helpoin tapa lopettaa elämänsä

pakkopäätös

Kun on tehnyt päätöksensä, on jäljellä hankala kysymys tekotavasta. Sen pitää olla varma ja nopea. Jokin pieni ase olisi ehkä paras, mutta mistä sellaisen saa hankittua? Ymmärrän, ettei sellaista voi täällä mainostaa, mutta ehkä jonkinlainen vinkki olisi mahdollista saada.

9

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kelpais

      Täysin varmaa ja nopeaa ei ole olemassakaan. Ase, hollow point panoksilla luulisi olevan yksi parhaista tavoista. FMJ-kudit saattavat mennä vaan kallosta läpi joka on huonompi juttu. Mutta aseluvan saaminen on niin vaikeaa, varsinkin jos on MT-taustaa, että melkeen turha yrittää. Nykyiset lääkkeet on niin vähän toksisia, että niilläkin on vaikeeta toteuttaa. Eläinlääketieteessä vielä on käytössä valmisteita joilla ne eläimetkin lopetataan. Ihan samalla tavalla toimii ihmisiinkin. Mutta sitten pitäisikin jo ryöstää joku saakelin eläinlääkäriklinikka tai pari että saa tarpeeksi isot annokset.

      Eli: tässä maassa on ihmisten kärsimyksen jatkaminen niin tärkeetä, että keinot lopettaa se on tehty lähes mahdottomiksi.

    • proelämä

      On olemassa muitakin tapoja päästä eroon kärsimyksistään kuin itsemurha. Sitäpaitsi kukaan ei tiedä varmaksi sitäkään, pääseekö itsemurhalla eroon kärsimyksistään. Kukaan ei tiedä, onko kuoleman jälkeen elämää. Voi olla, että ihminen, joka tekee itsemurhan, huomaakin leijuvansa katossa oman ruumiinsa yläpuolella, ja kokee yhä samaa kärsimystä. Tai vielä pahempaa kärsimystä, kun näkee sen, mitä itsemurha läheisille tekee. Ja miten sitten, sielu alkaa siirtyä kohti tuonpuoleista, jossa se kohtaa Jumalan, joka ei ole tyytyväinen siihen, minkä valinnan ihminen on tehnyt päättäessään maanpäällisen elämänsä. No, tämä on nyt tällaista spekulaatiota, mutta näitäkin asioita pitäisi miettiä, jos ajattelee elämänsä lopettamista. Toinen vaihtoehto on se, että elämän jälkeen ei olekaan yhtään mitään. Ei sekään ole kauhean hyvä vaihtoehto. Itse olen taipuvainen uskomaan kuolemanjälkeiseen elämään. Paras vaihtoehto joka tapauksessa on se, että katsoo mitä elämä tuo ja koettaa päästä kärsimyksistään jollain muulla tavalla.

      • Kelpais

        Voi kun oiskin jotain muita tapoja päästä siitä kärsimyksestä eroon.


      • proelämä

        No onhan niitä. Esimerkiksi vaikka se, että elää terveellisesti saattaa auttaa psyykkisissäkin sairauksissa. Olo on vahvempi ja kun aivot toimii paremmin, niin on ehkä helpompaa käsitellä vaikeita kokemuksia. Psyykkinen pahoinvointi johtuu usein traumaattisista kokemuksista. Kun nämä kokemukset saa jotenkin käsiteltyä, olo helpottaa. Niiden käsittelyssä auttaa esim. kirjoittaminen tai puhuminen, mieluiten jollekin luotettavalle ja empaattiselle ihmiselle.


      • Naurattaa

        Joopa joo, eli yhtä turhan kanssa nämä tavat. Kehota nyt vielä napsimaan jotain helvetin D-vitamiinia ja kalaöljyä.


    • sos-kriisikeskus

      Hei,

      Oletteko te itsemurhaa pohtineet ajatelleet, että voisitte vielä keskustella ajatuksistanne ja tilanteestanne jonkin ulkopuolisen tahon kanssa? Jonkun ulkopuolisen auttajatahon tuki voisi auttaa jäsentämään ajatuksia ja myös helpottaa jaksamista.

      On olemassa monenlaisia erilaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

      - Verkkokriisikeskus Tukinet, https://www.tukinet.net/. Tukinetistä saa halutessaan tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

      - Jos soittaminen tuntuu sopivimmalta tavalta hakea apua, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

      - Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

      Kiireellisessä tilanteessa voi aina ottaa yhteyttä myös oman paikkakunnan psykiatriseen päivystykseen.

      Lämpimin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

      • punkki

        Näistä palveluista voin sanoa sen verran, että sitten olet vähintäänkin sähköisessä seurannassa, kun tuonne menet valittelemaan ja sanot olevasi itsetuhoinen tai aggressiivinen. Diagnoosi seuraa pitkään ja haitallisena elämässäsi. Ja voit myös tehdä kivasti hallaa mielellesi, jos tarjottuun lääkekoukkuun jäät.


    • Ole armollinen itsellesi.
      Jos et tiedä mitä se on niin etsi vaikka googlettamalla : Armo

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe