Hyödylliset mutaatiot? Unohda.

Olen tehnyt ison työn ja tutkinut kaikki väitteet hyödyllisistä satunnaisista mutaatioista. Tutkimukseni kumoaa kaikki evoluutiouskovaisten väitteet hyödyllisistä satunnaisista mutaatioista. Kiitos erityisesti bg-opelle väitteestä Bajau-kansan sukeltajien adaptoitumisesta geneettisen mutaation takia. Pseudotieteelliset väitteenne haastavat minut etsimään tietoa luotettavista lähteistä ja tutkimaan solujemme todellisia mekanismeja, jotka ovat adaptoitumisen taustalla. En siis tiedä tällä hetkellä ainuttakaan hyödyllistä satunnaista mutaatiota. Jos joku voisi listata niitä tähän ketjuun, niin voin laatia niistä toisen tutkimuksen. Kiitos!

Linkki artikkeliin ketjussa.

21

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • sanankuulia

        Esität biologisia perusteluja vaikka koko Raamattu on kirjoitettu perusteeksi hengelliselle ihmiselle.
        Uusi Testamentti korostaa nimenomaan sitä ettei ihminen ole täällä ollessaan valmiiksi luotu vaan olemme keskellä luomisprosessia johon kuuluu hengellinen herääminen ja tämän välivaiheen kautta pääsy lopulliseen muotoomme .
        Tämä maallinen elomme on verrattavissa kohdussaoloon ja hengellinen uskoontulo on verrattavissa munasolun hedelmöitymiseen sen Sanan kautta jota varten Jeesus tuli tänne osana uudelleenluomista iankaikkiseen elämään.
        Tämä on se todiste joka kumoaa evoluution mahdollisuuden tyystin.
        Tämä selittää monikollisen "luoja-Jumalan" ja Jeesuksen osuuden luomistyössä samoinkuin senkin miten me olemme "Jumalan kuvia" kun koko prosessi on käyty loppuun.

        Roomalaiskirje:
        1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
        8:29 Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;

        2.Korinttolaiskirje:
        3:18 Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niinkuin muuttaa Herra, joka on Henki


    • HeikkoYritys

      ROT älä jaksa. Omassa seurakunnassasi tai - somekulpassasi tuo saattaisi mennä läpi, mutta ei täällä. Kukaan ei viitsi enää lukea omaa blogiasi; ei ainakaan kukaan, joka on tutustunut tapaasi vääristellä tieteellisiä papereita. Kuten vaikka tuore väitteesi kambrin eliöiden löydetyistä pehmytkudoksista.
      Valhetta vai silkkaa typeryyttää. Päätelkööt kukin tykönään.

      Osaat varmaan jo sanoa, mitä vaikuttavat ne viisi viljellyn maissin geeniä, joita ei villimaissilla ole.

      • Edelleen alkuperäisen tutkimuksen tekijät pitävät kiinni havainnostaan, että kyseessä olivat aivot ja hermorakenteet. Mutta sinä poimit rusinat pullasta yrittääksesi selittää kiusallisen ongelman pois. Elät harhakuvitelmissa, kuten kaikki evoluutiouskovaiset.


      • kkookkko
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Edelleen alkuperäisen tutkimuksen tekijät pitävät kiinni havainnostaan, että kyseessä olivat aivot ja hermorakenteet. Mutta sinä poimit rusinat pullasta yrittääksesi selittää kiusallisen ongelman pois. Elät harhakuvitelmissa, kuten kaikki evoluutiouskovaiset.

        Ethän sä tollo kuvittele että ne tutkijat väittäis kyseessä olleen vielä autenttiset pehmytkudokset? No ei ole niiden mukaan vaan pyriitiksi muuttuneet kivettymät niistä. Eli väittelyä ei käydä siitä onko sieltä löydetty säilynyttä pehmytkudosta vai ei vaan väittely käydään siitä onko ne kivettymät (pyriitti fossiilit) peräisin pehmytkudosten fossiloitumisesta vai bakteerien biofilmeistä.

        https://www.cell.com/current-biology/fulltext/S0960-9822(15)01174-4

        https://www.nature.com/articles/ncomms4560


      • TyhmyydenYlistys
        kkookkko kirjoitti:

        Ethän sä tollo kuvittele että ne tutkijat väittäis kyseessä olleen vielä autenttiset pehmytkudokset? No ei ole niiden mukaan vaan pyriitiksi muuttuneet kivettymät niistä. Eli väittelyä ei käydä siitä onko sieltä löydetty säilynyttä pehmytkudosta vai ei vaan väittely käydään siitä onko ne kivettymät (pyriitti fossiilit) peräisin pehmytkudosten fossiloitumisesta vai bakteerien biofilmeistä.

        https://www.cell.com/current-biology/fulltext/S0960-9822(15)01174-4

        https://www.nature.com/articles/ncomms4560

        Juuri niin. ROT on pahemmin pihalla kuin olisin uskonutkaan. Luin kyseisen paperin, eikä siinä ollut sanaakaan säilyneistä pehmytkudoksista.

        Välillä ei tiedä, kummasta ROT:n kohdalla on kyse, tarkoituksellisesta härskistä valehtelusta vai rehellisestä typeryydestä. Tuotakin se viellä kouhkaa, vaikka sai jo kertaalleen lättyynsä.

