Missähän ne muut Raamatun UT mukaisesta...

Herätyys

Kristillisyydestä, siitä kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittäviä apostolisia seurakutia / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasti, asiallisesti ja rakentavasti keskusteleviksi, = profetoiviksi ja niitä asiallisesti ja rakentavasti Raamatun UT mukaisesti arvostelemaan kykenevät on. Kun ei ole täällä yleisimmällä kristinusko alaisuudessa olevilla foorumeilla ns. "näkynyt". Eikä muualtakaan löytynyt!

Jeesuksen nimessä... heitä etsivä / peräänkuulutteleva.

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihe pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva. Tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

20

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Edelleenkinkö, "maailmalle valkeudeksi" soidut sammuneina, "maalle suolattomina" pimeydessä NUKKUMASSA??!! = "pirun" vietävinä, vedettävina johdettavina ja hallittavina, jossa PAHA perii!!

      • Herätyys

        Ei vieläkään ketään jota Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys, edes sen vertaa kiinnostaisi, että haluaisi alkaa siitä asiallisesti ja rakentavasti keskustelemaan, tai edes kyselemään siitä, mitä kaikkea edellytää, että sellaiseksi, Raamatun UT mukaiseksi tulisi.


      • Herätyys

        Kovin hiljaisiksi se pimeyden puolen ruhtinas, kaiken valhellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä laittaa, eksyksissä / pimeydessä elävät, vain nimeksi krist. uskonnolliset.

        Ovat kuin Aatami ja Eeva, syntiin, Jumalan lakia, = Luvallista oikeuttaan vastaan / rikollisuuteen taipumisensa / antautumisen jälkeen paratiisissa, Jumalalta piilotumista yrittäessään!


    • Uloskutsuttu

      Eikö täällä ole ketään muuta, Raamatun UT mukiasesta Kristillisyydestä asiallisesti ja rakentavastii Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavasti keskustelemaan kykenevää tai kykeneviä?!

      • Ulos_joutaisitkin

        Uskoisitpa jo, ettei ole. Siis täällä ei ole sitä minkä perään sinä kyselet. Sinulle ei yksinkertaisesti kelpaa mikään mitä täällä on. Voit siis lopettaa sekavien kysymystesi esittämisen ja keksiä jonkin järkevämmän harrastuksen. Nyt sinä käytännössä vain entisestään sekoitat tätä palstaa häiriköinnilläsi. Sinun ihan oikeasti tulisi jo ymmärtää, että tapasi keskustella on niin omituinen, ettei se voi saada haluamaasi vastakaikua.

        Tämä on kerrottu sinulle jo lukemattomia kertoja ja alkaakin vaikuttaa siltä, että olet joku aivan seniili höppänä. Jos et olekaan, vaan pystyt jotakin ymmärtämään, niin paina jo viimein kaaliisi, että jos et kirjoita semanttisesti järkeviä virkkeitä, jotka sisältävät jotain oikeaa asiaa eikä sekoilua, niin täältä et saa mitään, vaikka tämä palsta varsinainen hourula onkin. Tämä vain ei yllä tasollesi vielä.


      • Edellenen kirjoittaja sanoikin jo olennaiset asiat. Koeta käsittää!


    • Herätyys

      Ei vain ala näkymään eikä kuulumaankaan mitään niistä muista Kristuksen Jeesuksen seurajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutuista.

      Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti kaikille luoduille. Myös ja etenkin tänne suomi24 kesksutelufoorumeille, jossa on näin paljon suuressa pimeydessä eläviä ihmisiä, USKOVAISIAKIN!! Joilla ei ole minkäänlaista käsitystä Oikeasta, Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä.

      • Herätyys

        Missähän ja miksi piileskelevät?! Vaikka ovat KOKO "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla, NÄKYVÄSTI, ja kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille kuuluvasti, tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja.


      • Herättelevä
        Herätyys kirjoitti:

        Missähän ja miksi piileskelevät?! Vaikka ovat KOKO "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla, NÄKYVÄSTI, ja kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille kuuluvasti, tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja.

        Eivät vaan meinää uskaltautua tulla esiin niistä erinimisitä, maailmallisesti elävistä, uskonnollisista, eri puolue henkisistä uskonlahkoistaan. Ovat kuin hiiret hiljaa, peloissaan suojakoloissaan!

        Niin se pimeyden puolen ruhtinas on saanut heidät, luopumaan kutsumus tehtävästään, siitä "maailmalle valkeudeksi ja olemisesta ja maalle suolaksi" vaikuttamisesta. Siitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentamisesta. Pitäytyvät vain salaisesti, pimeästi / sokeasti maailmallisesti epäoikeuden mukaisella / laittomalla (Totuuden VASTAISELLA) tavalla äänestelemiseen. Vaikka ovat kutsutut Totuutta julkituovasti ÄÄNTÄ pitäviksi ja sen mukaisesti esimerkillisesti edellä kulkevina, mullekin Oikeaa suuntaa ja tietä ja oikein elämisen ja tomimisen mallia sanoilla ja teoilla ym. hyväksi olevalla tavalla, näyttäviksi.


