Kuolema! Ota minut!

Peko

En löydä yhtään syytä elää. Olen ajatellut juoda johnsonin putkimiestä ja hitaasti tappaa itseni.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vesiyksinonhyvää

      Hullua!
      Kun kuolema tulee sitten oikeasti, lähes kaikki ihmiset voivottelee, että kun olis vielä aikaa..
      Se kuolema on niin ehdoton, kylmä ja lopullinen.
      Se on varmaa, että jokainen kuolee, ei sitä pakoon pääse kukaan.
      Siihen asti kannattaa katella, että mitä kaikkea vielä tapahtuu.
      En tiedä syytä pohdinnoillesi, mutta .. ryhdistäydy ja aloita vaikka joku harrastus.
      Pelkkä lenkkeily jo yksistään tuo tuhansia ajatuksia päähän.

      • Zemppiä

        Aivan oikein edellisessä kommentissa, miksi kiirehtiä väistämätöntä, elämä on lahja.


      • fgbdn

      • eivoivottele

        Läheskään kaikki ihmiset ei voivottele sitä lähtöä. Vaikeista, parantumattomista sairauksista kärsivät, saattohoitopotilaat ja monelle muulle voi olla helpotus että noutaja tulee vaikka lopullista onkin. Olen nähnyt ja kuullut tämän omin silmin. Mutta ymmärrän pointtisi.


      • LähdeItseLenkille

        Etkö ollenkaan huomaa ja tajua, että aloittaja (ja sinä!) on täällä masennus-palstalla? Sano kenelle vain muulle, mutta älä masentuneelle, tuskaantuneelle ihmiselle, että 'ryhdistäydy'!


    • Kanssssakulkijasi

      Minä uskon, että aloittajasta kyllä tuntui juuri ihan kauhealta kaikki, kun kirjoitti hätähuudon! Ymmärrän kyllä, että ihminen voi joutua aivan piippuun mitä tulee elämän näkymiin. Ja varsinkin kun / jos juuri on kovasti masentunut ja ahdistunut.

      Jos olisin aloittaja, en uskaltaisi huutaa ja pyytää noin. Huutaisin, että 'ota minut, Jumala'. Taivastoivo on se, joka kantaa, auttaa, ihan näinkin kamalassa umpikujatilanteessa! Vain huuto ylöspäin. Psalmissa 50 lukee "Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua." . Siis aloittajalle: Vastaus voi myös olla, että huutaja saa lähteä täältä, kuolla!

      Ja kyllä minäkin tiedän, että erittäin monet ihmiset toivovat suuresti pääsevänsä täältä ajasta pois, nuoret ja vanhat, sairaat ja terveetkin. Ei voi mitään. Siinäkin kyllä on toivoa, että tunnetilat tämänkin asian suhteen vaihtelevat kovin. - Olisikohan aloittajalla mitään mahdollisuutta vaikuttaa kaikkein kipeimpään asiaansa, saada tukea ja ratkaisua?

    • Johanneskalastaja

      Tunnetko Jeesuksen pelastajanasi?
      Onko syvällä sisimmässäsi jotain, mikä ei koskaan tunnu löytävän tyydytystä? Tuntuuko sinusta, ettet ole löytänyt todellista tarkoitusta elämällesi? Mietitkö, mitä tämän elämän jälkeen tapahtuu? Onko elämällä mitään mieltä ja kun kuolen, päättyykö kaikki siihen? Kuinka voin löytää rauhan Jumalan kanssa? Monet meistä pysähdymme, ehkä elämän tilanteiden pakottamina, ainakin joskus miettimään elämän suuria kysymyksiä.

      Syy siihen, miksi ihminen kokee olevansa eksyksissä johtuu siitä, että hän elää erossa Jumalasta, Luojastaan. Raamattu, Jumalan Sana, sanoo, että kaikki ihmiset ovat tehneet syntiä ja ovat siksi erossa Jumalasta (Saarn. 7:20; Room. 3:23). Sisimmässäsi kokemasi tyhjiö johtuu siitä, että elämästäsi puuttuu Hän, jonka yhteyteen sinut on luotu. Syntisyytemme ja pahat tekomme ovat syy siihen, että tuota yhteyttä ei ole ja mikä ikävintä, ne pitävät meidät erossa Jumalasta ikuisesti jos emme käänny Hänen puoleensa, joka on kuitenkin ratkaissut syntiongelman.

      Miten tämä ongelma on ratkaistu? Kukaan meistä langenneistä ihmisistä ei siihen ole pystynytkään mutta on yksi joka pystyi: Hän on Jeesus! Hän tuli maailmaan Jumalan lähettämänä sinun ja minun tähden kantaakseen meidän syntimme (2.Kor. 5:21). Hän kuoli puolestamme kärsien rangaistuksen, jonka me olisimme ansainneet (Room. 5:8). Mutta Hän myös nousi kuolleista ja näin osoitti voittaneensa synnin ja sen palkan eli kuoleman (Room. 6:4-5). Jeesus kuoli, että me voisimme elää.

      Jumalan ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja Jumalan lapseksi pääseminen on elämämme kallein asia.

      Jumalan sana vakuuttaa: "Jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on Hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut" (Room. 10:9). Apostoli Johannes sanoo kirjeessään: "Jos me tunnustamme syntimme on Hän uskollinen ja vanhurskas, niin että Hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä" (1.Joh. 1:9).

      Hyvä ystävä, tässä on vastaus jokaiselle ihmiselle elämän suuriin kysymyksiin. Jeesus antaa elämällesi sisällön ja tarkoituksen. Ja kun lähdemme tästä ajasta, niin meillä on Jumalan Sanan ja Pyhän Hengen vakuutus siitä, että Kristuksen anteeksiantavan sovitustyön tähden meillä on paikka Jumalan yhteydessä taivaassa, jonka Jumala on valmistanut omilleen. Sitä on iankaikkinen elämä ja vain Jeesus, kuoleman voittaja, voi sen antaa.

      Ihminen ei voi itseänsä pelastaa mutta Jumala on lähestynyt sinua ja minua Jeesuksessa ja kutsuu meitä vastaanottamaan pelastuksen lahjan. Ilman Pyhän Hengen työtä me emme edes haluaisi sitä mutta Jumala vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen ihmisessä rakkaudessaan.

      Jos tahdot vastaanottaa tämän elämä lahjan, rukoile seuraava rukous:
      Herra Jeesus, sisimmässäni tiedän että olen tehnyt syntiä sinua vastaan ja ansaitsen rangaistuksen. Mutta nyt tiedän myös, että tulit minun tähteni maailmaan ja sinä otit kantaaksesi minulle kuuluneen rangaistuksen. Haluan turvata nyt Sinuun ja saada syntini anteeksi. Tahdon kääntyä pois synneistäni ja luotan siihen, että Sinä olet jo sovittanut minut Jumalan kanssa ja olet pelastukseni. Kiitos ihmeellisestä armostasi ja anteeksiannostasi - iankaikkisen elämän lahjasta! Aamen!

    • Kanssssakulkijasi

      Miten Pekolla on tänään mennyt? Älä nyt ainakaan tästä palstasta masennu lisää.

    • Pohtija_

      Peko, samoissa fiiliksissä. Tahtoo pois... Mutta ei millään kemikaaleilla.

    • S.eko

      Älä helvetissä juo.

      Itselläni on kämpillä yksi viemäri tukossa, mutten jaksa avata sitä. Ei ole edes Johnsonia, tai muutakaan.

      Ajattelin kuitenkin jatkaa elossa ainakin tämän päivän, ellen sitten kuole. Joka päivä on kyllä noita samoja tunnelmia taas vaihteeksi. Pitkään tässä oli mennytkin vain "vähän vaikeasti" masentuneena.

    • Hei,

      Oletteko te, joilla on itsetuhoisia ajatuksia, ajatelleet, että voisitte keskustella ajatuksistanne ja tilanteestanne jonkin ulkopuolisen tahon kanssa? Ulkopuolinen tuki voisi auttaa jäsentämään ajatuksia ja myös helpottaa jaksamista.

      On olemassa monenlaisia erilaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

      - Verkkokriisikeskus Tukinet, https://www.tukinet.net/. Tukinetistä saa halutessaan tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

      - Jos soittaminen tuntuu sopivimmalta tavalta hakea apua, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

      - Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

      Kiireellisessä tilanteessa voi aina ottaa yhteyttä myös oman paikkakunnan psykiatriseen päivystykseen.