        Ja väitti ainakin rivien välissä, että kambrikauden fossiilitkin ovat Nooan tulvan jäljiltä. kuinka joku noin tyhmä ihminen on päässyt opettajaksi?


    • tieteenharrastaja

      Luonnon tutkiminen? Unohda.

      Sinulla ei ole tietoja eikä kykyjä tutkia yhtään mitään. Kreavaleiden papukaijana toistelu ja tieteellisten tekstien vääristely niitä muka tukemaan ovat tutkimisen irvikuvia.

    • xfgrtb

      Sinä et ole tutkinut mitään. Sinä et pysty tutkimaan mitään. Sinä pystyt vain valehtelemaan. Olet surkimus ja oppilaasikin nauravat sinulle takanapäin. He nimittäin ovat kuulleet näistä hörhöilyistäsi.

    • Eikös kukaan evoluutiouskovainen enää uskalla listata väitteitä hyödyllisistä satunnaisista mutaatioista? Olisi niin mukavaa niitä tutkia ja kumota. Laittakaa nyt edes muutama.

      • gjhgjhgjhgj

        Ne on käyty läpi useita kertoja. Et sinä valehtelullasi asiaa muuta.

        Nutta voit aloittaa vaikka niistä maissin viidestä geenistä, jotka ovat muuttaneet villimaissinviljelylajikkeeksi.


      • Entäs se mysteeri miksi pistokkaasta lisätty viinimarja pensas ei tuota uudessa kasvupaikassaan esimerkiksi vadelmia? Perintötekiöillä lienee vaikutus ulkoasuun?


      • Ethän sinä ymmärrä sitäkään mitä ominaisuuden hyödyllisyydellä evoluutiobiologiassa tarkoitetaan.


      • Ewokki

        Tässä yksi vertaisarvioitu julksisu.

        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19882309/


      • ...Onhan se vähän surkuhupaisaa ettei Tutkija löydä omin päin evoluutiokirjallisuudesta esimerkkejä mutaatioista, todistustaakka (hehe) ei todellakaan ole meillä....said before, aloita vaikka Lajien synnystä! (Jos aikoo todistaa koko maailmalle ettei hyödyllisiä mutaaatioita ole olemassakaan, voisi edellyttää jopa hiukka paneutumista aiheeseen ;D;D)


      • iowa kirjoitti:

        ...Onhan se vähän surkuhupaisaa ettei Tutkija löydä omin päin evoluutiokirjallisuudesta esimerkkejä mutaatioista, todistustaakka (hehe) ei todellakaan ole meillä....said before, aloita vaikka Lajien synnystä! (Jos aikoo todistaa koko maailmalle ettei hyödyllisiä mutaaatioita ole olemassakaan, voisi edellyttää jopa hiukka paneutumista aiheeseen ;D;D)

        Nyt taisin olla asiaton (taas...), huoh


      • AnnaPalaaFrank
        iowa kirjoitti:

        Nyt taisin olla asiaton (taas...), huoh

        Et ollut. ROT ei jatkuvan valehtelunsa takia ansaitse sivistyneitä vastauksia. En ole nähnyt kenenkään ikinä raiskaavan oikeiden tutkijoiden tuloksia yhtä systemaattisesti ja määrätietoisesti kuin ROT. Se on toisten tekemän työn varastamista ja vääristelyä omiin sekopäiosiin tarkoituksiin.


      • No minä pitäisin mielelläni oman osuuteni asiallisena mut se mopo tahtoo aina lähteä käsistä... ;)


    • Olet tehnyt todella ansiokasta ja suurta työtä osoittaessasi että uskonto ei ole luonnontiede ja miten toivotonta on pyrkiä löytämään uskonnollis ideologiset selitykset luonnossa havaittaville prosesseille.

      Niin mitenkä se taas olikaan, kallon muoto on epigeneettinen ominaisuus. Mitä soppaa pitää syödä että sapiens näyttäisi neaderthalin ihmiseltä?

    • Mitensejaksaahöpöttää

      Jos jokin mutaatio tapahtuu, ei voi etukäteen tietää, onko se hyödyllinen vai haitallinen. Se selviää vasta kun luonnonvalinta testaa sen. Ei ole mitään loogista estettä hyödyllisen mutaation tapahtumiselle. Ainoastaan uskonnollisia syitä.

      • Uskonnollinen mustavalkoinen hyvä/paha ajattelu on selvästi sumentanut ROT:n ymmärryksen tässä asiassa, eikä hän ainoa kreationisti tässä suhteessa ole.

        Ominaisuuden edullisuus on tietysti aina suhteellinen ja ympäristöstä riippuvainen.


    • ROT varmaan olettaa että hyödyllinen mutaatio DNAssa on jotenkin (punakynällä) merkitty; siinä lukee isolla HYÖDYLLINEN.
      Mammuttien paksu karva on yksi (mammuteille jääkauden aikana) hyödyllinen mutaatio.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1527
    2. 41
      895
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      886
    4. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      819
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      59
      818
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      745
    8. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      48
      729
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      729
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      682
    Aihe