntemaankaan :) voisit omasi vaihtaa bear.is.the.worst niin se olisi totuudenmukainen.

    Okei, lähdetään jatkamaan siitä, ettet vihaa naisia. Miten sitten on, vihaatko miehiä? Varsinkin homoja?


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Okei, lähdetään jatkamaan siitä, ettet vihaa naisia. Miten sitten on, vihaatko miehiä? Varsinkin homoja?

    En, miksi vihaisin? Jokainen on oma yksilönsä. Osan kanssa tulen toimeen ja joidenkin harvojen kanssa en. Miehiä on kavereina ollut vuosia, kuten myös homoja, joten en voi vihata heitä.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    En, miksi vihaisin? Jokainen on oma yksilönsä. Osan kanssa tulen toimeen ja joidenkin harvojen kanssa en. Miehiä on kavereina ollut vuosia, kuten myös homoja, joten en voi vihata heitä.

    Tuossa nyt lipsahti freudilaisesti se oikea kantasi homoihin ;D

    Homot ovat miehiä ;D silti erittelet ja koet tarvetta mainita sun mieskaverisi erikseen ;D


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Tuossa nyt lipsahti freudilaisesti se oikea kantasi homoihin ;D

    Homot ovat miehiä ;D silti erittelet ja koet tarvetta mainita sun mieskaverisi erikseen ;D

    No voi hyvää päivää, kun oli sinun ihan pakko päästä vääntämään asia ihan toiseen valoon. Tuliko hyvä mieli? Minulla ei vieläkään ole homoja vastaan yhtään mitään. Minulle on aivan sama toisen seksuaalinen suuntautuneisuus, ellen ole hänestä romanttisesti kiinnostunut. Ihminen on yksilö ja heitä on mukavia ja heitä, joiden kanssa en toimeen tule. Jos nyt menisi vaikka perille, vai väännätkö tästäkin itseäsi miellyttävän tulkinnan?


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    No voi hyvää päivää, kun oli sinun ihan pakko päästä vääntämään asia ihan toiseen valoon. Tuliko hyvä mieli? Minulla ei vieläkään ole homoja vastaan yhtään mitään. Minulle on aivan sama toisen seksuaalinen suuntautuneisuus, ellen ole hänestä romanttisesti kiinnostunut. Ihminen on yksilö ja heitä on mukavia ja heitä, joiden kanssa en toimeen tule. Jos nyt menisi vaikka perille, vai väännätkö tästäkin itseäsi miellyttävän tulkinnan?

    "Voi kiesus kanssasi, miten voit vääntää kaiken päälaelleen. Sinun suvussa asia on noin, fine. Yritä silti edes ymmärtää toisilla kulttuurin olevan erilainen. On muitakin tapoja elää kuin omasi."

    Hyvinhän sinä toimeen tulet epämiellyttävien ja romanttisesti kiinnostamattomien kanssa vaikka miten tässä vääntää ;D itse asiassa paljon enemmän sinulta tulee asiaa kun ei ole mukava jees-mies juttukumppani ;D ja käsittääkseni olet varsin onneton, jos et saa palautetta tai kukaan sun kanssasi väännä rautalankaa.


   • onaikojaeletty
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Peukutukset paljastavat myös paljon... Kenen mielipidettä puolustava puskanikki saa peukkuja ketjussa, josta löytyy tasan yksi rekisteröity nimimerkki...

    ;D

    Taitaa peukuttaa omia aliaksia.
    Eikö tuo FuckYouBitch ole bisse.


   • Sorry, ei ole kuin yksi alias toisin kuin eräillä täällä.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Sorry, ei ole kuin yksi alias toisin kuin eräillä täällä.

    kuinka sattuikaan ;D

    "FuckYouBitch
    15.1.2018 9:18
    Sinun kohdalla nyt ei mikään täsmää :D Ei kuule ole kymmeniä rekisteröityjä aliaksia. Täällä on nyt 2, koska edellinen aiheutti niiiiiin kamalat vatsanpurut sinulle."


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kylläpä sinulla on taas pakkomeilteinen vaihe menossa :D

    Olen kuule ihan varma, ettei ole kuin tämä yksi rekisteröity nimimerkki.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Kylläpä sinulla on taas pakkomeilteinen vaihe menossa :D

    Olen kuule ihan varma, ettei ole kuin tämä yksi rekisteröity nimimerkki.

    Odotellaan sitten taas sitä, että "Ylläpito on poistanut tästä rekisteröidyn nimimerkin sääntöjen vastaisena."

    Olen kuule myös ihan varma, että sinun puheistasi ei suurin osa ole totta, koska sinulle tulee muillakin nimimerkeillä ihan nuo samat kirjoitusvirheet ;D


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Odotellaan sitten taas sitä, että "Ylläpito on poistanut tästä rekisteröidyn nimimerkin sääntöjen vastaisena."

    Olen kuule myös ihan varma, että sinun puheistasi ei suurin osa ole totta, koska sinulle tulee muillakin nimimerkeillä ihan nuo samat kirjoitusvirheet ;D

    Pitihän se arvata ettei bear.is.the.worst tunnista totuutta sen kuullessaan. Eipä kyllä ollut yllätys. On tasan tämä yksi nimimerkki, en käytä rekisteröimättömiä aliaksia.


  • rehellinenhomo

   No tuskin olisin haaskannut aikaa mihinkään valittamiseen jos olisin saanut viettää edes yhden kesäillan pelinmerkeissä hyvässä seurassa. Mutta joo joillekkin on jotkut keskenkasvuiset kaakattavat kanat tärkeämpiä kun oikeat aikuiset kaverit joiden kanssa voi tehdä miesten juttuja.

   • Ihan varmana olisit, kun sait heteromieheltä pakit. Se oli toinen iso traumasi. Sinä se keskenkasvuinen tässä olet. Kannattaisi päästä yli noista traumoista ja jatkaa elämääsi.


  • Uloskellarista

   Tarinani on hieman toinen. Minulla on homo-tausta ja vaimollani taas menneisyys lesbona. Niissä piireissä myös tutustuimme ja lähes heti rakastuimme toisiimme.

   Meillä on nyt kolme yhteistä lasta ja aviossakin ollaan. Kaikki on vain kolahtanut kohdalleen ja yhteinen perhe-elämämme on ihaninta, mitä kohdalleni on koskaan sattunut.

   Olen samaa mieltä tuon psykologin kanssa. Kun kerran ihmiset muuttuvat, miksei sitten heidän seksuaalisuutensa? Jossakin homoissa on jotakin hyvin lapsellista ja nämä käyttäytyvät kuin murrosikäiset, uhmaavat teinit. Juuri tällaiset vannovat homouden nimeen.

   Onneksi elämä on paljon rikkaampaa.

   • Mahtavaa kuulla! :) Onnea teille molemmille! Hienoa joskus kuulla jotain positiivista, eikä aina samaa negailua. Minusta ainoa pysyvä asia elämässä on muutos.


   • iloaonnevaloa

    Onnea :) Rakkaus on kaunista.


   • Amadeus2.0

    Amadeus Oilinki 2.0 se tänne keskusteluun vielä tarvittiinkin. Seksuaalisuus voi kyllä muuttua, mutta sitten on kyse biseksuaalisuudesta. Turha puhua mistään homo- tai lesbotaustasta. Et ole ollutkaan mikään 100% homo koskaan.


  • Sinkkuelämää

   Suosikkisarjani Sinkkuelämää 5. kauden jaksossa homo miespianisti ja tämän naisystävä ilmoittavat menevänsä naimisiin. ”Tytöt” ovat ällikällä lyötyjä. Sitten 6. kauden jaksossa sama vaimo on jo raskaana.

   Tämä on tietty pelkkää fiktiota, mutta kyllä jossakin tällaista täytyy myös tapahtua. Ei se muuten käsikirjoitukseen olisi päätynyt.

   Tiedän lähipiiristäni, että tämä on yleisempää kuin muutamat täällä haluavat uskotella itselleen ja muille. Onpa ajatus käynyt omassa mielessänikin. Eihän homoelämää pitemmän päälle yksinkertaisesti jaksa.

   • bear.is.the.best

    Kyllä tuo on kuule ihan fiktiota.

    Miespianistit ovat ihan 100% varmasti kaikki heteroita. Ihan varmasti ;D

    Kyllä sitäpaitsi jokainen homo jaksaa sen homoelämänsä ihan loppuun saakka. Ne, jotka eivät jaksa valitsevat naisen rinnalleen.


   • Homoelämä
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Kyllä tuo on kuule ihan fiktiota.

    Miespianistit ovat ihan 100% varmasti kaikki heteroita. Ihan varmasti ;D

    Kyllä sitäpaitsi jokainen homo jaksaa sen homoelämänsä ihan loppuun saakka. Ne, jotka eivät jaksa valitsevat naisen rinnalleen.

    Voi homoelämä ja heteroelämä. Kun se nyt olisi jotenkin jaksamisen asia. Kiinnostus miehiin ei ole tietääkseni jaksamisesta kiinni. Minä ainakin jaksan tämän ihanan "homoelämäni" loppuun saakka, kunhan löydän sen ihanan miehen rinnalleni.


   • bear.is.the.best
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Kyllä tuo on kuule ihan fiktiota.

    Miespianistit ovat ihan 100% varmasti kaikki heteroita. Ihan varmasti ;D

    Kyllä sitäpaitsi jokainen homo jaksaa sen homoelämänsä ihan loppuun saakka. Ne, jotka eivät jaksa valitsevat naisen rinnalleen.

    Paitsi Liberace, Elton John ja Freddie Mercury... Ja pari miljoonaa muuta miespianistia.

    Joista kukaan ei varmaankaan kuitenkaan ole koskaan frisbeegolffaillut.


  • rehellinenhomo

   Ensinnäkin noihin aikasempiin syytöksiin vedoten olen kommentoinut tätä vistiketjua koko ajan tällä samalla nimimerkillä mutta joillekkin on vaikea huomata että en ole täällä yksin vaan muutkin voivat olla oikeassa.

   Nythän sinä vasta siellä kellarissa oletkin. Ja turha valehdella että olisit koskaan mikään homo ollutkaan olet ollut aina bisse ja sitä olet edelleen ja samoten se lehmäsi. Sen todistaa se että olet nussinut pentujakin sille lehmälles. Mutta auta armias kun alkaa tekemään taas miestä mieli niin kyllä siinä akka ja lapset unohtuu. Juuri sinun kaltaisesi pellet ovat pahinta ihmiskunnan saastaa. Tuollaisilta pitäis lapset huostaanottaa heti pienenä. Ja menehän sinäkin sinkkuelämä jonkun lehmän matkaan mutta muista enne sitä käydä seuroissa pyytämässä synnit anteeksi jos sillä luulet pääseväsi taivaaseen. Ja ei muuta kuin kulissi vaihdetta silmään. Kun teillehän on pedofiilikin sallittua jopa omia lapsia ja lastenlapsiakin kohtaan niin eihän se nyt yks kulissi elämä tunnu yhtään missään.

   • Olet ollut, kyllä muistamme hyvin 100%homo kautesi. Sitä meuhkaamista ei todellakaan voi unohtaa, se oli sangen eeppistä.

    Voi kiesus tekstiäsi! Etkö oikeasti osaa antaa asian vaan olla, jos se ei maailmankatsomukseesi sovi? Onko oikeasti pakko kirjoittaa tuollaista törkyä tänne? Et millään tapaa edes halua yrittää nähdä erilaisia tapoja elää, koska ei ole kuin sinun tapasi, joka on ainoa oikea.

    Jos kaksi ihmistä rakastuu, se on aina kaunis asia. Rakkaus on todella moninainen asia, kuten aloittajan sekä muutaman muun kertomuksesta huomaa. Kaikilla elämä ei mene samaa rataa, ossa muuttuu myös seksuaalisuus vastaantulevan ihmisen myötä. Siinäkään ei ole mitään pahaa. Toisilla taas asiat ovat muuttumattomina elämän läpi.

    Itse uskon kirjoittajan kertoneen ihan totuuden, joten en heitä bisseiksi ala lokeroimaan. Minulla ei siihen oikeutta ole. Jos he ovat lapsia saaneet, niin mitä se todistaa? Ei mitään. Onhan homo/lesbopareillakin lapsia jo muutenkin, kun lapsia voi saada useammalla tavalla. Ja millä perusteella lapset huostaanottaa pitäisi? Mitkä kriteerit täyttyvät? Jos heilla on rakastavat vanhemmat, ei ole yhtään mitään perustetta kyseiselle toimelle. Ja miten helvetissä tähän pedofilia liittyy?? "Järjenjuoksuasi" on ihan mahdoton ymmärtää. Eli sinusta siis jokainen pariskunta, jolla on lapsia, on taipuvainen pedofiliaan? Mietihän kaksi kertaa tätä väitettäsi ja miten se osuu omaan nilkkaasi.


  • bear.is.the.best

   Joo, eräällä näkyy taas olevan yksinäinen sunnuntai, yksikseen keskustelee akkavihastaan ja sateenkaaren päälle omaa heteronormatiivista parisuhdeutopiaansa rakentelee ja itseään peukuttaa...

   Kyllä se frisbeegolf sentään on terveellistä ulkoliikuntaa tähän ketjuun verrattuna, vaikka pitäisi haaroja myöten hangessa kahlata ;D

   Jatkakaa, hönöt ;DDDD

  • rehellinenhomo

   Jokainen eläkööt kuten tahtoo kunhan tekee sen rehellisesti eikä kulissina. Avioliitto ja yleensäkkin kaikenlaiset parisuhteet on tarkoitettu ihmisille jotka oikeasti rakastaa toisiaan. Ekä sellaisille jotka avioliiton kautta haluavat piilottaa oman seksuaalisuudensa koska se on silkkaa valehtelua ja petosta.

   Jos olet homo sinulla on tasan 3 vaihtoehtoa:

   1. Elät julkisessa parisuhteessa MIEHEN kanssa.
   2. Elät salaisessa parisuhteessa MIEHEN kanssa mikäli haluat pysyä kaapissa.
   3. Pysyt täysin sinkkuna olitpa sitten kaapissa tai ulkona.
   Mutta pysyt naisista erillään valitsitpa sitten noista kolmesta vaihtoehdosta minkä tahansa.

   Jos olet biseksuaali niin kaikki on mahdollista, mutta lapsien hankkiminen ei ole suositeltavaa koska biseksuaaleilla on paljon suurempi riski hajoittaa perhe kuin heteroilla ja homoilla koska eivät osaa päättää haluavatko olla miehen vai naisen kanssa.

   Jos olet heteromies, jätä lesbot rauhaan!

   Jos olet heteronainen, jätä homot rauhaan!

   Että näillä kun mennään niin kenelläkään ei ole nokan koputtelemista!

   • Homopsykologi

    Onneksi tämä on Suomi eikä Pohjois-Korea, joten tuollaisilla ”säännöillä” voi heittää vesilintua.

    Tajua jo se yksinkertainen tosiasia, että kun kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, kysymys ei ole mistään kulissista.


   • Selitystä_idiooteille
    Homopsykologi kirjoitti:

    Onneksi tämä on Suomi eikä Pohjois-Korea, joten tuollaisilla ”säännöillä” voi heittää vesilintua.

    Tajua jo se yksinkertainen tosiasia, että kun kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, kysymys ei ole mistään kulissista.

    Tajua sinä se tosiasia, että homo tarkoittaa vetovoiman tuntemista samaan sukupuoleen. Et voi sanoa itseäsi homoksi, jos olet naisen kanssa sillä se on valehtelua.


   • No mutta niinhän aloittaja tekee: avoimesti omana itsenään, muttet tätä valintaa hyväksy. Hehän rakastavat toisiaan aloituksen mukaan, joten senkään kohdan ei pitäisi olla ongelma.

    Kyllä on kapeakatseinen maailmasi. Miten biseksuaaleilla on suurempi riski hajoittaa perhe, etenkin jos tietävät tasan tarkkaan kumman kanssa haluavat olla? Mitens homojen avoimet suhteet, eivätkö ne vaikuta perhe-elämään? Entä biseksuaalien tai heteroiden vastaava?

    Jos olet homomies, metsästä miestä kuin miestä rauhassa :D


   • Homo
    FuckYouBitch kirjoitti:

    No mutta niinhän aloittaja tekee: avoimesti omana itsenään, muttet tätä valintaa hyväksy. Hehän rakastavat toisiaan aloituksen mukaan, joten senkään kohdan ei pitäisi olla ongelma.

    Kyllä on kapeakatseinen maailmasi. Miten biseksuaaleilla on suurempi riski hajoittaa perhe, etenkin jos tietävät tasan tarkkaan kumman kanssa haluavat olla? Mitens homojen avoimet suhteet, eivätkö ne vaikuta perhe-elämään? Entä biseksuaalien tai heteroiden vastaava?

    Jos olet homomies, metsästä miestä kuin miestä rauhassa :D

    Jos olen homo niin se ei tarkoita että etsin vain yhdenillanjuttuja. Nuo kulissihomot tai mitä he ovatkaan vasta etsivätkin niitä vaimonsa selän takana.


   • rehellinenhomo
    FuckYouBitch kirjoitti:

    No mutta niinhän aloittaja tekee: avoimesti omana itsenään, muttet tätä valintaa hyväksy. Hehän rakastavat toisiaan aloituksen mukaan, joten senkään kohdan ei pitäisi olla ongelma.

    Kyllä on kapeakatseinen maailmasi. Miten biseksuaaleilla on suurempi riski hajoittaa perhe, etenkin jos tietävät tasan tarkkaan kumman kanssa haluavat olla? Mitens homojen avoimet suhteet, eivätkö ne vaikuta perhe-elämään? Entä biseksuaalien tai heteroiden vastaava?

    Jos olet homomies, metsästä miestä kuin miestä rauhassa :D

    Minähän sanoinkin että kunhan tekee sen rehellisesti, mutta aloittajahan ei selvästikkään niin tee. Ensinnäkin jos hän on siittänyt vaimolleen lapsen niin ei hän silloin voi mikää homo olla vaan bisse. Joten se valhe tulee jo siinä. Jos hän olisi rehellinen niin hän ilmoittaisi olevansa joko biseksuaali tai olisi hetero tai sitten eläisi parisuhteessa miehen kanssa.

    Ensinnäkin bissejen ja homojen ro on siinä että homot enemmänkin hakevat vakituista suhdetta kun taas bisset ovat paremminkin sellaisia kukásta kukkaan lenteliöitä. Ja toiseksi biseksuaaleille on kymmeniä kertoja enemmän tarjontaa kuin homoilla. Nimittäin homoille on tarjolla vain bi ja homomiehet. Heteroille bi ja heteronaiset. Kun taas biseksuaaleille bi ja homomiehet sekä vielä bi ja heteronaiset. Joten kiusauksetkin ovat huomattavasti suuremmat.


   • Homo

    Ei tarkoita kaikkien tietenkään hakevan. Suurin osa kuitenkin tuntuu niitä varten elävän. Tai jos ollaan parisuhteessa, joko petetään tai eletään avoimessa suhteessa. En sano kaikkien näin tekevän, mutta kovin yleistä tämä tuntuu olevan.

    Voi kyllä meidän rehelliselläwannabehomolla taas keittää kovaa. Hän on alunperin jo kertonut vaimolleen mikä on miehiään, joten hän ei ole valehdellut tälle. Heillä on yhteinen lapsi, fine. Mikset voi hyväksyä millään tapaa hänen valintaansa? Hän ei petä ketään eikä valehtele kenellekään, vaan kertoo avoimesti miten asia on.

    Voi kiesus kanssasi. Kyllä homoissa riittää kukasta kukkaan lentäjiä ihan tarpeeksi, usko pois. Miehet ovat seksuaalisesti aktiivisempia kuin naiset ja se korostuu homoissa. Osa päivystää milloin missäkin pusikossa/Keltaisessa Ruusussa tmv yötäpäivää tai vonkaa netistä seksiä. Enkä sano missään nimessä kaikkien näin toimivan, mutta näitä tuntuu olevan joko runsain määrin tai he ovat se näkyvin osa homoista. Voit väittää biseksuaaleilla olevan sitä ja tätä enemmän, muttei asia ole noin yksioikoinen. Biseksuaali kokee syrjintää kahdelta puolelta: homoilta ja heteroilta, etenkin miehet. Tämä taas vaikeuttaa parisuhteen löytymistä huomattavasti, koska monet ajattelevat kuten sinä. Eli vaihtoehtona on joko elää homona tai heterona oman valinnan mukaan.


   • rehellinenhomo
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Homo

    Ei tarkoita kaikkien tietenkään hakevan. Suurin osa kuitenkin tuntuu niitä varten elävän. Tai jos ollaan parisuhteessa, joko petetään tai eletään avoimessa suhteessa. En sano kaikkien näin tekevän, mutta kovin yleistä tämä tuntuu olevan.

    Voi kyllä meidän rehelliselläwannabehomolla taas keittää kovaa. Hän on alunperin jo kertonut vaimolleen mikä on miehiään, joten hän ei ole valehdellut tälle. Heillä on yhteinen lapsi, fine. Mikset voi hyväksyä millään tapaa hänen valintaansa? Hän ei petä ketään eikä valehtele kenellekään, vaan kertoo avoimesti miten asia on.