      • Herätyys

        Ei vieläkään muita, Oikeasta, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa, kaikille hyväksi, Totuuden mukaisten ja perusuvien, kaikkia kohtaan Laillisen,= kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisten opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukaisesta, Kristillisyydestä kiinnostumaan herännyttä. Vain pimeydessä nukkuvia, valkeudesta osattomia. Viestit osoittaa / todistaa.

        Hedelmistään puun, hyväksi Raamatun UT mukaiseksi, tai pahaksi, Raamatun UT opetusten vastaiseksi tunnistaa.

        Mutta Herra Jeesus kirosi / tuomitsi myös sen hyvältä ja tureelta päällepäin näyttävän puun, koska ei löytänyt siitä ollenkaan hedelmää. Oli sellainen hedelmätön, ns. "hiljainen puu".


      • Herättelevä

        Tälläkin näyttää olevan vain tuollaisia hedelmää tuottamattomia puita, kaikki jotka eivät halua edes alkaa keskustelemaan asiallisesti ja rakentavasti Raamatun UT mukaisesta, Oikeasta ja Oikeasti kristillisyydestä.


    • Herätyys

      Ei sitten täältä löydykkö ketään Jumalan Sanaa, Kristusta Jeesusta rakastavaa. Joka olisi edes kiinnostunut keskustelemaan asiallisesti / rakentavasti Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, niin että koituisi / johtaisi siihen Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön pääsemiseksi ja ryhtymiseksi.

      Jeesuksen nimessä... niitä muita Hänen seuraajiksi, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

      Tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, vähäinen, palvelijansa ja seuraajansa.

      • Herätyys

        Edeleenkin niitä muita Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia APOTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi kutsuttuja / armoitettuja, Herrani, Jeesuksen nimessä... etsivä / peräänkuulutteleva.

        Missähän ja miksi piileskelevät. Kun ei minkäänlaista asiallista ja rakentavaa, ns. "vastakaikua" tule.


    • evita-ei.kirj

      Muuttuuko tämä asia, vaikka sitä toistaisi sata kertaa?? Jos täällä ei ole tuota sinun mielesi mukaista kristillisyyttä, niin sitä ei sitten ole. Turha sitä on tuuleen huutaa.

      • AurinkoinenPäivä

        Antaa hänen toistaa samaa asiaa vaikka miljoona kertaa jos hän siitä autuaaksi tulee.


    • Koska sinulle ei ilmeisesti kelpaa oikeaksi uskovaiseksi muuten kuin muuttumalla sinuksi, niin sinun on aika vaikea löytää etsimääsi.

      • Herätyys

        Riittää vain Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys. Se Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävä. Ne Raamatun UT mukaien kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävä ja täyttävä, se käskynsä kaikilta osin pitävä ja täyttävä, josta kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen. Raamatun UT mukaisesti eäviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi. Jokaista Kristuksen Jeesuksen omaa (jäsentään) myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä Rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä, saumattomassa YHTEISTYÖSSÄ, paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti yhdeksi jäsenistöksi järjestäytyneesti, yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi, tarkoituksella ja tavoiteella eläviksi ja toimiviksi.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin tähän em. Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, "huutavan äänii"!!


    • kui2

      No kaikki haluavat tavalla taikka toisella tulla nähdyiksi, se on yhtä tärkeää ihmiselle kuin ruoka ja juoma - ymmärrän sen.

      • Herätyys

        No miksi sitten eivät halua alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan Raamatun UT opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukaisesti "maailmalle valkeudeksi" ja maalle suolaksi vaikuttavasti, josta kaikki voisivat TUNNISTAA Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajiksiin, käskynsä kaikilta osin pitäviksi. Kun NÄKISIVÄT kuinka elävät ja toimivat Raamatun UT mukaisesti.

        Nyt eivät näe. Kun eivät elä ja toimima Raamatun UT mukaisesti ja perustalla. Vaan elävät ja toimivat tämän pahan vallassa olevan, saatanaa tuomikseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touhujen ja politiikan mukaisesti / niihin mukautuvasti. Vaikka ovat niistä ULOS, irtisanoutuviksi kutsutuja. Sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.


      • Herätyys

        Tähän edelliseen kysymykseen, vastausta odottaen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      28
      2779
    2. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      100
      1421
    3. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      82
      1226
    4. Todellinen brahmani ei koskaan menisi lastentarhaan

      Joku, joka tekee kaikkensa käännyttääkseen vääräuskoiset maailman ”ainoaan oikeaan” uskontoon, kristinuskoon, on kertonu
      Hindulaisuus
      376
      1078
    5. HS haukkuu Pate Mustajärven uuden levyn

      Täytyypä käydä ostamassa se. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010618367.html
      Maailman menoa
      84
      1031
    6. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      102
      940
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      178
      930
    8. Mietin minä sitä vieläkin

      että rakastuitkohan sinäkin minuun silloin. Olin niin sekaisin ja onnellinen pelkästä näkemisestäsi aina....
      Ikävä
      49
      900
    9. En oikeasti välitä sinusta nainen

      Naureskellaan sinulle ja palstajutuillesi kavereitten kesken. Ollaan lyöty vetoakin oletko se sinä oikeasti. Kirjoitat t
      Ikävä
      78
      864
    10. Kohta tulee iso uutinen

      muutama päivä niin kuullaan tästä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      836
    Aihe