Mode lähtee?

Law_and_Order

Onko multinilkkien pitäminen mahdollista pakon jälkeen? Ainakin ylläpitomoden pitää saada toimia multinilkkinä, muuten sen toiminnalta putoaa pohja pois, samoin kuin neljäsosa palstojen viesteistä. Lisäksi ylläpitomodella on parhaillaan tärkeä tehtävä tyytymättömien ihmisten vihan kasvattamisessa eduskuntavaaleja silmällä pitäen.

Suomessa on unohdettu monin paikoin että valvojiakin pitää valvoa! Tämä vielä korostuu tällaisessa verkkoympäristössä joka on luonnostaan sen kaltainen ympäristö joka vetää puoleensa puppetmaster psykopaatteja kuin sokeri kärpäsiä.

2

<50

  Vastaukset

  • Mode lähtee paska jää, paskasta nousee moden Alterin pää.

  • Miten keskustelua voi käydä muualla kuin yhden kategorian palstoilla jos sama tunnus näkyy kaikkialla? Se johtaisi henkilöön käyvien hyökkäysten moninkertaistumiseen.

   Rekkauspakko mutta mahdollisuus käyttää eri palstoilla eri tunnusta. Jos yksi tunnus menee banniin niin kaikki suljetaan saman tien.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4413
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   124
   3727
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1077