    Voi kiesus kanssasi. Kyllä homoissa riittää kukasta kukkaan lentäjiä ihan tarpeeksi, usko pois. Miehet ovat seksuaalisesti aktiivisempia kuin naiset ja se korostuu homoissa. Osa päivystää milloin missäkin pusikossa/Keltaisessa Ruusussa tmv yötäpäivää tai vonkaa netistä seksiä. Enkä sano missään nimessä kaikkien näin toimivan, mutta näitä tuntuu olevan joko runsain määrin tai he ovat se näkyvin osa homoista. Voit väittää biseksuaaleilla olevan sitä ja tätä enemmän, muttei asia ole noin yksioikoinen. Biseksuaali kokee syrjintää kahdelta puolelta: homoilta ja heteroilta, etenkin miehet. Tämä taas vaikeuttaa parisuhteen löytymistä huomattavasti, koska monet ajattelevat kuten sinä. Eli vaihtoehtona on joko elää homona tai heterona oman valinnan mukaan.

    No kun hän ei nimenomaan ole kertonut koska mikään homo hän ei voi olla koska hän on maannut naisen kanssa josta lopputuloksena yhteinen lapsikin. Joten se jo riittää todistamaan sen että mikään homo hän ei voi olla vaan bisse koska homolla on ehdoton 0 toleranssi naisiin.

    Voi olla että biseksuaalit kokevat syrjintää molemmilta puolilta mutta se ei silti oikeuta valehteluun. Esimerkiksi itse voisin kokeilla suhdetta bissenkin kanssa sillä edellytyksellä että tietäisin alusta asti mikä hän on miehiään, eikä tulisi pettämään minua eikä varsinkaan naisen kanssa. Mutta jos hän antaisi ymmärtää olevansa homo ja myöhemmin paljastuisikin bisseksi niin suhde päättyisi välittömästi. Eikä riitä että hän alussa kertoisi olevansa joskus naisenkin kanssa, vaan siinä tapauksessa hänen täytyisi myös tunnustaa olevansa bisse eikä yrittää väittää itseä homoksi.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    No kyllä karhuherralla on elämä vaikeaa. Olisiko aika painua talviunille, jos juttujen taso paranisi vaikka vahingossa? Tuskinpa sitä ihmettä tapahtuu...

    Siis vain sinulla on 0 toleranssi naisiin ja armoton naisviha vielä syistä, jotka tiedämme jo.

    Tietenkään ei oikeuta, minkään ryhmän suhteen. Mitenkä sitten suhde homomiehen? Et vaadi samoja asioita, eli homo saisi pettää sinua? Tuon ymmärrän kyllä, pettämisen eri sukupuolen edustajan kanssa pointin todella hyvin. Mutta muutoin en näe asiaa noin yksioikoisena millään tapaa. Eli mies ei voi olla homo, jos esim teininä on vahingossa kännissä päätynyt naisen kanssa sänkyyn? Ihan näin erimerkkinä.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Nimenomaan, niin metsä vastaa kuin sinne olette huutaneet. Ja sitten kun se vastaa, on porukalla herne nenässä :)

    Teillä on kovin yhteistä, ettei se viesti mene kumminkaan perille :)


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Voi voi, onko taas sinulla tylsää, kun pitää mesota täällä? Etkö voisi mennä muualle pätemään? Viesti menee kyllä perille, tähän asti näkyy 99% vittuilua vain, joten niin metsä vastaa kuin sinne huutaa :)


   • vututtaaidiootit
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Edistystä on haivattu hän on kuuluisin gay palstojen bisseykkösidiootti.
    Jätä rauhaan gay sivut ja pidäydy siellä bissejesi sivuilla.


   • vututtaaidiootit kirjoitti:

    Edistystä on haivattu hän on kuuluisin gay palstojen bisseykkösidiootti.
    Jätä rauhaan gay sivut ja pidäydy siellä bissejesi sivuilla.

    Idiooteista saa lähinnä naurut, tosin osa vituttaa, se on totta :)


   • vututtaaidiootit
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Idiooteista saa lähinnä naurut, tosin osa vituttaa, se on totta :)

    Siis saat itsestäsi lähinnä naurut?
    Etkö tajunut, että sinä olet se suurin naurun aihe, jolle jokainen nauraa.

    Tyylisi vastata paljasti ettei sinun luetun ymmärrys ole kohdallaan.


   • vututtaaidiootit kirjoitti:

    Siis saat itsestäsi lähinnä naurut?
    Etkö tajunut, että sinä olet se suurin naurun aihe, jolle jokainen nauraa.

    Tyylisi vastata paljasti ettei sinun luetun ymmärrys ole kohdallaan.

    Samat sanat sinulle :) Saan teidän muiden typeryyksistä kyllä naurut ja säälin heitä, joiden ensi kosketus s24 on homouteen. Saavat todella hienon kuvan.


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Samat sanat sinulle :) Saan teidän muiden typeryyksistä kyllä naurut ja säälin heitä, joiden ensi kosketus s24 on homouteen. Saavat todella hienon kuvan.

    Siinä se sitten trollilta tuli motiivi ja tunnustus sanasta sanaan.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Siinä se sitten trollilta tuli motiivi ja tunnustus sanasta sanaan.

    Kyllä taas nallevaaria kiukuttaa kovasti näemmä. Ei täällä voi kun nauraa porukan kommenteille (esim rehellinenhomo). Niin, tunnustin jopa osan typerien kommenttien aiheuttavan nauramista, koska ei niitä vakavalla naamalla voi ottaa. Sekö on tunnustus? Milloinkas se bear.is.the.worst jättää minut rauhaan?


  • Florida_man

   Homoseksuaalisuus ei ole mikään sairaus eikä siksi ”parannettavissa”. Ihmisen seksuaalisuus voi kuitenkin muuttua, sillä ihmisinä me muutumme koko ajan.

   Kerroin jo toisessa keskustelussa, että vietin nuoruuteni homoelämää. Pidin itseäni täysin muuttumattomasti 100%:n homona. Sitten kaikki muuttui. En nyt kertaa yksityiskohtia, mutta sanon, että tänään olen naimisissa naisen kanssa ja meillä on jälkikasvuakin. Olen varmaan 100%:n hetero.

   Voin hyvin kuvitella, että joku homona haluaa avioon naisen kanssa tai lesbona miehen kanssa. Vaikka en pidä heteroliittoa yhtään sen parempana, eri sukupuolet täydentävät kyllä toisiaan.

   Monet täällä tuntuvat luulevan, että kaikki pyörisi seksin ympärillä. Tosiasiassa on heteropareja, jotka naivat kerran vuodessa, toiset taas kolme kertaa päivässä ja kaikkea siltä väliltä. Me ihmiset olemme erilaisia. Onneksi niin on!

   • ihmisiä ja elämiä on erilaisia. SInulla se meni näin ja pääasia on, että olette onnellisia. Ihan yksistään sinä määrität oman seksuaalisuutesi, jankkasi tuo yksi mitä tahansa.

    Seksuaalisuuskin voi muuttua toisilla hyvinkin rajusti. Osalla voi olla pientä muutosta, toisilla suurempaa. Mitä pahaa tässä on?


  • rehellinenhomo

   Florida_man valehtelee. Ensinnäkin hän ei ole koskaan mikään homo ollutkaan naisen kanssa hankittu jälkikasvu on siitä todisteena. Hän on biseksuaali ja on sitä edelleen ja tulee aina olemaan. Koska homo ja heteroseksualismi on täysin 100 prosenttista ja kestää TAUKOAMATTA syntymästä hautaan. Biseksualismi on kaikkea siltä väliltä joten he voisi jakaa kolmeen eri ryhmään. Enemmän miehiin päin kallellaan olevat bisset, noin puolet ja puolet molempiin suuntiin, sekä enemmän naisiin päin kallellaan olevat bisset. Ja Florida_man on kaikesta päätellen juuri enemmän miehiin päin kallellaan oleva bisse koska väittää olevansa aikasemmin muka homo. Ja nyt yrittää uskotella olevansa muka hetero joka ei myöskään voi pitää paikkaansa. Ja elää nyt voi sanoa täydellistä kulissielämää käyttääkseen naista pahimmalla mahdollisella tavalla hyväkseen, pönkittääkseen väen vännällä omaa seksuaalisuuttaan. Todella ala arvoista.

   Ja ihminen saa tityt hormoonit jo sikiövaiheessa mutta ne heräävät vasta siinä murrosiässä. Elikkä jos olet saanut homohormoonit niin heräät homoksi. Eikä niin että ensin heräät homoksi ja myöhemmin heteroksi, koska et ole edes heterohormooneja saanut.

   • idiootti.mikä.idiootti

    Vai että homohormoonit HAHHAAHAH!!! Päivän paras!


   • Slaloak
    idiootti.mikä.idiootti kirjoitti:

    Vai että homohormoonit HAHHAAHAH!!! Päivän paras!

    Tuo oli kyllä vähän huonosti kerrottu, mutta on todettu raskaudenaikaisten tekijöiden vaikuttavan seksuaaliseen suuntautumiseen. Mutta jokin vasta-aine, jota poikasikiö saa äidiltään on todettu vaikuttavan siihen. Eli ainakin johonkin seksuaalisuuteen vaikuttavaan osa-alueeseen tämä vaikuttaa aivoissa, vaikka mitään täysin varmaa ei ole todistettu.


   • RomanttinenKarhu

    No joo...hieman huvittavaa on taas. Hormonit eivät tietääkseni vaikuta seksuaaliseen suuntautumiseen, vaan ainoastaan seksuaaliseen viriiliyteen ja halukkuuteen. Tää rehellisen teoria kusee siinäkin mielessä, että jotkut tietävät homoutensa jo ennen murrosikää. Mitenhän sen selität, jos kerran murrosiässä pitäisi alkaa "homohormoonien" hyrräys? Ainoa juttu mikä tulee hormoonien taholta homouden tutkimisessa mieleen on se, että joskus arvioitiin homolla olevan naishormooneja miehormooneja enemmän. Vaan moinen teoria on vissiin jo ajat sitten kuopattu.

    Onhan tuota tutkijat kuulemma löytäneet homouteen vaikuttavan geeninkin. Ja se on paljon uskottavampi teoria kuin hormoonit. Mutta lieneekö sekään paikkaansa pitävä teoria.. .ei taida olla 100% sekään. Mitä enemmän asiaa aattelee, niin en sulkisi laskuista pois sitä teoriaa, että tänne synnyttäisiin bisseinä. Se olisi vaan oikeastaan aika loogista. Mutta onhan noita teorioita ja tutkimuksia... mikään ei liene täysin varma. Mutta toisaalta voiko seksuaalisuutta ajatellen mikään ollakkaan.

    Mutta kyllähän ihminen on perimän ja kokemusten summa, siitä ei pääse mihinkään. Tää rehellinenhomo ei osaa ajatella tota mantraansa pitemmälle. Joskus on koulussa sen verran kuunnellu ja ymmärtäny, että on heteroja, homoja ja bissejä. Ja huomattuaan olevansa homo "homohormoonien" alettua jylläämään, niin samantien kiveen (eli luupäähän) hakattiin, että nyt olet homo etkä muuksi muutu. Tuo 100 prossasuuden toitottaminen joka vaiheessa alkaa menemään jo tahattoman huumorin puolelle. Mitä luultavammin ihminen voi olla 100%:sti vain ihminen, ei muuta. Mistään muusta ei ole takeita kyllä. Itse en homona menis vannomaan, ettenkö voisi muuttua. Voin vain elää päivän kerrallaan elämän loppuun asti joko homona tai sitten jonakin muuna.

    On päivänselvää, rehellinenhomo, että vaikka sä meuhkaisit tosta asiasta kuinka ja olisit omasta mielestäs niin oikeassa, niin lopputulema on aina sama. Kun nykytutkimukset jo osoittaa sen, että seksuaaliset halut voivat heilahdella ja seksuaalisuus muuttua täysin toiseen suuntaan, niin miten helvetissä sä kuvittelet ton vanhan iänikuisen virren enää mitenkään pitävän paikkaansa? Et tainut lukea niitä juttuja mitä kehoitin sua lukemaan tai sitten et vain ymmärtänyt tai et halunnut ymmärtää.

    Tiedä helvetti vaikka itsekkin olisit bisse, mutta et ole sitä vielä tajunnut. Vaan oikeastaan... siksikö meuhkaat asiasta niin paljon, kun sua pelottaa, että se sun seksuaalinen mieltymys voisi muuttua? Ja toiseksi sitten sekin, että tuo sanelupolitiikkas on niin perseestä kuin säkin: se, että täällä latelet "totuuksia" menneiltä ajoita ei oikein enää ajattelevaan ihmiseen pure. Se, ettet nyt mitenkään hyväksy muiden olemisia miten he haluavat olla, ei tarkoita sitä, että sä olisit oikeassa ja muut väärässä.

    Vaikka itsellänikin on silleesti jyrkkä ajatus kenen kanssa haluan olla, mitä seksuaalisuutta pitäisi ihmisen edustaa ja omaan tuon samaisen jaottelun taidon kuin säkin, niin en edes mä voi sanoa, että muut elää väärin. Mä voisin moralisoida yhtälailla kuin säkin noita juttuja, mutta mitä helvettiä se hyödyttää? Itse pysyn vaan varatuista ukoista kaukana... niin saatanan simppeliä se on. Kuka suakaan käskee heteroja mennä iskemään? Tai sänkyyn pettäjäbissen kanssa? Se jos mikä on oma valinta! Tuo meuhkaaminen ei vaan muuta sitä tosiasiaa, että ihmiset elävät tavallaan... oli ne sitten sun mielestä valehtelijoita, pettäjiä tai mitä tahansa. Ja sille sä et mahda yhtään mitään... ONNEKSI!


  • rehellinenhomo

   Huomaan taas että olemme pääasioista romanttisenkarhun kanssa samaa mieltä mutta silti hän yrittää vänkätä vastaan. Mutta joo ei jos ihmisen seksuaalisuus heiluu kuin tuuliviiri niin sitä kutsutaan yksinkertaisesti biseksualismiksi eikä miksikään homosta muuttumiseksi heteroksi tai päinvastoin. Niin se vain on että jos ihmisellä ei ole 0 toleranssia miehiin tai naisiin niin hän on silloin biseksuaali eikä siinä pitäisi olla mitään selvää. Ja jos "homo" elää naisen kanssa parisuhteessa niin suhde on joko täydellinen kulissi tai sitten hän ei homo olekkaan. Ja nimenomaan tämän ymmärtäminen näyttää toisille olevan tysin mahdotonta, niin en voi katsoa sellaista hiljaa.

   Jotkut väittää että esimerkiksi lapsuudessa koetut ulkoiset tekijät saattavat vaikuttaa seksuaaliseen suuntautumiseen. Kuten esimerkiksi jos miehellä on ollut huono isäsuhde niin hänestä tulisi homo ja jos taas naisella huono äitisuhde niin hänestä tulisi lesbo. Mutta sekään ei voi pitää paikkaansa nimittäin jos poika syntyy vaikka heroksi niin ei se siitä muuksi muutu olkootpa välit sitten isäänsä kuinka huonot tahansa. Mutta biseksuaalien kohdalla se saattaa pitääkkin paikkaansa. Eli huonon isäsuhteen omaavat kääntyvät enemmän miehiin päin omasta sukupuolesta riippumatta ja taas huonossa äiti suhteessa elävät lapset taas naisiin päin omasta sukupuolesta riippumatta. Ja sama varmaan pätee myös yh äitien ja isien biseksuaalisilla lapsilla. Koska ihminen hakee ulkopuolelta yleensä sitä mstä on jäänyt paitsi omassa perheessään. Sen olen huomannut myös omalla kohdallani. Nimittäin homoilla on monenlaisia miesmieltymyksiä niin kuin varmaan heteroillakin naismieltymyksiä. Osa etsii seuraa vain ikätovereista, toiset vain itseään nuoremmista, toiset taas itseään vanhemmista kun taas toisille iällä ei ole väliä. Itse etsin itseäni jopa kymmeniä vuosia nuoremmista miehistä ja jopa ikätoverini saatan kokea isäpuolina. Olen miettinyt että miksi vain nuoremmat vetävät puoleensa? Olen tullut siihen lopputulokseen että kun olen perheen iltatähtenä syntynyt joka tarkoittaa sitä että kaikki sisarukseni ovat huomattavasti vanhempia minusta ja vanhempanikin voisivat olla ikänsä puolesta jopa isovanhempiani ainakin melkein. Niin se on erittäin todennäköinen syy miksi haluan vain nuorempaa seuraa. Kun taas kaikkein vanhimmalla siskollani joka on hetero on ollut kaikki miesystävänsä vähintään 10 vuotta häntä vanhempia koska hän on meistä taas kaikkein vanhin. Kun taas kaikilla muilla siskoilla ja veljilläni ovat olleet mies ja naisystävät suurinpiirtein heidän ikätovereitaan.

   • RomanttinenKarhu

    Pidä sä vaan noista uskomuksistas kiinni ihan vapaasti, mutta älä luule, että moni uskoo. Mutta eihän uskomuksiaan voi muuttaa, jos ei järki pelaa tai se on jumittunu johonkin vanhaan ja asioita ei vaan voi kertakaikkiaan miettiä eri tavoin. Ja tämän ymmärtäminen on sulle liikaa. Joustava seksuaalisuus on sulle aivan käsittämätön käsite, mutta kuitenkin ihan nykyisin seksuaalisuutta kuvaava juttu. Ja täysin mahdollinen ja järkeenkäypä. Sä et pysty ainakaan sitä noilla väsyneillä argumenteillas kumoamaan.

    Piru tietää mikä aiheuttaa sen, mikä milloinkin ihmistä kiinnostaa. Aivot ovat sen verran ihmeellinen ja monimutkainen keskus. Homouttakin on yritetty selittää vaikka millä, mutta aukotonta teoriaa ei vielä oo saatu aikaiseksi. Ja tuskin saadaankaan, koska jokainen on yksilö. Ja kokemukset ovat jokaisella erilaisia; tuskin löytyy maailmasta ihmistä joka kokisi asiat samallalailla kuin esim. minä. Ja kokemuksetkin vaihtelee. Ihmistä muokkaavia ja seksuaalisuuteenkin vaikuttavia asioita on luultavasti niin paljon, ettei koskaan voida järjellä selittää, miks on mitäkin seksuaalisuutta tai miks seksuaalisuus voi vaihdella. Joo tiedän... sun mielestä sellaiset ovat pelkkiä bissejä... mutta miten sanot vaikka sellaista bisseks, jolla sammuu mielenkiinto toista sukupuolta kohtaan ja toiseen syttyy? Bisseyteen vaaditaan nyt kuitenkin se, että molemmat kiinnostaa koko ajan.... ihan sen sun rakastaman käsityksen mukaan.

    Mutta surkea on se ihminen, joka muodostaa mielipiteen omasta seksuaalisuudestaan varsinkin kaltaisesi kommenttien perusteella, joka asettaa tarkat raamit kaikelle. Kuten monesti sanottu... jokainen sen käsityksen muodostaa itse. Olkoon homo vaikka homona naimisissa akan kanssa, so what? Kenen muun elämään se vaikuttaa paitsi hänen ja hänen vaimonsa? Jos kerran ihminen haluaa itselleen valehdella niin pahasti, niin miten helvetissä se muiden elämään vaikuttaa? On myöskin jokaisen oma asiansa haluaako alkaa johonkin seksisuhteeseen sellaisen homon kanssa ja sietääkö ajatusta, että homoksi itseään tituleeraava mies palaa aina nainnin päätteks muijansa viereen. Joo mä en siedä, mutta jotkut sietää... minkäs mä sille mahan? Tai sä?

    Jokainen lie asettaa myös omat standardit sille, mikä on pettämistä ja mikä ei. Mulle asia on selvä; kun ihminen on parisuhteessa, niin silloin petetään jos siinä sivussa harrastaa toisia. Mulla on vanhanaikaiset käsitykset parisuhteen suhteen, mutta olen myös sitä mieltä että jos kerran jollakulla haluttaa vaan naida ympäriinsä, niin näennäinen sitoutuminen toiseen on silloin aivan turhaa. Siinä voisi jo säästää sitä toista. Olen myös sitä mieltä, että tälläiset ihmiset eivät siitä rakkaudesta tiedä mitään tai eivät vain välitä. On toisenlaisiakin näkemyksiä asiaan, mutta niillä ei ole vaikutusta omaani. Mutta en mene sanomaan ja väittämään etteikö muut voi ajatella asiasta mitenkään toisin ja että mun tapani ajatella olisi se ainoa oikea.

    Tuo sun saarnaamisesi on juuri sellaista: hyväksykää mun näkemys ainoana oikeana. Not going to happen. Mielipidehän on kuitenkin vain kuin persereikä: jokaisella on sellainen. Nuo määreet on nykyisillään vain suuntaa antavia, vaikka sun mielestä ne ovat ainoa totuus seksuaalisuudesta. Jotenkin ihan toivoisin, että sullekkin iskee joskus päälle ajatus, että pillua on saatava ja että ei enää homottais yhtään. Olisi sulle kyllä ihan oikein.


  • Haluaneheytyä

   Olen luovuttanut kaiken toivon sen suhteen, että minusta koskaan voisi tulla hetskua, vaikka kuinka haluaisin.

   Tämä keskustelu on kuitenkin antanut mulle valoa tunneliin. Voi olla että vielä pääsen naimisiin naisen kanssa. Pitäisi vain löytää se oikea joka osaa rakastaa minua ihmisenä ja joka ei ole koko ajan vinkuamassa seksiä.

   • RomanttinenKarhu

    Tossa sun jutussasi on vaan se ongelma, ettet voi pakottaa itseäsi "eheytymään", kun et rikki edes ole. Tai no ehkä siltä osin, että näemmä vihaat itseäsi, koska olet homo ja että homona oleminen on aika kliseisesti seksikeskeistä. Luultavasti et ole sinut seksuaalisuutesi kanssa, mutta asia on niin, että ainoastaan aika näyttää mihin sustakin vielä on.

