0.1 %:n geneettinen ero ja geneettiset sairaudet

NHGRI:n (Kansallinen Ihmisen Genomin Tutkimusinstituutti) mukaan kaikkien ihmisten genomi on peräti 99.9 prosenttisesti samanlainen. Instituutin mukaan tuo 0.1 %:n eroavaisuus sisältää tärkeitä vihjeitä ihmisen geneettisille sairauksille.

Sairautta aiheuttavien geneettisten mutaatioiden määrä on jo peräti 224,642 koko ihmispopulaation tasolla. Vuosikasvu oli yli 20,000. Mutaationopeus on kiihtyvä; jokainen sukupolvi tuo 150-200 uutta mutaatiota ihmisen genomiin. Miehet tuottavat mutaatioita jopa neljä kertaa enemmän kuin naiset johtuen siitä, että yksilön genomi alkaa voimakkaasti rappeutua n. 20 ikävuoden jälkeen.

Jotkut geenitutkijat ovat ottaneet koirien genomin avuksi tutkiessaan ihmisen genomin rappeutumista. Suomalainen geenitutkija Hannes Lohen mukaan koiran genomi on n. 95-prosenttisesti samanlainen ihmisen genomin kanssa. Proteiinien koodaamiseen käytettävien DNA-jaksojen määrä on lähes identtinen (n. 19'000) ja niiden käyttötarkoitus on pitkälti sama. (Saa nähdä, vetävätkö evolutionistit tästä johtopäätelmän, että olemmekin kehittyneet koirasta ;-) ) Koirilla on todettu valtava määrä geneettisiä sairauksia ja rakennevikoja. Ihmisellä alkaa olla pian sama tilanne; joka viides ihminen kantaa johonkin geneettiseen sairauteen yhdistettyä geenivirhettä. DNA:n virheet siis vaikuttavat proteiinituotantoon ja immuunipuolustusjärjestelmän optimaaliseen toimintaan, vaikka DNA ei sanelekaan eliön ominaisuuksia eikä kontrolloi solun prosesseja. DNA on vain passiivista kirjastoinformaatiota, jota voi hyvin verrata tietokoneen kovalevyllä olevaan dataan.

Kiihtyvä mutaationopeus ja hyödyllisten satunnaisten mutaatioiden totaalinen puute merkitsevät evoluutioteorian loppua. Epigenetiikan myötä ihmiset ovat alkaneet ymmärtää, että eliöissä tapahtuva muuntelu ja adaptoituminen johtuvat epigeneettisistä mekanismeista ja että epigeneettisten informaatiokerrosten päälle/poiskytkeminen johtaa tyypillisesti DNA:n sekvenssivirheisiin, eli mutaatioihin. Solun kyky uudelleenjärjestellä vaurioitunutta DNA:ta meioosissa johtaa myös osaltaan biodiversiteetin kasvuun, mutta tämäkin tapahtuu biologista informaatiota menettämällä.

Mitä enemmän vakavasti otettava tiede menee eteenpäin, sitä enemmän se vahvistaa Raamatun ilmoitusta luomisesta ja vedenpaisumuksesta. Älkää eksykö, hyvät ihmiset.

Linkit ketjussa.

8

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • NupissasiViiraa

        Lyödäänkö vetoa, että aloituksessasi on taas kerran väitteitä, joita alkuperäisissä tutkimuksissa ei ole?

        Osoita esimerkiksi seuraavat väitteet jostain tutkimuksesta: "
        Kiihtyvä mutaationopeus ja hyödyllisten satunnaisten mutaatioiden totaalinen puute merkitsevät evoluutioteorian loppua. "

        Ei Ole mitään näyttöä, että mutaationopeus kiihtyisi. Tutkimusmenetelmät vain paranevat.
        Hyödyllisten satunnaisten mutaatioiden totaalista puutettakaan ei taideta väittää yhdessäkään artikkelissa.

        Miksi uskovainen valehtelee ja vääristelee tieteellisiä artikkeleja. Yksikään noista artikkeleista ei tue hölmöä kreationismiasi. Evoluutioteoria voi erittäin hyvin.


    • Millä tapaa se, että ihmisen ja koiran genomi ovat 95%:sti samanlaisia, vastaa Raamatun luomiskertomusta, jossa koiraa ei mainita lainkaan ja ihminen (mies) tehdään tomusta? Kerro meille, miten harhainen kuten sinä, vetää tuon aasinsillan.

      • Lukeeko Raamatussa ihmisen luomisen kohdalla 'after his kind'?


      • marathustra
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Lukeeko Raamatussa ihmisen luomisen kohdalla 'after his kind'?

        Vastaa vaan suoraan kysymykseeni, voit lukea ylempää mitä kysyin.


    • Edit. Yksi lause jäi keskeneräiseksi. Sen tulisi olla näin:

      Miehet tuottavat mutaatioita jopa neljä kertaa enemmän kuin naiset johtuen siitä, että yksilön genomi alkaa voimakkaasti rappeutua n. 20 ikävuoden jälkeen ja miehillä monet DNA:n virheet päätyvät sukusoluihin.

    • kärsivä.ihminen
    • BlueDevil

      Rappeutumisella ei ole mitään mekanismia, joten lopeta valehtelu. Itse olet todennut, ettei DNA vaikuta mihinkään, eikä geneettistä mutatoitumista synny.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1779
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      75
      1136
    3. 45
      1055
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      71
      1043
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      919
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      870
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      823
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      808
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      772
    Aihe