Apua! Mä tartten sitä apuu aiks nopeesti siis!

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Eli homman nimi on nyt se, että viime viikolla yks tyttö näki mun viiltelyarvet, jotka on vanhoja. Ja vaik tota niin olen päässy kuta kuinkin siitä eroon ja masennuksesta olen toipunut. Sanoin ja kerroin suoraan, että olen selvinnyt tästö jo ja että ne on vanhoi. Nii tää vitun idiootti meni sanoo ja kertoo opelle, siis välkällä. Ja heti ku tuun välkältä, mut pyydetään puhumaan siitä. Ja nyt taas olen sortunut vakavaan masennukseen ja viiltelyyn, koska en halunnut enää muistella entisii asioita ja kaiken huipiksi, hän levitti yhdelle meidän luokkalaiselle pojal sitö ja nii edelle ja nii edellee. Ja sit välkällä, tää poika on sen yhden kaverin seurassa ja siel kaukaa möläyttää, nii Maja(nimeni muutettu) viilteleksä vai. En voinu,muutaku sit lähtee sisälle. Sit nyt he sai tästä ison asian, siis tosi ison. Sillä nyt pitää ens viikol mennä aika monen kans täst puhuu, ja toiset välkäl siis on sillai et mikä vittuu toi on. Ja ahdistaa ihan sikana. Siis mun mielestä vaik nö on mun enyisii adioita, nii hänel ei oo oikeutta mennä tän yhden toisen idiootin kans levittäänja tekee tollatti. Nyt ollaa sit soin pistees kuitenki, et mutsi ei tiedä laittaaks mut osastolle.(suljetulle osastolle siis)

Ja mutsi sano et ei tiedä mitä mun kans nyt rupee tekee, ja sanoin suoraan et luulin et hän olis mun puolella ja ymmäryäis mua koska mul on silti jääny traumoja jo siis paljon aika nuorena ja nykyään.

En osaa kuvitella itteäni suljetulla osastolla, mis mua koko ajan kytätään ja ties mitä. Siellähän voi olla vaikka mitä ties hulluja, ja vaik mitä.

Mut jos tosiaan siis mutsi on tota kieltä, ja jos tosiaan mutsi haluu musta eroon nii siit sit vaa. Eipähän oo tää sotku mun vikani.

Mut auttakaa siis. haluan asiallisia vastauksia enkä tyylii,: teineillä vaihtelee mielialat aina ja tyylii haista vittu.


Ja kuseessä nyt on siis musta ja oon 13v tyttö, ja täytän muuutaman kuukauden päästä 14v.

8

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monesko.aloitus.jo

      Millaista apua tarvitset?

      • ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

        Sitä täältä mä hainkin! En mä tiiä, ku mä ninenomaan haluun siit sit kuulla teiltä!


    • ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

      Mä tulin täältä hakee apua, joten älä sä kysy siis multa että mitä tarviin. En mä vaa tiiä mitä mä tarviin, ja diks tulin tänne.

      • Monesko.aloitus.jo

        Todella loogista. Haluat apua, mutta et tiedä minkälaista ja kun sitä tarjotaan, et ota vastaan. Sulle kirjoitti monet edelliseen ketjuun ja sieltä löytyy myös kriisikeskuksen yhteystiedot. Ei sun kannata tällä palstalla enää pyöriä, soita sinne kriisikeskukseen ja käy koulupsykologilla. Vai auttaako tämä palsta muka sun ahdistukseen?


    • ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

      Älä jaksa, tää mun asia ny ei oo sellanen ku täytyy kritisoida. Jos haluan apua, nii saan mä 4änne laittaa. Joten älä jaksa kritisoida, vaa keksi jotai muuta tekemistä.

      • Monesko.aloitus.jo

        Kyllä sä saat tänne kirjoittaa, siitä vaan tuskin on apua, kuten jo edellinen ketju osoitti. En ymmärrä millaista apua haluat tai kukaan voi tarjota. Edellisessä ketjussas "Vakava masennus, ja olen 13-vuotias tyttö" et halunnut kertoa pahemmin mitään, mikä on ok, mutta et myöskään halunnut ottaa vastaan apua. Vastaat kaikille aika uhmakkaasti ja tylysti, vaikka suurin osa kommentoijista kirjoitti ihan asiallisesti. Tästä tulee väkisinkin mieleen, että olet joko trolli tai et edes halua apua ongelmiisi tai sulla on niin pahat ongelmat, ettei kukaan tällä palstalla voi sua auttaa. Eli haetko vertaistukea ikäisistäsi, joilla on samoja ongelmia vai kannustusta ja ratkaisuja ongelmiisi keneltä tahansa? Vai onko tämä vain hupia kun on tylsää?


      • ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

        LOL, nyt ei oo kyse susta. Rn vastaile tylysti, ja silleen.


    • Hei,

      Hyvä, että kirjoitit tilaneestasi tänne! Ja mielestäni on hyvä, että myös äitisi on tietoinen tilanteestasi.

      Omia ajatuksia ja tuntemuksiasi voit purkaa myös esimerkiksi seuraavissa paikoissa:

      - Sekasin-chat nuorille, https://sekasin247.fi/. Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 7-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

      - Verkkokriisikeskus Tukinet, https://www.tukinet.net/. Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä mm. Nuorten foorumi ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

      - Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

      Keskustelu täysin ulkopuolisen tahon kanssa voi auttaa jäsentämään omia ajatuksia ja tarjota uusia näkökulmia.

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      154
      3094
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1643
    3. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      143
      1587
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      124
      1465
    5. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      380
      1459
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      1275
    7. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      16
      999
    8. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      48
      882
    9. Mitä ajattelit silloin kun

      Löysit hänet?
      Ikävä
      59
      862
    10. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      260
      842
    Aihe