    Jos nyt ihan väkisin haluat naisen kanssa olla ja itselles yrittää vakuuttaa olevasi onnellinen, niin fine. Mutta siinä voi tulla joskus vastaan sekin iso mutta, että tapaatkin miehen, joka rakastaa sua nimenomaa ihmisenä. Miten sitten toimisit?

    Mullakin oli taannoin vaihe, että en olisi halunnut olla homo. Kaikki kaverit oli heteroja, miksen siis mä voinut olla myös? Vaan, mitä enemmän mä sen kielsin, sen enemmän masennuin ja elämä oli perseestä. Kymmenen vuotta asian kanssa painittuani tajusin, että en voisi olla hetero, kun naiset ei sytytä minkäänlaista kipinää minussa. Joten päätin tulla kaapista ulos viis veisaten mitä muut siitä ajattelee ja kas... olo helpottui kummasti. Sitä huomasi pikkuhiljaa, ettei se seksuaalinen suuntautuminen ollutkaan mun valittavissani. Minkäs pirun sille mahtoi, ettei saanut naisista mitään irti ja miehet oli vain mielessä. Ei sitä voi pakottaa itseään heteroks tai edes bisseks... se tulee jos on tullakseen.

    Toki tässä homoudessa rassaa tuo seksikeskeisyys. Olen itsekkin huomannut, ettei sitä seuraa niin helposti löydä ja helposti sanotaan vaativaksi, kun haluaa muutakin kuin seksiä. Itse en alkaisi naisen kanssa vain sen vuoksi, että pitää olla yksin. Kyllä sen kipinän sitä naista kohtaan pitäisi syttyä ensin, että siitä rakkaudesta tulisi sellaista, minkä vuoksi kannattais taistella. Miksi pitäisi tyytyä sellaiseen, minkä tietää olevan riittämätöntä loppupeleissä? Toki naiset ei välttämättä sitä seksiä kaipaa niin paljon kuin miehet, joten saattaisi olla helpompaa siinä mielessä. Mutta... miten oikeasti voidaan sanoa rakastavansa toista, jos toista kohtaan ei tunne mitään muuta kuin korkeintaan ystävyyttä? Mulle se intohimo on suhteessa tärkeää. Vaikea ainakin mulla olisi olla suhteessa ihmisen kanssa, jota kohtaan en tuntisi minkäänlaisia haluja ja seksi olisi kaukana nautinnollisesta. Itse en rakkauden alttarilla uhraisi omia mielihalujani toisen vuoksi ja vain siksi, että homona nyt vaan on niin vaikeaa. Ei se avioliitto naisen kanssakaan välttämättä suurta auvoa tuo, varsinkin jos seksuaaliset halut ovat jossain toisaalla. Thats what I think.


   • RomanttinenKarhu

    Tossa sun jutussasi on vaan se ongelma, ettet voi pakottaa itseäsi "eheytymään", kun et rikki edes ole. Tai no ehkä siltä osin, että näemmä vihaat itseäsi, koska olet homo ja että homona oleminen on aika kliseisesti seksikeskeistä. Luultavasti et ole sinut seksuaalisuutesi kanssa, mutta asia on niin, että ainoastaan aika näyttää mihin sustakin vielä on.

    Jos nyt ihan väkisin haluat naisen kanssa olla ja itselles yrittää vakuuttaa olevasi onnellinen, niin fine. Mutta siinä voi tulla joskus vastaan sekin iso mutta, että tapaatkin miehen, joka rakastaa sua nimenomaa ihmisenä. Miten sitten toimisit?

    Mullakin oli taannoin vaihe, että en olisi halunnut olla homo. Kaikki kaverit oli heteroja, miksen siis mä voinut olla myös? Vaan, mitä enemmän mä sen kielsin, sen enemmän masennuin ja elämä oli perseestä. Kymmenen vuotta asian kanssa painittuani tajusin, että en voisi olla hetero, kun naiset ei sytytä minkäänlaista kipinää minussa. Joten päätin tulla kaapista ulos viis veisaten mitä muut siitä ajattelee ja kas... olo helpottui kummasti. Sitä huomasi pikkuhiljaa, ettei se seksuaalinen suuntautuminen ollutkaan mun valittavissani. Minkäs pirun sille mahtoi, ettei saanut naisista mitään irti ja miehet oli vain mielessä. Ei sitä voi pakottaa itseään heteroks tai edes bisseks... se tulee jos on tullakseen.

    Toki tässä homoudessa rassaa tuo seksikeskeisyys. Olen itsekkin huomannut, ettei sitä seuraa niin helposti löydä ja helposti sanotaan vaativaksi, kun haluaa muutakin kuin seksiä. Itse en alkaisi naisen kanssa vain sen vuoksi, että pitää olla yksin. Kyllä sen kipinän sitä naista kohtaan pitäisi syttyä ensin, että siitä rakkaudesta tulisi sellaista, minkä vuoksi kannattais taistella. Miksi pitäisi tyytyä sellaiseen, minkä tietää olevan riittämätöntä loppupeleissä? Toki naiset ei välttämättä sitä seksiä kaipaa niin paljon kuin miehet, joten saattaisi olla helpompaa siinä mielessä. Mutta... miten oikeasti voidaan sanoa rakastavansa toista, jos toista kohtaan ei tunne mitään muuta kuin korkeintaan ystävyyttä? Mulle se intohimo on suhteessa tärkeää. Vaikea ainakin mulla olisi olla suhteessa ihmisen kanssa, jota kohtaan en tuntisi minkäänlaisia haluja ja seksi olisi kaukana nautinnollisesta. Itse en rakkauden alttarilla uhraisi omia mielihalujani toisen vuoksi ja vain siksi, että homona nyt vaan on niin vaikeaa. Ei se avioliitto naisen kanssakaan välttämättä suurta auvoa tuo, varsinkin jos seksuaaliset halut ovat jossain toisaalla. Thats what I think.


   • RomanttinenKarhu

    Tossa sun jutussasi on vaan se ongelma, ettet voi pakottaa itseäsi "eheytymään", kun et rikki edes ole. Tai no ehkä siltä osin, että näemmä vihaat itseäsi, koska olet homo ja että homona oleminen on aika kliseisesti seksikeskeistä. Luultavasti et ole sinut seksuaalisuutesi kanssa, mutta asia on niin, että ainoastaan aika näyttää mihin sustakin vielä on.

    Jos nyt ihan väkisin haluat naisen kanssa olla ja itselles yrittää vakuuttaa olevasi onnellinen, niin fine. Mutta siinä voi tulla joskus vastaan sekin iso mutta, että tapaatkin miehen, joka rakastaa sua nimenomaa ihmisenä. Miten sitten toimisit?

    Mullakin oli taannoin vaihe, että en olisi halunnut olla homo. Kaikki kaverit oli heteroja, miksen siis mä voinut olla myös? Vaan, mitä enemmän mä sen kielsin, sen enemmän masennuin ja elämä oli perseestä. Kymmenen vuotta asian kanssa painittuani tajusin, että en voisi olla hetero, kun naiset ei sytytä minkäänlaista kipinää minussa. Joten päätin tulla kaapista ulos viis veisaten mitä muut siitä ajattelee ja kas... olo helpottui kummasti. Sitä huomasi pikkuhiljaa, ettei se seksuaalinen suuntautuminen ollutkaan mun valittavissani. Minkäs pirun sille mahtoi, ettei saanut naisista mitään irti ja miehet oli vain mielessä. Ei sitä voi pakottaa itseään heteroks tai edes bisseks... se tulee jos on tullakseen.

    Toki tässä homoudessa rassaa tuo seksikeskeisyys. Olen itsekkin huomannut, ettei sitä seuraa niin helposti löydä ja helposti sanotaan vaativaksi, kun haluaa muutakin kuin seksiä. Itse en alkaisi naisen kanssa vain sen vuoksi, että pitää olla yksin. Kyllä sen kipinän sitä naista kohtaan pitäisi syttyä ensin, että siitä rakkaudesta tulisi sellaista, minkä vuoksi kannattais taistella. Miksi pitäisi tyytyä sellaiseen, minkä tietää olevan riittämätöntä loppupeleissä? Toki naiset ei välttämättä sitä seksiä kaipaa niin paljon kuin miehet, joten saattaisi olla helpompaa siinä mielessä. Mutta... miten oikeasti voidaan sanoa rakastavansa toista, jos toista kohtaan ei tunne mitään muuta kuin korkeintaan ystävyyttä? Mulle se intohimo on suhteessa tärkeää. Vaikea ainakin mulla olisi olla suhteessa ihmisen kanssa, jota kohtaan en tuntisi minkäänlaisia haluja ja seksi olisi kaukana nautinnollisesta. Itse en rakkauden alttarilla uhraisi omia mielihalujani toisen vuoksi ja vain siksi, että homona nyt vaan on niin vaikeaa. Ei se avioliitto naisen kanssakaan välttämättä suurta auvoa tuo, varsinkin jos seksuaaliset halut ovat jossain toisaalla. Thats what I think.


   • RomanttinenKarhu
    RomanttinenKarhu kirjoitti:

    Tossa sun jutussasi on vaan se ongelma, ettet voi pakottaa itseäsi "eheytymään", kun et rikki edes ole. Tai no ehkä siltä osin, että näemmä vihaat itseäsi, koska olet homo ja että homona oleminen on aika kliseisesti seksikeskeistä. Luultavasti et ole sinut seksuaalisuutesi kanssa, mutta asia on niin, että ainoastaan aika näyttää mihin sustakin vielä on.

    Jos nyt ihan väkisin haluat naisen kanssa olla ja itselles yrittää vakuuttaa olevasi onnellinen, niin fine. Mutta siinä voi tulla joskus vastaan sekin iso mutta, että tapaatkin miehen, joka rakastaa sua nimenomaa ihmisenä. Miten sitten toimisit?

    Mullakin oli taannoin vaihe, että en olisi halunnut olla homo. Kaikki kaverit oli heteroja, miksen siis mä voinut olla myös? Vaan, mitä enemmän mä sen kielsin, sen enemmän masennuin ja elämä oli perseestä. Kymmenen vuotta asian kanssa painittuani tajusin, että en voisi olla hetero, kun naiset ei sytytä minkäänlaista kipinää minussa. Joten päätin tulla kaapista ulos viis veisaten mitä muut siitä ajattelee ja kas... olo helpottui kummasti. Sitä huomasi pikkuhiljaa, ettei se seksuaalinen suuntautuminen ollutkaan mun valittavissani. Minkäs pirun sille mahtoi, ettei saanut naisista mitään irti ja miehet oli vain mielessä. Ei sitä voi pakottaa itseään heteroks tai edes bisseks... se tulee jos on tullakseen.

    Toki tässä homoudessa rassaa tuo seksikeskeisyys. Olen itsekkin huomannut, ettei sitä seuraa niin helposti löydä ja helposti sanotaan vaativaksi, kun haluaa muutakin kuin seksiä. Itse en alkaisi naisen kanssa vain sen vuoksi, että pitää olla yksin. Kyllä sen kipinän sitä naista kohtaan pitäisi syttyä ensin, että siitä rakkaudesta tulisi sellaista, minkä vuoksi kannattais taistella. Miksi pitäisi tyytyä sellaiseen, minkä tietää olevan riittämätöntä loppupeleissä? Toki naiset ei välttämättä sitä seksiä kaipaa niin paljon kuin miehet, joten saattaisi olla helpompaa siinä mielessä. Mutta... miten oikeasti voidaan sanoa rakastavansa toista, jos toista kohtaan ei tunne mitään muuta kuin korkeintaan ystävyyttä? Mulle se intohimo on suhteessa tärkeää. Vaikea ainakin mulla olisi olla suhteessa ihmisen kanssa, jota kohtaan en tuntisi minkäänlaisia haluja ja seksi olisi kaukana nautinnollisesta. Itse en rakkauden alttarilla uhraisi omia mielihalujani toisen vuoksi ja vain siksi, että homona nyt vaan on niin vaikeaa. Ei se avioliitto naisen kanssakaan välttämättä suurta auvoa tuo, varsinkin jos seksuaaliset halut ovat jossain toisaalla. Thats what I think.

    Ei ollu tarkotus ihan noin montaa laittaa. Sivu ei ensin lähettäny mitään ja sitten... noh.. pointtini lie ainakin tuli selväks.. heheh


   • RomanttinenKarhu

    LOL... tulipa niitä... ensin ei lähettäny mitään ja sitten... noh.. kaippa tuo pointtini tuli selväks.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ja taas pätemisen kuningas vauhdissa ja vetää minut pakkomielteisesti taas mukaan asiaan. Hanki elämä ja jätä minut jo rauhaan. Mielipiteesi on tullut jo selväksi. Tai voisit edes keksiä parempia "hauskoja" kommentteja.


  • rehellinenhomo

   Unohta hyvä mies tuollaiset huuhaa kuvitelmat ja opettele hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Olet homoksi syntynyt ja sellainen tulet aina olemaan halusitpa sitä tai et. Joten pysy kaukana naisista jos et halua ajaa itseäsi itsemurhan partaalle.

   • idiootti.mikä.idiootti

    Mikähän sä oot tollasia neuvomaan? Tyhmyyttäs jaksat kyllä todistella täällä joka välissä. Voisit moiset pitää omana tietonasi.


   • Miten nainen ajaa itsemurhan partaalle? Opettele hyväksymään itsesi omana itsenäsi. Jos jokin ominaisuus ei miellytä, voi sitä yrittää aina muuttaa.


   • netonnet
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Miten nainen ajaa itsemurhan partaalle? Opettele hyväksymään itsesi omana itsenäsi. Jos jokin ominaisuus ei miellytä, voi sitä yrittää aina muuttaa.

    Onpa jacensilla taas vaikeaa hyväksyä muita.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kummasti jaksat minusta pakkomielteisesti vaahdota unohtaen oman todella hienon historian eri foorumeilla :D Monellakohan aliaksella täälläkin olet riehunut, vittuillut ja pätenyt? Ja miksi teet näin ja samalla valitat, kun joku toinen kirjoittaa tänne jotain, mistä et pidä?

    Niin tuota samaa voi sinulta kysyä. Mitenhän paljon rauhallisempaa joka foorumilla olisi, jos olisit pois pysynyt?


   • Ja taas mennään... Olipahan taas järkevää sekä tarpeellista kommentointia.


  • Anti-Viagra

   On olemassa lääkkeen kaltaisia tuotteita, jotka sammuttavat seksuaalista halukkuutta niin paljon, että hallitsee itseään. Niitä saa jopa ilman reseptiä.

   • Löytyykö vastaavia noille pätemisen tarpeesta kärsiville?


   • lahtisaloranta
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Löytyykö vastaavia noille pätemisen tarpeesta kärsiville?

    Sinulle taitaa toimia para9mm lääke.


   • lahtisaloranta kirjoitti:

    Sinulle taitaa toimia para9mm lääke.

    Kokeile itse ensin ja kerro sitten auttoiko :D


  • Haluaneheytyä

   En mä halua olla homoSEKSUAALI eli siis toisia miehiä seksuaalisesti himoitseva miesolento.

   Kyllä mä hyvin RAKASTAA naista, vaikka en tuntis muijaa kohtaan seksuaalista himoa. Tämä on samankaltaista voimakasta rakkautta omia lapsia kohtaan, joiden edestä vanhempi hyppäisi vaikka tuleen.

   Mistä lähtien seksuaalisuus ja rakkaus ovat muka sama asia??? Eivät ne ole!

   • Eivät seksuaalisuus ja rakkaus ole sama asia minusta. Jos olisi, miten selittäisimme aseksuaalisuuden. Rakkauttakin on montaa erilaista, mutta sitä ei tuo jankkaavahomo ymmärrä, eikä tule ymmärtämään.


   • yksimonistaärtyneistä
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Eivät seksuaalisuus ja rakkaus ole sama asia minusta. Jos olisi, miten selittäisimme aseksuaalisuuden. Rakkauttakin on montaa erilaista, mutta sitä ei tuo jankkaavahomo ymmärrä, eikä tule ymmärtämään.

    Pillereitä on monia myöskin koska FUB huomaa ottaa omansa vai onko se 3825?
    Selitä sinun valehtelusi ja vanhat postauksessi alkaen vuodesta 2011 sen jälkeen voit alkaa täällä kysyä toisilta selityksiä ja älä ala taas valehtelemaan sillä kaikki tietää sinut, useimmilla on sinun s-posti ooitteesi ;) jonka perusteella sinut on paikallistettu.


   • yksimonistaärtyneistä kirjoitti:

    Pillereitä on monia myöskin koska FUB huomaa ottaa omansa vai onko se 3825?
    Selitä sinun valehtelusi ja vanhat postauksessi alkaen vuodesta 2011 sen jälkeen voit alkaa täällä kysyä toisilta selityksiä ja älä ala taas valehtelemaan sillä kaikki tietää sinut, useimmilla on sinun s-posti ooitteesi ;) jonka perusteella sinut on paikallistettu.

    Taidat itse tarvita niitä pillereitä, kun noin kiukuttaa :D Kuulostaa taas kovasti eräälle tutulle koko kirjoitus, onkohan hän taas kehittänyt päässään uusia aliaksia. Mitenhän kellään voi olla sähköpostiosoitettani, kun en ole sitä tänne koskaan laittanut, kuten en muitakaan yhteystietojani? Ainahan toko voit haaveilla jonkun tuntevan minut täällä ja jakavan oikeita yhteystietojani, jos niin haluat.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ai että kun nallukan on pakko vastata jokaiseen kommenttiini :) Ei ole kuin tämä yksi nimimerkki käytössä, koska aiemmat niin närästivät sinua. Jos et usko tätä, fine, älä usko. En ole kertaakaan vastannut itse itselleni, vaikka nyt siitä haaveilet.

    Missähän itse olet muuttunut? Yhä samoja kommentteja heität, jotka ovat muka nokkelia. Omat asiani ovat muuttuneet sangen reippaasti viimeisien vuosien aikana parempaan. Onkohan itselläsi muuta muutosta ollut kuin kommenttien laadun aleneminen ja Qruiserista poistuminen (omien sanojesi mukaan, totuus on toinen varmasti)?


   • bear.is.the.best
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Ai että kun nallukan on pakko vastata jokaiseen kommenttiini :) Ei ole kuin tämä yksi nimimerkki käytössä, koska aiemmat niin närästivät sinua. Jos et usko tätä, fine, älä usko. En ole kertaakaan vastannut itse itselleni, vaikka nyt siitä haaveilet.

    Missähän itse olet muuttunut? Yhä samoja kommentteja heität, jotka ovat muka nokkelia. Omat asiani ovat muuttuneet sangen reippaasti viimeisien vuosien aikana parempaan. Onkohan itselläsi muuta muutosta ollut kuin kommenttien laadun aleneminen ja Qruiserista poistuminen (omien sanojesi mukaan, totuus on toinen varmasti)?

    Jännästi on taas päivän aikana poistunut viestejä, joissa on kiusallisia totuuksia eräistä kirjoittajista ja homofoorumeista :D

    Siis niidenhän täytyy olla ihan totta, koska eihän niitä muuten poistettaisi.

    Ei tässä kuulkaas millään päästä 300:aan, kun palstan ainoa rekisteröity kirjoittaja niitä innolla poistattaa...


   • bear.is.the.best
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Jännästi on taas päivän aikana poistunut viestejä, joissa on kiusallisia totuuksia eräistä kirjoittajista ja homofoorumeista :D

    Siis niidenhän täytyy olla ihan totta, koska eihän niitä muuten poistettaisi.

    Ei tässä kuulkaas millään päästä 300:aan, kun palstan ainoa rekisteröity kirjoittaja niitä innolla poistattaa...

    Siis menemme kohti normaalia 300:aa "Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena."

    :D


  • rehellinenhomo

   Sinun ei tarvitse harrastaa kenenkään kanssa seksiä jos et itse halua. Mutta älä hyvä ihminen edes huumorilla kuvittele sellaista että alkaisit jonkun naisen kanssa jotain kulissia pyörittämään. Sellainen olisi suuri vääryys ja petos myös sitä naista kohtaankin. Rakkautta on toki kolmenlaista, seksuaalista, romanttista sekä lähimmäisen rakkautta eli esimerkiksi äidin ja lapsen välistä jolla ei ole mitään tekemistä parisuhteen kanssa. Ja homoseksualismi tarkoittaa sitä että olet kiinnostunut vain miehistä seksuaalisesti tai romanttisesti taikka sekä että, mutta naisista et kummallakaan tavalla. Sinulla on homona tasan 2 vaihtoehtoa joko hommaat poikaystävän tai pysyt sinkkuna. Mutta jos yrität väkisin muuttaa itseäsi heteroksi niin se on henkistä kidutusta itseäsi kohtaan ja se ei koskaan pääty hyvään.

  • bear.is.the.best

   Ja näin se 200 asiaa ja sen vierestä meni helposti rikki tässäkin ketjussa ;D

   Innolla kohti 300:aa, jokohan menee viikon sisällä?

  • eimullaoomuutasanottavaa

   Valheessa eläville valehtelijoille on totuuden myöntäminen täydellinen mahdottomuus.

   • bear.is.the.best

    Totta.

    Joskus, kuin taikaiskusta poistuu aiemmin totuutena pidetyt linkityksetkin ;D tai keskusteluketjutkin... ja aina tämän tekee mystiseksi jäävä ylläpito tai moderaattori. Paitsi joillakin sivustoilla keskustelujen pahin ja asenteellisin ja vallan tunteestaan juopunein häirikkö ihminen on ylläpidossa. Selittää usein myös sen, miksi joku vaikuttaa olevan aina netissä.


   • bear.is.the.best

    Totta.

    Joskus, kuin taikaiskusta poistuu aiemmin totuutena pidetyt linkityksetkin ;D tai keskusteluketjutkin... ja aina tämän tekee mystiseksi jäävä ylläpito tai moderaattori. Paitsi joillakin sivustoilla keskustelujen pahin ja asenteellisin ja vallan tunteestaan juopunein häirikkö ihminen on ylläpidossa. Selittää usein myös sen, miksi joku vaikuttaa olevan aina netissä.


   • eipotilas
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Totta.

    Joskus, kuin taikaiskusta poistuu aiemmin totuutena pidetyt linkityksetkin ;D tai keskusteluketjutkin... ja aina tämän tekee mystiseksi jäävä ylläpito tai moderaattori. Paitsi joillakin sivustoilla keskustelujen pahin ja asenteellisin ja vallan tunteestaan juopunein häirikkö ihminen on ylläpidossa. Selittää usein myös sen, miksi joku vaikuttaa olevan aina netissä.

    Huomaatko tämän https://keskustelu.suomi24.fi/t/15151985/skitsofrenia-vei-veljeni linkkin merkkhenkilöllä ja mustanmagian taikurissa paljon yhtäläisyyksiä?
    Minä kummasti huomaan paljon samaa.
    Harvemmin niistä ihan terveeksi tulee ja usein onkin sunta sinne pahempaan.
    Yksia asia on, etteivät itse tiedä enää missä menet ja toitottavat olevan täysin terveitä eivät tarvitse lääkkeitä.


   • eipotilas

    Heti tulikin kahden skitsofrenia paranoid potillaan sekoilevat kommentit.


   • eipotilas kirjoitti:

    Heti tulikin kahden skitsofrenia paranoid potillaan sekoilevat kommentit.

    Soiko paranoid sinulla kovaakin päässä? Onko soinut jo kauankin? :D


   • jacksparrowprite
    FuckYouBitch kirjoitti:

    Soiko paranoid sinulla kovaakin päässä? Onko soinut jo kauankin? :D

    Näi se soi sinulla
    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Lopeta trollaus jos osaat?


  • Onnensalöytänyt

   En tunnista itseäni sanasta ”homo”, sillä se viittaa törkeän korostetusti pelkkään seksuaalisuuteen. En missään nimessä koskaan tunnustaisi olevani homoseksuaali enkä myöskään biseksuaali. Olen pelkkä gay.

   Gay-miehenä olen minäkin löytänyt elämäni suhteen naisen seurasta. Olemme naimisissa ja meillä on lapsi. Toinen on tulossa. Kysymys ei ole mistään kulissista, sillä lähipiirini tietää sen, että olen aina ollut gay. On aina tietänyt. Edes vanhempani eivät siksi tajua miten olen päätynyt naimisiin naisen kanssa ja vieläpä isäksi.

   Vaimoni on minulle maailman ihanin ihminen. Saan häneltä pelkkää rakkautta, tukea ja lämpöä. Hän on täysin haluton mihinkään seksiin kenenkään kanssa , mikä ei tarkoita sitä ettemmekö olisi toisillemme läheisiä ja helliä. Hän on kummallakin kerralla tullut minusta raskaaksi tavalla, joka ei vaadi yhdyntää. Vaimoni hyväksyy sen, jos satunnaisesti olen miehen kanssa, kunhan se ei tarkoita mitään suhdetta.

   Lapseni (siis myös hän, jota odotamme) ovat minulle kaikki kaikessa. Usein ajattelen, että gaynä saatan olla jopa hetskua valmiimpi isyyteen ja sen haasteisiin. Lasten syntymän myötä omat ”haluni” ovat vähenneet ihan olemattomiin. Toki joskus katselen komeita miehiä sillä silmällä, sillä olenhan edelleen gay.

   Tällä haluan sanoa vain sen, että gay voi ihan hyvin olla naimisissa rakastamansa vaimon kanssa ilman, että siihen liittyy mitään kulissia tai sellaiseen pyrkimistä. Itse olen gaynä elämästäni harvinaisen onnellinen.

   • Ensi alkuun onnea tulevasta lapsesta! Eihän sinun ole edes tarve luokitella itseäsi mihinkään lokeroon, ellet halua. Toisille lokerointi antaa turvaa sekä auttaa jäsentämään maailmaa. Toisille tuo voi olla ahdistavaa, kun ulkopuolelta lyödään lokeroon, johon ei itse tunne kuuluvansa tai ei löydä itselleen sopivaa paikkaa.

    Rakkaus on todella moninaista ja joskus asia voi mennä näinkin. Toki se tuntuu erikoiselle, mutta hienoa on, että olette toisenne löytäneet sekä saaneet liiton toimimaan!


   • Aulisjakelija

    Kunpa tuollainen onni sattuisi meikän kohdalle. En kaipaa erityisesti miehen hellyyttä, vaan pelkkää HELLYYTTÄ!

    Kun on peppua jaellut jo toistakymmentä vuotta, väistämättä tulee kysyneeksi itseltään, että tässäkö se elämä sitten oli.


  • rehellinenhomo

   Ja täällä joku "onnensalöytänyt" feikki trollaamassa ja käännyttämässä homoja heteroiksi. Mutta ei onnistu. Olet vajonnut kyllä todella alas. Turha väittää etteikö kysymyksessä olisi kulissi, yrität lähipiirillesi uskotella että olisit muuttunut muka homosta heteroksi joten yhdenlainen kulissi sekin.

   Ja väität vielä rakastavasi sitä akkaa, se on vale. Käytät vain sitä naista hyväksesi röyhkeimmällä mahdollisella tavalla kun kukaan oikeahomo ei suostu kanssasi suhteeseen kun olet noin umpikiero niin yrität sen naisen kautta vain kostaa.

   • Aulisjakelija

    Eipä tuo kostolta oikein kuulosta. Meikälle tuo kuvio sopisi mainosti. Miehiltä en satu kaipaamaan muuta kuin kovaa pakettia. Ällöttääkin ajatus siitä että joku likainen ja haiseva ukko olis kuorsaamassa vieressä ja pilaamassa yöunet.


   • Ja taas olet lempiaiheesi parissa. Pakosti miettii millaista elämäsi olisi, jos et olisi heteroon ihastunut ja saanut pakit. Olisikohan elämäsi yhtään helpompaa? Rohkenen väittää ettei kyseessä todellakaan ole kulissi, jos kerran koko lähipiiri tietää asiasta. Miten tämä silloin voisi olla kulissi ja mitä tarvetta hänellä olisi pitää kulissia yllä, kun kaikki tietävät hänen olevan homo? Eihän tuossa väitteessäsi ole järkeä.

    Mitä pahaa siinä on, jos kaksi aikuista rakastaa toisiaan? Käykö kenties kateeksi noin paljon? Parisuhteita on todella erilaisia ja tämä nyt toimii heille, joten siinä ei pitäisi olla ongelmaa. Kuinkahan moni oikea homo sinun kanssasi olisi valmis suhteeseen, etenkin kun lukevat kirjoituksesi täällä?


  • rehellinenhomo

   No kyllähän tuon nyt sanoo järkikin että ei yksikään 100% homo alennu huvikseen mihinkään kulissiin. Ja menehän sinäkin kulissiin jonkun akan lutkan kanssa. Ja ihan vain tiedoksi että ainakin kaikki nuoret homot pitävät paremmin huolen siisteydestä hykieniasta kropastaan ja ulkonäöstään kuin yksikään nainen. Vanhat ja keski-ikäiset pullomahaiset karvanaamat ovat asia erikseen mutta itse pysynkin sellaisista yhtä kaukana kuin naisista.

   • Ja taas mennään. Onhan se hienoa, että kaikki naiset (mukaanllukien sukusi) ovat aina vaan niin kamalia lutkia sekä suuri uhka sinulle. Ihan pakko kysyä, mistä helvetistä keksit näitä juttujasi? Eli jos homot pitävät huolen enemmän ulkonäöstään kuin naiset, hehän ovat silloin todellisia pinnallisia ämmiä. Etenkin koska moni nuori nainen pitää huolta ulkonäöstään ja hygieniastaan. Pysy kaukana vain, itsestäsi tulee juuri sellainen jonain päivänä ja silloin pilkka osuu omaan nilkkaan.


  • rehellinenhomo

   Taas luulet tietäväsi perheasiani paremmin kuin minä itse. Kaikesta päätellen itse taidat olla juuri sellainen mainitsemani 150kg painava hielle lemuava karvanaama joka ei paljon huolehdi itsestään. Ja tuo kaikenmaailman homoseksualismin häpäisijöitä onnittelusi taitaa olla vain pelkkää vittuilua kaikille oikeille homoille.

   • Ihan samalla tavalla tiedän ne, kun voit sanoa etteivät kaksi ihmistä rakasta toisiaan. Samalla logiikallasi asiat saa väännettyä noin mustavalkoiseksi. Voi kuule, olen kaukana tuosta kuvauksesta. Mistä lähtien homous on ollut pyhä? Se seksuaalinen suuntaus, ei uskonto, joten se ei ole pyhä asia. Ei tuo ole vittuilua ollenkaan, olen onnellinen kahden ihmisen puolesta, jotka ovat löytäneet toisensa ja elävät onnellisesti parisuhteessa. Se on kaunis asia eikä edes kovin yleistä nykyään.


   • näyhtyFBkuvat

    Kyllä tuo FYB on ainakin FB kuviensa perusteella reilusti yli satakiloinen läski ja epäsiistin näköinen trolli.


   • näyhtyFBkuvat kirjoitti:

    Kyllä tuo FYB on ainakin FB kuviensa perusteella reilusti yli satakiloinen läski ja epäsiistin näköinen trolli.

    Kiva jos fantasioissasi olet nähnyt kuvani. Ne eivät näy kuin ystävilleni ja sillä listalla et varmana ole, joten dream on :) Ja miten voit muka nähdä täysin tuntemattoman ihmisen fb-kuvat, kun et toisen nimeä edes tiedä? :D


   • stalkkari

    Kyllä ne vain näkyvät


   • stalkkari kirjoitti:

    Kyllä ne vain näkyvät

    Sitten olet jonkun toisen profiilissa, kuten arvasin :) Ei täällä ole mitään tietojani koskaan osattu oikein kertoa, vaikka fantasioissaan yksi niitä jakeli ahkerasti. Tiedän kyllä yksityisyysasetukseni FB:ssä sinua paremmin, joten en tiedä kenen profiilia stalkkaat, muttet ainakaan minun. Ja nyt varmana vituttaa :D


   • Viimeksi tänään tarkistin asetukseni, kun FB:tä päivitin. kuvat näkyvät vain kavereilleni, vaikka muuta väittäisit. Mutta fantasioi muusta, jos haluat ;)


  • Juhasinko

   Voi olla että naisellasikin omat juttunsa, mistä tiiät mutta onnea jos teillä toimii.

  • rehellinenhomo

   No esimerkiksi ainakin itse osaan laskea paljonko on 1+1. Eli jos homo väittää rakastavansa naista niin hän valehtelee joka tapauksessa. Joko sen että on itse homo tai sitten sen että rakastaa. Kaikki mistä ihminen on ylpeä on hänelle pyhää, joten homouskin on pyhää niille oikeille homoille jotka ovat siitä ylpeitä ja elävät sen mukaisesti. Ja sen voi jokainen kuvitella miten paljon se loukkaa kaikkia oikeita homoja juuri tuollaiset "Onnensalöytänyt" kaltaiset pellet jotka häpäisevät homoseksualismia sisältäpäin, elävät kulissia ja valehtelevat sen minkä ehtivät.

   • vitutvittuun

    Olen samaa mieltä ja bisset onkin just niitä jotka jauhavat tasa-arvoa ja sitten eivät itse osaa antaa tasa-arvo tai yhtään suvaitsevaisuutta. Johan tuo on huomattu häirikkö bissen tuhansista kommenteista vaikka juuri paasaa suvaisevaisuudesta, tasa-arvosta ja toisten kunnioittamista.


  • Juuzoz

   Hei, voin kyllä käsittää eri reaktiot. Tuolla ylempänä kerrin yhdeksänkymppisestä, sittemmin autuaimmille maille nukkuneesta sukulaismiehestä, joka sukujuhlissa uskoutui minulle ja kertoi olleensa aina homo. Ja ukko oli siis ollut naimisissa tosi pitkään, leskikin elää vielä.

   Monet nykyajan homoista eivät tajua sitä, että julkinen homoelämä, gay-baarit, saunat yms. hela hoito ovat harvinaisen tuoreita ilmiöitä. Vielä 30 vuotta sitten Stadissa oli vain YKSI baari, johon monetkaan eivät uskaltaneet mennä leimautumisen takia.

   En tajua miksi sitä pitäisi paheksua, jos homo haluaa elää naisen kanssa. Jokainen aikuinen saa tehdä omat valintansa. Ei siinä aina ole mistään kulissista kyse. En oikein uski, että jokin kulissisuhde edes kestäisi. Eikä nyky-Suomessa sellaiselle edes ole tarvetta! Ei tässä sentään mitään kuninkaallisia olla...

   Annetaan nyt vain kaikkien kukkien kukkia!

  • rehehellinenhomo

   No tuskin 9 kymppinen edes tietää mitä tarkoittaa biseksualismi. Sen aikakauden ihmisillä on varmasti se käsitys että jos et ole 100% hetero niin olet homo ja mitään muuta vaihtoehtoa ei ole. Joten se kyseinen sukulaismiehesi on ollut todennäköisesti biseksuaali.

   Niin kuin olen monta kertaa sanonut että kysymys on rehellisyydestä. En nyt tarkoita kyseistä edesmennyttä sukulaismistäsi koska uskon että kysymys ei siinä tapauksessa ole tahallisesta valehtelusta vaan tietämättömyydestä. Vaan näitä mitä täälläkin vilisee että väitetään olevan homoja ja samaanaikaan eletään kulissia ja vielä kehdataan valehdella rakastavansa naista. Ja ihmeen paljonpa niitä suomessa tuntuu avioeroja tulevankin ja väittäisinpä että ainakin joissakin tapauksissa on taustalla kulissi, ja kun yleensähän ei eron syitä kerrota julkisesti.

   • Florida_man

    Toistat tuota samaa mantraa koko ajan.

    Tosiasiassa kahden ihmisen kiintyminen toisiinsa ei ensisijaisesti perustu suinkaan seksuaalisuudelle vaan rakkaudelle. Ilman muuta homo voi rakastaa naista tai lesbo miestä.

    Seksi ei ole kaiken lähtökohta ja perusta, se on oikeasti kahden aikuisen ihmisen välisen oikean rakkauden ilmaisu ja eräänlainen huipennus. Aika monet heteroavioliitot ja -suhteet ovat seksittömiä - näin varsinkin vanhusten kohdalla.

    Tässä suhteessa monet homot, bit ja heterot eivät ole ollenkaan aikuisia.


  • rehellinenhomo

   Tiedän kyllä että seksi ei ole parisuhteen pääasia vaan ainoastaan 1 osa sitä ja kaikilla ei välttämättä sitäkään. Mutta aina kun on kysymys rakkaudesta olkoonpa se sitten seksuaalista tai romanttista niin se kulkee jokatapauksessa seksuaalisen suuntautumisen linjassa. Eli jos ihastut ja rakastut vain miehiin olet homo, jos ihastut ja rastut vain naisiin olet hetero, jos ihastut ja rakastut sekä miehiin että naisiin olet biseksuaali.

   Jos väität olevasi homo mutta elät naisen kanssa mutta teillä ei ole yhteisiä lapsia ainakaan perinteisellä tavalla hankittuja ja nukutte eri huoneissa ja käytte eriaikaan saunassa mutta silti väität rakastavasi häntä, valehtelet koska homo ei voi rakastaa naista. Ja jos väität olevasi homo mutta elät naisen kanssa ja teillä on perinteisellä tavalla hankittuja lapsiakin ja nukutte samassa sängyssä käytte yhdessä saunassa ja väität rakastavasi häntä, niin edelleen valehtelet koska siinä tapauksessa et edes ole homo vaan biseksuaali. Näin yksinkertaista tämä on!

   • Florida_man

    No itse olen entinen aktiivihomo ja nykyinen hetero perheenisä. Tiedän, että toiset ovat muuttuneen päinvastaisesti.

    Katsos ihminen ei ole jokin kone, jolla olisi käyttöohjeet ja joka olisi muuttumaton, vaan elävä persoona.


   • bear.is.the.best
    Florida_man kirjoitti:

    No itse olen entinen aktiivihomo ja nykyinen hetero perheenisä. Tiedän, että toiset ovat muuttuneen päinvastaisesti.

    Katsos ihminen ei ole jokin kone, jolla olisi käyttöohjeet ja joka olisi muuttumaton, vaan elävä persoona.

    Mikä sinulle on noin vaikeaa kertoa olevasi biseksuaali ja koko tämä vääntö jäisi pois? Rehellinen homokin tajuaisi, eikä trollaisi rautalankaa noin kiivaasti.


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Mikä sinulle on noin vaikeaa kertoa olevasi biseksuaali ja koko tämä vääntö jäisi pois? Rehellinen homokin tajuaisi, eikä trollaisi rautalankaa noin kiivaasti.

    Kysy samalla miksi FYB on homo eikä bisse? Ja miksi hän trollaa usealla rek ja aliaksilla!


   • bear.is.the.best
    peepingtommi kirjoitti:

    Kysy samalla miksi FYB on homo eikä bisse? Ja miksi hän trollaa usealla rek ja aliaksilla!

    Eihän? Miten sinä kirjoitat rek. peepingtommina, rehellinen aapo, jos et ole peepingtommi?

    Tämä nimimerkkisirkus on muuten ihan omaa ansiotanne, kun kumpikin vetää kymmentä roolia. Tai... ehkä tässä ketjussa meitä kirjoittaakin vain kaksi, minä tällä yhdellä ja sun pudotus-porukka kaikkia muita.

    ;D


   • bear.is.the.best kirjoitti:

    Eihän? Miten sinä kirjoitat rek. peepingtommina, rehellinen aapo, jos et ole peepingtommi?

    Tämä nimimerkkisirkus on muuten ihan omaa ansiotanne, kun kumpikin vetää kymmentä roolia. Tai... ehkä tässä ketjussa meitä kirjoittaakin vain kaksi, minä tällä yhdellä ja sun pudotus-porukka kaikkia muita.

    ;D

    En ole aapo,vaikka kuinka haluat sitä. Sinulla päässä suuri vika.


   • bear.is.the.best

    Hah hah ah ja haa! ;D

    Jollakulla on taas ollut hankala yö, kun ei ole kestänyt asiallista kommentointia multipersoonastaan ;D

    Keep on jumping!

    Näin sitä päästään kohta kolmeensataan...


   • bear.is.the.best
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Hah hah ah ja haa! ;D

    Jollakulla on taas ollut hankala yö, kun ei ole kestänyt asiallista kommentointia multipersoonastaan ;D

    Keep on jumping!

    Näin sitä päästään kohta kolmeensataan...

    Nyt jo lähes 300... Kuka saa tasaluvun?


  • rehellinenhomo

   Florida_man on vain katkera siitä kun kukaan mies ei häntä aikoinaan huolinut vakavaan suhteeseen. Ja nyt hän muka yrittää uskotella olevansa hetero mikä ei todellakaan pidä paikkaansa niin kuin ei sekään että olisi ollut joskus homo.

   • Florida_man

    Kun on upea vaimo ja omaa jälkikasvua, ei tarvitse uskotella mitään.

    Miten tämä on mahdollista? Kerroin sen seikkaperäisesti ja asiallisesti muuan toisessa keskustelussa, mutta se poistettiin lähes heti ”palstan sääntöjen vastaisena”.

    En ole (enää) homo, sillä en tunne mitään vetoa miehiin.


   • bear.is.the.best
    Florida_man kirjoitti:

    Kun on upea vaimo ja omaa jälkikasvua, ei tarvitse uskotella mitään.

    Miten tämä on mahdollista? Kerroin sen seikkaperäisesti ja asiallisesti muuan toisessa keskustelussa, mutta se poistettiin lähes heti ”palstan sääntöjen vastaisena”.

    En ole (enää) homo, sillä en tunne mitään vetoa miehiin.

    Osaatko sanoa (edelleenkään), oletko biseksuaali?


   • Florida_man

    En ole mkään biseksuaali. Jos olisin, voisin vallan hyvin sen myöntääkin niin itselleni kuin muille. Ei se niin vaikeaa ole. Mutta kun en ole!

    Paljon vaikeampaa on tunnustaa se tosiasia, että ennen olin täysin homo ja nykyään taas täysin hetero.


   • bear.is.the.best
    Florida_man kirjoitti:

    En ole mkään biseksuaali. Jos olisin, voisin vallan hyvin sen myöntääkin niin itselleni kuin muille. Ei se niin vaikeaa ole. Mutta kun en ole!

    Paljon vaikeampaa on tunnustaa se tosiasia, että ennen olin täysin homo ja nykyään taas täysin hetero.

    Eli siis olet itseään häiritsevästä seksuaalisuudesta kärsivä kaappi-biseksuaali ;D

    Täytynee sen verran pyytää tarkennusta "täysin" homouteesi, että onko se ollut samanlaista kuin rehellisenhomon ja RomanttisenKarhun ja FYB:n homoilu, että tietää täysin kuka on, mutta on niin seksuaalisesti kranttu tai yli-ihmistä etsivän homo, ettei sitä homoutta koskaan fyysisesti edes kokenut ja sitten kun tuli nainen vastaan, niin huomasitkin, ettet ollutkaan homo muuta kuin ajatuksen tasolla?

    Ja nyt sitten olet kuitenkin edelleen täysin homo ajatuksen tasolla, koska sinun täytyy avautua Floridasta saakka nimenomaan tällä palstalla ja tällä sivustolla, jonne ei edes osaa klikata kuin asiasta kiinnostuneet ;D


   • bear.is.the.best

    jaa jaa, siinä olisi varmaan taas ollut lukemisen arvoinen viesti, mutta kun ei täällä voi päivystää näitä lukemassa ja poistamassa 24/7/365 kuten eräät mielensäpahoittajat, niin bittiavaruuteen meni :/


  • rehellinenhomo

   Floridaman syöttää taas niin paksua pajunköyttä että tuota ei usko kukaan rehellinenhomo tai edes bisse sellainen. Hän taitaa ola joku uskonlahkoon hurahtanut hörhö joka yrittää kieltää oman biseksuaalisuutensa ja väen vännällä väittää olevansa hetero, ja valehtelee edelleen ylistävänsä vaimoaan. Mutta totuus on se että olkoot sitten kuinka uskovainen tahansa niin seksuaalista suuntautumista ei voi kukaan muuttaa ei edes Jumala.

  • Homopsykologi

   Jostakin syystä eräillä täällä on perin vaikeaa tunnustaa, että JOKAINEN ihminen muuttuu ja muuttuu koko ajan.

   Ihminen ei ole jokin kivipaasi, vaan elävä ja siksi muuttuva persoona.

   Tuollaiset ”määritelmät” seksuaalisuuden muuttumattomuudesta ovat täysin tuulesta temmattuja eivätkä perustu millekään tieteelliselle tutkimukselle. Niitä ei kannata uskoa.

   • bear.is.the.best

    Ainoa, mikä täällä muuttuu, on erään vakkaritrollin nimimerkit ja "ammatit." Itse asiasta jankkaaminen ei ole muuttunut sitten vuoden 2011 tai jotain, toinen vakkari eli aapo muistaa nämä jutut tarkalleen...

    Harmillista, että "Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena." on järkevän, kiihkottoman ja asiallisen kommentoinnin suuri este.


   • kiihkotonkommentti
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Ainoa, mikä täällä muuttuu, on erään vakkaritrollin nimimerkit ja "ammatit." Itse asiasta jankkaaminen ei ole muuttunut sitten vuoden 2011 tai jotain, toinen vakkari eli aapo muistaa nämä jutut tarkalleen...

    Harmillista, että "Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena." on järkevän, kiihkottoman ja asiallisen kommentoinnin suuri este.

    Eipä tuo aapo ole vakkari, kuten sinä näytät olevan. Hyvin näköjään muistat itsekin jutut tarkalleen.

    Ei sinun kommentointi ole mitenkään kiihkotonta tai asiallista saati järkevää.

    En tiedä sitten vakkareista sen enempää, ainoastaan kenen nick on sitten eniten esillä, sen varmaan jokainen huomaa itse, keitä he ovat.

    Miten sinun järkevä, kiihkoton ja asiallinen kommentti liittyi homopsykologin kirjoitukseen?
    Eikö ollutkaan kyse seksuaalisuuden muuttumattomuudesta eikä toisten nimimerkeistä ja ammateista?
    Onko sinulle seksuaalinen asia nimimerkit ja ammatit, seisooko sinulla paremmin kun kuulet eri ammatteja ja nickkejä? Roolileikit taivat olla juttusi, raksajätkä, poliisi, sotilas, rekkakuski ja mitä muita fetissejä sinulla sitten onkaan, ne saa minun puolestani piiloon.


   • bear.is.the.best

    Äkkiäpä lähti kommentti ;DDDDDD hyvä kun täällä päässä ehdin enteriä painaa ;D


  • rehellinenhomo

   Psykologin nimimerkilläkin voi kirjoittaa ihan kuka tahansa joten en pidä kommenttiasi oikeen uskottavana.

   Ihmisen mielipiteet ja elämäntavat voivat iän myötä muuttua, mutta seksuaalisuus on synnynnäistä ja pysyvää. Eihän esimerkiksi mieskään voi muuttua itsestään naiseksi vaan siihen tarvitaan kirurginen toimenpide ja samahan se on seksuaalisessa suuntautumisessakin. Eli jos olet syntynyt homoseksuaaliseksi mieheksi ja haluat muuttua heteroksi, niin heteromiestä et saa itsestäsi tekemälläkään mutta ainoastaan heteronaiseksi voit muuttua korjaamalla sukupuolesi. Mutta en jälkeen et voi tietenkään saada enää homomiestä.

   • bear.is.the.best

    Nääh.

    Kyllä kaikki saavat homomiestä. Ja heteromiestä.

    Tämän keskustelun perusteella bi-mies on se, jota ei löydy siippaa eikä senssejä minkään sillan alta eikä korpikuusen kannon alta ;D enkä puhu nyt biseksuaalista vaan bipolaarista.


   • rehellinenhomo
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Nääh.

    Kyllä kaikki saavat homomiestä. Ja heteromiestä.

    Tämän keskustelun perusteella bi-mies on se, jota ei löydy siippaa eikä senssejä minkään sillan alta eikä korpikuusen kannon alta ;D enkä puhu nyt biseksuaalista vaan bipolaarista.

    Korjaan homomiestä saavat vain homo ja bi miehet. Heteromiestä taas hetero ja bi naiset.


   • bear.is.the.best
    rehellinenhomo kirjoitti:

    Korjaan homomiestä saavat vain homo ja bi miehet. Heteromiestä taas hetero ja bi naiset.

    Nyt täytyy hetki odotella toisesta keskustelusta, mitä sinne osataan vastata käyttämästäni määritelmästä "kaikki", niin kerron sitten sinulle tarvitaanko kommenttiini korjausta, vai olinko liian optimistinen koko maailman halaaja :D

    Tässä ketjussa on ollut monta niin väkevää todistusta ex-"homojen" kertomana, että kyllä homomiestä saavat myös miestä saalistavat hetero- ja bi-naiset. Juju on siinä, että älyävät vain kosia, niin homoreppana heti menee naimisiin, koska homoelämä on niin kamalaa ja laulussakin sanotaan, että tueksi tarvii aikuisen naisen.

    Öööh, tuota, sori siskot, ei tarvitse. Vaikka moni nainen varmasti menisi esim. Jari Sillanpään kanssa oitis naimisiin, eikä seksi olisi ollenkaan tärkeä asia suhteessa.

    Eipä ole tuosta yhdestäkään mitään kuulunut, joka oli viikonloppuna naimisiin menossa, että joko kohta voidaan odottaa iloisia vauvauutisia ja onnitella. Ei taida vaimo enää päästää nettiin?


  • Nainentaimelkein

   Mulla on sen verran konservatiiviset vanhemnat että joskus tulee uneksittua naimisiinmenosta shemalen kanssa. Nainen kelpaa mutta sillä on pakko olla muna.

   Voiko shemale saada Suomessa naisen paperit? Sitten se naimisiinmeno onnistuis eikä vanhemmat tietäis mitään. Jotkut on ihan naisen näköisiäkin.

   Kaapista en voi astua ulos kun vanhemmat elää luonnon lakien mukaan varmaan vielä 30-40 vuotta ja oon siis ainut lapsi.

   • bear.is.the.best

    Ihan vapaaehtoisesti aiot siis hukata elämästäsi ja mahdollisesta parisuhteestasi 30-40 vuotta vanhempiesi reaktioita arkaillen? Ethän voi tietää tulevaa, oletko itsekään enää silloin hengissä tai kenties muuttanut Floridaan. Eikä se asia salassa vanhemmiltasi pysy kuitenkaan.


   • Nainentaimelkein

    Miks just Floridaan? Muutenkin shemalet kiinnostaa...


   • bear.is.the.best
    Nainentaimelkein kirjoitti:

    Miks just Floridaan? Muutenkin shemalet kiinnostaa...

    Jos katsot hieman ylempää ketjussa, niin aiemman historian mukaan homomies voi olla onnellinen parisuhteessa ja muuttua jopa heteroksi nimenomaan Floridassa. Siksi.

    Shemalet eivät minua ainakaan kiinnosta millään tavalla, mutta onnea hakuun ja satuliittoon, arvelisin, että Floridassa varmaankin heitäkin on prosentuaalisesti enemmän kuin Suomessa ja kenties joku haluaa Trumppilasta karkuun? Ehkä Florida-man voi ystävällisesti kertoa paikallisista nähtävyyksistä enemmän, etten vaan nyt puhu omiani? Onko Floridassa millainen homoscene?


   • Florida_man

    Miten niin olisin muuttunut Floridassa?

    Toistan: vietin aktiivista homoelämää btm-roolissa kymmenisen vuotta. Se ei tehnyt minua onnelliseksi. Sitten ystävystyin ei-seksuaalisesti vanhemman, miehekkään miehen kanssa, joka opetti minut arvostamaan itseäni ihmisenä ja luottamaan itseeni miehenä.

    Tajusin, että koko nuo vuodet olin etsinyt vain hyväksyntää, hellyyttä ja toisen ihmisen läheisyyttä. Äitini oli aina ollut minua ja kaikkia miehiä kohtaan kylmä, etäinen, halveksiva ja alistava. Joskus epäilen, että hän oli lesbo.

    Tätänykyä olen naimisissa upean vaimoni kanssa ja meillä on jälkikasvua. En kaipaa koskaan takaisin homo-elämääni. Ehkä en ollut homo koskaan. En tunne mitään vetoa miehiä kohtaan nykyisin.


   • bear.is.the.best
    Florida_man kirjoitti:

    Miten niin olisin muuttunut Floridassa?

    Toistan: vietin aktiivista homoelämää btm-roolissa kymmenisen vuotta. Se ei tehnyt minua onnelliseksi. Sitten ystävystyin ei-seksuaalisesti vanhemman, miehekkään miehen kanssa, joka opetti minut arvostamaan itseäni ihmisenä ja luottamaan itseeni miehenä.

    Tajusin, että koko nuo vuodet olin etsinyt vain hyväksyntää, hellyyttä ja toisen ihmisen läheisyyttä. Äitini oli aina ollut minua ja kaikkia miehiä kohtaan kylmä, etäinen, halveksiva ja alistava. Joskus epäilen, että hän oli lesbo.

    Tätänykyä olen naimisissa upean vaimoni kanssa ja meillä on jälkikasvua. En kaipaa koskaan takaisin homo-elämääni. Ehkä en ollut homo koskaan. En tunne mitään vetoa miehiä kohtaan nykyisin.

    OK, kuulostaa ainakin siltä, että lopputulos on kaikesta huolimatta ollut onnellinen ja olet löytänyt paikkasi elämässä. Se on ainakin minusta loppupelissä tärkeämpää kuin asioiden taustat, sulla äitisuhde on ollut hyvin erilainen kuin minulla ja niinpä mun tarinani on sitten johtanut eri polkuja ja eri poluille, enkä usko, että minusta olisi vastaavaan elämänmuutokseen, koska en koe siihen mitään tarvetta vanhempieni tai lapsuuteni tai seksuaalisen suuntautumiseni "korjaamiseksi."


  • Onnetontaon

   En tiedä itsekään mitä olen. Onko sillä edes kauheasti väliä? Miksi kaikki pitää aina määritellä.

   Minulla on vaimo ja kaksi ohanaa lasta. Menimme naimisiin lähes kymmenen vuotta sitten.

   Seitsemän vuotta sitten näin kymmenen vuoden tauon jälkeen hyvän kaverini. Vaikka asumme kaukana toisistamme, tapaamme pari kertaa vuodessa. Hän on yksin.

   Toissavuonna päädyimme yhden todella upean kaveri-illan päätteeksi sänkyyn. Minä olin se aktiivinen. Nautimme molemmat, mutta jälkikäteen on ollut paha olo vaimon ja lasten takia. Sama on sittemmin toistunut.

   Kaveri selittää, että tämä on kuule vaan ihan meidän kahden välinen asia. Pelkään, että hän rakastaa minua, mutta samalla jotenkin sairaasti toivon sitä. En vastaa hänen satunnaisiin puheluihinsa. Maileja lähetellään, mutta ei mitään intiimiä.

   Tuli vain mieleeni, että vaimo ja homoilu ovat aika mahdoton yhtälö. En uskalla edes kuvitella, jos vaimo saisi tietää tästä...

  • rehellinenhomo

   Sinun on aivan turha murehtia mitä olet ja mitä et. Kun totuus on kuitenkin se että olet ihan selvä biseksuaali, siitä ei ole kahta puhetta joten hyväksy se!

   • bear.is.the.best

    Ihan debatin vuoksi ja että saadaan 300 ketjussa rikki, niin olisin nyt eri mieltä biseksualismista :D

    Mielestäni ensinnäkin biseksualismiin tarvittaisiin joka kerta kolmen kimppa. Miehen tapauksessa kaksi miestä ja yksi nainen ja naisen tapauksessa kaksi naista ja yksi mies ja biseksuaali rakastelisi kumpaakin sukupuolta. Muissa tapauksissahan toteutuva seksuaalisuus on hetero- tai homoseksiä. Eikä siihen silloinkaan todennäköisesti liity mitään rakkauden tunteita, se on vaan pelkkää seksiä.

    Ehkä tämä selittäisi joidenkin sinnikkyyden ketjussa olla olematta biseksuaaleja ja itsepintaisesti heteroita tai homoja? Syrjähypyt, joista kerrotaan, hyvällä tai huonolla omallatunnolla, ovat kuitenkin 1+1 -juttuja.


  • rehellinenhomo

   Tuo kolmen kimppa oli kyllä taas ihan uutta. Tuosta saa sellaisen käsityksen että täytyy olla koko ajan yhtäaikaa sekä miehen että naisen kanssa ollakseen biseksuaali. Eli jos maanantaina harrastat seksiä miehen kanssa olet sinä päivänä homo. Tiistaina naisen kanssa olet tiistaina hetero. Keskiviikkona miehen ja naisen kanssa kolmenkimpassa olet keskiviikkona biseksuaali. Ja torstaina et kenenkään kanssa olet torstaina aseksuaali. Väärin.

   Vaan näin se menee. Jos olet harrastanut aina seksiä vain miesten kanssa tai muuten tuntenut vetoa vain miehiin eikä naiset ole tulleet koskaan mieleenkään olet homo. Jos olet harrastanut seksiä aina vain naisten kanssa tai muuten tuntenut vetoa vain naisiin eikä miehet ole tulleet koskaan mieleenkään olet hetero. Jos olet harrastanut seksiä sekä miesten että naisten kanssa tai ainakin käynyt mielessä että vois ehkä joskus kokeilla sitä toistakin sukupuolta tai muuten olet tuntenut vetoa molempiin olet biseksuaali. Oikein.

   • bear.is.the.best

    Oikein väärin ;D Selkeästi et nyt vaan näe muutosta tai mahdollisuutta siihen ;D

    Voihan olla, että perjantaina joku tulee heittelemään frisbeegolfia kanssasi ja hän onkin ihmisenä niin ihana, että rakastut häneen, vaikka olisi nainen ja lauantaina menettekin jo naimisiin, vaikka et ole ikinä ajatellutkaan yhtenäkään elämäsi sunnuntaina olevasi muuta kuin jonkun ukkomiehen kanssa, joka on juuri lähtenyt karkuun aapon tai peepparin luota, kun heidän kanssaan on epätyydyttävä ja seksitön homoliitto.

    ;D


  • Onnellinen_vaimo

   Naisena luen joskus tätä palstaa. Syy siihen on yksinkertainen: aviomieheni on taustaltaan homo.

   Tiedän, että joillekin paatuneille homoille olen kulissihuora tai alhainen lutka. Totuus on silti aivan toinen: me rakastamme toisiamme.

   Aviomieheni on paitsi lihaksikas ja komea, myös henkilö, jonka persoonasta pidän joka päivä yhä enemmän. Hän tunnusti minulle jo seurusteluvaiheessa homoutensa ihan avoimesti.

   Oletan, että 90% homoista kykenee tyydyttämään naisen seksuaalisesti. Monet heistä/teistä eivät vain luota tarpeeksi itseensä. Itse opetin mieheni siihen ja yhdessä edettiin. Näin on kaiketi jokaisessa suhteessa enemmän tai vähemmän.

   Mieheni kanssa meillä on nyt yhteinen lapsi. Hän on aivan suurenmoinen isä ja ihana aviomies. Olen onnellinen siitä, että olen naimisissa homon kanssa. Minulle hän ei ole homo, vaan aviomieheni.

   • Homopsykologi

    Lämpimät onnitteluni teille! On aina suurenmoinen asia, että kaksi aikuista ihmistä rakastaa toisiaan.

    Jokaisella parisuhteella ja varsinkin avioliitolla on oma dynamiikkansa, jota ulkopuoliset eivät voi käsittää.

    Ihailen kovasti juuri sinunkaltaisiasi, ennakkoluulottomia ihmisiä, jotka näkevät ihmisen homo-leiman takaa.


   • Ilona_vaimo

    Toisen homon vaimo ilmoittautuu tässä! Vaikka jotkut eivät meitä hyväksyisi, me olemme olemassa. Se riittää minulle.

    Mieheni on mitä upein ihmînen. On kuin rakastuisin häneen joka aamu uudestaan. Ennen kaikkea pidän hänessä siitä, ettei hän yritä olla ylîmiehekäs, vaan on oma itsensä.

    Avioliittomme on onnellinen. Miten teemme ”sen”? Ei kuulu muille!


  • rehellinenhomo

   Ensinnäkin ihan vain tiedoksi että homo ja biseksualismi ovat 2 eri asiaa. Nimittäin se sinun sonnis ei voi olla mikään homo jos kerran olet poikinut sille vasikankin. Mutta olet juuri se josta itsekkin mainitsitkin joten sitä minun ei tarvitse tässä enää toistella. Ja miehesi on selvästikkin joku homo paketissa oleva bisse joten kukaan oikea homo häntä ei edes huolisi joten siksi hän kusettaa vain sinua väittää vielä rakastavansa sinua joka on täyttä valhetta. Ja sinun kaltaistasi votsua ei edes kukaan heteromies huolisi joten olet vain epätoivossasi ryhtynyt pelkäksi kulissipilariksi. Olet todella säälittävä tapaus.

   • Homopsykologi

    Pillerit taas kerran jääneet ottamatta?


   • bear.is.the.best
    Homopsykologi kirjoitti:

    Pillerit taas kerran jääneet ottamatta?

    Ílmeisesti näin on käynyt joskus joillekin avioliittoon menneiden homojen vaimoille, kun on sitä perheenlisäystä pukannut...

    MItä olet mieltä, onko näin kumottu se heteroiden parissa yleinen teoria, etteivät homot voi lisääntyä?


  • Rehellinenhomo

   Sinuun ei tehoa edes pillerit koska narsismi on parantumaton sairaus. Nimittäin kaikesta näkee että et ole oikeasti mikään psygologi vaan joku homofobinen hetero joka on tullut käännyttämään tänne homoja heteroiksi.

   • bear.is.the.best

    Kyllä sitä homoutta on puolustettava viimeiseen mieheen. Onko trollaaminen oikea tapa siihen, sitä voi jokainen miettiä...

    Ja ei tosiaan tarvitse olla edes vale-grafologi, että näkee erään kirjoittajan alias-valikoiman ja tittelien läpi.

    Mutta hei, ollaan päästy yli 300 kommentin, vaikka aloittaja väitti "toisessa keskustelussa ei ollut tilaa keskustella." Hyvinhän tänne on tikusta ja sen vierestä kommentoitu.


   • aliasalias
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Kyllä sitä homoutta on puolustettava viimeiseen mieheen. Onko trollaaminen oikea tapa siihen, sitä voi jokainen miettiä...

    Ja ei tosiaan tarvitse olla edes vale-grafologi, että näkee erään kirjoittajan alias-valikoiman ja tittelien läpi.

    Mutta hei, ollaan päästy yli 300 kommentin, vaikka aloittaja väitti "toisessa keskustelussa ei ollut tilaa keskustella." Hyvinhän tänne on tikusta ja sen vierestä kommentoitu.

    Kenen alias se on, kerro ihmeessä kun tiedät kaikki. Onko se omasi kun tiedät ja näet sen läpi?


   • bear.is.the.best
    aliasalias kirjoitti:

    Kenen alias se on, kerro ihmeessä kun tiedät kaikki. Onko se omasi kun tiedät ja näet sen läpi?

    Ei ole ainakaan minun.

    Minähän saan jo ketjun ihan sekaisin tai kommentoimaan pelkästään yhdellä nimimerkillä. Mietipä nyt sekunti tai kaksi, mihin tarvitsisin jotain toista nimimerkkiä tukemaan jotain peukutuksilla tai jotain kommenttiani tukevaa vara-aliasta?

    Ehei, ne on eri tyypit/tai sitten yksi ainoa multipersoona, jotka näitä omia apuja tarvitsevat.


   • RomanttinenKarhu

    "Hyvinhän tänne on tikusta ja sen vierestä kommentoitu." Joo niin on ja varsinkin vierestä kiitos bearin, joka näemmä aina kun hänellä loppuu ns. järkevä sanottava, alkaa kohdistamaan noita juttuja nimimerkkeihin pakonomaisesti. Tarpeentonta paskan jauhantaa, joka kyllä tappaa kommentoinnin ilon tänne tyystin. Mitä vitun väliä sillä on millä nimimerkillä tänne kommentoi, kun kuitenkin asioiden vain pitäisi riidellä, ei ihmisten? Siitä huolimatta bear jatkaa kummasti siitä mihin aapo jäi... nimimerkkien yhdistelemiseen, henk.kohtaisuuksiin menemiseen ja asian vierestä kommentointiin, joilla ei ole itse asian kanssa mitään tekemistä. "Depaatin vuoksi", sanoo hän... noh mä sanoisin, että ihan silkasta provoilun ilosta.

    Lisääpä keskusteluun vielä "loistavan keskustelutaitonsa" lisäksi vielä vittuilun ilosta paskat profilointi taitonsakkin, joita ilmeisesti pitää täysin pettämättöminä... juu täysin on mahdollista tietää jokaisesta kommentoijasta kaiken vain täällä kirjoitetun perusteella. Ylimielisyys paistaa perkele kuuhun asti... mutta kai se pitää yrittää edes netissä päteä, kun oikeassa elämässä ei pysty. Jotainhan hänen on pakko kompensoida tuolla hurjalla itsensä korostamisella. Ja yleensä siitähän se on puhe, mistä puute. Enkä ihmettelisi yhtään, jos näin on. Säälittävä pikku mies... munasta en tiedä, mutta sielu on ainaki pieni. Hänen väitteensä, että hän "tulee ihmisten kanssa hyvin toimeen" on yksi suuri vale. Hänen alatyylinen kommentointinsa tänne kertoo kyllä ihan jostain muusta.

    Ja sitten vielä tää bear vittuilee siitä, että joku poistattaa noita viestejä. Noh, kummasti katosi viesti, jossa häntä kritisoin. Kumma jos ei tämäkin. Kaikkitietävää ei voi/saa missään nimessä dissata... vai mitä? Olisihan se kauheeta, jos muut saisi lukea tällä palstalla, että joku ei tykkää "maailman suurimmasta ja mahtavimmasta ylihomosta koskaan" ja vieläpä puhuu noinki loukkaavaan sävyyn.

    Dillejä on täällä monenlaista, mutta kyllä bear on ihan ainutlaatunen siinä joukossa... enkä tarkoita hyvällä tavalla.

    Eipä mulla hänestä tällä erää muuta...


   • bear.is.the.best
    RomanttinenKarhu kirjoitti:

    "Hyvinhän tänne on tikusta ja sen vierestä kommentoitu." Joo niin on ja varsinkin vierestä kiitos bearin, joka näemmä aina kun hänellä loppuu ns. järkevä sanottava, alkaa kohdistamaan noita juttuja nimimerkkeihin pakonomaisesti. Tarpeentonta paskan jauhantaa, joka kyllä tappaa kommentoinnin ilon tänne tyystin. Mitä vitun väliä sillä on millä nimimerkillä tänne kommentoi, kun kuitenkin asioiden vain pitäisi riidellä, ei ihmisten? Siitä huolimatta bear jatkaa kummasti siitä mihin aapo jäi... nimimerkkien yhdistelemiseen, henk.kohtaisuuksiin menemiseen ja asian vierestä kommentointiin, joilla ei ole itse asian kanssa mitään tekemistä. "Depaatin vuoksi", sanoo hän... noh mä sanoisin, että ihan silkasta provoilun ilosta.

    Lisääpä keskusteluun vielä "loistavan keskustelutaitonsa" lisäksi vielä vittuilun ilosta paskat profilointi taitonsakkin, joita ilmeisesti pitää täysin pettämättöminä... juu täysin on mahdollista tietää jokaisesta kommentoijasta kaiken vain täällä kirjoitetun perusteella. Ylimielisyys paistaa perkele kuuhun asti... mutta kai se pitää yrittää edes netissä päteä, kun oikeassa elämässä ei pysty. Jotainhan hänen on pakko kompensoida tuolla hurjalla itsensä korostamisella. Ja yleensä siitähän se on puhe, mistä puute. Enkä ihmettelisi yhtään, jos näin on. Säälittävä pikku mies... munasta en tiedä, mutta sielu on ainaki pieni. Hänen väitteensä, että hän "tulee ihmisten kanssa hyvin toimeen" on yksi suuri vale. Hänen alatyylinen kommentointinsa tänne kertoo kyllä ihan jostain muusta.

    Ja sitten vielä tää bear vittuilee siitä, että joku poistattaa noita viestejä. Noh, kummasti katosi viesti, jossa häntä kritisoin. Kumma jos ei tämäkin. Kaikkitietävää ei voi/saa missään nimessä dissata... vai mitä? Olisihan se kauheeta, jos muut saisi lukea tällä palstalla, että joku ei tykkää "maailman suurimmasta ja mahtavimmasta ylihomosta koskaan" ja vieläpä puhuu noinki loukkaavaan sävyyn.

    Dillejä on täällä monenlaista, mutta kyllä bear on ihan ainutlaatunen siinä joukossa... enkä tarkoita hyvällä tavalla.

    Eipä mulla hänestä tällä erää muuta...

    Sepäs oli romanttista ;D

    Ystävä hyvä, yhtään kommenttia en ole pyytänyt kenenkään poistavan, minulta on poistettu tästä ketjusta kohta kymmenkunta kommenttia...

    Ja sullekin tuli näitä ketjuja ja tiettyjen "dillejen" toimintatapoja seuranneena ensimmäisenä nyt joku oletus, että kun sun kommentti poistuu, se olisi minun tekosiani, samaan aikaan kun täällä ketjussa on sekä aapo että peeppari, joilla kummallakin on rekisteröity nimimerkki, jolla 1) voi peukuttaa omia kommenttejaan, 2) jolla on sähköpostiosoite, joka vaaditaan siihen, että kommentin voi ilmiantaa poistettavaksi... ja aapo/peeppari ei vaikuta henkilöltä, joka haluaisi sähköpostinsa tai ylipäänsä mitään tietoja itsestään olevan edes s24:n tiedossa... saati jonkun bearin "profiloitavana." ;D sen sijaan innolla kerää "faktoja" toisista ja tietokantoja kierrättää vaikka Googlella, jos ei muuten osaa "profiloida."

    Tämmöisen kyyläävän ihmisen kun kimpussaan huomaa olevan parillakin sivustolla vuosikausien ajan, niin silloin täytyy unohtaa ylpeys omasta henkilöstään tai nettiprofiilistaan ja ihan hänen ilokseen täytyy hänelle antaa materiaalia, joka ei ehkä ole ihan todenmukaista, mutta josta hän fanittaessaan minua ankarasti varmasti saa aikaan oikein hupaisan, elämää suuremman bear-profiilin fläppitaululle johon voi heitellä tikkaa tai ostaa muutaman uuden kiintolevyn kaikkia bearista tilastollisia tietoja kertovia excel-taulukoita varten ;D Varmasti se kuva on väärä ja varmasti se kuva on liioiteltu, mutta älä kerro hänelle :D Koska tämä toinen henkilö on vapaaehtoisesti valinnut elämässään jumittumisen minuun, niin on hänen asiansa erottaa puurot ja vellit, onko vakavasti tarkoitettu kommentti tai pelkkä parodinen itsekorostus.

    Kun savolainen puhuu, vastuu siirtyy kuulijalle. Kai sen nyt kaikki tietävät ;D ettei piä suotta alakoo ehheytymmään, jos joku sannoop, että hommoo elämä ja kahtele akka itelles, kun ei siinä homoista puhuta, eikä naisia loukata.


   • peepparibearaapo
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Sepäs oli romanttista ;D

    Ystävä hyvä, yhtään kommenttia en ole pyytänyt kenenkään poistavan, minulta on poistettu tästä ketjusta kohta kymmenkunta kommenttia...

    Ja sullekin tuli näitä ketjuja ja tiettyjen "dillejen" toimintatapoja seuranneena ensimmäisenä nyt joku oletus, että kun sun kommentti poistuu, se olisi minun tekosiani, samaan aikaan kun täällä ketjussa on sekä aapo että peeppari, joilla kummallakin on rekisteröity nimimerkki, jolla 1) voi peukuttaa omia kommenttejaan, 2) jolla on sähköpostiosoite, joka vaaditaan siihen, että kommentin voi ilmiantaa poistettavaksi... ja aapo/peeppari ei vaikuta henkilöltä, joka haluaisi sähköpostinsa tai ylipäänsä mitään tietoja itsestään olevan edes s24:n tiedossa... saati jonkun bearin "profiloitavana." ;D sen sijaan innolla kerää "faktoja" toisista ja tietokantoja kierrättää vaikka Googlella, jos ei muuten osaa "profiloida."

    Tämmöisen kyyläävän ihmisen kun kimpussaan huomaa olevan parillakin sivustolla vuosikausien ajan, niin silloin täytyy unohtaa ylpeys omasta henkilöstään tai nettiprofiilistaan ja ihan hänen ilokseen täytyy hänelle antaa materiaalia, joka ei ehkä ole ihan todenmukaista, mutta josta hän fanittaessaan minua ankarasti varmasti saa aikaan oikein hupaisan, elämää suuremman bear-profiilin fläppitaululle johon voi heitellä tikkaa tai ostaa muutaman uuden kiintolevyn kaikkia bearista tilastollisia tietoja kertovia excel-taulukoita varten ;D Varmasti se kuva on väärä ja varmasti se kuva on liioiteltu, mutta älä kerro hänelle :D Koska tämä toinen henkilö on vapaaehtoisesti valinnut elämässään jumittumisen minuun, niin on hänen asiansa erottaa puurot ja vellit, onko vakavasti tarkoitettu kommentti tai pelkkä parodinen itsekorostus.

    Kun savolainen puhuu, vastuu siirtyy kuulijalle. Kai sen nyt kaikki tietävät ;D ettei piä suotta alakoo ehheytymmään, jos joku sannoop, että hommoo elämä ja kahtele akka itelles, kun ei siinä homoista puhuta, eikä naisia loukata.

    Mikä trolli olet? Sanot näin: aapo/peeppari ei vaikuta henkilöltä,
    ei heistä ole näkynyt paljoakaan, sinusta vain näkyy paljon.
    Etkö itse ole se joka kyylää?
    Milloin viimeksi aapo tai peeppari sinua on kyylännyt tai jotain sinusta maininnut? Taidat olla ihan itse joka heistä jatkuvasti mainitsee.


   • RomanttinenKarhu
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Sepäs oli romanttista ;D

    Ystävä hyvä, yhtään kommenttia en ole pyytänyt kenenkään poistavan, minulta on poistettu tästä ketjusta kohta kymmenkunta kommenttia...

    Ja sullekin tuli näitä ketjuja ja tiettyjen "dillejen" toimintatapoja seuranneena ensimmäisenä nyt joku oletus, että kun sun kommentti poistuu, se olisi minun tekosiani, samaan aikaan kun täällä ketjussa on sekä aapo että peeppari, joilla kummallakin on rekisteröity nimimerkki, jolla 1) voi peukuttaa omia kommenttejaan, 2) jolla on sähköpostiosoite, joka vaaditaan siihen, että kommentin voi ilmiantaa poistettavaksi... ja aapo/peeppari ei vaikuta henkilöltä, joka haluaisi sähköpostinsa tai ylipäänsä mitään tietoja itsestään olevan edes s24:n tiedossa... saati jonkun bearin "profiloitavana." ;D sen sijaan innolla kerää "faktoja" toisista ja tietokantoja kierrättää vaikka Googlella, jos ei muuten osaa "profiloida."

    Tämmöisen kyyläävän ihmisen kun kimpussaan huomaa olevan parillakin sivustolla vuosikausien ajan, niin silloin täytyy unohtaa ylpeys omasta henkilöstään tai nettiprofiilistaan ja ihan hänen ilokseen täytyy hänelle antaa materiaalia, joka ei ehkä ole ihan todenmukaista, mutta josta hän fanittaessaan minua ankarasti varmasti saa aikaan oikein hupaisan, elämää suuremman bear-profiilin fläppitaululle johon voi heitellä tikkaa tai ostaa muutaman uuden kiintolevyn kaikkia bearista tilastollisia tietoja kertovia excel-taulukoita varten ;D Varmasti se kuva on väärä ja varmasti se kuva on liioiteltu, mutta älä kerro hänelle :D Koska tämä toinen henkilö on vapaaehtoisesti valinnut elämässään jumittumisen minuun, niin on hänen asiansa erottaa puurot ja vellit, onko vakavasti tarkoitettu kommentti tai pelkkä parodinen itsekorostus.

    Kun savolainen puhuu, vastuu siirtyy kuulijalle. Kai sen nyt kaikki tietävät ;D ettei piä suotta alakoo ehheytymmään, jos joku sannoop, että hommoo elämä ja kahtele akka itelles, kun ei siinä homoista puhuta, eikä naisia loukata.

    Ei kuule ollu tarkotus olla romanttinen...

    Mm. tälläsen kommentoinnin "Täytynee sen verran pyytää tarkennusta "täysin" homouteesi, että onko se ollut samanlaista kuin rehellisenhomon ja RomanttisenKarhun ja FYB:n homoilu, että tietää täysin kuka on, mutta on niin seksuaalisesti kranttu tai yli-ihmistä etsivän homo, ettei sitä homoutta koskaan fyysisesti edes kokenut ja sitten kun tuli nainen vastaan, niin huomasitkin, ettet ollutkaan homo muuta kuin ajatuksen tasolla? ", jälkeen on turha enää väittää ettetkö ole turhien analysointien ja profilointien mies.

    Eihän tuo eka kerta ole, kun sulla on ollu kuumeinen tarve mun seksuaalisesta elämästä maalata tänne jonkinmoista kuvaa... minkä vitun takia? Milläs oon pikku bearin niin suututtanu, että mut pitää tollaseen paskakommentointiin liittää? Sen luulis homopalstalle riittävän, että ihmiset tietää, että olen homo. Pitäis olla yks hailee mitä MÄ sillä teen... ja tosiaan niitä tarinoita ei täällä mun kirjoittamana löydä. Voihan joku toki fantasioita kirjottaa tälläkin nikillä, se on tullu huomattuu, mutta itselläni ei ole tarvetta kertoo mitä, missä, milloin ja kenen kanssa mä mitäkin teen. Toisin ku sulla...

    Kuten jo siihen poistettuun viestiin laitoin, niin sulla ei ole pienintäkään hajua mun elämästä ja tietääkseni ei tunneta, joten tollasen paskan voisi jättää täällä sanomattakin tai ainaki jättää mut sen ulkopuolelle. Joten en todellakaan ole "ystävä hyvä" sulle... enkä myöskään aio sitä olla.

    Tuo edellinen kommentoija vei sanat suustani. Itse aina täällä ihmisiä liität kommentointiisi, ilman että sua kukaan edes mainitsee. En ole mäkään nähny missä esim. piippari sut mainitsee ennen ku sä tuut paikalle ja revit hänet väkisin messiin provoisoimalla. Ja taitaa kuule se fanittaminenki olla ihan sun omassa päässä keksittyä, jotta saisit jotain oikeutusta tolle trollaamiselle. Enkä YHTÄÄN ihmettelis, jos suurin osa kommenteista tässäkin ketjussa on sun näppikseltä lähteny, vaikka kuin väität että ei oo ku yks nimimerkki.


   • bear.is.the.best
    RomanttinenKarhu kirjoitti:

    Ei kuule ollu tarkotus olla romanttinen...

    Mm. tälläsen kommentoinnin "Täytynee sen verran pyytää tarkennusta "täysin" homouteesi, että onko se ollut samanlaista kuin rehellisenhomon ja RomanttisenKarhun ja FYB:n homoilu, että tietää täysin kuka on, mutta on niin seksuaalisesti kranttu tai yli-ihmistä etsivän homo, ettei sitä homoutta koskaan fyysisesti edes kokenut ja sitten kun tuli nainen vastaan, niin huomasitkin, ettet ollutkaan homo muuta kuin ajatuksen tasolla? ", jälkeen on turha enää väittää ettetkö ole turhien analysointien ja profilointien mies.

    Eihän tuo eka kerta ole, kun sulla on ollu kuumeinen tarve mun seksuaalisesta elämästä maalata tänne jonkinmoista kuvaa... minkä vitun takia? Milläs oon pikku bearin niin suututtanu, että mut pitää tollaseen paskakommentointiin liittää? Sen luulis homopalstalle riittävän, että ihmiset tietää, että olen homo. Pitäis olla yks hailee mitä MÄ sillä teen... ja tosiaan niitä tarinoita ei täällä mun kirjoittamana löydä. Voihan joku toki fantasioita kirjottaa tälläkin nikillä, se on tullu huomattuu, mutta itselläni ei ole tarvetta kertoo mitä, missä, milloin ja kenen kanssa mä mitäkin teen. Toisin ku sulla...

    Kuten jo siihen poistettuun viestiin laitoin, niin sulla ei ole pienintäkään hajua mun elämästä ja tietääkseni ei tunneta, joten tollasen paskan voisi jättää täällä sanomattakin tai ainaki jättää mut sen ulkopuolelle. Joten en todellakaan ole "ystävä hyvä" sulle... enkä myöskään aio sitä olla.

    Tuo edellinen kommentoija vei sanat suustani. Itse aina täällä ihmisiä liität kommentointiisi, ilman että sua kukaan edes mainitsee. En ole mäkään nähny missä esim. piippari sut mainitsee ennen ku sä tuut paikalle ja revit hänet väkisin messiin provoisoimalla. Ja taitaa kuule se fanittaminenki olla ihan sun omassa päässä keksittyä, jotta saisit jotain oikeutusta tolle trollaamiselle. Enkä YHTÄÄN ihmettelis, jos suurin osa kommenteista tässäkin ketjussa on sun näppikseltä lähteny, vaikka kuin väität että ei oo ku yks nimimerkki.

    Eihän täällä edes ole piipparia ;D

    Rek. peepingtommi on ihan joku toinen kuin se alkuperäinen ja se alkuperäinen on rek. FuckYouBitch, joka varmasti nyt pahoittaa mielensä kun olen pakkomielteisesti liittänyt hänet taas tähänkin ;D

    Joo, siinä ollaan samaa mieltä, että tässä ketjussa moni näennäisesti eri tyypin kirjoittama viesti on samalta näppikseltä lähtenyt, mun kommentointi on kuitenkin tällä samalla, tykkää siitä tai et.


   • RomanttinenKarhu
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Eihän täällä edes ole piipparia ;D

    Rek. peepingtommi on ihan joku toinen kuin se alkuperäinen ja se alkuperäinen on rek. FuckYouBitch, joka varmasti nyt pahoittaa mielensä kun olen pakkomielteisesti liittänyt hänet taas tähänkin ;D

    Joo, siinä ollaan samaa mieltä, että tässä ketjussa moni näennäisesti eri tyypin kirjoittama viesti on samalta näppikseltä lähtenyt, mun kommentointi on kuitenkin tällä samalla, tykkää siitä tai et.

    Ja kas kummaa... kysymykseen ei vastausta. Sama hommahan se oli aapollakin: kysyit mitä kysyit niin ei vastausta. No ei liene mitenkään ihme, jos hieman oon sitä mieltä, että bearista on moneks... vaan väliäkö tuolla sinänsä, kun tietää ettei trolli vastaa muuta kuin asian vierestä. Kunhan saa asian näyttämään omalta kannaltaan "vähemmän huonona" ilman, että tarvii hirveesti myöntää mitään. Tai vastaus on sitten oikeastaan mitään sanomaton ja asiaan kuulumaton. Mistä päästäänki ihmeesti siihen mitä täällä on monesti sanottu: ei sun kanssa voi, eikä hyödytä edes keskustella yhtään mistään. Mutta sun kannattais ehkä ruveta poliitikoks; tienaisit ainaki tolla paskan jauhannallas jotakin... taidotha sulla näyttää olevan.

    Ja tasan tarkkaan tiedät mitä tuolla tarkoitettiin, että sä vedät piipparin mukaan keskusteluihin jankuttamalla siitä sitä paskaa. Mutta no, eihän sun tarvii sitä edes myöntää, kun luultavasti moni täällä osaa lukeakkin. Vaan ihme paskaa kuitenkin sanon mä...


   • bear.is.the.best
    RomanttinenKarhu kirjoitti:

    Ja kas kummaa... kysymykseen ei vastausta. Sama hommahan se oli aapollakin: kysyit mitä kysyit niin ei vastausta. No ei liene mitenkään ihme, jos hieman oon sitä mieltä, että bearista on moneks... vaan väliäkö tuolla sinänsä, kun tietää ettei trolli vastaa muuta kuin asian vierestä. Kunhan saa asian näyttämään omalta kannaltaan "vähemmän huonona" ilman, että tarvii hirveesti myöntää mitään. Tai vastaus on sitten oikeastaan mitään sanomaton ja asiaan kuulumaton. Mistä päästäänki ihmeesti siihen mitä täällä on monesti sanottu: ei sun kanssa voi, eikä hyödytä edes keskustella yhtään mistään. Mutta sun kannattais ehkä ruveta poliitikoks; tienaisit ainaki tolla paskan jauhannallas jotakin... taidotha sulla näyttää olevan.

    Ja tasan tarkkaan tiedät mitä tuolla tarkoitettiin, että sä vedät piipparin mukaan keskusteluihin jankuttamalla siitä sitä paskaa. Mutta no, eihän sun tarvii sitä edes myöntää, kun luultavasti moni täällä osaa lukeakkin. Vaan ihme paskaa kuitenkin sanon mä...

    Mikä oli se kysymys?


  • VastanainutPianNaimisis

   Kuten täällä tuli mainittua, tammikuun puolivälissä menin naimisiin naisen kanssa. Häät olivat upeat, ystäväni ja sukuni todella onnellisia puolestamme. Yhtä iloisia ja kiitollisia olimme myös vaimoni kanssa.

   Olen siis taustaltani homo ja vaimoni tietää homoudestani. Me rakastamme toisiamme ihmisinä ja aikuisina. Yhteiselämämme on tähänkin asti ollut antoisaa, nyt avioparina vieläkin seesteisempää. Haluamme myös lapsia keinohedelmöityksellä.

   Monet homot eivät voi ymmärtää tällaista onnea, koska heillä on pakkomielle seksistä. Toisaalta homo-ajoiltani muistan, etteivät monet edes käsittäneet mitä rakkaus on. Piti vain saada seksiä, seksiä ja seksiä - sama se kenen kanssa.

   Vaikka seksuaaliset haluni kohdistuvat yksinomaan miehiin, en kaipaa mitään seksiä. Minulle riittää vaimoni rakkaus, hellyys, läheisyys ja lämpö. Yhdessä pussaillaan. Ehkä jossakin vaiheessa kasvamme niin yhteen, että muukaan ei ole poissuljettua.

   On ihanaa löytää homona onnensa naisen kanssa. Tässä avioliitossa ei ole mitään kulissia, sillä aitoa rakkautta ei voi teeskennellä.

   • bear.is.the.best

    Jännää, kuinka se hetki kun menee naisen kanssa naimisiin, siis käytännössä lopettaa miehen seksielämän tyystin, onpa kyseessä sitten homo tai hetero. Mies paranee homoudesta kieltämällä itsensä ja seksuaalisuutensa... jolla ei siis käytännössä ole edes väliä heterollekaan, koska naidaan kerran 10 vuodessa ;D karmea kohtalo ;D

    Aivan mahtavaa Aidon Avioliiton ylistystä ;D


   • extremahintti
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Jännää, kuinka se hetki kun menee naisen kanssa naimisiin, siis käytännössä lopettaa miehen seksielämän tyystin, onpa kyseessä sitten homo tai hetero. Mies paranee homoudesta kieltämällä itsensä ja seksuaalisuutensa... jolla ei siis käytännössä ole edes väliä heterollekaan, koska naidaan kerran 10 vuodessa ;D karmea kohtalo ;D

    Aivan mahtavaa Aidon Avioliiton ylistystä ;D

    Oletko itse saanut naida miestä jokaisella vuosikymmenelläsi? Monelta 10 vuodella sinulla on jäänyt saamatta? Eikö sinun kohtalosi ole sitten karmeampi? Jos et ole saanut koskaan?
    Ei sinusta homoa tule vaikka miten paljon täällä kehut valloituksistasi.
    Kunnon homo ei täällä jahkaille ja kehuskele panoillaan.


   • bear.is.the.best
    extremahintti kirjoitti:

    Oletko itse saanut naida miestä jokaisella vuosikymmenelläsi? Monelta 10 vuodella sinulla on jäänyt saamatta? Eikö sinun kohtalosi ole sitten karmeampi? Jos et ole saanut koskaan?
    Ei sinusta homoa tule vaikka miten paljon täällä kehut valloituksistasi.
    Kunnon homo ei täällä jahkaille ja kehuskele panoillaan.

    Höps ;D

    Kunnon homo on kuule täällä ihan mihin vuorokauden aikaan vaan iloisena kehuskelemassa panoillaan ;D Koska ilmeisesti se jollekulle on pelkkää numerologiaa tai excel-taulukon tekoa tai pirtin seinään rastin piirtämistä koko seksuaalisuus ;D

    Minkähän takia seksuaalisuuden sinulle pitää olla jokin keskinäinen kilpailu? Ja sellainen, missä koet jääväsi jotenkin toiseksi silloin kun toiselle sekä kontaktien luonti, että itse action vaikuttaa olevan sinua helpompaa.

    Kunnon homo ei jaksa moisesta stressata, koska seksiä on sen verran usein, ettei siitä tarvitse mitään tilastoja tehdä. En pysty rehellisesti sanottuna edes kertomaan, kuinka monta kertaa tai kuinka monen kanssa sitä iiiiiiiiiiiihanaa seksiä on ollut, mutta kolmella vuosikymmenellä joka tapauksessa - ja myös tänä vuonna ja tässä kuussa ja aina omanikäisten tai vanhempien miesten kanssa.

    Varmasti karmea kohtalo ON olla saamatta koskaan, jos vaikka kriteerit ovat ihan pilvissä tai asuu ihan korvessa tai on niin periaatteen homo, että "säästää" itseään avioliittoa varten tai luulee olevansa liian vanha kelvatakseen kenellekään tai hakee liian nuoria, mutta kyllä siihenkin tilanteeseen ihan itse voi tehdä semmoisen paljon puhutun "muutoksen."

    Homoudelle ei tarvitse voida tehdä mitään, se on ihan luonnollinen osa seksuaalisuutta, mutta sille jokainen voi tehdä jotain millainen homo sitten on. Onko tiukkapipo vai osaako suhtautua toisiin? Trollaako vai yrittääkö keskustella asiallisesti? Pakeneeko jotain bearia vuodesta ja profiilista toiseen, kun itse asiassa vain pakoilee omaa persoonaansa ja minkäänlaista vastuuta omista kirjoituksistaan ja teoistaan, mikä olisi se ensimmäinen askel, että ylipäänsä pystyy minkäänlaiseen suhteeseen toisen kanssa? Että on edes joku, vaikka olisikin päällisin puolin hankalan oloinen tyyppi, eikä aina vaan uusi profiili. Epävarma itsestään voi ja saa olla, mutta jos ei uskalla, niin ei myöskään koskaan mitään saa. Jos saa rukkaset, niin on silti edes jotain yrittänyt.

    Naisen kanssa naimisiin meno ei ole se oikea muutos tai mitenkään tarpeellista homolle. Jos seksi ei ole suhteessa tärkeää, niin voihan sitä asua kimpassa vaikka rehelliset heteropridemiehet keskenään bromancessa. Ehkä sitten, jos kumpikin on julkisessa mediassa ja tekemisiä seurataan jatkuvasti, mutta sitäkään imagoa tai roolia ei enää 2018 tarvitse kenenkään vetää.

    Kenties, kuten Florida_man kertoi, parisuhteen nainen on lesbo ja ystäväpiiri muotoutuu sitten homoista ja lesboista ja kumpikin sekstailee sitten avioliiton sisällä/avioliiton ulkopuolella/avoimessa suhteessa frendien kanssa.


   • RomanttinenKarhu
    bear.is.the.best kirjoitti:

    Höps ;D

    Kunnon homo on kuule täällä ihan mihin vuorokauden aikaan vaan iloisena kehuskelemassa panoillaan ;D Koska ilmeisesti se jollekulle on pelkkää numerologiaa tai excel-taulukon tekoa tai pirtin seinään rastin piirtämistä koko seksuaalisuus ;D

    Minkähän takia seksuaalisuuden sinulle pitää olla jokin keskinäinen kilpailu? Ja sellainen, missä koet jääväsi jotenkin toiseksi silloin kun toiselle sekä kontaktien luonti, että itse action vaikuttaa olevan sinua helpompaa.

    Kunnon homo ei jaksa moisesta stressata, koska seksiä on sen verran usein, ettei siitä tarvitse mitään tilastoja tehdä. En pysty rehellisesti sanottuna edes kertomaan, kuinka monta kertaa tai kuinka monen kanssa sitä iiiiiiiiiiiihanaa seksiä on ollut, mutta kolmella vuosikymmenellä joka tapauksessa - ja myös tänä vuonna ja tässä kuussa ja aina omanikäisten tai vanhempien miesten kanssa.

    Varmasti karmea kohtalo ON olla saamatta koskaan, jos vaikka kriteerit ovat ihan pilvissä tai asuu ihan korvessa tai on niin periaatteen homo, että "säästää" itseään avioliittoa varten tai luulee olevansa liian vanha kelvatakseen kenellekään tai hakee liian nuoria, mutta kyllä siihenkin tilanteeseen ihan itse voi tehdä semmoisen paljon puhutun "muutoksen."

    Homoudelle ei tarvitse voida tehdä mitään, se on ihan luonnollinen osa seksuaalisuutta, mutta sille jokainen voi tehdä jotain millainen homo sitten on. Onko tiukkapipo vai osaako suhtautua toisiin? Trollaako vai yrittääkö keskustella asiallisesti? Pakeneeko jotain bearia vuodesta ja profiilista toiseen, kun itse asiassa vain pakoilee omaa persoonaansa ja minkäänlaista vastuuta omista kirjoituksistaan ja teoistaan, mikä olisi se ensimmäinen askel, että ylipäänsä pystyy minkäänlaiseen suhteeseen toisen kanssa? Että on edes joku, vaikka olisikin päällisin puolin hankalan oloinen tyyppi, eikä aina vaan uusi profiili. Epävarma itsestään voi ja saa olla, mutta jos ei uskalla, niin ei myöskään koskaan mitään saa. Jos saa rukkaset, niin on silti edes jotain yrittänyt.

    Naisen kanssa naimisiin meno ei ole se oikea muutos tai mitenkään tarpeellista homolle. Jos seksi ei ole suhteessa tärkeää, niin voihan sitä asua kimpassa vaikka rehelliset heteropridemiehet keskenään bromancessa. Ehkä sitten, jos kumpikin on julkisessa mediassa ja tekemisiä seurataan jatkuvasti, mutta sitäkään imagoa tai roolia ei enää 2018 tarvitse kenenkään vetää.

    Kenties, kuten Florida_man kertoi, parisuhteen nainen on lesbo ja ystäväpiiri muotoutuu sitten homoista ja lesboista ja kumpikin sekstailee sitten avioliiton sisällä/avioliiton ulkopuolella/avoimessa suhteessa frendien kanssa.

    Jos tuo mitä sä täällä esität on "kunnon homoutta", niin sitten ihan mieluusti jätän välistä.

    Itseppä sä sitä kilpailu asetelmaa täällä yrität kehitellä omilla fantasiollas ja vieläpä niihin peilaten pidät muita "saamattomina" tms. neitsyeinä, kun muut eivät saanneistaan tai edes fantasioistaan kerro täällä. Sä olisit kuule ihan varmasti viimisin ihminen kenelle alkaisin tilittämään omia saantejani. Ilmeisesti niin kuitenkin sun mielestä pitäis tehdä. Onhan se varmaan hirveetä bear paran mielestä, kun on joitakin "kiss and not tell"-tyyppejäkin. Mutta onha se mukava arvailla, vai mitä? Sanotaan ny sen verran kuitenkin, etten oo mitään taulukoita täytelly, rasteja piirrelly tai muutakaan paskaa... mä tiedän mitä homous on ihan käytännössä.

    Sun mielestä ilmeisesti joka homon pitäisi elää kuin horo, kumppaniaan vaihdellen, ettei vaan kauhea kohtalo toteutuisi ja jäis ilman... eiköhän tuo ole jokaisen oma valinta miten elämänsä elää. Ei sun tartte kenenkää kohtaloita täällä surkutella, kun ne eivät muutenkaan sulle kuulu.


   • bear.is.the.best

    --- ja näin olemme taas päätyneet poistamaan kommentteja ;D koska "säännöt."

    Kannattaa aina vastaisen varalle sitten neuvona, RK, ensin kirjoittaa vastine ja sitten postittaa tänne, jotta näkee mikä asia on niin kiusallinen millekin taholle, että se täytyy poistaa :D

    Siten helposti näkee ne puskanikkienkin takana piileskelijät ;D

    Edelleenkään en ole yhtään kommenttia pyytänyt poistettavaksi.


  • rehellinenhomo

   Nyt tulee taas niin suurta paskaa että tuota ei usko kukaan. "Me rakastamme toisiamme". Ja se on täys vale. Nimittäin jos oikeasti rakastaisit sitä akkaa niin et olisi mikään homo.

   Ja itselläni ei todellakaan ole mitää seksi pakkomiellettä vaan ihan hyvin voisin elää miehen kanssa ilman seksiäkin. Ja mitä seksiin tulee niin en todellakaan tekisi sitäkään ihan kenen miehen kanssa tahansa, vaan kyllä sen täytyisi olla sellainen mies jolla on ensinnäkin syntymä PALJON lähempänä kuin kuolema. Ja joka pitää muutenkin huolta itsestään jolla on nahan alla vain lihaa ja luuta eikä mitään ylimääräisiä läskejä. Eikä kasvata karvoja naamassa ja muistaa sen että pitkät hiuksen kuuluvat vain naisille.

   "Tässä avioliitossa ei ole mitään kulissia, sillä aitoa rakkautta ei voi teeskennellä."
   Uskotko sinä itsekkään tuota paskaa? Tuollainen pelle ei ole rakkautta koskaan nähnytkään. Käytät sitä naista törkeimmällä mahdollisella tavalla vain hyväksesi peittääkseen ympäristöltä vain oman homoutesi. Ja nainen joka tietoisesti alentuu homon kulissihuoraksi ui todella syvissä vesissä. Ja kehtaat tulla tänne vielä kunnia asiana kehumaan tuollaista todella alaarvoista saastaa. On sinulla otsaa!

   • Se varmaan onkin ainoa asia, mistä sinulla ei pakkomiellettä ole. Enempi kysymys taitaa olla miten moni voisi/kestäisi elää kanssasi. Tuosta ihannemiehesi kuvauksesta voimme siis päätellä sinua kiinnostavan melkoisen nuoretkin. Ainahan voit haaveilla tuollaisesta miehestä, mutta he etsivät yleensä maskuliinista miestä, eivät kitisevää ämmää.

    Kovat on katkeruudet naisia kohtaan, koska aina häviät heille. Kaikki ihastuksesi selvästi ovat heteroita, tai olet heteroiksi käännyttänyt järjettömyyksilläsi ja nyt purat katkeruutta täällä kaikkiin naisiin.


  • Rehellinenhomo

   Joo nuoret kiinnostaa mutta ei tietenkään mitkään alaikäiset lapset joten kyllä iän täytyy alkaa kakkosella kuitenkin.

   Mitä sitten tulee naisvihaan riippuu keneltä kysytään, mutta jos sinulta kysytään niin kaikesta päätellen naisvihaajia ovat kaikki jotka eivät ole nussineet naista ja eivätkä elä valheellista kulissielämää naisen kanssa. Joten eiköhän tämä ole tullut jo selväksi.

  • Ilona_vaimo

   Aviomieheni on seksuaaliselta suuntaumukseltaan homo, mutta muuten hän on kyllä miehekkäämpi (ja komeampi) kuin tavis-heterot!

   Aiheeseen sattuneista syistä perehtyneenä naisena erotan toisistaan homot ja hintit. Homo pystyy kyllä tyydyttämään naisen kuin naisen. Oma mieheni ainakin pystyy.

   Jostakin syystä tuntuu siltä, että tällä palstalla äänessä ovat lähinnä kimittävät hintit.

   • RomanttinenKarhu

    Joo no musta alkaa tuntumaan, että täällä kaikki naisten kanssa naimisissa olevat ja niiden muijat on yks ja sama henkilö, jonka tarkotus on vaan provota täällä ja lietsoo oikein tota rehellistä homoo... kummasti aina kun ketju meinaa olla loppunsa edellä niin tulee viesti, joka saa ton 100%:n superhomon jauhamaan tota samaa mantraa. Pitää olla joillakin köyhä elämä. Noh onneks olkoon: olette ilmeisesti saaneet aikaan ketjun, joka toistaa helvetin tehokkaasti itseään, ilman mitään järkevää sisältöä. Kaikilla on vaan samat sanottavat puolesta tai vastaan.

    Kun syksyllä ei käännytys kampanja oikein ottanu tuulta alleen, niin yritetääs tällä tavalla... aletaan homoista tekeen yhtäkkii naisiin meneviä ja naimisiin menneitä. Sitä ennen vuosia oli homous sairautta, syntiä ja ties vaikka mitä. Vaikka seksuaalisuus onkin muuttuva määre, niin on tää ketju siitä huolimatta yhtä suurta trollausta. Sillä varsinkin nää naimisissa olevat hehkuttaa asiaa niin, että tuntuu nimimerkin vaan välillä muuttuvan.

    Ja ihan oikeesti... ei kai ny kukaan järkevä ihminen usko, että itseään kunnioittava nainen ottais itseään homoksi tituleeraavan miehekseen. Tai että itseään homona pitävä ja miesten kanssa nussiva ihan oikeasti haluaisi naisen kanssa naimisiin. Voihan näitä olla mutta silloin tyydytään, ilman että siitä välttämättä mitään saadaan. Itsekunnioitus nollissa, yksin jäämisen pelko on voittanut, epätoivo kasvaa sietämättömäks yms. Joo ei se seksi ole kaikki kaikessa, mutta väitän että miehen pitää olla jo impotentti tai eunukki, jos tyytyy täysin seksittömään suhteeseen kenenkään kanssa. Ja homon jo mielenvikanen, jos tyytyy leikkimään kotia naisen kanssa ja tekemään lapsia jollain muulla tavoin kuin perinteisesti... ja vieläpä väittämään, että olisi onnellinen. Siis aikusten oikeesti... Bisset ovat sitten asia erikseen.

    Jotenki tätä palstaa seuranneena alkaa tuntumaan, ettei täällä monikaan homo edes kirjoittele...


   • bear.is.the.best
    RomanttinenKarhu kirjoitti:

    Joo no musta alkaa tuntumaan, että täällä kaikki naisten kanssa naimisissa olevat ja niiden muijat on yks ja sama henkilö, jonka tarkotus on vaan provota täällä ja lietsoo oikein tota rehellistä homoo... kummasti aina kun ketju meinaa olla loppunsa edellä niin tulee viesti, joka saa ton 100%:n superhomon jauhamaan tota samaa mantraa. Pitää olla joillakin köyhä elämä. Noh onneks olkoon: olette ilmeisesti saaneet aikaan ketjun, joka toistaa helvetin tehokkaasti itseään, ilman mitään järkevää sisältöä. Kaikilla on vaan samat sanottavat puolesta tai vastaan.

    Kun syksyllä ei käännytys kampanja oikein ottanu tuulta alleen, niin yritetääs tällä tavalla... aletaan homoista tekeen yhtäkkii naisiin meneviä ja naimisiin menneitä. Sitä ennen vuosia oli homous sairautta, syntiä ja ties vaikka mitä. Vaikka seksuaalisuus onkin muuttuva määre, niin on tää ketju siitä huolimatta yhtä suurta trollausta. Sillä varsinkin nää naimisissa olevat hehkuttaa asiaa niin, että tuntuu nimimerkin vaan välillä muuttuvan.

    Ja ihan oikeesti... ei kai ny kukaan järkevä ihminen usko, että itseään kunnioittava nainen ottais itseään homoksi tituleeraavan miehekseen. Tai että itseään homona pitävä ja miesten kanssa nussiva ihan oikeasti haluaisi naisen kanssa naimisiin. Voihan näitä olla mutta silloin tyydytään, ilman että siitä välttämättä mitään saadaan. Itsekunnioitus nollissa, yksin jäämisen pelko on voittanut, epätoivo kasvaa sietämättömäks yms. Joo ei se seksi ole kaikki kaikessa, mutta väitän että miehen pitää olla jo impotentti tai eunukki, jos tyytyy täysin seksittömään suhteeseen kenenkään kanssa. Ja homon jo mielenvikanen, jos tyytyy leikkimään kotia naisen kanssa ja tekemään lapsia jollain muulla tavoin kuin perinteisesti... ja vieläpä väittämään, että olisi onnellinen. Siis aikusten oikeesti... Bisset ovat sitten asia erikseen.

    Jotenki tätä palstaa seuranneena alkaa tuntumaan, ettei täällä monikaan homo edes kirjoittele...

    Kyllä kuule minä olen homo ja ehkä olet huomannut, että kirjoittelen tänne paljonkin jo ihan yhdelläkin nimimerkillä, etten tarvitse ketjuun varahenkilöitä ;D

    Niin tärkeä mediapersoona olen silti jollekulle toiselle, että myös poissa ollessani joku haluaa tekeytyä minuksi, mikä kaikki asianhaarat huomioon ottaen on aika säälittävää.

    Nytkin oli toiseen ketjuun kirjoitellut joku tällä nimimerkillä, vaikken ole ollut täällä kolmeen päivään vaan nauttinut homoudestani täysin manbuubsein iiiiiiiiiiiiiiihanan 6-kymppisen bi-ukkomiehen kanssa :D RK, haluat varmaan kuulla lisää yksityiskohtia ;D

    Suosittelen kaikille laivamatkaa Tukholmaan seksittömässä avioliitossaan räytyvän, mutta pohjimmiltaan homokiimaisen ukkomiehen kanssa. Laivalla kaappiukkopoloisen ei ole mahdollistakaan kesken panon karata kotiin potemaan huonoa omaatuntoaan pienestä pippelistään, kuten yleensä, vaan voi henkisestikin vapautua ja aidosti tunnustaa toiselle miehelle, että tämä se vasta on elämää ja että oikeasti on kateellinen kaltaiselleni homolle kun voi olla vapaa olemaan ja menemään kuinka haluaa. Hyvät ruuat, hyvää seuraa, hyvää seksiä, minimaalisesti nalkutusta ja jankkausta... kyllä siinä vaan vanhankin viisari värähtää viriiliksi :D ilman että akka haukkuu pystyyn ;D

    Ilona-vaimolle tai jollekin vastaavalle rouvalle ukko voi silti tuoda viinat ja tupakat ja lastenlapsille makeiset ja jäädä haaveilemaan, koska pääsee seuraavan kerran reissuun. Eikä tarvitse mieltään pahoittaa, kyllä minunkin mielestäni ukkosi on komea ja miehekkäämpi kuin tavis-heterot ;D

    Ja matkan aikana ei muuten tullut kertaakaan mieleen, että "voih!, mitenhän ne anot sillä aikaa siellä s24:ssä pärjäävät kaikkine teorioineen ja profilointeineen" Merkillistä, eikö totta, kuinka asiat voi priorisoida? ;D

    Nyt täällä voi taas virkein mielin ja saaneen oloisena kirjoitella totuuksia tälle samalle 2-3 ihmiskriittisyydessään koskaan ketään saamattoman kirjoittajan ryhmälle. Qruiserissakin näköjään taululla pukkaa niin paljon politiikkaa, että tekisi sielläkin kantiksille hyvää käydä vähän tuulettumassa.


   • bear.is.the.best

    "Homo pystyy kyllä tyydyttämään naisen kuin naisen. Oma mieheni ainakin pystyy."

    Jaa-a, missäs välissä se sut ehtii tyydyttää kun on tuommoinen 100% naistenmies? Ettei vaan olisi hetero, joka esittää homoa, kun sillä näköjään saa noin helposti naisia? ;D


  • Florida_man

   Minäkin ihmettelen tämän ketjun pituutta. Jo luulisi olevan kaikille itsestään selvää, että kahden vapaan, aikuisen ihmisen välinen rakkaus on hieno asia. Toisten elämänvalintoja muiden on muutenkin vaikea ymmärtää.

   Itse asiassa arvelen, että lesbonaisen ja heteromiehen väliset avioliitot ja suhteet ovat paljon yleisempiä kuin homon ja heteronaisen. Kummastakaan ei koskaan vain puhuta.

   On oikein hyvä, että tämäkin tabu on nyt murrettu. Ihmettelen kyllä, että avoimuuta ja suvaitsevaisuutta aina toitottavalta gay-väeltä ne samat loppuvat heti, jos homo haluaakin yhteen naisen kanssa.

   Olen samaa mieltä siitä, etteivät muut pysty ”käännyttämään” homoa heteroksi eikä päinvastoin. Sen sijaan ihmiset kyllä muuttuvat ihan itse. Elämä yllättää lopulta meidät kaikki. Itse vietin nuorena homo-elämää vuosikymmenen, tänään olen perheenisä ja vaimon onnellinen aviomies.

   • RomanttinenKarhu

    Niin ja monelle on luultavasti tullut jo selväksi sun stooris... miksi siis jauhat siitä? Joka kommenttiin pitää sisällyttää tuo " Itse vietin nuorena homo-elämää vuosikymmenen, tänään olen perheenisä ja vaimon onnellinen aviomies." Mantroista siis puheenollen...

    Joo elämä voi yllättää monellakin tapaa, mutta tämän ketjun "hehkutus" tosta homomiesten avio onnesta naisten kanssa alkaa tuntumaan jo vitsiltä. Kukaanhan ei voi kieltää mitä aikuiset keskenään tekevät ja sopivat. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi monelle. Mutta jokseenkin tuntuu, että tässä sitä oikein yritetään tuputtaa... sama oli syksyllä, kun alkoi tulla juttua, että moni olisi kääntynyt heteroksi ja kuin ihanaa se on. Kummasti mustakin tuli "kääntynyt" vähäksi aikaa, kun moista kritisoin...

    Mutta se, että pidetään itseä täysin homona ja siitä huolimatta ollaan naisen kanssa... noh ainakin ne stoorit, mitä olen vuosien mittaan kuullut, kun vaimo on saanu huomata olevansa homon kanssa kertovat ihan päinvastaista. Moni pettynyt seksittömyyteen, moni kyseenalaistanut naisellisuutensa, kun mies ei huomaa tai pidä seksikkäänä/haluttavana. Ja sitten lapsettomuus näillä, jotka olivat nuoria aikaan jolloin ei keinohedelmöityksestä ollu tietoakaan. Kyllä se on naiselle katkera paikka ja siks väitän ettei kukaan itseään arvostava nainen ota homo miestä itselleen. Ainoastaan moinen tulee kyseseen, jos nainen on todennut, ettei kenellekkään tahdo kelvata ja se itsensä arvostaminen on kokenut inflaation. Ja sitten toinen mahdollisuus on naiset, jotka ei enää hae mitään seksuaalista, vaan ainoastaan sitä miestä rinnalleen, ettei muut ala puhumaan mitään. Joillekkin se pariutuminen on niin pakko, että ihan väliin ihmetyttää. Koetaan, että elämä ei ole elämää jos vierellä ei joku ole, jota aina välillä voi käydä kylillä näyttämässä. Sinkkuus koetaan jonain ahdistavana leimana, kun ei osata/haluta olla yksin... mutta pitääkö silti tyytyä vähempään?

    Joo tiedän, että on tapauksia, joissa vaimo hyväksyy miehen temput, kun rakastaa miestään... mutta jälleen kerran... se on tyytymistä vähempään. Mulle pettäminen on sellanen juttu, ettei mun rakkaus riittäis anteeksiantoon, jos omalle kohdalle sattuis. Ei voi rakkaudesta puhua, jos pitää mennä pettämään, koska silloinhan on jotain suhteessa pielessä. Ja avoimet suhteet... no onko ne sitten edes suhteita, jos toisen kanssa ollaan vaan näennäisesti yhdessä?

    Jokainenhan itsensä määrittää, mutta itse en itseäni homoksi kyllä määrittelis, jos naisen kanssa olisin. Kun itseni nyt määritän homoksi ja haluan miehen, niin en mä edes harkitse jotain sääliliittoa naisen kanssa. Onhan noita yrittäjiä ollu pari, mutta heille olen sanonut, että en ala itselleni, saati sille naiselle valehtelemaan. Sillä mulle siihen suhteeseen kuuluu myös seksi ja se ei naisen kanssa innosta. Mä haluan kokea kaiken, en pelkästään ystävyyttä tai intohimotonta rakkautta, jota varmasti tulisi naisen kanssa homona koettua. Minusta ainakin se seksi syventää sitä rakkautta ja antaa yhteenkuuluvuuden tunnetta, vaikka kuin täällä jauhetaan, ettei aikuisten suhde sitä kaipaa. Mä sanon, että se on paskapuhetta. Kummasti nää rakkaat aviomiehet hakee sen seksinsä miehen luota, kun ei akka kiinnosta tai heidän kanssaan ei kyetä hommiin.

    Se, että tossa väitettiin, että homot osaa naisen tyydyttää, mutta hintit ei... no musta nää kaks on kyllä sama asia. Ja jos ihan oikeasti mies on homo, niin väitän ettei hän ole edes kiinnostunut naista tyydyttämään, sillä hänellä ei ole viettiä siihen... siksihän mies on homo ylipäätään, kun naiset ei kiinnosta missään mielessä. Sitte eri asia, jos alkaa kiinnostamaan... mutta onko mies silloin todella enää homo? Aika näyttää meneekö evoluutio siihen suuntaan, että ihmisestä tulee täysin bi. Mutta väitän, että siihen asti itseään täysin homona itseään pitävä ja sen hyväksynyt mies ei pilluun koske millään tapaa. Jos koskee niin silloin esittää muuta, koska ei ole sinut itsensä kanssa.

    Olen muutaman kerran saanut kuulla, kuinka jyrkkiä homot ovat mielipiteissään ja jopa kaukana suvaitsevaisesta. No jotenki alkaa tuntumaan, ettei homot suvaitse toisiaan. Kyllä mullakin on suvaitsevaisuus kaukana, jos naimisissa oleva mies tulee multa haluamaan jotain sellaista, jota ei (rakkaalta) vaimoltaan saa, Ja mitä mielipiteisiin tulee, niin ei kyllä mun mielestä ole seksuaalisuuteen sidottu juttu alkuunkaan. Jokaisella on mielipiteensä ja tottakai sitä on jyrkkä, jos ja kun omia näkemyksiä pitää puolustaa. Joten onko ihme, jos tämän kaltaiset ketjut saa esim. mut tuntemaan, että jotain yritetään tuputtaa ny ihan kybällä? Kun tästä(kin) saa sen tunteen, ettei "homous ole oikein... kääntykää saatana!" Ihan pyritään jatkuvasti tekemään homoudesta joku perkeleen peikko ja asia jota kannattaa vältellä ja siitä pitää päästä eroon. Noh... eihän sitä oikein voi vältellä, jos kohalle sattuu. Kun yhäkään se ei ole mikään valinta. Itsekkin olisin mieluusti valinnut heterouden, jos olisin saanut. Mut näillä mennään...


   • bear.is.the.best

    Ketjun pituus korreloi suoraan kirjoittajien peniksen pituuteen. Ei siinä ole mitään ihmettelemistä kuinka tämä on kohta 400 vastauksessa (tai varmaan olisikin jo, ellei mielensäpahoittajia olisi poistattamassa vastauksia), me homot vaan tykätään pidemmistä jutuista.

    Ja jos ei niin pitkistä välitä, niin ainakin siitä, että sitä samaa muuttumatonta juttua saa useasti päivässä :D


  • rehellinenhomo

   Eiköhän taas olttaas oltu poistettu edellinen iestini mutta täältä tulee uutta. Elikkä romanttinenkarhu on täysin oikeassa. Joten eiköhän floridankin olisi aika myöntää ettet ole koskaan mikään homo ollutkaan sen kummemmin kuin heterokaan vaan olet aina ollut biseksuaali olet sitä nyt ja aina tulet olemaan. Koska homo ei voi siittää naiselle lasta ja hetero ei voi elää homoelämää. Joten käytä järkeäsi idiootti.

  • Florida_man

   Olen täällä toistanut omaa tarinaani, koska toiset ovat jauhaneet ihan kyllästymiseen asti, että olisin bi-seksuaali. Mutta kun en ole! Jos haluatte pitäytyä näissä kivikautisissa määritelmissä, olen ehkä sitten hetero, joka vietti homo-elämää yli kymmenen vuotta.

   Onko niin vaikeaa pysyä keskustelun aiheessa? Aloittaja nimenomaan pyysi kokemuksia muilta homoilta, jotka ovat avioliitossa tai muuten suhteessa naisen kanssa. Sellaisia tulikin muutama, mutta paljon enemmän ”voi kuinka kamalaa” tai ”ei mahdollista” -tyylisiä vuodatuksia tai selvää loanheittoa.

   Minulle on edelleenlin epäselvää, miksi kaksi aikuista ihmistä ei saisi asua yhdessä ja rakastaa toisiaan niin kuin huvittaa. Miksi homon pitäisi elää gay-elämää? Eivät kaikki sitä halua! Eikä seksi ole kaikki kaikessa! Itse asiassa melkoinen osa onnellisista avioliitoista on seksittömiä (vanhukset, sairaat, vammaiset...).

   Kyllä Suomen homopiirit ovat ainakin tämän perusteella sitten ahdasmielisiä ja alkukantaisia.

   • RomanttinenKarhu

    Joo mä ymmärrän pointtis. Joidenkin mielestähän ihminen ei saa muuttua millään tapaa. Minusta bisse on sellanen, joka voi olla molempien kanssa. Mutta mielestäni et istu siihen kuvioon, jos nyt tosiaan on niin, että miehet eivät enää kiinnosta ollenkaan. Vaikee siinä on bisse olla, jos naiset ovat enää mielessä. Sama mitä tuo yks luupää väittää. Seksuaalisuus on paljon vaikeampi selitteistä kuin mitä tää taukki selittää. Tiedekkään ei pysty vielä kaikkea selittämään ja tuskin koskaan pystyykään. Mulle sun seksuaalisuus on kyllä yks hailee.

    Musta tää seksuaalisuuden vaihtuminen voi olla mahdollista, vaikkakin mielipiteissäni saatan ollakkin jyrkkä. Se, että vaikka mun mielestä homot sitä, homot tätä, ei tarkoita ettenkö hyväksyisi eriävää mielipidettä. Mutta ymmärtänet, että tämän ketjun hehkutus on niin samankaltaista, että pakko kyseenalaistaa jo hieman. Olenhan joka välissä kuitenkin muistanut sanoa, ettei mua häiritse jos joku homona sen onnensa naisen luota löytää. Mutta jos alkaa tuntumaan, että sitä sanomaa käytetään kiertoilmauksena sille, ettei kannata homona olla, niin metsään menee. Kuten tässä ketjussa ilmeisesti on käynyt. Ainakin musta on alkanut tuntua siltä.

    Tämä ketju tai ei edes tämä palsta voi edustaa Suomen homopiirejä. Eihän täällä meitä homoja edes montaa ole kirjoituksista päätellen. Mua kans hieman ihmetyttää... nimittäin tuon termin "homo elämä" käyttämäminen. Kukaan ei ole pystynyt mulle koskaan vastaamaan, että miten sitä eletään. Miten se poikkeaa ns. normielämästä? Olen itse saanut käsityksen, että homona pitäisi olla tosiaan bailaamassa harva se päivä, vaihtaa kumppania siinä sivussa mahdollisimman monesti ja harrastaa seksiä niin paljon kuin sielu sietää. Ihmeesti aina kuvitellaan, että homoja ei kiinnosta muu kuin seksi. Niin... ihmisenhän pitäisi naida vaan lisääntyäkseen, vai miten se oli??? Entäs jos homoa sattuukin kiinnostamaan muutkin asiat, kuin ryyppääminen ja naiminen? Onko se jotenkin vähemmän homoa? Mikä helvetti siitä elämästä tekee homon? En ymmärrä, vaikka homo olenkin...

    Kuinka monen miehen sä uskoisit haluavan olla homo? Mä luulen, että tuskin kovinkaan moni. Se homous kun ei yhäkään ole valinta. Itse haluaisin olla kans hetero, vaan kun ei naiset kiinnosta enkä ole itseäni saanut niistä kiinnostumaan. Mutta joskus vaan ollakseen onnellinen on pakko myöntää myös itselleen mitä on. Ja väitän, että monet homot, jotka naisen kanssa alkaa olemaan suhteessa, eivät tätä asiaa voi myöntää. Se etten mä moiseen itsepetokseen pysty tai halua sitä tehdä, ei tarkoita automaattisesti etteikö muut voi niin tehdä. Itse en onneani naisen luota löytäis, sillä en pysty antamaan naiselle mitä hän haluaa, enkä halua sitä mitä nainen voisi antaa. Mä ainakin tarviin suhteessa muutakin kuin rakkauden tunnustuksen ja ystävyyttä.

    Tosta seksittömyydestä vielä sen verran, että harva viriili mies, joka kykenee seksiin alkaa viettämään seksitöntä elämää vain sen takia, että on naimisissa naisen kanssa. Nuo sun esimerkkis ovat sellasia, että harva pystyy tai on kiinnostunut enää seksistä. Ja sen on täysin ymmärrettävää. Hatunnoston arvonen suoritus, jos seksiä kaipaava ihminen jää sellaisen vierelle silkasta rakkaudesta, eikä lähde hakeen seksiä muualta. Joo onnellinen voi olla ilman seksiäkin, mutta turha väittää etteikö se suurimmalle osalle olisi tärkeää. Se todellinen läheisyys kun koetaan siinä, että ollaan lähekkäin ja nautitaan. Enkä ny puhu siitä, että halaillaan silloin tällöin. Seksi ei ole tärkeintä suhteessa, mutta väitän, ettei täysin seksitöntä onnellista suhdetta voi olla olemassakaan. Varsinkaan täysin terveelle ihmiselle. Toki sitten jos ei pidä seksistä, niin se tekee poikkeuksen.

    Olen kyllä myöskin sitä mieltä, että nykyään seksi kuullostaa olevan ihmisille jo liiankin tärkeää. Ihan sama melkein mille seuranhaku palstalle menee, niin seksiseuraa vaan haetaan. Seksissä ei sinänsä vikaa ole, mutta jos se on kaikki mitä halutaan... ei ymmärrä. Toki monella palstalla sitten seuraa on hakemassa juuri nää "onnelliset ukkomiehet", joille ei muija enää anna tai se muija on heittänyt kiinnostamasta, mutta silti ollaan "rakkaudesta" yhdessä. Ja sit on näitä sankareita, jotka ovat muijaltaan saanu oikeen luvan harrastaa seksiä miehen kanssa. Kyllä näillä tapauksilla ei sitä suhdetta edes naiseensa ole, jos kerran intohimoisimmat tapahtumat jaetaan ventovieraan kanssa.

    Ja vielä tämän palstan kommentoinnista. Ala-arvoistahan tuo pukkaa enimmäkseen olemaan, mutta... tässä tapauksessa mä vähän ymmärränkin miksi. Koko keskusteluhan ei kuuluisi edes tälle palstalle. Jos mukamas homona tullaan hehkuttamaan "heteroelämää" ja että lapsiakin on saatu perinteisin keinoin on päivänselvä juttu, että paskaahan sillä niskaan saa. Ja täällä taida olla yhtään ketjua, joka on aiheessa pysynyt...


   • bear.is.the.best
    RomanttinenKarhu kirjoitti:

    Joo mä ymmärrän pointtis. Joidenkin mielestähän ihminen ei saa muuttua millään tapaa. Minusta bisse on sellanen, joka voi olla molempien kanssa. Mutta mielestäni et istu siihen kuvioon, jos nyt tosiaan on niin, että miehet eivät enää kiinnosta ollenkaan. Vaikee siinä on bisse olla, jos naiset ovat enää mielessä. Sama mitä tuo yks luupää väittää. Seksuaalisuus on paljon vaikeampi selitteistä kuin mitä tää taukki selittää. Tiedekkään ei pysty vielä kaikkea selittämään ja tuskin koskaan pystyykään. Mulle sun seksuaalisuus on kyllä yks hailee.

    Musta tää seksuaalisuuden vaihtuminen voi olla mahdollista, vaikkakin mielipiteissäni saatan ollakkin jyrkkä. Se, että vaikka mun mielestä homot sitä, homot tätä, ei tarkoita ettenkö hyväksyisi eriävää mielipidettä. Mutta ymmärtänet, että tämän ketjun hehkutus on niin samankaltaista, että pakko kyseenalaistaa jo hieman. Olenhan joka välissä kuitenkin muistanut sanoa, ettei mua häiritse jos joku homona sen onnensa naisen luota löytää. Mutta jos alkaa tuntumaan, että sitä sanomaa käytetään kiertoilmauksena sille, ettei kannata homona olla, niin metsään menee. Kuten tässä ketjussa ilmeisesti on käynyt. Ainakin musta on alkanut tuntua siltä.

    Tämä ketju tai ei edes tämä palsta voi edustaa Suomen homopiirejä. Eihän täällä meitä homoja edes montaa ole kirjoituksista päätellen. Mua kans hieman ihmetyttää... nimittäin tuon termin "homo elämä" käyttämäminen. Kukaan ei ole pystynyt mulle koskaan vastaamaan, että miten sitä eletään. Miten se poikkeaa ns. normielämästä? Olen itse saanut käsityksen, että homona pitäisi olla tosiaan bailaamassa harva se päivä, vaihtaa kumppania siinä sivussa mahdollisimman monesti ja harrastaa seksiä niin paljon kuin sielu sietää. Ihmeesti aina kuvitellaan, että homoja ei kiinnosta muu kuin seksi. Niin... ihmisenhän pitäisi naida vaan lisääntyäkseen, vai miten se oli??? Entäs jos homoa sattuukin kiinnostamaan muutkin asiat, kuin ryyppääminen ja naiminen? Onko se jotenkin vähemmän homoa? Mikä helvetti siitä elämästä tekee homon? En ymmärrä, vaikka homo olenkin...

    Kuinka monen miehen sä uskoisit haluavan olla homo? Mä luulen, että tuskin kovinkaan moni. Se homous kun ei yhäkään ole valinta. Itse haluaisin olla kans hetero, vaan kun ei naiset kiinnosta enkä ole itseäni saanut niistä kiinnostumaan. Mutta joskus vaan ollakseen onnellinen on pakko myöntää myös itselleen mitä on. Ja väitän, että monet homot, jotka naisen kanssa alkaa olemaan suhteessa, eivät tätä asiaa voi myöntää. Se etten mä moiseen itsepetokseen pysty tai halua sitä tehdä, ei tarkoita automaattisesti etteikö muut voi niin tehdä. Itse en onneani naisen luota löytäis, sillä en pysty antamaan naiselle mitä hän haluaa, enkä halua sitä mitä nainen voisi antaa. Mä ainakin tarviin suhteessa muutakin kuin rakkauden tunnustuksen ja ystävyyttä.

    Tosta seksittömyydestä vielä sen verran, että harva viriili mies, joka kykenee seksiin alkaa viettämään seksitöntä elämää vain sen takia, että on naimisissa naisen kanssa. Nuo sun esimerkkis ovat sellasia, että harva pystyy tai on kiinnostunut enää seksistä. Ja sen on täysin ymmärrettävää. Hatunnoston arvonen suoritus, jos seksiä kaipaava ihminen jää sellaisen vierelle silkasta rakkaudesta, eikä lähde hakeen seksiä muualta. Joo onnellinen voi olla ilman seksiäkin, mutta turha väittää etteikö se suurimmalle osalle olisi tärkeää. Se todellinen läheisyys kun koetaan siinä, että ollaan lähekkäin ja nautitaan. Enkä ny puhu siitä, että halaillaan silloin tällöin. Seksi ei ole tärkeintä suhteessa, mutta väitän, ettei täysin seksitöntä onnellista suhdetta voi olla olemassakaan. Varsinkaan täysin terveelle ihmiselle. Toki sitten jos ei pidä seksistä, niin se tekee poikkeuksen.

    Olen kyllä myöskin sitä mieltä, että nykyään seksi kuullostaa olevan ihmisille jo liiankin tärkeää. Ihan sama melkein mille seuranhaku palstalle menee, niin seksiseuraa vaan haetaan. Seksissä ei sinänsä vikaa ole, mutta jos se on kaikki mitä halutaan... ei ymmärrä. Toki monella palstalla sitten seuraa on hakemassa juuri nää "onnelliset ukkomiehet", joille ei muija enää anna tai se muija on heittänyt kiinnostamasta, mutta silti ollaan "rakkaudesta" yhdessä. Ja sit on näitä sankareita, jotka ovat muijaltaan saanu oikeen luvan harrastaa seksiä miehen kanssa. Kyllä näillä tapauksilla ei sitä suhdetta edes naiseensa ole, jos kerra