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • AikaJoOisHaluanPois

      Innostuin aiemmin lenkkeilystä ja se sai hyvälle tuulelle. Nyt talvella kaikki reitit lähellä missä ei tarvi kävellä autoteiden varsilla on muutettu vain hiihtäjille - reiteiksi. Nyt ei voi muuta kuin olla kaiket päivät kotona kuolemaa odottamassa. Kun ei pääse lenkkeilemään siksi, että joku älykäs on päättänyt ettei talvella saa liikkua metsäisillä reiteillä kui suksilla. Kaupungin asiakaspalvelu ei neuvo korvaavia reittejä vastaus on tyyliin "sinne on laitettu niitä kylttejä" "emme pysty takaamaan turvallisuutta muille liikkujille siellä" mikä vastaus tuokin on. Onneksi nyt on aikaa suunnitella miten tästä elämästä lähdetään pois... toi on ollut tärkeä päivittäinen juttu mutta nähtävästi yhteiskunta haluaa että, palataan masentuneiden ajatuksien pariin.

      • S.eko

        Eikö teiden varsia sitten voi kävellä? Tai vähän poluillakin, jos lenkki vaatii ja vaikka olisikin latu. Miten joka paikassa voi olla latu?

        Itse kävelen usein myöhään ilta- ja yöaikoina. Silloin ei ole muita kulkijoita, voi mennä rauhassa vaikka keskellä ajoväyliä, jos haluaa. Toki samat aikataulut eivät sovi kaikille...


      • sporttinenseko

        Usko tai älä.

        Monissa isoissakin kaupungeissa ympäri Suomen kaikki metsäreitit ja sellaiset rauhallisemmat reitit muutetaan talvella laduiksi. Monet haluaisi kävellä juurikin siellä missä eivät joudu kävelemään autoteiden varsilla. Ymmärrän että, monien niiden kannalta jotka eivät hiihtoa välitä harrastaa tämä ei ole mieleinen ratkaisu. Itsekin palautetta säännöllisesti laitan palautetta voisiko jonkun ladun jättää vetämättä ja jättää sen muille ulkoilijoille. Vaan pelkkiä ympäripyöreitä vastauksia on tullut pitkällä viiveellä.

        Ja jotta ei menisi liian helpoksi... niin on tietyillä alueilla reittejä joissa paikkapaikoin on sallittu hiihdon lisäksi myös muu ulkoilu nekin hiihtäjät yrittää toisinaan omia laajan virallisen latuverkon lisäksi. Tämä ei koske läheskään kaikkia suurin osa ulisee vain noista virallisilla laduilla kävelystä jonka jotenkin ymmärrän mutta en sitä jos kävelee auratulla ja siitä joku valittaa tai sitten on vetänyt jonkun epävirallisen ladun, varsinaisen ladun jatkeeksi. Ja siitä valittaa.

        Säännöllisenä lenkkeilijänä väitän että, ei niitä ongelmia täysin pysty välttämättämään vaikka kävelisi ulkoilukartan mukaan alueilla jotka pitäisi olla aurattuja ja hiekoitettuja joilla on sallittua
        kulku silloin kun tietyt alueet on ajettu laduiksi.

        En ole mennyt noille "Vain hiihtäjille" reiteille vaikka en hyväksykään nykytilannetta kotikaupungissani. Laitan säännöllisesti palautetta muiden ulkoilijoiden talvi-ajan lenkkeilyn puolesta ja kannustan muitakin siihen.

        Itse lenkkeilin yhdessä paikassa siihen asti kunnes sinne ilmestyi kylti "Reitti talvisin vain hiihtäjille" tms. Mutta tiedän että, se on vuosikymmenet ollut reitti jossa hiihtäjät ja lenkkeilijät kulkeneet sovussa joten saa nähdä muuttaako vaikkapa läheisen vanhainkodin sauvakävelijä mummot ja pappat reittiään.

        Kaikki eivät ole ilta-yö ihmisiä. Itsekin aamu ja päivä ihminen. Mieluiten käyttäisin metsäisiä reittejä vaikka ei ole mahdollista mutta pidän oikeuksistani kiinni lenkkeillä talvisinkin niillä jotka on merkitty tyyliin "ulkoilureitti, aurattu talvella".


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe