Mikä mättää kun vasemmiston kannatus ei nouse

Isopersemerjajaaggg

Vaikka ollaan oppositiossa, kannatus pyörii kahdeksan prosentin tuntumassa, persujen vastaava on jo puolet isompi,ja nousee jatkuvasti ,viherpiiperrys on tulossa tiensä päähän.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halpakopio

      Vasemmisto vuotaa vihreisiin onhan tämä halpa kopio vihreistä mitään omaperäistä ei tässä puolueessa ole,vanhat vasemmistolaiset häpeäisivät tätä nykyistä puoluetta kuinka alas tämä on vajonnut, auringonlaskun puolue,ei tulevaisuutta.

    • Puheenjohtajan

      negatiivisuus ei houkuttele ketään. Andersson ei näe missään mitään positiivista vaan kaikki ihmisten menestyminen perustuu hänen älyllään köyhän ryöstämiseen. Negatiivisuutensa näkyy jo naamastakin, silmänaluset roikkuivat vaalikeskustelussa alempana kuin monen pojan kassit.

    • Isopersemerjajaaggg

      Tähän vasemmiston kannatuksen hiipumiseen on yksi syy, vasemmisto haluaa enemmän että polttoaine verot nousevat ja enemmän energia veroja, nämä ovat tasa-arvo veroja eli köyhät maksaa pumpulla saman mitä hyvätuloiset, lisäksi vasemisto haluaa tukea sähköautojen verohelpotuksia ne kustantaminen hoidetaan lapsilisiä leikkaamalla kuten tekivät edellisessä hallituksessa, kuusi tonnia verohelpotuksia, tämä on vasemmiston ajamaa ympäristöpolitiikkaa,ei ihme että kannatus laskee, köyhät pois tieltä kävellen ja pyöräillen pysyvät poissa rikkaitten silmistä.

    • Kansalainen1

      Juuri tälläisen möläytykset saatavat persujen laariin,, Antti Rinne oli myös tätä mieltä nyt vihataan demareiden vaaliteltoilla tätä samaa johon korvat punaisesena yritetään vastata, oliko Rinne vielä niinlääketokkurassa että menee päästämään tälläisen sammakon suustaan, Kangasalan huutijjärvellä Teboil huoltoasemalla kokoontuva raati antaa aika selkeän kuvan mitä Suomen kansa ajattelee, tätä ei varmasti vielä ymmärretä mutta vaaliiltana se tosiaan tajutaan, tämä kansa äänestää jaloillaan sen tulette näkemään.

    • Olenkatkeravasuri

      Me vasemmistolaiset olemme vaan sellaista paskasasakkia,häpeämme omaa olemassaoloa,kateus ja kauna on voimavara joka pitää meidät hengissä,lähdimme persuja koska nämä ovat kaikessa parempia kuin vasureita, meitä ei ole liialla järjellä pilattu,kadehimme persujen älymystöä joka meiltä puuttuu olemmeko yksinkertaisesti tollojaja.

    • ToivottavastiPerusässiä

      Lyhyesti : koska vasemmistoliitto eliitti on enemmän haittapakolaisten kuin kantasuomalaisten puolella. Toki myös vihreät ja sosiaalidemokraatit ovat samaa pataa ja aikapaljon kaikki muutkin ovat paitsi perussuomalaiset. Niitä oli viime gallupissa noin 40% jotka eivät ilmoittaneet mitä äänestävät vai äänestääkö ollenkaan. Eiköhän noista iso osa äänestä suomalaisia puolustavia perussuomalaisia.

      • SompanssitKelassa

        Suomen Islamoimista on vaikea torjua kun Suomessa on viisi keskisuurta puoluetta, tosin viherkommarit olisi suurin puolue jos yhdistyisivät.... Mutta on tosiaan vain yksi puolue PERSUT joka ei halua Islamisoida Suomea omaa kotimaatamme kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajilla....... valitetavasti......


    • Älänoitakannata

      Nuoret jotka ei muista neukkuaikaa niin teidän on hyvä tietää että myös Suomen kommunistit oli hyvin pahoja. Niistä pahimmat yrittivät liittää Suomen Neuvostoliitoon. Noiden jälkeläisiä on punavihreissä eli vasemmistoliitto vihreät ja sosiaalidemokraatit pitävät sisällään noita. Noiden uohtoeliitissä on niitä jotka on aivopesty kommunismiin. Itse Ekin tuona aikana ja alle 20veenä rakennuksella joutui kuulemaan niin työssä kuin tauolla kun hyvinsyönyt kommaritimpuri haukkui lähes kaikkea mikä liittyi yksityisrittäjiin. Myös pienipalkkainen nuori monttumestari oli hänen mielestään peto ja työntekijän vihaaja. Se vei halun yrittää, aloittaa omaa yritystoimintaa. Ne pelotteli neukuilla ja kommunismilla.

      • KoskaAllahillaOnSuuri

        Ei vihekommarit ole edelleenkään työtä tekevien duunareiden tai yrittäjien puolue...... Ne ovat Islamistliittoja molemmat nykyään ja täynnä entisiä kommareita ja stalinisteja ja niiden jälkeläisiä......


