Lastutettu A6 3.0 TDI?

automotive.experience

Joku n. 50v kääkkä oli laittanut johonkin 2005 Audi A6 3.0 TDI neloisputket eli jotkut S6-mallin putkistoa matkivat röörit ja oli ABT tarroja ja halpisvanteet jotkut marketin hyllyltä. Ajotavan varmaan arvaattekin.

No päätinpä lähteä katsomaan kuinka äijä selviää "sporttisesti" seuraavista valoista ja siitä seuraavasta kääntyvästä kaistasta sekä kiihdytyksestä.

Kaarteesseen saavuttaessa ylimääräistä jarruttelua, kaasulle liian myöhään (itsellä jo jalka 1/4 kaasulla) ja sitten lähti vasta suoralla kaveri polkemaan ja E350e S ajomoodilla perä tarrasi renkaataivan aavistuksen sivulle antaen ja autoa voimalla työntäen hieman kostella asvaltilla ja ABT 3.0 tdi quattro lähti keräämään eikä Mersun takavetoinen hybridi jäänyt yhtään vaan oikeastaan kävi niin että jouduin vaihtamaan kaistaa jalkoihin jääneen Audin vasemmalle puolelle.

Siinäpä taas opetus, että vaikka olisi pelleputkisto kiinni, tarroja pitkin autoa ja takuuvarmat halpisvanteet sekä kuskilla häijy katse ja pingviinin ajotaidot niin ei kannata alkaa niillä rinkulamosseilla leveilemään.

Otinpa valoisaa kuvankin tuosta nolosta ritsasta, voin laittaa tänne.

51

520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KikuleiltaKortitHyllylle

      Kivaa, että yleiset tiet ovat muuttuneet kilparadoiksi. Kyllä turvallisuus nyt paranee roimasti!!

    • Terv50Vkääkkänä

      Kun näen aloittajan kaltaisen kikuli-idiootin auton ojan pohjalla, ja renkaat taivasta kohti sojottaen, ja kikulin verisenä pientareella apua huutaen, niin pysähdyn, ja ajan sähköikkunan alas kysyäkseni, että onko nyt kivaa? Sen jälkeen nauran paskaista naurua, ajan sähköikkunan kiinni, ja jatkan matkaani.

    • automotive.experience

      Kyllä se oli niinpäin, että 45-50v kikuli polki S6-putkitettua 3.0 tdi räiskälettään kaistoilla pujotellen ja muiden perässä roikkuen ja eteeni kiilaten niin katsoimpa nyt kuinka kikulin ajotaitojen laita oikeasti on. Kaarteessa käpy jarrutteli hermostuneesti (aliohjautuiko rinkulairvistys?) ja kaasulle polkaisun myötä putkista levisi savupilvi ja täytyi kyllä siinä perässä kiihdyttäessä miettiä että onko kone jo noin väljä jos n. 280hv ABT Audi A6 3.0 tdi quattro paremmin liikahda, mutta eihän se Tiptronic muutenkaan ikinä mikään ihmeaski ole ollut vaihtonopeudessakaan.

      Ihan kiva näitä sirkuspellejä on välillä vähän näpäyttää. Oli naama kuin norsunvitulla tälläkin rinkelimosseilijailla kun ei ollutkaan teiden ylivoimaisin peli vaan takavetoinen E350e nöyryytti jopa kostealla pinnalla.

    • voihyvaihme

      onko tuo tyypillinen mersumiehen ajatusmaailma ja asenne vai onko tämä hlö poikkeus?

    • mök_9

      Pojulle jäänyt raumoja niin monesti katsonut audin takavaloja. Vaiha vahvempi lääkitys.

    • automotive.experience

      Laitetaanpa kuvaa pian tästä "S6 look" rinkeliromusta

      • mök_9

        Kaasulle polkaisun myötä putkista levisi savupilvi jatäytyi kyllä siinä perässä kiihdytäessä miettiä että onko konejo noin väljä.Milloin olet ajattellut hankkia kokemusta tdi mootoreista.Nyt olet niin sanotusti ulapalla ja kaukana.


      • mök_9

        Menikö automotive kysymään ÄIPÄLTÄ miten saa kuvan laitettua.Millon hankit kokemusta tdi moottoreista.


    • Suabisti

      Oletko koskaan ajannut Saabilla ? Siinä kyllä Bemarit ja Mersut kokee yllärin, kun oikeasti lähdetään menemään, se on sitä ahdon voimaa!

    • TSI2012

      onkohan moneen kertaan hitsattu toi audi? toi 3.0 tdi kone osoittautunut lapsellisen heikoksi kestävyydeltään. kaikkiin on kertaalleen tehty koneremontti.

    • mök_9

      tsi2012 missä se on audi sulla näytää . Sulla ei ole päivänkää kokemusta tdi mootoreista.Millon aijot hankkia.

    • Vilkaise profiilikuvaani

      • hi_9

        No voi voi minäkin ajelin töistä kotiin. Kuvasin kaikki maholliset kotterot myös manne mersun jota ajo automotives.


    • Milloin muuten ensimetrin ajokokemukset 2010-luvun takavetoisella ja opettelette vielä kaiken lisäksi ajamaan niillä?
      Nelivetoiset eivät ole mitään ihmeellisiä pelejä ja etuvetoiset suorastaan karseita kippoja, varsinkin nämä ns. sporttiset

      • hj_9

        Milloin ensikokemus tdi mootoreihin.Neliveto syö sinut tietämätön.Milloin aijot hankkia ensikokemuksen tdi mootoreista.


    • Voin toki laittaa profiilikuvakseni myös sen jossa nelivetoinen Audi käy hyvin pirtelötelineenä ohjauksensa puolesta

      • nm9

        vitun pelle laita vai eikö löydy kuin .MUNATON AUTOMOTIVES.NEITI PALJON ON KELLO. millon kokemusta tdi mootoreista. autojen alustoista ,ohjelmoinista.EIHÄN SULLA NEIDILLÄ OLE. AUTOMOTIVES NEITI ALLE KOLMEKYMPPINEN NEITIhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


    • Älkää antako toki E350e Head Up Displayn häiritä upeaa häkkipihan "S6 look" rinkelimosan ylvästä näkyä

    • mök_9

      L aita nyt kyykytetty automotive .kunnonkuva. Milloin aijot hankkia kokemusta tdi mootoreista.Sullahan ei olekokemusta tehokaista tdi mootoreista.Onko amg look .Haaaaaaaa. Nyt rupee kaveri sönkää.

    • 3.0 TDI:stäkin on reilusti ajokokemusta, vinkuva ja kirjoitustaidottomalla rinkeliääliöllä ei sitäkään vertaa eikä mistään muistakaan merkeistä.

      Tiedän varsin hyvin, että ei tuollainen lastutettukaan 3.0 TDI Tiptronic lähde mitenkään ihmeellisesti kun vakiotehoinen 2006 224hv A6 3.0 tdi neliveto mennyt testeissä 8,2s 0-100 km/h eli puhutaan parhaimmillaan viritettynä 280-300hv 3.0 TDI n. 7s 0-100 km/h ajasta vaikka olisi minkälaiset S6 amisputkistot asennettuna rinkeliritsaan.

      Tämä taisi tulla melkoisena yllätyksenä profiilikuvan tuning-petterille, kun ei päässyt senttiäkään karkuun takavetoiselta E350e Mersulta, tiesin kyllä toki mitä teen ja näin oletinkin tapahtuvan joten valmiiksi jo katsoin kaarteessa ennen kaasun antamista, että viereinen kaista on vapaana kun Audista loppuu tehot kesken niin pääsen siirtymään siihen

      • nomotives

        Ja helvetin huono itsetuntosi sai taas hieman pönkitystä.


      • nm9

        vitun typerä automotives ei vieläkään KOKEMUSTA MISTÄÄN EI MISTÄÄN.kaveria viedään 100-0 onhan tämä neiti typeryyden huippu.milloin kokemusta tdi mootoreista autojen alustoista säädöistä milloin kokemusta rataajosta.NEIDILLÄ EI KOSKAAN.haaaaaaaaaa


      • nm9

        TÄMÄ TAISI TULLA MELKOISENA YLLÄTYKSENÄ PROFIILIKUVAN TUNING- PETTERILLE. KIRJOITTI 30- HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. TÄMÄ ON PARAS KUN EI PÄÄSYT KARKUUN SENTIÄKÄÄN TAKAVETISELTA E350E MERSULTA,NYT TULEE PARAS. TIESIN KYLLÄ MITÄ TEEN JA NÄIN OLETI TAPAHTUVAKIN.TAAS VANHOJA MUISTELLEN KAASULLE POLKAISUN MYÖTÄ PUTKISTA LEVISI SAVUPILVI JA TÄYTYI KYLLÄ SIINÄ PERÄSSÄ KIIHDYTÄESSÄ MIETTIÄ ETTÄ ONKO KONE JO NOIN VÄLJÄ.HAAAAAAAAAAAAAAAA


    • äyydiii

      Kilknkollinnal kdldlldöddö

      Auudiii äydii

      Hiihiigigihih
      Mömömömmömööö

    • lähetäjo

      Koska perkele se kuva tulee, josta uhositte?

    • mök_9

      Kuvan voisi ottaa automotiven naamasta kun audi pyyhkäsee ohi. Milloin aijot hankkia kokemusta tdi mootoreista.Taas audi kyykytti sinut autoista kaiken tietävä.Kaasun polkaisun myötä putkista levisi savupilvi ja täytyi kyllä siinä perässä kiihdytäessä miettiä onko kone jo noin väljä.Tämän on poistanut alkuperäisestä viestistä automotive.Vittu mikä PELLE PASKAN PUHUJA.Kiinni jäit ei metrinkää kokemusta tehokaista autoista..Katsokaapa sitä alotusta mikä väli kun tämä PELLE poistanu typeryytensä. Milloin aijot hankkia kokemusta tdi mootoreista.

      • Voivoi kun ottaa koville kun ei kädet riitä eikä Audi kulje. Lisäksi voisit hankkia ajokokemusta oikeasti urheilullisilla autoilla.

        Laitetaan sinulle kohta iloksesi kuvaa rinkelimossesta ja TDI koneesta, voin suurella varmuudella sanoa, että tuollaisella kirjoitustaidottomalla amiskella ei ole metriäkään ajokokemusta myöskään 2010-luvun Audista, ehkä muutama metri jostakin 2006 tuning-ritsa A3 Audista.

        Fakta kuitenkin on, että takavetoinen E350e hybrid joutui työntämään lisävauhtia viritetylle S6 look Audi A6 3.0 TDI ABT:lle ja kaarteessa Audikuskin kädet sekä osaaminen jäivät suorastaan Toyota Corolla tai Nissan Leaf tasolle


      • nm9

        OTTIKO NEIDILLÄ KOVILLE KUN POISTI OMIA TYPERYYKSIÄ. KUN AUDI SUHAHTI OHI. NO HANKI VAIKKA KOKEMUSTA TDI MOOTOREISTA NIIN EI KÄY NOIN. JA AINA TUO SAMA KIRJOITUSTAIDOTON AMIS MITÄ VITUN VÄLI KUN SINUSTA SAADAAN ULOS KAASULLE POLKAISUN MYÖTÄ PUTKISTA LEVISI SAVUPILVI JA TÄYTYI KYLLÄ SIINÄ PERÄSSÄ KIIHDYTÄESSÄ MIETTIÄ ETTÄ ONKO KONE JO NOIN VÄLJÄ.HAAAA.TUOLLE VAAN EI VOI OLLA NAURAMATTA. EI MITÄÄN TIETOA AUTOJEN MOOTOREISTA EIKÄ ALUSTOISTA EIKÄ RATAAJOSTA.HAAA


      • NM9
        automotives kirjoitti:

        Voivoi kun ottaa koville kun ei kädet riitä eikä Audi kulje. Lisäksi voisit hankkia ajokokemusta oikeasti urheilullisilla autoilla.

        Laitetaan sinulle kohta iloksesi kuvaa rinkelimossesta ja TDI koneesta, voin suurella varmuudella sanoa, että tuollaisella kirjoitustaidottomalla amiskella ei ole metriäkään ajokokemusta myöskään 2010-luvun Audista, ehkä muutama metri jostakin 2006 tuning-ritsa A3 Audista.

        Fakta kuitenkin on, että takavetoinen E350e hybrid joutui työntämään lisävauhtia viritetylle S6 look Audi A6 3.0 TDI ABT:lle ja kaarteessa Audikuskin kädet sekä osaaminen jäivät suorastaan Toyota Corolla tai Nissan Leaf tasolle

        TÄMÄ AUTOMOTIVES NEITI KERTO JOSSIN IÄKSEEN ALLE KOLMEKYMPINEN. MINUSTA TÄMÄN NEIDIN IKÄ ON 10-15V TUOSTA VALEHTELEMISESTA PÄÄTELLEN.NEITI,NEITI.HAAAAAAAAA


    • Semmoista

      Haha..tehokas...tuo 3 litran tdi...haha..tehokas on kun ruvetaan puhumaan 400 hepan ja yli tai että kiihtyy 4 sek ja alle sataseen.
      Ja tuo tdi on löyhä kone.

    • Heppu58v

      - ajan nissan sunnylla, ja kun kaasutan, niin toinen etupyörä raapaisee voimakkaasti katuun !! Menooon tähän, tyylikkään kovaan olen tootunut. Ja näin , pitkäaikaistyöttömänä 58v arvostaa edullisia kilometrejä ja arvostaa 1,3 nissanin uhkuvaa nuoreksta synny voimaa. Tyylini on urheilullinen, kesällä ajan sivuikkuna uki. Talvella joutuu olemaan mainos pipo päässä ja ikkunat kiinni, etulasikyllä sulaa niin näkyy ajelun kohde.
      Kumma kyllä naiset ei juuri pyri nuorekkaan menestyvän miehen kyytiin. Naispula uhkaa ajoittain.

    • JärkeäJuttuihin

      Nämä jutut eivät varmaan voittaisi jos S24:n typerin juttu-kilpailu joskus käytäisiin. Veikkaisin
      kuitenkin jonkinlaista kunniamainintaa.

    • Audixmen

      Olet asennevammainen liikenteen vaarantaja,tai se oli vain märkä uni ja ehkä pieni pili värähti hieman?
      Olet siis heikoin lenkki, hyvästi.

    • automotive.experience

      Harmiaako kun ei rinkelimosse kulje?

      Kyllähän se on nähty miten rinkelikeuloilla ajetaan liikenteessä niin voit siitä vetää johtopäätökset ajotyylistä kuten tuo profiilikuvankin jo tuunauskin osoittaa ja sitä edeltävä ajotyyli vähätellen sanottuna härski.

      Kivahan tuota oli vähän palautella maan pinnalle kun ei kostealla kelillä päässyt kovasta yrityksestä huolimatta kickdownilla karkuun mutkan jälkeisessä kiihdytyksessä 300hv tehoista huolimatta takavetoisen ja upean ketterät ajo-ominaisuudet omaavan E350e. TM sanoin "E350e on ajettavuuden aallonharjalla"

      • Audixmen

        Huom! Takavetoinen ei ole ketterä, eikä pitoa löydy ja se on fysiikan laki kitkasta. Luulet ärsyttäväsi täällä audin omistajia,mutta todellisudessa et tidä autoista tai tietyistä faktoista yhtään mitään.
        Noin yleisesti ottaen, saman tehoisten autojen kiihtyvyys järjestyksessä, nopeiimasta hitainpaan on:Neliveto=1 Etuveto=2 Takaveto=3 Siinä järjetys, ellet ole keksinyt ihan omaa kaavaa kitkasta ja massasta..
        Sä haluat vaan inkuttaa samaa tarinaa, joten inkuta ihan yksin, kun ketään ei kiinnosta.


      • automotive.experience

        Siinäpä vasta oikea nero! Tuleva nobelisti takuuvarmasti, tai tämän täytyy kyllä olla provo.

        Ilmeisesti Aku Ankasta kaveri opetellut fysiikan perusteet. Tätä on turha noin tontulle rautalangastakaan vääntää, mutta älä vedä sitä audistin rattiraivoa kun nelivetosi jää kuivalla ja jopa kostealla asvaltilla takavetoiselle. Etuvedot nyt katselevat modernin 2010-luvun takavetoisen valoja muutenkin joka kelillä.

        Tässä taas esimerkki mitä luonnonvoimia päässä aletaan uudelleenjärjestelemään kun ei ole ajokokemusta. Milloin olet rinkelikeijo ajatellut hankkia sitä?

        Et ole ilmeisesti tajunnut miten paino siirtyy esim. kovassa jarrutuksess aja näin tapahtuu myös kiihdytyksessä.


    • automotive.experience

      Mites rinkelimuumi sanoo, että takavetoinen ei ole ketterämpi kuin muut?

      Onko mitään käsitystä miksi näin voisi olla jo rakenteen puolesta kun ajokokemustahan ei ollut metriäkään?

      Vinkki: Mitä etupyörille etuvedossa/nelivedossa menee toisin kuin takavedossa?

      • Järkikäteen

        Kovapäinen olet.. Fakta on nyt vaan niin että nelivedolle ei ole keksitty vielä voittajaa. Kun ohjaat sitä puslahelvettiäsi perää luistattaen, nopeutesi hidastuu ja tunne nopeudestasi on kuvitelmaa.
        Aja poju joskus nelivedolla ja puhu vasta sitten. Kaikenlaisia sitä on, voi hyvää päivää. Sullehan nauraa jo kaikki kuorossa.. Siirtyy takapyörille"ha, ha...


      • Miksi ajo-ominaisuuksia arvioitaessa alan ammattilaiset arvostavat takavetoa nelivetoa korkeammalle?

        Olisiko aika hankkia sitä ajokokemusta?

        Olen ajanut erilaisilla Audinkin nelivedoilla enemmän kuin sinä, siinäpä sinulle Keijo pureskeltavaa.


      • Lastutettulada2.1

        Samasta syystä varmaan kaikki ralliautotkin on mielestäsi takavetoisia kun nelivedolla ei pärjää..
        Toisessa linkissäsi audin mersun tehoeroa taisi olla noin 50hv Tiesitkö että ennen muinoin oli paljon alle 70hv voimalla kulkevia autoja ja sekin voimamäärä oli paljon moottorittomaan ajoneuvoon verrattaessa. Yritä päästä fobiasi kanssa yhteisymmärrykseen ja varmaan lääkitykselläkin sitä voisi ehkä parantaa.
        Jopa minäkin voin katsella youtuben linkkejä, mutta on ehkä toinen tarina hankkia kumpaakaan noista ajokeista, tuskin sinullakaan.


    • 2014 Audi RS5 vs. 2014 M-B C63 W204 AMG Coupe (Road Test osio märällä ja silti takavetoinen voitti):

      https://www.youtube.com/watch?v=f5ZXTDLIUXw

      Ja uudestaan:

      2017 Audi RS5 vs. 2017 M-B C63 W205 AMG Coupe:

      https://www.youtube.com/watch?v=Pjz4Q0jBqXs


      "Mercedes was the benchmark and remains the benchmark"

      Audi oli arvostelijoiden mielestä paremman näköinen (sopii hyvin valintaperusteeksi autoista tietämättömille ja kokemattomille) mutta se ei millään pärjää Mercedeksen tekniselle toteutukselle ja mahtavalle ajotuntumalle sekä käsiteltävyydelle

      • NM9

        TÄSSÄ SULLE NEITI AUTOMOTIVES KAASULLE POLKAISUN MYÖTÄ PUTKISTA LEVISI SAVUPILVI JA TÄYTYI KYLLÄ SIINÄ PERÄSSÄ KIIHDYTÄESSÄ MIETTIÄ ETTÄ ONKO KONE JO NOIN VÄLJÄ. MILLOIN NEITI AUTOMOTIVES LISÄÄ TAKASIN ALKUPERÄSEEN ALOTUKSEEN POISTAMAT LAUSEET...NEITI..NEITI.HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.


