Jeesus tulee, Jeesus tappaa!

jösselis

Vain harvat kristityt kertovat ulkopuolisille totuuden siitä, mitä tapahtuu kristuksen toisessa tulemuksessa. Herran surmaamia on oleva paljon! Jeesus siis tappaa paljon ihmisiä tulemuksessaan! Hän tappaa ihmisiä sen jälkeen myös! Näin Raamattu sanoo!

Miksi helluntailaiset eivät kerro totuutta Jeesuksesta ja hänen toisesta tulemuksestaan? Miksi ette sanoa suoraan, että Jeesus tappaa ja lähettää epäuskoiset tuliseen järveen kitumaan ikuisesti, loputtomasti? Miuksi pimitätte totuuden ja valehtelette, että Jumala (Jeesus) on hyvä ja rakastava taivaallinen isä, vaikka hän on sadistinen kiduttaja ja murhaaja?

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samaatietä

      Ei suinkaan Jumala ole sadisti, vaan oikeudenmukainen. Kaikille on vapaa taivaanvaltakunta kun ottaa vain Jeesuksen vastaan.
      Sinulla myös on mahdollisuus uskoa. Se ei ole vain yhden ihmisen etuoikeus, vaan sitä tarjotaan myös sinulle, pelastusta.
      Aivan armosta.

      • ArmostapaHyvnkin

        Vähän vaikea uskoa, kun tarina ei ole alkuunkaan uskottava. Ei uskoa voi pakottaa, eikä pidäkään, vaan huuhaa pitää tiedostaa ja torjua.


      • Samaatietä
        ArmostapaHyvnkin kirjoitti:

        Vähän vaikea uskoa, kun tarina ei ole alkuunkaan uskottava. Ei uskoa voi pakottaa, eikä pidäkään, vaan huuhaa pitää tiedostaa ja torjua.

        Se että on tiedostanut jotain omassa päässään ei vielä kerro vaaran todellisuudesta.

        Jos näet auton ja tiedostat sen olemassa olon, ei se vielä tarkoita sitä, että juuri tuo kyseinen auto on ajamassa ylitsesi, jos niin luulet ja juokset sitä pakoon varmuuden vuoksi, kyse on joko fobiasta tai liiallisesta hätävarjelusta. Kummassakin tapauksessa mieltäsi hallitsevat pakkotoiminnot jotka estävät sinua elämästä ja kokemasta täyttä elämää ilman pelkoja.


    • pois.helvetistä

      Mitä höpöä? Jeesus ei lähetä ihmisiä tuliseen järveen kitumaan iankaikkisesti. Tulinen järvi kyllä tulee olemaan, mutta sen olemassaolosta saat kiittää saatanaa, ei Jeesusta.

      Kuinka iankaikkinen se on, sitä emme tiedä. Emmekä sitä, onko se kirjaimellista tulta, vai henkistä kärsimystä, ilman Jumalaa, erossa Hänestä, joka epäilemättä tuntuu kuin tulelta. Itse uskon enemmän tähän jälkimmäiseen.

      Jeesus toi pelastuksen, jottemme joutuisi sinne saatanaa seuraten. Hän suorastaan kutsuu ihmisiä pois elämän Helvetistä ja jotkut vastaanottavat kutsun, toiset haukkuvat Hänet, luullen näin voivansa vaikuttaa tulevaan.

      Eihän Taivaaseen tietenkään ole pakko mennä, mutta siellä kylläkin olisi mukavampaa asua iänkaiken, kuin Helvetissä...

      Maailmankaikkeus nyt valitettavasti on tuollainen, sille me emme voi mitään.

      Kyllä tästä on kovastikin kristinuskossa kerrottu ja varoitettu.
      *

    • Kauanuskossa

      Kyllä asia on että jos ei sovitus Jeesuksessa kelpaa, seuraa iankaikkinen tulijärvi. On siitä ollut täälla paljonkin puhetta! No antamalla elämä Jeesukselle, ei tarvitse päätyä tulijärveen. Ja tämä ei helluntailaisten oppi vaan ihan oikeasti Raamatun totuus!

      • 1234567---

        Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa jumalattomat. Tämä on toinen KUOLEMA.


    • AsiaaPuhut

      Aloittaja on oikeassa. Joko Jumala ON rakkaus JA kaikkivaltias, jolloin kaikki lopulta pelastuvat, tai sitten hän EI ole rakkaus, vaan psykopaatti. Ja sadistijumalan muka-ei-luoman ("saatana sen on luonut") helvetin pelosta uskovat sitten hokevat, että "ei hän suinkaan ole psykopaatti, vaan OIKEUDENMUKAINEN", mikä kuulostaa yhtä uskottavalta ja vakuuttavalta kuin se kun joku pohjoiskorealainen kehuu maansa päämiestä.

      • AsiaaPuhut

        Nämä sadistijumalaan uskovat eivät siis usko sitä, että Jeesus, Jumalan Karitsa, otti pois MAAILMAN SYNNIN.


    • EfraimPalaa

      Ihminen heittä itse itsensä kadotukseen hylkäämällä Jumalan armon ja
      rakkauden sekä pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa. Ihminen on itse
      valinnut ikuisuuden ilman Herraa Jeesusta Kristusta, Mutta kenenkään
      ei tarvitse joutua pois Herrasta ikuisiksi ajoiksi. Jeesus kutsuu ihmisiä
      vielä tänäkin päivänä seuraansa. Mutta ihmisellä on valinta, hän valitsee
      joko Jeesuksen Kristuksen seuralaisekseen tai hän valitsee Saatanan
      seuralaisekseen. Jos ihminen hylkää Jeesuksen, hän on automaattisesti
      valinnut sen toisen, ts. Saatanan. Silloin ihminen joutuu samaan paikkaan,
      minneSaatana joutuu.

      Kukaan ei helvetissä voi syyttää Herraa Jeesusta Kristusta siitä, että
      joutui helvettiin. Hän käsittää, että Jeesus Kristus oli tehnyt kaiken
      hänen puolestaan, jotta hän pelastuisi Jumalan luokse taivaaseen.
      Hän käsittää, että hän ei tahtonut Jeesuksen ja Jumalan yhteyteen
      vaikka Herra kutsui voimakkaasti, ja että siksi hän on poissa Herrasta
      ja helvetissä.

    • Jesaja33

      Nyt minä nousen, sanoo Herra, nyt minä itseni korotan, nyt minä kohoan korkealle.

      Olkia te kannatte kohdussanne, akanoita synnytätte; teidän kiukkunne on tuli, joka kuluttaa teidät.

      Ja kansat poltetaan kuin kalkki, kuin katkotut orjantappurat, jotka tulessa palavat.

      Kuulkaa, te kaukaiset, mitä minä olen tehnyt; te lähelläolevat, tuntekaa minun voimani.

      Syntiset Siionissa peljästyvät, vavistus valtaa jumalattomat: (He kysyvät) "Kuka meistä voi asua kuluttavassa (helvetin) tulessa, kuka asua iankaikkisessa hehkussa?"

    • Muistuttaisin jesusianisteja siitä tosiasiasta, että jeesussatu on ihmisen luomus ja sen todistaa raamattu ja raamatun tutkimus. Valitan.

      Ikävä on jesusianistin kohtalo, jos oikea jumala on olemassa. Ja sivistymättömille tiedoksi, että myös muhammadanisminharhaiset pitävät satujeesusta profeettana, joten myös he ovat epäjumalienpalvojien jonossa jos oikea jumala vastoin kaikkea todennäköisyyttä on olemassa.

      Jos nyt kuitenkin tuo oikea jumala on olematon, saatte epäjumaluskoiset kuiten häpeän päällenne jälkipolvilta. Käyvät ainakin lähimmät kusemassa haudoillenne, koska huijasitte lapsenne epäjumalaanne uskomaan.

    • varsinkin

      raamatussa kirjoitettu myös. "Hän on KAIKKIEN ihmisten vapahtaja, VARSINKIN v uskovien". Tim.4 (en muista jaetta),

    • Kaikki menee just niin kuin kuuluu , Herra tuomitsee ja se on hyvä niin.

    • LongTime

      "IANKAIKKISUUS" ON LOPUTON

      "peto ja väärä profeetta" olivat olleet "tuli- ja tulikivijärvessä" jo tuhat vuotta kun "..perkele,....heitetään tuli- ja tulikivijärveen,..." Mutta loppua siellä olemiseen ei tule koskaan."... heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti...".

      Ilm.19:20. "..Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa..."

      Ilm.20:1."..Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään. 2. Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi 3. ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa..."

      Ilm.20:7."... Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan, 8. ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka. 9. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät. 10. Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti..."


      Ilm.20:14. "..Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi. 15. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen..."

      Ilm.21:8.".Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema...."

      "peto ja väärä profeetta" olivat olleet "tuli- ja tulikivijärvessä" jo tuhat vuotta kun "..perkele,....heitetään tuli- ja tulikivijärveen,..." Mutta loppua siellä olemiseen ei tule koskaan."... heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti...".

      ( Ilm.19:"..Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, ..........ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa...".................................... (Ilm.20:7)."... Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan,..............................10. Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti..."............"

      • 1234567---

        Näkemykseesi voisi yhtyäkin iankaikkisesta tulesta pedon kumartajille, olisi varmaankin oikeus ja kohtuus.
        Nyt täytyy jatkuvasti varoittaa pedosta ja merkistä, josta kolmas enkeli varoittaa SUURELLA ÄÄNELLÄ.

        VAROITUS ! Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.


    • Kauanuskossa

      Turha on ilmastomuutoshössötys, sillä tämä mykyinen planeetan ekologia on tulelle tuomittu. Aivan turhaa on ihmisvoimin yrittää pelastaa ekokastrofiaa. Jumala luo uudet taivaat ja uuden maan. Ilm 21.

      • herätkää

        Mihin sitä uutta maata tarvitaan?


      • 1234567---
        herätkää kirjoitti:

        Mihin sitä uutta maata tarvitaan?

        Pyhät ovat 1000-vuotta taivaassa ja KAIKKI jumalattomat kuolleina sen 1000-vuotta.
        1000:nen vuoden jälkeen jumalattomat herätetään kuolleista ja saatana päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Viimeinen tuomio jumalattomille: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät tämä on toinen kuolema heille.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu. Heillä on iankaikkinen elämä uudessa maassa, halki ikuisuuksien.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      335
      3940
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      276
      2259
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      114
      1574
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1400
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1393
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1257
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1228
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1078
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1064
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      326
      962
    Aihe