    • heikot_kärsiköön

      Minä ihannoin täysin kokoomuksen ja keskustan voittojen maksimointilinjaa esim vanhustenhoidossa jossa hoidokit saavat kärsiä nälkää ja janoa maaten paskavaipoissaan, voitot ensin veroparatiiseihin, vaipat ja ruoka viimeksi jos rahaa jää.
      Vasemmistoliitto oli aivan väärässä vuonna 2013 kun oli ainoa hallituspuolue, joka äänesti myyntipäätöstä vastaan."Sähkönjakelu on käytännössä luonnollinen monopoli. Caruna nosti tavallisten kuluttajien sähkölaskua huomattavasti. Samaan aikaan paljastui, että yhtiö kierrätti omat voittonsa veroparatiisiin ja maksoi Suomeen vain olemattoman määrän yhteisöveroa. Esimerkiksi vuonna 2014 yhtiön liikevoitto oli yli 50 miljoonaa euroa, josta se maksoi yhteisöveroa 1,6 prosenttia", Andersson sanoo. Tuo yhteisöverokin pitäisi saada 0,0 %:iin.
      Suomessa on käynnissä yhteiskunnan laillinen ryöstö ( TS 30.1.2019 T Kurttila):päättäjämme ovat viime vuosikymmeninä mahdollistaneet liiketaouden oppien mukaisen markkinaehtoisuuden lähes kaikkeen yhteiskunnan toimintaan joka on täysin oikeata ihmiskeskeistä ja eettisesti korkeatasoista ihmisarvoa ylläpitävää politiikkaa.
      Tätäkö me Suomessa haluemme,voittojen totaalista maksimointia heikompiosaisten kustannuksella kaikilla yhteiskunnan aloilla , mikä olis aivan oikein.

    • Kukamuistaa

      Juuri näin, nämä punikit esiintyivät mielellään oikeudenmukaisuus todellisuudessa he olivat kuten edellisessä viitattiin tähän suuntaan pahimpia ihmispetoja saa hakea, työmailla nämä olivat kuin mafia pomot jollei heidän kanssaan oltu samaa mieltä,sai tuntea työyhteisön vihan,sen aikainen vasemmisto yritti revanssia 1948 kuka muistaa tämän, yksi kaveri joka on edesmennyt joka oli ollut rintamalla vitisen vuotta,oli aliupseeri kertoi kuinka heidät komennettiin eräälle keski-suomen i olevalle koululle mutta tämä lässähti kasaaan jostain syystä,kuka muistaa tästä kertokaa ihmeessä, vasemmisto kieltää ette tätä vallankumous yritystä ei olisi koskaan ollut mutta kuka uskoo vasemmiston valheisiin.

    • punkunjuoja

      Onko ihme, kun puheenjohtaja ei ymmärrä työnteosta ja duunarin arjesta yhtään mitään. Ei ole päivänkään kokemusta.

      • raakapelirakennuksella

        Toisin kuin sotasankari Jussilla.....


    • Voi johtua siitä että ihmiset ei halua asua Neuvostoliittoa. Vasemmisto on kommunismia. Ne ihailee Stalinia jne.

    • SirkkaMinäjaPekka

      Odota muutama vuosi ja voit ihmetellä miksi kukaan ei muista persuja.....

      • MuutupersuksiYstävä

        Ehkä sitten olemme kaikki persuja


    • jussionihana

      Miksi te pellet täällä mollaatte kaikkia muita ? Ai niin, eihän teillä ole poliittisia saavutuksia joita muistella... täytyyhän sitä henkeä nostattaa jotenkin. Mutta silti, luulisi soittavan suutaan naapureiden palstoilla, vai .....onko täällä ''kundeilla kimpassa kliffaa' :)))))

    • VainPerusSok

      Vihervasemmistolaisuus on turmiollista

    • Vasuripaskiaiset

      Mennään muutama vaalikausi vasemmisto on muuttunut parinprosen puolueeksi,näin tulee käymään myöskin vihreille nämä kaksi paskäläjää ovat demarivetoisessa hallitukseeen ja hallitusvstuu syö näiden kannatuksen,

      • Erittäinhyväolisi

        Merkkejä ilmassa että punavihreät menee alaspäin kuin lehmä häntä jo näissä vaa leissa


    • Jademarit

      Vasemmistoliitto ja vihreät takaisin takiaispuolueiksi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      364
      2162
    2. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      499
      2052
    3. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      94
      1844
    4. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      69
      1330
    5. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1258
    6. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      1140
    7. En voi elää täyttä elämää

      Ilman sinua mies. Minun on pakko saada sinut elämääni. 😢
      Ikävä
      49
      1019
    8. Vetoomus tietyille Miehille

      Suomi on Euroopan toiseksi turvaton maa naisille! Mitä ajatuksia miehet jotka ovat turvattomia naisille? Olisiko korke
      Ikävä
      177
      967
    9. Alkavan syksyn galluppi..

      Ajattelin että olisi sen aika. Gallupin. 1. Mikä on lempivuodenaikasi? Ja miksi? A) kevät B) kesä C) syksy D) talvi 2
      Sinkut
      135
      958
    10. Kuinka paljon

      Sä oikeen tiedät minusta nainen? Nimi ja ikä näyttää olevan hyvin tiedossa. Itse tiedän sinusta vain nimen ja ammatin.
      Ikävä
      50
      931
    Aihe