    • Naurattaahan toisaalta sekin, kun joku lippispetteri hakenut häkkipihasta esim. 2008 Audi A8 4.2 FSI quattron 350hv moottorilla ja tajuaa että esim. 204hv M-B C250 Bluetec takavedolla ei jää ollenkaan jälkeen kun kädetön lippispetteri yrittää "lähettää" rinkelimosseaan mulkku sykkien Audiclub lippis päässä.

      Mutka-ajoahan ei kädettömän Audipetterin kanata oikeastaan edes yrittää kun tulee vaan vielä kovempia pettymyksiä aliohjaavaa rinkelimossea polkiessa

      2008 Audi A8 4.2 FSI (350hv) neliveto:
      0-50 km/h:2,4s
      0-100 km/h: 6,5s

      2015 M-B C250 Bluetec (204hv) takaveto:
      0-50 km/h: 2,3s
      0-100 km/h: 6,9s

      http://www.autobild.de/artikel/test-bmw-740i-audi-a8-4.2-fsi-mercedes-s-450-808470.html

      www.autobild.de/artikel/bmw-320d-fl-mercedes-c-250-d-test-6013027.html

      • unelmiavaan

        Hyvin on Tojo Tero kaivanut Audin ja Mesen suorituskyvyt jostakin.


      • No nyt rinkelinaama hankkimaan ajokokemusta kunnon autoilla vai oletko jo liian kiintynyt siihen etuvetoiseen "urheiluautoosi" eli teinisporttiseen AUDI TT-malliisi (VW Golf Coupe rinkeliasussa)?


      • MERS6

        NÄIN KIRJOITTI AUTOMOTIVES POISTI ALOITUKSEN LASTUTETTU A6 3,0TDI KAASULLE POLKAISUN MYÖTÄ PUTKISTA LEVISI SAVUPILVI JA TÄYTYI KYLLÄ SIINÄ PERÄSSÄ KIIHDYTÄESSÄ MIETTIÄ ETTÄ ONKO KONE JO NOIN VÄLJÄ.EI MITÄÄN KOKEMUSTA TDI MOOTOREISTA EIKÄ MUISTAKAAN.MILLON KERROT ALUSTOISTA SÄÄDÖISTÄ ET IKINÄ KUN SINULLA EI OLETUOTA TIETOA. SINUN TIETO PERUSTUU LEHTIIN AUTO BILD TM.YMYM.HEEE KIIHTYVYYS.TAKAVETO.MONTAKO AUTON MOOTORIA OLET TEHNYT KASANNUT RAKENTANU .MILLOIN AUTON ALUSTAN RAKENNUS VIDEOO.SAMALLA VOIT PISTÄÄ AUDI,,KUVIAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.


      • En ole poistanut mitään aloitusta.
        Hanki ajokokemusta rinkelipetteri!


      • Jatkuvasti pyörii rinkelipellet moottoriradoillakin takavetoisen jaloissa


      • MERS6

        KAASULLE POLKAISUN MYÖTÄ PUTKISTA LEVISI SAVUPILVI JA TÄYTYI KYLLÄ SIINÄ PERÄSSÄ KIIHDYTÄESSÄ MIETTI ONKO KONE JO NOIN VÄLJÄ, EI VIELÄKÄÄN MITÄÄN KOKEMUSTA TDI MOOTOREISTA VAIKKA KUINKA VÄNKÄÄT VASTAAN. MITEN AUTOJEN RAKENTELU SUJUU HEEEEE ALUSTA GURULTA HEEEEEE.HAAA .NIIN MILLON UHOOJA LAITAA NIITÄ AUDI KUVIA.HEEEEEEEE..HAAA


    • Huohhhhhhh

      Voiko ajokortti-ikäiset oikeasti olla niin lapsellisia kuin avaaja on? Vai onko se sittenkin pelkkä provo?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe