Gang stalkingin uhreja pilkataan taas

ClubJonestown

Minusta on surullista, että rankan vainon uhreja halvennetaan jatkuvasti ja sitä pidetään hauskana. Katsoin valitettavasti taas Tubesta yhden gang stalkattuja halventavan pätkän. Tässä pätkässä uskomattomalla puheenvauhdilla tehdään viattomista uhreista pilaa, en nauranut kertaakaan. Mielestäni jotkut ihmiset eivät vaan osaa olla hauskoja. Nopeasti he kuitenkin puhuvat mutta nauraminen on jotenkin väkinäistä - ihan kuin joku olisi maksanut heille tästä tekeleestä.

Jos laitatte tekstityksen päälle tässä "mainostamassani" pätkässä, se tulee puheen tahdissa -eikä pätkä ole niin hiton tylsä - perseestä se on kuitenkin. En voi ymmärtää, miten kukaan kehtaa väittää viattomia uhreja murhanhimoisiksi hulluiksi, no se on lievimpiä herjauksia tässä pätkässä:
https://www.youtube.com/watch?v=1SkVnQdmIfw

Ihmettelen, jos joku teistä viitsii katsoa tämän pätkän loppuun asti. Uskokaa tai älkää näitä halventavia pätkiä on tubessa ihan hitosti.

Salaliittokysymykseni onkin tässä tapauksessa se, että kuka hitto rahoittaa edellisen kaltaista paskaa, jossa gang stalkingin uhreja pelkästään halvennetaan. En usko, että edellisen pätkän "hauskat" tyypit ilmaiseksi tätä tekevät.

216

6349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kurnahdus

      Hmmmmm......
      Olen seurannut kirjoituksiasi ja ajatelmiasi tässä muutaman päivän ja olen saanut käsityksen tervejärkisestä kaverista.
      Pääaiheesi on kuitenkin tuo Gang Stalking jonka kääntäjä kääntää sanalle jengiin?!

      Ymmärtääkseni se kuitenkin liittyy jotenkin yksilön vainoamiseen säteilyttämällä?

      Tiedän että Suomessa on aloitettu kansallismielisten patrioottien järjestelmällinen vainoaminen johon on valjastettu PolPo (poliittinen poliisi) sekä nyt myös KELAn henkilökuntaa sekä lastensuojeluviranomaisia. Vainoaminen tätä ryhmää kohtaan on siis todellista ja mittavaa todistetusti.

      Tuota säteilytystä en ymmärrä koska en ole koskaan asiaan perehtynyt ja siksi se tuntuu vieraalta. Voisitko siitä pitää minulle pienen alkeiskurssin?

      Tiedonjanoni on valtaisa nyt kun minulla on siihen aikaa.
      Vuosikymmeniä pidin pallomaata selviönä ja luotin sokeasti valtamediamme uutisointeihin. En enää.

      • KerroLishää

        "Vainoaminen tätä ryhmää kohtaan on siis todellista ja mittavaa todistetusti."

        Mielenkiintoista. Hienoa jos viimeinkin on vainosta jonkinlaiset konkreettiset pitävät todisteet. Kuulisin tosi mieleläni niistä todisteista.


    • ClubJonestown

      "Ymmärtääkseni se kuitenkin liittyy jotenkin yksilön vainoamiseen säteilyttämällä?"

      Olet oikeassa, valitettavan moni puhuu juuri tuollaisista kummallisista asioista ja tämän johdosta oikeiden uhrien uskottavuus on vaakalaudalla.

      "Tiedän että Suomessa on aloitettu kansallismielisten patrioottien järjestelmällinen vainoaminen johon on valjastettu PolPo (poliittinen poliisi) sekä nyt myös KELAn henkilökuntaa sekä lastensuojeluviranomaisia. Vainoaminen tätä ryhmää kohtaan on siis todellista ja mittavaa todistetusti."

      Niin, todelliset tai todistetut tapaukset ovat juuri sitä mitä ajan takaa. Meteli- ja mimikointikampanjoita poliisit eivät tutki. Näin tässä yhtenä päivänä, kun lapset alkoivat matkimaan kääpiön kävelytyyliä: kääpiö meni ihan suunniltaan raivosta.

      "Tuota säteilytystä en ymmärrä koska en ole koskaan asiaan perehtynyt ja siksi se tuntuu vieraalta. Voisitko siitä pitää minulle pienen alkeiskurssin?"

      Valitettavasti en ole niitä, jotka kannattavat säteilytyksen tuomista tämän aihepiirin yhteydessä julki. Mielestäni säteilytys on ýksi epäuskottavampia piirteitä, mitä liitetään gang stalkingiin. Mutta se voi kuitenkin pitää paikkansa, jos sitä tehdään harvoin ja vain sen takia, että uhri alkaisi puhumaan siitä = uhri menettää kaiken uskottavuutensa.

      • 85940337

        Entäs jos se on mitattavaa?


      • trollaukseen.kyllästynyt

        Tämä Club Jonestown ent. Luciferian on påitkästyttävä trolli, jolla on vain toisen käden tietoa aiheesta. Häneen ei kannata kiinnittää mitään huomiota.


      • 848313
        85940337 kirjoitti:

        Entäs jos se on mitattavaa?

        tottakai se on mitattavaa ja vielä saa logitkin talteen gps sijainnin kanssa ...
        https://www.youtube.com/watch?v=rNe1UBfJvoo

        jos ei ole älykännykkää, aina voi heittää vähän kulahtaneen kromiaan jo menettäneen ruuvarin vesilasiin yöksi ja katsoa vettä, onko vielä kirkasta... ionisoivan säteilyn korroosiovaikutus on aina ollut ongelma ydinteollisuudessa, yleistietoa


      • ClubJonestown
        trollaukseen.kyllästynyt kirjoitti:

        Tämä Club Jonestown ent. Luciferian on påitkästyttävä trolli, jolla on vain toisen käden tietoa aiheesta. Häneen ei kannata kiinnittää mitään huomiota.

        Kyllä nyt annat minulle turhasta ansiota. Eihän minulla ole edes toisen käden tietoa, ihan puhtaasti trollaan ja valehtelen.

        Olen tämän toistanut useammassa viestissäni; älkää uskoko kirjoituksiini.


      • ClubJonestown
        trollaukseen.kyllästynyt kirjoitti:

        Tämä Club Jonestown ent. Luciferian on påitkästyttävä trolli, jolla on vain toisen käden tietoa aiheesta. Häneen ei kannata kiinnittää mitään huomiota.

        Kuinkakohan monta kertaa olen tällä palstalla saanut arvonimen trolli?
        Vaikuttaa siltä, että joku taho on alkanut pelkäämään: olenko päässyt liian lähelle totuutta.


      • ClubJonestown
        ClubJonestown kirjoitti:

        Kuinkakohan monta kertaa olen tällä palstalla saanut arvonimen trolli?
        Vaikuttaa siltä, että joku taho on alkanut pelkäämään: olenko päässyt liian lähelle totuutta.

        Totuushan on se että olen aito trolli, totuus kun vaihtelee tilanteen vaatimalla tavalla.


      • ClubJonestown
        ClubJonestown kirjoitti:

        Totuushan on se että olen aito trolli, totuus kun vaihtelee tilanteen vaatimalla tavalla.

        Niinpä sinä nimimerkkikaimani taidat olla.


    • ClubJonestown

      "Entäs jos se on mitattavaa? "

      Varmasti on mitattavaa. Pitäisi vaan tietää mistä säteilystä on kyse. Kuitenkin lähes kaikesta säteilystä jää jäämiä - joten ne voidaan mitata jälkikäteenkin. Myös erilaiset äänet voivat vaikuttaa kielteisesti ja niistä ei jää jälkiä. Alle 20 Hz äänet voivat aiheuttaa myös gs uhrien kuvaileman "säteilyn" kaltaisia oikeita ja tällaiset ääniaseet ovat yleisesti käytössä: niitä ei tosin kuule ihmiskorvalla. Puhutaan myös ultraäänistä yli 20 000 Hz, muistaakseni Kuubassa U.S.A:n diplomaattien epäiltiin joutuneen tällaisten ääniaseiden uhriksi.

      Voisitte tietenkin lainata jostain opinahjosta ammattikäyttöön tarkoitettuja äänimittareita, joilla pystyttäisiin todentamaan mahdolliset äänihyökkäykset. Säteilyn mittaus luultavimmin onnistuu jälkikäteenkin. Jos on hirveästi rahaa, voi kysellä säteily-asiantuntijoiden yhteystietoja esim. yliopiston kansliasta, en edes halua tietää paljonko tuollainen asiantuntijakäynti maksaa. Pidän järkevänä ja uskottavana, että tallaisia ääniaseita, tai jotain "säteilylaitteita" käytettäisiin uhreihin harvoin, ja vain sen takia, että uhri menettäisi uskottavuutensa. Siis lähinnä niissä tilanteissa, joissa joku on jo alkanut tutkimaan uhrin kokemaa oikeata gang stalkingia. Tarkoituksena on todennäköisesti vain joukkovainoamisen salaamiseksi tehty "säteilytys" tai äänihyökkäys. Tällä hyökkäyksellä on luultavasti tarkoituksena tehdä uhrin kertomus kuulostamaan epäuskottavalta tai pahimmassa tapauksessa mielenvikaisen hullun kertomukselta.

      • infraäänistä

        Mitens niiden infraäänien kanssa?


    • ClubJonestown

      "Tämä Club Jonestown ent. Luciferian on påitkästyttävä trolli, jolla on vain toisen käden tietoa aiheesta. Häneen ei kannata kiinnittää mitään huomiota. "

      Oi kiitoksia.

      Herää pikemminkin kysymys, miksi kukaan haluaisi kertoa minulla olevan toisenkäden tietoa aiheesta nimeltä gang stalking? Kuitenkin olen palstalla ainoita, joilla on gang stalkingia koskeva kirja "Closing the Gap" - joten toisenkäden tietonikin lienee enemmän kuin monilla muilla on tarjota yhteensä. Lisäksi osaan tehdä päätelmiä, joista osa varmasti menee pieleen, mutta osa lähelle oikeaa - uskoisin olleeni monta kertaa lähellä gang stalkingin totuutta: valitettavasti en vain varmuudella tiedä missä kohdissa.

      Trollaaminen on tehokeino tuoda asiat julki ja sen taidon ekspertit ovatkin varsinaisia velikultia. Itse en trollaa, koska julkituomani asiat ovat sellaisia, että taitoni eivät riittäisi trollamaan niissä.

      • mitä.tietoa

        Puhutaanko siinä kirjassa säteilytyksestä?


      • paskiaiset.häiriköi

        Kirjastoissakin häiritään joskus säteilyillä. Tällä hetkellä sorkitaan sydäntä luultavasti mikroaalloilla. Epämiellyttävää ja vaarallisen tuntuista. Pieni epämiellyttävä sirinä samalla. tunteekohan muut?


      • ClubJonestown

        "Kirjastoissakin häiritään joskus säteilyillä. Tällä hetkellä sorkitaan sydäntä luultavasti mikroaalloilla. Epämiellyttävää ja vaarallisen tuntuista. Pieni epämiellyttävä sirinä samalla. tunteekohan muut? "

        Kerro tarkemmin, tuo ei vielä sano mitään.
        - miten se tuntuu sydämessä?
        - minkälainen olo sinulla on? vahva, heikko, sekava?
        - kuinka usein tätät tapahtuu?


    • ClubJonestown

      "Puhutaanko siinä kirjassa säteilytyksestä? "

      Tuo oli hyvä kysymys, siitä on aikaa kun olen lukenut kirjaa. Tässä on yhden aukeaman tietoja: voisiko kyseessä olla tämän kaltaisia härveleitä?

      Kirjassa puhutaan mm. "kaukolaitteista", joita voidaan käyttää kohtalaisen matkan päästä, sellaiset maksavat noin 400 tai alle. Nämä ovat laitteita, joiden tuomia haittoja on kutakuinkin mahdotonta kuvailla. Ne aiheuttavat mm. epämukavuuden sekä vainoharhaisuuden tunnetta. Minua enemmän kuitenkin on alkanut kiinnostamaan kirjassa kerrotut äänilaitteet, Englannissa on yleisesti käytössä Mosquito laite - jolla saadaan nuoriso häädettyä ei toivotuista paikoista (ostoskeskusten ulkopuolelta ostoskeskusten sulkemisajankohdan jälkeen). Gang stalkingin uhrit ovat puhuneet lisäksi eräänlaisesta ääniaseesta - niin kuin ääni spottista - jolla pystytään kohdentamaan ääni yhteen henkilöön. Kukaan muu ei kuule tuota ääntä paitsi uhri.
      (Nämä asiat löytyvät kirjasta tarkemmin selitettynä).

      Sitten varmaankin se asia mistä kysäisit tarkemmine selittynä: eli tietyjen taajuuksien elekrtronien häirintä, joka aiheuttaa mm. uneliaisuutta. No kirjasta löytyy enemmän niistä haittavaikutuksista yms.

      • EpäileväLammas

        Onko kyse siis ihan todellisista laitteista, eikä vain sitä perinteistä "kyllä sellainen ehkä voisi olla" -juttua? Onko laitteita ihan todistetusti olemassa ja niiden toiminta on mitattu? Kyllähän netistä voi ostaa esim ikiliikkujia, mutta ne eivät vaan toimi kuten myyjä väittää :)


      • ClubJonestown
        EpäileväLammas kirjoitti:

        Onko kyse siis ihan todellisista laitteista, eikä vain sitä perinteistä "kyllä sellainen ehkä voisi olla" -juttua? Onko laitteita ihan todistetusti olemassa ja niiden toiminta on mitattu? Kyllähän netistä voi ostaa esim ikiliikkujia, mutta ne eivät vaan toimi kuten myyjä väittää :)

        Kirja on mielestäni luotettava. Tällaiset jutut eivät kuitenkaan liene kovin yleisiä, joten kirja käsittelee pääasiassa joukkovainoamista ilman noita härveleitä. Muut joukkovainoamisen tekniikat on verifioitu ja tällaisiakin laitteita on olemassa: miksi siis niitä ei käytettäisi osana joukkovainoa?


    • paljonkokemustaon

      Ääniä todella kuulee vain häiritty henkilö, vaikka muita olisi lähellä. Äänihäirinnässä käytetään hyvin korkeita taajuuksia ja toisaalta hyvin matalia taajuuksia, puheäänen lisäksi. Siitä kuvaukset ovat netistä löydettävissä. Osalla käytetään äänien muuntamista, eli jos joku puhuu, hän kuulee rumia sanoja tai itsensä arvostelua. Siihenkin löytyy helposti laitteet.
      Pistelyä tehdään niveliin, nivelrikkoisiin tai isoihin niveliin, osa ihmsistä ei pysty liikkumaan. Suosituimpia ovat olkanivelet, peukalon tyvinivel, polvinivel, tai lonkkanivel. Joskus aiheuttavat kompastumisen tai horjahduksen, itsensä kolhimista ja muuta häirintää.
      Säätelevät auton tuuletinta, mittaristoa, osa valoista palaa miten sattuu, samoin ilmastointi, käynnistyy huonosti, tai kerran kai sammuttivat koko auton ja meinasi mennä ohjauskyky koko autosta!
      Pystyvät virtapiikeillä ja energia-aseilla tekemään tahallista häirintää myös koneille, sammuttavat kännykän, tietokoneen ja kaikkia muitakin koneita vähän väliä! Voisikohan ne sotkea lentokoneenkin mittariston?
      Mutta kaikkea on tehty ja moni muukin on kokenut auton häirintää mm. sulakkeiden polttamista, ja muuta jopa renkaisiin tungettu ruuveja ja nauloja. Ilmat tyhjennetty. Vaarallista touhua!

      • ÄänenFysiikka

        Ymmärrät kai että mosquito laitteen äänet kuulevat kaikki, nuoret tai vanhat, joilla ei kuulo ole kyseiseltä taajuusalueelta heikentynyt?

        Sillä ei siis voi mitenkään "kohdentaa" ääntä yksilöön.

        Ja lisäksi se vaatii kaiuttimen ja toistimen joka on liitetty siihen kaiuttimeen.

        Ja mikä tärkeintä, sen laitteen tuottaman äänen voi hyvin helposti mitata halvalla mittalaitteella. Suurin tai kaikki älypuhelimetkin sen saa mitattua.

        Nuo itseään arvostelevat äänet on ihan sen yksilön joka ne "kuulee" omien aivojen muodostamia.

        Ääni-spottaaminen onnistuu vain akustisesti rakennetussa tilassa, ei ääntä voi noin vain kohdentaa jossain torilla seisovaan. Luulo että näin voisi tehdä osoittaa ettei kirjoittaja tai tässä tapauksessa lukijakaan ymmärrä mitään äänen fysiikasta; kyseessä on aaltomuotoinen energia.

        Kirjassa josta puhut yhdistetään sopivasti todellisuutta ja fiktiota niin että lukijalle jää toivottu mielikuva.


      • hhoih
        ÄänenFysiikka kirjoitti:

        Ymmärrät kai että mosquito laitteen äänet kuulevat kaikki, nuoret tai vanhat, joilla ei kuulo ole kyseiseltä taajuusalueelta heikentynyt?

        Sillä ei siis voi mitenkään "kohdentaa" ääntä yksilöön.

        Ja lisäksi se vaatii kaiuttimen ja toistimen joka on liitetty siihen kaiuttimeen.

        Ja mikä tärkeintä, sen laitteen tuottaman äänen voi hyvin helposti mitata halvalla mittalaitteella. Suurin tai kaikki älypuhelimetkin sen saa mitattua.

        Nuo itseään arvostelevat äänet on ihan sen yksilön joka ne "kuulee" omien aivojen muodostamia.

        Ääni-spottaaminen onnistuu vain akustisesti rakennetussa tilassa, ei ääntä voi noin vain kohdentaa jossain torilla seisovaan. Luulo että näin voisi tehdä osoittaa ettei kirjoittaja tai tässä tapauksessa lukijakaan ymmärrä mitään äänen fysiikasta; kyseessä on aaltomuotoinen energia.

        Kirjassa josta puhut yhdistetään sopivasti todellisuutta ja fiktiota niin että lukijalle jää toivottu mielikuva.

        "Nuo itseään arvostelevat äänet on ihan sen yksilön joka ne "kuulee" omien aivojen muodostamia."

        Et voi olla tästä varma, koska et millään voi tuntea kaikkia maailman laitteita.


      • ÄänenFysiikka
        hhoih kirjoitti:

        "Nuo itseään arvostelevat äänet on ihan sen yksilön joka ne "kuulee" omien aivojen muodostamia."

        Et voi olla tästä varma, koska et millään voi tuntea kaikkia maailman laitteita.

        Olen aina valmis muuttamaan kantaani kun esittelet sellaisen laitteen ja saan itse todeta sen toiminnan ja vaikutukset itseeni.

        Niin kauan kuin tuota ei ole tapahtunut mennään tunnetun ja havainnoidun todellisuuden rajoissa.

        Muussa tapauksessa meistä kumpikin joutuisi uskomaan menninkäisiin, kummituksiin ja joulupukkiin.


      • EpäileväLammas
        hhoih kirjoitti:

        "Nuo itseään arvostelevat äänet on ihan sen yksilön joka ne "kuulee" omien aivojen muodostamia."

        Et voi olla tästä varma, koska et millään voi tuntea kaikkia maailman laitteita.

        Ei se niin menekään, että asia on totta kunnes joku tuntee maailman kaikki laitteet.

        Jos joku väittää että tuollainen laute on olemassa, niin on hänen tehtävänsä todistaa että asia on niin. Hän tosin sanoi että laitteita on helposti löydettävissä, joten hän varmaan osaa helposti neuvoa mistä niitä löytää.


      • itseenkuule

        USA:n pantettivirastossa on niitä patentoituna n500.


      • hhoih kirjoitti:

        "Nuo itseään arvostelevat äänet on ihan sen yksilön joka ne "kuulee" omien aivojen muodostamia."

        Et voi olla tästä varma, koska et millään voi tuntea kaikkia maailman laitteita.

        Riittää tähän että tietää miten äänen kantautuminen toimii, ja miten se ei voi toimia. Minkälainen laite sen äänen tuottaa ei ole niin paljon väliä sillä kyseessä silti on ääniaallot jotka käyttäytyvät tunnetulla tavalla jonka kaikki muutkin kuulisivat.


      • itseenkuule kirjoitti:

        USA:n pantettivirastossa on niitä patentoituna n500.

        Patenttia varten ei keksinnön tarvitse olla toimiva.

        Riittää vain että on A) uniikki (eli erilainen kuin aikaisemmin patentoidut keksinnöt) ja B) joku valmis maksamaan siitä että saa patentin omalle nimelleen.


    • ClubJonestown

      Mosquito laitteita on eri versioita - niitä käytetään todella häätämään nuoret ostoskeskuksesta. Ei niitä ääniä enää vanhukset kuule. Netistäkin löytyy paljon tietoa niistä: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Mosquito
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ääniase

      Väite, että äänispotti onnistuisi vain jossain akustisesti rakennetussa tilassa on sinänsä jo naurettava. Tämä väite tarkoittaisi sitä, että ulkoilmakonsertteja ei ole olemassa - koska niitä voidaan järjestää vain akustisessa tilassa.

      Lue kuitenkin kirja ensin, ennen kuin arvostelet sitä. Juttusi perusteella sinulla ei ole mitään käsitystä koko kirjasta.

      • itse.olet.naurettava

        Mosquito laite perustuu siihen että ylivoimaisesti suurin osa vanhuksista ei tosiaan kuule korkeampia taajuuksia; pointti oli että se lähtee oletuksesta että kuulo käyttäytyy jokaisella yksilöllä tietyllä tavalla. Sen sijaan on mahdollista että jo nuorella on kuulovauria, eikä tuota kuule, vai vanhuksella on poikkeuksellisesti hyvin säilynyt kuulo, hän sen kuulisi.

        Sama koskee tuota ääniasetta, taajuus lienee siinä alempi jotta myös vanhemmat sen kuulee.

        Joka tapauksessa, älypuhelin riittää sen äänen tallennukseen. Ääni on todellinen koska sen voi tallentaa.

        Ja kyseessä ei ole mikään "menkää vittuun" lauseen toisto vaan korkea vinkuna joka on häiritsevän voimakas.

        Äänispottauksesta.

        Oletko monestikin ollut konsertissa jossa vain sinä kuulet konsertin, ja kukaan muu ei? Siitähän äänispottauksessa on kyse; yksi ihminen kuulee jotain mitä kukaan ympärillä oleva ei kuule. Ja juuri siksi ulkoilmakonsertteja VOI järjestää, ääni kun kuuluu enempi vähempi tasapuolisesti kaikille alueella oleville eikä vain yhdelle.

        Konsertinkin tapauksessa ääni on todellinen, senkin voi tallentaa.

        Akustisesta tilasta esimerkki taisi olla Heurekassa; kuiskaus kuuluu huoneen toiselta laidalta toiselle mutta ei kuulu muualla koska se on akustisesti suunniteltu näin. Vai muistanko väärin ja se oli jossain muualla?

        Ja tuossa GS tapauksessa jossa joku kokee että häneen kohdistetaan ääniase jolla hänelle annetaan äänillä kommentteja tai ohjeita; ääni on todellinen vain siinä tapauksessa että jälleen se älypuhelin mikrofoneineen sen kykenee tallentamaan. Jotenka hopi hopi seuraavalla kerralla luuri nauhoittamaan ja korvan tienoille. Jos tallenne on tyhjä, ääni on uhrin itsensä luoma omassa päässään.

        Ei, en lue jotain huuhaa kirjaa; olet jo kertonut siitä oleelliset osat.


    • ClubJonestown

      "Oletko monestikin ollut konsertissa jossa vain sinä kuulet konsertin, ja kukaan muu ei? Siitähän äänispottauksessa on kyse; yksi ihminen kuulee jotain mitä kukaan ympärillä oleva ei kuule. Ja juuri siksi ulkoilmakonsertteja VOI järjestää, ääni kun kuuluu enempi vähempi tasapuolisesti kaikille alueella oleville eikä vain yhdelle."

      No voi hyvä sylvi, sama periaate mutta kohderyhmä on eri. En ymmärrä, miksi keksit päästäsi tuollaisia omituisia juttuja. Jos ääni pystytään kohdentamaan useille, tarkoittaa se pääsääntöisesti sitä, että ääni pystytään kohdentamaan myös pienemmälle ryhmälle. Äänispottaus onnistuu siis erilaisissa ympäristöissä, koska ulkoilmakonserttikin on mahdollin siis äänispottikin on mahdollinen.

      Heurekassa on vaihtuvia näyttelyitä, ja koululaiset käyvät siellä paljon. Naurettavin idea ikinä on se, että äänispotti toimii vain akustisessa tilassa. Yksikään kirja tai yksikään netissä kirjoitettu tietoon pohjautuva sivusto ei tue tuota kertomustassi, koska se on päästä keksitty. Sitä paitsi laitteita on erilaisia ja niistä on eri versioita. Tunnetko muuten ensimmästäkään verisiota yhdestäkään äänisopottaus laitteesta?

      "Ja tuossa GS tapauksessa jossa joku kokee että häneen kohdistetaan ääniase jolla hänelle annetaan äänillä kommentteja tai ohjeita; ääni on todellinen vain siinä tapauksessa että jälleen se älypuhelin mikrofoneineen sen kykenee tallentamaan. Jotenka hopi hopi seuraavalla kerralla luuri nauhoittamaan ja korvan tienoille. Jos tallenne on tyhjä, ääni on uhrin itsensä luoma omassa päässään."

      Miksi sen pitäisi olla älypuhelin? Tuntuu, että annat vain yhden vaihtoehdon ja väitä sitä absoluuttiseksi totuudeksi: niin kuin nyttenkin. Todellisuudessa äänentallentamiseen vaihtoehtoja on monia. Sanelimet esimerkiksi:
      https://www.sony.fi/electronics/aanitalletus-tuotteet/t/aanitallentimet

      • oletko.yksinkertainen

        Mutta kun nimenomaan se että ääni saadaan kuulumaan usealle tarkoittaa sitä ettei avonaisessa tilassa (kuten tori) ääntä vain voi kohdistaa pelkästään yhteen ihmiseen; akustisessa tilassa tämäkin on mahdollista, mutta silloin kyseessä on kohta huoneessa, ei kukaan huoneessa oleva yksilö; ts. jokainen tiettyyn kohtaan huoneessa saapuva henkilö kuulee siihen kohdistetun äänen.

        Ymmärrätkö mitään äänen fysikaalisesta luonteesta? Selvästi et. Ääni on aaltoja, tutustu mitenkä aallot toimivat.

        Mainitsen älypuhelimen siksi että normaali ihminen ei kanniskele muita äänitykseen soveltuvia laitteita normaalisti mukanaan; mutta se älypuhelin on pääosin kaikilla aina mukana.

        Missä kohtaa sanoin että se on ainut laite jolla sen voi tallentaa? Annoin sen esimerkkinä laitteesta jolla todellisen äänen tallennus onnistuu; ja yllämainituista syistä se on erinomainen esimerkki.

        Toki joku kannettava Shure Zoom H1, Tascam dr-05 tai Roden i-xy sopii asiaan vielä paremmin. Jos olisin käyttänyt tuollaista esimerkkinä olisit valittanut miksei älypuhelin riitä, eikös niin?


      • sodankäyntiä.naapurista

        Kotonani tulee silloin tällöin häirintä-ääniä, esimerkiksi viime yönä, jolloin se oli jyrinää ja sirinää. Sille on yleensä tyypillistä että se loppuu kun hiukan siirtää päätään sivuun, mutta alkaa heti uudelleen. Sellaista paikkaa ei löydy jossa se ei kuuluisi, koska se seuraa heti perässä. Kun ääni vaimenee ja myöskin sen aiheuttama tinnitus, ääni kuuluu erilaisena, huminana ilman sirinää. Parhaiten siltä suojaa vanu, korvautulpat alkavat viheltää ja kuulosuojaimet voivat voimistaa äänen, joten se on luultavasti toisasiassa niin hiljainen ja matala että asunnossa kävijä ei välttämättä sitä kuulisi.


      • sodankäyntiä.naapurista
        sodankäyntiä.naapurista kirjoitti:

        Kotonani tulee silloin tällöin häirintä-ääniä, esimerkiksi viime yönä, jolloin se oli jyrinää ja sirinää. Sille on yleensä tyypillistä että se loppuu kun hiukan siirtää päätään sivuun, mutta alkaa heti uudelleen. Sellaista paikkaa ei löydy jossa se ei kuuluisi, koska se seuraa heti perässä. Kun ääni vaimenee ja myöskin sen aiheuttama tinnitus, ääni kuuluu erilaisena, huminana ilman sirinää. Parhaiten siltä suojaa vanu, korvautulpat alkavat viheltää ja kuulosuojaimet voivat voimistaa äänen, joten se on luultavasti toisasiassa niin hiljainen ja matala että asunnossa kävijä ei välttämättä sitä kuulisi.

        Se joku sellainen energia-ase tai muu joka paukuttaa päätä, toimii samalla tavalla, loppuu hetkeksi kun siirtää päätä vähän ja alkaa taas. Se näyttää vaativan jonkun reiän jonka kautta se pääsee tilaan jossa uhri on, jos pystyy rakentamaan riittävän tiiviin teltan, se ei pääse toimimaan. Asuntoon se pääsee todennäköisimmin ilmanvaihtoputkien tai välipohjaan porattujen reikien kautta. En tiedä tuleeko ääni samojen reikien kautta vai suoraan.


      • ClubJonestown
        sodankäyntiä.naapurista kirjoitti:

        Kotonani tulee silloin tällöin häirintä-ääniä, esimerkiksi viime yönä, jolloin se oli jyrinää ja sirinää. Sille on yleensä tyypillistä että se loppuu kun hiukan siirtää päätään sivuun, mutta alkaa heti uudelleen. Sellaista paikkaa ei löydy jossa se ei kuuluisi, koska se seuraa heti perässä. Kun ääni vaimenee ja myöskin sen aiheuttama tinnitus, ääni kuuluu erilaisena, huminana ilman sirinää. Parhaiten siltä suojaa vanu, korvautulpat alkavat viheltää ja kuulosuojaimet voivat voimistaa äänen, joten se on luultavasti toisasiassa niin hiljainen ja matala että asunnossa kävijä ei välttämättä sitä kuulisi.

        Kotonani tulee silloin tällöin häirintä-ääniä, esimerkiksi viime yönä, jolloin se oli jyrinää ja sirinää. Sille on yleensä tyypillistä että se loppuu kun hiukan siirtää päätään sivuun, mutta alkaa heti uudelleen. Sellaista paikkaa ei löydy jossa se ei kuuluisi, koska se seuraa heti perässä. Kun ääni vaimenee ja myöskin sen aiheuttama tinnitus, ääni kuuluu erilaisena, huminana ilman sirinää. Parhaiten siltä suojaa vanu, korvautulpat alkavat viheltää ja kuulosuojaimet voivat voimistaa äänen, joten se on luultavasti toisasiassa niin hiljainen ja matala että asunnossa kävijä ei välttämättä sitä kuulisi"

        Kuvailisitko hiukan tarkemmin, tuo ei sano minulle mitään? Minkälainen olo muuten sinulla oli tuona hetkenä, esim. oksettiko, tuntuiko olo sekavalta, särkikö päätä, olitko väsynyt jne.


      • ClubJonestown
        oletko.yksinkertainen kirjoitti:

        Mutta kun nimenomaan se että ääni saadaan kuulumaan usealle tarkoittaa sitä ettei avonaisessa tilassa (kuten tori) ääntä vain voi kohdistaa pelkästään yhteen ihmiseen; akustisessa tilassa tämäkin on mahdollista, mutta silloin kyseessä on kohta huoneessa, ei kukaan huoneessa oleva yksilö; ts. jokainen tiettyyn kohtaan huoneessa saapuva henkilö kuulee siihen kohdistetun äänen.

        Ymmärrätkö mitään äänen fysikaalisesta luonteesta? Selvästi et. Ääni on aaltoja, tutustu mitenkä aallot toimivat.

        Mainitsen älypuhelimen siksi että normaali ihminen ei kanniskele muita äänitykseen soveltuvia laitteita normaalisti mukanaan; mutta se älypuhelin on pääosin kaikilla aina mukana.

        Missä kohtaa sanoin että se on ainut laite jolla sen voi tallentaa? Annoin sen esimerkkinä laitteesta jolla todellisen äänen tallennus onnistuu; ja yllämainituista syistä se on erinomainen esimerkki.

        Toki joku kannettava Shure Zoom H1, Tascam dr-05 tai Roden i-xy sopii asiaan vielä paremmin. Jos olisin käyttänyt tuollaista esimerkkinä olisit valittanut miksei älypuhelin riitä, eikös niin?

        Tarkalleen ottaen kirjoitit: "ääni on todellinen vain siinä tapauksessa että jälleen se älypuhelin mikrofoneineen sen kykenee tallentamaan."

        Eli todella annat vain yhden tai kaksi vaihtoehtoa kaikessa, mikä saa kertomuksesi tuntumaan kokonaisuudessaan epäluotettavilta.


      • oletko.autistinen
        ClubJonestown kirjoitti:

        Tarkalleen ottaen kirjoitit: "ääni on todellinen vain siinä tapauksessa että jälleen se älypuhelin mikrofoneineen sen kykenee tallentamaan."

        Eli todella annat vain yhden tai kaksi vaihtoehtoa kaikessa, mikä saa kertomuksesi tuntumaan kokonaisuudessaan epäluotettavilta.

        Mielenkiintoisesti ymmärretty kommentti. Mutta en todellakaan tuota tarkoittanut.

        Tarkoitin sitä että tuossa(kin) tapauksessa se ääni on todellinen jos nauhoitusvempele, kuten esimerkiksi älypuhelin joka yleensä on aina mukana toisin kuin muunlaiset tallennusvälineet, sen pystyy tallentamaan. Tallentamiseen toki kelpaa mikä muu tahansa äänen nauhoitukseen kykenevä laite.

        Kelpaako nyt?

        Kun luet koko viestin etkä toimi kuin jehovalaiset ja irroita asioita kokonaisuudesta olisit myös kiinnittänyt huomion aiempaan lauseeseen: "älypuhelin riittää sen äänen tallennukseen", ja kirjoitelmassani myöhemmät viittaukset toki kontekstin puolesta pitää liittää tuohon laisumaan "älypuhelin riittää", toisin sanoen, ei tarvitse olla ammattilaistason äänentallentimia tms.

        Mielenkiinnosta, kärsitkö jostain autismin muodosta? Tietyt autismin muodot aiheuttaa mm. tuon tapaista, ei pysty yhdistämään toisiinsa liittyviä asioita esim. keskustelussa tai luettaessa jotain tekstiä. En siis koita sanoa että kärsit tällaisesta, kuten olet aiemmin väittänyt kun kysyn jotain, kyseessä on puhdas kysymys, ei kysymykseksi muotoiltu väite.

        Normaalilla kansalaisella ei ole koskaan mukanaan mitään muuta äänen tallennukseen kelpaavaa laitetta; siksi käytin sitä esimerkkinä. Ja jos mainitsisin pelkästään "tallenna ääni" niin alkaisi kamala kitinä siitä ettei ihmisillä ole äänen tallennukseen sopivia välineitä mukanaan.

        Ymmärrän kyllä miksi alat tästä tekemään tikkua koska et pysty myöntämään olleesi väärässä.

        Palataan itse aiheeseen.

        Päässä kuuluvat äänet on todellisia vain jos joku äänen tallennukseen tarkoitettu väline sen pystyy tallentamaan. Mikäli ääni kuuluu vain päässä, eikä samaan aikaan korvan läheisyydessä oleva tallennuslaite sitä pysty tallentamaan äänen lähde on myös kuulijan omassa mielessä.

        Mosquito yms pystyy tuottamaan vain taajuuksia, ei ymmärrettävää puhetta. Tosin sen mosquitonkin pystyy tallentamaan millä tahansa äänen tallennukseen suunnitellulla laitteella.

        Ääni spottaus, ts. äänen kohdentaminen vain ja ainoastaan yhdelle henkilölle joukosta, ei sekään onnistu avoimessa tilassa johtuen äänen perusolemuksesta, joka on aaltomainen. Aalto ei keskellä "ei mitään" pysähdy, vaan se jatkaa kulkuaan kuulijan ohitse seuraavaan kuulijaan. Jotenka varsinkin pienellä alueella kun yksi kuulee jotain vieressäolevat kuulevat saman. Tätä äänen käytöstä voidaan muuttaa ainoastaan rakentein jotka muuttaa aaltoliikkeen kulkua. Tästä on esimerkkejä eri tiedemuseoissa yms. jolloin ääni on kuultavissa tietyssä kohdassa kaikkien siihen kohtaan menevien toimesta. En ole nähnyt toteutusta siitäkään jossa kahdesta vierekkäin seisovasta vain yksi kuulee, alue on pienimilläänkin aina muutaman neliön luokkaa.


      • sodankäyntiä.naapurista
        ClubJonestown kirjoitti:

        Kotonani tulee silloin tällöin häirintä-ääniä, esimerkiksi viime yönä, jolloin se oli jyrinää ja sirinää. Sille on yleensä tyypillistä että se loppuu kun hiukan siirtää päätään sivuun, mutta alkaa heti uudelleen. Sellaista paikkaa ei löydy jossa se ei kuuluisi, koska se seuraa heti perässä. Kun ääni vaimenee ja myöskin sen aiheuttama tinnitus, ääni kuuluu erilaisena, huminana ilman sirinää. Parhaiten siltä suojaa vanu, korvautulpat alkavat viheltää ja kuulosuojaimet voivat voimistaa äänen, joten se on luultavasti toisasiassa niin hiljainen ja matala että asunnossa kävijä ei välttämättä sitä kuulisi"

        Kuvailisitko hiukan tarkemmin, tuo ei sano minulle mitään? Minkälainen olo muuten sinulla oli tuona hetkenä, esim. oksettiko, tuntuiko olo sekavalta, särkikö päätä, olitko väsynyt jne.

        Häirintä ärsytti ja suututti. Aiheuttanut myös joitakin jälkiseurauksia, mutta tavallisimmin ei.


      • ClubJonestown

        Oletan, että et kuule noita ääniä muualla kuin kotonasi? Voisiko kyseessä olla joku sähkölaite, joka on rakennettu kyseistä tarkoitusta varten?


      • ClubJonestown
        oletko.autistinen kirjoitti:

        Mielenkiintoisesti ymmärretty kommentti. Mutta en todellakaan tuota tarkoittanut.

        Tarkoitin sitä että tuossa(kin) tapauksessa se ääni on todellinen jos nauhoitusvempele, kuten esimerkiksi älypuhelin joka yleensä on aina mukana toisin kuin muunlaiset tallennusvälineet, sen pystyy tallentamaan. Tallentamiseen toki kelpaa mikä muu tahansa äänen nauhoitukseen kykenevä laite.

        Kelpaako nyt?

        Kun luet koko viestin etkä toimi kuin jehovalaiset ja irroita asioita kokonaisuudesta olisit myös kiinnittänyt huomion aiempaan lauseeseen: "älypuhelin riittää sen äänen tallennukseen", ja kirjoitelmassani myöhemmät viittaukset toki kontekstin puolesta pitää liittää tuohon laisumaan "älypuhelin riittää", toisin sanoen, ei tarvitse olla ammattilaistason äänentallentimia tms.

        Mielenkiinnosta, kärsitkö jostain autismin muodosta? Tietyt autismin muodot aiheuttaa mm. tuon tapaista, ei pysty yhdistämään toisiinsa liittyviä asioita esim. keskustelussa tai luettaessa jotain tekstiä. En siis koita sanoa että kärsit tällaisesta, kuten olet aiemmin väittänyt kun kysyn jotain, kyseessä on puhdas kysymys, ei kysymykseksi muotoiltu väite.

        Normaalilla kansalaisella ei ole koskaan mukanaan mitään muuta äänen tallennukseen kelpaavaa laitetta; siksi käytin sitä esimerkkinä. Ja jos mainitsisin pelkästään "tallenna ääni" niin alkaisi kamala kitinä siitä ettei ihmisillä ole äänen tallennukseen sopivia välineitä mukanaan.

        Ymmärrän kyllä miksi alat tästä tekemään tikkua koska et pysty myöntämään olleesi väärässä.

        Palataan itse aiheeseen.

        Päässä kuuluvat äänet on todellisia vain jos joku äänen tallennukseen tarkoitettu väline sen pystyy tallentamaan. Mikäli ääni kuuluu vain päässä, eikä samaan aikaan korvan läheisyydessä oleva tallennuslaite sitä pysty tallentamaan äänen lähde on myös kuulijan omassa mielessä.

        Mosquito yms pystyy tuottamaan vain taajuuksia, ei ymmärrettävää puhetta. Tosin sen mosquitonkin pystyy tallentamaan millä tahansa äänen tallennukseen suunnitellulla laitteella.

        Ääni spottaus, ts. äänen kohdentaminen vain ja ainoastaan yhdelle henkilölle joukosta, ei sekään onnistu avoimessa tilassa johtuen äänen perusolemuksesta, joka on aaltomainen. Aalto ei keskellä "ei mitään" pysähdy, vaan se jatkaa kulkuaan kuulijan ohitse seuraavaan kuulijaan. Jotenka varsinkin pienellä alueella kun yksi kuulee jotain vieressäolevat kuulevat saman. Tätä äänen käytöstä voidaan muuttaa ainoastaan rakentein jotka muuttaa aaltoliikkeen kulkua. Tästä on esimerkkejä eri tiedemuseoissa yms. jolloin ääni on kuultavissa tietyssä kohdassa kaikkien siihen kohtaan menevien toimesta. En ole nähnyt toteutusta siitäkään jossa kahdesta vierekkäin seisovasta vain yksi kuulee, alue on pienimilläänkin aina muutaman neliön luokkaa.

        "Normaalilla kansalaisella ei ole koskaan mukanaan mitään muuta äänen tallennukseen kelpaavaa laitetta"

        hÖPÖN löpön, sellaisia on juuri normaaleilla kansalaisilla mukana tarpeen vaatiessa.

        Monet käyttävät sanelukoneita luennoilla tai kokouksissa, koska on paljon järkevämpää äänittää ja kirjoittaa ydinkohdat ylös kuin kirjoittaa pelkästään ydinkohdat ylös. Näin saadaan kokonaisuus helpommin hahmotettua myöhemminkin, koska vuosien päästä muutamat ranskalaiset viivat jostain luennosta eivät kerro mitään. Jos sinulla on taasen äänitallenne luennosta, voit vuosienkin jälkeen kuunnella sen ja kokonaisuus hahmottuu helposti.

        Teit taasen yleistyksen ja annoit taas vain yhden vaihtoehdon - et ole oppinut mitään.


      • etkö.ymmärrä.luettua
        ClubJonestown kirjoitti:

        "Normaalilla kansalaisella ei ole koskaan mukanaan mitään muuta äänen tallennukseen kelpaavaa laitetta"

        hÖPÖN löpön, sellaisia on juuri normaaleilla kansalaisilla mukana tarpeen vaatiessa.

        Monet käyttävät sanelukoneita luennoilla tai kokouksissa, koska on paljon järkevämpää äänittää ja kirjoittaa ydinkohdat ylös kuin kirjoittaa pelkästään ydinkohdat ylös. Näin saadaan kokonaisuus helpommin hahmotettua myöhemminkin, koska vuosien päästä muutamat ranskalaiset viivat jostain luennosta eivät kerro mitään. Jos sinulla on taasen äänitallenne luennosta, voit vuosienkin jälkeen kuunnella sen ja kokonaisuus hahmottuu helposti.

        Teit taasen yleistyksen ja annoit taas vain yhden vaihtoehdon - et ole oppinut mitään.

        Miksi irroitat lauseita asiayhteydestä? En antanut yhtä vaihtoehtoa.

        Työelämässä muutaman vuosikymmenen aikana en ole koskaan törmännyt palavereissa ihmisiin jotka käyttäisivät sanelukonetta tallennukseen; enkä muista tätä nähneeni yliopistossakaan. Kovin yleistä se siis ei ole, jos sinä ja tuttavasi näin teette hyvä teille.

        Jos sellainen on mukana niin se toki kelpaa äänen tallennukseen, kuten selvästi kirjoitin "Tallentamiseen toki kelpaa mikä muu tahansa äänen nauhoitukseen kykenevä laite."

        Teet tikusta asiaa koska et pysty muuta kommentoimaan.


      • Riksunvainottu

        Tämä ClubJoneston on ex-toimittaja Siis sanomalehden.Niillähän on anelukeita mukanan un muita tallentimiaHän on Iisakki Kiemunki. Demaeiden pois potkima,keskussairaalaan suojatyöhön pääsyt, SCC oikeudenkäynti meneillään.


      • Riksunvainottu

        Ei nyt ylläpidon stalkeri tykkää tekstistä.
        Korjauksia: sanelukoneita mukanaan sun muita tallentimia --- Demareiden

        Hänen tarkoituksensa on hämmentää koko vainokeskustelu, sa vissiin palkkaa siitä


      • analyysit.tarjolla
        Riksunvainottu kirjoitti:

        Tämä ClubJoneston on ex-toimittaja Siis sanomalehden.Niillähän on anelukeita mukanan un muita tallentimiaHän on Iisakki Kiemunki. Demaeiden pois potkima,keskussairaalaan suojatyöhön pääsyt, SCC oikeudenkäynti meneillään.

        Tuskin osaa sanomalehdestä lukea edes etusivua jossa on kuvallinen mainos.

        Olen pahoillani jos olen väärässä, ja kyseessä on entinen toimittaja, nykyinen tyhjäntoimittaja.

        Mielenkiinnosta, mistä päättelit että Clubi olisi tämä Iisakki? Googletin kuvaa ja Iisakki näyttää liian normaalilta ollakseen "lasten naamanvääntelyn kohteena" kuten Clubi on todennut olevansa.

        Jotenkin olen myös mieltänyt että Clubi olisi joku 5-kymppinen maailmaan katkeroitunut perus alkoholisti - puhuu siitä kaljan juonnista aina. Lapsiakaan tuskin on kun tuo naamanvääntely oli niin outo juttu. Ja jos ei 5-kymppisenä ole lapsia tuskin on siis parisuhdettakaan, ainakaan enää.


      • ClubJonestown
        etkö.ymmärrä.luettua kirjoitti:

        Miksi irroitat lauseita asiayhteydestä? En antanut yhtä vaihtoehtoa.

        Työelämässä muutaman vuosikymmenen aikana en ole koskaan törmännyt palavereissa ihmisiin jotka käyttäisivät sanelukonetta tallennukseen; enkä muista tätä nähneeni yliopistossakaan. Kovin yleistä se siis ei ole, jos sinä ja tuttavasi näin teette hyvä teille.

        Jos sellainen on mukana niin se toki kelpaa äänen tallennukseen, kuten selvästi kirjoitin "Tallentamiseen toki kelpaa mikä muu tahansa äänen nauhoitukseen kykenevä laite."

        Teet tikusta asiaa koska et pysty muuta kommentoimaan.

        Annnoit yhden vaihtoehdon, jokainen voi lukea sen. Et kai voi olettaa, että kopioin koko juttusi kommentoidakseni yhtä osaa siitä? Lauseen irrottaminen asianyhteydestä ei muuta tekstisi merkittävyyttä laisinkaan siltä kohdin, kun sitä kommentoin. Kirjoitukseni ovat asiallisia, mutta katsotaanpas sinun haistattelujasi:

        Kiitos erityisesti näistä: "otenkin olen myös mieltänyt että Clubi olisi maailmaan katkeroitunut perus alkoholisti, naamanvääntely oli niin outo juttu, ja peräti kaksi kertaa "lapsia tuskin on".


      • et.ymmärrä.luettua
        ClubJonestown kirjoitti:

        Annnoit yhden vaihtoehdon, jokainen voi lukea sen. Et kai voi olettaa, että kopioin koko juttusi kommentoidakseni yhtä osaa siitä? Lauseen irrottaminen asianyhteydestä ei muuta tekstisi merkittävyyttä laisinkaan siltä kohdin, kun sitä kommentoin. Kirjoitukseni ovat asiallisia, mutta katsotaanpas sinun haistattelujasi:

        Kiitos erityisesti näistä: "otenkin olen myös mieltänyt että Clubi olisi maailmaan katkeroitunut perus alkoholisti, naamanvääntely oli niin outo juttu, ja peräti kaksi kertaa "lapsia tuskin on".

        Totuus sattuu, eikös niin?


      • ClubJonestown
        et.ymmärrä.luettua kirjoitti:

        Totuus sattuu, eikös niin?

        Ei se sitä ole, olet vain sekavan oloinen ja kirjoituksesi on tahallaan tehty loukkaavan oloisiksi käyttäen ylisanoja ja toistoja. Mietin vaan minkälainen ihminen kirjoittaa tuollaisia tekstejä topicin "Gang stalkingin uhreja pilkataan taas" alle?


      • pilkataan.niitä.taas
        ClubJonestown kirjoitti:

        Ei se sitä ole, olet vain sekavan oloinen ja kirjoituksesi on tahallaan tehty loukkaavan oloisiksi käyttäen ylisanoja ja toistoja. Mietin vaan minkälainen ihminen kirjoittaa tuollaisia tekstejä topicin "Gang stalkingin uhreja pilkataan taas" alle?

        Eikös se ole juuri se mitä tuon nimisessä ketjussa sen otsikonkin mukaan kuuluu tehdä?

        Jos näin ei tehtäisi niin sitten kerjun otsikon tulisi olla "Tällä kertaa GS uhreja ei pilkata".

        Vai ymmärsinkö jotain väärin?


    • avaamani

      tällä palstalla on ketju, josta löytyy tietoa

      infraääni-äänetön tappaja

    • ClubJonestown

      "Se joku sellainen energia-ase tai muu joka paukuttaa päätä, toimii samalla tavalla, loppuu hetkeksi kun siirtää päätä vähän ja alkaa taas. Se näyttää vaativan jonkun reiän jonka kautta se pääsee tilaan jossa uhri on, jos pystyy rakentamaan riittävän tiiviin teltan, se ei pääse toimimaan. Asuntoon se pääsee todennäköisimmin ilmanvaihtoputkien tai välipohjaan porattujen reikien kautta. En tiedä tuleeko ääni samojen reikien kautta vai suoraan. "

      Sellaisen hinta oli 400 dollaria tai alle - tuskin he sitä kovin usein käyttävät yhteen uhriin.. Uskoisin kuitenkin tällaisia aseita käytettävän vain harvoin. Toinen mikä voisi olla kyseessä on tiettyjen taajuuksien elektroninen häirintä. Uskoisin sen mittaamisen olevan mahdollista kehittyneillä sähkömittareilla ja sen käyttäminen pitkiä ajanjaksoja voisi olla järkevää - koska aiheuttaa väsyneen saamattoman olon. Ja tätä oloa voi olla vaikea määrittää, harva menee sanomaan olevansa väsynyt tietyn taajuisen elektronisen häirinnän takia.

    • elektronistasotaa

      Nyt on elektroninen sodankäynti todellisuutta Välimeren alueilla, lentoliikenteen häirintä, mm. radioliikenteen häirintä ja katkokset ovat todellisia uhkia, ja sitten vielä ohjusten käyttö! On siinä matkailijoille pähkäilemistä, kuka uskaltaa lähteä tuolle alueelle matkalle!?

      Tämän elektronisen sodankäynnin siviiliuhreja lienee miljoonia maailmassa jo muutoinkin!
      Tästä itsekin varoittelin jo, häirinnän alkaessa laajemmin 2013, että tekniikat mahdollistavat radioliikenteen laajan häirinnän sekä hyvässä että pahassa!

      • riksunvainottu

        Eihän mitään elejtronista häirintää ole olemassa, hullujen harhoja moiset puheet. Tuollaisesta viesistä voi joutua pakkohoitoon.


    • tietoliikenteenhäirintää

      Elektronista häirintää on tehty mm. navigointijärjestelmille, jopa työkaverin navigaattori puhui ihan omiansa muutaman kerran.

      Tiesin tilanteen, ja nauroin vain itsekseni, kun hän vain ihmetteli outoja puheita!? Jopa ajatti ohitse osoitteen, ja kysyi meiltä, mitä me puhuttiin, voitteko toistaa?!

      Eli koko elektronisen sodankäynnin ohjelmat tähtäävät radioliikenteen häirintään ja tietoliikenteen häirintään, mm. puhelin, radio, tv ja tietokoneet.

      • GoogleMapsFonecta

        Huomasin GoogleMaps:ssa samaa viimeisen vuoden aikana, useampia kertoja. Reittiopastus neuvoo kävelemään samaa neliötä useampia kertoja. Kun omin päin siirryin Fonectan karttapalveluun, pääsin perille.


    • taasvirtapoiskoneesta

      Taas katkaistiin virta kesken kaiken kirjoituksen!

      • ClubJonestown

        Minulla puolestaan käy välillä niin, että kun yritän lähettää viestin, niin en ole robotti neliö katoaa. En voi sitten vahvistaa sitä, etten ole robotti, ja viestiä ei luonnollisesti voi lähettää. Kuitenkin saan asian usein korjattu niin, että menen takaisin keskustelun pääsivulle ja tulen takaisin kirjoittamaan viestin.


      • samoinäsken

        Samoin minulla äsken pitkästä aikaa. Ennen virrankatkaisu on näkynyt Mobil Partner-nappia painatessa "yhteys katkaistu" tai "laitteeseen ei saa yhteyttä"-näytöllä, äsken kesken googlauksen.


      • VirustenValta

        Kannattaa surffata vähemmän niillä pornosivuilla. Javascriptit on ladannu koneen puolilleen malwarea niin ei ihme jos ei toimi.


      • eipornoilua
        VirustenValta kirjoitti:

        Kannattaa surffata vähemmän niillä pornosivuilla. Javascriptit on ladannu koneen puolilleen malwarea niin ei ihme jos ei toimi.

        En ole käynyt koskaan pornosivuilla. Kaikki katkot ovat tulleet joko käynnistysvaiheessa tai Suomi24:n yhteiskunnallisilla palstoilla.


    • Äänihäirinnänlaajuus

      Ulkomaisia lähetystöjä (Usa ja Kanada) häiritään elektronisella häirinnällä. Jopa aivovaurion mahdollisuutta on epäilty tapauksissa. Että tällaista Kuubassa. Pahoinvointia, huimausta ja fyysisiä oireita näillä lähetystöjen työntekijöillä ja perheillä. Pois pois sieltä!

      Korkeat äänet ovat yhdistävä tekijä täällä Suomessakin, jatkuva koko suhina ja kihinä, ja yliäänet sattuvat korviin. Mutta tätä tänään. Voiko jo itselläkin olla aivovaurio usean vuoden jälkeen tai kuulovaurioita.

      Pitäisikö käydä Kuubassa itse kokeilemassa, miten häirintä toimii siellä?

      • ToimintaOhje

        Jos aloitat sillä että käyt tarkistamassa kuulosi?

        Jos mittavaa kuulovauriota ei ole, sitä ääniasetta ei ainakaan sinuun ole käytetty.

        Kannattaa ostaa joku äänen tallennukseen kykenevä laite ja tarkistaa pystyykö se tallentamaan kuulemasi äänet. Jos ei pysty ei ääniäkään ole pääsi ulkopuolella olemassa.


      • harhoja.kuulosta
        ToimintaOhje kirjoitti:

        Jos aloitat sillä että käyt tarkistamassa kuulosi?

        Jos mittavaa kuulovauriota ei ole, sitä ääniasetta ei ainakaan sinuun ole käytetty.

        Kannattaa ostaa joku äänen tallennukseen kykenevä laite ja tarkistaa pystyykö se tallentamaan kuulemasi äänet. Jos ei pysty ei ääniäkään ole pääsi ulkopuolella olemassa.

        Yksi asia mikä kannattaa ottaa huomioon että kulokynnys on erilainen eri ihmisillä. Jotkut kuulevat infraääniä, enemmistö ei. Sama lienee korkeiden äänien suhteen. Jotkut ovat aika itsevarmoja siitä että mitään ääniä ei kuulu, jos he itse eivät niitä kuule, mutta se voi olla harhaluuloa. En tiedä muuttaako tallennin tilanteen.


      • ääntä.talteen
        harhoja.kuulosta kirjoitti:

        Yksi asia mikä kannattaa ottaa huomioon että kulokynnys on erilainen eri ihmisillä. Jotkut kuulevat infraääniä, enemmistö ei. Sama lienee korkeiden äänien suhteen. Jotkut ovat aika itsevarmoja siitä että mitään ääniä ei kuulu, jos he itse eivät niitä kuule, mutta se voi olla harhaluuloa. En tiedä muuttaako tallennin tilanteen.

        Juuri sen takia se äänitysväline tarvitaa.

        Sellainen kuulee / mittaa kaiken mikä kuuluu. Tietokonesovelluksella sitten voi siitä tallennetusta fileestä tutkia siinä olevat taajuudet, riippumatta kuuleeko niiden olemassaolon itse vai ei.

        Äänityslaitteella tuotettu tallenne on puolueeton todiste jonkun olemassaolosta tai olemassaolemattomuudesta.


    • kyberkoulutukseenko

      Kyberturvallisuus on tärkeä ala, ja kaikki elektroniset laitteet ovat kaapattavissa. Siitä johtuu puhelimen ja tietokoneenkin sammutus, samoin on sammutettu auton moottori, ja muitakin kodinkoneita, kamera. Alaa tunteva kertoi, että ainoastaan mekaaniset vanhat laitteet ovat turvassa hyökkäyksiltä, kuten itsekin huomasin vanhan herätyskellon käyttöönotossa.

      Puhelin kun oli milloin sammutettu tai poistettu hälytykset yöllä. Samoin vanha filmikamera toimii, paremmin kuin tämä digiajan kameran. Tässä on stalkattu zoomin käyttö, jos kuvauskohde on erikoisempi tai mieluinen! Ei laukea kamera silloin lainkaan! Saa vain ilman zoomia otettua.

      Tiesi tietokoneen etäkäytön, sekä haitan tekemisen, sammuttelun ja oudot ruudut, tekstit yms.

      Juttelin asioista alaa tuntevan kanssa, ja sanottiin, että olen astunut jonkun saappaille, siis ymmärrän, että taisin käräyttää jonkun talousrikollisen aikoinaan!

      Pitääkö tässä iässä vielä lähteä hankkimaan kyberturvallisuuden koulutus, menisihän se aika mukavasti yliopistossakin vielä, ja tietäisi enemmän.

      • ClubJonestown

        "Juttelin asioista alaa tuntevan kanssa, ja sanottiin, että olen astunut jonkun saappaille, siis ymmärrän, että taisin käräyttää jonkun talousrikollisen aikoinaan!"

        Kenet?


    • Muistiinpanojaelämästä

      Vuoden 2014 muistiinpanoja; kuinka inhottavia peli-ihmiset ovat, saastaisia todellisuudessa?Esiintyvät nimillä, miksi?
      Käyttävät seksuaalisesti ihmisiä hyväksi, taloudellisesti, törkeyksiä kaikista sukulaisista.
      Miksi haitallisia? Yrittävät hyötyä taloudellisesti. Alistavat muista, törkeyksiä, ei todellista. Ohjaavat ansoihin.
      Narsistisia persoonoita, oman edun tavoittelijoita. Mikään ei ole pyhää, hakkuvat vainatkin!
      Tietävät asioita, joita ei normaalikeinoin ole mahdollista saada? Pääsy terveystietoihin? Sisarukset?
      Lapsesta tietoja, juo lapsen kanssa yksin olleessaan? Siivotonta? Sosiaalitoimistosta rahaa?
      Helluntaiseurakuntaan kuuluva sukulainen pilkankohde? Kuolleet vanhempani myös? En tiedä, mitä tekisin, jos vanhempani eläisivät?

    • Tietoiseensirutukseen

      Nyt olen halukas yhteistyöhön turvallisuusalan ihmisten kanssa. Ottaisin itseeni sirutuksen, josta saisi itse reaaliaikaista tietoa. Mm. kehontoiminnasta, ja joka keräisi koko elämäni historian talteen aina kuolemaani saakka. Kallistun ihmissirutuksen puolelle, joka dokumentoisi tämän kaiken tapahtuneen seuraukset, sekä koko lopun elämäni. Olisi materiaalia kaikesta, enkä välittäisi, mitä muut ajattelisivat! Se oli oma antini, tietoisuuden lisäämiseksi koko systeemistä, missä ihmiset elävät, osa tietämättään, osa tietoisesti!
      Mistä löydän yhteistyökumppanin, kun uhraisin lopun elämäni tähän tutkintaan?

    • äänipäiväkirjastapala

      Äänipäiväkirjasta pari vuotta sitten: " älä huolestu, jos et elä edes aamuun asti, koska olet sydänsairas jo entuudestaan. Se on meille iso etu tässä ohjelman osassa, jota teemme ensi vuoden ajan jollekin amerikkkalaiselle yhtiölle, joka maksaa tästä häirinnästä meille palkkaa eli emme tee tätä pelkästä ilosta vaan rahasta, joten ole huoletta meidän toimeentulosta, joka on hyvällä mallilla. Älä ole kuin oma itsesi kun sinua häiritään."

    • puhettaonpiisannut

      "Koska meille ei ole annettu oikeita käyttöohjeita näiden laitteiden kokeilua varten ja me emme lopeta tätä ennenkuin te molemmat olette kuolleita, koska te olette liian vanhoja harrastamaan seksiä tai liian huonokuntoisia, koska mies oksensi perjantaina seksin jälkeen, koska hän oli liian humalassa, koska hän oli niin paljon juonut kerrottuaan sinut omat tekosia, kun hän oli itse niin viisas, joka oli hänen itseriittoista body langueta, koska hän ei ole sellainen ihminen, herra jumala, joka suojelee vaimoaan, tältä elektroniselta häirinnältä, joka tuhoaa teidät molemmat enemmin tai myöhemmin, koska ette ole olleet kuin 89 kertaa seksissä tämän syksyn aikana. Meidän on oltava todistamassa nämä kaikki, herra jumala, kerrat, koska sinulle puhutaan koko ajan jollakin tekniikalla, jota et itse osaa kertoa miehellesi, koska et ole tekninen asiantuntija."
      Äänipäiväkirjasta lisää...

    • lisäääänipäiväkirjaa

      "Miten sinä tavallinen nainen voit tietää asioista enemmän kuin sinun teknisen koulutuksen omaava mies. Hän ei usko, että olet oikea henkilö hänen omaan egoonsa vaikuttamaan, koska olet vain sukkia kutova mummo, joks ei ole tiennyt tekniikasta mitään ennen kuin joutui itse sen uhriksi, jumalauta, miten sinä et ole ollut kuin hullu, kun et ole aikaisemmin kirjoittanut äänipäiväkirjaa, koska se paljastaa koko meidän toiminnan teidän perheen tuhoamiseksi."

    • äänienpuhumaameille

      "Miten olet ollut huolimaton, koska et tiennyt mitään, mitä teille tehtiin, koska olet vain sukkia kutova mummo, mutta et ollut tiennyt, että sinä olet vain hullu tämän äänipäiväkirjan kirjoittamisen jälkeen, koska miehesi ei usko mitään. Hän ei tunne tekniikkaa, jota on käytetty teidän kodissa kaiken äänittämiseen kuin 2 vuoden ja 5 kuukauden ajan. Miksi et kertonut hänelle, että teidän seksielämä on nauhoitettue koko ajan, ja se oli parempaan, kun ette tienneet siitä. Olimme jopa Itävallassa teidän mukana ettekä naineet kuin kolme kertaa päivässä."

    • voicemorphingdevices

      Ihminen luulee alussa, että muut puhuvat hänestä, ja hänelle saadaan vainoharhaisuuden leima. Ihminen kuulee ääni putkistoista, veden äänestä, viemäristä, liikenteestä, jääkaapista, pakastimesta, ilmastoinnista ja kaikista mahdollista äänistä, ja äänet ovat puhetta, tai moottorien hurinaa, kaikuääniä tai ghost, echo, ja tekniikkana käytetään voice morphing laitteita, joita saa jokainen netistä käyttöönsä. Talosta tai mistä tahansa paikasta voidaan luoda kauhujen talo, jossa ihminen kuulee ääniä laitteista, ja laitteistoista, ohiajavista autoista, ja musiikista, ja tv, ja radio kertovat myös hänestä. Tässä on se harhaluuloisuuden menetelmä, Ja monet uhrit eivät tiedä, miten he kuulevat ääniä kodinkoneista, ja jopa veden äänistä, tai koskista jne:

    • tekniikkaonlöydettävissä
      • TutustuFysiikkaan

        Ei, ääniaaltoja ei voida kohdistaa ihmiseen, ne voidaan enintään kohdistaa tiettyyn alueeseen, ja kaikki alueella olevat kuulevat sen ääniaallon.

        Seuraavana varmaan kerrot asymmetrisestä huojunnasta ja maahantulijoista?


    • äänienmuodostamisesta

      Itse luulin alussa kuulevani tietokoneen kautta ääniä, ja tietokoneen huminastahan se ääni tulikin! Siitä sitten tuli vainoharhaisuus! Tämä on tosi asia, mutta tiedän, miten ja missä äänet voivat toimia, ja vaikeampi on luoda äänimaailmaa täysin äänettömään paikkaan! Kova äänissä paikoissahan voidaan luoda jopa äänien sekamelska, eli kuulee useampia ääniä yhtäaikaa, eri äänilähteistä!

      • kerro.lisää.ongelmistasi

        Ne äänet on vähän niinkuin ne maahantulijat, niitä tulee joka suunnasta?


      • crazy-mad-insane

        Tietokoneissa esiintyy joskus ilmiötä nimeltä coil whine. Koskee eritoten tehokkaita näytönohjaimia. Ääni on korkea, mutta täysin korvilla kuultava, esiintyy silloin, kun laitteistoa rasitetaan mahdollisimman paljon. Esim. ajetaan jotain testiohjelmaa. Tähän vinkunaan, kun yhdistetään automaattisesti kierroksia lämpötilan mukaan muuttelevat tuulettimet, on äänimaailma suht erikoinen.


    • voicemorphingdevicesmore

      Äänien muuntamisesta haluttuun muotoon ja halutun henkilön ääneksi tai miksi tahansa ääneksi:
      https://www.safetybasement.com/Voice-changer-Voice-Changing-Devices-s/387.htm

      Reaaliaikaisuus on erittäin tärkeää äänien muuntamisessa:
      https://underhound.eu/2016/03/14/real-time-voice-morphing/

      Mutta kaikkeen tottuun ajan mittaan, jopa omien ajatustensa muokkaamiseen ja niiden hyväksikäyttöön tekniikassa, voi hokea samaa sanaa ja kuulla satojatuhansia kertoja!

      Siinä on miettimistä, jos keksii jotain inhottavaa tai alatyylista tarinaa, jota on puhuttu, aikaisemmilta vuosilta!

    • kasvavailmiökaikkialla

      Ja mitä TI menettää?
      Kaiken lopuksi, hän menettää vuosien aikana perheensä, työnsä, osin rahansa ja ehkä ystävänsä !

      Ei olisi koskaan kannattanut hankkia perhettä ja lapsia tämän jutun takia, joka on tehty koko perheelle! Ei olisi kannattanut hankkia lapsia, jotka kääntyivät kaikki häirittyä vastaan.

      Siksi olisi nuorempien ihmisen viisainta jättää lapset tekemättä, koska te itse tulette olemaan tällaisen häirinnän kohteita, onhan tämä eksponentiaalisesti kasvava ilmiö Suomessa ja koko maailmassa. Jäätte yksinäiseksi vanhukseksi, kaiken tällaisen kohteena!

    • moninkeinointehty

      Äänimanipuloinnin ja aivopesun seuraukset ovat arvaamattomia, kuten valemedian tuottaminen, ja uhrin kuvien käyttäminen niissä, samoin työpaikan ja kaiken muun käyttäminen, sanalliset ja kuvalliset viestit, videot, unet yms., samoin häirinnän, uhkailun ja jopa hypnotisoinnin keinoin voidaan saadaan vaikka mitä.

      Tavallinen ihminen ei osaa pelätä toiminnan johtavan tuhoon, omaan tuhoon, uskonnon varjolla tehtäviin tekoihin, seksuaalisiin tekoihin, jopa väkivaltaan, itsemurhaan, laajennettuun itsemurhaan, murhaan tai murhiin, kaiken kokeneena voi sanoa, että ihminen on valmis mihin tahansa valtavan aivopesun, manipuloinnin, hypnotisoinnin keinoin! Jopa terroristiksi!

      Menetelmät psyykkaavat ihmisen tekemään sellaista, jota hän ei tavallisissa oloissa tekisi. Jälkikäteen kaikki tuntuu turhalta, eikä osaa selittää tekojaan, ja siinä voi piillä ratkaisun avain selittämättömiin tekoihin, tai miksi tekijä ei muista, mitä hän on tehnyt!

    • häirinnänaloittamisaika

      Utöyan tapahtumien jälkeen alkoi häirintä Tanskassa matkalla 2011. En tiedä syytä, mutta silloin valokuvattiin ensimmäisen kerran kaasuvalotuksen keinona!
      Samoin äänihäirintää tehtiin ja puhuteltiin nimeltä monessa paikka ulkomailla. Kotimaassa häirintä loppui silloin, mutta alkoi myöhemmin vasta kokoaikaisesti.
      Ulkomaan matkoilla tehtiin siis alussa häirintää! En tiedä, oliko tekniikka helpompaa hankkia siellä, vai mikä oli syynä?
      Onko muilla aloituksesta vastaavia kokemuksia?

    • Quickness

      "Samoin äänihäirintää tehtiin ja puhuteltiin nimeltä monessa paikka ulkomailla. Kotimaassa häirintä loppui silloin, mutta alkoi myöhemmin vasta kokoaikaisesti.
      Ulkomaan matkoilla tehtiin siis alussa häirintää! En tiedä, oliko tekniikka helpompaa hankkia siellä, vai mikä oli syynä?"

      Niin, Gang Stalking on kansainvälistä - se seuraa sinua minne ikinä menetkin. Yleensä maahanmuuttajilla on paljon parempi tulotaso kuin kantasuomalaisilla ja he matkustelevat mielellään samoihin paikkoihin uhrien mukana. Juuri tällainen tiivis, fanaattinen ja itsensä yli-ihmisiksi kokeva valtaisa ihmisjoukko, kuten maahanmuuttajat ja heidän seurassaan pyörivät kantasuomalaiset matkaajat ovatkin suuri ongelma.

      Uskoisin, että jokaisessa maassa, missä on yliopistoja on myös Gang Stalkingia ja valtaisa lauma lehmiä, jotka tottelevat ja seuraavat johtajaansa (lehmät ovat niitä turhia tyyppejä, jotka tekevät metelikampanjaa ja mimikointikampanjaa). Totuus on se, että lehmiä tarvitaan vain illuusion luomiseen, jotta koulutetut gang stalkerit pääsevät "ystäviksenne", työnantajiksenne, työ"kavereiksenne" ja he todella leikkivät kivaa tyyppiä jopa vuosia, ennen kuin paljastavat todelliset hirveät kasvonsa.

      Yliopisto-opiskelijat ovat erittäin haluttua ainesta kaikille kulteille. Suurinosa lukemistani kultteihin liittyvistä tarinoista koskee juuri yliopistolaisia. Yliopistoilta tulee lääkäreitä, opettajia, psykologoja, teknistenalojen osaajia ym. Nämä puolestaan tekevät yhteistyötä poliisien kanssa, ja poliisit ovat lähes jokaisessa GANG stalking tapauksessa epäiltyjä nro 1.

      Selitän tarkemmin: Opettajat saavat lapset seuraamaan heitä - stalkkaamaan uhria. Lääkärit voivat vaikuttaa terveydenhuoltosysteemiin laajemmin ja saavat helposti hoitajat ja potilaat stakkaamaan teitä. Psykologit hoitavat parantumattomia tapauksia kuten psykopaatteja ja sosiopaatteja - näihin sairauksiin ei ole parannuskeinoa: mutta psykopaattien ja sosiopaattien oloa suuresti helpottaa se, kun he pääsevät tekemään rikoksia ja stalkkaamaan uhriaan. Gang stalking voisi ola psykologisessa mielessä esim psykopaattien hoitamista - kuinka hyvältä se psykopaateista mahtaakaan tuntua, kun he pääsevät stalkkaamaan yhtä uhria joukolla. Teknisen alan osaajat puolestaan voisivat peräti kokeilla herkistettyjä desibelimittareita (tosin muutama tällainenkin kattoon, lattiaan tai seiniin asennettuna voisi riittää https://www.nettikama.fi/desibelimittari-35-130db.html
      )

    • Psykiatriamafia

      Hakivat tänään poliisin avulla päivystykseen kun hammaslääkärissä sanoin ahdistuspäissäni että "tuollainen ikävä jatkuva juoksuttaminen tuntuu kiusanteolta yms" Soittivat päivystyksestä myöhemmin ja kiristivät että ellen tule niin poliisit noutaa ja psykiatri väitti että olen psykoosissa, kuvasin kaiken mahdollisen ja alan laiytaa julkiseen jakoon jos tämä ei lopu. Jouduin vuosiasitten psykiatrien kynsiin ja sen jälkeen elämäni on ollut yhtä helvettiä, olen kirjaimellisesti menettänyt kasvoni ja kaiken ympäriltäni. En näe syytä elää mutta en aio tappaa itseäni siksi että olen vainottu. Vartijat seurailevat minua lääkärissä ja kaupoissa, stalkkerit matkivat ja käyttävät ns värikoodeja pukeutumisessa ja parkkeeraavat autoja taloni edustalle joiden rekkarilyhenne on jotain loukkaavaa tai johonkin minuun liittyvä asia ja esim jos olen etsinyt tiedot tästä rekisterikilvestä niin tämän jälkeen autoa ei ole enää näkynyt, vaihtelevat autoja. Puhelinta ja tietokonetta tarkkaillaan mm operaattori alkanut estämään puheluita ja tietokoneen ruutu välähdellyt mustaksi jos olen näistä kirjoittanut. Asunnossani on ollut viitteitä että siellä on käyty luvatta joka kuuluu äänitteestä. Ihmiset käyttäytyvät minua kohtaan oudosti ja pilkkaavat epäsuorasti ja jotkut vihjailleet jopa namusedäksi ehkä vain siksi että olen yksinäinen ja yksinäinen juuri sen takia koska nämä stalkkerit tekivät elämästäni helvettiä. Uskon että tiedän liikaa ja nämä eivät suostu enää jättämään minua rauhaan vaan pyrkivät hiljentämään.

      • psykiatrit.pahimpia

        Tuttua aika monelle, kusipäiset stalkkerit tekevät samoja juttuja suurin piirtein kaikille uhreilleen. Psykiatrit ovat pahimpia.


      • muaettesaa
        psykiatrit.pahimpia kirjoitti:

        Tuttua aika monelle, kusipäiset stalkkerit tekevät samoja juttuja suurin piirtein kaikille uhreilleen. Psykiatrit ovat pahimpia.

        Tänään oli kiva tapaaminen, kaksi vanhempaa rouvaa mielenterveysyksikössä ja kiihdyin koska vitutti ja tämä vanhempi kääkkä väitti että tapaamista ei saa äänittää, laitoin puhelimen pois ikään kuin en äänittäisi, nyt on nauhalla kaikki. Yrittivät tunkea lääkkeitä kuten ketipinoria yms ja vihjailivat etten nuku yms vaikka heräilen jo aamu 5-6 ja käyn lenkkeilemässä jne. Kiihdyin joten kiroilin ja auoin päätäni näille joten tämä vanha mummo alko uhkailemaan lääkityksellä ja jos en ottaisi niin sitten olisi laitoshoito ja minkä takia? sen takia että vitutti ja että minua on oikeasti härnätty näiden ihmisten toimesta ja olen sanonut että jättävät rauhaan niin suurimmat vainontunteetkin katoavat mutta ei, tapaaminen ensitiistaina taas ja nyt yhteyttä potilasasiamieheen ja näiden 2 henkilön nimet tulevat tänne palstalle pian. Älkää edes ilmaisko vitutusta tai minkäänlaista hetkellistä ahdistusta psykiatreille tai mielenterveysyksikössä työskenteleville, he tekevät pintapuolisen diagnoosin kuten minullekin nyt minulla on tällä hetkellä kuulemma paranoidinen psykoosi vaikka tosi asiassa en koe minkäänlaista ongelmaa itseni tai muiden kanssa, jotkut ihmiset vituttaa mikä on normaalia mutta kerran kun olet näiden kusipäitten kynsiin joutunut, eivät he jätä sinua rauhaan ja kyttäävät tekemisiäsi ns yhteisenhyvän puolesta vaikka todellisuudessa kiusaavat. Nämä henkilöt ovat kuin narsisteja, he puukottavat sinua selkään ja kyselevät sen jälkeen miksi vuodat, psykiatriassa ei ole kyse muustakuin että saadaan yksilöstä tyhjäpää lääkkeillä ja muulla manipulaatiolla. Kyse ei ole auttamisesta gs stalking uhrien kohdalla vaan se on kaavailtu nii että henkilö pysyisi jatkuvasti heidän ulottuvillaan ja tarkkailun kohteena ettei vaan mitään sattuisi. Voi hellanlettas kun on niin taas psykoosissa että ihan lehmätkin lentellöö...


      • terve.ei.kiihtyisi
        muaettesaa kirjoitti:

        Tänään oli kiva tapaaminen, kaksi vanhempaa rouvaa mielenterveysyksikössä ja kiihdyin koska vitutti ja tämä vanhempi kääkkä väitti että tapaamista ei saa äänittää, laitoin puhelimen pois ikään kuin en äänittäisi, nyt on nauhalla kaikki. Yrittivät tunkea lääkkeitä kuten ketipinoria yms ja vihjailivat etten nuku yms vaikka heräilen jo aamu 5-6 ja käyn lenkkeilemässä jne. Kiihdyin joten kiroilin ja auoin päätäni näille joten tämä vanha mummo alko uhkailemaan lääkityksellä ja jos en ottaisi niin sitten olisi laitoshoito ja minkä takia? sen takia että vitutti ja että minua on oikeasti härnätty näiden ihmisten toimesta ja olen sanonut että jättävät rauhaan niin suurimmat vainontunteetkin katoavat mutta ei, tapaaminen ensitiistaina taas ja nyt yhteyttä potilasasiamieheen ja näiden 2 henkilön nimet tulevat tänne palstalle pian. Älkää edes ilmaisko vitutusta tai minkäänlaista hetkellistä ahdistusta psykiatreille tai mielenterveysyksikössä työskenteleville, he tekevät pintapuolisen diagnoosin kuten minullekin nyt minulla on tällä hetkellä kuulemma paranoidinen psykoosi vaikka tosi asiassa en koe minkäänlaista ongelmaa itseni tai muiden kanssa, jotkut ihmiset vituttaa mikä on normaalia mutta kerran kun olet näiden kusipäitten kynsiin joutunut, eivät he jätä sinua rauhaan ja kyttäävät tekemisiäsi ns yhteisenhyvän puolesta vaikka todellisuudessa kiusaavat. Nämä henkilöt ovat kuin narsisteja, he puukottavat sinua selkään ja kyselevät sen jälkeen miksi vuodat, psykiatriassa ei ole kyse muustakuin että saadaan yksilöstä tyhjäpää lääkkeillä ja muulla manipulaatiolla. Kyse ei ole auttamisesta gs stalking uhrien kohdalla vaan se on kaavailtu nii että henkilö pysyisi jatkuvasti heidän ulottuvillaan ja tarkkailun kohteena ettei vaan mitään sattuisi. Voi hellanlettas kun on niin taas psykoosissa että ihan lehmätkin lentellöö...

        Surullista lukea mitenkä säästetään niin ettei selvät laitospotilaat saa tarvitsemaansa hoitoa vaan niitä vain hyysätään avohoidossa.

        Toivottavasti omaisesi jaksavat.


      • kukapa.ei.kiihtyisi
        terve.ei.kiihtyisi kirjoitti:

        Surullista lukea mitenkä säästetään niin ettei selvät laitospotilaat saa tarvitsemaansa hoitoa vaan niitä vain hyysätään avohoidossa.

        Toivottavasti omaisesi jaksavat.

        Pysyisitköhän sinä rauhalisena jos samoin kohdeltaisiin? Sitä paitsi tuo kohteluhan on melkein rikollista: uhataan laitoshoidolla jos ei syö heidän tyrkyttämiään lääkkeitä. Lain mukaan lääkkeiden käyttö on vapaaehtoista, mutta harhaluuloiset eivät sitä tajua. Aika vähäisin perustein he niitä psykoosidiagnoosejaan tekevät, itse asiassa perusteitta. Taitaa olla hätä että eivät saa enää kyykytettyä hoidossa olleita ja joutuvat ehkä tekemään oikeita töitä, etsimään niitä oikeita hoitamattomia hulluja jos töissä aikovat olla. Varo sitten sinäkin, "terve.ei.muka.kiihtyisi"!


      • kyykyttäjät.kuriin
        kukapa.ei.kiihtyisi kirjoitti:

        Pysyisitköhän sinä rauhalisena jos samoin kohdeltaisiin? Sitä paitsi tuo kohteluhan on melkein rikollista: uhataan laitoshoidolla jos ei syö heidän tyrkyttämiään lääkkeitä. Lain mukaan lääkkeiden käyttö on vapaaehtoista, mutta harhaluuloiset eivät sitä tajua. Aika vähäisin perustein he niitä psykoosidiagnoosejaan tekevät, itse asiassa perusteitta. Taitaa olla hätä että eivät saa enää kyykytettyä hoidossa olleita ja joutuvat ehkä tekemään oikeita töitä, etsimään niitä oikeita hoitamattomia hulluja jos töissä aikovat olla. Varo sitten sinäkin, "terve.ei.muka.kiihtyisi"!

        Peter Götzshe muistaakseni sanoi että psykiatrit ovat kaikista ihmisistä harahisimpia. Eivätköhän sen suurin piirtein kaikki tiedä ja usko, psykiatreja lukuunottamatta.
        http://turpaduunari.fi/gotzsche-tappava-psykiatria-ja-laakinnan-harha/


      • kyykyttäjät.kuriin

    • fhimsf

      - onhan totta myös että ihan kaikki ei ole edes oppineet kutomaankaan - ja mummukoita kyylääviä todella riittää - suomalaisnaisetkin ikänsä eläneet tosi halveksittuina olioina ikänsä
      - ainut asia vois olla tietysti mummujen varat - mihin nekin vielä pitäis uhrata ja keidän bisneksiin?
      - Juopponarkkien maailmassa kun ikänsä on elänyt rikollisten armoilla lapsineen - kyllä kokemuksesta tietää - mitä ol armoton elämä. 100% invaliditeettia kaikenmaailmanhäpäisykultteineen - mitään muuta onnea jailoa ei eloon mahtunut.
      Jakselkaapa silti taas......

    • Quickness

      "Ihmiset käyttäytyvät minua kohtaan oudosti ja pilkkaavat epäsuorasti ja jotkut vihjailleet jopa namusedäksi "

      Niin, mitä luulet toimittajien kirjoittavan lehtiin sen jälkeen, kun olet tehnyt itsemurhan?

    • häirintäkohteille
      • gaslighting

      • Quickness
        gaslighting kirjoitti:

        https://femmagazine.com/feminism-101-what-is-gaslighting/
        Feministin kirjoitus gangstalkingista.

        Paljon kiitoksia linkistä tämä on ehdottomasti yksi parhaita gaslightiingiä käsitteleviä referointeja.

        Kirjoitus ei siis ole gang stalkingista, vaan kyseessä on gaslighting, Olet siinä mielessä oikeassa, että se on yksi gang stalkingin tehokeinoista kieltämättä. Gang stalkingissa tällä pyritään saamaan uhri epäilemään totuutta ja uskomaan olevansa hullu. Tällä palstalla joku ilmeisesti luuli, että kirjoittamalla toistuvasti minun olevan psykopaatti trolli, kuvittelisin olevani tällainen (jotkut ihmiset ovat tosiaan säälittäviä).

        Kuitenkin siinä vaiheessa, kun poliisi alkaa valehtelemaan tyyliin, että mitään ei ole tapahtunut ja alkaa leikkiä parasta kaveria: kannattaa miettiä vakavasti otettavaa gaslighting-yritystä. Tällaisesta tapauksesta tuo femakko kirjoittikin loistoesimerkin kirjoituksessaan. Gaslighting käsiteltiin kirjoituksessa omana osanaan, eikä osana kokonaisuutta nimeltä Gang Stalking.

        Eli kirjoitus käsitteli lähinnä politiikkaa, inhottavia perhesuhteita (näistä femakot aina puhuvat, ihmettelsin, jos maailmassa olisi heidän mielestään edes yksi kunnollinen mies), seksismin uhreiksi joutuneita naisia, naisten halventamista sekä valtamedianmedian toimintaa: siis kaikkia näitä gaslighting-näkökulmasta.

        Gaslighting-tarkoitukseksi kirjoituksessa manittiin ihmisten vaientaminen sekä ihmisten saaminen epäilemään totuutta.

        Uskomattoman paljon asiaa lyhyesä tekstissä: erinomainen referointi ja kokonaisuudessan hyvin kirjoitettu. Kirjoituksen kouluarvosana voisi olla 10

        P.S. tuo termi tulee vuonna 1938 alkunsa saaneesta Patrick Hamiltonin näytelmästä nimeltä Gas Light sekä myöhemmin näytelmän perusteella tehdystä elokuvasta. Vaikka monissa lähteissä pelkkä elokuva mainitaankin termin syntyperäksi. Mielestäni Patric Hamiltonille pitäisi myöskin antaa osa kunniasta nimen syntyperää koskien ja niin tässä artikkelissa tehdäänkin!!!


      • pahimpia.ovat
        Quickness kirjoitti:

        Paljon kiitoksia linkistä tämä on ehdottomasti yksi parhaita gaslightiingiä käsitteleviä referointeja.

        Kirjoitus ei siis ole gang stalkingista, vaan kyseessä on gaslighting, Olet siinä mielessä oikeassa, että se on yksi gang stalkingin tehokeinoista kieltämättä. Gang stalkingissa tällä pyritään saamaan uhri epäilemään totuutta ja uskomaan olevansa hullu. Tällä palstalla joku ilmeisesti luuli, että kirjoittamalla toistuvasti minun olevan psykopaatti trolli, kuvittelisin olevani tällainen (jotkut ihmiset ovat tosiaan säälittäviä).

        Kuitenkin siinä vaiheessa, kun poliisi alkaa valehtelemaan tyyliin, että mitään ei ole tapahtunut ja alkaa leikkiä parasta kaveria: kannattaa miettiä vakavasti otettavaa gaslighting-yritystä. Tällaisesta tapauksesta tuo femakko kirjoittikin loistoesimerkin kirjoituksessaan. Gaslighting käsiteltiin kirjoituksessa omana osanaan, eikä osana kokonaisuutta nimeltä Gang Stalking.

        Eli kirjoitus käsitteli lähinnä politiikkaa, inhottavia perhesuhteita (näistä femakot aina puhuvat, ihmettelsin, jos maailmassa olisi heidän mielestään edes yksi kunnollinen mies), seksismin uhreiksi joutuneita naisia, naisten halventamista sekä valtamedianmedian toimintaa: siis kaikkia näitä gaslighting-näkökulmasta.

        Gaslighting-tarkoitukseksi kirjoituksessa manittiin ihmisten vaientaminen sekä ihmisten saaminen epäilemään totuutta.

        Uskomattoman paljon asiaa lyhyesä tekstissä: erinomainen referointi ja kokonaisuudessan hyvin kirjoitettu. Kirjoituksen kouluarvosana voisi olla 10

        P.S. tuo termi tulee vuonna 1938 alkunsa saaneesta Patrick Hamiltonin näytelmästä nimeltä Gas Light sekä myöhemmin näytelmän perusteella tehdystä elokuvasta. Vaikka monissa lähteissä pelkkä elokuva mainitaankin termin syntyperäksi. Mielestäni Patric Hamiltonille pitäisi myöskin antaa osa kunniasta nimen syntyperää koskien ja niin tässä artikkelissa tehdäänkin!!!

        Kaikkein haitallisimpia kaasuvalottajia ovat kuitenkin psykiatrit, sillä he käyttävät ihmisten vaientamisen hulluiksi leimaamisen ohella myös hermomyrkkyjä, joita nimittävät harhaanjohtavasti "lääkkeiksi". He tekevät niillä valitettavasti monista uhreistaan lopullisesti mielisairaita, sillä he eivät ole kiinnostuneita aiheuttamastaan kärsimyksestä ja tutkimustiedosta vaan ainoastaan rahasta.


      • Quickness
        pahimpia.ovat kirjoitti:

        Kaikkein haitallisimpia kaasuvalottajia ovat kuitenkin psykiatrit, sillä he käyttävät ihmisten vaientamisen hulluiksi leimaamisen ohella myös hermomyrkkyjä, joita nimittävät harhaanjohtavasti "lääkkeiksi". He tekevät niillä valitettavasti monista uhreistaan lopullisesti mielisairaita, sillä he eivät ole kiinnostuneita aiheuttamastaan kärsimyksestä ja tutkimustiedosta vaan ainoastaan rahasta.

        "He tekevät niillä valitettavasti monista uhreistaan lopullisesti mielisairaita, sillä he eivät ole kiinnostuneita aiheuttamastaan kärsimyksestä ja tutkimustiedosta vaan ainoastaan rahasta. "

        Raha on varmasti kaikille lääkäreille se päävaikutin, miksi he ylipäätään ryhtyivät opiskelemaan lääketiedettä. Lääkärit ovat parhaiten palkattujen ammattien kärkipäässä.Terveyskeskuslääkärit tienaavat keskimäärin noin 6 500 €/kk, mutta erikoislääkärit - kuten psykiatrit - tienaavat hiton paljon enemmän.

        Käsittääkseni psykiatrisen hoidon vakavimpia sivuoireita ovat itsemurhat: näistä omaiset voivat tietenkin valittaa, mutta tapauksia ei pääsääntöisesti tutkita.

        Joten sanomisessasi voi olla jotain perääkin.


      • ovat.pahimpia
        Quickness kirjoitti:

        "He tekevät niillä valitettavasti monista uhreistaan lopullisesti mielisairaita, sillä he eivät ole kiinnostuneita aiheuttamastaan kärsimyksestä ja tutkimustiedosta vaan ainoastaan rahasta. "

        Raha on varmasti kaikille lääkäreille se päävaikutin, miksi he ylipäätään ryhtyivät opiskelemaan lääketiedettä. Lääkärit ovat parhaiten palkattujen ammattien kärkipäässä.Terveyskeskuslääkärit tienaavat keskimäärin noin 6 500 €/kk, mutta erikoislääkärit - kuten psykiatrit - tienaavat hiton paljon enemmän.

        Käsittääkseni psykiatrisen hoidon vakavimpia sivuoireita ovat itsemurhat: näistä omaiset voivat tietenkin valittaa, mutta tapauksia ei pääsääntöisesti tutkita.

        Joten sanomisessasi voi olla jotain perääkin.

        Johtuu noista myrkyistä joita he lääkkeiksi nimittävät. Ne tappavat ihmisen pystyyn. Psykiatrinen väkivalta hoitaa loput. Eivät he tunnista kuka on todella mielisairas. He tunnistavat vain kuka on joskus itse hakeutunut hoitoon ja kiusaavat hänet lopulta hengiltä toistuvilla pakkohoidoilla ja laittomilla lääkityksillä. He "hoitavat" lääkityksen aiheuttamia yhä pahenevia oireita lisälääkityksellä. Pahimmat heistä värväävät omaisetkin "ilmiantajiksi" ja myrkytysten jatkumisen kyttääjiksi. Minun mielestäni psykiatria pitäisi ankarasti kriminalisoida ja kieltää, sillä siiä ei ole enää mitään järkeä.


    • kysykääfyysikoilta

      "Mikroaaltokuuleminen ei ole haitallita, mutta se voi olla häiritsevää!" Kyseessä on siis hyvin heikko mutta nopeasti vaihteleva fysikaalinen tapahtuma, ja se kulkee kallon luissa ja ihmisen korva kuulee sen ääninä!

    • gangstalkingpois

      KELA:n henkilökuntaa on tämän vuoden alusta alettu salaisesti määrätty pudottamaan targettien tukia. Jos nyt joku aktiivimallileikkuriin joutunut työtön työnhakija saa KELA:lta 30 euroa vähemmän kuussa. Niin nämä KELA:n rokottamat vainotut joutuvat jopa yli 100 euron tai jopa kokonaan ilman tukia.

      Tiedän jo useita tapauksia, että näiltä aktivisteilta on KELA mielivaltaisesti vähentänyt juuri toimeentulotukea niin vähän, että jos ei ole säästöjä niin vuokraakaan ei enää pysty maksamaan. Lisäksi tähän samaan KELA:n salaiseen sisäministeriöstä asti ohjeistettuun kiusantekokampanjaan kuuluu myös mahdollisten lääkkeiden korvausten peruminen.

      • Quickness

        Tuo voi olla tottakin, gang stalkingilla on tapana saada aivan uskomattomat mittasuhteet.


    • jaetaantietoaenempi

      Tänään meinasi antaa näitä äänipäiväkirjan sivuja muillekin luettavaksi! On sellaista halventavaa materiaalia! Jokainen ymmärtää miksi ihmiset kärsivät näistä kaikkia ympärillä olevia ihmisiä loukkaavia asioita puhumista äänistä!?

      • ÄänetTalteen

        Onnistuitko nauhoittamaan ääniä?


    • terkutriihimäkeen

      HUUMEET

      Kiusataanko teitä niillä?

      Minua häiritään tätä nykyä niin, että klo 09.00 - 12.00 välisenä aikana asuntooni johdetaan savuja ja käryjä niin, että on pakko olla pois. Lähden jo hyvissä ajoin ennen yhdeksää ja jätän ristivedon päälle. Usein olen tullut vasta reilusti yli 12.00:n ja lisännyt tuuletusta.
      Muutaman kerran olen ihmetellyt jossakin huoneen nurkassa: haiseeko täällä kala? Tänään menin sisään klo 12, haisi kala. Nopeasti avasin parim ikkunaa lisää ja ulos. Huimasi oikein kunnolla.
      Palasin vartin päästä, vielä vienoa kalan tuoksua jossakin. Aioin pestä hampaat. Hammasharja maistui silakalle .Alkoi särkeä eturaivoa, sitten päälakeakin, huonovointisuutta ja huimausta.Äkkiä ulos.

      Katsoin sitten netistä: kalanhajuinen normipiri löytyi.

      Eilen illalla nukkumaan mennessä nuuhkin ilmaa:asetonia vai kalanhajua. Nuuhkin pattereiden taustoja. Siellä voimakkaampana. Että mitähän hengitin yöllä.

      • naapurin.huumeet

        Tänne valittamisen sijaan kannattaa soittaa/ilmoittaa poliisille ja sanoa että naapurissa lienee huumelaboratorio.

        Pahimillaan tuo on vielä totta, ja naapuri keittelee jotain joka vielä jonain päivänä räjähtää polttaen sinunkin kämppäsi.

        Ilmiannon poliisille voi tehdä nimettömästi; älä missään nimessä puhu vainosta.


      • varhainenruska

        Olen tunnettu vainotapaus paikkakunnalla. Viimeksi vuosi sitten tein huumaamisistani rikosilmoituksen. Päädyin pakkohoitoon.

        Minulla on hyvin korkean tason tyypit aloittaneet vainoni jo 20 v. sitten,

        Ihan vain sen takia kerroin esimekin huumeista, että mahdolliset muut kohteet tunnistaisivat.

        Huumeitten käyttä gs:ssä on tavallista.


      • varhainenruska

        Tämä sopii esimerkiksi toisesta stalkkaukseen kuuluvasta tyylistäkin.

        Ensin vähän satunnaisesti heikommalla teholla tehdään jotakin niin, että uhri hmettelee, mitäs tämä on, onko jotakin. Uhri menee varuilleen .Sitten yht'äkkiä täydellä teholla sitä häirintää, ettei jää epäselväksi, että kyse siitä ja siitä stalkkauksesta

        Ensimmäiset 10 v. vainoni ei ollut gang stalkingia "klassisessa" muodossa. 10 v.sitten pantiin päälle täysillä se klassinen. Silloini alkuvuosina oli paljon tätä ensin satunnaisesti heikommalla teholla, uhri varuilleen, sitten isku täysillä. Esim. myrkyttämisissä oli tavallinen kaava.


    • heiparallaavaan

      Olen ilmoittanut Riihimäki-palstalla ja ulko-ovesani, etten enää lähde aamupäiväksi pois. Pidän ikkunat kiinni ja hengitän kaiken savun, käryn, huumeet, myrkyt sun muut

      • VARHAINENRUSKA

        RIIHIMÄKI-PALTALTA ON POISTETTU. KIRJOITIN UUDEN VIESTINI,EI MENNYT LÄPI.


      • Quicknes
        VARHAINENRUSKA kirjoitti:

        RIIHIMÄKI-PALTALTA ON POISTETTU. KIRJOITIN UUDEN VIESTINI,EI MENNYT LÄPI.

        Olet varmaankin suututtanut jonkun Riihimäkeläisen ja hän kostaa sinulle kuvailemallasi tavalla. Uskoisin, että tuollaisesta koston kierteestä on vaikeaa päästä eroon - kostonhimoinen ihminen tuskin lopettaa, hän tekee saman tempun tod. näk. yhä uudelleen ja uudelleen.

        Tai sitten olet paljastanut jotakin, joka ei kestä päivänvaloa?


      • varhainenruska

        Ylläpito kyttää viestejäni, siellä on stalkkereitaikin Eka viestiin oli vähän rankaa totuutta. Toinen viesti oli hyvin niukka. Meni joskus myöhemmin läpi. On siellä nyt.


        Olen ollut 20 v .vainon kohteena. Kuolema joskus vapauttaa, ei muu.


      • varhainenruska

        Voi voi kun minua katsotaan niin pitkään niin säälivästi. Tuskin: onpa ollut kauheaa vainoa, vaan onpa se taas ihan hullu, pitäisi hoitoon viedä.


      • uusi.ajatus
        varhainenruska kirjoitti:

        Voi voi kun minua katsotaan niin pitkään niin säälivästi. Tuskin: onpa ollut kauheaa vainoa, vaan onpa se taas ihan hullu, pitäisi hoitoon viedä.

        Oletko koittanut jos se hoito auttaisi?


      • varhainenruska

      • varhainenruska

        uudestaan oikein..

        https:keskustelu.suomi24.fi/t/14956320/hameenlinnan-quotkupittaaquot


      • varhainenruska

        nyt estetään linkin antaminen, kyllä ketju on olemassa ja sinne pääsee


      • joskonyttoimisi

      • Quicknes

      • pysylestissäsitrolli

        Kyllä ne siellä olivat ala-arvoisia myös virallisten instansien mielestä. Tällä hetklä siellä valvoo Valvira koko ajan niin, että potilaat ja henkilökunta saavat lähettää huomauttamisen aiheensa suoraan sinne niin, että heti luetaan.

        Turha pilkata moottorisahajonglööriä, Hän antoi Turun Sanomille tietoa, jonka perusteella toimittaja Rebecca Härkönen rupesi paljastelemaan.


      • varhainenruska

        Vielä MOOTTORISAHAJONGLÖÖRISTÄ:

        Hän oli ollut Pohjois-koreassa suuren johtajan juhlissa keikalla .Palatessa pahoinpideltin laivalla ja sai aivovaurion.Suomeen antauduttuan meni lääkäriin. Kun kertoi ammatinsa ja mistä maasta palasi keikalta, pantiin melisairaalaan. Siitä alkovat i huonot kokemukset.

        Tee nyt jotakin mainitavaa, ettei tarvite kohentaa itsetuntoa täällä rääpimällä asioista, joista et mitään tiedä.


      • sesamainen

        siis: rantautui Suomeen


      • Quicknes
        pysylestissäsitrolli kirjoitti:

        Kyllä ne siellä olivat ala-arvoisia myös virallisten instansien mielestä. Tällä hetklä siellä valvoo Valvira koko ajan niin, että potilaat ja henkilökunta saavat lähettää huomauttamisen aiheensa suoraan sinne niin, että heti luetaan.

        Turha pilkata moottorisahajonglööriä, Hän antoi Turun Sanomille tietoa, jonka perusteella toimittaja Rebecca Härkönen rupesi paljastelemaan.

        "Turha pilkata moottorisahajonglööriä, Hän antoi Turun Sanomille tietoa, jonka perusteella toimittaja Rebecca Härkönen rupesi paljastelemaan. "

        Mistä sinä tuon revit??? En pilkannut häntä lainkaan.

        En tiedä, kuka tiedot antoi Nti Rebekkalle, mutta Rebekkan juttu koski vanhuspsykiatrian huonoa tilaa Kupittaalla.


    • Quicknes

      Niin, olinkin jo unohtaa kirjoitin aiemmin Hra Juhan tapausta sivuten pitkähkön salaliiton Hyvää joulua otsikon alle, se on minun salaliittoteoria palstani salaliittoteoriapalstan sisällä. Koska siellä on niin paljon salaliittoja, kopioin tekstin tähän, olkaapa hyvä:

      Hra. Lehtonen toi viestissään aiemmin julki lahjakkaan humoristisen kirjalian, jolla on erikoinen ammatti sekä häneen liittyvän lyhytelokuvan: lämmin kiitos siitä Hra Lehtonen.

      Proxy stalking, tarkoittaa siis mm. valtuutusta tai valta-aseman väärinkäytöksiä, joita käytetään uhrin vainoamiseen ja kiusaamiseen.
      Proxy stalkingin uhriksi voi joutua ihan sattumaltakin, kuten Hra Juha joutui.
      Hänen kirjoitustensa pohjalta on tehty lyhytelokuva, jonka voitte katsoa täältä ilmaiseksi:

      https://vimeo.com/131085522

      Mutta niinhän sitä sanotaan, että kirja tai kirjoitus on aina elokuvaa parempi, joten käytkää ihmeessä katsomassa Juhan humoritinen Blogi:

      https://blogbook.fi/juhakurvinen/tositarinoita-hullujenhuoneelta/

      En tänään viitsi tai jaksa kovin pitkiä alustuksia tehdä tämän päivän aiheeseeni, joka on:

      Salaliitto nimeltä Australia

      Kun olette katsoneet antamani linkit, palatkaa takaisin kirjoitukseeni. Tällä kertaa kirjoitukseni Australiasta ja proxy stalkingista varmasti avautuu teille paremmin.

      Australiaa pidetään proxystalkingin synnyinmaana, tai ainakin sieltä se on tullut terveydenhuoltosysteemiimme. Helsingin Sanomissa oli vuosia sitten juttu tästä aiheesta. Juttu oli pitkä, enkä muista sitä tarkasti. Mutta se käsitteli TH-systeemin työntekijöiden äärimmäistä suosimista oikeudessa ja vallanväärinkäytöksiä terveydenhuoltosysteemissämme. Kun katsoitte antamani linkit, tajuatte varmaan proxy stalkingin olevan todellinen ilmiö myös Suomessa.

      Kaikki ne upeat kuvat kenguruista ja rannoista, kaikki ne mielikuvat bumerangeista ja huippunäyttelijöistä ja tietenkin AC/DC. Eikö kuulosta hyvältä?

      Mutta onko kaikki kuitenkaan niin kuin annetaan ymmärtää, mitäpä, jos kirjoittaisitte YouTubeen hakusanat "gang stalking Australia". Kirjoititteko, kävittekö katsomassa noita filmejä ja huomasitteko kuinka vihamielisesti GS-uhreihin australialaiset suhtautuvat (kommentit filmien alapuolella) verrattuna vaikkapa muihin gang stalking hakujen viestiketjuihin. Australiassa gang stalking on arkipäivää, mutta gang stalkingia on myös monenlaista. Ne vaihtelevat aivan lievistä tapauksista totaaliseen gang stalkingiin, tästä totaalisesta gang stalkingista on joskus käytetty nimiä suicide stalking. Mutta tänään en kuitenkaan puhu gang stalkingista, vaan proxy stalkingista.

      Kun Australiassa otettiin terveydenhuoltosysteemissä käyttöön systeemi, jossa jokaisesta herjasta ja pienimmästäkin kosketuksesta TH-systeemin työntekijöitä kohtaan piti mennä oikeuteen, räjähti homma käsistä. Tuli valtaisa määrä lavastettuja tilanteita, joissa TH-systeemin työntekijät tahallaan provosoivat TH-systeemin asiakkaita sekä heidän omaisiaan/muita vieraita sanomaan tai tekemään jotain heille takaisin. Oikeudenkäynneissä TH-systeemin työntekijät valehtelivat ja suurentelivat kokemaansa henkistä tai fyysistä "väkivaltaa" ja heidän tekemänsä tahallinen kohtuuton fyysinen ja henkinen väkivalta jätettiin kokonaan näissä lavastetuissa tilanteissa tutkimatta. Itseasiassa sitä pidetään tuomiota koventavana seikkana, kun puuttuu TH-systeemin työntekijöiden tekemiin tahallisiin rikoksiin, rikoksiin, joihin Proxyt oikeuttavat. Tämä TH-systeemin proxy stalking on äärimmäisen yleistä Australiassa ja sitä on Suomessakin, koska kyseinen systeemi tuotiin Australiasta Suomeen.

      Luitteko Juhan kirjoituksen ja luitteko tekstini sen jälkeen hiukan eri perspektiivistä kuin aiemmin: hyvä.

      Jos luulette, että Australiassa soi joka puolella AC/DC, tai että Mel Gibson jakelee nimikirjoituksiaan joka kadunkulmassa, tai että lapset ruokkivat kenguruita kädestä iloisten vanhempien kanssa, tai että koiria ja kissoja kohdellaan siellä hyvin - olitte väärässä, Australia on aivan perseestä. Sitä paitsi Mel Gibson ei ole alunperin edes Australialainen, eikä ole Nicole Kidmankaan - koko tuntemanne Australia on harhaa. Missään muualla maailmassa ihosyöpä ei ole niin yleistä kuin Australiassa, missään muualla ei tapeta kissoja ja koiria niin systemaattisesti kuin Australiassa, entäpä kengurut: aussit katsovat kenguruita mieluiten kiväärin kiikaritähtäimen läpi, niitä tapetaan siellä mitä suurimpana hupina aivan liukuhihnalta.

      Tämä uutinen ei ole Australian lehdistöstä, koska tämä ei ole mikään uutinen sielläpäin, tämä on arkipäivää. Joku oli jättänyt parkkipaikalle, tulikuumaan autoon, koiran ja lähtenyt itse muualle (kenties joi Pepsiä läheisen kahvilan terassilla ja nautti tilanteesta ja odotti). Koska Australiassa on paljon ihmisiä, löytyy sieltä pieni vähemmistö myös niitä, jotka pitävät koirista ja kissoista. Niinpä väistämättä joku yrittää aina pelastaa viattoman lemmikin. Niin kävi nyttenkin - auton ikkuna rikki ja koira ulos ja sitten kaikki mahdolliset keinot koiran pelastamiseksi. Koira kuoli pelastusyrityks

    • Quicknes

      LOPPU ei mahtunut, joten tässä se tulee, okaapa hyvä:

      Koira kuoli pelastusyrityksistä huolimatta, mutta... Australian lakien mukaan koirat ja kissat ovat arvottomia, mutta auto ei. Joten Proxyna toimi tällä kertaa Australian laki ja kyseistä auttajaa uhkaa viiden vuoden vankeusrangaistus. Helvetti on olemassa - sen nimi on Australia.

      • ikävää.mutta.totta

        Suomessakin kyseisessä tapauksessa tulisi autoon tunkeutujalle sakot vahingonteosta. Lemmikin omistajalle ehkä myös jonkin asteinen eläinsuojelurikos ja sakot.

        Tuommoisessa tilanteessa pitää soittaa pelastuslaitos paikalle eikä lähtä omin luvin toisen autoa rikkomaan.

        Niin törkeä kuin tuo kuvailemasi tilanne onkin, niin laki ei tunne eläimelle muuta arvoa kuin sen osto hetkellä siitä maksettu summa jonka voi anoa korvauksena jos joku esim. tappaa koiran.

        Sekarotuinen koira on siis suomenkin lain mukaan täysin arvoton.


      • Quicknes
        ikävää.mutta.totta kirjoitti:

        Suomessakin kyseisessä tapauksessa tulisi autoon tunkeutujalle sakot vahingonteosta. Lemmikin omistajalle ehkä myös jonkin asteinen eläinsuojelurikos ja sakot.

        Tuommoisessa tilanteessa pitää soittaa pelastuslaitos paikalle eikä lähtä omin luvin toisen autoa rikkomaan.

        Niin törkeä kuin tuo kuvailemasi tilanne onkin, niin laki ei tunne eläimelle muuta arvoa kuin sen osto hetkellä siitä maksettu summa jonka voi anoa korvauksena jos joku esim. tappaa koiran.

        Sekarotuinen koira on siis suomenkin lain mukaan täysin arvoton.

        Niin, mutta silti 5 vuotta vankeutta... että minä vihaan Australiaa.


      • stigmund.phreud
        Quicknes kirjoitti:

        Niin, mutta silti 5 vuotta vankeutta... että minä vihaan Australiaa.

        "minä vihaan Australiaa"

        Olet viimein valmis myöntämään omia vihatilojasi, aiemmin kielsit ne; vai onko vihatila kasvanut vain niin suureksi ettei sitä enää pysty hallitsemaan?


      • jahalveksii

        Hän vihaa NAISIA.


      • varhainenruska

        Ja trollaa täälä estääkseen oikeita gs-uhreja käyttämästä tätä palstaa.


      • Quicknes
        stigmund.phreud kirjoitti:

        "minä vihaan Australiaa"

        Olet viimein valmis myöntämään omia vihatilojasi, aiemmin kielsit ne; vai onko vihatila kasvanut vain niin suureksi ettei sitä enää pysty hallitsemaan?

        "Olet viimein valmis myöntämään omia vihatilojasi, aiemmin kielsit ne; vai onko vihatila kasvanut vain niin suureksi ettei sitä enää pysty hallitsemaan? "

        Höpön löpön, vihani on täysin kontrollissa. Se on sellaista hillittyä vihaa, kaikesta ei tarvitse pitää: minä en pidä Australiasta.


      • Quicknes
        jahalveksii kirjoitti:

        Hän vihaa NAISIA.

        Tuo on aivan täyttä puppua. Tässä sitä on, heitetään täysin järjetön väite, jonkun vihakirjoituksen jälkeen - ikään kuin kiihottaakseen ihmisiä kimppuuni.


      • Quicknes
        varhainenruska kirjoitti:

        Ja trollaa täälä estääkseen oikeita gs-uhreja käyttämästä tätä palstaa.

        Tässä on käännetty kaikki päälaelleen. Olen niitä harvoja, jotka ovat OIKEIDEN gang stalkingin uhrien puolella ja olen sellainen itsekin. Kysymys kuuluukin, kuka trollaa ja yrittää jatkuvasti väittää minun trollaavan????


      • varhainenruska

        esim. Neiti Rebecca Härkösen artikkeli .... neiti .... kirjoitti lukuisia juttuja Kupittaasta, yhdestä sai sitten sen Bonnierin palkinnon.

        minuun ja karmeaan pitkään jatkuneeseen organisoitu vainooni kohdistuva kieltäminen, itse kerroit tietäväsi kuka olen, heti Lucierianina.

        jne jne


      • maksetaankohyvinkin

        Sinä olet yksi paskan uhri. Olet keväästä asti kirjoittanut palstaa tukkoon metrin viesteillä.rääpinyt alkuun joka aionoan lauseen, mitä aidot tai muuten asialliset kirjoittivat.

        Kun sait heidät häipymään ja gs-keskustelun loppumaan, häivyit sinäkin. Kun tauon jälkeen jotakin ientä kirjoittivat, ilmestyit heti takaisin.

        Niin, yhtä olet kohdellut silkkihansikkain ja hnhän nuoli persettäsi. Tämä ainoa aito gs-uhri, toisinajattelija, blogisti Indientaget vai oliko täällä TF.


      • varhainenruska

        Niin noin kättelyssä ilmaisit yllättyneesi, kun henkilöllisyyteni paljastui, siis vainon tiesit. Ja ilmoitit, ettei minun mielipiteilläni ole mitään merkitystä. NIITÄ EI KOMMENTOIDA. Eli sinulla ei ollut lupaa rääpiä niitä. Minut kuului vaieta kuoliaaksi.

        Stalkkereillani on yksinoikeus repimiseen ja sadistiseen kiduttamiseeni.


      • vai.itsekö.kirjoitit
        Quicknes kirjoitti:

        Tässä on käännetty kaikki päälaelleen. Olen niitä harvoja, jotka ovat OIKEIDEN gang stalkingin uhrien puolella ja olen sellainen itsekin. Kysymys kuuluukin, kuka trollaa ja yrittää jatkuvasti väittää minun trollaavan????

        Miksi heti oletat että tuo on trollaamista? Kuulostaa ihan rehelliseltä mielipiteeltä.

        Tuollaisia se gs-sakki olette, ette siedä toisianne.

        Palstan viihdytysarvo juuri keuli...


      • varhainenruska

        Olet oikeassa,meillä on kohonnut riski riitoihin keskenämme.

        MUTTA SE EI JOHDU SIITÄ, ETTÄ ALUN PERIN OLISIMME SOSIAALISILTA TAIDOILTA PUUTTEELLiSIA. Jos olsimme avanneet ennen kuin ketään olisi alettu vainota, olisi kanssa käyminen niin kuin muillakin taviksilla.

        Sinä naurat nyt ihmisille, joille on vuosien ajan tehty kauheita asioita. On ihan tahallaan pyritty vaurioittamaan psyykkisesti.

        Meillä on koko ajan kohonnut varuillaan olo. Meille on vertaisporukoissa ja nettiohjeissakin taottu päähän, että gs-kohde ei saa luottaa kehenkään. Kuka tahansa voi olla stalkkeri. Eilen vielä hyvä ystävä, tänään talkkeri. Kaikkia läheisiä pyritään saamaan stalkkereiksi.

        Kun ei voi koko ajan vainoharhaisessa tlassa olemaan,pääsee tapahtumaan mokia. Tulee antaneeksi stalkkerille hyvän tilaisuuden hyökätä.

        Joskus alkuaikoina , kun tapahtui jotakin paskaa, ensin miein, voisiko olla huonoa tuuria, aha päivä sen paskan tekijällä, jne, ja vasta lopuksi, onko sittenkin stalkkausta. Useimmiten oli.

        Nykyään usein mietin ensin, voiko olla stalkkausta. Jos en ole varma siitä, sitten niitä muita luonnollisia vaihtoehtoja.

        EI ME OLLA ALUN PERIN OLA KUMMAJAISIA OLTU, MUTTA VUOSIEN VAINON JÄLKEEN SELLAISEKSI MUUTTUU. Ja sitten ne kummajaiset joutuvat jatkuvasti käymään eloon jäämiskamppailua.

        lisää voisin kirjoitta vaikka kuinka


        Naura sinä vaan, kun niin alkeellinen ja ymmärtämätön olet.


      • kuka.sitten.lieneekään
        varhainenruska kirjoitti:

        Olet oikeassa,meillä on kohonnut riski riitoihin keskenämme.

        MUTTA SE EI JOHDU SIITÄ, ETTÄ ALUN PERIN OLISIMME SOSIAALISILTA TAIDOILTA PUUTTEELLiSIA. Jos olsimme avanneet ennen kuin ketään olisi alettu vainota, olisi kanssa käyminen niin kuin muillakin taviksilla.

        Sinä naurat nyt ihmisille, joille on vuosien ajan tehty kauheita asioita. On ihan tahallaan pyritty vaurioittamaan psyykkisesti.

        Meillä on koko ajan kohonnut varuillaan olo. Meille on vertaisporukoissa ja nettiohjeissakin taottu päähän, että gs-kohde ei saa luottaa kehenkään. Kuka tahansa voi olla stalkkeri. Eilen vielä hyvä ystävä, tänään talkkeri. Kaikkia läheisiä pyritään saamaan stalkkereiksi.

        Kun ei voi koko ajan vainoharhaisessa tlassa olemaan,pääsee tapahtumaan mokia. Tulee antaneeksi stalkkerille hyvän tilaisuuden hyökätä.

        Joskus alkuaikoina , kun tapahtui jotakin paskaa, ensin miein, voisiko olla huonoa tuuria, aha päivä sen paskan tekijällä, jne, ja vasta lopuksi, onko sittenkin stalkkausta. Useimmiten oli.

        Nykyään usein mietin ensin, voiko olla stalkkausta. Jos en ole varma siitä, sitten niitä muita luonnollisia vaihtoehtoja.

        EI ME OLLA ALUN PERIN OLA KUMMAJAISIA OLTU, MUTTA VUOSIEN VAINON JÄLKEEN SELLAISEKSI MUUTTUU. Ja sitten ne kummajaiset joutuvat jatkuvasti käymään eloon jäämiskamppailua.

        lisää voisin kirjoitta vaikka kuinka


        Naura sinä vaan, kun niin alkeellinen ja ymmärtämätön olet.

        Ooppa rauhassa, kun sanoin että viihdytysarvo nousi tarkoitan sitä kun Luciferian saa mitä ansaitsee.


      • Quicknes
        kuka.sitten.lieneekään kirjoitti:

        Ooppa rauhassa, kun sanoin että viihdytysarvo nousi tarkoitan sitä kun Luciferian saa mitä ansaitsee.

        "Ooppa rauhassa, kun sanoin että viihdytysarvo nousi tarkoitan sitä kun Luciferian saa mitä ansaitsee. "

        Hmm, kuin runo. No mutta viesti on sinänsä positiivinen. Ajatella, että saan vihdoinkin satoja miljardeja euroja hyvitykseksi rikoksesta ihmisyyttä kohtaa: siis olen hiton vakavan ja pitkäkestoisen rikoksen uhri. Jos ajatellaan, maahanmuuttajien saamia korvauksia aivan mitättömistä pikku jutuista - määrittelemäni summa on täysin kohtuullinen ja oikeudenmukainen.


      • Quicknes
        varhainenruska kirjoitti:

        Niin noin kättelyssä ilmaisit yllättyneesi, kun henkilöllisyyteni paljastui, siis vainon tiesit. Ja ilmoitit, ettei minun mielipiteilläni ole mitään merkitystä. NIITÄ EI KOMMENTOIDA. Eli sinulla ei ollut lupaa rääpiä niitä. Minut kuului vaieta kuoliaaksi.

        Stalkkereillani on yksinoikeus repimiseen ja sadistiseen kiduttamiseeni.

        "Niin noin kättelyssä ilmaisit yllättyneesi, kun henkilöllisyyteni paljastui, siis vainon tiesit. Ja ilmoitit, ettei minun mielipiteilläni ole mitään merkitystä. NIITÄ EI KOMMENTOIDA. Eli sinulla ei ollut lupaa rääpiä niitä. Minut kuului vaieta kuoliaaksi.

        Stalkkereillani on yksinoikeus repimiseen ja sadistiseen kiduttamiseeni. "

        En tiedä kuka olet, luulit minun vain tietävän. Mielipiteesi ovat kieltämättä hiukan erilaisia, mutta se ei tarkoita etteikö niillä olisi väliä. Yleensä vastaan lähes joka viestiin, voi kuitenkin olla, että en vastannut sinun viestiisi: se ei kuitenkaan ollut itsetarkoitus.

        Tuo ihmeessä ideoitasi julki, olet saanut positiivist palautetta joiltakin lukijoilta - viestejäsi seurataan eivätkä kaikki halua sinua vaientaa.

        On olemassa ihmisiä, jotka todella haluavat satuttaa toisia ihmisiä ja he saattavat mennä ihan älyttömyyksiin. Gang stalkingissa se on se vainon määrä, mikä ratkaisee.


      • hyvä.elämä
        Quicknes kirjoitti:

        "Ooppa rauhassa, kun sanoin että viihdytysarvo nousi tarkoitan sitä kun Luciferian saa mitä ansaitsee. "

        Hmm, kuin runo. No mutta viesti on sinänsä positiivinen. Ajatella, että saan vihdoinkin satoja miljardeja euroja hyvitykseksi rikoksesta ihmisyyttä kohtaa: siis olen hiton vakavan ja pitkäkestoisen rikoksen uhri. Jos ajatellaan, maahanmuuttajien saamia korvauksia aivan mitättömistä pikku jutuista - määrittelemäni summa on täysin kohtuullinen ja oikeudenmukainen.

        Sulla on jo nyt hyvä elämä ja toimeentulo.

        Miksi tarvitsisit enemmän?


      • Quicknes
        hyvä.elämä kirjoitti:

        Sulla on jo nyt hyvä elämä ja toimeentulo.

        Miksi tarvitsisit enemmän?

        "Sulla on jo nyt hyvä elämä ja toimeentulo.
        Miksi tarvitsisit enemmän? "

        Kumpikaan väitteistä ei pidä paikkaansa. Käyn kyllä töissä ja olen nopea sekä uuttera työntekijä - mutta palkkani on suoraan sanoen vitsi. Gang stalkingin takia en pysty harrastamaan mitään, koska harrastusten on tarkoutus tuoda helpotusta arkeen - minä saan vain stalkingia harrastusten parissa.

        Kokemaani syrjintää voitaisiin suoraan verrata Apartheid-politiikkaan, eli tämä on Apartheid-politiikka kertaa 100. Siinä missä mustat eivät tyyliin päässeet muutamaan pubiin Etelä-Afrikassa, niin minun ei kannata mennä minnekään, koska saan vain vainoa.

        Tarvitsen niin paljon rahaa, jotta voin ostaa saaren. Sinne täytyy luoda infrastruktuuri, jotta voin elää yksityssaarella yksin vartijoiden ja sotilaideni ympäröimänä. Vartijoita täytyy palkata pitämään sivulliset poissa paikasta, jossa voin itsekseni harrastaa edes jotakin. Ruokakuljetukset täytyy järjestää ja oma elokuvateatteri yms. laittaa pystyyn. Puolustusjärjestelmä täytyy myöskin kehittää, ajattelin palkata verenhimoisia liipaisinherkkiä juutalaisia sotilaita omaan armeijaani, jotta gang stalkerit eivät pääsisi pilaamaan kaikkea saarellani. Pelkkä verenhimoisten juutalaissotilaiden läsnäolo voisi olla riittävä uhka gang stakereille, eikä monikaan uskaltaisi tulla edes saaren lähelle. Juutalaiset ovat ahneita, joten heidän palkkansa täytyisi myöskin maksaa ja heille tehdyt luksusasunnot.

        Eli aika paljon tarvittaisiin, jotta ihmisoikeudet voitaisiin toteuttaa kohdallani.


      • OlisitkoTodella
        Quicknes kirjoitti:

        "Sulla on jo nyt hyvä elämä ja toimeentulo.
        Miksi tarvitsisit enemmän? "

        Kumpikaan väitteistä ei pidä paikkaansa. Käyn kyllä töissä ja olen nopea sekä uuttera työntekijä - mutta palkkani on suoraan sanoen vitsi. Gang stalkingin takia en pysty harrastamaan mitään, koska harrastusten on tarkoutus tuoda helpotusta arkeen - minä saan vain stalkingia harrastusten parissa.

        Kokemaani syrjintää voitaisiin suoraan verrata Apartheid-politiikkaan, eli tämä on Apartheid-politiikka kertaa 100. Siinä missä mustat eivät tyyliin päässeet muutamaan pubiin Etelä-Afrikassa, niin minun ei kannata mennä minnekään, koska saan vain vainoa.

        Tarvitsen niin paljon rahaa, jotta voin ostaa saaren. Sinne täytyy luoda infrastruktuuri, jotta voin elää yksityssaarella yksin vartijoiden ja sotilaideni ympäröimänä. Vartijoita täytyy palkata pitämään sivulliset poissa paikasta, jossa voin itsekseni harrastaa edes jotakin. Ruokakuljetukset täytyy järjestää ja oma elokuvateatteri yms. laittaa pystyyn. Puolustusjärjestelmä täytyy myöskin kehittää, ajattelin palkata verenhimoisia liipaisinherkkiä juutalaisia sotilaita omaan armeijaani, jotta gang stalkerit eivät pääsisi pilaamaan kaikkea saarellani. Pelkkä verenhimoisten juutalaissotilaiden läsnäolo voisi olla riittävä uhka gang stakereille, eikä monikaan uskaltaisi tulla edes saaren lähelle. Juutalaiset ovat ahneita, joten heidän palkkansa täytyisi myöskin maksaa ja heille tehdyt luksusasunnot.

        Eli aika paljon tarvittaisiin, jotta ihmisoikeudet voitaisiin toteuttaa kohdallani.

        Eli olisit onnellinen jos saisit sellaista kohtelua kuin mustat Etelä-Afrikassa 1970 luvulla?


      • et.olisi.turvassa
        Quicknes kirjoitti:

        "Sulla on jo nyt hyvä elämä ja toimeentulo.
        Miksi tarvitsisit enemmän? "

        Kumpikaan väitteistä ei pidä paikkaansa. Käyn kyllä töissä ja olen nopea sekä uuttera työntekijä - mutta palkkani on suoraan sanoen vitsi. Gang stalkingin takia en pysty harrastamaan mitään, koska harrastusten on tarkoutus tuoda helpotusta arkeen - minä saan vain stalkingia harrastusten parissa.

        Kokemaani syrjintää voitaisiin suoraan verrata Apartheid-politiikkaan, eli tämä on Apartheid-politiikka kertaa 100. Siinä missä mustat eivät tyyliin päässeet muutamaan pubiin Etelä-Afrikassa, niin minun ei kannata mennä minnekään, koska saan vain vainoa.

        Tarvitsen niin paljon rahaa, jotta voin ostaa saaren. Sinne täytyy luoda infrastruktuuri, jotta voin elää yksityssaarella yksin vartijoiden ja sotilaideni ympäröimänä. Vartijoita täytyy palkata pitämään sivulliset poissa paikasta, jossa voin itsekseni harrastaa edes jotakin. Ruokakuljetukset täytyy järjestää ja oma elokuvateatteri yms. laittaa pystyyn. Puolustusjärjestelmä täytyy myöskin kehittää, ajattelin palkata verenhimoisia liipaisinherkkiä juutalaisia sotilaita omaan armeijaani, jotta gang stalkerit eivät pääsisi pilaamaan kaikkea saarellani. Pelkkä verenhimoisten juutalaissotilaiden läsnäolo voisi olla riittävä uhka gang stakereille, eikä monikaan uskaltaisi tulla edes saaren lähelle. Juutalaiset ovat ahneita, joten heidän palkkansa täytyisi myöskin maksaa ja heille tehdyt luksusasunnot.

        Eli aika paljon tarvittaisiin, jotta ihmisoikeudet voitaisiin toteuttaa kohdallani.

        Eli olisit siellä saarellasi yksin palkkaamiesi stalkkereiden ympäröimänä... Stalkkerit hakeutuvat mutenkin töihin poliisiin, psykiatrisiin sairaaloihin, sairaankuljetukseen, palokuntaan, armeijaan, tietotekniikkayrityksiin ja jopa kirjastoihin.


      • Quicknes
        et.olisi.turvassa kirjoitti:

        Eli olisit siellä saarellasi yksin palkkaamiesi stalkkereiden ympäröimänä... Stalkkerit hakeutuvat mutenkin töihin poliisiin, psykiatrisiin sairaaloihin, sairaankuljetukseen, palokuntaan, armeijaan, tietotekniikkayrityksiin ja jopa kirjastoihin.

        Hei, ja paljon kiitoksia vastauksestasi!


        "Eli olisit siellä saarellasi yksin palkkaamiesi stalkkereiden ympäröimänä... Stalkkerit hakeutuvat mutenkin töihin poliisiin, psykiatrisiin sairaaloihin, sairaankuljetukseen, palokuntaan, armeijaan, tietotekniikkayrityksiin ja jopa kirjastoihin. "

        Vastauksesi sai minut ajattelemaan asiaa psykologian kannalta. Psykologinen retribuutio oli äärimmäisen yleistä Neuvostoliitossa ja entisissä Itäblokin maissa. Se on nykyään kriminalisoitu Venäjällä, mutta saattaa olla, että sitä ei ole kriminalisoitu Suomessa.

        Kyseessä on pikemminkin ihmisen tuhoaminen kuin mikään muu. Tätä testiä tosin tehtiin, jotta valtion vastaisista ihmistä tulisi kunnon kommunisteja ja he oppisivat paremmille tavoille. Totuus oli kuitenkin se, että kymmeniä tuhansia ihmisiä ja kokonaisia perheitä ajettiin itsemurhiin. Osa uhreista traumatisoitui loppuelämäkseen ennen kuin he tappoivat itsensä.

        Eli vastauksesi sai minut miettimään gang stalkingin alueellisuutta ja sitä mitä gang stalking todella on. Vastaus voi olla järkyttävä, uskon ettei psykologinen retribuutio ole kiellettyä suomen yliopistolaissa ja se mitä me uhrit koemme on pahin mahdollinen testi ikinä, mitä mieltä olet voisiko olla totta????


      • et.olisi.turvassa
        Quicknes kirjoitti:

        Hei, ja paljon kiitoksia vastauksestasi!


        "Eli olisit siellä saarellasi yksin palkkaamiesi stalkkereiden ympäröimänä... Stalkkerit hakeutuvat mutenkin töihin poliisiin, psykiatrisiin sairaaloihin, sairaankuljetukseen, palokuntaan, armeijaan, tietotekniikkayrityksiin ja jopa kirjastoihin. "

        Vastauksesi sai minut ajattelemaan asiaa psykologian kannalta. Psykologinen retribuutio oli äärimmäisen yleistä Neuvostoliitossa ja entisissä Itäblokin maissa. Se on nykyään kriminalisoitu Venäjällä, mutta saattaa olla, että sitä ei ole kriminalisoitu Suomessa.

        Kyseessä on pikemminkin ihmisen tuhoaminen kuin mikään muu. Tätä testiä tosin tehtiin, jotta valtion vastaisista ihmistä tulisi kunnon kommunisteja ja he oppisivat paremmille tavoille. Totuus oli kuitenkin se, että kymmeniä tuhansia ihmisiä ja kokonaisia perheitä ajettiin itsemurhiin. Osa uhreista traumatisoitui loppuelämäkseen ennen kuin he tappoivat itsensä.

        Eli vastauksesi sai minut miettimään gang stalkingin alueellisuutta ja sitä mitä gang stalking todella on. Vastaus voi olla järkyttävä, uskon ettei psykologinen retribuutio ole kiellettyä suomen yliopistolaissa ja se mitä me uhrit koemme on pahin mahdollinen testi ikinä, mitä mieltä olet voisiko olla totta????

        Psykologinen retribuutio on minulle vieras termi, mutta nyt kun kerrot siitä, niin samasta asiasta voi stalkkauksessa olla kysymys. Kaikkihan tuntevat ns. someraivon. Netissä voidaan ihminen lynkata niin että hänellä itsellään ei ole aavistustakaan siitä mitä mitä hänestä puhutaan. Sen huomaa ehkä vain siitä että vieraat ihmiset alkavat katsella oudoksuen ja käyttäytyä kummallisesti, samoin järjestöissä. Psykiatrit käyttäytyvät niinkuin eivät olisi koskaan kohdannet ketään toista stalkattua, vaikka jatkuvasti heitä sairaaloissa kohtaavat ja myrkyttävät. Asiaan kuuluu, että kaikki "tieto" menee uhrin selän takana, ja siihen suhtaudutaan nimenomaan tietona eikä olettamuksena, vaikka se olisi alun perinkin lähtöisin psykiatrien väärinymmärryksistä tai harhaluuloista, hehän eivät niitä tarkista, koska heille on tärkeää saada millaisin keinoin tahansa potilaita, joille syöttää lääkkeitä että lääketeollisuuden korruptioprovikat eivät tyrehtyisi. Näin siitä huolimatta että on osoitettu että lääkket tuhoavt aivokudosta ja aiheuttavat juuri niitä sairausoireita joihin niitä syötetään. osittaa nimenomaan psykiatrian täydellistä moraalittomuutta. Hehän salaavat senkin potilailta.

        Psykiatrit pyrkivät myös avoimesti rajoittamaan uhrien sananvapautta. Lääkitystä käytetään nyky-Suomessa nimenomaan sanavapauden rajoittamiseen. Nykypsykiatria Suomessa on ehkä neuvostoliittolaisempaa kuin Neuvostoliitossa konsanaan. Psykiatrit ovat osa uhriin kohdistuvaa gang stalkingia, se pahin ja moraalittomin osa. Ihan sama kriminalisoidaan tai ei, rikoshan se on nytkin, mutta kun uhreja ei kuitenkaan kuunnella ja uskota eikä psykiatrien ja muiden stalkkereiden rikoksia tutkita, niin käytännössä rikos saa jatkua, kenties loputtomiin, ennekuin joku aidosti rehellinen ja järkevä tutkija alkaa tosissaan tutkia sitä ja poliisit hoitaa hommansa kunnolla ja ennen kuin stalkkerit poistetaan kuntien- ja valtionhallinnosta ja sairaanhoitopiireistä.


      • oletko.vai.etkö
        Quicknes kirjoitti:

        Hei, ja paljon kiitoksia vastauksestasi!


        "Eli olisit siellä saarellasi yksin palkkaamiesi stalkkereiden ympäröimänä... Stalkkerit hakeutuvat mutenkin töihin poliisiin, psykiatrisiin sairaaloihin, sairaankuljetukseen, palokuntaan, armeijaan, tietotekniikkayrityksiin ja jopa kirjastoihin. "

        Vastauksesi sai minut ajattelemaan asiaa psykologian kannalta. Psykologinen retribuutio oli äärimmäisen yleistä Neuvostoliitossa ja entisissä Itäblokin maissa. Se on nykyään kriminalisoitu Venäjällä, mutta saattaa olla, että sitä ei ole kriminalisoitu Suomessa.

        Kyseessä on pikemminkin ihmisen tuhoaminen kuin mikään muu. Tätä testiä tosin tehtiin, jotta valtion vastaisista ihmistä tulisi kunnon kommunisteja ja he oppisivat paremmille tavoille. Totuus oli kuitenkin se, että kymmeniä tuhansia ihmisiä ja kokonaisia perheitä ajettiin itsemurhiin. Osa uhreista traumatisoitui loppuelämäkseen ennen kuin he tappoivat itsensä.

        Eli vastauksesi sai minut miettimään gang stalkingin alueellisuutta ja sitä mitä gang stalking todella on. Vastaus voi olla järkyttävä, uskon ettei psykologinen retribuutio ole kiellettyä suomen yliopistolaissa ja se mitä me uhrit koemme on pahin mahdollinen testi ikinä, mitä mieltä olet voisiko olla totta????

        Niin, miten on, olisitko tyytyväinen jos saisit sellaista kohtelua kuin mustat Etelä-Afrikassa 1970 luvulla?


      • et.olisi.turvassa
        et.olisi.turvassa kirjoitti:

        Eli olisit siellä saarellasi yksin palkkaamiesi stalkkereiden ympäröimänä... Stalkkerit hakeutuvat mutenkin töihin poliisiin, psykiatrisiin sairaaloihin, sairaankuljetukseen, palokuntaan, armeijaan, tietotekniikkayrityksiin ja jopa kirjastoihin.

        Huomaa, että stalkkausta edelleen tapahtuu. Melkein peräjälkeen tuli ilman hälytystä vastaan poliisi ja ambulanssi. Siihen on tarvittu kirjastostalkkeriakin tiedottamiseen, tosin poliisi stalkkaa muutenkin toisinaan kirjaston nurkilla, ehkä sananvapauden rajoittamistarkoituksessa. Sellainen kirjakin on jonka nimi on "Poliisi rikollisena". Joku oli jättänyt sen kerran esille kirjastossa, mistä sen sain tietää. Toivottavasti poliisi alkaa joskus stalkata ambulansseja ja psykiatrejakin, että tekisi joskus jotain hyödyllistäkin palkkansa eteen.


      • et.olisi.turvassa
        et.olisi.turvassa kirjoitti:

        Psykologinen retribuutio on minulle vieras termi, mutta nyt kun kerrot siitä, niin samasta asiasta voi stalkkauksessa olla kysymys. Kaikkihan tuntevat ns. someraivon. Netissä voidaan ihminen lynkata niin että hänellä itsellään ei ole aavistustakaan siitä mitä mitä hänestä puhutaan. Sen huomaa ehkä vain siitä että vieraat ihmiset alkavat katsella oudoksuen ja käyttäytyä kummallisesti, samoin järjestöissä. Psykiatrit käyttäytyvät niinkuin eivät olisi koskaan kohdannet ketään toista stalkattua, vaikka jatkuvasti heitä sairaaloissa kohtaavat ja myrkyttävät. Asiaan kuuluu, että kaikki "tieto" menee uhrin selän takana, ja siihen suhtaudutaan nimenomaan tietona eikä olettamuksena, vaikka se olisi alun perinkin lähtöisin psykiatrien väärinymmärryksistä tai harhaluuloista, hehän eivät niitä tarkista, koska heille on tärkeää saada millaisin keinoin tahansa potilaita, joille syöttää lääkkeitä että lääketeollisuuden korruptioprovikat eivät tyrehtyisi. Näin siitä huolimatta että on osoitettu että lääkket tuhoavt aivokudosta ja aiheuttavat juuri niitä sairausoireita joihin niitä syötetään. osittaa nimenomaan psykiatrian täydellistä moraalittomuutta. Hehän salaavat senkin potilailta.

        Psykiatrit pyrkivät myös avoimesti rajoittamaan uhrien sananvapautta. Lääkitystä käytetään nyky-Suomessa nimenomaan sanavapauden rajoittamiseen. Nykypsykiatria Suomessa on ehkä neuvostoliittolaisempaa kuin Neuvostoliitossa konsanaan. Psykiatrit ovat osa uhriin kohdistuvaa gang stalkingia, se pahin ja moraalittomin osa. Ihan sama kriminalisoidaan tai ei, rikoshan se on nytkin, mutta kun uhreja ei kuitenkaan kuunnella ja uskota eikä psykiatrien ja muiden stalkkereiden rikoksia tutkita, niin käytännössä rikos saa jatkua, kenties loputtomiin, ennekuin joku aidosti rehellinen ja järkevä tutkija alkaa tosissaan tutkia sitä ja poliisit hoitaa hommansa kunnolla ja ennen kuin stalkkerit poistetaan kuntien- ja valtionhallinnosta ja sairaanhoitopiireistä.

        Psykiatrian rooli joukkovainoamisen mahdollistamisessa ja ylläpitämisessä:

        http://indietarget.blogspot.fi/2015/01/psykiatrian-rooli-joukkovainoamisen.html

        Toinen hyvä linkki samaan blogiin:

        http://indietarget.blogspot.fi/2014/10/ajatuksia-yhteisovainoajista.html


      • hyvääasiaa
        et.olisi.turvassa kirjoitti:

        Huomaa, että stalkkausta edelleen tapahtuu. Melkein peräjälkeen tuli ilman hälytystä vastaan poliisi ja ambulanssi. Siihen on tarvittu kirjastostalkkeriakin tiedottamiseen, tosin poliisi stalkkaa muutenkin toisinaan kirjaston nurkilla, ehkä sananvapauden rajoittamistarkoituksessa. Sellainen kirjakin on jonka nimi on "Poliisi rikollisena". Joku oli jättänyt sen kerran esille kirjastossa, mistä sen sain tietää. Toivottavasti poliisi alkaa joskus stalkata ambulansseja ja psykiatrejakin, että tekisi joskus jotain hyödyllistäkin palkkansa eteen.

        Samoin on Poliisi rikollisena-sivusto
        https://poliisirikollisena.wordpress.com/
        Paljon täyttä asiaa!


      • Quicknes
        et.olisi.turvassa kirjoitti:

        Huomaa, että stalkkausta edelleen tapahtuu. Melkein peräjälkeen tuli ilman hälytystä vastaan poliisi ja ambulanssi. Siihen on tarvittu kirjastostalkkeriakin tiedottamiseen, tosin poliisi stalkkaa muutenkin toisinaan kirjaston nurkilla, ehkä sananvapauden rajoittamistarkoituksessa. Sellainen kirjakin on jonka nimi on "Poliisi rikollisena". Joku oli jättänyt sen kerran esille kirjastossa, mistä sen sain tietää. Toivottavasti poliisi alkaa joskus stalkata ambulansseja ja psykiatrejakin, että tekisi joskus jotain hyödyllistäkin palkkansa eteen.

        "Huomaa, että stalkkausta edelleen tapahtuu. Melkein peräjälkeen tuli ilman hälytystä vastaan poliisi ja ambulanssi. "

        Niin siinä on kaksi vaihtoehtoa: he olivat matkalla jonnekin ja asialla ei olut mitään tekemistä kanssasi - tai sitten poliisi yrittää toiminnallaan saada sinut pysymään lestissäsi ja haluaa sinun tietävän olevasi tarkkailun kohde.


    • Quicknes

      "Meillä on koko ajan kohonnut varuillaan olo. Meille on vertaisporukoissa ja nettiohjeissakin taottu päähän, että gs-kohde ei saa luottaa kehenkään. Kuka tahansa voi olla stalkkeri. Eilen vielä hyvä ystävä, tänään talkkeri. Kaikkia läheisiä pyritään saamaan stalkkereiksi."

      Niinpä niin, eikös se ole ollut minunkin viestini koko ajan?

      Ihan hyvin kirjoitat ja tunteella, mutta miksi merkkasit minut viholliseksi? Ei meillä OIKEILLA gang stalkingin uhreilla ole ystäviä: parhaat ystävät ovat vuoren varmasti gang stalkereita.

      • OttaenHuomioon

        Miksei hän merkkaisi sinua vihollisekseen? Hänellä on vain sinun sanasi siitä että olisit ystävä; ja selvästi kirjoituksista käy ilmi ettei hän koe sinua ystäväksi vaan viholliseksi.

        Kuten itsekin sanot, ei ole ystäviä; jotenka jos et ole ystävä, olet vihollinen.

        Olen Ruskan kanssa samaa mieltä.


      • ei.hyvä.neuvo

        Menee elämä poskelleen jos ei keneenkää luota. Minä luotan. Stalkkereita on kuitenkin niin pieni osa ihmisistä ja he ovat varmaan niin tyhmän näköisiäkin että heidät kyllä joukosta erottaa, niin minä uskon. Ja vaikka heitä ehkä pyrkisiksin juttusille niin ei se haittaa. Minä tykkään puhua ihmisten kanssa, kaikkien. Parempi se kuin jatkuva mikrolaallottaminen, päähän takominen tai muu paska juttu. Eihän sitä kaikkea tarvitse kaikkien kanssa jakaa, mutta ei haittaisi vaikka nuo kusipäätkin saisivat tietää miltä heidän TYPERÄ toimintansa MINUSTA tuntuu. Ei ole kiva jos kaveritkin yrittävät vaientaa, psykiatreista puhumattakaan. Ystäviini taas luotan ehdottomasti, he eivät ole stalkkereita, olen siitä varma.


      • Quicknes
        OttaenHuomioon kirjoitti:

        Miksei hän merkkaisi sinua vihollisekseen? Hänellä on vain sinun sanasi siitä että olisit ystävä; ja selvästi kirjoituksista käy ilmi ettei hän koe sinua ystäväksi vaan viholliseksi.

        Kuten itsekin sanot, ei ole ystäviä; jotenka jos et ole ystävä, olet vihollinen.

        Olen Ruskan kanssa samaa mieltä.

        "Miksei hän merkkaisi sinua vihollisekseen? Hänellä on vain sinun sanasi siitä että olisit ystävä; ja selvästi kirjoituksista käy ilmi ettei hän koe sinua ystäväksi vaan viholliseksi.Kuten itsekin sanot, ei ole ystäviä; jotenka jos et ole ystävä, olet vihollinen.Olen Ruskan kanssa samaa mieltä. "

        Mitä ihmettä sinä höpötät, en koskaan ole väittänyt olevani kenenkään ystävä. Väitteeni ovat pikemminkin olleeet päinvastaisia: olen useaan kertaan todennut "ystävien" olevan kaikkea muuta kuin ystäviä gang stalkingin uhreille.

        Koska en ole "ystävä", ei se tarkoita sitä, että olisin vihollinen.


      • Quicknes
        ei.hyvä.neuvo kirjoitti:

        Menee elämä poskelleen jos ei keneenkää luota. Minä luotan. Stalkkereita on kuitenkin niin pieni osa ihmisistä ja he ovat varmaan niin tyhmän näköisiäkin että heidät kyllä joukosta erottaa, niin minä uskon. Ja vaikka heitä ehkä pyrkisiksin juttusille niin ei se haittaa. Minä tykkään puhua ihmisten kanssa, kaikkien. Parempi se kuin jatkuva mikrolaallottaminen, päähän takominen tai muu paska juttu. Eihän sitä kaikkea tarvitse kaikkien kanssa jakaa, mutta ei haittaisi vaikka nuo kusipäätkin saisivat tietää miltä heidän TYPERÄ toimintansa MINUSTA tuntuu. Ei ole kiva jos kaveritkin yrittävät vaientaa, psykiatreista puhumattakaan. Ystäviini taas luotan ehdottomasti, he eivät ole stalkkereita, olen siitä varma.

        "Menee elämä poskelleen jos ei keneenkää luota. Minä luotan. . Ei ole kiva jos kaveritkin yrittävät vaientaa, psykiatreista puhumattakaan. Ystäviini taas luotan ehdottomasti, he eivät ole stalkkereita, olen siitä varma. "

        Niin, ehkäpä juuri sen takia olet gang stalkattu. Ei olisi kannattanut päästää ystäviä leikkiviä stalkereita niin lähelle. Peruspuolustus gang stalkingia vastaan on simppeli, mutta vain harvoista on siihen - ei ystäviä.


        " Stalkkereita on kuitenkin niin pieni osa ihmisistä ja he ovat varmaan niin tyhmän näköisiäkin että heidät kyllä joukosta erottaa, niin minä uskon."

        Osa on yliopistoilta ja osa on lapsia sekä maahanmuuttaia, niin ja eläkeläiset sekä nuoret meinasivat unohtua - heikot seuraavat. Nämä ovat karjaa, joka tottelee ketä vaan ja ryhtyy stalkkaamaan ihan hiton helposti yhtä uhria joukolla. Sitä ei voi edes uskoa kuinka heikkoja yliopistolaiset ovat henkisesti, he ovat sellaisia laumasieluja.

        "Ja vaikka heitä ehkä pyrkisiksin juttusille niin ei se haittaa. Minä tykkään puhua ihmisten kanssa, kaikkien."

        Ehkä sinun olisi kannattanut pitää pääsi kiinni - näistä asioista puhuminen kun kostetaan varmasti. Voin todeta, että stalkingista voi puhua, mutta se ei kannata. Kirjoita mieluummin vaikka nettiin, niin sinua ei ainakaan typerän lapsenuskoisuuden ja ylenpalttisen kavereihin luottamisen takia vainota.


      • ei.hyvä.neuvo
        Quicknes kirjoitti:

        "Menee elämä poskelleen jos ei keneenkää luota. Minä luotan. . Ei ole kiva jos kaveritkin yrittävät vaientaa, psykiatreista puhumattakaan. Ystäviini taas luotan ehdottomasti, he eivät ole stalkkereita, olen siitä varma. "

        Niin, ehkäpä juuri sen takia olet gang stalkattu. Ei olisi kannattanut päästää ystäviä leikkiviä stalkereita niin lähelle. Peruspuolustus gang stalkingia vastaan on simppeli, mutta vain harvoista on siihen - ei ystäviä.


        " Stalkkereita on kuitenkin niin pieni osa ihmisistä ja he ovat varmaan niin tyhmän näköisiäkin että heidät kyllä joukosta erottaa, niin minä uskon."

        Osa on yliopistoilta ja osa on lapsia sekä maahanmuuttaia, niin ja eläkeläiset sekä nuoret meinasivat unohtua - heikot seuraavat. Nämä ovat karjaa, joka tottelee ketä vaan ja ryhtyy stalkkaamaan ihan hiton helposti yhtä uhria joukolla. Sitä ei voi edes uskoa kuinka heikkoja yliopistolaiset ovat henkisesti, he ovat sellaisia laumasieluja.

        "Ja vaikka heitä ehkä pyrkisiksin juttusille niin ei se haittaa. Minä tykkään puhua ihmisten kanssa, kaikkien."

        Ehkä sinun olisi kannattanut pitää pääsi kiinni - näistä asioista puhuminen kun kostetaan varmasti. Voin todeta, että stalkingista voi puhua, mutta se ei kannata. Kirjoita mieluummin vaikka nettiin, niin sinua ei ainakaan typerän lapsenuskoisuuden ja ylenpalttisen kavereihin luottamisen takia vainota.

        Nettiin kirjoittamisestahan he juuri kostavatkin. Ja ystävistäni en luovu.


      • Quicknes
        ei.hyvä.neuvo kirjoitti:

        Nettiin kirjoittamisestahan he juuri kostavatkin. Ja ystävistäni en luovu.

        "nettiin kirjoittamisestahan he juuri kostavatkin. Ja ystävistäni en luovu."

        Ehkäpä kostavat, mutta olen huomannut pahmpien kostotoimenpiteiden tulleen juuri "kavereille" puhumisesta.


    • Quicknes

      "Niin noin kättelyssä ilmaisit yllättyneesi, kun henkilöllisyyteni paljastui, siis vainon tiesit. Ja ilmoitit, ettei minun mielipiteilläni ole mitään merkitystä. NIITÄ EI KOMMENTOIDA. Eli sinulla ei ollut lupaa rääpiä niitä. Minut kuului vaieta kuoliaaksi."

      Hyvin kirjoitettu, harrastatko runoutta? Vastauksesi on kuin runo ja oikeastaan hyvä sellainen.

    • gshuumori

      AIHEESEEN LIITTYEN

      Tämän päivän nettihesarissa tilaajille:

      Kulttuurihistoriaa
      Vammaisia pilkattiin, vieraat hakattiin ja eläimiä rääkättiin. -Entisajan huumori oli sadistista, mutta miten ihmiset pystyivät käsittämättömään julmuuteen?

      Onko muka jotakin muuttunut?
      Ehkä vähentynyt.

    • mikroaaltokuulemista

      Keskitysleirimeininkiä oli sairaalassa. Ihmiseltä puuttuu ihmisarvo ja itsemääräämisoikeus. Syöt samassa ruokailussa syömishäiriöisen kanssa, joka oksentaa tarjottimelle!

      Eikö hänelle olisi voitu järjestää omaa ruokailua? En suosittele syömistä koko sairaalassa tällaisen jälkeen! Menetin ruokahaluni, enkä pystynyt ruokailemaan samassa tilassa! Tämän muistaa koko loppuelämänsä, hänen suorituksensa!

      Ja ulkoilut sairaalan alueella hoitajan kanssa, ja nekin olivat erittäin vähäisiä, etet vaan karkaa jonnekin.

      Ja olet pakkolääkitty, ja siksi sairaampi kuin koskaan aikaisemmin. Sinä et ole enää oma itsesi, sinut on ulkoistettu kehosi ulkopuolelle!

      Sinä et pysty puolustautumaan koska ansoja on asetettu koko matkan ajan eteesi, puhut itsesi pussiin, koska et tiedä siinä vaiheessa kuvioita tarpeeksi tarkkaan.

      Sinulla ei ole tieto mikroaaltokuulemisesta tai muista jutuista! Tai voice morphingista, sinä et tunne tekniikoita, tai miksi koet outoja tuntemuksia ihollasi, tai kehollasi, tai koet kipua korvissa, hampaissa tai joka puolella kehoa. Siitäkin löytyy tieto Stukin sivuilta, miksi hermosolut ovat pitkiä ja oivallisia heikoille virtapiikeille. Niillähän saadan lihas supistelemaan, sen tietää jos on sähköllä tutkittu joskus hermoratoja ja johtumista niissä. Liike tapahtuu muualla kehossa!

    • uhkailevatalatiaina

      Eihän ketään pitäisi heppoisin perustein stalkata sairaalaan, siinähän menee uskottavuus koko hommaan.

      Ei kannata keksiä päättömiä lauseita, joita kehoitan kaikkien psykiatriseen hoitoon joutuvien itse tarkistamaan sairaalaan joutuessaan omasta lähetteestä itse lukien, että tietää, mitä vastaan puolustautuu.

      Siellähän se tieto on lähetteessä, eikä voi tietää syytä, jos itse ei lue sitä, sehän on pakko näyttää potilaalle itselleen!?

      On ansoja aseteltu siellä eri diagnooseja varten sekä mahdollista holhouksenalaiseksi julistamista varten, varokaa, jos menette parturiin, tai muualla, he vartioivat rahojen käyttöä!

      Tekivät testiä, että varasivat ajan mahdollisimman kalliiseen parturiin, jossa meni 240 euroa, saakutti, jos olisi ollut vain tonni tilillä, olisi mania pätkähtänyt ja holhouksenalaisuus, joku virkaholhooja olisi rahastanut hyvin.

      Onneksi oli viisi tonnia tileillä, ja pankkitunnukset ja tietokone mukana, että sai selvitettyä asiat.

      Kaikkea muutakin on luultu, ettei potilaalla ole tuloja lainkaan, vaikka verojen jälkeen tuli palkkaakin sairaala-ajalta ja väliajalta yhteensä 7.000 puhtaana muutamassa kuukaudessa, että onneksi tuli, kun tuli ne turhat maksut hoitopäiviltä, vaikka vankilaakin pahempi paikka se oli!

      Olen monen muun kanssa samaa mieltä, ettei se turha kyttääminen ja joutilaana olo siellä osastolla ketään kuntoutua saati paranna, päinvastoin siinä käypy.

      Tulet liki itsemurhaan taipuvaisena takaisin, et ole pysyä nahoissasi pakkolääkityksen takia, etkä näe mitään valoa pimeydessä, syntisi ovat liian raskaita !

      Varjelkoon meitä sinne joutumasta!

      • psykiatrien.uhri

        Minulta meni puoli vuotta myrkkypiikistä toipumiseen. Miten niillä joita myrkytetään vuosia tai jatkuvasti, toipuvatko he koskaan?


      • kokemustaontoiminnasta

        Tiedän, että eivät toivu osa koskaan, eläkkeelle jäävät ja yhä enempi lääkkeitä tyrkytetään, jopa yli viisi lääkettä on käytössä, eikä se puhetta tai muuta poista. Näkevät kuvia, filmiä ja jopa outoja olentoja.

        Enempi niitä tuleekin joistakin lääkkeistä, mm. nukahtamislääkkeet aiheuttavat pahoja harhoja, samoin monet psyykenlääkkeet voivat toimia samalla tavalla harhaisuutta aiheuttavana eri ihmisillä.

        Siksi he eivät pääse pois noidankehästä, jos ei pysty heti alussa vastustamaan pakkolääkitystä!

        Näen uhreja tapaamisissa ja muissa foorumeissa, ja he kuvaavat erittäin hyvin itse tietämättään kaiken eli ihan oikean mikroaaltokuulemisen, ja muun tekniikan!

        Pystyn saamaan ensiarvoisen tärkeää tietoa hoidoista sekä kaikesta muusta, jotta saan koko kirjon kuvan kaikesta psykiatrian alalla tapahtuvasta, sekä kertomukset edeltävistä tapahtumista, kuten seksuaalinen hyväksikäyttö, joka liittyy sekä oikeisiin sairaustapauksiin että tehtyihin sairastumisiin. Kaava on toimiva monilta osin ja hyvin samankaltainen tapauksissa!


      • Quicknes
        kokemustaontoiminnasta kirjoitti:

        Tiedän, että eivät toivu osa koskaan, eläkkeelle jäävät ja yhä enempi lääkkeitä tyrkytetään, jopa yli viisi lääkettä on käytössä, eikä se puhetta tai muuta poista. Näkevät kuvia, filmiä ja jopa outoja olentoja.

        Enempi niitä tuleekin joistakin lääkkeistä, mm. nukahtamislääkkeet aiheuttavat pahoja harhoja, samoin monet psyykenlääkkeet voivat toimia samalla tavalla harhaisuutta aiheuttavana eri ihmisillä.

        Siksi he eivät pääse pois noidankehästä, jos ei pysty heti alussa vastustamaan pakkolääkitystä!

        Näen uhreja tapaamisissa ja muissa foorumeissa, ja he kuvaavat erittäin hyvin itse tietämättään kaiken eli ihan oikean mikroaaltokuulemisen, ja muun tekniikan!

        Pystyn saamaan ensiarvoisen tärkeää tietoa hoidoista sekä kaikesta muusta, jotta saan koko kirjon kuvan kaikesta psykiatrian alalla tapahtuvasta, sekä kertomukset edeltävistä tapahtumista, kuten seksuaalinen hyväksikäyttö, joka liittyy sekä oikeisiin sairaustapauksiin että tehtyihin sairastumisiin. Kaava on toimiva monilta osin ja hyvin samankaltainen tapauksissa!

        "Tiedän, että eivät toivu osa koskaan, eläkkeelle jäävät ja yhä enempi lääkkeitä tyrkytetään, jopa yli viisi lääkettä on käytössä, eikä se puhetta tai muuta poista. Näkevät kuvia, filmiä ja jopa outoja olentoja. "

        Hesarissa oli tänään juttu mielisairaaloiden toiminnasta ennen ja nyt. Ennen Suomessa sai tehdä jopa lobotomian ilman potilaan suostumusta. Nykyään psykoterapiat ovat nousseet lääkehoidon rinnalle, ja masennuksen hoidossa ne ovat kummatkin yhtä tehokkaita menetelmiä.

        Hoitajat käyttävät mielellään hulluihin liiallista väkivaltaa, koska lääkärin kirjoittamassa paperissa on yleensä epämääräinen mainta , joka oikeuttaa väkivallan käyttämiseen. Näitä tapauksia poliisi ei kuitenkaan tutki, koska paperi kumoaa suomenlain. Hullut itse saattavat saada syytteet, jos puolustavat itseään hoitajien väkivaltaa vastaan. Yleensä siis saavat syytteen, koska tämä Australiasta Suomeen tuotu laki on sellainen.


    • trollillehommia

      Aidot uhrit. Kirjoittakaa pari viestiä, niin trollimme joutuu hommiin eli kirjoittaman muutaman puolen metrin viestin Australiasta ja pari kommenttia matuista.

      • kertokaaniistä

        HAMMASHOITO JA GANG STALKING

        onko kokemuksia


      • trollikokieltää

        Miksi ei nouse.


    • vieläkötoimii
      • vieläkötoimii

      • estetäänirjoittamista

        Tuo Suomessa tapahtunut oli naisen kertomus siitä, mitä hänelle hammaslääkärit tekivät.Mukana on kauheita rtg-kuvia hampaista, jotka täynnä implantteja ja johtoja. Oli hyvin vaikeaa saada apua. .Oikeutta ei saanut


      • Anonyymi
        estetäänirjoittamista kirjoitti:

        Tuo Suomessa tapahtunut oli naisen kertomus siitä, mitä hänelle hammaslääkärit tekivät.Mukana on kauheita rtg-kuvia hampaista, jotka täynnä implantteja ja johtoja. Oli hyvin vaikeaa saada apua. .Oikeutta ei saanut

        ei toimi tuo jälkimmäinenkään linkki enää, blogi on suljettu


    • hampuuhri

      Vaikeutettiin kirjoittamista.Sitten estettiin lähettäminen. Ja viesti vain katosi

    • tietoapiisaa
      • Anonyymi

        linkki toimii edelleen, kyllä tulee piiitkä lista


    • lukemisiin

      apuviestilla taas

    • perheenperustaminenvirhe

      Perheen pilkkaaminen on ollut hyvin intensiivistä, ja koko perhe ja suku on käännetty uhria vastaan. Olen katunut yleensäkin koko perheen perustamista ja lasten hankintaa.

      Jokaisen suomalaisen naisen kannattaakin tarkkaan harkita yleensäkin lasten hankintaa. Kannattaako tällaiseen yhteiskuntaan enää hankkia yhtään lasta?

      Hekin voivat olla näiden stalkkereiden uhreja jo ennen syntymää, vauvana, kouluikäisenä, teini-ikäisenä, aikuisena ja vanhempana.

      Seksuaalisia tekoja voidaan tehdä jo syntymästä lähtien, ja kai jopa kohdussa voidaan tehdä jotain säteilytystä ja häirintää jo sikiöitä kohtaan!

      Niin sairaita ovat heidän juttunsa ja mielipiteensä olleet minunkin kohdalla, perheestä, puolisosta, lapsista ja seuraavasta sukupolvesta!

      Siksi olisi helpompi olla täysin perheetön vapaa matkustaja tässä hommassa!

    • seksuaalinenhäirintä

      Pahimmillaan seksuaalisen häirinnän ollessa ruiskutin kaikkia mahdollisia suihkutettavia kodin pesuaineita, jopa tolua alapäähän kutinan ja pistelevän kivun poistamiseksi. Samoin kokeilin kaikki roskispussia ja muuta suojavarustusta. Olikohan se kuinka terveellistä, mutta helpotti aina pikku hetkeksi sen muun pistelyä ja polttelua!

      Sitten keksin, että jos olisi mustassa jätesäkissä, niin häirintä-äänet tai muu ei alussa läpäissyt pussia. Ainoa huono puoli oli että siinä ei voinut kovin kauan olla, kun alkoi päätä särkemään

      Ihminen yrittää puolustautua keinolla millä hyvänsä tuntematonta vihollista vastaan!

      • Quicknes

        "... ruiskutin kaikkia mahdollisia suihkutettavia kodin pesuaineita, jopa tolua alapäähän...jos olisi mustassa jätesäkissä, niin häirintä-äänet tai muu ei alussa läpäissyt pussia. Ainoa huono puoli oli että siinä ei voinut kovin kauan olla, kun alkoi päätä särkemään"

        Kiitos, näistä "tärkeistä" tiedoista.


    • ruuminenkipuhelpotti

      Sitten poltin vasemman käteni käsivarteen useita alueita tulitikuilla palorakkuloita, että olisi jotain muutakin ajateltavaa, kuin tämä häirintä, että joku sattuisi enemmän niin huomioni keskittyisi siihen.

      Vetelin linkkuveitsellä jalkani ristiinrastiin haavoja, koko kylppäri oli veressä kun haavat vuosivat, ja pyyhekin ehkä oli. Mutta sain silloinkin jotain muuta ajateltavaa.

      Se on helpompi kestää oma ruumiillinen kipu, kuin joku tuntematon uhka ja kipu.

      Ja minun häiritsijät olivat todella iloissaan kaikesta tekemästäni, olinhan sen itsemurhaohjelman kourissa silloin!

    • kuntoakohottamaan

      Miten kaikki vaikutti lopulta omaan ruumiiseeni?

      Kipukynnykseni nousi, pistely kynsien alle tai jalkapohjiin tai silmiin tai niveliin ei hetkauta, pistoksen suuriin niveliin aiheuttavat pientä haittaa ehkä päivän tai pari, mutta häviävät kun vain kävelen ja liikun paljon. Teen ruumillisia töitä ja rankkoja hommia!

      Olisi ehkä vieläkin enemmän rääkättävä itse kuten kilpaurheilijat, kivunsietokykyä voi siten kasvattaa!

      Pienet kivut siinä unohtuvat niinkuin suuremmatkin ja ihmeellisesti häviävät nopeasti, eli häirintä ei tehoa enää kuten alussa. Kova kuntoinen ja paljon kipua itsekin tuottava liikunta ja venyttely antavat mahdollisuuksia selvitä kaikissa liikuntaa haittaavissa tai tasapainoa tai onnettomuuksia yrittävässä maailmassa. En kompastu kovin helposti tai menetä tasapainoa!

      Pitää yrittää aina löytää ratkaisuja näihin ongelmiin mitä maailmassa on!

    • stalkatunseksuaalisuus

      Kun häirintää tehtiin alussa hotelleissa ulkomailla, tutkin mm. Itävallassa moneen kertaan hotellihuoneen, mistä tulivat ns. naintiäänet meidän huoneeseen. Jälkikäteen tajuan, että se lähetin ja vastaanotin olikin minussa itsessäni.

      Äänet ovat kuin olisi joku liki samassa huoneessa. Tätä samaa on käytetty monilla ulkomaan matkoilla. Nämä äänet lähetetään yöaikaan.

      Samoin kuin ilmastointikoneen ja pattereiden tai muiden laitteiden äänet on muunnettu juuri täksi samaksi tapahtumaksi!

      Ymmärtää lopulta mitä ihmiselle tapahtuu, ja miten epämiellyttävää kaikki seksuaalinen kanssakäyminen on. Koska kaikki nauhoitetaan ja kuunnellaan, tai seurataan 24 tuntia vuorokaudessa, se voi rajoittaa elämää monin tavoin!

      Ja kun kertoo vielä toiselle osapuolelle, mitä on tehty tai että on jotain seurantaa, niin loppuuhan se kanssakäyminen siihen! Onhan se ihan ymmärrettävä asia, ettei halua ketään toista tietentahtoen nolata monien kuuntelijoiden korvissa!

    • kouluopetukseenmukaan

      On yllättävää, kun täysin tuntamattomat ihmiset lähestyvät, kuin yksi yhteen on ollut kaava häirinnässä ja se on kestänyt vuosia useiden kohdalla.

      Häirinnän aikana tehdyt toimenpiteet ovat olleet siis samoja! Kuinka moni onkaan äänihäirinnän uhri?

      Ja näistä asioista on puhuttava enemmän, jopa kouluissa voitaisiin kertoa terveystiedon tunneilla, että tällaista toimintaa on olemassa. Jokainen tuleva suomalainen osaisi varautua tähän elämänsä aikana!

      • valistaja

        Siinä on pulmana se, että tulevat häiriköt saisivat tietoa keinoista.


    • Quicknes

      Tämä lienee eräänlainen kyseenalainen ennätys: tähän mennessä 180 viestiä, joista yksikään ei ainakaan äkkivilkaisulta suoranaisesti koske avausviestiä.

      Katsoiko kukaan edes videota? Aika erikoista pätkässä oli se, että siinä haukuttiin gang stalkingin uhreja ja samalla solvattiin skientologeja. Skientologit ovat tunnetuin gang stalkingia vastustava ryhmä - onko kyseinen video kenties gang stalkereiden itsensä rahoittama?

      • valistaja

        Olet trolli. Trollien avaamat ketjut säilyvät pidempään kuin uhrien avaamat. Uhrit käyttävät trolliketjuja hyväkeen. Vii veiaavat trollien aloituksista.


      • Quicknes
        valistaja kirjoitti:

        Olet trolli. Trollien avaamat ketjut säilyvät pidempään kuin uhrien avaamat. Uhrit käyttävät trolliketjuja hyväkeen. Vii veiaavat trollien aloituksista.

        "Olet trolli. Trollien avaamat ketjut säilyvät pidempään kuin uhrien avaamat. Uhrit käyttävät trolliketjuja hyväkeen. Vii veiaavat trollien aloituksista. "

        Lyhyt ja täysin mitäänsanomaton teksti, silti neljä kertaa trolli-sana. Taitaa olla niin, että minulla on kyseenalainen kunnia olla trollihaukutuin rekisteröimätön nimimerkki koko suomi24-sivustolla. Tuntuu, että nämä trollittelijat kääntävät totuuden aina päälaelleen, koska he ovat todennäköisesti gang stalkereiden mind control orjia tai sitten täysin lahjattomia trolleja.


    • työntakiahäirintää

      Millä aseella tai välineellä tehdään pistemäisiä kipupisteita lonkkiin tai selkään? Ettei pystyisi töihin tai harrastuksiin. Kun on aiheutettu tämä, menee päivä tai kaksi, että se hellittää. Mitä asetta käytetään, tai mitä välinettä?

      Toinen on työn häirintä. Aiheutetaan erilaista haittaa yrittämällä kompastuttaa mattoihin, tuolin jalkoihin tai sitten horjuttaa tasapainoa, portaissa, parvekkeilla tai avointen ikkunoiden ääressä?

      Voisi tippua ja loukata itsensä pahasti. Tätä häirintää on tehty pari vuotta!

      • en.tiedä.mutta

        En tiedä. Mutta minulla tulee muutenkin kipeitä pisteitä lonkkiin, reisiin ja jalkoihin. Pisteiden painelu ja hierominen tekee kipeää mutta usein auttaa. Samoin venyttely. - Minulla putosi kerran kaupassa kädestä jotenkin kummallisesti maitopurkki maitokaappiin. Kun kurkistin sen lattialle niin siellä oli rikki mennyt valaisin ja toinenkin maitopurkki.


    • todistamisenvaikeus

      Mittari värisee ja kaikki viisi palkkia on päällä hetken aikaa, alussa ne olivat koko ajan päällä ja mittari piti taukoamatonta ääntä. Nyt kun on mennyt jokunen päivä on tekniikaan osalta tehty muutosta, ettei mittari näytä kuin hetken aikaa valoa ja pitää hetken ääntä!

      Stalkataanko mittaria, eli päästään sitä kopeloimaan? Esimerkiksi virran osalta?

      Olisikohan armeijalla parempia mittareita? Tai joillakin viranomaisilla? Mutta tämäkin nyt näytti, että jotain on tekeillä ollut jo monta vuotta?

      Enää en ihmettele yhtään mitään, mitä tapahtuu ja miten ihmiset ovat sairaita tämän ohjelman puitteissa. Osa tietää häirinnäntekijöitäkin, mutta näytön puute tai todisteiden saanti on vaikeaa, koska häirintähän vain tulee säteinä tai aaltoina, ja ihminen on itse valjastettu erilaisin välinein!

      • LisääTietoa

        Mistä mittarista puhut, ja mikä oli mittarin mittaama tulos?

        Kerro lisää. Faktat kiinnostaa aina.


      • ensimmäiseksi

        Olethan pariston tarkistanut?


      • 54605

        haan valehtele ei hanel oo desibel meter.

        hankikaa huva desibel meter se olee halpaa ja tarka
        https://www.amazon.com/BAFX-Products-Decibel-Battery-Advanced/dp/B00P1D84N6


        https://www.youtube.com/watch?v=JJn1nPbJK_s


    • TargetedIndividual

      Kuinka monen teidän asunnossa on käyty ilman lupaa? Omassani käyty mahdollisesti useita kertoja. Nytkin juhannuksena poissa ollessani asunnossa käyty sillä kaappiin oli lisätty eräs asia joka ei siellä ollut. Mitään ei ikinä häviä mutta tavarat vaihtaa paikkoja, ja pientä sabotaasia tapahtuu kuten vaikkapa naarmuja seinässä tai ovessa joita ei aikasemmin ollut yms. Milloin tämä loppuu?! Varmaan lisäilevät ruokiin tai mausteisiin joitain elimistöä ärsyttäviä aineita sillä oireet jotka joskus ilmenevät näiden käyntien jälkeen ovat omituisia sydämentykytyksiä / hengenahdistusta juuri kun on syönyt.

      • kauankidutettu

        Kotikäynnit,siis luvattomat, kuuluvat stalkkereiden rutiineihin. Kotonani käydään jatkuvasti. Ainakin välillä jättävät selvän merkin. Voi olla, että kyseessä on vain yksityiyyden loukkaus, mutta pahojakin on tehty ja varasteltu.


      • LukitseOvet

        Kunnollinen lukitus auttaa; sekä kamerat sekä hälyyttimet.

        Mulla on lukot ja hälyyttimet. Talossa ei ole ylimääräiset käyneet.


      • PyhäProfeetta
        LukitseOvet kirjoitti:

        Kunnollinen lukitus auttaa; sekä kamerat sekä hälyyttimet.

        Mulla on lukot ja hälyyttimet. Talossa ei ole ylimääräiset käyneet.

        Harvoin he tulevat ilman lupia käymään. Remonttireiskapoppoosta joku on 100 varmasti gang stalkeri. Ystävät ovat todennäköisesti kaikki gang stalkreita ja Isännöitsijä on todennäköisesti kiristetty mukaan. Vahingot tehdään siis väkisin joskus kameroista voi olla apua. Massiivista remonttireiskaporukkaa, joka ei ole mitenkään selitettävissä olen huomannut vain kerran kotonani kummallisen "asentajan".

        Kummallinen asentaja
        Olin yllättäen lähtenyt töistä kotiin pitämään ruokataukoa, mikä ei kuulunut rutiineihini ja pidin tauon vielä ruokatauon ulkopuolella, joten tätä taukoa oli gang stalkerin mahdotonta ennakoida. Kas kummaa kotonani hääri silloin kummallinen asentaja, joka oli varustautunut pelkällä ruuvimeisselillä ja oli tekevinään jotain asennusta, joka oli itse asiassa pari vuotta aiemmin jo tehty. Sellainen nyrkkeilijän nenä ja kondiksessa oleva vartalo voisivat viitata ihan kovaankin konnaan tai poliisiin. En usko kuitenkaan, että kyseessä oli poliisi, koska he harvemmin ovat kondiksessa yli 35 vuotiaina. Kysyin, häneltä, että ottaako Hra "asentaja" kahvia. Hän sanoi, ettei ota ja jätti "asennuksen" kesken ja lähti nooopeasti ulos.


      • PyhäProfeetta

        Kirjoitin " Massiivista remonttireiskaporukkaa lukuun ottamatta, joka ei ole mitenkään selitettävissä, olen huomannut vain kerran kotonani kummallisen "asentajan"." Lisäisin tähän vielä epämääräiset remonttireiskat, jotka vaikuttavat suoraan sanoen linnakundeilta.

        Tarkoituksenani oli kirjoittaa Massiivista remonttireiskaporukkaa, joka ei ole mitenkään selitettävissä olen huomannut lisäksi vain kerran kotonani kummallisen "asentajan"."


        Kirjoitan sen verran nopeasti ja sanat tulevat näytölle hitaasti paljon vasta myöhemmin, joten tällaisia virheitä saattuu, koska en tarkista tekstejäni kovinkaan huolella.

        Pääasia kuitenkin on se, että kaikki tämä on totta.


      • ei.saa.käydä
        PyhäProfeetta kirjoitti:

        Harvoin he tulevat ilman lupia käymään. Remonttireiskapoppoosta joku on 100 varmasti gang stalkeri. Ystävät ovat todennäköisesti kaikki gang stalkreita ja Isännöitsijä on todennäköisesti kiristetty mukaan. Vahingot tehdään siis väkisin joskus kameroista voi olla apua. Massiivista remonttireiskaporukkaa, joka ei ole mitenkään selitettävissä olen huomannut vain kerran kotonani kummallisen "asentajan".

        Kummallinen asentaja
        Olin yllättäen lähtenyt töistä kotiin pitämään ruokataukoa, mikä ei kuulunut rutiineihini ja pidin tauon vielä ruokatauon ulkopuolella, joten tätä taukoa oli gang stalkerin mahdotonta ennakoida. Kas kummaa kotonani hääri silloin kummallinen asentaja, joka oli varustautunut pelkällä ruuvimeisselillä ja oli tekevinään jotain asennusta, joka oli itse asiassa pari vuotta aiemmin jo tehty. Sellainen nyrkkeilijän nenä ja kondiksessa oleva vartalo voisivat viitata ihan kovaankin konnaan tai poliisiin. En usko kuitenkaan, että kyseessä oli poliisi, koska he harvemmin ovat kondiksessa yli 35 vuotiaina. Kysyin, häneltä, että ottaako Hra "asentaja" kahvia. Hän sanoi, ettei ota ja jätti "asennuksen" kesken ja lähti nooopeasti ulos.

        Eivät toisen asunnossa mitkään taloyhtiön remonttireiskatkaan saa käydä ilman että asiasta on ilmoitettu asukkaalle hyvissä ajoin etukäteen.


    • Sittennähdään

      Millainen on lukkotilanne ja miten avaimia on jaeltu? Ei kannata luottaa mihinkään titteleihin, että eihän nyt huoltomies tms. Ei kannata säikähtää, jos isännöitsijä ärhentelee lukonvaihdosta ja väittää ettei se ole mahdollista, koska on.

      • pienilisä

        Mainitsemistasi titteleistä isännöitsijä sopii kokemiini vääryyksiin:
        Taloyhtiön ilmoitustaululla oli, että sekä käytävä vahataan että ikkunat pestään ulkopuolelta viikolla 24, mutta ikkunoitani ei ole pesty. Ei tosiaankaan kannata luottaa isännöitsijä-tittelin omaaviin.

        Samoin kuin tämän päivän aikaisemmissa viesteissä, kodeissani on käyty ja tavaroita sekä varastettu että manipuloitu.


      • eläinsuojelija

        Meidän taloyhtiössä on sähköinen turvalukkojärjestelmä, Jokainen oven avausu näkyy tietokoneella, tai pitäisi näkyä, Lisäksi on oma turvalukko
        Avaimet ovat vain minulla (tai siis pitäisi olla) ja isännöisjä on kirjallisesti vakuuttanut, että vain hänellä ja huoltofirmalla on yleisavain.

        Silti asunnosani käydään, jätetään selvä merkki, että käytiin. Ja käydään niin lyhyen poisaolonkin aikana, että vain naapuri voi ehtiä.

        Yksi esim. Minun tapoihini kuuluu vetäistä pussilakana peittoineen huolimattomasti patjan
        ja tyynyn päälle. Olin hetken pois. Pussilakana peittoinen oli siististi ja sileästi päälle pantuna ja taitettu kolmio kaksinkerroin yläpäästä nk. hotellissa. - Tämän vuoteeni kanssa on tehty kaikenlaista, mitä en ikinä itse tee. - Tämä vain yksi teema.


      • ihantiedossa

        Isännöitsijä on stalkkeri.


      • niitäonjokapuolella

        Huoltofirmassa on stalkkereita. Ovat ihan avoimen härkisti stalkanneet.Enhän heille mitään voi.
        Taloyhtiön käyttämä lukkofirma on ihan stalkkerieden talutushihnassa


      • että.sellaista
        niitäonjokapuolella kirjoitti:

        Huoltofirmassa on stalkkereita. Ovat ihan avoimen härkisti stalkanneet.Enhän heille mitään voi.
        Taloyhtiön käyttämä lukkofirma on ihan stalkkerieden talutushihnassa

        Huoltomies voi olla vaikka huumeidenkäyttäjä. Jos hänen kaverinsa asuvat samassa yhtiössä, niin muitakin laittomia sidoksia heidän välille syntyy helposti. Eräs lukkofirma taas valitti että eivät saa töitä, jos eivät tanssi isännöitsijöiden pillin mukaan. Osalla Isännöitsijöistä on omia keskinäisiä lainkiertoporukoita.


      • PyhäProfeetta
        että.sellaista kirjoitti:

        Huoltomies voi olla vaikka huumeidenkäyttäjä. Jos hänen kaverinsa asuvat samassa yhtiössä, niin muitakin laittomia sidoksia heidän välille syntyy helposti. Eräs lukkofirma taas valitti että eivät saa töitä, jos eivät tanssi isännöitsijöiden pillin mukaan. Osalla Isännöitsijöistä on omia keskinäisiä lainkiertoporukoita.

        Isännöitsijöitä on tuomittu aika vakavista rikoksista ja isännöintifirmojen työntekijöitä kavalluksista. Talotoimikunta tai taloyhtiön hallitus koostuvat yleensä väkisin valituista ihmisistä, joita kukaan ei oikeasti olisi halunnut valita. Heidän missionsa tai ajatusmaailmansavoisi olla 'Järjestämme pilalle menneitä korjausprojekteja ja uhrin asunnossa, itsellemme remonttireiskojen jälki on priimaa -meillä on kustaa päässä. mutta emme sano sitä suoraan.'


    • Targetedindividual

      Vielä sen verran luvattomista kotikäynneistä että jos epäilette näin käyneen ja saatte mahdollisia oireita heti syötyänne / juotuanne niin katsokaa kaikki tarkkaan. Poissaollessanne olevat maitopurkit yms jotka jätetty auki tai muut vastaavat nestemäiset tuotteet joihin helppo sekoittaa ärsyttäviä aineita. Itselläni on jo muutamaan otteeseen uitettu monivitamiini tabletteja jossain koska olivat taas "kastuneet" ja haisivat oudolle. Ruokaa joutuu nyt heittämään pois kuten jugurtit jotka avattu yms . Epäilen että minut yritetään oikeasti tappaa ja välillä mietin että onko minun ns kaverit asialla ja käyvät parvekkeen kautta asunnossani vai käydäänkö ihan yleisavaimella kuten eräässä äänitteessä kuuluu että joku tulee asuntoon minun ollessani sairaalassa juuri sillä hetkellä. Hammaslääkärien jälkeen olen kärsinyt kovista sydänoireista ja ahdistuksesta ja näitten "kotikäyntien" jälkeen saan ihme oireita kunnes taas huomaan kerta toisensa jälkeen että ruokiini lisätty jotain. Minun ei anneta edes muuttaa pois tästä asunnosta koska eivät anna asuntoa. Voiko tosiaan olla että isännöitsijä organisoi yhdessä muiden kanssa vainokampanjaa minua vastaa ja usuttanut jopa erään naapurin tarkkailemaan minua joka yrittänyt ottaa kontaktia minuun ja selittää niin sekavia että puhuu kyllä ihan puuta heinää.

      • näinkin.käy

        Parvekkeen kautta voidaan mennä ja ovet avataan vaikka saranapuolelta jos ei saada lukkopuolelta auki.


      • asenna.kaikki.itse
        näinkin.käy kirjoitti:

        Parvekkeen kautta voidaan mennä ja ovet avataan vaikka saranapuolelta jos ei saada lukkopuolelta auki.

        Saranatapit auttaa tuohon, siinähän koittavat sisälle.

        Ja kämpän sisälle taas perkeleelliset sireenit ja joukko liike- yms tunnistimia.

        Naapurit tulee varmasti katsomaan mikä helvetillinen meteli on kyseessä.


      • kauankidutettu

        Keron yhden vanhemman esimerkin.

        Minulla on tapana joka voi otaan amanlainen taskukalenteri. Siihen merkkaan menoni ym. ja takaoaan uusien ihmisten ja tahojen yhteystiedot, ym. Olen säästänyt nämä kalenterit .Olivat lipaston laatikossa. - Sitten kerran kaikki olivat hävinneet. Ihmettelin.- Stten toisen kerran kaikki olivat siitisä pinossa lipaston laatikon etuosassa. - En ihmetellyt. Tiesin, että olivat olleet talkkereilla lainassa.
        Liähuomio: alkuun kalentereisa oli paljon merkintöjä.Sitten v.xx oli lähes tyhjä kalenteri, vain peutuvan ja kampaajan varausajat. Seuraavana vuonna ei enää kampaajaakaan.

        Minua helpottaa tieto, miten Facebook ja Google, ym, varastavat ihmisten tiedot.Ja tietomurtoja tapahtuu. - On jotenkin tasa.-arvoisempaa gs-uhreille, joista tiedetään kaikki.


      • kauankidutettu

        Heti, kun kirjoitan henkilökohtaista asiaa, menee vääräinkirjoitusohjelma päälle.

        korjauksia: --joka vuosi ostaa samanlainen
        takaosaan
        siistissä
        Lisähuomio
        pesutuvan


      • laske30een
        kauankidutettu kirjoitti:

        Heti, kun kirjoitan henkilökohtaista asiaa, menee vääräinkirjoitusohjelma päälle.

        korjauksia: --joka vuosi ostaa samanlainen
        takaosaan
        siistissä
        Lisähuomio
        pesutuvan

        Hengitä syvään ja kirjoita rauhallisesti, panikoidessa tai kiihtyessä sormet menee miten sattuu.


    • PyhäProfeetta

      " Ruokaa joutuu nyt heittämään pois kuten jugurtit jotka avattu yms . Epäilen että minut yritetään oikeasti tappaa ja välillä mietin että onko minun ns kaverit asialla ja käyvät parvekkeen kautta asunnossani vai käydäänkö ihan yleisavaimella kuten eräässä äänitteessä kuuluu että joku tulee asuntoon minun ollessani sairaalassa juuri sillä hetkellä."

      Uskoisin, että joku on saanut avaimesi. Avaimista on helppo teettää kopiot ja isännöitsijä antaa kaiken maailman remontti-reiskoille yleisavaimen, josta varmasti saa helpolla teetettyä kopion. Jos sinulla on takalukko, niin heidän on jossain vaiheessa täytynyt saada takalukonavain hetkellisesti haltuunsa, jotta saivat siitäkin kopion. Gang stalking on järjestäytynyttä rikollisuutta, joten uskon, että he todella yrittävät tappaa sinut.


      Toisaalta he voivat yrittää huumata sinut, jolloin sinulta voi olla henki pois 20-30 min 20-30 min ruokailun jälkeen. Nämä aineet joista puhun aiheuttavat 20-30 min kuluttua noin 20-30 minuutin paralyysitilan, tuona aikana on lasten leikkiä suorittaa pakotettu itsemurha esim. kiduttamalla ja uhkailemalla. Itse laitan lyhennetyn varmuusketjun päälle silloin tällöin ennen ruokailua välttyäkseni "itse"murhalta. Jos menet kavereidesi luokse juhlimaan, pidä omat juomasi mukanasi koko ajan: älä jätä niitä hetkeksikään pois käsistäsi. Se on ikävä juttu, jos joku sekoittaa juomaasi jotakin, siitä voi seurata aivopesu tai pakotettu itsemurha.

      • vade.retro.satana

        Teillä on oudot luulot asioista; itse kun muinoin asuin kerrostalossa Suomessa, ja vaikka kyseessä oli vuokra-asunto, asensin oveen erillisen turvalukon johon vain minulla ja vaimolla oli avaimet.

        Kukaan muu ei avainta lukkoon omistanut; mukaanlukien talonyhtiö, tai asunnon omistaja. Ja tuo oli kukittuna myös silloin kun olimme kotona.

        Eikä se tuottanut mitään ongelmia kenellekään.

        Nykyisessä erillistalossa missä asun on kattava hälytinjärjestelmä jota ei saa etänä/langattomasti kytkettyä pois päältä; varustettuna sireenein ja etähälyyttimin. Osa talon sensoreista on päällä myös silloin kun perhe on kotona.

        Naapurit kyllä häiriintyvät hyvin nopeasti kun järjestelmä pärähtää päälle. Sireenejä on useampi sisällä ja ulkona jotta niitä ei saa edes nopeasti hiljennettyä.

        Mainittakoon sekin etten käyttänyt ulkopuolisia laitteiston asennuksessa; jotenka sireenien tarkka sijainti ei ole edes toisten perheenjäsenten tiedossa. Kestäisi lukuisia minuutteja hiljentää tämä järjestelmä eikä sitä voi tehdä huomaamattomasti tai purkamatta rakenteita.

        Jos epäilee että kämpässä joku käy ettekä luota liiketunnistimiin ja hälyyttimiin, pistäkää sinne salakameroita. Jos kamera kuvaa teidän 8 tunnin poissaolon ajan 8 tuntia parin sekunnin välein otettuja timelaps kuvia eikä kuvissa näy ketään on suuri varmuus siitä ettei siellä ole ketään käynyt.

        On menetelm(i)ä jolla voi myös varmistaa sen että kameroita ei ole käsitelty; en ala tässä speksaamaan mikä se on; miettikää itse.


      • oletoksettava

        SILMIISI OSUI OTSIKKO: GANG STALKING UHREJA PILKATAAN TAAS.


        Päätit tulla pilkkaamaan sinäkin.


      • Anonyymi
        oletoksettava kirjoitti:

        SILMIISI OSUI OTSIKKO: GANG STALKING UHREJA PILKATAAN TAAS.


        Päätit tulla pilkkaamaan sinäkin.

        tuota turvatekniikkaan uskovaa voisi pilkata

        mitenkäs tämä yksi entisen pomonsa ampunut pääsikään äärimmäisesti turvattuun taloon ampumaan


    • Anonyymi

      täytyypä lukea tarkkaan tämä ketju ja suunnitella hyviä vastaiskuja

      • Anonyymi

        on pitkä ketju, paljon asiaam vie aikaa tutustua, on omiakin parin vuoden takaisia kommentteja


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe